Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
» Anger for the highest bidder - Emery
Today at 4:25 by Fenrer

» Well, it is a...Bridge. (Fenrer)
Today at 1:55 by Fenrer

» Mød min 'familie' - Larlii Valcyriel
Yesterday at 22:42 by Lith’rra

» Tell me all about it...(Deirdre)
Yesterday at 22:18 by Deirdre

» Chat.. Øh.. JOIN CHAT-ALERT!
Yesterday at 20:55 by April

» Third time's the charm - Sean (XxX)
Yesterday at 13:18 by Vetis

» SIRTIMM ~ Who are you
Yesterday at 13:09 by SIRTIMM

» Sweet Home - Fenrer
Yesterday at 12:36 by Fenrer

» Please dont hurt me ~ Sirtimm
Yesterday at 10:49 by SIRTIMM

Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Sean
 
Lith’rra
 
Vetis
 
Althorn
 
Chester
 
Melisandre
 
SIRTIMM
 
Alane
 

Statistics
Der er i alt 300 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er daniellee

Vores brugere har i alt skrevet 156829 indlæg in 8145 subjects

Do you need help? - Rika

Go down

Do you need help? - Rika

Indlæg by Meg on Ons 21 okt - 21:10

Tid - Ud på aften
Sted - Doomsville gågaderne
Vejr - Køligt, men vindstille
Omgivelser - Ikke mange på gaderne, mest fulde
Påklædning - [You must be registered and logged in to see this link.]

Mørket var faldet på, de fleste var taget hjem, sikkert sad sammen med familien og hyggede sig, Kiüra var engang i den situation, men ikke længere, efter hendes mor blev dræbt under jordskælvet, og efter hendes fars forsvinden, så var hun meget alene, hendes søster var sammen med sin mand, hun havde en der passede på hende, talte med hende om alt, men Kiüra blev efterladt alene...
Hun havde dog fået en der kiggede efter hende, sin skytsengel, Totu, hun var glad for at han havde valgt at beskytte hende, hun følte sig meget mere sikker, som om intet kunne ske hende, Totu sagde at han ville være med hende altid, han ville kigge efter hende, men hun ville dog ikke kunne se ham, dog gjorde det ikke noget, for bare at han kiggede efter hende, holde øje med om hun var i fare, gjorde at hun følte sig meget mere tryg end sædvanlig.
Kiüra gik bare i sine egne tanker, tænkte over livet, det før og de hun levede i nutiden, hun huskede tilbage på tiden hvor hendes mor og far var stadig i live, hvor hendes søster og hende, bare var små børn og legede sammen, og kiggede så tilbage på hvordan det var nu, hvor ensomt og forfærdeligt det var, Underworld havde ændret sig meget, og ikke til det gode.
avatar
Meg

Antal indlæg : 148
Reputation : 3
Bosted : I et stort hus
Evner/magibøger : Ikke opdaget endnu

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Do you need help? - Rika

Indlæg by Gæst on Ons 21 okt - 22:16

outfit

Hun gik gennem gaderne, hun kunne ikke helt beskrive sin følelse af at gå rundt på disse gader. Luften virkede kold, hvilket betød at det var aften, duften af sprut på gaderne, gjorde det skam kun mere klart for hende. Hun burde forsøge at finde hjem endnu engang, hvor hun i stedet for at gå rundt på gaden, kunne hun altid bare snuse sig frem til en person hun kende? Men... med så omange forskellige lugte, kunne hun ikke helt klare dette. Hvordan skulle hun finde en person, uden at gå helt op i ansigtet på folk, for at få færten af dem. Måske burde hun i stedet forsøge at finde et sted at slappe af, hun havde skam gået rund i noget tid nu.
Da hun gik gennem gaderne, gik hun langsomt. Langsomt nok til et par fyre, valgte at gribe fat i hendes arm og presse hende op mod muren. De kolde tomme øjne hun gik rundt med, stirrede ud i den tomme luft. Hvor hun kunne føle en varm hånd der lagde sig på hendes bryst, hvor latter kunne høre fra deres stemme. "Hun har næsten ingen bryster dude... Seriøst, måske er det en mand?" Lød det fra drengen med en hånd på hendes smalle bryst, hvor den anden lagde hånden mellem hendes ben. Hvilket fik hende til at slå ud efter dem, men fik i stedet et fast greb om sit håndled. "Rolig nu tigermis, det skal nok gå... Hun er i hvert fald ikke en dreng hernede." Hun bed sig kort i underlæben, da hun følte den ene køre hånden rundt på hendes bryst. Hvorfor skete dette, hun var på vej væk?! Gezz! Burde hun forvandle sig, også angribe dem!

((Sorry det er kort, men er lidt træt XD))

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum