Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Valerya
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153031 indlæg in 7939 subjects

You are still important for me - Ellie

Go down

You are still important for me - Ellie

Indlæg by Nora on Lør 24 okt - 14:39

Tid Klokken er langt over 23:50
Sted En gyde i doomsville
Omgivelser Der er ikke nogen, men få til stede
Vejr Solen er gået ned, så det er koldt og dugget
Påklædning Han er iklædt dette [You must be registered and logged in to see this link.]

Det var en kold aften, så kold at man faktisk kunne se sin ånde i form af en tåge ude foran sin mund. De fleste ville tage dette som en vigtig information, om at blive inde og andre tog alligevel ud for at hygge sig. Det var her væsner som ham kom ind i billedet, han ville slagte dem, dog først have sex og indtage deres sjæl før de døde. Han var en god elsker, men også en farlig en og der var faktisk kun få der overlevede en nat med ham. Førhen plejede han at være lettere sympatisk, men tabet af sin forlovede gjorde noget ved ham og nu gad ham bare ikke være den søde mere. Han gad ikke være den generøse og gøre hvad andre ønskede af ham, nej nu var det hvad han gerne ville have.
Dog som han bevægede sig om hjørnet, opfangede han lugten af en helt speciel parfume, en han aldrig nogensinde ville glemme. Om han så blev dement, så ville han aldrig glemme duften af hende, han ville aldrig glemme hende. Så helt uden noget rigtigt valg, bevægede han sig i retningen af hvor duften kom fra og det var her i en gyde han så hende. Dog var hun så i farer, så det blev ikke just en uskyldig eller glædelig genforening, i hvert fald ikke i starten selvfølgelig

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

"A banshee don't predict danger
They predict death"

avatar
Nora

Antal indlæg : 387
Reputation : 0
Bosted : At the moment without a home
Evner/magibøger : The scream of a Banshee

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You are still important for me - Ellie

Indlæg by Gæst on Lør 24 okt - 15:26

Ellie havde haft tid væk fra Neal, et valg hun selv havde taget. Et valg hun nu fortrød. Hun bar stadig den ring han havde givet hende. Blot om hans hals i en halskæde, frem for på hendes finger. Der var sket en del siden Neal. Hun havde fundet en anden måde at få penge på. Der var mange, der ville betale for at få deres fjender dræbt. Hun gjorde det gerne for dem. For den rigtige pris. Af den grund, befandt hun sig også i Doomsville. Hun kendte farerne der var der, så det var ikke noget hun havde sagt ja til med det samme. Først efter lidt overvejelse, havde hun vurderet det var det værd. Ellie havde fundet frem til sit mål. Hvad hun ikke havde regnet med, var at han havde sin egen beskyttelse. Det var ikke en mand uden penge eller magt. Noget hun ikke havde været klar over før efter hun havde mødt ham. Ellie kunne skam godt slå fra sig og forsvare sig selv, men fire mænd var lige i overkanten for hende. Hun slog ud efter den ene af mændene, og fik også et godt slag ind på hans kæbe, men det varede ikke længe, før hun var klemt op imod en mur, uden mulighed for at slippe fri. Men det stoppede hende ikke for at prøve. Hendes arme og ben ramte hvad der rammes kunne, men det var ikke nok. Et slag på hendes kæbe, og hun kunne mærke blodet finde sted i hendes mund, kort efter fik hun et slag i maven. Ikke længe efter, kunne hun ikke afgøre hvor det gjorde mest ondt længere. Hun vidste bare det gjorde ondt, og at hun ikke kunne komme derfra alene.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum