Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153051 indlæg in 7940 subjects

Secret job for the leader//Eira//

Go down

Secret job for the leader//Eira//

Indlæg by Gæst on Fre 30 okt - 15:26

S Terroville
O masse af mørke væsner på en eller anden måde.
Tid 22,00
V der har næsten lige været en storm og det kan mærkes.
P http://images-ff.asos-media.com/shmotterstorage/58890/outfit_large_ef38d405-e001-4dd6-a244-4d79ec683352.jpg
Luke, havde end med og sige Ja til Josette de faldene engels leder, han havde derfor været nød til og sluge sin ære og sværge troskab til hende som leder. Men han kunne nu finde værre steder at være i sit liv, hvorfor han stadig følte at det var et åndsvagt job. Han, havde givet sit liv til de andre faldene engle nu, hvilket ikke ville ende godt med det her. Men Luke ville sikkert lære og leve med det, han skulle bare over sin tabte ære derefter ville han kunne fokusere helt præcis. Luke forstod dog ikke, hvorfor at hun ikke havde bedt Eira om at gøre dette her, hun var nemlig bedre end ham til det. Han tog nogen af de papirer han, havde fundet under jordskælvet frem, hvorefter han ledte efter noget der kunne bruges. Da han næsten var igennem en bog, hørte han dog en banken på døren ind til ham, han rejste sig op og gik hen til den.

Idet samme han stod foran døren, åbnet han den svagt han hørte derefter en velkendt stemme, hvorefter hans øjne mødte hendes. Eira var det virkelig hende eller var dette bare en drøm, for så var det den værste han nogensinde, havde oplevet. Han rystet på, hovedet, hvorefter han mærket to børne løbe ind forbi ham og smed sig i sofaen. Luke lod hans øjne møde hendes, hvorefter han gik til side så de kunne komme ind. Børene ventet åbenbart på at der ville ske noget, inden de løb hen og gav Luke et kram, men drengen Ethan valgte inden de kunne nå og sige noget og løbe hen og gribe fat i Lukes ben, Luke løftede ham op, hvorefter han fik et lille kram. "Hey champ." Lød det fra Luke af, hvorefter han sætte ham ned og hen til sin søster igen. Han lukket døren efter hende, hvorefter han talte, "at sige mit navn til lederen af de faldne i kunne jo lige så godt ha bortførte mig, for at komme i kontakt med mig, men det er dejligt og se dig Eira."
Lød det kækt fra Luke, hvorefter han smilede kækt til hende. "Har Josette send dig her hen, for at holde øje med mig." Lød det drillende fra Luke af, hvorefter han stillede sig tætte på hende.
@Eira

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Secret job for the leader//Eira//

Indlæg by Gæst on Man 2 nov - 9:31

Påklædning


Det var lidt tid siden, hun var kommet i arbejde igen. Men hun havde haft brug for at finde sin indre ro. Josette havde sendt hende på en ferie, hvis man kunne kalde det for det. Ella og Ethan var ved at blive store, de kunne tale og gå. Da hun var kommet tilbage til Jo, havde hun fortalt at hun havde valgt Luke til den nye højre hånd, efter Eiras anbefaldning. Jo satte sin familie højt, og inderkredsen var hendes familie - derfor lyttede hun så meget til Eira. Så Eira havde taget børnene i hver sin hånd, og vandrede igennem gaderne - heldigvis var der ingen ruiner der. Til sidst fandt hun frem til Lukes hus. Let bankede hun på.
"Det politiet." Sagde hun med en alvorlig stemme, men blinkede drillende til børnene som var det en leg - og det var det. Han åbnede døren op og det var ligesom et start signal til børnene om at starte et kampløb. Et grin løb henover hendes læber, inden hun lukkede døren bagved sig igen. Det var længe siden, men på sammetid føltes det som om, at der ikke var gået en dag.

At se ham med børnene fik hende til at indse hvor meget hun faktisk havde savnet ham. De havde haft nogle små problemer, men hun havde ikke været sammen med andre imens de havde været væk fra hinanden. Hun havde bare haft brug for lidt luft.
"Hvis det er problemet, skulle du nok tænke over dit job og ikke din stilling." Svarede hun ham med hovedet lidt på skrå." Og i lige måde Lukee." Tilføjede hun drillende. Han gik tættere på hende, hvilket fik hende til at løfte drillende på det ene øjenbryn.
"Om Jo har sendt mig... hm... måske... måske ikke?" Hun så eftertænksomt på ham. "Måske savnede jeg dig bare?" Et skævt smil blomstrede op på hendes læber.
"Tag det som noget positivt, vi har alle brug for hinanden. Jo er ligesom min lillesøster, og hun stoler på råd når de kommer fra mig. Det er den eneste grund til du står i den her position. Så når du lære at tænke på det som, at få mere ære og ikke at miste den - så du godt på vej." Sagde hun så og lagde armene om ham. Let placerede hun sine læber på hans, blot for at huske på alt det de havde sammen. Lyden af børnene der råbte ad i baggrunden fik hende til at grine, typisk børne reaktion.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Secret job for the leader//Eira//

Indlæg by Gæst on Ons 4 nov - 16:16

Luke lod hende styre, hvad der ville ske. Han var bare glad for at se hende og hans børne igen, årene havde dog forandret ham han, var blivet mere rolige faktisk var det som om nogen ville kalde det meget skræmmende men han, havde fået sit liv på helt køle igen nok, var han stadig eftersøgt, men det betød ikke noget da alle hans løse ender fra hans fortid var på plads. Da hun begynde og holde et lille drillende fordrag for ham nikkede han svagt, ja hun havde ret i alt for mange ting og det vidste hun os godt selv. Luke hævet svagt hans ene øjnebryn da hun talte om at Josette måske, havde set hende, "det er nok os en god ting, hvis jeg er lige så uforusiglig som jeg var før jeg blive hendes højre hånd, men at få mig tætte på dig var nu, meget godt klaret du skulle næsten ha en præmie." Lød det flabede fra Luke af, hvorefter han så hende i hendes øjne, men inden han kunne forsætte mærket han hendes læber mod hans, det var fantastisk og føle hende igen, hvilket gjorde en masse af alt dette her sjover, da deres børns reaktion var ad, hvor er det klamt. Luke træk sig kort efter væk fra hende, hvorefter han så på tvillingerne, "måske skal i finde på noget og lave, jeg ved ikke kan i ikke gå ud og øve jer i og flyve, mens jeg for en snak med jeres, mor med mindre hun mente at jeres vinger, skulle væk med det samme." Lød det flabede fra Luke af, hvorefter der kom nogen folk og tog dem med ud, man kunne høre hvor, fornærmet de begge var og især Ethan. Luke sendte Eira et kækt smil, hvorefter han træk sig lidt væk fra hende, hvorefter han gik hen til bøgerne, "har du fundet ud af det Jo vil ham mig til for, jeg kan ikke finde nogen informationer, Eira, med mindre du medregner hemmelige ting på havets bund. " Han smed alle bøgerne sammen, hvorefter han gik hen til hende igen, "så hvad skal vi lave mens vi har børene ude af huset," lød det kækt fra Luke af, hvorefter han lagede hans hænder omkring hendes nakke, "med mindre du kun er her for at holde mig under kontrol altså," lød det flabede fra Luke af i en hvisken, hvorefter han bed hende i øret svagt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Secret job for the leader//Eira//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum