Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Top posting users this month
Valerya
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Misha
 
Althorn
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 259 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Lalalala

Vores brugere har i alt skrevet 152898 indlæg in 7933 subjects

Heart Shaped Box - Asher

Go down

Heart Shaped Box - Asher

Indlæg by Audrey on Tirs 2 feb - 21:36

OBS! Fortidsemne
[You must be registered and logged in to see this link.]


Det stormede udenfor. Men det gjorde ikke meget, for så kunne hun blot rykke sig en smule mere tilbage, og møde det bankende hjerte fra den sovende Asher. Der ville ikke gå langtid nu før hun atter var faldet i søvn. Den gamle lade her var måske ikke det stærkeste stykke i byen, men på trods af alt, blev den altid stående. Som om, at den var lavet af det stærkeste stål.
Næste morgen slog Hayley øjnene op så snart solens første stråler ramte heneds ansigt. Hun fik et smil på læben, set så sjældent udenfor Ashers ophold. Så drejede hun sig om imod ham, og lod en hånd kærtegne hans ansigt let.
"Godmorgen sovetryne." Smilede hun bredt og satte sig så op. Let strakte hun sig og begyndte at glæde sig på. Hayley havde lavet for længe siden en meget komfrontabel høseng, med bjørneskind som dyne. Og da hun var vegetar, så havde hun ikke ligefrem brug for den største madbuffet. Hun fandt nogle frugter, brød og mælk frem. Så satte hun det på det lille bord hun havde skaffet sig med to stole. Hun havde fundet en til nu da Asher flyttede ind.

Hurtigt satte hun sit hår op, og gik til bords. De skulle spise nu, hvis de skulle have lidt ro inden hele denne del af byen vågnede op. Der var næsten aldrig ro her, men man vendte sig til det. Mange var desuden sure over, at Hayley havde dette sted før de nåede at få det. Men hun havde også tævet nok til, at de vidste at de skulle holde sig væk!
"Kunne du sove igennem stormen?" Spurgte hun og vippede hovedet kært på skrå. Hayley var lykkelig, og det blokerede Aria fuldstændigt. Men nu var hun også bare glad for, at Hayley var glad. Det skete så sjældent, så hvorfor ikke lade hende?
"Vi skal ud og se om vi kan bytte os til nogen flere ting. Måske vi kan flyve ud til skovene, finde nogle sjældne bær, ædelsten eller noget." De havde brug for pengene, hvis de skulle finde sig et bedre sted at bo, eller blot fikse det nuværende sted.

[You must be registered and logged in to see this link.]

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
"You hold on to the pain they caused you

because it is the only thing left of them."
[You must be registered and logged in to see this image.]

avatar
Audrey

Antal indlæg : 1230
Reputation : 9
Bosted : no where
Evner/magibøger : Torment Inducement

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Heart Shaped Box - Asher

Indlæg by Gæst on Tirs 2 feb - 23:40

Stormen lød svagt udenfor men i forhold til hans smukke pige, havde han ikke haft problemer med og sove det, havde han aldrig. Den eneste gang, hvor han havde svært med og sove var i Dragons Peak, når han endelig lå i sin egen seng der. Men han, havde jo siden han var lille ikke opførte sig som en adelig, han havde været nede på jorden talte med folk og gjorde hvad der passede ham. Han havde, gjorde det samme den dag han mødte Hayley i denne by, han var blive forelsket i hende ved første øjekast da hun nemlig minde ham om ham selv. Han, havde ikke fortalte hende at han var fra en adelig familie da han havde, hjulpet hende med og få hendes sted, hvor det hen af vejen havde, udviklede sig til noget helt andet. Men han kunne ikke drømme om og, være sådan her med andre end hende. Hun betød meget for mig så, meget at han nogen gange, havde svært med og sætte ord på det og så var hun et wild card som ham selv, hvilket han elsket. Da hun kalde på ham og lod hendes hænder kærtegne hans ansigt svagt slog, han hans blå øjne op og kiggede hende i øjnene. ”Godmorgen smukke,” lød det svagt fra Asher af, hvorefter han sætte sig svagt op og tog hans arme om hende inden hun rejste sig helt op, hvor han så kysset hende i nakken. Da hun fandt mad frem rejste han sig selv svagt op, mens han grinte svagt over, hvad de havde lavet inden de gik i seng i går. Han var stadig lidt træt af deres leg, men han måtte bare få taget sig sammen til og blive helt vågen. Da hun spurgte om han havde sovet godt med det kære ansigt kunne Asher ikke lade vær, med og hæve svagt på hans øjnebryn. ”Jo da især efter, hvordan du gik til den i går.” Lød det drillende fra Asher af, han hentydet til deres lille leg i sengen. Han rejste sig derefter op, hvorefter han sætte sig ved siden af hende ved bordet. ”Lyder som en god ide, jeg kan os godt trænge til lidt motion, men lad os første spise.” Asher smilede svagt, hvorefter han blinket med hans ene øje og så på Hayley med hans gavtyv smil, hvorefter han tog et æble og tog en bid af den, efter og ha kysset Hayley på kinden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Heart Shaped Box - Asher

Indlæg by Audrey on Ons 3 feb - 20:54

Hayley satte selv sig ned på en af stolene, hvor hun derefter svang det ene ben over kors. Det var rart ikke at være alene, at have nogen at dele dagene med. Hun kunne ikke ønske sig andet. Hun lod let af hans drillende kommentar, men tog sig så en bid af sit brød. Hun hævede let på et bryn da han sagde han kunne trænge til noget motion.
"Når du har været her i et par år, tro mig så er du i den bedste form. Du har været her i snart et år.. gadekampene, du burde deltage i en, hvis du gerne vil træne... jeg plager at gøre det for sjovs skyld, men jeg kan så også tæve de gutter der. Jeg kender deres tricks." Et skævt smil blomstrede sig stolt på hendes kønne ansigt, og hun brækkede et hjørne af sit brød, som hun derefter spiste.

Efter de havde spist satte hun tingene til side, og gik over til Asher. Let lagde hun sine hænder på hver side af hans kind, imens hun kiggede ham dybt i øjnene.
"Altså, du skal ikke gøre noget du ikke vil jo." Sagde hun så og vippede hovedet lidt på skrå. "Men lad os smutte ud i skoven, og se om vi kan finde noget der er lidt penge værd på markedet." På de ord kyssede hun ham hurtigt, dog dybt. Hayley trak sig derefter lidt drillende væk, og åbnede ladens bagdør. Her var der ingen der lavede noget ballade. For man kunne ikke komme derom, medmindre man allerede var indenfor. Det var godt hegnet ind. Derpå slog hun sine sølv vinger ud, og fløj op i luften.

Stormen havde lagt sig efter natten. Og morgen solen var ikke særlig høj. Hayley sørgede for at Asher var kommet i luften før hun fløj afsted imod The forest. Det var altid der, hvor der var mest chance for gode råvare. Så snart Asher var med hende, pegede hun imod den retning de skulle. Så gik turen ellers blot dertil, ikke at det tog særlig langtid.
Og endelig kunne hun lande. Fødderne plantede sig til jorden, og i det vingerne blev trukket ind gav det et vindstød som satte træerne i bevægelse. Hayley elskede at flyve, og ville ikke vide hvad hun skulle gøre uden sine vinger. Hun var klar over de var specielle, de lignede ikke normale vinger. Måske var det på grund af Arias eksitens? Et spørgsmål, som hun nok aldrig ville få svar på. Hayley drejede hovedet over imod Asher, så snart han var landet.
"Hvad skal vi starte med at kigge efter?" Spurgte hun og kløede sig let i nakken. Hun tog aldrig andre steder hen, end her og Doomsville. Aria derimod rejste ofte længere væk, men det var sjældent Hayley ville frem når det var.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
"You hold on to the pain they caused you

because it is the only thing left of them."
[You must be registered and logged in to see this image.]

avatar
Audrey

Antal indlæg : 1230
Reputation : 9
Bosted : no where
Evner/magibøger : Torment Inducement

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Heart Shaped Box - Asher

Indlæg by Gæst on Ons 3 feb - 22:26

Asher sende hende et skævt smil da hun begynde og fortælle om at, hvis han var i gadekampe ville han være i den mest perfekt form. Asher smilede svagt til hende da hun var færdig med og sige det, hvorefter han lænede hans hoved ind til hendes ansigt. ”Indrøm det, du vil bare gerne kende mine tricks og du vil kæmpe mod mig, ikke fordi du ville vinde” Lød det kækt fra Asher af, hvorefter han spiste videre med sit æble mens han studeret hendes, bevægelser, hvilket der gjorde at da hun kom op til ham igen og sagde at han ikke behøvede det, havde han forudset kysset bare ikke på den måde, han nået nemlig ikke og få noget sagt fordi, hun skulle være så vild. Men han elsket det det var der ingen tvivl om, ingen kvinder kunne komme op på hans standart ingen andre end Hayley, han ville gi alt for at de altid kunne være sammen. Han var jo ikke lavet af stoffet til og lede, ikke efter hans egen mening. Han måtte bare holde det hemmeligt for hende, indtil de engang havde behov for at få det og vide. Asher kigget hende i øjne og så hende, da hun træk sig drillende væk fra ham. Asher fulgte efter hende ud af ladens dør, hvorefter han så hendes smukke sølv farvet vinger, hun slog ud. Det var en af de ting han fandt smukt og særlig ved hende, noget han elsket. En særlig ting hun, havde over sig. Han slog hans egen vinger ud og lettet kort efter hun var lettet. Da hun peget, hvor de skulle hen af, starte han et kapløb med hende, hvor han hele tiden holde tempoet op med hende, men da de næsten var der, hvor de skulle være henne. Så han Hayley overhale ham. Han kunne ikke lade vær med og grine da hun var kommet før ham, hvorefter han landet. Asher landet kort efter hende, mens han smilede svagt. Han elsket og være i luften, næsten lige så meget som hvis, han havde været i gang med et slagsmål. Asher sætte sit hovedet på skrå, hvorefter han så hen på Hayley der, spurgte om hvad de skulle finde første. Asher blinket svagt, hvorefter han så på hende igen, ”lad os se efter ædelstene, smukke.” Lød det fra Asher, hvorefter han gik afsted med Hayley, længere ind i skoven.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Heart Shaped Box - Asher

Indlæg by Audrey on Fre 5 feb - 22:21

Let rystede hun på hovedet. Slåskampe var ikke noget hun diskuterede for sjov. Mange ting lavede hun sjov med. Men man gik ikke igennem gaderne i hendes kvater for sjov. Man vidste bedre og holdt sig indenfor medmindre man ville ligge i sengen med et par brækkede knogler i en uge. Det var sket før hun opdagede at hendes blod kunne heale hende, hvis hun drak det. Derefter var hun ustoppelig.

Hayley nikkede let til ham, og begyndte derefter at gå. Hun havde altid været meget målbevidst og gik direkte efter det hun ville have. Krystaller og andre ædelsten var hendes yndlings. Hvilken kvinde elskede ikke det? Hayley ledte dog yderst sjældent efter andet end mad, for hun havde aldrig haft brug for andet. Men nu når hun ikke længere bare passede på sig selv, så måtte hun også sørge for at Asher havde det godt. Derfor jagt på værdifulde genstande. For hun var ikke nogen tyv. At tage for andre var forkert, men hun vil gerne modtage. Hun var ikke nogen skidt person, hun gjorde hvad hun var nød til for at klare sig. Og det vidste hun også godt. Hayley fandt nogle bær som hun plukkede. Så spiste hun dem, og sukkede nydende. Smagen balancerede perfekt henover hendes smagsløg. En sand fornøjelse. Så ledte hun videre, og kom dybere og dybere ind i skoven. Hun løftede en hånd op, da hun så et tegn på træet. Et tegn på, at de ikke skulle krydse her. Varulve territorium. De skulle finde ting, ikke starte en slåskamp.

Hayley gik langs grænsen til ulvene, men krydsede ikke. Snart kom hun til en sø og løftede hovedet op. Et skævt smil sprang på hendes læber. Imens hun gik stille væk fra hvor hun var før, og kom langt væk fra ulveområdet. Let sendte hun Asher et skævt smil.
"Vi har søgt i flere timer. Tid til en pause." Så vendte hun ryggen til ham og gik et par skridt tættere på søen. Så trak hun sin trøje over hovedet, og trak af sine bukser - samt sit undertøj. Let vendte hun hovedet til siden og kiggede på ham ud af øjenkrogen.
"Kommer du?" Spurgte hun, hvorefter hun stille trådte ned i det køllige vand. Så gik hun ned i det, og vandet gik hende til armhulen.
"Det er en smule kølligt, men det er rart... kom i." Sagde hun og gav ham et nik til at han skulle komme ned til hende. De havde fortjent en lille pause.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
"You hold on to the pain they caused you

because it is the only thing left of them."
[You must be registered and logged in to see this image.]

avatar
Audrey

Antal indlæg : 1230
Reputation : 9
Bosted : no where
Evner/magibøger : Torment Inducement

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Heart Shaped Box - Asher

Indlæg by Gæst on Lør 6 feb - 20:00

Asher fulgte med hende, mens hun bevægede sig gennem skoven. Han sende hende et svagt smil, mens han bevægede sig gennem skoven. Han studeret alle omgivelser der var, mens de bevægede sig dybere ind i skoven. Asher tjekket jorden mens de bevægede sig videre for at se om, der var nogen der havde været her før. Asher fulgte efter hende mens de kom længere ind i skoven, en smerte dukkede dog op i Ashers sind. Han kunne mærke luften forlade hans krop det var noget der aldrig var sket før, han kunne se et billede af fremtiden, hvor hans familie døde. Han anet ikke om det var sandt og fik derfor hurtig kæmpede sig op, hvorefter han fulgte efter Hayley.

Da hun holde sin hånd op stoppet han dog, hvorefter han bed sig svagt i hans underlæbe, han bevægede sig lige så stille tætte på. Mens han prøvet og regne ud, hvad der var det bedste og gøre her. Asher lod hende gå i forvejen, hvorefter han sætte ud efter den anden side. Han bevægede sig i den modsatte retning da han ville vide, om der var nogen ting de skulle tag sig af. Men da han fik tjekket derover så det ud til der ikke var nogen, han havde været så sikker på han fandt en derover. Da han, havde udforsket lidt længere fremme, fik han øje på andre varulve mærker. Asher bevægede sig derefter tilbage til det sted de havde, fundet, hvorefter han fulgte efter de spor som Hayley havde lagt.

Asher hørte kort efter hendes stemme, hvorefter han smilede til hende. Mens han stillede sig op af træet og kiggede, over mod hende da hun talte til ham. ”Vi har søgt i flere timer. Tid til en Pause.” Da han, havde hørte det nikket han, hvorefter han sende hende et svagt smil. Han smilede svagt, hvorefter han skubbede sig selv væk fra det nærmest træ og så på hende, mens hun tog tøjet af og gik ud i vandet, Asher smilede for sig selv han var så heldig at han, havde fundet hende hun så så smuk nærmest, som en gudinde følte han. Asher bevægede sig hen mod hende mens hun var ude i vandet, han elsket hvordan hun så ud, men han var ikke sikker på om han ville i vandet. Han, havde aldrig været fan af vand, han kunne ikke rigtig svømme ikke at Hayley vidste det, men han måtte prøve og finde en grund til, hvorfor han ikke skulle hoppe i men, da hun til sidste talte igen og opfordret Asher til det kunne han ikke lade vær. Asher tog derfor lide så still hans tøj af, bukserne røg hurtigt sammen med hans t-shirt og hans underbukser og strømper. Da han gik ud til hende kunne han mærke det kølig vand som langsomt steg op omkring ham. Da han var kommet ud til Hayley gik vandet cirka lige så meget som Hayley. Asher sank en klump, hvorefter han sende Hayley et svagt smil, ”der er ikke nogen i nærheden jeg scoutet området inden jeg vende tilbage.” Da det var sagt tog han modet til sig og gik helt ud til hende, hvorefter han lagede sine hænder omkring hendes ryg, hvorefter han kysset hende pande svagt. Da det var gjorde træk han sig lidt væk, hvorefter han så på hende. ”Så, fandt du noget.”

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Heart Shaped Box - Asher

Indlæg by Audrey on Søn 14 feb - 11:42

Han kom ud i vandet til hende. Selvom det tog ham sin tid, men det gjorde hende intet de havde så længe til det. Da han kom hen til hende og lagde sine hænder om hendes ryg smilede hun stort til ham. "Jeg fandt dig. Tæller det?" Spurgte hun og vippede hovedet let på skrå. Hayley trådte et skridt tættere på ham, og placerede sine læber imod hans i et intimt kys, og lod sin overkrop glide op imod hans - imens hendes ene hånd var placeret på hans kind. Hvor hun dog elskede ham. Hayley havde aldrig nogensinde troet, at hun kunne være så heldig. Ikke efter Dalton tog afsted fra hende efter han fandt ud af, at hun var forelsket i ham. Sikke en bedste ven. Hayley havde fundet en engel som hende selv, selvom hun dog var skytsengel - men det var irrelevant. Hayley sendte alle sine følelser for ham igennem sit kys.

Til sidst trak hun sig en centimeter væk fra hans læber, imens de brune øjne blot kiggede på hans læber. Så slog sine øjne op i hans.
"Måske skal vi gå tættere på bredden. Vi skulle nødig drukne." Derpå greb hun hans hånd og flettede sine fingre ind i hans, og gik stille tættere på bredden, hvor vandet ikke var så højt igen. Hayley vendte sig om imod ham igen, og trak sig atter helt indtil ham i endnu et af hendes intime kys. Hvis det her skulle være hendes eventyr, så ville hun gerne leve lykkeligt til sine dages ende med Asher. Hun vil aldrig nogensinde gøre noget for at ødelægge den kærlighed. Hayley ville også gøre alt for at vise Asher hendes kærlighed til ham.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
"You hold on to the pain they caused you

because it is the only thing left of them."
[You must be registered and logged in to see this image.]

avatar
Audrey

Antal indlæg : 1230
Reputation : 9
Bosted : no where
Evner/magibøger : Torment Inducement

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Heart Shaped Box - Asher

Indlæg by Gæst on Lør 20 feb - 22:29

Asher smilede svagt til hende da hun talte til ham kunne han ikke lad være med og grine efter hendes kys os. ”Yeah det siger, vi bare det gjorde at du fandt mig det tæller jeg er jo os altid væk, så det gælder.” Lød det fra Asher af, hvorefter han blinket kort til hende og gengælde hendes intime kys, hvor han os selv lagede alle hans følelser i det, hun betød alt for ham og han ville aldrig gøre noget for at skade deres forhold, hvis det da stod til ham selv. Han smilede svagt da hun talte igen og, sagde de nok skulle komme ind igen så de ikke risikeret og drukne, hvilket der gjorde Asher vildt glad, ”god ide lad os komme ind til breden.” , hvor han flette med hendes finger. Kort derefter smilede han svagt til hende da de var kommet ind igen.
Mærket han hendes intime kys, han kunne mærke hende og var glad for det, hun betød alt for ham, sandheden om at være adelig betød ikke noget han behøvede ikke og fortælle hende det, før de engang fik behov for det, hvis det kom til og betyde noget.

Asher smilede svagt til hende da det intime kys, havde, varet lidt for længe lagede han selv hans hoved mod hendes, hvor til han kiggede hende i de smukke øjne, som hun havde de smukke, brune øjne med en svag grøn nuance, var som altid nogen man kunne fare vild i, hvis man ikke passede på.

Han kyssede hende intimt på hendes læber, uden nogen varsel til hende, han havde bare behov for at det var ham der gjorde det første denne gang, det var lidt mærkeligt at hun altid gjorde det første, hvor til han ikke rigtig selv kunne gøre det så, hvis hun jo hele tiden gjorde det sådan, ”Jeg Elsker dig Hayley.” Lød det fra Ashers mund, hvor han så kiggede hende i øjne, hvor de bagefter mødte hendes læber igen, hvor han så kyssede hende igen intimt, hvor han lagede alt han følte for hende i.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Heart Shaped Box - Asher

Indlæg by Gæst on Lør 2 jul - 12:50

//out//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Heart Shaped Box - Asher

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum