Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
» Anger for the highest bidder - Emery
Today at 4:25 by Fenrer

» Well, it is a...Bridge. (Fenrer)
Today at 1:55 by Fenrer

» Mød min 'familie' - Larlii Valcyriel
Yesterday at 22:42 by Lith’rra

» Tell me all about it...(Deirdre)
Yesterday at 22:18 by Deirdre

» Chat.. Øh.. JOIN CHAT-ALERT!
Yesterday at 20:55 by April

» Third time's the charm - Sean (XxX)
Yesterday at 13:18 by Vetis

» SIRTIMM ~ Who are you
Yesterday at 13:09 by SIRTIMM

» Sweet Home - Fenrer
Yesterday at 12:36 by Fenrer

» Please dont hurt me ~ Sirtimm
Yesterday at 10:49 by SIRTIMM

Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Sean
 
Lith’rra
 
Vetis
 
Althorn
 
Chester
 
Melisandre
 
SIRTIMM
 
Alane
 

Statistics
Der er i alt 300 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er daniellee

Vores brugere har i alt skrevet 156829 indlæg in 8145 subjects

Dark side, Light side where do you stand

Go down

Dark side, Light side where do you stand

Indlæg by Gæst on Lør 20 feb - 20:00

S en kro i Domsville Angerforge Distrikt
O En masse folk der sidder og drikke rundt omkring.
V Det regne svagt, og er mørkt.
Tid 21,30
P https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/ce/91/26/ce9126747a088a3162e7d1cf0a0b6a07.jpg
@Lavender
Asher gik langsomt gennem gaden det, havde været et par dage siden, han var gået i land. Nu, havde han derfor beslutte sig for at bevæge sig omkring lærer de steder han i lang tid ikke, havde været det var helt mærkeligt at se byen igen. Han bevægede sig første forbi det sted Hayley og ham, havde boede sammen. Han bed sig svagt i underlæben, hvorefter han bevægede sig videre. Det var alt for mange dårlig minder, der havde en dæmon forførte ham og de, havde ende deres forhold. Hayley, havde tævet ham mens han ikke gjorde noget, da han ikke kunne få sig selv til det. Bagefter var hun forsvundet, han havde derefter pakket sine ting og var taget afsted, det havde været omkring op til 4 år han havde været væk nu. Men nu var han endelig kommet videre, mente han da selv.

Men sandheden var en helt anden, en der skulle være som ham. Asher, havde derfor levet som Sellsword, hvor han kunne få mest ud af tingene, men han havde aldrig dræbt nogen og var stolte over det. Men alle, havde deres dæmoner og det var kun et spørgsmål om tid, før nogen ville føre ham ned via en helt mørk sti som han ikke kunne vende tilbage fra. Asher bed sig svag i underlæben en enkel gang mere, hvorefter han bevægede sig hen mod Kroen, hvor han kunne få noget og drikke og et værelse. Han forsætte derfor op i den lidt rige del af byen, hvor han ville. Slå sig ned, i det mindste i den korte del af hans tid her, han havde bare brug for en drink. Da han kom ind på en kro Angerforge, vendte han hele sin opmærksomhed op mod baren. Han sætte sig til rette og slog hætten ned, hvorefter han begynde og drikke lidt, han havde så meget behov for det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dark side, Light side where do you stand

Indlæg by Gæst on Lør 20 feb - 20:59

Hvorfor havde hun nu begivet sig ud på en kro? Hun havde en yndefuld lejlighed helt for sig selv, og så alligevel sad hun hernede? Nå ja. Det var for at finde en der kunne få fat i den latterlige søster af hendes. Hun sad roligt i hjørnet af kroen, med et smukt vinglas foran sig. I glasset var en mørkerød tyk substans men alle vidste godt hvad det var, nemlig blod. Fra et menneske? Fra et dyr? Ingen udover Lavender vidste det. Hun vendte glasset roligt inden hun løftede det og tog et sip.
Hun lagde mærke til en fyr der satte sig ved baren. Hans duft og aura gav det væk. En engel. Hun rejste sig og lod glasset stå inden hun gik op til baren. Umiddelbart kunne man ikke se at hun var en vampyr, hendes blege hudfarve lignede porcelæn, og hendes øjne var blå som den smukkeste safir. Hun stod lige ved siden af ham men nænnede ikke at kigge på ham. Ikke endnu i hvert fald. Kroejeren kiggede på hende og sagde så:” Hvad kunne fruen tænke sig?
Hun kløede sin hage kort og smilte uden at blotte sine tænder. Hun nikkede kort mod englen som stod ved siden af og svarede så kroejeren:” Jeg bestiller hvad end ham ved siden af mig har valgt..” et lille smil bredte sig på hendes læber, dog uden at afsløre hendes tænder. Det ville ikke være godt at starte ud med at lade nogen vide at man var vampyr. Mennesker virkede også langt venligere end vampyrer nu hvor hun tænkte over det. Hun så på englen og rakte sin hånd høfligt frem:” Lavender.” sagde hun med et glad udtryk i ansigtet. Hun havde øvet sig på at snakke så tænderne var gemt væk bag de smukke bløde læber.
Håret hang løst men i bunden var et bånd bundet sammen, som gav hende et elegant men vildt look. Hun bar en sort jakke der var lukket på maven, indenunder bar hun ikke rigtig noget. Hun havde aldrig været flov over sin krop, så let påklædning generede hende slet ikke. Det plejede også at gøre hende mere interessant i andres øjne:" Du ligner en der rejser meget. Hvor har du været?" spurgte hun nysgerrigt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dark side, Light side where do you stand

Indlæg by Gæst on Lør 20 feb - 21:26

Asher, havde næsten lige bestilt en whisky, hvorefter han kiggede over mod en meget smuk kvinde som, havde sat sig ved siden af ham. ”Lavender sikke et smukt navn, til en smuk blomst.” Lød det fra Asher af, hvorefter han i stedet for at trykke hendes hånd tog den med hans egen hånd og kysset, den ”Asher, Snow Forrester.” Hvor til han havde, sit meget charmerende glimt i hans øjne, et en hver kvinde ville blive helt blød i knæene på, hvis de ikke kunne modstå sådan noget. Asher lyttet til hende og kunne ikke lade vær med og smile, denne kvinde havde en eller anden særlig påvirkning på ham, hvilket kun gjorde hende meget mere interessant.
”Yeah det har de helt ret i Lavender, jeg har været meget ude og rejse og er første næsten lige vendt tilbage til fastlandet efter omkring 7 år, hvad med dem har aldrig set dem i denne by eller Dragons Peak før, hvad med dem rejser de meget.”
Ashers påklædning bestod nærmest kun ha læderrustning, hvor til han under den havde en enkel kofte. Men ikke så meget, han havde nemlig personligt aldrig haft så meget andet på ham ind hans rustning jo viste han, havde os lidt tøj på så armor kunne sidde godt, altså et par bukser og en kofte. Hans charmerende øjne så på Lavender igen, hvor til han blinket kort til hende, ”så hvad kan jeg hjælpe denne smukke Lavender blomst med.” Hvor til han sende hende et gavtyv smil og tog en tår af hans whisky, hvor han så mærket den dejlig stærke væske som, kunne mærkes da han nærmest tog det hele i en tår, hvorefter han så hen på hende igen, efter og ha bedt om en ny Whisky.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dark side, Light side where do you stand

Indlæg by Gæst on Ons 2 mar - 21:08

Hun kunne ikke undgå at smile over hans kompliment:” Hr Forrester.. Jeg tager det ikke at de er den store botaniker? Men det er et navn mine forældre skænkede mig… Dengang jeg levede..” sagde hun inden hun smilte og blottede sine fortænder. 2 tænder  i hver side der så skarpere ud end knive. Det var et vidunder at hendes læber stadig var intakte. Hun lagde sin hånd over sin og kom med et lille blidt smil:” Men jeg er ikke farlig… Jeg er ganske hjælpeløs….” hun lagde hovedet på skrå og tog så sin drink inden hun tog en tår. Alkoholen var bitter og hun brød sig ikke om den men i stedet for at lave grimasser smilte hun roligt til ham og tog en enkelt tår til. Denne menneskedrik var til at få det dårligt over.
Hun kørte en hånd igennem det brune hår og så sig kort om, da hun syntes det begyndte at blive en smule trængt oppe ved baren:” Ville de have noget imod at sidde ved et bord i stedet for at stå her? Jeg vil gerne høre mere om dit eventyr.” hun smilte kort inden hun tog hans hånd, hendes hånd var blød som silke, et af de få fordele ved at være død var at man ikke skulle tænke på sit udseende for det ville aldrig ændre sig. Hun gik roligt ned til en bås, forhåbentligt med ham hvis han fulgte med hende.
Hun satte sig roligt på en stol og løftede sit ene ben over det andet så hun sad med krydsede ben. Hun foldede kort sine hænder på bordet og så på Asher inden hun smilte kort og begyndte.” Jeg har været meget ude og rejse… Faktisk så leder jeg efter en person… En meget vigtig person…” hun slap sine hænder og kørte sin ene pegefinger ned af hans bryst, i en lidt blid manér, mens hendes blå øjne så ind i hans:” Denne person er meget vigtig for mig at finde…” hun fjernede sin hånd og så kort ned i jorden, en anelse skuffet:”… men jeg har ikke haft særlig meget held med mig…” hun sukkede kort og løftede så sit blik op på ham igen inden hun trak på skuldrene og kom med et kort smil.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dark side, Light side where do you stand

Indlæg by Gæst on Ons 2 mar - 22:40

Asher smilede svagt for sig selv, da hun vidste hendes tænder, efter og ha afveget hans kommentar til, hendes navn, hvor hans svar bare var. ”Jamen det har de helt ret i jeg er ikke opvokset, i en botanik familie.” Asher var ikke ligefrem overrasket hun, havde ikke virket som et helt normalt menneske. Men en vampyrer, havde han ikke forventet så da hun talte til ham at hun var ganske hjælpeløs og viste hendes tænder. Prøvede Asher ikke og virke alt for overrasket. Asher stod et øjeblik og stiret lidt på hende, hvorefter han lyttet til hendes ide om, at sætte sig ned til et bord så de ikke sad omkring så mange.
Han mærket hendes hånd, hvorefter han mærket den kølige hånd mod hans egen, han sætte derfor sit mest charmerende smil op, hvorefter han svaret hende ganske enkelt. ”Hvorfor ikke, hvis de ville ha angrebet mig frøken Lavender ville de ha gjorde det, så hvorfor ikke og i vampyrer er da ikke så farlige er i.” Lød det drillende fra Asher af, hvor han rejste sig op greb fat i hendes hånd og gik ned mod en båse.

Da de nået båsen sætte han sig ned og så over på hende, med hans mest charmerende smil. Han sætte sig ved siden af hende alt efter, hvor hun placeret sig. Han sætte sig godt til rette og lyttet da hun, tog hendes pegefinger og lod den glide ned af ham, kunne Asher mærke en svag berøring. Han holde kort vejret og prøvet ikke og kunne lide det, hvilket der gjorde det lidt mere mærkeligt for ham. Da hun fortalte videre nikkede han anerkende, hvor han bagefter så hen mod hende igen. ”Det lyder meget sørgeligt, ” lød det fra Asher, hvorefter han nikkede hen mod hende.

”Jeg ville ønske jeg kunne hjælpe, men jeg har selv lidt problemer.”
Kom det fra Asher af, ” men hvis jeg på en eller anden måde kan hjælpe dig siger du det bare.” Kom det fra Asher af, hvorefter han sende hende et gavtyv smil, ”men min historie er meget lang og jeg vil ikke kede dig med detaljerne, lad os bare sige min familie og mig kom af på en, meget skæv start.” Lød det svagt fra Asher af, hvorefter han nærmet sig hendes ansigt, hvor han prøvede og finde et glimt i dem, et eller andet han kunne aflæse hende med.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dark side, Light side where do you stand

Indlæg by Gæst on Tirs 15 mar - 17:25

Hun havde været meget glad for at han ikke bare havde fjernet sin hånd da hun tog den. Et let smil var over hendes læber men forsvandt let da han sagde at han havde sine egne problemer. Dog så udviste hun ikke sin frustration, men så nærmere bekymret ud over hans problemer:” Hvilke problemer? Måske kan jeg være behjælpelig. Selvom jeg ikke just har styrken eller evnen til at kunne slås mod nogen større ned mig selv..” måtte hun anerkende. Selvom det ikke var sandt. Lavenders evne gjorde at hun nemt kunne nedlægge andre. For over længere tid hvor hun har været oppe at slås, har hun tillært sig hvor det gennemsnitslig gør ondt på folk at blive slået eller revet i.

Hun blinkede lidt overrasket da han rykkede tættere på hendes ansigt, men hun kom bare med et lettere blidt smil og lagde sin hånd mod hans kind:” Familie kan være så…. Indviklet… Det er tit nemmere hvis man bare er helt alene for sig selv.. Og ikke bundet til andre.” hun rykkede roligt tættere og tættere på ham mens hun talte og hendes blik var plantet på hans mund. Hendes blik var intenst og i et øjeblik ville man kunne ane et strejf af… kærlighed?
Men Lavender var ikke typen der var bundet til andre. Så hun rykkede en anelse tilbage og satte albuen i bordet og sit hoved i sin hånd mens hun betragtede ham:” Jeg har masser af tid til at lytte. Og så vil jeg gerne lære dem bedre at kende… Asher Forrester…” den sidste sætning blev sagt i en lavmælt men forførende tone. Forhåbentligt kunne han ikke stå for den charme hun snart begyndte at smøre tykt på. Dog havde hun stil, så det var ikke fordi hun ville hore sig selv ud.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dark side, Light side where do you stand

Indlæg by Gæst on Lør 26 mar - 14:08

Asher grinede svagt da hun talte til ham, han ville nok ikke fortælle om hans familie problemer kun en idiot ville gøre det og hvis der var en ting Asher ikke var, var det en idiot. Da hun endelig havde sat sig tilbage igen så de, havde stor rum mellem dem sukkede Asher, hvorefter han så på hende. ”Vi ved godt du ikke er her for at høre omkring mine familie problemer Lavender, så kom nu til sagen i stedet for at gemme dig bag alle dine ord som om du bekymre dig for mig.” Asher sætte sig helt frem så han kunne se hende i øjne, ”derudover hvad end du vil ha mig til skal jeg ha betaling, og dit udsende kan ikke få dig vejen.” Asher, havde regnet hende helt ud, så derfor var han ikke glad for hun prøvet og snyde sig til og få ham til og fortælle mere omkring ham.

Asher sukkede, hvorefter han så hen på Lavender igen. Han ville ikke fortælle hende om hans familie problemer så godt kende de ikke hinanden og han var heller ikke, ligefrem en der talte om hans problemer det gjorde han aldrig. Asher smilede svagt til hende, hvorefter han sætte sig helt tilbage Han sende hende et normalt charmerende smil, hvilket der ikke var til og tag fejl af. ”Men hvis du vil høre det fint, jeg stammer fra en adelig familie som er fra Dragons Peak, derudover har jeg arbejde som sellsword i et par år, da min familie var nød til og bortvise mig fra stedet, jeg fik lov til og beholde min titel som Adelig så derfor har jeg endelig fået nok penge til og kunne vende tilbage, og min lillebror er lige død.” Lød det fra Asher af, hvorefter han så hen på hende, ”men hvad med dig Lavender fortælle kort om dig selv nu har jeg gjorde det.” Lød det charmerne fra Asher.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dark side, Light side where do you stand

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum