Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juni

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Taliia
 
Fenrer
 
Sean
 
Nephthys
 
Chester
 
SIRTIMM
 
Elizabeth
 
Vetis
 

Statistics
Der er i alt 269 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mizu

Vores brugere har i alt skrevet 153443 indlæg in 7952 subjects

Just new to city can you help- Miss Smith

Go down

Just new to city can you help- Miss Smith

Indlæg by Claire on Fre 26 feb - 23:56

Tid:
12:30

sted:
Terrorville district

omgivelser:
mange er ude i det god vejr

vejr:
solen skinner og forholdsvis koldt

Påklædning:
kjole: [You must be registered and logged in to see this link.] et par mørke grå sko

Claire sad på en bænk uden foran et hus, som altid havde hun hovedet begravet i en bog, denne her bog var en kærligheds historie om en prins og en prinsesse som ikke kunne få hinanden fordi familierne ikke brød sig om hinanden. På en måde mindede det hende om hendes familie. Hun bed sig svagt i læben idet hun kom til tænke på dem og måtte hun knibe øjnene hårdt sammen for ikke at komme til at græde. Hun følte sig ansvarlig for at de havde forladt hende og hendes bror. Hun vidste at hendes bror skulle komme i aften. Hende og hendes moster Lorelai var taget til Doomville for at besøge nogen af Lorelais venner og hendes bror befandt sig i Doomville. Det betød også at Claire befandt i yderst ukomfortabel kjole. Hun brød sig ikke om kjoler og det betød også at hendes hår sat op i stram knold hvilket hun heller ikke brød sig om. Hun fugtede svagt tungen idet hendes moster kaldte på hende ” Air kan du ikke gå ud handle for mig” sagde hun og Claire nikkede svagt.  Air var et kælenavn Caleb havde givet hende og Lorelai havde hørt det og brugte som regel også, men kun når de var alene. Hun havde måttet lade sin armbryst blive hjemme. Det var ikke fordi hun så den som et våben, men hun følte sig alligevel tryk fordi den mindede om hendes fars.
Claire tog kurven og pengene begyndte at gå, hun så ret og rank ud, for det  mindedehendes moster altid  hende om at hun skulle være, vis man så godt efter kunne man se et stykke af den mælke hvide hale som stak ud under kjolen. De mørke øjne søgte lidt rundt, måske det ikke havde været så smart at sende hende af sted, for hun kendte ikke byen særlig godt og hun følte sig en smule akavet og ville derfor spørge om vej.
avatar
Claire

Antal indlæg : 75
Reputation : 0
Bosted : Doomville på ubestemt tid
Evner/magibøger : Hun kan nogle få besværgelser i The Book Of Fire

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just new to city can you help- Miss Smith

Indlæg by Miss Smith on Lør 27 feb - 6:59

Miss Smith havde taget sig tid til at komme ud og gå sig en tur, da hun sådan set også godt kunne handle på vejen, da man jo lige så godt kunne slå to fluer med et smæk i stedet for at man skulle ud og gå flere gange på en dag, selvom man havde godt af og røre sig.
Hun gik stille og roligt der og viste ikke om hun ville kunne finde det hun endeligt skulle ha fat i, fordi det var ting til hendes såkaldte arbejde som kunstner, hun skulle jo bruge ting som kul og hvad man nu skulle bruge, da hun var ved og mangle de ting, så nu håbede hun på at hun kunne få det, ellers måtte hun jo finde ud af og måske at lave noget andet for at overleve og alt det halløj der, men hun gik der og kiggede sig omkring og kiggede sig ikke sådan for, da hun gik og kiggede sig til siden i stedet for at se lige ud, så hvis der var en eller anden som gik ud foran hende ville hun ikke komme til at nå at se den person, men man kunne jo kun håbe på at det ikke sket, men man kunne jo ikke ligefrem se ud i fremtiden og dem der kunne så var de heldig og den slags ting der.
Som hun gik der stoppede hun op efter noget tid og havde fået øje på et eller andet, som lignede det hun skulle bruge så hun gik roligt hen og kiggede på det og stod nu bare der.

//håber det okay xD er nemlig ikke ordenligt vågen på det her tidspunkt jeg skriver det//
avatar
Miss Smith

Antal indlæg : 106
Reputation : 0
Bosted : I en lille falde færdig hytte i nærheden af Doomsville Angerforge District
Evner/magibøger : Evne magi what xD

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just new to city can you help- Miss Smith

Indlæg by Claire on Søn 28 feb - 22:25

Claire nikkede til dem som hilste på hende imens hun gik, der var mange ude at nyde vejret troede hun, de virkede rare at havde med at gøre, hun smilede svagt idet hun fandt nogle boder, men idet hun kom tæt på kunne hun se at det ikke var de vare som hun skulle have, men ting til kreative typer. Hun fik øje på en kvinde som kiggede på varene og smilede. Hun gik hen til boden og kiggede på de forskellige vare som var i boden. Hun tog et stykke kul op som med det samme farvede hendes meget hvide hænder sorte. Folk troede det var fordi hun fik for lidt sol, men det var fordi hende skæl var hvide. Hun lagde den tilbage kiggede på kvinden ” mit navn er Claire jeg er ny i byen, jeg tænkte at du måske ville hjælpe mig i den rigtige retningen” sagde hun og lød venlig.
Hun viftede svagt med sedlen hun fået med, på den stod der de ting hun skulle hente. Hun bed sig svagt i læben ” jeg skal have ost, vin og frugt” sagde hun og anede ikke hvor hun skulle lede, men hun var sikker på at hun var kommet det rigige sted hen, men det var lige med hvor hun skulle finde sine vare henne.
Claire håbede ikke at hun skræmt kvinden ved at være så direkerte med hendes spørgsmål, men det var det der skete når hun blev nervøs så ævlede hun løs alt og ingenting. Det var et under hun overhovedet kom ud. Det var nok for det meste hendes mosters skyld, for stod det til hende havde hun hovedet begravet i bøgerne i stedet for.

// undskyld for det sene og korte svar //
avatar
Claire

Antal indlæg : 75
Reputation : 0
Bosted : Doomville på ubestemt tid
Evner/magibøger : Hun kan nogle få besværgelser i The Book Of Fire

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just new to city can you help- Miss Smith

Indlæg by Miss Smith on Man 29 feb - 18:52

Mens hun stod der og kiggede på det ting som hun nu stod ved og var lidt i hendes egen verden og havde ikke set at der var kommet en i nærheden af hende, og roligt stod hun der og fik sig et lille chok i det der blev snakket til hende og roligt vente hun hovedet, så hun kiggede på denne her kvinde, som havde snakket til hende og smilte roligt.
Hun smilte "lige to sekunder så skal jeg hjælpe dig med at finde det du leder efter"sagde hun roligt og kiggede på manden som stod ved boden med kul og den slags, og pegede kort på nogen af de ting som hun skulle ha og de blev pakket ned, og roligt gav hun sig til at finde det som man jo brugte til at betale med og den slags der, og fik så betalt for sine ting før hun fik dem.
Hun smilte roligt og kiggede så på pigen eller hvad man ville kalde hende og kiggede så lidt rundt for at se, om hun kunne få øje på det hende her havde bruge for og roligt vende hun sig mod pigen "hvis du følger med her så kan vi følges for skal den vej som den ligger i"sagde hun roligt og gav sig roligt til at gå og slappede af, da hun nu ikke havde noget som hun skulle nå og den slags, og kiggede på hende "Og du kan bare kalde mig Miss Smith"sagde hun venligt mens hun gik der og håbede ikke at der vil blive spurgt om hendes fornavn, da hun jo ikke viste helt hvem hun kunne stole på og den slags ting, så hun var en meget forsigtig, når det kom til den slags ting der, for hun vil jo helst vide at hun var i sikkerhed og det var jo ved at ikke og give sit navn ud, før hun endeligt kende personen noget mere end hun gjorde nu her ved denne her pige eller kvinde.
Hun kiggede roligt tilbage på hende og smilte venligt til hende og gik roligt vider og viste ikke lige hvad hun skulle sige nu her.
avatar
Miss Smith

Antal indlæg : 106
Reputation : 0
Bosted : I en lille falde færdig hytte i nærheden af Doomsville Angerforge District
Evner/magibøger : Evne magi what xD

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just new to city can you help- Miss Smith

Indlæg by Claire on Tirs 1 mar - 21:27

Claire smilede svagt til kvinden og nikkede taknemligt imens hun ventede på at kvinden skulle få hendes vare kiggede hun selv på nogen af dem, det var ikke hendes penge og det var ikke fordi hun kunne købe noget. Desuden var hun ikke synderlig kreativ og fandt bøger bedre, for det var som at leve i en anden verden. Hun smilede da hun lyttede til de andre handlende og deres samtaler. Hun fnes kort og kiggede på hendes mørke fingere som var blevet sorte efter hun holdt det sorte kul. Hun smilede ” det er hyggeligt at møde dem Miss Smith” sagde hun og var glad for at hun havde fundet en som kunne hjælpe hende med finde de ting ” det var min moster som sendte mig af sted og jeg er ikke kendt i byen, ser du jeg er fra Dragons Peak” sagde hun sukkede svagt. Hun løftede svagt op i kjolen så hun ikke ville træde i den. Hun følte sig nu ret godt tilpas med at kunne se byen og selvom det meste af den nedre by var ødelagt, så det ud til alt ånede fred her. Hun sukkede igen. Hvor hun dog hadede denne kjole, man kunne se den hvide hale idet den blev synelig fordi hun løftede op i kjolen, det var den eneste ulempe ved at rejse med hendes moster Lorelai. Det var ikke fordi hun ikke kunne gå i kjoler, men der var så lidt plads til at hendes hale kunne bevæge sig, nej så ville hun heller have bukser på.

Men efter hendes mosters mening var det ikke sådan en kvinde klædte sig og når de var i byen, eller når hun arbejdede på kroen hvor andre kunne se hende, så var det altid i kjole især vis hendes moster vidste hvor hun skulle hen og kunne nå at gribe ind.
avatar
Claire

Antal indlæg : 75
Reputation : 0
Bosted : Doomville på ubestemt tid
Evner/magibøger : Hun kan nogle få besværgelser i The Book Of Fire

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just new to city can you help- Miss Smith

Indlæg by Miss Smith on Ons 2 mar - 0:05

Hun kiggede roligt på hende og smilte mens hun lyttede til hvad hun sagde til hendes, mens hun gik der med hende og syntes at denne her unge kvinde var vældig flink indtil vider.
Hun kiggede roligt på hende "okay så det jo godt at du mødte mig så du har en som kan vise sig der hen hvor det du skal bruge er henne"sagde hun roligt og gik stille og roligt vider og havde jo ikke mere og sige lige der, da hun jo ikke kunne sige mere.
Hun stoppede efter lidt kort tid op og kiggede på hende "så er vi her ser det ud til"sagde hun roligt til hende og så på hende, og kiggede så på boden, som de stod foran og kiggede på det forskellige fødevare som der var "den skulle jeg mene at de har det du skal bruge af ting som du leder efter"sagde hun roligt og smilte og håbede da inderst inde at de havde de ting som hun skulle bruge for det var jo ikke sjovt og kommet ud for at man ikke kunne få det, for det kunne jo være man skulle bruge det til sin mad og den slags.
Hun kiggede på hende med et stille smil på sine læber og anede ikke hvad hun skulle sig eller gøre lige nu, for hun stod jo bare der og havde hjulpet, denne her kvinde og det var jo også en god ting, men hvad skulle hun så nu det havde hun ikke den eneste anelse, dog havde hun ikke set Claire's hale eller noget, så det spurgte hun ikke ligefrem ind til på noget som helst måde, så nu var der jo bare stilhed mellem dem mens de stod der og kiggede på varende.
avatar
Miss Smith

Antal indlæg : 106
Reputation : 0
Bosted : I en lille falde færdig hytte i nærheden af Doomsville Angerforge District
Evner/magibøger : Evne magi what xD

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just new to city can you help- Miss Smith

Indlæg by Claire on Man 7 mar - 22:14

Claire var taknemlig for at havde fundet en der kunne hjælpe, hun startede ved den første bod, det var frugt, forskellige frugter, som æbler, jordbær og selv nogle frugter hun ikke kendte til. Hun pegede på nogle af frugterne og manden i boden puttede dem i en pose for hende. Hun betalte hurtigt gik videre til den næste bod, de solgte kød det var ikke noget af det hun skulle have, men hun smilede svagt og vendte sig imod Miss Smith ” kommer du” sagde hun og der var næsten naivt og barnligt over hendes stemme, men det var fordi hun var glad. Normalt snakkede hun ikke rigtigt med folk, men havde altid hovedet i en bog, men ikke denne gang. Hun ventede svagt og fugtede kort sine læber. Penge var ikke for hende et problem, men det betød ikke at hun ikke arbejde lige så hårdt som alle andre og hun satte altid  andre før sig selv.
Hun var ikke rigtigt typen man forbandt med være rig, alle dem kendte var snobbede sminke dukker som så andet end dem, det var sådan hendes moster var. Det ville sige lige end til havde blødt op for de forældre løse børn.

// undskyld vente tiden og at det blev så kort :S //
avatar
Claire

Antal indlæg : 75
Reputation : 0
Bosted : Doomville på ubestemt tid
Evner/magibøger : Hun kan nogle få besværgelser i The Book Of Fire

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just new to city can you help- Miss Smith

Indlæg by Miss Smith on Søn 27 mar - 20:32

Hun kiggede på denne her unge kvinde som jo hed Claire og smilte roligt til hende som de gik der og alt det halløj der ”ja ja jeg kommer”sagde hun roligt og undrede sig over hvor meget energi denne her tøs havde lige nu, hun kiggede på hende ”har man travlt”spurgte hun roligt og viste jo ikke om der var noget som hun skulle nå som sådan, for det ville hun jo mene at hun ikke havde, men de unge folk som der var i blandt folket havde det jo altid travlt, men de havde jo så også være deres grunde til at have travlt.
Hun kiggede på hende og anede ikke hvad de skulle siden hun spurgte om hun kom altså hun havde jo lige vist hende, der hvor hun kunne købe det hun skulle bruge havde hun ikke, eller var hun forkert på den lige nu, det var hun ikke helt klar over.
Hun kiggede på hende for at se hvad hun ville så hun fulde med det bedste hun kunne og håbede på at de måske var der snart medmindre det var her, men at hun bare var langsom, det kunne jo også være sagen siden, hun blev spurgt om det så hun smilte bare til hende og gik med hende, for lige nu anede hun ikke hvorfor hun blev spurgt men som det så ud var hun vist faldet lidt bagud eller var det bare hende der syntes det, roligt så hun på hende mens hun gik der sammen med hende og smilte bare.

//går nok og undskyld denne vente tid og mærkelig svar ting ting XD//
avatar
Miss Smith

Antal indlæg : 106
Reputation : 0
Bosted : I en lille falde færdig hytte i nærheden af Doomsville Angerforge District
Evner/magibøger : Evne magi what xD

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just new to city can you help- Miss Smith

Indlæg by Claire on Lør 16 apr - 9:22

Claire var måske hurtig, men det var fordi hendes moster ventede der hjemme, man kunne tydeligt høre at hun ikke kendte hendes moster, hvlket var klart og heldigt for hende. Det var ikke kvinden som tvunget i kjoler som ikke havde ret meget plads til ens hale. Claire smilede svagt ” min moster venter på mig, jeg skal til en fest  for snobbede fine mennsker og væsner” sagde hun og skar svagt en greimasse, det betød en masse tid væk fra bøgerne. Claire grinede en smule nervøst over at havde kaldt hendes moster for snobbet og fin, men det var jo det det var, Claire og hendes var meget uenig om hvilken påklædning hun skulle havde på. Claire ville heller havde sin sorte læder dragt på hvor der var plads til hendes hvide hale, men hendes moster syntes ikke det klædte en dame af hendes status. Claire havde svært ved se hvilken status de havde, men hun havde aldrig sagt noget til hendes moster omkring det. For hun skyldte hendes moster så meget. Det var hende som havde taget hendes bror og hende ind da hendes forældre forsvandt.
Det havde taget lidt, men så var de også blevet en del af mosterens hjem og hun så dem faktisk som hendes børn nu. Hun stivende en smule da nogen prikkede hende på ryggen og et bredt smil bredte sig på hendes læber da hun så hvem det var. Det var hendes bror Caleb ” Cale” sagde hun og krammede ham, efter deres kram vendte han sit blik imod Miss smith og rakte hånden frem imod ham ” jeg Caleb, men det kan bare kalde Cale” sagde han og blev lidt mere alvorlig ” Lorelai spørger efter dig” sagde han og grinede svagt.
Hun betragtede ham og skar svagt en grimasse mere, men måske hun skulle tage Miss Smith med tilbage. Hun havde fået købt de sidste ting. Hun greb Miss Smith og trak hende og trak lidt i hende for at få hende med.
avatar
Claire

Antal indlæg : 75
Reputation : 0
Bosted : Doomville på ubestemt tid
Evner/magibøger : Hun kan nogle få besværgelser i The Book Of Fire

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just new to city can you help- Miss Smith

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum