Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Sean
 
Althorn
 
Chester
 
Melisandre
 
Alane
 
Vetis
 
Lith’rra
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 299 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Cassius

Vores brugere har i alt skrevet 156807 indlæg in 8145 subjects

sometider er ting nødvendige for at forstå hianden Skylar

Go down

sometider er ting nødvendige for at forstå hianden Skylar

Indlæg by Gæst on Ons 6 jun - 22:48

Omgivlser: masser mennesker som myldere frem tilbage ud imod havnen eller hvad de nu skal
tid: 20:30
sted:: Minotaris.
vejr: det mørkt og skyet
tøj: Den sorte kappen som passer perfekt til hendes krop.


Lyra havde en sort kappe på den trukket godt op omkring hovdet og skjulte de isblå øjne, det røde hår og hendes blege hud. Hun var en drage me hvide skæl og derfor var hendes hud hvid, når man så hende minde mest om en der meget syg eller vampyr. Det eneste der afslørede hende var de isblå drage øjne. Hun var på havnen hun lige stået af færgen hun hadede disse færger, men hun havde klaret turen. Lyra elskede Minotaris det her født og havde boet det meste af sit liv inden hun var blevet tvunget til flygte, hun mindes hendes mor dengang levede havde alt fred gammen i hendes familie hun havde aldrig manglet noget for penge var ikke mangel vare i hendes familie. Lyra drejede ned af gade fordi det har et eller andet sted hun skulle mødes med en eller troede hun ihvertfald. Lyra havde ikke haft helt styr på deres aftale, men inden da valgte hun alligevel drejede væk fra gaden ned lille kirkegård. Lyra ville lige hilse på sin mor
Lyra huskede sin mor som værende en punktlig kvinde der havde altid været orden i hendes sager, hun sukkede svagt imens begav sig ned kirke, hun var det noget på vagt for kirken lagde ikke så langt fra deres gods, hvis da kunne kalde hendes fars ejendom det, men på den anden side ville det også havde været for stort til at kalde et hus. Lyra drejede ned af mindre gade inden hun satte farten op. Lyra elskede stilheden det betød at hun mere skjult for der var ingen blikke eller nogen som ville hende ondt. Eller det bildte hun sig selv ind

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: sometider er ting nødvendige for at forstå hianden Skylar

Indlæg by Gæst on Tors 7 jun - 19:22

Proletariatet. Ordet fik hende til at se et rødt lys. Uanset hvor man var, så havde penge betydning. Hvad vil hun mon selv gøre, hvis hun havde penge? Hun kendte svaret. Hun vil være n proletarisk forkæmper. Hun smilede skævt, og smøgen i mellem hendes læber tippede til den ene side. Hun lukkede øjnene, da hun slap røgen ud. Skylar, som hun hed, bar noget tøj, som folk vil kigge efter. Hun havde knælange jeans på og en skovmandskjorte, velvidende at her ikke var varmt. Hun var på udgik efter sit bytte. Hun vil ud af det der proletariatet, så hun var nødt til at gøre noget ved det. Lyra. Pigens navn var Lyra Zantana Farrell.
Hendes blå øjne skimmede straks stedet, da smøgen var røget færdig. Kvindens far havde lovet hende noget, som hun bare så frem til. Hun var glad for at, hun ikke kendte denne Lyra. Så vil sagen måske have været anderledes.
Skylar var på underligt nok havnet ved kirkegården. Hun havde snakket med Lyra at mødes med hende i et hjørne, og hun stod helt klart der og ventede på hende nu. Da hun havde snakket med den rødhårede kvinde virkede så godtroende. Hun vil mødes med en fremmede, og hun anede ikke hvorfor. Det var så væsnerne i denne her verden. Det gjord det så let at være kidnapper. Så let!

Frøken Farrell?” hun lyd overraskende og det var hun skam også. For foran sig stod en mørkklædt skikkelse. Hun var hundrede procent sikker på, at det var Lyra. Hun havde sagt hun havde en sort kappe på, og Skylar vidste udmærket godt hvorfor. Farmanden kunne jo sende alle mulige folk efter hende.
Men det vil nu være synd at fortælle Lyra, at hendes lille ’forklædning’ kun tiltrak opmærksomhed, også hendes røde hår. Skylar genfandt sit ligeglade udtryk, men måtte indrømme, at det var første gang, at der sådan rigtig var gang i hendes liv. Hun lag sin hånd på Lyra’s skulder, da Lyra stod med ryggen til hende.
Jeg er ræven” sagde hun med en hviskende stemme. Selvfølgelig kendte Lyra ikke hendes rigtig navn. Hvor dum kunne hun være?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: sometider er ting nødvendige for at forstå hianden Skylar

Indlæg by Gæst on Tors 7 jun - 19:58

Lyra vendte sig om imod hende der kaldte sig selv ræven, hun håbede virkelig at pigebarnet kunne hjælpe hende med hendes far problem. Hun trak kappens hætte ned og alt det røde kom til hendes formede ordene ja idet hendes navn blev nævnt. Hun vendte sig helr om imod hende og man kunne se hendes isblå drage øjne med flængen i midten " jeg håbede de måske kunne hjælpe" sagde hun og lød nærmest helt trist. Lyra anede ikke dette her ville blive en fælde. Lidt efter forsatte ned imellem de grå sten som kendetegnede gravstenene. stoppede ved kæmpe grav hvor hvide lijer sperdtrundt omkring på gravstenen stod Zanntanna farrel. Hun sukkede svagt imens hendes glede over den hårde overflade. Lyra savnede sin mor. Lyra afventede engentlig pigens reaktion over at fundet den søgte.
Lyra smilede svagt imens satte en af de hvide lijler i håret, lijler var også hendes ynglins blomst. den virkede så ren og så uskyldig lidt som hendes mor. Lyra havde fået sine skæl hvid skæl fra hende.

// undskyld maglene krea//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: sometider er ting nødvendige for at forstå hianden Skylar

Indlæg by Gæst on Lør 9 jun - 17:15

Skylar’s øjne betragtede det røde hår, og hørte ikke det Lyra havde at sige. Lyra’s øjne var mærkværdige. Hendes øjne selv, var blå, men med en flænge i? kort lag hun hovedet på skrå, da Lyra begyndte at gå. Skylar kunne ikke gøre andet end at følge med, om få sekunder vil bilen komme, og tage denne rødhårede kvinde med. Hvad der ventede hende. Så uskyldigt i tankerne. Hun anede ingenting. Skylar vidste ikke hvad der var imellem hende og hendes far, men hun var kort sagt ligeglad.

De stod foran en grav, som virkede til at være omgivet af liljer. Igen, ingenting sagde hun. Spurgte ikke til noget. Havde ikke et kærligt blik. Bare kold. Som en statue. Det eneste hun kunne tænke på var penge. Sådan var livet endnu engang.
Hvornår kommer den bil, tænkte hun for sig selv, og bed sig nervøst på underlæben. Hun gad ikke at stå her og snakke med den rødhårede. Hun havde ingen venner, men det var fordi, at venner kun skabte problemer. Hun havde ingen kæreste eller noget der mindede om det, fordi det også skabte problemer. Selv familie skabte problemer. Alt kunne og ville bruges imod en senere hen. Derfor flyttede hun fra sin familie, derfor havde hun ingen venner eller en elsker. Det hele skabte problemer. Og ja, derfor var hun så mystisk. Ingen skulle kende hende.

Skylar kastede blikket bagud, da hun var sikker på at have hørt en bil. Hendes hjerte sprang afsted, da den store Volvo bil stod parkeret længere henne. Hun nikkede til cheføren, som steg ud og begyndte at ryge. Hun fik selv trang til at hive en smøg op, men hun var al for spændt til det.

"Kan vi ikke tale et andet sted, Frøken Farrell?" første gang Lyra hørte hendes stemme. Hendes stemme var hverken lys eller dyb. Den var rusten, hæs, som om hun aldrig havde brugt den, eller for den sags skyld havde brugt den for meget.
Hun rettede på sin krage, og kastede det mørke hår bag ryggen. Hun puttede sine hænder i lommen og lænede sig frem. "Min bil holder der" sagde hun og kastede hovedet tilbage. "Så hvis De vil være sød?" uden at vente på kvindens svar begyndte hun at gå imod bilen. Nu skete det. Nu kom hun op i klassen. Ikke mere proletariatet. Hun smilede skævt og slikkede sig om læberne. Ikke mere.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: sometider er ting nødvendige for at forstå hianden Skylar

Indlæg by Gæst on Lør 9 jun - 21:41

Lyra vendte sig imod Skylar idet hun snakkede om bilen, hun havde set den før nu hun kneb øjnbrynene en smule sammen. Mon det var en fælde? Nej Lyra troede på den fremmede hun håbede virkelig at hun ville Lyra imod hendes far. Hun fulgte efter pige hen til den sorte bil Lyra stoppede op ved bilen og vidste ikke om skulle gå ind afvise. Hun lod tøvende en glide igem det røde hår. Lyra var sikker på at det her var en god ide, men hvad skadede det hun nikkede så idet hun kom på siden af den fremmede.
Lyra vente svagt hovedet for på den måde at sige farvel til sin mor hun var intet anende om den fælde hendes far og denne pige havde planlagt. Lyra kiggede over imod bilen hun trak kort på skulderen det kunne vel

Lyra var smule spændt på at høre hvad det den fremmede havde sige, hun var så spændt at det overskyggede hendes dømme, normalt var hun mere mistænksom det var altid godt være mistænksom. Hun forsatte det sidste stykke hen imod bilen, men ventede alligevel til at den anden pige også kom så de følges af...

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: sometider er ting nødvendige for at forstå hianden Skylar

Indlæg by Gæst on Lør 9 jun - 21:53

Lya ville kunne mærke et skub, og hun vil sidde i bilen. Hun vil ikke engang have chancen til at tænke. "Kør" sagde hun til chaufføren, det var så det første hun havde sagt i lang tid. Den hæse stemme knækkede over, som den altid gjord. Hun satte sig ved siden af Lyra, og Lyra vil ligge mærke til, at bilen var underlig mørk. De kunne ikke engang se chaufføren. Skylar sad med et pokerface, hun kastede ikke engang et blik på Lyra, som sikkert sad og var nervøs.
Det næste de ville høre var en dyb mande stemme. Begge døre vil gå op, og to halv store mænd vil trække dem begge ud. Skylar så sig forvirret omkring. "Hvad fanden laver du!? Slip mig! Jeg har taget tøsen med!" Skylar's stemme skreg, men det lød mere som om, at hun havde været til en lang fodbold kamp. Total ødelagt stemme.
Men ingen hørte rigtig efter hende. Det næste hun vidste var, at hun blev kastet ind i et lokale sammen med Lyra. Værelset lignede en celle, men uden tremmer og al det pis. Skylar løb over til døren og begyndte at sparke og slå på den.

"Luk mig ud! Jeg kræver en forklaring!" hendes stemme var nu blevet til en hvisken. Skylar sukkede vredt og hvilede sin pande imod den kolde dør. "Hvad har jeg roedet mig ud i?" hviskede hun til sig selv, og slog en ekstra gang på døren. Hun havde bogstavlig talt glemt alt om Lyra, som sikkert stod bag hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: sometider er ting nødvendige for at forstå hianden Skylar

Indlæg by Gæst on Lør 9 jun - 22:39

Lyra gispede idet hun mærkede et skub i ryggen og faldte nærmest ind bilen, hun kiggede sig omkring og det gik op for hende at dette her var en fælde " Hvad er det du har gjort?" spurgte hun og vidste umærket godt hvor turen ville ende, ganske rigtigt to af hendes fars aber rev dem ud af bilen. Lyra prøvede tøvende og halvhjertet at komme fri, men det lykkedes hende ikke. Hun og den fremmede på blev sat ind værelse, men det var ikke det man kaldte dem det hendes fars celler hvor han holdte folk fanget. Hun betragtede svagt den fremmede hun vidste udmærket godt det ikke virkede derfor gik hun satte sig på en af de små madrasser som sat på jorden det. Lyra morede sig over den fremmede kom til grine, det så sjovt at nogen kæmpede imod selvom det ikke hjalp noget. Lidt efter kunne der høres svage stemmer. Lyra genkendte hurtigt den ene det var hendes far Lyra rynkede svagt brynene den anden stemme kendte hun ikke. Drog kunne hun høre at det var en kvinde.
Det næste blev døren åbent og hendes far en mand der grå i huden han mindede næsten en som var syg han furer i ansigtet som vidste at han havde levet længe. Hans tøj var fint og lignede altid noget der var nyt. Lyra værdigede ham ikke et blik.
Faktisk var hun ligeglad med det helee hun skulle nok finde en måde at komme ud på og det vidste både hun og faderen vidste det Lyra var ikke sådan en man kunne underkue selvom faktisk lignede at hun havde sådan personlighed, men kunne bestemt sige fra hvis det var det hun mete at der skulle til. Faderen kiggede på Lyra imens kvinden som også havde rødt hår lukkede døren i efter sig låste døren.
Lyra grinede svagt af hendes fars tydelige vrede over at hun var så ligeglad med ham, derefter vendte blikket imod Ræven hvilket navn hun havde givet ham " mange tak ræven for bragt min bortløbende datter tilbage til mig sagde han rakte hånden frem imod hende. Han vidste at pigebarnet var sur over hans ændring af planen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: sometider er ting nødvendige for at forstå hianden Skylar

Indlæg by Gæst on Søn 10 jun - 18:49

Hun klyngede ikke, hun var bare vred. Vreden havde overtaget hele hendes hoved, og hvis hun ikke havde hørt fodtrin ved døren, så havde hun ladet vreden gå ud over Lyra, som ikke havde gjort noget. Skylar gik væk fra døren, og genoptog sin normale ansigtsudtryk. Synet af Lyra’s far fik hende til at lyse op. Ikke lyse op på den måde, at man kunne se det på hende. Hun betragtede Lyra og faderen. Tydeligvis havde de et eller andet kørende. Da manden vendte sig imod hende lag hun sine arme over kors. Hans vidste sikkert, at hun var sur over overfaldet af hans store aber. Da hans snakkede fnøs hun bare. ”Ja, nu er vi glade. Hvor bliver pengene af? Vi havde en aftale” sagde hun og så vredt på ham. Man kunne se hendes blodårer ved hendes tynde arme.

Hun tog sig til hovedet, og begyndte at gå frem og tilbage. ”Jeg er ligeglad hvad der foregår mellem dig og din datter, men kan fandeme ikke fatte, at du låste mig inde sammen med hende!” råbte hun. Selvfølgelig kunne de have været en fejltagelse, men Skylar tog aldrig tingene pænt. Hun smilede sig op foran ham. ”Kom med pengene, så er alt i den skønneste orden” sagde hun og prak hårdt til hans brystkasse. Ud af sin øjenkrog kunne hun se, at de to aber holdte skarpt øje med hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: sometider er ting nødvendige for at forstå hianden Skylar

Indlæg by Gæst on Søn 10 jun - 19:04

Lyra havde det på sammen måde, men da den anden pige begyndte at råbe kiggede hun op på hendes far. Faderen grinede bare rystede svagt på hovdet der ingen penge og det hele havde bare været fælde som nu også gav bagslag for den anden Lyra rejste sig for første gang siden de andre og faderen var kommet " kom giv hende bare de penge så hun kan forsvinde " sagde hun hende stemme kold og gav genklang af at hun ikke følte noget for denne fremmede ihvertfald ikke andet end had, men faderen gav sig og hviskede svagt til kvinden var lidt kraftig hun tog først fast om skylars håndled og stammede grebet derefter tog hun fat Lyra, som eller nåede at reagere hun kiggede forvirret op på sin far, hvad havde han nu tankerne, hunbed svagt læben faderen grinede svagt af Lyras usikkerhed se jeres påklædning den er ikke passende" sagde faderen ogf kvinden i kor. Lyra rynkede brynen hvorfor skulle de bestemme deres påklædning. Hun rystede svagt af vrede hvorfor kunne de få fred...

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: sometider er ting nødvendige for at forstå hianden Skylar

Indlæg by Gæst on Søn 10 jun - 20:42

Skylar rullede med øjnene, da Lyra blandede sig. Og måske var det en god ide, at hun blandede sig. Måske havde faderen en svaghed for denne skønhed. Skylar fattede heller ikke, at hun lige pludselig blevet revet af sted som et lille barn. Hun kunne sagtens kæmpe imod, men hun måtte indrømme, at hun blev nysgerrig.

Fuck dig!” råbte hun, men de blev ført ud. Hvad mente han med ’påklædning?’. Hun sukkede. Hun skulle på arbejde om en halv time ellers så blev hun sgu fyret. Og først der, vil proletariatet komme mere til syne end nogensinde før. Takket være hende selv. ”Hvad fanden har du gjort?” hviskede hun vredt til Lyra. Hun bed tænderne hårdt sammen af vrede. Igen, hun kunne godt slippe væk fra denne gamle kælling, men så vil de to store aber standse hende. Hun havde kun en vej, og det var at forholde sig i ro. Hvad fanden skulle der så ske nu?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: sometider er ting nødvendige for at forstå hianden Skylar

Indlæg by Gæst on Ons 13 jun - 13:17

Lyra forsatte bare uden nogen kamp kvinden gav ret hurtigt slip på hendes arm, Lyra vidste at skulle vinde deres tillid for ellers kunne man slippe hende fars greb. Lyra ville havde fortalt den fremmede det, men inden hun havde nået det var denne kvinde og hendes far kommet. Lyra forsatte end til at de kom til lille rum nær hendes værelse Lyra havde aldrig vidst hvad der var derinde, men det var også ligemeget. For de skulle sikkert ikke der ind. Kvinden kiggede på Lyra pegede så på døren til Lyras værelse. Lyra satte med det samme kursen imod sit værelse for vidste at det var der hun skulle finde sit tøj, men hvad den anden pige? Hvor skulle hun hen. Lyra vente sig om det var nu heller aldrig " må den fremmede ikke komme med mig?" spurgte hun så uskyldig ud, man kunne da sige nej, men kvinden rystede på hovedet. Lyra gjorde hun normalt aldrig ville gør hun gik hen ved siden af den fremmede " godt så tag mig med" sagde hun kiggede stædigt fremad.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: sometider er ting nødvendige for at forstå hianden Skylar

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum