Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
» Anger for the highest bidder - Emery
Today at 4:25 by Fenrer

» Well, it is a...Bridge. (Fenrer)
Today at 1:55 by Fenrer

» Mød min 'familie' - Larlii Valcyriel
Yesterday at 22:42 by Lith’rra

» Tell me all about it...(Deirdre)
Yesterday at 22:18 by Deirdre

» Chat.. Øh.. JOIN CHAT-ALERT!
Yesterday at 20:55 by April

» Third time's the charm - Sean (XxX)
Yesterday at 13:18 by Vetis

» SIRTIMM ~ Who are you
Yesterday at 13:09 by SIRTIMM

» Sweet Home - Fenrer
Yesterday at 12:36 by Fenrer

» Please dont hurt me ~ Sirtimm
Yesterday at 10:49 by SIRTIMM

Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Sean
 
Lith’rra
 
Vetis
 
Althorn
 
Chester
 
Melisandre
 
SIRTIMM
 
Alane
 

Statistics
Der er i alt 300 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er daniellee

Vores brugere har i alt skrevet 156829 indlæg in 8145 subjects

☆ Just walking around think... hey! wait! (Harry)

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: ☆ Just walking around think... hey! wait! (Harry)

Indlæg by Harry on Søn 3 apr - 21:25

Harry grinte bare lidt da fyren sagde at han ikke syntes at Harry burde sove sådan et sted. ”Tja.. men der var jo en helt bestemt person der var skyld i at jeg ikke tjente mere i aften end jeg gjorde” grinte han lidt. I virkeligheden var det nok ikke fyrens skyld, men nærmere at der var bare dødt her til aften. Men han havde da penge nok til at kunne få mad i morgen tidlig! Og de var et stort plus for ham.

Han hørte hvordan fyren kom nærmere, og sukkede lidt over det, han havde vidst ikke tænkt sig at lade ham være lige nu. Han hørte hvad han sagde, og sank blikket lidt. Ja han ville ønske at det var sådan tingene var, men når man igen penge havde, så var det bare sådan her det var. Han havde ingen penge, og dem behøvede man hvis man ville have den slags ting som denne fyr her nævnte. Han hørte dog det sidste han sagde. ”det er pænt af sig, men… jeg takker nej tak.. den slags kan jeg ikke tage imod” sagde han blot, og sank mere ned.
Han kende ikke denne fyr, og han vidste ikke hvad han regnede med at få tilgengæld, og hvis han intet ville have, så ville Harry slet ikke tage imod det.
avatar
Harry

Antal indlæg : 74
Reputation : 0
Bosted : gaden, eller hvor han nu lige kan få lov at overnatte
Evner/magibøger : Healing

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ☆ Just walking around think... hey! wait! (Harry)

Indlæg by Razor on Søn 3 apr - 21:49

" Hn? en helt bestemt person? det var godt nok en træls person " sagde han så bare med et lille grin og forstod i sidste ende slet ikke hentydningen - men den var i princippet også lige gyldig for Razor. Han havde fået noget underholdning ud af det så at Harry her ikke havde tjent mere, betød ikke noget. Selvfølgelig betød det noget for Harry selv, eftersom han jo så havde ind noget lavere indkomst denne aften end hvad en hvilken som helst anden aften ville kunne have givet. Ærgerligt. Razor var egoistisk nok til at være ligeglad.

" Du er mærkelig.. " sagde han så kort og rynkede næsen en smule. " Du vil hellere sove i en kasse og fryse en hel nat. Frem for at sove i en blød og varm og rar seng, du kan få den heeelt for dig selv. Det er hvert fald bedre end at blive ædt op af rotter.. " tilføjede han så. Hvis Harry hellere ville ligge her og blive frossen af regn og kulde var der selvfølgelig ikke noget at gøre ved det, men det betød ikke han fik fred. Razor burde i princippet smutte hjem, men burde i hans verden var tit ikke eksisterende og han kunne sagtens finde på at blive ude længere hvis det var hvad han lige følte for. " Hey! vidste du forresten at rotter også er blevet brugt som tortur middel? det brutalt.. de får dem til at grave sig ud gennem folks maver og alt muligt " sagde han så bare lidt og stod et øjeblik med et lidt for stort smil om læberne.

" Det vil jeg selvfølgelig ikke gøre, bare lige så du ved det - er ikke en rotte. " han rystede på hovedet med et lille grin. " Det kan oven i købet være at der er mad i huset.. " det sidste sagde han med en mumlen, mest fordi han ikke kunne love det - hvis der var noget var det jo bare super godt, hvis der ikke var - Tja så var det bare ærgerligt. Det gik lidt op for Razor at han sådan set var sulten, det måtte være tanken om mad der fik det frem for ellers havde han nok ikke bemærket det. " kom med! du har ikke noget valg! " sagde han så lige hurtigt med en rysten på hovedet.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1454
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum