Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156995 indlæg in 8151 subjects

I'm boreeed! You're gonna be my entertainment! -Daron

Go down

I'm boreeed! You're gonna be my entertainment! -Daron

Indlæg by Gæst on Man 21 mar - 0:08

Tid: Nutiden (Marts 1160)  
Tid på dagen: Sen aften på vej mod nat, 10-11 stykker.
Omgivelser: Beskrevet
Vejr: Regnvejr uden for med en svag varme efter en god varm forårsdag.
Påklædning: Et par slidte sorte bukser samt en for stor skjorte som hun har fundet i Assorians hus.

Stemningen på kroen var rar i aften. Folk havde hørt om overtagelsen af Dragons Peak, så det var det store samtale-emne som var i gang indbyrdes ved hvert bord. Alle havde en mening, og få mente at de nu skulle pakke deres ting og forsvinde, inden det blev Doomsvilles tur. I et hjørne sad en pink uldtot. Hendes ansigt kunne ikke ses da hun egentlig sad og halvsov. Al den snak om Dragons Peak og hendes læremester, Assorian, havde virkelig bare kedet hende. Det var ikke fordi Assorian var kedelig. Men hun kendte allerede historien, nok også før det overhovedet skete. Hun åbnede sine øjne og gned dem kort.

Moon gik slet ikke så meget op i magt og popularitet som de andre gjorde. For hende betød det intet om hvad folk syntes. Hun kørte en hånd igennem håret og gabte kort. Hun havde besluttet sig for at tage tilbage til den by hun havde allerkærest, bare for at eventuelt møde gamle bekendtskaber, som hun ikke havde set siden hun bare forsvandt til Dragons Peak med Assorian. Dog var der ingen at møde da hun kom så hun havde bare siddet for sig selv inden hun så småt var ved at falde i søvn.
Hun lod sit blik spejde rundt i kroen. Til at starte med var der ingen af interesse at se, indtil at hendes øjne lyste op da hun fik øje på en speciel person, et væsen ligesom hende! Auraen opfangede hende med det samme, som havde hun gået og ledt efter denne ene person. Dog virkede det ikke til at hun bare ville kunne gå op og snakke med ham, det ville jo ikke ændre på kedsomheden hun følte lige nu!
Så hun lænede sig mod sidemanden, en stor dværg som virkede til at være blevet aggressiv over snakken om Dragons Peak. Et perfekt offer. Hun prikkede hans arm let og satte en hånd og sin mund op til hans øre inden hun hviskede.
Sidemanden kunne lige nå at opfange ordene ”fyren ved baren, mor, slatten, skuffende”, og dværgens øjne begyndte at brænde med vrede. Hun var glad for at han var sådan en lille hidsigprop. Han rejste sig roligt og gik over til skyggevæsenet inden han i en vred tone udbrød:” Så du syntes at min mor er slatten i sengen, din lille prettyboy?” og puffede til ham:” Bare fordi hun har født en dværg uden selv at være det?!” og endnu et puf blev uddelt til skyggevæsenet.
Moon smilte stort og satte albuerne i bordet, hovedet i hænderne, mens hun betragtede det postyr hun lige havde startet. Denne aften var vist alligevel ikke helt så slem. Dog havde hun ikke tænkt over hvad der ville ske hvis dværgen fandt ud af at hun havde løjet, eller hvis skyggevæsenet fandt ud af det. Men det så ikke ud til at blive et problem nu.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I'm boreeed! You're gonna be my entertainment! -Daron

Indlæg by Gæst on Søn 12 jun - 20:49

Daron var i strålende humør. Det var blot dagen efter, at han var flyttet ind i sin faders borg, og han var mildest talt godt tilfreds. Han havde godt nok ikke nået sit mål om at komme i den indre kreds og han havde myrdet en uskyldig familie, hvilket nok kommer til at jage ham resten af hans uddødelige liv, men alt dette ville han ikke tænke på nu for én ting betød mere end alt det - Hans far havde fundet en plads til ham. Om han var stolt af ham var nok at stramme den lidt, men han havde accepteret hans eksistens og ville have ham i sit hjem og i sin omgangskreds. Det her var det tætteste Daron nogensinde havde været på at få en familie.
Og det skulle fejres. Så Daron havde taget ned på noget der virkede som en hyggelig kro for at få øl og slappe helt af. Han havde vist været på kroen før men det var for mange år siden og ikke værd at huske. Han var iført det samme bukser og sko som dagen før, men var blevet nødt til at tage en mere slidt trøje på, da hans fine hvide skjorte endnu var dækket i blod. Han var nu også ligeglad med sit udseende. Det var han for det meste, men lige igår havde han taget fint tøj på for at imponere sin far. Der skulle dog en del andet til end blot at tage en skjorte til...
Men nok om det. Han ville ikke tænke på gårdagen, han ville tænke på den lyse fremtid! Han var nået op i baren og gav ikke de andre folk omkring ham meget opmærksomhed. Han skulle have sin øl, og så kunne han finde en at snakke med. Det var lidt sjovt - hvis det blot havde været et år før ville han have kommet for at bælde sin øl og så smutte igen uden så meget som at svare en person, hvis han blev snakket til og nu ville han selv prøve at indlede en samtale. Hvor man dog kan forandre sig.
Han fik sin øl i et krus og takkede bartenderen, hvorefter han vendte sig om for at gå ned og finde et bord eller en tiltalende person. Et svagt lå på hans læber, selvsikkert og afslappet.
Han nåede dog kun at tage få skridt, før en dværg hoppede mod ham og han hævede det ene øjenbryn af ham. Han var ikke bange eller nervøs, hvad kunne en dværg virkelig gøre mod ham? Han var mere irriteret over at hans rolige aften skulle forstyrres. Dværgen puffede til ham to gange, så øl røg ud af kruset men heldigvis ikke ramte ham. Han sagde også noget med en mor, der ikke var god i sengen, og Daron vidste godt at dette var en løgnhistorie. Men provokerende som han nu var, blev hans smil større og flabet og han lænede sig ned over dværgen.
"Var hun ikke? Det skulle man tro med hendes mærkværdige størrelse og kropsbehåring."
Han stillede kruset væk fra sig, uden at lade sine mørke øjne fjerne sig fra dværgen. Han blev stærkere af hans vrede og foragt.
"Nå, det er vel et godt eksempel på, at man godt kan være så grim som en dværg uden at være en."

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I'm boreeed! You're gonna be my entertainment! -Daron

Indlæg by Gæst on Ons 7 sep - 1:34

Det var nu et af de tidspunkter hun bedst kunne lide. Når hun kunne få lov til at sprede ballade. Det betød ikke så meget for hende om hvem det skulle gå udover, for i sidste ende så hun det bare som ren og skær sjov. Et smil gled over hendes læber som hun fik øje på artsfællen. Noget i hende fandt en stor interesse i ham. Men hun kunne ikke helt finde ud af hvad. Skulle hun dog tage kontakt? Bare droppe hendes ’sjove’ planer og snakke med ham? Nah.
Det var jo ikke noget Moon ville gøre. Hun var mesteren af sjov! I hendes egne øjne ville verdenen være et langt mere kedeligt sted uden hende til at lave ballade! Hun lagde hovedet på skrå og betragtede den vrede dværg vandre vred gennem kroen for at konfrontere den arme stakkel der egentlig ikke havde gjort noget. Moon lænte sig frem mod det bord hun sad ved og lagde begge albuer i mens hun afventende støttede sit hoved i sine hænder. Et stort smil var over hendes læber mens hun så sin mesterplan udfolde sig.
Som forventet så fyren ikke ganske tilfreds ud med dværgens uforklarelige vrede. Men så skete der noget hun ikke havde forventet. Hun lænte sig længere frem og løftede øjenbrynene i mistro mens hun betragtede dem. Fyren... han.... svarede igen? Hun blinkede et par gange og rystede så svagt på hovedet inden hendes smil som ellers var borte kom tilbage igen. Var han også en ballademager? Hvad end det var kunne hun mærke en interesse vokse. En interesse hun ikke helt kunne sætte ord på.

Sig det om min mor igen! Jeg langer dig en før du ved af det!” udbrød den knaldrøde dværg rasende. Hans hår var også en let orange så egentlig blev han bare en lille rød plet. Han knyttede sine hænder og pludselig fløj hans hånd gennem luften og ud efter fyrens bryst. Alt efter hvor hurtigt fyren havde opfattet det, var dværgen dog en anelse dvask i sine bevægelser pågrund af alkoholen. Så hvis han ikke ramte, ville han vade rundt og prøve at få sin balance igen.
Moon kunne ikke undgå at komme med en frodig latter og klappe i begejstring over spetaklet, som hun helt ene og alene havde skabt. Dog trak det en del opmærksomhed, idet nogle vendte sig og kiggede underligt på hende, så hun rømmede sig og skyndte sig at rejse sig inden hun begyndte at gå imod døren. Det bedste ville være at flygte fra gerningsstedet. Og alligevel havde hun ikke helt lyst til at gå. Det var spændende at se hvad fyren ville gøre. Hun havde aldrig mødt en med en reaktion som den. Der var noget unikt, noget... genkendeligt over det.
Hun kom vel til at give sin interesse væk idet hun stirrede på fyren mens hun halvlistigt begyndte at gå mod døren. Hun kneb øjnene sammen kort som hun passerede ham men hun sagde ikke et ord.

// Undskylder ventetiden!!!! Håber det kan bruges! Ellers så sig til :3

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I'm boreeed! You're gonna be my entertainment! -Daron

Indlæg by Gæst on Tirs 13 sep - 20:41

Dværgens vrede var som en strøm af energi der gik gennem Daron, og han kunne mærke hvordan det pumpede i gennem ham.  Han brød sig normalt ikke om det - hvordan andres negativitet var godt for ham - men lige nu brugte han det til sin fordel. Hvordan det gjorde ham stærkere. Ikke at han tænkte at han havde brug for det. Han havde brug et år i klanen på at træne både fysisk og med sin evne, og nu var han selv træner for en hær. Han tvivlede på at en fuld dværg kunne skade ham.
Det var også derfor, at han blot fik et grin på læberne, da dværgen endnuu en gang råbte op med alt for meget selvsikkerhed i stemmen. Han lænede sig ned over ham, så deres ansigt var helt oppe af hinanden og lod være med at lade sig påvirke af stanken fra hans ånde.
”Du kommer bare an,” sagde han og sagde det med vilje så flabet så muligt. Dværgen havde alligevel ødelagt han ellers perfekte aften, for det var typisk, at Daron ikke kunne have det godt uden at noget eller nogen skulle komme i vejen. Han kunne lige så godt få noget sjov ud af det.

Dværgen blev selvfølgelig stiktosset, og man kunne ikke længere se forskel på hår og hud med den røde farve. Som han før havde truet med, langede han ud over Daron med så meget kræft, han havde, lige da skyggevæsnet havde rettet sig op igen. Det var dog ikke meget for alkoholen havde allerede påvirket ham og så var han nok i forvejen ikke en god kæmper. Daron undveg derfor nemt hans angreb ved at dreje lidt til siden og dværgen fløj frem af i stedet for.
Det var der en latter sprang op i lokalet, hvilket fangede Darons opmærksomhed. Han kunne godt tænke sig frem til at en slåskamp ville få folk til at holde lidt ekstra øje men ligefrem at grine og klappe? Hans blik faldt på en pige. Pæn var hun, men Daron fokuserede nu mere på, den mørke aura, der lå om hende. Et skyggevæsen. Selv nu med et skyggevæsen som chef var det sjældent at Daron så en af sin race, eller i hvert fald en som ikke var fuldstændig opslugt af skyggerne og for ubehagelig at nærme sig. Så hun fangede hans interesse med det samme, faktisk så meget, at han så på hende og ikke dværgen, der farrede i mod ham. Det var kun i sidste sekund, at han opdagede det og fik undviget ham, hvorefter han med et slag og en sving-rundt-tur sendte ham ned i gulvet. Hvad man ikke rigtig kunne kalde en kamp var slut.

Nogle mænd hujede af begejstring over at deres liv nu blev en smule mere interessant og begyndte at omringe ham som møl til lys. Darons plan havde før været at finde nogle mænd at drikke med, men da han mødte denne mystiske pigens blik, mens hun forlod kroen, indså han, at den plan nu blev ændret. Hun var ude nu, og Daron, der ikke ville miste hende nu, begyndte at skubbe sig gennem mængden uden at rive sit blik væk fra døren. Da han endelig nåede døren og trådte ud, lod han sig blive ét med mørket og forsvinde. Der var støvregn udenfor men intet der gik ham på. I stedet fokuserede han på at følge efter pigen til hun var en passende længde fra kroen. Det var ikke noget han rigtig havde gjort før, udover hvis det var for et arbejde. Han var ikke meget for at forfølge tilfælde personer men noget sagde ham at denne pige ikke var tilfældig.
Han havde indhentet hende og valgte at blive synlig til at han stod foran hende, ergo blokerede hendes vej. Der var ikke et smil på hans læber og han så på hende med lettere hævet bryn.
"Noget siger mig at gnavpotte ikke har fået nok at drikke til at opfinde historier til sig selv om sin mor," startede han ud og lagde armene over kors, "Han har fået det fortalt. Har du en idé om hvem der kunne finde på sådan noget?"
Hans stemme sagde det hele. Han var næsten sikker på, at det var hende. Hun ville ham noget. Men hvad vidste han ikke, og selvom han nok ikke burde, så brændte han for at finde ud af det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I'm boreeed! You're gonna be my entertainment! -Daron

Indlæg by Gæst on Fre 4 nov - 9:32

Den bedste plan havde været at være smuttet før slåskampen. Hvilket hun egentlig også halvt formåede at gøre. Problemet opstod da hun absolut skulle have et bedre kig på ham. Hun skulle have fortsat og gået sin vej, og alligevel havde hun givet ind til sin egen nysgerrighed. Der var også noget ved ham der slog hende som værende bekendt. Lignede han en hun havde mødt før? Hm. Hun lagde ikke flere tanker i det. Det kunne vel også være lige meget nu. Det var alligevel med at komme ud inden det gik op for begge parter at de var blevet narret.
Hun slentrede en anelse dovent ned af gaden. Noget inden i hende var ærgerlig over at hun måtte forlade festen så tidlig. Den anden Moon var vågnet af alt det spektakel hendes tanker lavede og hun kunne mærke hvordan den ubudne gæst strak sig inden i hende.
You know, its not a GREAT fight if no one dies. I swear you’re such a rookie, hørte hun stemmen sige i sit indre. Hun rystede på hovedet og gned sine tindinger mens hun fortsatte frem. Lige siden hendes lille ulykke havde hændt, følte hun sig ikke længere som den dominerende del af sig selv. Det var som om at den anden bare ville mase hende ud af billedet og indtage kroppen alene. Fysisk mærkede hun intet, men det var alligevel som om at hendes var ved at splitte i to.

Pludselig var hendes vej blevet afskåret, vel og mærket af en person. Hun så op og blev mødt af det ansigt hun før havde haft fornøjelsen af at undersøge, dog denne gang tættere på:” Well hello there handsome,” mumlede hun tydeligt. Hun lyttede til ham, og et svagt men tydeligt smil faldt over hendes læber. Kort trak hun på skuldrene og lagde sine hænder roligt på den ene af fyrens krydsede arme, inden hun lænede sig frem mod ham og sagde roligt:” I wouldn’t know. But if you ask me nicely, I can help you find out.” Et kort smil gled over hendes læber før hun vendte tilbage til sin normale stilling og slap hans arm.
Der var dog noget der slog hende som værende helt forkert. Onde Moon lod til at… være rolig? Det havde hun aldrig! Så hun kunne ikke andet end at føle sig en anelse nervøs, hvilket også gav sig til kende da hun afveg fra hans blik i et kort øjeblik. Men om han ville tage det som hende værende nervøs over at blive snuppet på fersk gerning eller noget andet, var jo helt op til ham. Hun bemærkede det selv og sank en klump inden hun så sagde:” It’s very hard to see the problem in all this, seeing that you don’t necessarily strike me as the kind of man, who’d lose a fight.
Hun kørte en hånd igennem det pinke hår og overvejede kort hvordan hun skulle gribe situationen an. Han havde regnet hende ud, men alligevel var hun sikker på at hun kunne gøre noget for at ændre hans mening. En kort skælven ned langs rygsøjlen mindede hende om hendes kropsmakker som gerne ville tage styringen. Men hvis hun lod hende, hvad ville der ske med fyren foran hende? Et råb bagud fik hendes tanker til at stoppe brat.
Party pooper, tænkte den anden Moon. Det var den vrede dværg, endnu vredere end før og denne gang med selskab:” Come here you stupid girl! Don’t you think I can tell a lie from the truth?” råbte han arrigt. Moon vendte sig mod ham og hendes ene næve knyttede sig sammen. Fyren bag hende, ville kunne se en svag lysende stråle der mest af alt mindede om en slange lavet af gyldent støv kravle ud af hendes tøj og svæve ned langs hendes arm, dog skjult fra dværgens åsyn.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I'm boreeed! You're gonna be my entertainment! -Daron

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum