Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Top posting users this month
Fenrer
 
Melisandre
 
Larlii
 
Lith’rra
 
Sean
 
Allistor
 
Vetis
 
Lori
 
Alane
 
Kace
 

Statistics
Der er i alt 300 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er daniellee

Vores brugere har i alt skrevet 156709 indlæg in 8139 subjects

I Need a Buyer, you in.

Go down

I Need a Buyer, you in.

Indlæg by Gæst on Lør 9 apr - 10:53

S En Kro i Minotaris
V Dejlig varmt, dog ser det ud til, og trække op til uvejr.
O En masse andre pirater, og andre forbrydere eller frie mænd.
Tid 20,30
P sømandsskjorte i rød og et par bukser med bælte to sorte støvler plus en lang jakken i sort.
Emnepartner @Jazmin
Dayne sukkede svagt, da en ny person kom ned for at ansøge om og, være en del af hans mandskab. Han, havde ikke noget fornuftigt og sige, hvilket der gjorde at Dayne bare fik personen sendt væk bagefter, hvor han så tog den der fra. ”Dayne vi kan ikke forsætte med og vente her, det er snart tid til og vælge vores nye mandskabs medlemmer.” Dayne så over på John, hvor han sukkede inden han åbnet sin mund igen. ”Ja derud over har vi brug for nogen folk med penge, vi har behov for en der kan sørge for at vi ikke står med ting vi kan sælge, fra de skibe vi kapre.” John suppleret, hurtigt til hans mening. ”Jeg ved, godt vi ikke sælger slaver men derfor behøver vi en som vil købe alt vi har stjålet af varer, derudover skal det være den rigtig pris, mandskabet vil jo ha flere penge og det vil du vel os.” Dayne rejste sig op, hvorefter han vendte sit blik mod John, ”jeg ved det godt men vi har stadig resten af aften foran os ikke.” Dayne træk sig væk og gik op til baren. ”En tredoble Whisky,” hvor han bagefter sætte sig ned. Dette sted her var dejligt i sig selv, men der var i forvejen nogen der, havde opbygget det og derfor skulle man stadig leve efter regler. Han vendt sit blik da han, så en der så ud som Catherin den engel, som havde lappet ham sammen. Han rejste sig kort op, hvor han så begynde og gå efter hende. Han måtte takke hende, men Auraen var noget helt andet. Han anede ikke, hvad han skulle tro der var vel ikke nogen der, havde myrde hende og taget hendes skikkelse. Han, havde ikke nogen ide hvem det var.

Dayne stoppet op, hvorefter han ikke kunne finde hende inde på kroen. Han, havde sikkert fået for meget og drikke, det var den eneste mulighed han kunne komme på, hvilket der gjorde at han sætte sig til baren igen. Dayne bestilte en til drink, hvorefter han så op på personen der bestilte det. Han, havde behov for nogen han kunne bruge som køber.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I Need a Buyer, you in.

Indlæg by Elizabeth on Søn 10 apr - 17:29

Jazmin havde en lang grøn kjole, med lidt guldmønstre ude i ærmerne, og ved kraven. Det var et stykke tid siden, hun havde bevæget sig ind i en kro.
Jazmin, Jazz og Jamie var godt træt af alt der var sket mellem Rowan, og hende. Han havde ingen tillid haft til hende siden. Hun havde kun set hendes søn få gange, og han var sikkert blevet meget større nu, end sidst hun så ham.
Jazmin rystede på hovedet, og lagde hånden på håndtaget ind til kroen. Klemte det en anelse og åbnede døren der ind til.
Jazmin bevægede sig over imod baren. '' Et glas rødvin, af det fineste i har. '' Hun smilede sødt til bartenderen bag baren. Han mumlede dog bare en smule og sendte hende et normalt fjæs, efter en lang og trættene dag.
Hun så til sin side. En eller anden herre lignede en der så forvirrede ud. '' Undskyld mig, herre? Er der noget i vejen? '' Hun så Dayne ind i øjne. '' Du burde sætte dig ned, og slappe lidt af. Du ser ikke ud til at have det alt for godt. '' Jazmin trak en stol over ved siden af hende, og klappede på den, til at han skulle sætte sig på den.

_________________


I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
avatar
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum