Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Gale
 
Dr. Trott
 
Larlii
 
Chester
 
Taliia
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154412 indlæg in 8014 subjects

Well... He need to know.. - Rowan.

Go down

Well... He need to know.. - Rowan.

Indlæg by Elizabeth on Søn 17 apr - 16:04

Sted: Parken i Sunfury City.
Tid: 17 April - 1160 - Forår.
Vejr: Let brise, med solskin.
Påklædning: Bliver beskrevet i teksten. (https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/b3/10/c7/b310c788e9e7f1c0877a3dbfd42a6c2a.jpg)


Jazmin så ind i spejlbillede af sig selv. Hun havde lavede en aftale med Rowan, om at hun kunne få muligheden for at se Joshua igen. Han var blevet større, meget større end hun havde troede han ville blive på så kort tid.
Hun ville gøre sig så fin og pæn som muligt så han ikke ville få et dårligt indtryk af hende udseenssmæssigt. Følelsesmæssigt ville han nok hade hende, i lang tid når sandheden kommer ud.
Jazmin havde holdt på den i lang tid, det samme havde Rowan. Han havde en ligeså stort part i den her løgn, så vel som hun havde.
Selvom det altid havde føltes som om at Rowan var den rigtige fader, så var han det ikke, Daron var.
Det havde taget hårdt på Jazmin, dengang Rowan var gået fra hende, og det var netop derfor hun i stor forhast fik givet ham væk.
Jazmin løftede armene op, og ventede på Jamie ville give hende kjolen på. Jamie var en af de tjeneste folk der var blevet af egen fri vilje hos hende. Nok mest fordi at han var blevet taget ind dengang han var helt lille. Hans forældre havde smidt ham ud, og han havde ingen steder haft at tage hjem. Det var dengang Jazmin på ingen måder kunne styre Jamie eller Jazz. De legede med folk som de ville, og det var ret ofte Jazz der var fremme. Ondskabsfuld som hun var, var han nærmest sat til være en slave for hende. Han skulle gøre alt, og gjorde han ikke det, kunne der nemt komme et par slag ind over, men igennem tiderne havde Jazmin forandret sig. Hun havde forelsket sig, for første gang i sit liv, i vareulven Rowan. Hun havde oplevet både smerte og glæde ved at være sammen med ham.
Og selvom Jazz næppe ville indrømme det dengang, så har Rowan været en af de mest betydningsfulde personer i hendes liv.
Jamie hev den grønne kjole ned over hende, så den sad perfekt. Jazmin tog fat i sengekanten, så Jamie kunne stramme den ind. Man skulle jo have en tynd og fin krop. Et par piv, og klynk kom da fra Jazmin. Jamie stoppede efter et stykke tid, og vendte Jazmin imod hende.
Han gav hende et blidt kys på munden, inden han forlod rummet. Jazmin og ham havde intet seksuelt, eller andet slags forhold. Det var rent venskabligt.

Jamie stod uden for, og havde gjort Star klar. Hun var ved at blive en gammel hest, men fin og stor stod hun som altid. Klar til at blive redet.
Jazmin hev sig selv op på hende, og begyndte at traske afsted imod parken. Hun boede ikke langt fra parken af, hvilket vil sige det tog ikke så lang tid for hende.
Da de endelig var nåede til parken, hoppede hun af star. Bandt hende fast til et træ, og ventede blot på Rowan ville komme med Joshua nu.

_________________

I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.
avatar
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1342
Reputation : 37
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Well... He need to know.. - Rowan.

Indlæg by Rowan on Søn 17 apr - 22:18

Familien Rogers, som Rowan så stolt var begyndt at kalde dem, havde været på besøg hos Andrea og Kai. Dronning Andrea. Det var stadig sært at tænke på, at lille Andrea var royal. Heldigvis opførte hun sig lige så fjollet og hyggeligt omkring ham, som hun altid havde gjort. Varulven skævede ned til Jacob, der - som altid - var fuldt opslugt af sine egne tanker. Knægten var vel mentalt og psykisk på alder med en 13-14 årig nu, til trods for at han biologisk kun var et par år gammel. De traskede afsted gennem Sunfurys smukke gader, begge optagede af hver deres ting.
"Far," spurgte drengen pludseligt. Deres blikke mødtes. "Hvor længe bliver vi i Sunfury? Jeg kan ikke være for længe væk fra skolen." Rowan sukkede og sendte drengen et smil; de fleste børn ville elske at være væk fra skolen og komme ud at rejse, men Jacob elskede sine studier.
"Jeg troede du nød at være her." sagde Rowan og spottede parken lidt længere fremme. "Hygger du dig ikke med Elena?"
Drengen sukkede. "Jo, men..." Han sendte sin far et alt-sigende blik, og Rowan lo opgivende.
"Bare rolig. Vi tager hjemad i morgen. Du kommer tilbage til dine venner og dine bøger om et par dage." Jacob sparkede utilfredst til nogle sten og der blev stille mellem dem igen. Varulven fik næsten dårlig samvittighed. Han uglede knægtens hår og sendte sønnen et optimistisk smil. Drengen smilte tilbage.

De trådte ind i parken og fulgte den anlagte sti. Rowan havde fortalt sin søn at de skulle mødes med tante Jazmin - en person fra familien, som de sjældent så. Jacob havde kun mødt hende et par gange, og det havde været da han var yngre. Drengen virkede ikke ligefrem super engageret på mødet - Rowan derimod var meget nervøs. Han vidste ikke hvordan han skulle håndtere mødet med Jazmin. Hun ville sikkert kræve en masse fra ham og sønnen; han kunne ikke risikere at hun ville fortælle drengen alt. Det kunne give Jacob et chok, som kunne fremprovokere evnen.
"Er dig og tante Jazmin ikke venner mere?" spurgte Jacob pludselig. Han havde bemærket faderens nervøse træk.
"Hm? Åh. Jo da, selvfølgelig er vi det. Det er bare lidt kompliceret."
Efter lidt tid spottede han Jazmin længere fremme. Han kunne mærke en knude i maven og en tørhed i halsen. Inden de kom hen til Jaz, lænede Rowan sig ned til sønnen for at hviske en sidste ting. "Forresten, du skal ikke nævne det her til Caroline." Jacob så en anelse forvirret ud, men nikkede dog straks. Rowan rettede sig derefter straks op og hilste på Jazmin med et smil.
"Hej Jaz. Længe siden." De nåede helt over til hende og varulven lagde hånden på sønnens skulder. "Hils pænt på tante Jazmin, Jacob." Drengen så ned i jorden og vred sine hænder. Et lavmælt "Hej" forlod hans læber. Varulven sukkede og sendte kvinden et opgivende smil. "Nå, hvordan står det til?"

_________________
avatar
Rowan

Antal indlæg : 1086
Reputation : 31
Bosted : Et værelse på 1. sal i Angerforge.
Evner/magibøger :

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Well... He need to know.. - Rowan.

Indlæg by Elizabeth on Man 18 apr - 11:39

Jazmin stod blot og ventede ved parken på Rowan og Joshua. Rowan havde besluttet sig for at kalde ham Jacob, men hans fødselsnavn var altså Joshua, og det ville ingen andre kunne ændre på.
Jazmin var ved at blive nervøs. Ikke nok med hun skulle se Joshua igen, hendes eget barn.. Så skulle hun også se Rowan igen. De sidste møder imellem Jazmin og Rowan var ikke gået nær så godt. Det var gået meget skævt til. Joshua var et mindre barn end han var nu.
Jazmin kunne se to skikkelser bevæge sig over imod Jazmin selv. Hun lagde hurtigt mærke til det var Rowan og Joshua. Et smil bredte sig hurtigt på hendes læber. Ikke over at se Rowan, men over at se den person hun havde bragt til verden. Den person der var en del af hende. Den gode del.
Tante?!? Havde Rowan virkeligt været så grov, at kalde hende, hans tante? Jazmin’s ansigt gik fra at være glad, til at være trist. Hun fik hurtigt fremtvunget et falsk smil, for ikke at påvirke Joshua.
Har manden virkeligt valgt at kalde os, hans tante? Og du var så forelsket i ham Jazmin. Han var kun en god mand der ville der intet ondt. Det kan vi da se.
En mand der vil folk det gode, ville aldrig lyve. Du er håbløs Jazmin.
Hold op Jazz! Det er da ikke min skyld?! Jo måske burde jeg have ladet være med at give Joshua væk. Men du ved ligeså godt, at han har fået det bedre hos Rowan end han kunne få hos mig. Vi var alle ustabile og sure over alt der var sket.

’’ Hej min skat. ’’ Jazmin satte sig ned på knæ, for at kunne give Joshua et kram. Ikke et alt for tæt et, men et mere venskabeligt et. ’’ Har du det godt? Passer den store stygge ulv på dig, deroppe? ’’ Jazmin smilede rent faktisk helt almindeligt, og dog gav hun også et grin fra sig. ’’ Åh, jeg har sådan savnet dig! Du er blevet så stor, siden jeg sidst så dig. ’’ Jazmin rejste sig op igen.
’’ Hvordan har du det Rowan? Og hvad med dig Joshua? Går alt som det skal? Har i brug for noget? ’’ Jazmin var stadig overrasket over Rowan, men hun kunne ikke vise det overfor Joshua.
’’ Må jeg ikke tale med dig alene, Rowan? Bare få sekunder. ’’ Jazmin smilede ned til Joshua, og bevægede sig lidt længere væk fra ham, så hende og Rowan kunne tale alene.

_________________

I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.
avatar
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1342
Reputation : 37
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Well... He need to know.. - Rowan.

Indlæg by Rowan on Man 18 apr - 21:49

Rowan bemærkede den kortvarige sørgmodighed der gled henover Jazmins ansigt. Det stak ham i hjertet at skulle såre hende på denne måde, men det var det eneste rigtige. Hvis hun ligefrem fortalte Jacob sandheden om, hvordan hun nærmest kastede barnet fra sig, så ville det gøre langt mere skade end det nogensinde ville kunne gavne. Drengen skulle ikke føle sig uønsket. Aldrig. Han fandt dog et smil frem, da de to hilste på hinanden. Jacob var genert som altid, men lod sig omfavne i et kort øjeblik. Rowan forholdt sig tavs, for at give drengen en chance for at svare. Jacob sagde dog intet. Rowan rømmede sig og tog derfor i stedet ordet.

"Vi har det rigtig godt. Jacob arbejder hårdt på skolen og er fantastisk dygtig til alle sine fag. Jeg har indtryk af at han især holder af biologi." Han skævede til drengen, der dog havde slået blikket ned mod jorden. "Så vi klarer os," fortsatte Rowan straks efter. Da Jazmin dog bad om at tale under fire øjne, ruskede han hurtigt i drengens hår. "Hvad med at du lige tager et smut omkring i parken? Du læste om den der plante; liljekav... kova... du ved hvilken jeg mener. Se om du kan finde den." Drengen sendte sin far et taknemligt smil, inden han løb rundt til de nærmeste buske og træer. Varulven fulgte opmærksomt drengens bevægelser i et øjeblik, inden han vendte opmærksomheden mod Jazmin. Overraskende nok, så smilte han stadig.
"Det er virkelig længe siden, Jaz. Jeg stoler på at du har haft det godt?"
avatar
Rowan

Antal indlæg : 1086
Reputation : 31
Bosted : Et værelse på 1. sal i Angerforge.
Evner/magibøger :

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Well... He need to know.. - Rowan.

Indlæg by Elizabeth on Man 18 apr - 23:21

Jazmin nød at høre Joshua havde haft det godt. At han var blevet glad for skolen, at han var blevet glad for især faget biologi. Jazmin ynglings fag havde altid været fransk. Det lettere fine sprog, var en del af hendes egen kultur. Hendes familie kom fra frankrig af og var til flyttet her til for længe siden. Jazmins bedsteforældre havde altid talt fransk til hende, så i skolen kunne hun det uden ad. Hun var en mønster elev i netop det fag.
'' Det er jeg da glad for at høre min dreng. Du klare dig godt, og det er det bedste. Så længe du har det godt samtidigt jo! '' Jazmin gav Joshua et hurtigt kys på kinden, inden hun gav helt slip på ham. Savnet til ham var stadig stort, selvom hun stod foran ham. For om kort tid, så var alt slut. Så gik der lang tid før de skulle se hinanden igen.
Ville Joshua kende Jazmin som hans tante i altid tid? Det var Jazmins størreste frygt.
'' Ja, find den og vis den til mig. Jeg tror jeg har hørt om den, men er på ingen måde sikker! '' Jazmin smilede ned til Joshua.
Imens drengen løb imod buskene længere henne i parken, smilede hun blot. Han var smuk, mere end smuk. Vidunderlig.

Jazmin rykkede sig en anelse tættere på Rowan, og så ham blot i øjne.
'' Det er længe siden. Rowse.. Om jeg har haft det godt.. Der har været nedture, men der har også været opture. Jeg har fået mere styr på mig selv.. Jazz og Jamie er jo ikke nemme og holde styr på, men de blev ligeså såret som jeg blev da du forlod os. Men du gjorde det i alt ret. Det jeg gjorde var ikke okay. Og jeg vil gerne undskylde for det.
Jeg ved godt det er svært at tilgive, men jeg håber på din rigtige tilgivelse en dag. '' Jazmin smilede til ham. '' Hvad med dig selv? Jeg hører du er sammen med Caroline nu? Passer hun også godt på Josh? Er hun sød? Hvordan er det mellem jer? Du må fortælle alt! '' Jazmin smilede. Selvom hun ikke havde lyst til at høre om hvor godt hans og Carolines forhold var, så synes hun at han fortjente det.

_________________

I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.
avatar
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1342
Reputation : 37
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Well... He need to know.. - Rowan.

Indlæg by Rowan on Lør 23 apr - 19:17

Jacob havde naturligvis inden længe trukket sin notesbog frem og sad nu opslugt i sine egne tanker ved nogle planter, der i Rowans øjne så ganske normale ud. Varulven vendte atter blikket væk fra drengen og mod dæmonen foran sig. Han lyttede opmærksomt til hendes livssituation, og sendte hende et mildt smil da hun afsluttede med at undskylde for sin opførsel. Han lagde en hånd på hendes skulder og nikkede bekræftende. "Ingen grund til at undskylde mere, Jazmin. Det er alt sammen i fortiden nu. Lad os se fremad." Han ville have fortalt hende, at han havde tilgivet hende, men han var endnu usikker på om det var tilfældet. Det var svært at læse dæmonen; hun kunne vende og skifte person i et splitsekund. Han måtte være på vagt og vælge sine ord med omtanke.

Da Jazmin pludselig nævnte Caroline, trak varulven hånden til sig og hans øjne blev større. Overraskelsen var tydelig i hans ansigt. Han mindedes ikke at have fortalt Jazmin om sit forhold med vampyren, så hvordan havde hun hørt det? Han rømmede sig og lagde hænderne bag ryggen. "Jo, ja. Caroline og jeg danner par." sagde han roligt og trak en anelse på smilebåndet. Han var ikke sikker på om han var komfortabel ved at tale om dette med Jazmin. "Hun holder meget af Jacob og han af hende. De er et ret godt team. Vi er alle meget lykkelige sammen." Han var ikke sikker på hvad han ellers kunne eller skulle sige.
"Men nok om det! Hvad med dig? Har du nogen i dit liv?" Spørgsmålet var mest af alt for at få fokus væk fra ham og Caroline; han håbede dog alligevel at Jazmin ikke var ensom. Trods deres fortid, så ønskede han alligevel at hun kunne blive lykkelig.
avatar
Rowan

Antal indlæg : 1086
Reputation : 31
Bosted : Et værelse på 1. sal i Angerforge.
Evner/magibøger :

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Well... He need to know.. - Rowan.

Indlæg by Elizabeth on Lør 14 maj - 13:35

Jazmin så rolig på Rowan da han stod og fortalte omkring ham, Caroline og Joshua. Selvom Jazmin inderst inde bare ønskede at hende, Rowan og Joshua skulle være den lykkelig familie.
Hun smilede venligt da han fortalte det, selvom hun i virkeligheden havde lyst til at græde over hvor ensom og hvor færdeligt hendes liv var gået siden den dag han gik fra hende, og den dag hun forlod Joshua i hans arme.
Han fortalte sammentidig, hvordan det gik imellem Joshua og Caroline, det gik godt og det hele men samtidig, så var det alt for svært for hende at acceptere der var blevet sat en erstattelige mor ind for hende. Det var hendes plads, ikke Carolines. Lige meget hvor meget Caroline gerne ville være mor for den guldklump til navn af Joshua, ville det aldrig være sandt.
Han spurgte ind til hendes liv. Hvordan gik det egentlig?
Hmm.. '' Tjo, det går da. Jeg savner dig da stadig i min seng, og i min hverdag. '' Hun smilede som om de var tilbage til første gang de rigtigt var sammen igen.
Han var stadig lige så smuk som allerførste gang hun så ham. Og præcis den samme person. Hun var stadig forelsket i Rowan, præcis som før, det var nok en af de grunde til det var så svært for hende at komme videre, fra det de havde.
'' Jeg håber jeg en dag kan få lov til at fortælle ham hvad virkeligheden er.. Han skal ikke leve i en løgn Rowan, og det ved du selv. Lige meget hvor meget i gerne vil være hans forældre, så er det ikke sandheden.
Daron og jeg vil altid være hans sandefamilie. Han er det gode i os begge. Det vi begge ikke vil vise. Du har altid været den jeg gerne vil skabe familie med, selvom Daron har været faderen, har du altid været den rigtige fader for ham, og jeg moderen.
Ingen er perfekte. Men han er. For mig. '' Jazmin smilede en anelse, intet af det hun sagde gav nogle særlig god mening, men hun forsøgte da at fortælle hvad hun i virkeligheden følte.
'' Jeg savner dig virkeligt Rowan, men jeg vil hellere se dig lykkelig. Det samme med Joshua. '' Hun smilede til ham, og vendte sig imod Joshua.
'' Han har vokset sig stor og smuk. Præcis som jeg vidste han ville gøre. '' Jazmin smilede.
'' Joshua?! Vil du med ud og have en is? '' Jazmin smilede imod ham.

_________________

I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.
avatar
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1342
Reputation : 37
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Well... He need to know.. - Rowan.

Indlæg by Rowan on Lør 14 maj - 14:54

Varulven betragtede hende indgående da hun talte. Han krummede tæer over hendes ord og måtte beherske sig for ikke at gå i verbalt forsvar. Dog holdt han sig tavs, med et neutralt udtryk i ansigtet. Han ønskede ikke at starte et skænderi foran sin søn. Han kunne dog ikke holde sig selv i ro, da hun begyndte at fortælle, at hun gerne ville have drengen skulle kende sandheden. Han rynkede panden og rystede på hovedet.
"Du siger, at du vil have at han skal være lykkelig, men samtidig er du så egoistisk at du vil fortælle ham den grufulde sandhed om, at hans forældre ikke gad ham og efterlod ham til en uvis skæbne. Han bliver ikke lykkelig af at kende sandheden, Jazmin. Den vil kun såre ham." Han mærkede vreden ulme i sig. Daron og jeg er hans sande familie. Han fik mere end noget andet lyst til at slå hende. Hvor vovede hun...
"Daron er ikke hans familie. Du er ikke hans familie. I var der ikke for ham; I var der aldrig for ham. Hvem der har født ham har ingen betydning, for familie betyder meget mere end dét. Familie er dem, der har holdt ham når han har grædt. Beskyttet ham, når han har været bange. Troet på ham, uanset hvad. Familie er dem der har givet sin ubetingede kærlighed." Han knugede hænderne sammen og rykkede blikket over på sin søn.
"Ja, nok er han ikke mit kød og blod, men han er min søn. Du opgav retten til at kalde ham din søn, da du forlod ham." Han fortrød pludselig at have aftalt dette møde. Hvordan kunne han nogensinde have troet, at Jazmin ville opføre sig logisk i denne situation. Hun havde ikke taget del i arbejdet om at opfostre drengen, men hun ville stadig have æren for barnets liv. Rowan svor, at han aldrig ville lade Jazmin skade sin søn igen.

Jacob reagerede ikke da hun kaldte. Selvfølgelig ikke. Det var så sjældent at han blev kaldt Joshua, at det ikke lå i hans natur at reagere på dette navn. Rowan skævede til Jazmin. Prøvede hun at købe drengens kærlighed? Han himlede med øjnene.
"Hvis du absolut skal prøve at sno dig ind i hans liv, så bør du vide at han foretrækker bøger fremfor slik." brummede han. Han rakte hånden op og vinkede til drengen.
"Jacob! Jazmin og jeg tænkte at vi ville gå en tur gennem byen. Så kan vi måske finde den boghandel du har talt så meget om." Drengen kom straks løbende med et stort smil på læberne.

_________________
avatar
Rowan

Antal indlæg : 1086
Reputation : 31
Bosted : Et værelse på 1. sal i Angerforge.
Evner/magibøger :

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Well... He need to know.. - Rowan.

Indlæg by Elizabeth on Lør 14 maj - 15:03

Jazmin blev ikke sur, men meget skuffet over Rowans ord imod hende.
Det kunne godt være at Jazmin ikke havde været der dengang han var yngre, støttede ham i en masse ting, men det havde været Rowans skyld, ikke hendes. Hun opgav ham ikke. Rowan lod hende ikke komme ind i hans liv igen, han skubbede hende væk hver gang hun forsøgte at komme ind.
'' Det var ikke min skyld Rowan. Lad være med nogen sinde at sige det igen. Du skubbede mig væk hver evig eneste gang jeg forsøgte at være en del af hans liv igen. Hver eneste gang jeg forsøgte at lære min søn at kende, gemte du ham eller skubbede mig ud hurtigere end jeg kunne komme ind. Det var min fejl at lade ham komme ind i dit hjerte ja, men det er ikke min fejl jeg aldrig lærte ham at kende.
Jeg ønsker at gøre det nu, og har gjort siden den dag jeg gav ham væk. DU, alene DU skubbede mig væk fra ham. Jeg skal aldrig have skylden for det. Tænk over dine ord Rowan. '' Jazmin var virkeligt skuffet over Rowan, især når det kom fra hans mund.
Den person Jazmin altid havde kendt som den mest omsorgsfulde, sødeste, venligeste alt det gode ved en person, og så kunne han være sådan overfor hende? Han sagde han havde tilgivet hende, men måske var det bare ikke sandheden.
'' Hvis jeg vil fortælle ham sandheden, så gør jeg det. Jeg har ikke brug for du fylder hans uskyldige hjerne med løgne, om du er hans far og Caroline hans mor. Eller hvad du end fortæller ham. '' Jazmin var ikke skuffet mere, men vred over hans opførelse overfor hende.
Hvordan kunne han overhovedet tillade sig at sige sådan?

Jazmin trak en mine for, da Joshua kom susende imod dem. Hun havde godt tænkt sig til, at han hellere ville studere, end at have noget slik, men en gang imellem måtte barnet også have andre lyster.
'' Hvad end du ønsker min skat, skal vi gøre. '' Jazmin smilede ned til hende. Lige meget hvor meget hun end havde lyst til bare at kramme ham, kysse ham og fortælle ham hvor meget hun egentlig elskede den dreng, kunne hun ikke gøre det, det ville Rowan ikke tillade.  


_________________

I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.
avatar
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1342
Reputation : 37
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Well... He need to know.. - Rowan.

Indlæg by Rowan on Lør 14 maj - 20:21

"Jeg skubbede dig væk fordi du altid truede med at fortælle Jacob din sindssyge sandhed." hvislede han vredt. Han forsøgte at gøre hvad han kunne for at holde Jazmin ud, men den her egoistiske holdning fyldte ham med had og foragt hver gang han mødte hende. Hvis hun ønskede at ødelægge drengens liv, for at kunne få det bedre med sig selv, så var hun i sandheden ikke en mor. Han ville ikke sige mere. Han brød sig virkelig mindre og mindre om denne kvinde, for hver dag der gik. Hun havde haft alle muligheder for at se sin søn, men hver gang de sås bragte hun denne vulgære "sandhed" på banen. Hvordan kunne hun nogensinde forvente, at han ville lade Jacob bruge tid hos hende alene, hvis han altid skulle gå med frygten for, at hun skulle knuse drengens hjerte?
Du slap ham, Jazmin. Du SMED ham. Han ville være død, hvis det ikke havde været for mig. Og du vover at gøre mig til skurken. Hans tanker tordnede af vrede og had.

Jacobs smilende ansigt vaskede dog vreden væk fra varulvens ansigt. Drengen greb fat i Rowans ærme og trak et par gang, imens han muntert spurgte, om han måtte låne nogle penge til bøger. Rowan smilte varmt til drengen.
"Selvfølgelig må du det, min dreng." Rowan ledte sønnen og Jazmin ud af parken. Han forsøgte at føre en pænere samtale, så de kunne få skyllet vreden væk. Det kunne godt være, at Rowan ikke var så glad for Jazmin for tiden, men for Jacobs skyld måtte han være prøve at være behagelig overfor hende.
"Jacob," han skævede til sønnen, da de trådte ud af parken og ind på hovedgaden. "Hvorfor spørger du ikke tan-- Hvorfor spørger du ikke Jazmin, hvilke bøger hun kan lide at læse?" Ikke at kalde hende tante var et stort skridt for ham. Om Jazmin ville indse dét, var han ikke sikker på. I sidste ende forstod hun ikke altid de ting han gjorde for hende; de fleste gange troede hun altid, at han kun gjorde ting for at skade hende. Hun forstod næppe alt det han havde gjort for at hjælpe hende. Jacob rødmede en anelse, og vendte blikket mod kvinden. Han mumlede tøvende spørgsmålet mod Jazmin.

_________________
avatar
Rowan

Antal indlæg : 1086
Reputation : 31
Bosted : Et værelse på 1. sal i Angerforge.
Evner/magibøger :

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Well... He need to know.. - Rowan.

Indlæg by Elizabeth on Lør 14 maj - 21:50

'' Udanset om jeg ville fortælle ham '' den sindssyge sandhed'' som du kalder den, var det stadig sandheden.
Hvordan ville du have det Rowan? Fortæl mig det. Hvis du hele dit liv var gået i en løgn af alle de mennesker du holdte af. Du ville blive mere vred, end at have fået det at vide som lille. Lad være med at køre alt over på mig. Du er en lige så stor del af det her, som jeg er, hvad end du så siger. '' Jazmin vrissede af ham, med en vred stemme. En stemme hun sjældent brugte som Jazmin. Normalt var det Jazz, der var den usympatiske, og egoistiske person, der kunne lyde vred med et smil på læben.
Jazmin rystede på hovedet, for at få alle tankerne væk fra hvor irriterende, og dum Rowan egentlig var at høre på nu.

'' Jeg vil gerne give dig de bøger du ønsker, min skat. '' Jazmin smilede hen til ham. '' Måske du vil have en god gammeldags ridetur på Star? Han har været min hest i mange smukke år. Jeg tror han vil elske dig. '' Jazmin så imod Star, der stod længere henne. Den store hest, havde været Jazmin ven i mange år.
Jazmin så ned på Joshua.
'' Jeg elsker, bøger om naturen. Især om de forskellige urter der findes. Jeg kan studere det i timevis. Og så elsker jeg at læse lidt om vores fortid. Hvad der skete før vi kom til.
Hele den store verden, der var før os, og den vi vil skabe. '' Jazmin smilede i glæde ned imod ham.


(( Star: http://www.dagens.dk/sites/default/files/styles/600-wide/public/enhanced-buzz-25846-1375901062-7.jpg ))
(( Beklager det korte svar, haha. ))

_________________

I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.
avatar
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1342
Reputation : 37
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Well... He need to know.. - Rowan.

Indlæg by Rowan on Man 16 maj - 20:27

Rowan valgte ikke at svare på hendes ord. Hun forstod ikke at han kun gjorde hvad han gjorde, fordi han prøvede at beskytte sin søn. Hendes søn. Han forsøgte at køle hovedet lidt af, ved at vende ansigtet væk og betragte omgivelserne i stedet. Jacob havde et solidt tag i Rowans ærme - hvilket ikke var helt normalt. Trods drengen havde en tendens til at være genert og sky, så var han ikke typen der hang folk på armen. Rowan valgte dog ikke at lægge for meget i det. Det kunne trods alt skyldes mange ting. Drengen svarede ikke på Jazmins spørgsmål, så varulven måtte atter komme til undsætning.
"Vi ridder ikke så meget rundt i Doomsville, så jeg tror ikke Jacob har så meget erfaring på en hest." Han skævede ned til den ranglede knægt, der i forlegenhed straks slap Rowans ærme. "Måske er dette en passe mulighed, knægt." Lo varulven og puffede blidt drengen hen til Star. Rowan lagde blidt en hånd på hestens mule; varulven bildte sig selv ind, at Star kunne huske ham, selvom det efterhånden var længe siden han havde set dyret. I et snuptag løftede han Jacob op, så drengen kunne komme op på hestens ryg. Der gik et øjeblik hvor varulven forklarede hvordan drengen skulle sidde og holde i tøjlerne, samt hvordan man skulle opføre sig omkring og på heste. Rowan var ikke selv så hesteglad, og på ingen måde ekspert.
"Jeg er sikker på at Jazmin kan give flere råd end jeg kan, så du kan bare spørge løs." tilføjede han derfor med et smil. Han holdt blidt fast i hesten, imens de alle fire gik gennem byens hovedgade. Jacob så ganske forfærdet ud i starten, men der gik ikke lang tid før knægten havde fundet hestens rytme.
"Han er lærenem, ikke sandt?" lo Rowan mod Jazmin.

( Helt ok! Beklager selv mit halv-tomme svar )

_________________
avatar
Rowan

Antal indlæg : 1086
Reputation : 31
Bosted : Et værelse på 1. sal i Angerforge.
Evner/magibøger :

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Well... He need to know.. - Rowan.

Indlæg by Elizabeth on Man 16 maj - 21:02

Jazmin så på Rowan, der nægtede at svare eller nok mere valgte ikke at svare på hendes ord. Måske vidste han godt at hun jo også havde ret i de ting hun sagde, han ville gerne beskytte ham, og det kunne Jazmin også godt forstå. Men det havde aldrig været Jazmin helt egne skyld ikke at kunne lære drengen at kende, da Rowan havde skubbet hende væk hver evig eneste gang.
Hun så på Rowan, der aede Stars mule. Star vrinskede og lænde sig frem, underligt nok til at give en heste krammer til Rowan. Selvfølgelig havde hesten ikke glemt sin ynglings ulv.
Hun så på Rowan, da han igen løftede Joshua op på Star.
Star stod fint, og præsentabelt da de gik igang med at gå. Hun holdte altid øje med om han var ved at falde ned af ham, eller om han sad godt nok.
Jazmin smilede til Rowan, da han sagde Joshua var lærenem, mon ikke han var det.
Jazmin gav slip på en lille del af tøjlerne, og lod Joshua selv gå med hesten.
Jazmin bevægede sig op på siden af Rowan.
'' Jeg underskylder for min opførelse, jeg ved godt det ikke kun er din skyld, men også min egen. Jeg ønsker bare virkeligt at lære min søn at kende Rowan. Jeg ville ønske han også var din søn, og det er han også. Bare ikke biologisk. Og jeg er sikker på, at når han får sandheden at vide, vil han stadig elske dig præcis som før. '' Jazmin smilede til Rowan, mere end overhovedet havde gjort på den her tur. Underligt nok, så havde hadet der var kommet op for Rowan, forsvundet igen.
'' Jeg elsker dig stadig, præcis som før. Jeg ved godt det ikke er gengældt, fordi du har Caroline. Men mit hjerte, tilhøre stadig dig. '' Jazmin smilede til ham.
'' Du vil altid være den perfekte far for ham. ''
Hun rykkede sig om på den anden side af Star igen, for at de kunne holde øje fra begge sider af, at Joshua ikke var ved at falde ned.
Der gik dog et stykke tid, før de stod foran boghandleren. Jazmin havde været der meget få gange før, for at hente et par bøger for Fay der var lidt mere interesserede i de forskellige ting end hun var.
'' Så er vi her! Star kendte vidst godt vejen. Hvordan var det så at ride på ham? '' Jazmin rakte hænderne op, for at hjælpe Joshua ned.
'' Du er mere en velkommen til altid at ride på hende. Jeg er sikker på det ville være ham en ære. '' Jazmin smilede.

_________________

I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.
avatar
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1342
Reputation : 37
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Well... He need to know.. - Rowan.

Indlæg by Rowan on Man 16 maj - 21:46

Han blev overrasket, da hun pludselig kom hen til ham og undskyldte. Han fortalte hende straks, at hun ikke behøvede undskylde og sendte hende et opmuntrende smil. Hendes ord var milde og trods han stadig var frustreret og bitter, så hjalp det betydeligt på hans humør. Han ville svare, men var ikke i stand til at finde noget ordentligt at sige, inden hun atter forsvandt om på den anden side af hesten. Det var måske også for det bedste - han anede ikke hvad han skulle fortælle hende. Han var stadig stærkt uenig i hendes holdning, men også i tvivl om hvad der var bedst for drengen.

Da de ankom til boghandleren hjalp Jazmin Jacob ned fra hesten. Rowan trak Star hen til en pæleplads og bandt dyret fast, som man jo gjorde inde i byen. Han klappede dyret et par gange på halsen, inden han gik tilbage til de to andre. I mellemtiden var Jacob i fuld gang med at fortælle Jazmin om alle de skøre ting han havde læst om heste. Rowan smilte og sendte Jazmin et beklagende smil. Knægten havde en tendens til at gå i selvsving når han talte om ting han havde læst.

Boghandleren var større end Rowan først havde antaget. Der var to etager og ganske enkelt bøger på alle vægge. Varulven stirrede lamslået rundt, og Jacob - der delte faderens overraskelse - udbrød et lykkeligt "wow!". Efter at have sendt sin far et bedende blik, fik drengen så straks lov til at gå på opdagelse i den store butik. Rowan blev ved døren, så han var sikker på at kunne finde ud igen. Han skævede til Jazmin - skulle han foreslå at hun skulle gå ind og finde Jacob? Tvivlen sad som en knude i hans mave.

_________________
avatar
Rowan

Antal indlæg : 1086
Reputation : 31
Bosted : Et værelse på 1. sal i Angerforge.
Evner/magibøger :

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Well... He need to know.. - Rowan.

Indlæg by Elizabeth on Tirs 17 maj - 9:13

Hun så rolig på Joshua, da han fortalte om alle de skøre og underlige ting han havde læst om heste. Det var rart han endelig kunne tale til hende som et helt almindeligt menneske. Eller nok nærmere dæmon? Han snakkede i hvert til fald sødt til hende, som om han endelig havde åbnet sig op for hende.
'' Du er mere en velkommen til altid og besøge hende. Jeg tror han vil være mere end glad for det. Jeg tror også snart jeg er ved at være for gammel til den hest. Måske det skulle være din en dag? Han har altid været en god følges hest. Ved du hvad han hed dengang jeg fik ham?
Jeg fik ham faktisk fra en ældre herre, der havde haft ham i et par år, dengang han bare var et lille føl. Dengang hed han Fighter, men jeg synes mere han lignede en Star. Han var noget af en laban da jeg fik ham. Helt ustyrlig. '' Jazmin smilede over at hende og Joshua kunne føre en helt normal samtale uden der var noget negativt i det. Hun skævede dog engang imellem over imod Rowan, for at sikre sig, at han ikke følte sig ubehagelig med det.

Jazmin slog selv munden overraskende op, da hun så den store boghandler. Det var langt over hendes forventninger, i forhold til hvordan det så ud, udefra.
'' Wow.. '' Jazmin så også Joshua stormede frem for at gå på opdagelse. Hun vendte hoved imod Rowan. Hun kunne godt se han ikke var helt tryg ved at lade hende gå efter ham.
Jazmin smilede kun en anelse til Rowan. '' Stol nu på mig? '' Jazmin vendte sig om, for at gå efter Joshua.
'' Der er mange spændende bøger her. Men min ynglings bog er klart den her. '' Jazmin trak en bog ud fra en hylde, det var noget omkring naturens elementer, hvad naturen bestod af, og de forskellige planter. Det havde altid været hendes ynglings bog.
Hun smilede til Joshua.

_________________

I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.
avatar
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1342
Reputation : 37
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Well... He need to know.. - Rowan.

Indlæg by Rowan on Lør 4 jun - 19:17

Varulven sukkede og nikkede til Jazmin, inden hun fulgte efter Jacob ind i butikken. Han blev selv ved døren og kiggede sig omkring. Han læste selv en smule, men det var mere historiske og faktuelle bøger. Han var ikke så interesseret i bøger om planter og lignende. Det sagde ham ikke så meget. Egentlig læste han overraskende lidt sammenlignet med Jacob. Han traskede igennem butikken og fandt et opslagsværk om de magiske væsner der eksisterede i Underworld. Han sendte en kærlig tanke til Caroline, og købte bogen som en gave. Efterfølgende stod han blot ved døren og ventede. Det tog en evighed, føltes det som. Han var ikke sikker på hvor længe de var i butikken. Star så ud til at blive lidt utilfreds ved at skulle stå og vente alene udenfor. Varulven overraskede sig selv ved faktisk at have medlidenhed med det store dyr. Hvem skulle tro at han ville kunne sætte sig ind i tankerne på en hest.
"Kom så I to, vi kan ikke være her hele dagen!" råbte han bittert ud i butikken. Kort efter kom Jacob løbende tilbage. Han havde tre bøger i armene og fortalte, at Jazmin havde valgt den ene. Rowan smilte blot og fik drengen til at lægge bøgerne på disken. Han betalte for hver og en, trods det ikke just var nogle billige eksemplarer drengen havde fundet. Men man skulle vel støtte hans ønske om viden, ikke sandt.
"Fandt du noget, Jazmin? Hyggede I jer derinde i bog-mørket?"

_________________
avatar
Rowan

Antal indlæg : 1086
Reputation : 31
Bosted : Et værelse på 1. sal i Angerforge.
Evner/magibøger :

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Well... He need to know.. - Rowan.

Indlæg by Elizabeth on Lør 4 jun - 19:26

Jazmin så stadig på Joshua mens han forklarede Jazmin en helt masse omkring planterne og bøgerne samtidigt. Jazmin smilede kun af det. Hendes dreng var blevet stor, og viden nyttig. Han var klog, mere end hun anede.
Hun kunne høre Rowan råbe i baggrunden, at de ikke havde mere tid. Selvfølgelig havde de massere af tid, Rowan havde bare ikke tillid nok til Jazmin. Han frygtede vil hun ville fortælle ham sandheden, om den store løgn Rowan havde fortalt ham hele hans liv.
Jazmin rystede på hovedet og smilede bare til Joshua der løb meget hurtigt ud til Rowan.
Rowan betalte bøgerne, men Jazmin ønskede at give ham det her. '' Her Rowan. '' Jazmin rækkede nok frem til at dække for bøgerne til Rowan.
'' Vi hyggede os, en del. Han er en klog dreng. '' Jazmin så på Joshua igen. '' Har du lyst til at vi spiser lidt mad nu? Du må få, lige det du vil! Og du kan ride på Star igen. Det bliver han helt sikkert glad for! Vi kan også købe dig en sød hundehvalp! '' Jazmin smilede en del til ham, rakte hænderne imod ham, for at kunne løfte ham op på sin ryg.
'' Eller du kan ride på mig! '' Jazmin smilede en del og grinede. Ind i mellem så hun op på Rowan, med et forelsket blik...
Selvom han ikke gengældte det, så elskede hun ham stadig.

_________________

I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.
avatar
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1342
Reputation : 37
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Well... He need to know.. - Rowan.

Indlæg by Rowan on Lør 4 jun - 20:34

Varulven tog ikke imod pengene. Det kunne han ikke. Det ville hans stolthed for det første ikke tillade. For det andet ønskede han ikke Jazmins penge - det kunne give hende idéer om at hun blot kunne købe ham. Han takkede derfor høfligt nej og viste dem ud af butikken. Han smilede dog en anelse, da hun komplimenterede hans søn. Der var vel ikke noget at komme udenom. Drengen var kløgtig. Han lod Jazmin tale nærmest uafbrudt da de gik ud til hesten. En bestemt sætning fik Jacob til at sende et hurtigt og nærmest bedende blik op mod sin far.
"Du får ikke en hundevalp, Jacob. Det har vi slet ikke tid til." Han sendte et anklagende blik mod Jazmin, da drengen tydeligt blev skuffet. "Unfair." Mumlede han og åndede nærmest opgivende ud. Det var så let for Jazmin. Hun skulle blot komme med tomme løfter, gøre nogle søde ting en gang imellem, og straks ville hun være Jacobs yndling. Rowan derimod skulle være den strikse forældre, der skulle sende ham i seng tidligt, ikke ville lade ham få kæledyr, og skulle sikre at han lavede sine lektier. Da Jaz rakte ud for at løfte drengen op på hesten, trådte Rowan dog hurtigt ind foran.
"Jeg tror det er på tide at vi tager tilbage til vores værelse." mumlede Rowan beklagende. "Jacob er trods alt væk fra skolen i disse dage, så han skal passe sine studier." Han sendte drengen et hurtigt blik. Jacob så hverken skuffet eller trist ud. Han havde straks glemt alt om hundehvalpen og var vendt tilbage til sine nye bøger.
"Jeg tror det er bedst." Tilføjede Rowan og betragtede Jazmin indgående.

_________________
avatar
Rowan

Antal indlæg : 1086
Reputation : 31
Bosted : Et værelse på 1. sal i Angerforge.
Evner/magibøger :

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Well... He need to know.. - Rowan.

Indlæg by Elizabeth on Søn 5 jun - 9:44

Jazmin sukkede en hel del. Rowan var simpelthen alt for hård ved den dreng. En enkelt dag ude for studierne var ikke specielt slemt. Og hvis drengen alligevel studere non stop, var det bedre at få ham lidt ud frem for at lade ham side inden for.
Og en hunde hvalp, Jazmin kendte Rowan nok til at vide de havde massere tid til det, han havde bare ikke tillid nok til at Joshua kunne passe den, fordi han ikke selv ville.
'' Du er trist Rowan. Du er blevet lidt kedelig .. '' Jazmin smilede til ham, med et kærligt smil. Efterfulgt at en meget lav stemme mumlene '' Det må være Caroline's skyld.. '' Jazmin så ned på Joshua. '' Du er mere en velkommen til at tage med mig hjem. Jeg har en lille tiger, der hedder Pan der hjemme. Han vil sikkert være rigtig glad for en ny lege kammerat. Især en sød dreng som dig, min skat. '' Jazmin satte sig ned på hug, så hun kunne se nærmere på ham. '' Du er virkeligt blevet smuk Jacob. '' Det var første gang hun havde brugt det navn. Hans fødselsnavn var trods alt Joshua.
Jazmin rejste sig op igen, og så meget et meget stramt blik på Rowan. '' Jeg kan godt tage ham. Han virker som en alt for stor byrde for dig lige nu. Og jeg vil gerne. '' Jazmin satte Joshua helt op på Star, så de altså bare kunne gå, hvis Rowan lod dem.

_________________

I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.
avatar
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1342
Reputation : 37
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Well... He need to know.. - Rowan.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum