Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Larlii
 
Gale
 
Dr. Trott
 
Taliia
 
Chester
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154446 indlæg in 8017 subjects

It's really not what it looks like! (Aurora)

Go down

It's really not what it looks like! (Aurora)

Indlæg by Razor on Man 18 apr - 23:16
Sted: Aurora og Fays hjem - Terrorville district.
Tid: Aften
Påklædning: Det sædvanlige lidt snuskede kluns, sorte bukser med huller ved knæene, grå kortærmet trøje og bare tær. Også selvfølgelig har han sit slidte sorte halsbånd om halsen.


Tiden var knapt men Razor havde besluttet sig for at have det sjovt på den knappe tid. Det var ikke altid han var heldig ren faktisk at formå at komme ud, nogen gange fik han lov - men det var sjældent på tidspunkter som dette. Denne gang kunne han dog ikke dy sig, lige meget hvad straffen så end måtte blive hvis Jack fandt ud af at han var væk - så var han altså smuttet. Kedsomheden havde taget overhånd og var der noget han ikke kunne klare, så var det kedsomhed. Det var også grunden til at han ikke lige havde nået at få trukket en varmere trøje omkring sig men i stedet bare var rendt afsted i en kort ærmet tynd trøje.

Vinden var den værste, det var sådan set ikke fordi det var specielt koldt - men vinden gjorde det koldt, og det på trods af at Razor normalt aldrig rigtig tog sig af kulden men her til aften var den faktisk en smule fæl. Skyerne dansede hen over himlen men de havde heldigvis intet vand med sig denne gang. Det skete af og til at man fik et snert af stjernehimlen fra bag dynen af skyer. Det var dog ikke det Razor var fokuseret på på nuværende tidspunkt. Nej han havde fundet et hus han fandt spændende nok til at tage et kig inden døre. Hvorfor lige netop dette hus havde fanget hans opmærksomhed vidste han ikke, sikkert fordi det så mindre ud som om at der var nogen hjemme? eller også fordi det bare havde været det første og det bedste, der var ikke mange tanker bag hvorfor han valgte hvilke huse han valgte, ikke medmindre end når det var i det fineste kvarter - der var der altid lidt bagtanker med, men det var ikke tilfældet her til aften. Nej nu galt det bare om underholdning og udforskning. Det var egentlig ikke fordi han brød ind i folks huse for at stjæle noget, selvom det var det de fleste troede han havde i sinde. Men nej, han fandt det bare spændende at se hvordan folk boede - det skete af og til at han fandt en mindre genstand der var spændende og han tog den med ud, men det var sjældent. Mere ofte havde han kropsdele med ud, hvor bizart det så end kunne lyde. Især folks øjne var noget han havde for vane at bringe med sig ud. Det var ikke altid han efterlod folk til døde men det skete da. Heldigvis for ham var han aldrig blevet taget i hans gerninger og det var sjældent nogen mistænkte en som ham for at stå bag.

At komme ind i huset havde ikke været specielt kompliceret, han havde fået skubbet et vindue åben efter at have klatret ubesværet op af en mur på bygningen. Det var rart ikke længere at være skudlinjen for blæsten udenfor og herinde var der læ, så selv hvis det ikke var det varmeste hus så var det varmere end udenfor. Vinden kunne dog høres og slog sig løs fra det åbne vindue, som han efter en smule besvær fik lukket efter sig. " Shhh, stupid window " mumlede han lidt idet han fik det lukket ordenligt til. Hvis der var nogen hjemme var det en dårlig idé at gøre opmærksom på sig selv allerede fra starten med et åbent vindue der blæste kold luft ind og lavede en forfærdelig larm. Razor ville da selv have æren af at gøre sig til kende, hvad var ellers det sjove i det?

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: It's really not what it looks like! (Aurora)

Indlæg by Gæst on Tirs 19 apr - 21:24

Påklædning Hun er iklædt denne kjole, hvilket dækker for hendes ben. Hun er skallet

Det bløde hår, det føltes helt elegant gennem hendes fingre. Hun betragtede sig selv, betragtede hvordan hun så ud med det mørke hår. Hendes moder havde givet hende nogle parykker, blot så hun ikke følte sig så trist igen. Hun havde været så uheldig at være født uden hår, hvis man så bort fra hendes øjenbryn, så havde hun faktisk intet hår på sin krop. Dette gjorde hende dog ret usikker, specielt når hun så alle de andre kvinder med langt smukt hår. Hun følte sig ofte grim, utiltrækkende og afskyelig. Hun lignede ikke sin smukke mor, ej heller de tjenestepiger der arbejdede i hjemmene. I det mindste så fandt Aylah hende ikke grim. Hendes elskede kat, en gave fra hendes moder og det eneste selskab hun havde igennem sit liv. Den kat var den eneste, udover hendes moder, som ikke så på hende med forakt i sine øjne. I den kats øjne, var hun hverken hæslig eller grim, hun var bare Aurora.
Hun så hen imod sin kat, samtidig med hun trak parykken af. Uagtet hvor meget hun prøvede, så ville en paryk ikke gøre hende kønnere. Hun kravlede op fra stolen, og hen til sengen. Takket være den lange kjole, kunne man ikke se hendes deforme ben, ben som fra knæet og ned af, på ingen måde så særlig menneskelige ud. Hun gik dog ofte på en måde, så det faktisk så naturligt ud...man kunne sige hun havde perfektioneret sin gang igennem årerne. Hun lignede derfor en kvinde på omkring de 1,65 og når hun virkelig stod oprejst blev hun godt fem cm højere.

Hun satte sig, men netop som hun skulle til at trække Aylah op til sig, kom der lyde ude fra gangen. Hun tog sin kat op i sine arme, hvorpå hun forsigtigt bevægede sig ned imod den pågældende gang. Det var her hun opdagede den unge mand. Hun havde aldrig set andre end sin moder og tjenestepigerne, så dette var ufattelig interessant. Hun lagde hovedet på skrå og betragtede ham nysgerrigt. Efter lidt tid lod hun dog katten gå, hvor hun trådte frem i lyset. Hun ville ligne et normalt menneske, hvis man da så bort fra det faktum hun var helt skaldet, hendes øjne var også af den unaturlige kaliber. Her var det mest pupilen, der modsat alle andres var formet som et kors. Hendes øjne lå også en smule længere væk fra hinanden end normale menneskers, dog intet overdreven. Hendes hale kunne svagt ses under kjolen, også var der ellers det faktum hun intet hår på hovedet havde eller hun kun havde fire fingre og dette var inklusiv tommelfingeren.
Hun lagde hovedet på skrå, og man kunne se nysgerrigheden i de blå øjne "I don't think you belong here" der var en del uskyld i hendes stemme, mest af alt fordi hun var vant til at leve indedørs, så det med at komme ud og opleve ting...det prøvede hun sig ikke med. Hun var isoleret fra omverden og derfor kunne man kalde hende ekstremt uskyldig. Hun holde sine hænder samlet, mest af alt fordi hun var ekstremt usikker på sine anderledes træk, de gjorde hende til lidt af en freak kunne man sige


Sidst rettet af Aurora Tors 21 apr - 13:29, rettet 1 gang

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: It's really not what it looks like! (Aurora)

Indlæg by Razor on Tors 21 apr - 9:42

Vinduet blev lukket og lyden af vinden blev erstattet med en stilhed der for nogen ville være skræmmende, få de ttil at løbe dem koldt ned af ryggen. Men ikke for Razor, han fandt det kun spændende, desuden gjorde stilheden det nemmere for ham at opdage selv de mindste ting og mindste lyde. Han skævede kort ud af vundet før han rettede sig lidt op og lod sanserne tage over for at spore sig ind på hvad der foregik i huset. Razor lyttede stille da han synes at kunne høre noget, dog var det en duft der ramte hans næse der fik det til at gå helt op for ham at han ikke længere var alene. Havde han indtrængen allerede tvunget sig opmærksomhed og han var opdaget. Et kort sekund ærgrede det ham en smule, men hurtigt blev det ændret til nysgerrighed. Dog var det først da han vendte rundt ved lyden af en stemme at han opdagede kilden til hans opmærksomme sanser. Nysgerrigheden blomstrede dog mere end han havde forventet da han så hvad eller hvem det var der stod et stykke fra ham. Han kneb kort øjnene sammen og lod blikket glide ned over kvinden foran sig før han selv ligesom hende lod hovedet tilte på skrå. Han sagde ikke noget det første stykke tid, holdt bare blikket mod hende - uden at ligge den mindste smule skjul på hvor meget han undersøgte hende med blikket. Hendes trak var anderledes end mange andre han var stødt på og sådanne ting var altid noget af det første Razor lagde mærke til. Nogen var det heldigt for og andre var det ærgerligt - han havde tendens til at bruge deres udseende mod dem. Men der var noget over denne kvinde som gjorde at han ikke sagde noget, ingen nedladende kommentare selvom der helt sikkert var en masse der dukkede op i hans hoved. Han kunne have nævnt et hav af ting, hendes skallede hoved, specielle øjne og statur, halen der svagt kunne anes fra under hendes lange klæder.

Men nej, i stedet trådte han bare mod hende med et interesseret udtryk. " What are you.. You look amazing, where is your hair? did someone take it? shouldn't you be asleep? " spurgte han så bare, mens han trådte mod hende. Hendes duft var ikke anderledes end så mange andre dufte han var vandt til at være mellem til hverdag, men alt andet var værd at sætte spørgsmålstegn ved. " would you zapp me if I touched you? " spurgte han så og var nu kommet utrolig tæt på. Han vidste ikke hvad han kunne forvente af hende men det forhindrede ham ikke i at spørge. Heller ikke måske dumme spørgsmål, men man vidste jo aldrig om folk gav stød hvis man rørte ved dem. Hun lignede dog ikke en der pludselig ville forvandle sig til en elektrisk mus eller noget men det kunne man vel heller ikke se bare lige ud af ingenting.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: It's really not what it looks like! (Aurora)

Indlæg by Gæst on Tors 21 apr - 14:04

Hun betragtede den unge mand, alt i mens han syntes at betragte hende selv. Det var her hun forventede en hel del grimme kommentarer, hun forventede han ville sige alt muligt om hendes udseende. Dog forblev han overraskende stille, hvilket da for alvor gjorde hende bekymret. Hun blev usikker under hans blik, hvilket også viste sig i den måde hun rykkede på sig. Hun forventede de ville komme, også det faktum de faktisk ikke kom, det gjorde hende bekymret. Måske var dette sjovt for ham, måske han blot ville lave sjov med hende. Hun vidste ikke om han havde hørt om hende, om hendes moder havde været for uforsigtig og hendes udseende nu var kendt omkring andre.
Hun blev kastet tilbage tilvirkeligheden, da hun med et så ham komme imod hende. Hun trådte forskrækket tilbage, men hans ord fik hende til at rynke brynet. Han syntes hun så godt ud? Det måtte være en joke, ingen ud over hendes moder havde kaldt hende smuk. Hun bed sig i læben, men der kom alligevel en rødme op i hendes kinder. Hans øjne, de sagde intet om onde intentioner, så det var nu på den anden side. Hun smilede svagt, blot et lille et "You...you think I look amazing" hun følte sig ikke smuk, men måske var det fordi hun så ud som hun gjorde "No...no one took my hair, I was born without it" hun havde aldrig haft hår. Spørgsmålet omkring hun burde sove, det fik hende til at trække på skulderne "Shouldn't you be sleeping too?" spurgte hun i stedet, det var nemmere end at forklarer hun ikke kunne sove.

Modsat før, stod hun nu helt stille som han kom imod hende. Hun grinede da han spurgte, men det gjorde hende en smule bange samtidig. Hendes moder havde været den eneste til at røre hende, så hun kendte ikke nogens berøring og kendte derfor ikke følelsen. Hun lagde hovedet på skrå "No i wouldn't, but then again most people don't touch me, they don't exactly want to touch me" folk fandt hende grimme, så de ville ikke røre ved hende. Hun gned sine hænder sammen, hun var usikker på denne situation og hvad pokker han ville gøre

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: It's really not what it looks like! (Aurora)

Indlæg by Razor on Søn 24 apr - 16:49

Razor tog sig ikke af hendes forskrækkelse, så høflig kunne han ikke være. Det betød vel i sidste ende alligevel ikke noget, lige nu havde han jo ikke tænkt sig at gøre hende noget. Han trådte dog bare tættere da hun trådte væk og han bed sig kort i læben, mens han betragtende lod blikket strejfe over hendes skallede hoved. " Yup, amazing.. " mumlede han kort lidt og var stille et par sekunder men rettede så blikket mod hendes ansigt med et lille grin. " Everyone is born without hair, silly.. " sagde han så bare lidt. " The question is.. why you haven't grown any " tilføjede han så lidt og lod kort tænkende sine fingre glide op og pille ved sit halsbånd. Han havde ikke hørt om mange der var født med hår på hovedet, okay det var der måske en del der gjorde men mange var vel i princippet skallede når de blev født. Hvis man overhovedet blev født? fandtes der ikke visse væsner som blev lavet på anden vis end fødsel? Det gad han ikke tænke over nu og fik hurtigt rystet tankerne ud af hovedet - det var lige et sidespor han ikke ville til at tage stilling til.
Han skævede kort ned mod gulvet under sig før hans blik stille fandt sin vej tilbage mod kvinden foran sig. Hans smil blev dog hængende om hans læber hele tiden. " I never sleep at night, why should I? The darkness brings all the funny things, wouldn't miss out on that " sagde han så lidt med en rysten på hovedet. Det passede dog ikke helt, Razor sov tit om natten, men kun de nætter hvor han var tvunget til at blive hjemme, når han havde chancen for at komme ud efter mørkets frembrud, så greb han den. Det var spild af timer at være indenfor hele tiden og ikke opleve hvad der gemte sig derude.

Han lod blikket glide ned mod hendes hænder før han rettede det tilbage mod hendes ansigt. " Most people are weird. Not that weird are a bad thing, but sometimes it is - if its closeminded weird its annoying and stupid - openminded weird is great " sagde han så lidt med et lille grin før han rakte hånden frem mod kvindens ansigt, for at røre - og lade sine fingre smutte hen over kvindens kind og videre op mod toppen hans hoved. Hvis det dog blev tilladt. " You smell like demon, are you a demon? or is that something you can do to trick people into thinking something thats not real? " spurgte han så lidt og skævede kort mod hendes ansigt, hans blik fulgte ellers sin egen hånd.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: It's really not what it looks like! (Aurora)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum