Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Top posting users this month
Taliia
 
Fenrer
 
Elizabeth
 
Lith’rra
 
Sean
 
Zayden
 
Gautham
 
Melisandre
 
Larlii
 
Cali
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156554 indlæg in 8131 subjects

You are not whom I seek(Assorian)

Go down

You are not whom I seek(Assorian)

Indlæg by Delilah on Ons 20 apr - 21:57

Sted; Slottet i Dragons Peak ~ Tidspunkt; 13:04 ~ Dato; 04 - 20 - 2016 ~ Vejr; Høj solskin, kun få lammeskyer ~ Påklædning; En hvid kjole, bare fødder ~ Omgivelser; Beskrevet i teksten. @Assorian

Lyset strømmede ned over de brune lokker, som flagrede blidt i en svag brise. Krøllerne snoede sig om hende, og indrammede det cremefarvede ansigt, hvor ar lå som slanger henover. De røde læber var skilt let, som skulle hun netop til at ytre ord, men intet kom ud derfra. Om åndedræt pustede sig ind og ud af de læber, var end ikke sikkert.
Men det man bemærkede først ved hende, var øjnene. Om den mørke pupil lå en tynd rød streg, der virkede som ild der blafrede imod pupillen. Men rundt om den røde streg, svømmede var der lignede flydende sølv, der virkede til at være i konstant bevægelse, og skinnede i sollyset.
En vagt trådte hen imod hende. Hun lagde et kort blik på ham, så sølvet gav genskin i solens stråler, og trådte forbi ham uden at de bare fødder tøvede det mindste. Han gav sikkert alarm - det ville ikke undre hende. Men han trak ikke fat i hende.
Den hvide, løse kjole flagrede om hendes krop, og selvom den ikke vidste hendes lidt for perfekte succubus-form frem, så gav den alligevel udtryk for hendes føderace - Man kunne ikke undgå at bemærke den sexede indstilling, der lå over hendes holdning og hver eneste centimeter af sin krop. Men der lå alligevel en mærkelig elegance, som om det ikke var den rå sex i succubusen der skinnede igennem.
Og det var det heller ikke.

Chaya trådte forbi endnu en vagt, og ind i den kølige skygge der kastede mørke streger ned over kjolen der bølgede om hendes krop. Ved næste vagt hun mødte, ikke meget længere inde i slottet, drejede hun hovedet og borede sølvøjnene direkte ind i hans.
"Jeg forlanger at se Sean omgående."
Vagten tøvede og åbnede munden, men virkede mest overrasket over den kølige, autoritære stemme den ikke kæmpe store kvinde kom med. Hun var en kvinde, hun var barfodet og hun virkede ikke rig i den sparsommelige beklædning. Hvor vovede hun at forsøge at beodre en højere end hende til noget? Kvinder havde ingen magt. Men der var noget i hendes blik, det skræmmende sølvflydende blik, der gjorde at han hverken sagde hende imod eller hjalp hende. Han stirrede bare overrasket.
Hun snerrede irriteret.
"Hører du ikke hvad jeg siger?! Jeg vil se Sean omgående!"
Hvad hun ikke vidste var at Sean ikke var her. Men hvad hun derimod vidste var, at hvis han ikke kom snart, var hun nødt til at lade Delilah komme til bevidsthed igen. Og på dette tidspunkt kunne det være katastrofalt.

_________________
avatar
Delilah
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 3536
Reputation : 27
Bosted : Unkown. On the road.
Evner/magibøger : I'm connected to the spiritual world, both physically and mentally. Improved body-skills and senses.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum