Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Larlii
 
Gale
 
Dr. Trott
 
Taliia
 
Chester
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154446 indlæg in 8017 subjects

This Family Is So Weird - Rey

Go down

This Family Is So Weird - Rey

Indlæg by Katlin on Tors 21 apr - 9:29

[You must be registered and logged in to see this link.]


Der var stille igennem gaderne denne aften. Alt larmen kom fra kroerne, hvor der blev festet til de ikke længere kunne gå. Mikayla var på vej hjem af, hun boede ved Caroline og hendes mors søskende. Hun havde lige spist, og var nok lidt forsinket. Trods alt havde hun taget 'et par' drinks. Alkohol var en måde for hende at undslippe de ting hun havde været igennem. Fordi på sammetid med hun bedre kunne lide denne tid på, hvordan hendes familie havde det. Så havde hun gennemlevet ting, som hun ikke ønskede. Mikayla havde fået sit syn igen efter den forbandelse var hævet på hende. Hun havde været så tæt på, og dog så langt fra. Så hun var her nu. Derfor måtte hun leve det liv hun havde fået givet.
Pludselig stoppede hun op, kneb øjnene en anelse. Et kom til syne længere fremme foran hende. Et ansigt hun ikke havde set længe, og alligevel føltes det som var det i går. Rey. Hendes kusine. Hun havde ikke nævnt noget til sin mor eller de andre omkring hendes viden. Josette havde bedt hende pænt om at holde sin kæft, hvis hun ikke ville 'forsvinde'. Sød moster.

Mikayla vippede hovedet en anelse på skrå og gik så hen til Rey. Velvidende, at hun ikke kunne huske hende. Ikke kendte hende endnu. Sommetider var det faktisk ret godt og sommetider virkelig trist. I fremtiden havde Caroline været sammen med Nicolas, fordi tingene var gået anderledes end de gik nu. Dengang havde Caroline ikke kendt så meget til Rowan som hun gjorde nu. Hun kunne bedre lide Rowan end Nicolas, fordi hun følte hendes mor fik den behandling hun fortjente. Mikayla fandt på en undskylding for at komme i kontakt med Rey, ved at komme til at gå ind i hende.
"Ej det må du virkelig undskylde, jeg så mig ikke for." Beklagede hun og smilte undskyldende til Rey.

//[You must be registered and logged in to see this link.]

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
When you are raised to sit and stare at people, you realize something.
You can see their true colors faster.. you learn the way they think and speak.
It is not that hard to find yourself being that, they broke you from such young age.
My dear, your fight has just begun - fight for who you are, before it is too late.
avatar
Katlin

Antal indlæg : 53
Reputation : 1
Bosted : South side of Ashen Wood
Evner/magibøger : Splitting

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: This Family Is So Weird - Rey

Indlæg by Thalia on Man 25 apr - 19:51

[You must be registered and logged in to see this link.]

Det havde været en stille aften, det var en af den slags aftner hvor hun blot havde brug for at slappe af. Hendes familie var ude af byen, Garret ganske vist hjemme, men hun havde brug for at komme ud. Hun havde brug for luft, brug for at slappe af og generelt havde hun brug for et nyt syn. Derfor rendte hun nu rundt i gaderne. Det var helt dejligt, befriende og beroligende. Luften der tog til i hendes hår, gav hende en følelse af at være fri. Hun elskede at gå ture om aften, der var blot et eller andet perfekt over det, specielt hvis der ikke var nogen efter hende.
Hun gad ikke folk der fulgte efter hende, hun magtede ikke slåskampe. Selvom hun bar en mørk side til sig, så var det som regel altid på hendes egen præmisser. Hun var ganske enkel lettere sadistisk, dog var det indtil videre med dyr og det gik ikke videre end med det. Hun forstod ikke sine egne lyster, forstod ikke hvad hun havde lyst til og det skræmte hende faktisk. Det skræmte hende, at hun havde lyst til at dræbe folk. Den mørke lyst inden i hende, den gav hende en følelse af frygt hun ikk vidste hvad hun skulle gøre ved.

Som hun gik rundt, bemærkede hun ikke hvor hun gik og derved lagde hun ikke mærke til kvinden hun gik ind i. Hun rynkede brynet, mest af alt fordi kvinden så bekendt ud. Hun følte hun havde set hende et eller andet sted før, men hun kunne dog ikke sætte fingeren på det. Hun kunne ikke slippe følelsen, af at hun havde set denne fremmede kvinde før. Hun nikkede dog og sendte hende et smil "Det gør intet, jeg så mig heller ikke for" undskyldte hun smilende. Hun lod deja vu følelsen ligge, og lod i stedet sin opmærksomhed lægge på denne kvinde

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Thalia

Antal indlæg : 125
Reputation : 1
Bosted : Unknown
Evner/magibøger : Fireproofed - Hun ved ikke hvor denne evne stammer fra, hun opdagede den dog efter at havde været smidt i eksil i The Burning Desert, hvor varmen fra ørkenen ikke syntes at gøre nogen skade for hende. Evnen giver hende med andre ord, muligheden for at vandre omkring i ekstrem varme og ild, uden at blive brændt eller for den sags skyld føle dens varme. Evnen gør hende ikke fysisk stærkere, eller for den sags skyd hurtigere, den gør hende blot brandsikker. Den har dog også medført, at hun ikke er superglad for alt for meget kulde, og hun kan nemmere dø af kulde end andre. Med andre ord har evnen medført, at skulle hun bevæge sig ud i kulde, så vil hun højst tænkelig dø af kulde.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum