Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Gale
 
Dr. Trott
 
Larlii
 
Chester
 
Taliia
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154412 indlæg in 8014 subjects

Just don't touch my stuff (Razor)

Side 1 af 3 1, 2, 3  Next

Go down

Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Reign on Tors 28 apr - 22:08

Tid - aften
Sted -  lige udenfor Ashen Wood Forest
Vejr - mild regn
Påklædning - mørkeblå, slidte cowboybukser, en langærmet, mørkegrå trøje og et par store vandresko.

Reign fandt det underligt ikke at behøve at lægge øre til Razors konstante snak og spørgsmål, men det var nu rart med lidt fred og ro på turen tilbage mod hans hytte. Det gav ham mere overskud til at fokusere på og tænke over, hvad han kunne gøre, hvis han nu var uheldig at rende ind i nogen han kendte. Hans første tanke var bare at skubbe dæmonen væk, inden de kunne nå at opdage ham. Ind i en busk eller i en bunke hø måske. Men nu var det ikke alle steder, der var lige gode gemmesteder i byen, så han kunne ikke være sikker på at kunne bruge den plan. Måske kunne han lade som om, Razor bare fulgte efter ham. At han var en sur kunde, der klagede over et muggent brød, han havde købt i bageriet. Nah, det gik nok heller ikke - den dreng så alt for glad ud til at ligne en sur kunde. Han kunne bilde personen ind, at han var en glad kunde så. At han fulgte efter ham med det mål at fortælle hvor sensationelt godt hans hjemmelavede kernebrød havde været. Nej... nej, nej, det ville ingen tro på. Så godt bagte han heller ikke.

Som de bevægede sig længere ind i byen, blev Reign mere og mere nervøs. Hvilket var dumt, for der var ikke specielt mange ude. De fleste sad og spiste aftensmad, og dem, der ikke gjorde, var jaget indenfor af regnen. Alligevel holdte han skarpt øje med samtlige personer, der gik omkring dem, og bragte på den måde mere opmærksomhed til sig selv, end han ellers ville havde fået, fordi han lignede en, der netop havde begået en forfærdelig forbrydelse. Eller skulle til det.

"This way," sagde han hurtigt, greb fat i Razors arm og trak ham ind i en gyde, der fungerede som en smutvej til hans hytte. Og kort tid efter kom den da også til syne. Den lå ved siden af en del andre hytter, der alle mindede om hinanden - dog var de forskellige i størrelsen. Reign, der havde sluppet Razors arm igen, gik hen til en af de mindste af dem og pustede lettet op indeni sig selv over, at der ikke stod nogen ude foran døren. De var nået igennem byen uset - så langt så godt. Hvis bare han ikke fik besøg, så skulle alt nok gå.
"Don't touch anything without permission, 'kay?" beordrede han, mens han låste døren op, og gik derefter indenfor. Han lukkede døren i efter Razor og sukkede igen lettet - dog var det med lyd på denne gang.

Hans hytte bestod kun af to rum; badeværelset og et rum, der blev brugt som både stue, køkken og soveværelse. Han havde ikke råd til andet med sit beskedne job, og han nægtede at modtage flere almisser fra sine forældre, end de allerede havde givet ham.
Han smed støvlerne i indgangen ved døren, inden han gik et par skridt længere ind og lavede en armbevægelse hen imod den mørke sofa, der var prydet med et par lammeskind liggende henover, "sit. I'll make you tea in a second."
Reign fortsatte videre hen til en kommode og hev en mørkegrøn t-shirt frem, som han skiftede til. Han så hen mod Razor igen og spurgte, mens han hev det sidste af trøjen ned over maven, "want to borrow a shirt while yours dry?"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Razor on Tors 28 apr - 22:36

Razor måtte flere gange tage sig selv i at kede sig under vejs, der var længere end han havde troet - men at han havde kunne holde kæft hele vejen overraskede ham selv en del. Det havde han dog ikke forventet, sikkert fordi han konstant havde sagt til sig selv at de sikkert var der om et øjeblik. Det var først da Reign hev ham med ned af en gyde at han fik fornemmelsen af at de faktisk snart var ved at være der. Og sandt nok, ikke længe efter nåede de frem til Reigns hjem.

Razor lod blikket hvile mod døren og nikkede kort en enkelt gang. " Mh.. No touching, easy peasy " sagde han så bare med et lille grin og skyndte sig med ind da Reign fik døren op. Hans blik skød sig hurtigt omkring for at undersøge hytten. Det der overraskede ham mest var størrelsen. Det var meget småt. Razor stod lidt og spekulerede over hvordan man i virkeligheden kunne acceptere så lidt plads - men på den anden side gav det vel egentlig mening nok - der var jo hvad man skulle bruge og Reign skulle jo ikke dele det med nogen. Det ville nok have været værre hvis der boede mere end en, privatliv var en vigtig ting.

Han rettede så blikket hen mod sofaen som Reign pegede mod. Dog var at gå hen og sætte sig ikke det første han gjorde. Han trådte hurtigt en runde omkring i rummet for at kigge på alle de ting og sager Reign nu havde sig. Dog uden at røre ved nogen, han havde foldet sine hænder bag sin ryg - bare for at være sikker på at han ikke skulle komme til at røre ved noget. Det ville dog sikkert ikke vare længe før han kom til det alligevel. Så inden sådan et uheld ville ske skyndte han sig hen og satte sig i sofaen - der gik dog ikke mange sekunder før han fik store øjne og stirrede et øjeblik ud i luften men rettede så blikket ned mod lammeskindet under ham. Han lod sine fingre glide gennem det, mens hans smil voksede. " Soooo soft.. " mumlede han nærmest spindende før han så bare lod sig dumpe ned på siden og hvilede ansigtet mod det bløde underlag. Dog med et halvt øje mod Reign da han sådan pludselig smed sin trøje og talte igen. Han svarede dog ikke med det samme, lod bare blikket hvile mod ham. Det var måske ikke helt gået op for Razor hvor meget regn de i virkeligheden havde fået med sig ind, det var først da tanken omkring det våde tøj ramte ham at han bemærkede det. " A shirt... Sure.. " sagde han så bare kort lidt med et lille grin, og fik sat sig op igen - det tog ham et par ekstra sekunder før han fik revet sine hænder løs fra skindet og fik trukket sin egen trøje af, og hans ellers arrede krop kom til syne. Det ville ikke gøre så meget at låne en trøje, ikke at det var nødvendigt - men nu var tilbuddet der.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Reign on Fre 29 apr - 20:00

Reign hev den første og bedste trøje frem fra kommoden - en sort t-shirt med v-udskæring - og drejede blikket tilbage på Razor for at kaste den hen til ham. Men i stedet kom han til at stirre på arrene på hans krop. Fangede dog hurtigt sig selv i det og fik taget sig sammen til at kaste t-shirten hen til ham og gik derefter hen til komfuret, hvor han fik sat vand over til te. Imens begyndte han at flå haren.
"I don't think I asked you what you were doing in the forest," sagde han så pludselig og vendte sig, stadig med dyret i hænderne, der efterhånden var godt hårløst, "so? What were you doing out there all by yourself?"
Han var blevet en smule mere sikker på, han havde gjort det rigtige ved at lade Razor besøge ham. Han havde trods alt været ærlig indtil videre. Og han havde ikke rørt ved noget, præcis som han havde fået besked på ikke at gøre. Han opførte sig overraskende pænt og eksemplarisk.
Og selvom Reign godt selv vidste, de ikke var venner, og de ikke ville blive det, betød det vel ikke, de ikke kunne have en enkelt hyggelig aften sammen, hvor de bare snakkede. For til trods for Razor var et lille monster, så var han ganske interessant at snakke med.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Razor on Fre 29 apr - 20:48

Razor lod blikket hvile lidt mod Reign og kunne kort ikke helt lade være med at smile. Han greb dog så bare t-shirten og trak den hen over hovedet efter lige at have kigget på den et par sekunder. Det var en god farve. Også selvom der ikke var mange der ville kalde sort en farve. Han lod sig dog bare dumpe ned at ligge på siden igen efter at have trukket t-shirten på. Det var en blød sofa og det havde Razor ikke tænkt sig at lade gå til spilde. Han tænkte et øjeblik over hvad han egentlig lavede i skoven men endte bare med at trække på skuldrene. " Well... I ummhg, I can't remember.. probably just exploring, I guess.. looking for fun. And as you may have noticed - I found it. You're quite funny. Weird but funny. Friendly but funny. Adorable but funny. I think thats a good combination. Even though killing you would've been much more fun. But at the same time, such a waste - killing people who I actually find interesting, thats a stupid idea. That's probably why you're still alive. Thats good right? " halvdelen af hvad han fik sagt var mere eller mindre mumlende, men han rettede til sidst blikket tilbage mod Reign med et lille smil om læberne. Han havde ærlig talt glemt hvad han egentlig lavede i skoven. Men han gik ud fra at det var hvad han ellers lavede alle andre steder - forsøgte at finde sjove ting at lave. Det var altid målet når han sådan havde chancen for overhovedet at være udenfor. Han skævede dog lige kort mod haren som Reign havde gang i at gøre klar til at kokkerer med. Der var bare en eller anden tilfredsstillelse ved at se kød på den måde. Han slog dog blikket væk et øjeblik efter og skævede i stedet undersøgende rundt i det lille hjem. Det var hyggeligt, men Razor kunne ikke se sig selv bo sådan et sted - alene, nej. Det ville ikke gå at bo alene, det kunne han helt sikkert ikke finde ud af. Hvem skulle holde ham med selskab? det var begrænset hvor længe han kunne underholde sig selv. Også selvom han kunne føre lange samtaler med sig selv og sine ikke eksisterende venner, så var der grænser.

" Do you have more of those buns? bread thingys? " spurgte han så lidt og lod hovedet glide på skrå i det hans blik vendte tilbage til Reign. Det var egentlig ikke fordi han var sulten, men de havde nu egentlig smagt ret godt så hvis der var mere hvor de kom fra ville det da ikke være dårligt.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Reign on Fre 29 apr - 21:47

Reign fandt Razor en smule kær med sin trøje på, fordi den altid havde siddet lidt løst på ham selv, og knægten derfor svømmede mere eller mindre rundt i den.
Han holdte fortsat blikket på ham, mens han svarede, og fik samtidig hevet de sidste totter pels af haren. Svaret burde nok gøre ham utryg - det var ikke det rareste at have en siddende foran sig, der snakkede om at myrde en. Men Reign havde vist vænnet sig til det. En smule i hvert fald. Dæmonen havde heldigvis ikke gjort alvor af sine "trusler", og det virkede det heller ikke til, han ville gøre, så indtil videre gjorde det ikke så meget - også selvom det ikke var det fedeste emne at tale om.
Der gik et par sekunder, hvor Reign bare fortsat holdt blikket fastlåst på Razor uden at sige noget, men derefter vendte han sig igen med ordene, "sure. I'm pretty excited  to be alive right now."

Han fik fjernet de ting fra haren, der ikke kunne bruges, og smed resten i en lille kedel. Han fyldte derefter vand i, dryssede med forskellige krydderier og begyndte at skære svampe og gulerødder ud i små stykker. Midt i hakningen hørte han, hvad Razor sagde, og drejede sig en kvart omgang. Reign overvejede i få sekunder, om han tog pis på ham - bollerne var ikke noget særligt, og knægten havde selv sagt, han ikke var så meget til menneskemad - men han virkede ikke uærlig eller drillende på nogen måde. Derfor frigjorde han også bare posen med bollerne fra bæltet og gik hen og lagde dem på det lave, mørke sofabord foran drengen, "knock yourself out." Han hørte en velkendt kradsen fra hoveddøren og lukkede derfor Django ind, der med det samme lagde sig i hjørnet på sit tæppe, inden han vendte tilbage til sine grøntsager.

Netop da han havde fået maden sat over, vendte han sig om, lænede sig med lænden op af køkkendisken og sagde, "so... your name is Razor. You're 16 years old. You're a slave. You're half demon, half something. You talk a lot. And you like... having fun, I guess," han trak en af de to spisestole med sig hen på den modsatte side af sofabordet, så han sad overfor Razor, "tell me something I don't know. About yourself."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Razor on Fre 29 apr - 22:15

" You don't look excited, you should smile a tiny bit more, that would do " sagde han så bare lidt med et lille grin. Tydeligt var det da hvert fald at Razor smilte en del, mere eller mindre hele tiden. Også selvom der vidst skulle været noget om at, at smile gav rynker - men Razor regnede alligevel ikke med at overleve længe nok til at nå rynke-alderen så han tænkte at det sikkert var fint nok. Han var vel desuden lidt ligeglad med hvordan han egentlig så ud.

Razor rynkede kort næsen lidt da den opfangede en masse forskellige dufte, og han rettede sig en smule op for at følge lidt med i hvad Reign havde gang i, i sit lille køkken. Reign boede alene og var menneske - det måtte da betyde at han på en eller anden måde måtte være en god kok, det skulle man vel være hvis man foretrak tilberedt mad og boede alene uden nogen til at lave det for en. Han skar kort en grimasse ved synet af grønsager som pludselig skulle være en del af den ret Reign havde gang i. Det var i Razors verden som at dyppe mad i mudder - badr. Så var det heldigt at han havde spist hare i skoven. Han rettede så blikket mod bollerne da Reign kom hen med dem og smilet om hans læber vendte tilbage før han hurtigt snuppede en. " Yum! " sagde han så bare kort før han tog en bid og lod sig falde tilbage i sin indtil videre favorit stilling i sofaen, liggende på siden med kinden mod det bløde lammeskind.

Han skævede kort mod Django som blev lukket ind før han så bare fokuserede en smule på hvad Reign sagde. Lidt overrasket over hvor mange ting han sådan lige ud i det blå kunne sige om Razor som faktisk passede. " Wauw.. impressive, did you write it down or something? " spurgte han så lidt med et lille smil. Han overvejede dog så kort lidt hvad han ellers kunne fortælle. " My favorite food is angel, I prefer sleeping instead of doing nothing. I suck at making friends. I can't read aaaand I collect eyes.. " sagde han så lidt med et tænkende udtryk før han tog en bid af bollen. Pludselig fandt han det meget svært at finde på ting at fortælle - når det pludselig sådan handlede om ting om ham selv, det var ikke som sådan noget han lige spekulerede over til hverdag og der var ikke mange der spurgte så det var faktisk et svært spørgsmål. Han satte sig dog pludselig hurtigt op. " Oh! wanna see something cool!? It dosen't involve killing, I promise. " sagde han så med et smil og holdt sit blik mod Reign, tydeligt begejstret og han håbede da bare på at Reign sagde ja - ellers viste han det sikkert alligevel.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Reign on Fre 29 apr - 22:42

Et lille, lettere stolt smil landede på Reigns læber, "nah. I just have a pretty good memory." Det var nok mest en løgn; hans hukommelse var cirka lige så god som alle andres, var han sikker på. Men nu fik han et kompliment, og så kunne han jo lige så godt bruge det til at blære sig lidt.
Smilet svandt dog langsomt hen af de små nye informationer, Razor valgte at fortælle om sig selv. Reign havde nok håbet på noget lidt mindre... ulækkert. Som at han elskede katte, eller at han sang rigtig godt, eller at han havde en kæleskildpadde - noget i den stil. Bare ikke at han samlede på øjne og spiste engle; de billeder skulle nok blive siddende i hans hjerne længe.
"That's... nice," sagde han bare med et ansigtsudtryk, der ikke skjulte, at han ikke ligefrem var imponeret, mens han overvejede, om Razor mon slet ikke selv kunne se, at han ikke var helt normal.
Hans tanker blev dog afbrudt, da knægten pludselig virkede spændt over noget, og selvom han langt fra var komfortabel med tanken, nikkede han alligevel let, "uh, sure. Okay." Han rettede sig selv lidt op og var allerede klar til at løbe tilbage i køkkenet og gribe kniven, hvis det skulle blive nødvendigt. Noget som Razor fandt 'cool' kunne næsten kun være noget, der involverede blod eller andres ulykke på en eller anden måde.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Razor on Fre 29 apr - 23:04

" You sure do, brainyac " sagde han så bare kort lidt drillende med et smil om læben. Der var sikkert ikke meget brainyac over at kunne huske et par ting eller flere om en person - men det var ikke så tit det skete så den stolthed måtte Reign gerne have, point på hylden fra Razor.
Reign virkede slet ikke begejstret for Razors svar, det gjorde ikke så meget. Razor synes selv det var nogen fantastiske ting han sådan lige ud af ærmet var kommet på at kunne sige. Mest fordi det var de sådan mest basale ting. Noget man hurtigt ville finde ud af, selv hvis han ikke fortalte det. " Did you expect something else? I'm not that interesting you know. It's a difficult question " sagde han så bare kort lidt, med et lille grin, før han lagde bollen fra sig på bordet, mens han med den anden hånd kort rodede sig lidt i håret.

" Maybe you should tell something about yourself, explain what an amazing human-being you are. " sagde han så lidt med et smil om læben, måske en smule udfordrende - mest fordi Reign jo sikkert havde fundet ud af at Razors syn på mennesker ikke ligefrem var det bedste, så måtte han jo sælge sig selv en smule for at overbevise ham om at de ikke var så forfærdelige som Razor mente. " Or just tell me what you do, when you're not failing at hunting with Django or cooking food with mud " sagde han så lidt og lod hovedet tilte på skrå.

" Watch this! " Sagde han kort og smilet om hans læber voksede da Reign rent faktisk sagde god for at se 'noget cool' - Razor skævede kort lidt rundt i rummet men rejste sig så bare og trådte hen til den nærmeste væg. Han prikkede kort lidt til den med en finger, ikke fordi det havde en betydning - men bare fordi han havde lyst. Få sekunder efter kravlede han så bare op af væggen. Let som ingenting. Han nåede loftet og fortsatte sit kravleri på hovedet hen over loftet indtil han var placeret over Reign som stod på gulvet. Han kunne ikke helt lade være med at grine og lagde kort hovedet på skrå med blikket ned mod Reign.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Reign on Fre 29 apr - 23:36

Reign trak let på skuldrene, "it's not that it wasn't interesting. Just a bit gross," sagde han ærligt. Men han kunne godt se, det var et svært spørgsmål. Han kunne selv huske, da han var inde i bageriet første gang for at spørge, om han kunne få et job, og bagermesteren havde bedt ham om at fortælle om sig selv. Og det var overraskende svært sådan at trække ting ud af ærmet om sig selv. Det mindede en om, at man måske ikke kendte sig selv så godt, som man troede.

Og der kom spørgsmålet tilbage i hovedet på ham. Det var også fair nok, nu når Razor havde givet svar - ulækkert eller ej. Men præcis ligesom i bageriet skyllede tvivlen ind over Reign, og han måtte sidde lidt og overveje, hvad han ville sige. "I just work, I guess. I see my friends. I visit the inn, the brothel, the market... doing the regular things." Efter at have hørt drengens hobby, virkede han selv kedelig og almindelig, men det gjorde ham nu ikke så meget. Hellere være kedelig end skør.

Reigns blik fulgte drengen, som han stod ved væggen, og overvejede, om det mon var det. Hvis det var hans definition af 'cool', så var der da først virkelig noget galt med ham.
Men hans øjne sprang op, da han begyndte at kravle op af væggen og videre hen over loftet. Han rejste sig hurtigt op fra stolen og gik lidt tilbage, så han stod midt i rummet med blikket fastlåst op på Razor.
"What. The. Hell," var det eneste, han kunne få ud, som han stod der og gloede med intense øjne og åben mund.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Razor on Fre 29 apr - 23:56

" Gross " sagde han så bare kort lidt. I en tone der tydeligt beskrev at det var mysterium for Razor hvordan det han havde sagt kunne være ulækkert. Han skubbede det dog hurtigt ud af hovedet. Det var i princippet ligemeget. Det var vel bare forskellen på mennesker og mange andre racer - der var noget der hørte til hver og i Razors tilfælde var det nogle halv bizarre ting, hvor i Reigns verden var det så, nogle knap så bizarre ting. Selvom der nu også fandtes dæmoner som levede næsten som mennesker og mennesker der levende som bizarre bæster. Hmm. Det var lidt en forvirrende ting.

Razor overvejede hvad det var Reign havde sagt, mens han udfoldede den ting han så fint havde kaldt cool. Han lod blikket falde mod Reign. Han kneb kort øjnene lidt sammen. " Close your mouth, you're breathing all the air " sagde han så bare lidt med et lille grin over Reigns reaktion på at han sådan var kravlet afsted på loftet. Sådan som han stod der med gabet åben - det var sjovt. Han besluttede dog så at svare på hvad Reign havde sagt før, altså hvad han fik tiden til at gå med. " I don't know what regular things are. But it sounds, I don't know - do you ever get bored of regular? You don't have a hobby? whats your favorite color? what do you do together with your friends? besides drinking I mean.. What about.. What is your biggest fear? where do you see yourself in 10 years? " - spørgsmål var noget Razor var meget bedre til at finde på end svar. Ligesom tilfældige talestrømme var nemmere for ham end rent faktisk at føre en samtale. Han slap så bare loftet med sine hænder og vendte rundt da han landede på fødderne i det han gav helt slip. Hvordan han helt præcis gjorde det, vidste han faktisk ikke. Det var noget han altid havde kunne. Ligesom at lamme folk ved at bide dem, men det havde han nu ikke tænkt sig at gøre med Reign lige nu. Han rettede sig lidt op og sendte Reign et skævt smil. " Cool right? "

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Reign on Lør 30 apr - 1:15

Reign lukkede hurtigt munden i, da Razor sagde det. Ikke at han var meget for at parere ordrer, slet ikke når de blev sagt på den måde, men netop i dette øjeblik befandt han sig i et så forvirrende stadie, at han knapt nok kunne tænke og derfor slet ikke kunne overveje, hvorvidt han ville gøre, som der blev sagt eller ej. Lige nu ville han vist gøre alt, han blev bedt om.

Han havde med vilje forsøgt at undgå at lære om andre racer, da han ikke var interesseret i, at hans hoved skulle fyldes med sådan noget bras - derfor havde han heller ikke den nærmeste idé om, hvordan Razor kunne kravle sådan rundt på alle overflader. For trods hans ihærdighed omkring ikke at lære, var der alligevel kravlet lidt info ind i hans hjerne gennem tiden, og han var helt, helt sikker på, at han aldrig havde hørt om dæmoner, der kunne sådan noget dér. Styrke, hurtighed og farlige aftaler... det kunne han huske, at de kunne. Men det var også det.

Reign fik ikke svaret på et eneste af Razors spørgsmål - hans hjerte bankede for hurtigt, og hans hjerne kørte samtidig derudad med alle mulige idéer omkring, hvad det mon var, der gjorde, at han kunne det, han nu kunne. Heller ikke det sidste svarede han på. Han gloede i stedet ned på Razor med et både mistænksomt og lettere skeptisk ansigtsudtryk, "how the hell did you do that?"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Razor on Lør 30 apr - 11:14

Razor lod hovedet tilte på skrå og lod sit blik glide lidt op og ned af Reign. Han lignede mere eller mindre en der havde tabt kontakten til jorden. Det var sådan et øjeblik Razor ville ønske han kunne læse tanker, kun fordi det lignede at der foregik en masse inden i hovedet på Reign, men Razor kunne ikke helt tyde hvad det var.

Reigns spørgsmål fik et smil frem på Razors læber og han var stille et øjeblik før han så bare trak lidt på den ene skulder. " I don't know, I just do it. Just like that. Isn't it cool? " spurgte han så lidt. Han synes selv det var ret sejt, han kendte ikke andre der kunne - hvis de kunne havde de hvert fald ikke gjort opmærksom på det. Det var super praktisk når man skulle spionere eller bare være en creep omkring folk. Igen tilbage til det med når han skulle have det sjovt. Så var det sådanne ting han lige fik tiden til at gå med. " It makes it soooo easy to climb buildings when you want to see how people live and escape when the bad guys are after you " sagde han så bare lige kort med et lille grin.

Han gik dog lidt i stå i sin begejstring omkring det og rettede opmærksomheden mod Reign. " Reign... Your heart is beating really fast, you're not scared are you? " spurgte han så lidt med blikket rettet mod Reigns ansigt. Lyden af Reigns blod der pumpede rundt var tydeligt for Razors hørelse og han blev nødt til at kommentere på det, kun for selv senere at abstrahere en smule fra det. Razor kunne dog ikke helt tyde om det var en frygt, overraskelse eller hvilken grund der lå bag Reigns pludselig ændring i opførsel. Tanken om at Reign måske slet ikke havde så meget af det 'overnaturlige' inden på livet strejfede ikke Razor, han var jo selv født og opvokset midt i det så at der faktisk fandtes folk der ikke levede livet i skyggerne det mest af tiden og at han selv ikke ligefrem levede et normalt liv, var ikke noget han havde overvejet. Det var jo normalt for ham.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Reign on Lør 30 apr - 22:18

"Well..." gav Reign bare som svar, da han ikke var sikker på, han ville definere det som noget 'cool'. Det var lidt skræmmende. Razor havde mindet ham om et insekt, da han kravlede rundt på overfladerne i hytten. Og insekter og biller var i hans hoved ikke specielt cool - bare noget der skulle udryddes. I hvert fald hvis de befandt sig indenfor. De var skadedyr, der ikke gjorde godt for noget. Og denne evne, Razor havde... det gjorde ham bare endnu mindre menneskelig for Reign.

Hans tanker blev afbrudt af spørgsmålet, og han rettede sig med det samme lidt op, "of course not. I just think it's kind of weird, that's all," svarede han hurtigt i en så overbevisende tone som muligt, selvom han ikke var sikker på, hvor troværdigt det egentlig kom til at virke. I virkeligheden var han ikke selv sikker på, om han var bange eller ej. Hans syn på Razor og tankerne om ham ændrede sig hele tiden, og det var fandens stressende, når det hele foregik over så kort tid. Han hadede ham lidt, han irriterede ham... men så kunne han alligevel meget godt lide ham alligevel.

Han holdte blikket lidt på Razor uden at sige noget men rømmede sig så og kradsede sig på halsen, idet han kiggede væk, "I only got herbal tea. Hope it's okay." Han drejede omkring og vendte tilbage til køkkenet, hvor han fik hældt en kop te op. Der gik dog ikke længe, inden han vendte sig igen, "seriously, doesn't it frustrates you just a tiny bit that you don't know shit about what you are?" Det var tydeligt, at det frustrerede Reign. Men det var kun, fordi han desperat prøvede at forstå, hvordan Razor kunne være så ligeglad.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Razor on Lør 30 apr - 22:59

" Alright, you don't think cool things are cool, fair enough " sagde han så bare lidt med et lille grin. Det var ikke så svært at se at Reign tydeligvis ikke var begejstret - det måtte vel egentlig snart gå op for Razor at han slet ikke fandt sådanne ting særlig cool. Han havde på intet tidspunkt virket særlig interesseret i det lidt mere 'unormale' - hvilket i dette øjeblik fik Razor til kort at knibe øjnene tænkende sammen. " Do you have something against the supernatural? are you some kind of racist? " Spurgte han så bare og fik kort store øjne. Det gjorde ikke noget hvis han var, Razor var det vel lidt selv, mod mennesker eller i det hele taget mod knap så stærke personer - det var ikke kun mennesker, nogen mennesker kunne jo godt vise sig og være stærke.

Et lille grin forlod Razor, før han så bare trak på skuldrene. " Mh, okaaay - I'll try to believe that " sagde han så bare lidt med et lille halv drillende smil. Selv hvis det var sandheden Reign fortalte, fandt Razor det nu meget underholdene. Han virkede så lukket omkring alting der ikke var menneskeligt - det var lidt sjovt. og sødt - på en eller anden måde. Hvilket for Reign var ærgerligt, for det betød bare at Razor slet ikke ville kunne holde op med at få reaktioner frem som hvad han lige fik - det var jo lige før han overvejede om han skulle ty til at prøve flere ting af på staklen.

" Sounds just fiiiine " sagde han lidt og bed sig kort i læben. Te var te i Razors verden, ærligt - så tænkte han ikke meget over smagen, han vidste bare at det var lækkert og gav en sådan en dejlig varm følelse indeni - især hvis man havde rendt rundt udenfor for evigt i koldt vejr, så var det altid fantastisk med en kop te når man kom hjem. Dog var der en ting som slog te efter sådan en dag, det kakao - men det var så fin en ting, at det kunne tælles på en hånd hvor mange gange han havde smagt det. Med et lille smil om læben trissede han tilbage og placerede sig i sofaen igen. Han skævede kort lidt hen mod Reign men vippede så bare kort lidt med sine fødder, før han så rystede lidt på hovedet. " Nope.. not a all. It's a waste of time thinking so much about something I'll never find out about. Why does it frustrate you? You could care less about my existence. I bet you'd rather see me leaving then actually drink tea with me, am I right? " spurgte han så bare lidt og lod hovedet glide på skrå før han satte sig i skræderstilling og med blikket rettet mod Reign.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Reign on Lør 30 apr - 23:31

Reign blev overrasket over spørgsmålet. Han var aldrig blevet spurgt om det før. Faktisk havde han aldrig overvejet det før. Var han... racist? Han behøvede dog kun at overveje det i få sekunder, inden svaret kom til ham. Selvfølgelig var han ikke racist. Også selvom det til tider kunne virke sådan.
"No, I'm not," begyndte han og forklarede videre, da han i bund og grund ikke var interesseret i, at hverken Razor eller nogen anden skulle tro det om ham, "I'm just fed up with this obsession over demons and vampires and shapeshifters. Everyone tends to forget about humans. And when we finally get mentioned, we're always being described as weak or stupid. And it just... annoys me, you know?" Han kunne godt forstå, Razor ikke følte på samme måde som ham - det ville være underligt, nu når han ikke var menneske. Men han burde forstå, hvad han mente. Bare en lille smule.

Reign prøvede at holde frustrationer inde for nu, selvom han mest af alt havde lyst til at ruske i dæmonen, indtil han fik et ordentligt, tilfredsstillende svar på sit spørgsmål. Men det kom sgu nok ikke, og det måtte han også acceptere. Han ville nok aldrig helt lære at forstå det - men nu forstod han generelt ikke Razor særlig godt. Han var en underlig, underlig dreng.
Et fnys forlod hans læber, som han vendte sig om, "I don't mind you being here." Han hældte lidt kanel i teen for at gøre den sødere og opveje urtesmagen en smule, inden han stillede koppen med den glohede væske i foran Razor. Han tog sin flaske med honningvin frem samt et glas til sig selv, inden han satte sig ned, tilbage ved sofabordet.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Razor on Lør 30 apr - 23:58

Razor lyttede til hvad Reign svarede til hans spørgsmål. Hans svar gav egentlig rimelig god mening, ikke at Razor havde samme holdning til det - men det ville på den anden side heller ikke give mening hvis han havde. " I would never forget about humans, they smell soooo goooood " sagde han lidt med et lille grin før han lænede sig tilbage i sofaen. Duften og smagen af menneske var da slet ikke en dårlig ting så hvordan kunne man glemme dem? " But I get what you're saying - I don't agree though. Maybe its because 90 procent of the humans are stupid and weak - compared to demons and vampires - shapeshifters don't have a say, they're stupid to. " sagde han så bare lidt før han kort pillede lidt ved sit halsbånd. " But if you look at most demons or vampires, they're kinda old - like really old. Them being you know, not stupid, it makes alot of sense. At most of the non-human creatures have some sort of ekstra strength, wich ofcourse makes them stronger than humans." tilføjede han så bare lidt før han kort trak lidt på skuldrene. Det gav for Razor rigtig god mening - og selvfølgelig kunne han da godt se at det måtte være nedern at være nederst i fødekæden som menneske. Men sådan var det jo bare.

Det var ikke fordi Razor blev meget overrasket over Reigns svar, men en lille smule blev han faktisk. " Really? " spurgte han så kort med et lille grin før han rettede blikket lidt mod teen og lænede sig frem for lige at dufte lidt ekstra til den. Selvfølgelig med et veltilfreds smil om læben. Det duftede dejligt. Der gik dog ikke mange sekunder før han snuppede koppen op mellem sine hænder og lænede sig tilbage i sofaen. Han skævede kort lidt mod Reign med et lille smil. " By the way, I don't think you're one of the weaklings. You seem quite tough. I mean, you know.. I don't know. You're not running. " sagde han så bare lige kort før han tog en tår af teen. Uden at reagere specielt på hvor varm den egentlig stadig var - i stedet kom et smil bare frem på hans læber igen og han skævede mod dampen der fløj til vejrs fra koppen af.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Reign on Søn 1 maj - 0:32

Reign lavede en lettere utilfreds grimasse af svaret og sagde bare sarkastisk, "wauw, thanks." Han var nok en smule skuffet over svaret, selvom han vidste, han ikke burde have forventet andet. Ingen medfølelse derfra.
Han greb vinen, fyldte glasset halvt op og tog en tår, inden han lænede sig tilbage i stolen og sagde, "I don't care what you think. To me, humans are just better people. That ain't going to change. Not now, not ever."
Han kiggede på den gule væske i glasset, mens han kørte det rundt i små cirkler, alt imens han kunne mærke, at emnet, de havde begivet sig ind på, gjorde ham irritabel. Det var ikke med vilje, sådan var han bare. Han kunne ikke holde mund, når det gjaldt racediskussioner, og der var ikke den ting, han ikke kunne sige.

Han kiggede først op fra drinken, da Razor sagde noget mere. Et kompliment var det vel. Men det føltes nu alligevel ikke helt som et. "Well, I would have. But I knew you could catch me," svarede Reign koldt, nu med blikket fastlåst på Razors kop, "because you're faster than me. And stronger. And just better, overall."
Han vidste ikke helt, hvorfor han ikke bare stoppede den dér og begyndte at snakke om noget andet. Det var som om, han ikke helt kunne give slip på de ting, der var blevet sagt. Det havde bevæget sig lige ind i brystet på ham og prikkede ham nu bare gentagne gange i hjertet.
Reigns tag om glasset blev lidt strammere, og han flyttede blikket fra koppen og op på Razors ansigt i stedet, "I know you're not going to eat me and that's nice. Really. But if you did it anyway, would you feel bad about it afterwards? Even a little?"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Razor on Søn 1 maj - 1:16

" You're welcome " svarede Razor bare kort med et lille smil. Også selvom Reign tydeligt ikke mente sit tak. Han rynkede kort næsen lidt med et lille smil. " Nah.. humans are weird, selfish and close-minded " sagde han så bare med et kort trak på skuldrene. Det var helt sikkert et emne de aldrig ville blive enige om. Det var som at diskutere med en blind mand om hvilken farve hans trøje var. Reign virkede meget sikker i sin sag og Razor gad egentlig ikke diskutere det med ham, eftersom han vidste at han med garanti ikke ville få ret. Det var vel også lige meget - som det så ud lige nu var Razors had til mennesker ikke relevant i selskab med Reign - og Reign havde jo selv sagt at han ikke hadede Razor SÅ meget. Så så længe det blev ved det, skete der vel ikke noget.

" D'aww, am I suppose to feel sorry for you now? I wont.. " sagde han så bare med et lille grin før han drak lidt mere af teen. " But you're right - I am faster and stronger - not necessarily better. Maybe at hunting, but.. besides that, I'm pretty useless " sagde han så bare lidt med et lille grin. Ikke at det var sandt, der var da en del ting Razor egentlig var god til - men som ved alt andet, var det ikke noget han tænkte over - han gjorde bare og kunne han ikke finde ud af det, gjorde han det alligevel også måtte det ende som det endte eller lade være.

Razor var stille lidt og lod blikket hvile mod Reign mens han overvejede sit svar til hans spørgsmål. Han skulle da lige mærke efter for at kunne komme med det ærlige svar. " mmmmh... No, nooot really no " sagde han så bare kort med et lille smil og en kort rysten på hovedet. Egentlig var der vel ikke så meget mere at sige. Han kunne ikke tro en dårlig samvittighed ville vokse i ham bare fordi det var Reign der blev spist. Han havde aldrig fået det før så hvorfor skulle det være anerledes. Hmm. Nej. " But.. I would thank you! for being such a delicious meal, and.. I would probably miss you for a while - just because, I don't know. I like you, you're a likeable human " sagde han så bare lidt med et lille fnis og fokuserede igen på teen, som han tog endnu en lille tår af.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Reign on Søn 1 maj - 1:42

Det var næsten ikke til at holde ud at høre på alle de ting, Razor sagde. Reign kunne sagtens klare et par verbale slag i ansigtet, men det var alt for meget til bare at kunne lukke ude og glemme. Det var første gang, han rigtig snakkede med en dæmon, og det var han taknemmelig for nu.
Han forsøgte ikke at skjule, han var vred; han var i sin fulde ret til at være det. Han stillede glasset fra sig med ordene, "you really are a little shithead," og rejste sig for at tjekke til stuvningen, der efterhånden var ved at være færdig.

Reign skævede tilbage til Razor men fik hurtigt blikket væk igen, da det kun gjorde ham endnu mere vred, end han var i forvejen. Det var lang tid siden, han sidst havde haft lyst til at tæve en så meget som nu. Han var normalt forholdsvis rolig og forsøgte ikke at ende i ballade, men det var næsten umuligt at styre sig nu. Det eneste, der holdt ham tilbage var, at knægten trods alt var dæmon. Han ville ikke kunne røre et hår på hans hoved.
Han sukkede højlydt ud, som han fik hældt stuvningen fra kedelen og over i en skål, og besluttede sig samtidig for, at det bedste træk fra hans side lige nu var at holde kæft, indtil dæmonen begyndte at kede sig og skred. Det var planen.
Han bevægede sig ned til sofabordet igen, satte sig og begyndte i stilhed at spise.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Razor on Søn 1 maj - 10:13

Razor gjorde ingen anstrengelse i at holde et smil tilbage, der tydeligt viste at Reigns reaktion var noget han fandt underholdende. Han sippede bare lidt til teen, mens han skævede efter Reign, som han spadserede hen for at ordne sin mad. Shithead, det var ikke noget Razor tog til sig - han vidste det godt. For godt, så godt at det på et stadie gjorde ham stolt af at være det. " You have anger issues. You need to let it out, or else you will end up killing someone, it builds up you know. Some day you'll explode and who knows, maybe its your dear family, a good friend or someone else you like, who will experience your true horror. If that happens, you're not that different from a demon " sagde han så bare lidt med et trak på den ene skulder. Der var vel i princippet noget om det. Folk der havde tendens til at gå og lukke alt sin irritation og vrede inden, ville til sidst ende med at explodere - afreagere på den grummeste måde og i det øjeblik er omgivelserne ikke vigtige. Man har ingen kontrol.

" Is it only vampires, demons and shapeshifters you hate? what about werewolfs? Angels? Ghosts? " spurgte han så bare og lod hovedet tilte på skrå. Det kunne vel ikke være sådan at mennesker var den eneste race han i virkeligheden fandt værdige og værd at bruge tid på. På den anden side, han havde vel lidt valgt at bruge tid på en demon i dag - også selvom Razor tydeligt lige på nuværende tidspunkt, kunne mærke at han nok ikke lige var favorit selskabet. Han kunne ikke gøre for det, selv hvis han prøvede kunne han ikke garantere at han ikke ville sige dumme ting. Alt han sagde havde vidst en tendens til at komme ind på den negative måde. Selv hvis det egentlig var ment godt.
Razor så kort lidt ned i koppen og rynkede kort næsen en smule - han havde allerede næsten drukket det hele. Men det betød jo sådan set bare at det smagte godt. Han skævede så en smule mod Reign der igen havde sat sig for at spise, hans længe ventede måltid.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Reign on Søn 1 maj - 20:10

Det var hårdt for Reign at holde munden lukket, da han jo egentlig gerne ville forsvare sig selv, når det var tydeligt for ham, at Razor tog fejl. Han ville aldrig lade sine frustrationer gå ud over sine venner eller familie. Sådan noget ville en følelsesløs dæmon måske kunne finde på... men ikke ham. Der var heldigvis andre muligheder og lige nu virkede det at stortæve en pude som den bedste idé. Hvis han lod som om, det var Razors hoved, så skulle vreden nok forsvinde ud af hans krop, lige så stille og roligt.

"It's all of the races," røg alligevel ud af ham, trods han ellers selv syntes, det fungerede så godt med stilheden. Han satte sig mere behageligt tilbage i stolen og placerede foden på bordkanten foran ham, inden han fortsatte med at spise. Og endnu engang brød han sit eget løfte om ikke at snakke - dog syntes han, det var nødvendigt, da han ikke var interesseret i at virke som et kæmpe røvhul eller en... en racist, "I don't hate them, though. I'm just not fond of them."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Razor on Søn 1 maj - 20:55

Eftersom Reign vidst ikke havde meget at sige, koncentrerede Razor sig bare lidt om at nyde sin te i stedet. Reign var tydeligvis en fint følende person - hvilket da også var meget underholdende, men ikke når han pludselig blev så stille. Det var der ikke meget underholdning i. Han skævede kort lidt hen mod det lille køkken før hans blik søgte tilbage mod Reign. Tydeligt at hans tanker søgte i retninger omkring hvad han skulle finde på. Et eller andet måtte da kunne vække fyren igen. Han havde lige været så hyggelig. Det ville sikkert ende med en impulsin handling - som i sidste ende kunne ende gruelig galt.

" But you don't like them, because of what they are - that's actually racist. " sagde han så bare lidt med et lille grin før han drak det sidste af sin te og placerede koppen på bordet. Han tog så i stedet den bolle han egentlig stadig havde noget tilbage. Han snuppede hurtigt en bid, før han lænede sig tilbage og rettede sin opmærksomhed mod Reign igen. " So.. You think I'm a shithead, is that because I'm a demon? or am I just a shithead for shitty reasons? " spurgte han så lidt og lod hovedet tilte på skrå. Det var helt fair hvis det ikke var dæmonen i Razor der var årsagen til at det var det Reign mente han var. Måske var det mest okay hvis det ikke var racen der blev bebrejdet. Heller ikke selvom største delen af dæmoner nok i manges øjne var nogle shitheads, egoistiske idioter og sådan noget. Der var vel ikke så meget at gøre ved det. Dog slog det ham alligevel, hans onkel var langt fra en af de dumme dæmoner - han var venlig og havde dame og barn, det måtte betyde der var håb for nogen dæmoner. Han rodede sig kort lidt i håret før han brækkede et stykke af bollen, for så bare at putte det i munden.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Reign on Søn 1 maj - 21:27

Reign så kort op fra sin mad med et irriteret blik, da Razor igen brugte racist-kortet. Det gjorde ham seriøst knotten, at han havde så travlt med at stemple ham, når han havde forklaret, hvordan han havde det med andre racer. Og det var ikke racistisk. Han var ikke racist! Og så med det grin bagefter... Reign kunne ikke fatte, at den møgunge fandt det sjovt at pine ham på den måde. Han manglede en hobby, der kunne fylde det tomrum, der gjorde, at han havde brug for at se andre blive vrede eller kede af det for underholdning. Uden tvivl.
Reign havde netop taget en tår af sin vin, da han hørte Razors spørgsmål, og tøvede ikke, da han svarede, "oh, it's just because you're you, don't worry. Nothing to do with you being a demon."
Normalt ville han ikke sige sådan nogle ting - han ville i hvert fald få det dårligt bagefter og garanteret fortryde. Men knægten havde efterhånden irriteret ham så meget, at hans mangel på medfølelse var smittet af på Reign.

Han så på flasken med vin og begyndte pludselig at overveje, om der ville dukke bare en snert af følelser op i Razor, hvis han drak nok af det. Alkohol havde det trods alt med at gøre folk mere følsomme.
Der var ikke meget i, men det ville være nok til at kunne gøre en person, der aldrig havde drukket før, enten beruset eller direkte fuld. Hvis da dæmonen overhovedet kunne blive fuld.
"You wanted to taste alcohol, right?" spurgte Reign så i en intetsigende tone efter lidt tid, hvor han bare havde gloet tænksomt på flasken. Han rykkede den hen mod Razor, "here. Just take the rest of it."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Razor on Søn 1 maj - 21:49

" Fantastic! " sagde han så bare med et smil før han satte sig på en lidt anden måde. Så var det da i det mindste ikke hans race der var blevet disset, selvom Razor allerede nu godt vidste at Reign i sidste ende ingen gode tanker havde om dæmoner - Razor gjorde det måske så heller ikke bedre, men det var kun fair - han selv havde jo intet positivt sagt om mennesker ud over at de smagte godt. Razor kunne nu godt lide Reigns holdning til det, men kun fordi den var stædig og åndsvag på så mange måder. " I'm having 10 times more fun than you, so I guess being a shithead me, is acceptable " tilføjede han så lige lidt før han spiste det sidste af bollen.

Han sad så et øjeblik med blikket rettet mod Django - før det igen fandt Reign. Det der med at fokusere på en ting i mere end et par sekunder af gangen var ikke helt nemt. Så han havde efterhånden snart slugt hele Reigns bolig med øjnene. Han rynkede kort næsen lidt til det Reign sagde, før han så bare kort trak lidt på skuldrene " mmmm.. I guess, is that alcohol? You don't want it? " spurgte han så bare lidt og lod sit blik ramme flaksen, da Reign fik rykkede den i retning mod Razor. Han ville vel gerne smage alkohol. Det var lidt noget af en smags prøve hvis resten af flasken var til ham, men det var ikke noget man lige klagede over. Han vidste dog ikke helt hvad han havde forestillet sig, men det så ret harmløst ud. Han snuppede dog bare flasken alligevel og så kort lidt ned i den, før han så duftede lidt til hvad det kunne være. " It looks weird.. and it smells weird. " mumlede han kort lidt og skævede en smule mod Reign gennem flasken som han holdt op foran sig. På trods af den mærkeligt lugt vendte han alligevel bunden i vejret på flasken og tog en god stor tår, han havde vel fået lov. Udtrykket i hans ansigt var ikke ligefrem et der viste velbehag, men heller ikke utilfredshed - sådan en fin mellem ting, han kunne ikke helt finde ud af hvad det var for en smag.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Reign on Søn 1 maj - 22:11

"Nope. It's all yours," svarede Reign bare og satte sig tilbage i den behagelige stilling, inden han fortsatte spisningen. Han blev imponeret over, hvor stor en tår Razor kunne tage - det var langt fra en blid vin, han havde i hænderne. Selv sippede han kun til den; det var først, når han nåede til sit fuldestadie, og hans smagssans begyndte at forsvinde, at han rent faktisk kunne tage større tårer. Men måske havde Razor en anden form for smagssans - han kunne trods alt godt lide smagen af blod, der for Reign bare smagte af tyk metalvæske; det vil sige, ikke særlig lækkert.
"All of it. Bottoms up," sagde han i en nærmest beordrende tone, inden han rejste sig, gjorde skålen og skeen ren og stilllede tingene tilbage på deres plads i skabet. Han vidste, det langt fra var sikkert at give en dæmon alkohol. Men efter at have siddet og hørt på al det lort, Razor havde lukket ud, så var han nærmest parat til at dø for at se ham udtrykke bare én følelse. Eller en halv i det mindste. Bare noget.
Han hang en snor op i køkkenet - fra den ene ende af væggen til den anden - og hang både sin egen og knægtens trøje op på den. Det var selvfølgelig lidt for sent nu, da de allerede var blevet ret krøllede, men det ville i det mindste hjælpe dem med at tørre hurtigere.
"So? Do you like it?" han vendte sig om, lagde armene over kors og gav et let nik mod flasken, "or is it too much for the big, bad demon?"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 3 1, 2, 3  Next

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum