Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Larlii
 
Gale
 
Dr. Trott
 
Taliia
 
Chester
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154446 indlæg in 8017 subjects

Just don't touch my stuff (Razor)

Side 2 af 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Razor on Søn 1 maj - 22:34

Razor pillede kort lidt ved flasken og var stille et øjeblik. Det var ikke en smag man sådan lige kunne vænne sig til. Den blev ligesom hængene og han vidste da ikke om han sådan lige med det samme havde lyst til at få mere af den smag ind i munden. Han skævede kort lidt mod Reign men så lidt mod flasken igen. Hvor han så bare kort pustede lidt ned i flaskehalsen så en lyd kom frem. Han kunne lige trække tiden ud et par sekunder ved at gøre sådan. Razors smagssans fejlede ingenting, så skulle det kun være det at de var enormt følsomme, som gjorde at man kunne sige de fejlede noget. Ligesom resten af hans sanser fangede de de mindste detaljer af ting de kom i nærheden af. Hvilket han egentlig var rimelig tilfreds med, bortset fra noget noget stank som bare fanden eller nogle larmede ulideligt.

Han fulgte kort Reign lidt med blikket da han rejste sig men drak så bare lidt mere af flasken, men kun lidt og han rystede lidt på hovedet. Nej, det blev ikke bedre af at tage en tår mere. Men det var ikke afskyeligt, så han gentog bare sit første trak og drak det sidste af flasken i en ordenlig slurk. Han placerede så bare flasken på bordet og rettede blikket lidt hen mod Reign. Han havde vel tidligere sagt at han ville gøre alt for at have det sjovt, så hvis det at drikke alkohol var hvad der skulle til for at Reign måske fandt mere interesse i hans selskab måtte det jo være sådan. Der var i princippet kun en ting man ikke kunne få ham til, og det var at tie stille - men ellers, så var der en del ting. At bunde en flaske var vel ingenting i forhold til så meget man kunne blive bedt om. Han kneb kort øjnene lidt sammen ved Reign ord før han så kort hævede et bryn. " Big bag demon? You might need glasses.. " sagde han så bare kort lige kort med et lille smil. " But no.. I hate it. It tastes awful - why do you drink that? " spurgte han så og lod hovedet lidt på skrå.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Reign on Man 2 maj - 10:07

"Tiny, bad demon, then," sagde Reign bare med et skuldertræk og fandt et kortspil frem, inden han satte sig. Nu skulle han trods alt bare få tiden til at gå, indtil vinen virkede. Han så ned på kortene, mens han blandede dem, og kunne ikke holde et lille smil tilbage, "because it makes you feel good. It makes everything spin and it makes you laugh about the stupidest things." Han kunne godt selv høre, han ikke fik det til at lyde lige så godt, som det egentlig var. Hans forklaring var nok ikke lige den bedste, "whatever, you'll probably feel it soon."

Han lagde kortene ud som et ur på bordet - tolv i siden og ét i midten - og tog skiftevis kort op og ned, som det gik fremad.
"What do you even do as a slave?" spurgte han så pludselig, da det var noget, han havde været nysgerrig omkring lige siden, Razor havde nævnt sin position i samfundet. Han vidste godt nogenlunde, hvad en slave gjorde - i hvert fald nogen gange. Men slaver lavede så meget forskelligt. Og af hvad han havde set havde slaver forskellige opgaver; det var også derfor, det var så sjældent at se en husholdning med kun én slave.
Han tog en tår til af sit glas, der var ved at være tomt, uden at se op fra sine kort på noget tidspunkt.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Razor on Man 2 maj - 10:34

Razor var stille et øjeblik. Han kunne ikke helt finde ud af om det sådan set var meget bedre end det første Reign havde sagt. Sikkert ikke, han valgte ikke lige at kommentere mere på det. I princippet var det nok det sidste der var mest sandt, men Razors højde var ikke noget der behøvede blive talt meget mere om.
Han lod hovedet glide lidt på skrå før han fulgte med i hvad Reign lavede med de der kort. " I Laugh alot, what will this do to me then.. uncontrollable laughter? Now I'm scared.. " sagde han så bare lidt og stirrede på kortene nogle sekunder. Det var dog ikke fordi han var bange, men tanken om en grinen der kunne fortsætte for evigt var da måske ikke ligefrem den fedeste tanke. Han ville sikkert selv synes det var sjovt men det ville sikkert i længden give kramper i mavemusklerne og alt muligt. Nej, det var måske ikke så godt.

Han sad nok mere eller mindre og lignede en der bare ventede på at der ville ske et eller andet vildt, men som det så ud lige nu kunne han ikke mærke noget ud over det sædvanlige - så skulle det da lige være den halv følelsesløse følelse han havde i munden efter smagen af hvad han havde drukket. Hans blik søgte igen ned mod kortene som Reign legede med. " You're not.. what are you doing? " spurgte han så lidt med et undrende udtryk. Der var ingenting i det Reign lavede der for Razor gav mening. At lægge kort i en cirkel - det kunne kun virke som et eller andet spooky ritual.
" I... ummhg.. " han trak kort lidt på skuldrende mens han tænkte lidt over det. " it depends. I entertain, run errands.. Sit around, lie, sex, act. I don't know. Just whatever he wants me to do " sagde han så bare lidt med et halv skævt smil om læberne men rykkede så lidt på sig og satte sig på en anden måde. " What do you do as a baker? besides making bread? " spurgte han så, det var vel i princippet indlysende hvad man lavede i en bager - bagte brød og solgte det. Men det kunne jo være der var noget gemt under overfladen han ikke lige kendte til. Han vippede kort lidt med sin ene fod men gned så kort lidt det ene øje. Okay et eller andet begyndte der at ske, men han kunne ikke helt sætte finger på hvad det var.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Reign on Man 2 maj - 14:31

"So am I. Let's just see what happens, shall we?" svarede Reign ærligt, da han jo nok var lidt bange. Slet ikke bange nok i forhold til, han lige havde hældt en kvart flaske honningvin i en halvdæmon, men bange. Han viste det dog ikke overhovedet og kunne heller ikke mærke det specielt meget - måske var det, fordi han selv havde fået lidt vin, eller måske var det, fordi han var blevet immun efter at have brugt så lang tid - for en halv dag var lang tid for ham - sammen med Razor. Det var ikke lige så skræmmende, som det var i starten. Det var faktisk slet ikke godt, at han var begyndt at vænne sig til at være i nærheden af sådan et væsen. Det fjernede den konstante agtpågivenhed, han egentlig burde have, for at være sikker på at holde sig i live.
"It's just a game of Solitaire," han så endelig op fra spillet og blev overrasket over, hvor forvirret Razor virkede over det. Alle kendte da den kabale. Det kunne umuligt kun være mennesker, der spillede kort. Han så ned igen og fortsatte, "not much of a game person, are you? Chess? Poker? Something?"

Han måtte modstå ikke at kigge op igen, da Razor nævnte, hvad han lavede. Han var nærmest en prostitueret... og så alligevel ikke, for han blev nok ikke betalt.
"Sound great," sagde han bare ironisk, da han ikke anede, hvad man burde sige til sådan noget. Han ville aldrig kunne klare det selv. Men knægten havde ikke noget imod det. Det måtte være, fordi han aldrig havde prøvet at være fri - hvordan kunne man ellers nyde livet som slave?
"I bake. There's really not more to it," han afsluttede kabalen, der ikke gik op, og begyndte at blande bunken igen. Han så så hen på Razor, "ever tried cake?" Han regnede ikke med det og vidste heller ikke, hvorfor han spurgte. Det fascinerede ham nok bare, hvor lidt han egentlig havde prøvet.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Razor on Man 2 maj - 17:32

" You are? " spurgte han så og fik kort store øjnene i det han kravlede tættere på Reign. " why? does it trigger my urge to kill? I told you already what a waste it would be to kill you. You don't have to worry about such silly things " sagde han så bare lidt med et lille grin før han satte sig igen. Han skævede kort rundt et øjeblik - smilet om hans læber blev selvfølgelig hængene, dog med et lidt andet udtryk - vidste man hvad man skulle kunne efter, kunne man nok godt se alkohollen var på vej til at finde sig til rette i Razors krop.

" Solitaire... " sagde han kort og kneb øjnene lidt sammen, men rystede så bare lidt på hovedet. " I don't know that game " sagde han så lidt. Razor kendte i det hele taget ikke til specielt mange spil. Det var begrænset hvad der havde været af spilaftener i hans liv og dem han havde boet ved var ikke ligefrem folk der spillede spil. " Chess! I know that one, and ummhg.. what is it called. The one, ummhg.. its like, you know - you take a little wooden stick and jump over another wooden stick and.. nah.. can't remember, something with sticks. " sagde han så bare lidt med et lille grin og rodede sig kort lidt i håret. Det var vel heller ikke så vigtigt.

" It's not as bad as it sounds, you get free food and a warm and cozy bed - aaaaaaall the showers you want and! ummhg.. nothing more than that actually. But it's not that bad. I don't get why people are so much against it. " sagde han så lidt og så er øjeblik lidt tænksom ud. Sandheden var vel at alt der havde med slaver at gøre var så forkert som noget kunne være - men Razor havde ikke overvejet alternativerne.
" Oh, okay.. that sounds.. a bit boring, doing the same thing all the time? " han lagde hovedet lidt på skrå men skævede så kort lidt mod kortene som Reign blandede rundt. Razor forstod det ikke, var det bare at ligge dem i i orden på en super hjernevridende måde også blande dem igen og gøre præcis det samme? det var da dumt. Hvorfor ikke bare lade dem ligge i iorden. " Cake!? Ofcourse I've tried cake, cake is amazing - beats eveeerything. I love cake, alot.. alot alot. " Sagde han så bare lidt med et grin men var så stille lidt og sad med blikket rettet mod Reign. " Do you have any? you look kinda like a cake, a delicious cake. But I can't eat you, thats sad.. very sad. " sagde han så bare og så et øjeblik helt mut ud. Han kunne ikke rigtig finde ud af om han egentlig talte til Reign eller om han bare talte ud i luften.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Reign on Man 2 maj - 18:37

Reign rykkede sig en smule tilbage af ren reaktion, da Razor rykkede sig tættere på ham, og fik dannet en utilfreds grimasse i ansigtet.
"Right. I'm silly," svarede han i et lettere sarkastisk toneleje. Det var nu, han skulle være opmærksom, det var han klar over. Sådan rigtig opmærksom. Han var ligeglad med, hvor mange gange, knægten sagde, han ikke ville dræbe ham. Han kunne stadig lyve - det ville være underligt efter så lang tid, og det ville ærlig talt være overraskende, men han kunne sagtens lyve.

Han pustede næsten lydløst ud, da hans private sfære igen blev respekteret, og kneb derefter øjnene lidt sammen med et hævet øjenbryn, da Razor forklarede om sit pindespil. Det kendte han vist ikke, og forklaringen gav ham heller ikke den store lyst til at gøre det; hoppe over pinde, pff...
"... Sticks, huh?" sagde han bare lavt med et uimponeret blik, der hurtigt røg ned på kortene i stedet, som han begyndte at lægge en ny kabale med - denne gang en pyramide.

Efter at have lyttet til Razor forsvare sit 'job', skævede Reign kort hen til ham, "yeah, you really are a lucky kid. A bed, food and showers. No freedom, of course, but showers. Wauw," igen var ironien stærk i hans toneleje. Han forstod ikke slavearbejde og kom aldrig til det. Hvis han var rig, så ville han aldrig købe slaver. Han ville have arbejdere, og de ville have det godt, og de ville være glade, og ingen af dem skulle tvinges til at gøre noget, de ikke havde lyst til. Ja, sådan skulle det være.
Han trak let på skuldrene, stadig med blikket nede på kortene, "it is. But I gotta save up some money," han kørte sine fingre tilbage gennem håret med et overvejende blik over sit næste træk, inden han så hen på Razor, der flippede lidt ud over kage. Så det havde han altså fået... det var altid noget. Det ville være synd at leve et helt liv uden at have smagt kage.
Reign krummede øjenbrynene af den sidste kommentar, "well, you look kinda like a potato," gav han bare muggent igen og vendte tilbage til sin kabale, mens han mumlede, "and, no, I don't have any cake... stupidass demon..."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Razor on Man 2 maj - 19:53

" Seriously.. act like you care, just a tiny bit " sagde han så bare lidt med et lille grin før han rystede på hovedet. Spillet Razor snakkede om var sådan set fuldstændig ligegyldigt, han var ikke sikker på han kunne huske reglerne hvis det endelig var der og eftersom Reign tydeligvis ikke kendte til det eller ingen interesse havde i at vide hvad det var for et, var det da rimelig lige meget. Dog havde han gerne set en smule interesse, nu især hvor Reign var den der spillede et spil og da måske kunne have haft interesse i mere end et enkelt et.

Razor kneb kort øjnene lidt sammen før han kort bed sig lidt i læben. Han havde ikke en smart kommentar at sende efter Reign, eftersom Reign faktisk havde ret i hvad han sagde, der var ikke noget godt ved at være slave - ikke noget ud over hvad man kunne få ved at bo ved en person uden at være slave, eller bo for sig selv og have et normalt job. " I.. mm.. Fine! " sagde han så bare kort. Reign fik ret og Razor fik et utilfreds udtryk smurt over sit ansigt, mest fordi det rent faktisk kort stak i ham indeni - sådan ubehag.

" What do you need money for? " spurgte han så bare lidt og skævede en smule mod ham mens han pillede en smule i et hul ved knæet på sine bukser. Dumt spørgsmål, men Razor selv havde ingen penge og hvis han havde anede han da ikke hvad han skulle bruge dem på - okay det passede ikke, han havde en mindre formue liggende i sit gamle hjem gemt under nogle gulvbrædder men det tænkte han ikke på lige i dette øjeblik. Han rejste sig så bare op i sofaen og lod blikket glide rundt, dog støttede han kort lige med knæet mod ryglænet da hans balance åbenbart blev ramt af en bølge da han kom ordentlig op at stå. " Thats just rude Reign. I called you a delicious cake, and I'm a plump potato? Thats not very nice " sagde han så bare lidt med et lille grin før han hoppede ned fra sofaen og gav sig til at gå rundt og kigge på Reigns ting. Nu var det ikke nok at iagttage fra afstand, rastløsheden havde ramt ham, endnu værre end normalt nu hvor der var alkohol i blodet og det gjorde at han nu skulle bevæge sig lidt. " And the fact that you're a baker and don't have any cake? thats evil.. pure evil, you're the worst " sagde han så bare lidt med et trak på den ene skulder men fjernede så bare opmærksomheden fra Reign og gav alt andet sin ultimative opmærksomhed - Razor var typen der kiggede med fingrene, så den ordre om ikke at røre ved noget - den havde han for længst glemt.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Reign on Man 2 maj - 20:59

"I can't. I'm an awful actor," sagde Reign i en uskyldig tone, selvom sarkasmen stadig lå under overfladen og lurede. Han var selvfølgelig godt klar over, hvad Razor havde ment, men han orkede simpelthen ikke at spille høfligt interesseret, når han selv var blevet behandlet som lort.

Den typiske tilfredshedsfølelse  gik hele vejen op gennem Reign, da kabalen gik op. Kabaler var ligegyldige og forholdsvis dumme, men der var alligevel noget fantastisk ved at vinde en - det kunne redde en ellers elendig dag.
For tredje gang begyndte han at blande kortene. Han flyttede blikket hen på Razor, der var lidt for lang tid om at svare, kun for at se et atypisk ansigtsudtryk i hans ansigt, inden han svarede på en endnu mere atypisk måde, der fik Reign til at stoppe med at blande kortene. Det var underligt at se ham sådan - uden smilet på læberne. Bare helt mut og surmulende. Sødt... men mærkeligt.
"... Right," sagde Reign endelig. Denne gang lykkedes det ham dog at gemme sarkasmen væk og brugte i stedet en flad og intetsigende tone, da han ikke var sikker på, om han mon havde trykket på en forkert knap, og han, trods Razor irriterede ham grænseløst, ikke var interesseret i at se ham ked af det. Selvom det var interessant at se ham udtrykke noget nyt. At udtrykke andet end en overdreven glæde, som Reign var sikker på, var falsk.

"A place in Humvita. It's a dream of mine - living there," Reign gad ikke engang uddybe det. Hvis Razor kendte til Humvita, vidste han, at det var en menneskeby. Et perfekt sted til ham. Og han ville flytte derhen en dag, koste hvad det ville.
Han fulgte knægten med blikket, da han rejste sig, og skulle til at svare på hans kartoffelkommentar, da han pludselig hoppede ned fra sofaen og begyndte at blive lige lovlig sær. Gad vide... kunne det mon være alkohollen, der var begyndt at virke?
"Sure, I'm evil," sagde han bare og drejede sig en kvart omgang på stolen for at kunne følge med i, hvad Razor lavede. Han iagttog ham lidt i stilhed men brød den så efter kort tid, "do you always wear that thing around your neck? Is it even comfortable?"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Razor on Man 2 maj - 21:21

" I don't get why you gave me that bottle, clearly you're the one who needs to laugh more.. " sagde han så bare lidt med et lille grin. Razor klarede det med at grine fint på egen hånd, hans smil forsvandt næsten aldrig og hvis det gjorde var det kun for en kort stund. Ligesom hans tendens til at snakke alt for meget, selv når han sov - sådan var det også med et til tider nærmest urealistisk begejstret udtryk.
Dog var der jo så lige dette øjeblik hvor det ikke var hvad der foregik. Reign havde nok ramt et eller andet som Razor normalt ikke tænkte så meget over fordi det var naturligt for ham at tænke noget andet, men når det på den måde blev skåret ud i pap så kunne det godt være det måske fes lidt mere ind at hans tankegang omkring hans liv ikke var helt god. Razors evige glæde var ikke falsk, mere bare det eneste han som sådan kunne komme med som var ægte, det var mere de fleste andre udtryk der normalt havde sarkasme over sig - han blev aldrig rigtig sur, ked af det eller fornærmet - tværtimod fandt han næsten altid en måde at vende det negative til hans egen fordel. Men lige nu virkede den knap åbenbart ikke rigtig.

" Why do you need money to move there? is it far away? do you have to be rich to live there? what's so speciel about that place? you don't like living here? " han rettede blikket lidt hen mod Reign og lod hovedet glide på skrå. Det var ikke et sted Razor havde hørt om før så han ville da gerne vide mere om det. Især nu hvor det ligefrem var et drømmested for Reign, tænk at et bestemt sted kunne være en drøm - det forstod Razor ikke helt.
Han lod kort fingrende pille lidt ved halsbåndet om sin hals da Reign nævnte det, men skævede så bare lidt hen mod ham. " Yep, I do. You barely notice it being there - so I guess it's comfortable " sagde han så lidt før han trak lidt på den ene skulder. Det var ikke noget han tænkte så meget over, det eneste tidspunkt han ikke havde det på var når han var i bad. " Wanna try? " spurgte han så og drejede hovedet i retning mod Reign med et måske lidt for begejstret udtryk. Tankerne bag det smil han pludselig havde om sine læber kunne umuligt være noget man fandt betryggende.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Reign on Man 2 maj - 22:08

Reign åbnede munden på klem for at svare på det første spørgsmål men lukkede den igen, da spørgsmålene pludselig væltede ud af Razor. Det gjorde ham i tvivl om, hvorvidt han mon var beruset eller ej. Han havde uden tvivl set ham vippe lidt frem og tilbage i sofaen, men samtidig opførte han sig, som han plejede - lalleglad, energisk og bare sær. Han var svær for ikke at sige umulig at læse, og Reign følte sig ærlig talt en smule skuffet over, han ikke allerede sad med tårer rendende ned af kinderne og plaprede løs om sine følelser.
"It's just a human city," svarede han så endelig og lagde armen op på stoleryggen, "it's pretty expensive to move there. Besides, I want something a little bit bigger than this cabin. In case I wanna move in with someone someday, you know?"
Han måtte anstrenge sig for ikke at smile ved tanken. Humvita... en menneskeby. Han havde hørt så meget om den og fulgte altid med i, hvad der skete i byen. Det var underligt at forestille sig at bo i en by med udelukkende mennesker som indbyggere, men tanken var samtidig helt afsindigt tiltrækkende, og Reign var sikker på, at det var der, han hørte til.
Hans tanker blev afbrudt af Razor, der så lidt for begejstret ud i forhold til, hvad han spurgte om. "Uh, no, thank you. Not really a big fan of bondage," svarede han bare med en let hovedrysten, idet han rejste sig op. Han greb den tomme tekop og fik også vasket den op.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Razor on Man 2 maj - 22:30

Razor hævede kort lidt et bryn. " Holy shit, that sounds like a boring place to live " udbrød han så bare kort og holdt blikket rettet ud i luften et par sekunder før det søgte hen mod Reign igen. En menneskeby ligefrem, det var ikke noget Razor havde hørt om - sikkert fordi han normalt ikke var i selskab med mennesker han rent faktisk talte med. Desuden vidste han ikke voldsomt meget om verdenen så at en menneske by skulle have sat sig fast i hans hukommelse var ikke lige noget der lå øverst på listen.

" It makes sense though - you don't like anyone else than humans and you live in a tea cup - so yea. I get it, kinda. I think, I don't know. Wouldn't you miss me? " Spurgte han så lidt med et lille grin. Det var sikkert det modsatte, Reign søgte vel til en menneskeby for at slippe væk fra typer som Razor - han vidste dog ikke hvor mange af Razor, Reign egentlig havde mødt. Han havde ikke selv mødt sin dobbeltgænger så om der var sådan en her et sted vidste han ikke. De kunne sikkert have det sjovt sammen. Razor havde ikke lyst til at besøge en menneskeby. Nej der ville helt sikkert være alt for mange regler og alt for stille. Desuden interesserede han sig ikke for mennesker. Det slog ham et øjeblik at han nærmest tænke om dem som dyr i bur - så han rystede det hurtigt ud af hovedet og tænkte på noget andet i stedet - nemlig det svar Reign kom med.
" Aw why not? It's fun " sagde han så bare lidt med et lille grin og inden man vidste af det, var han hoppet tilbage i sofaen. Han fulgte kort Reign lidt med blikket som han snuppede koppen og gik hen for at vaske den op. Razor kom kort med et lille fnis men smuttede så bare efter og stod bag Reign, hvorfra han fulgte med i hvad han lavede. Han prikkede kort til ham med et lille smil. " Do you still hate me? " spurgte han så bare lidt og rettede blikket mod Reigns ansigt, et øjeblik med et måske halv betuttet udtryk, et oprigtigt et af slagsen.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Reign on Man 2 maj - 22:59

Reign sendte Razor et irriteret, nærmest truende blik, da han talte grimt om hans absolutte yndlingsby men valgte ikke at svare - det ville ende i en dum diskussion, der alligevel ikke var noget rigtigt svar på. Og sådan nogle brød han sig ikke om overhovedet; det føltes så meningsløst.
Heldigvis begyndte drengen at se det fra hans side, hvilket hurtigt fik kølet Reign ned. Han fnøs dog hånligt af det sidste og overvejede som det første at snappe et ondt svar men endte bare med et sarkastisk, "a lot." Han var dårlig til at være rigtig ondskabsfuld.

"I dunno. It's just not my thing, I guess," svarede Reign med et skuldertræk, mens han overvejede, om det mon var noget, Razor var vant til - det lykkedes ham dog hurtigt at lukke de tanker ude, da han ærlig talt ikke var komfortabel ved dem.
Idet han tørrede sine hænder i et ternet viskestykke, mærkede han prikket på sin ryg og udstødte en overrasket lyd, mens han vendte sig om i et hurtig bevægelse, da han ikke havde hørt en eneste lyd, der havde indikeret, at Razor havde rejst sig fra sofaen igen. "Don't do that!" sagde han hårdt og tog en dyb indånding for at falde ned igen. Den vrede grimasse forsvandt dog, da han hørte spørgsmålet, og han gloede bare lidt ned på ham med et blik malet med både skepsis og afsky.
Til sidst greb han dog bare fat med sin frie hånd i Razors ansigt og nærmest masserede hans kinder med fingrene, hvilket resulterede i nogle sjove ansigter, "kind of," han gav hans kinder et ekstra tryk, inden han slap, og lagde viskestykket tilbage krøllet sammen på køkkenbordet, "what about you? Bored of me yet?" han førte blikket tilbage på Razor.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Razor on Man 2 maj - 23:21

Razor fik bare et skævt smil frem over sine læber, men svarede ikke på det. Han kunne jo i sidste ende ikke forvente at Reign rent faktisk ville savne ham. Han havde trods alt ikke været specielt venlig og det var jo ikke fordi de kendte hinanden på et savnede stadie. Men hey, det var vel altid en god ting at blive savnet en smule - eller hvert fald husket - den havde han sikkert sørget fint for, altså at blive husket.

Han kunne ikke helt lade være med at grine over Reign reaktion. Så uopmærksom. Det var ikke Razors skyld. Han prikkede så bare kort til Reign igen med et lille smil. " Huh?.. I didn't do anything. " sagde han så bare lidt og foldede sine hænder bag sin ryg med et kort ryst på hovedet. Razor blev dog stående helt stille og skævede stirrende mod Reigns hænder der pludselig havde fat i hans kinder. " Wait.. What are you doing.. You're touching me.. why are you touching me.. " forsøgte han sig med at sige på trods af hans ufrivillige udtryk. Han tog sine hænder op til sine kinder da Reign havde sluppet igen, bare lige for at mærke om de stadig sad hvor de skulle - og smilet kom stille frem på hans læber igen. " kind of? Oh.. " sagde han så bare med et kort lille grin. Det var vel bedre end 'helt sikkert' - Razor rystede dog bare hurtigt på hovedet, før han vippede lidt frem og tilbage på sine fødder. " Bored? of you? pfft! how is that even possible! you're not at all boring. " sagde han så bare lidt med et lille grin. " Isn't there anything I can do to make you not hate me? I don't think I like you hating me. Hate isn't a funny thing. " Sagde han så bare lidt. Det var pludselig blevet en del mere vigtigt for Razor at Reign ikke hadede ham. For 10 minutter siden havde det været ham fuldstændig ligegyldigt, men nu var tingene en smule anderledes. " I know, sometimes I'm difficult and stubborn.. But you have to admit, I'm totally worth it. Right? Or maybe not - speak your mind! I need to know " sagde han så bare hurtigt med blikket rettet mod Reigns ansigt.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Reign on Man 2 maj - 23:56

Trods Reign forsøgte at holde det tilbage, dannede et lille smil sig alligevel henover hans læber over Razors reaktion til hans kind-niveri. Tydeligvis ikke vant til sådan noget. Men, okay, det havde også været et underlig ting at gøre. Men en god måde at komme ud af en pine på, når man var trængt op i et hjørne - forvir fjenden!
"I feel so honoured," gav han igen til Razors svar på, om han var kedelig, med en let rysten på hovedet. Smilet forsvandt dog over det næste, og han overvejede seriøst, hvad han skulle svare - også selvom han ikke var sikker på, om det var ment alvorligt eller som en joke. Reign kunne nok ikke lade helt være med at hade ham. Han var bange for ham - også selvom han følte sig forholdsvis sikker nu, trods de stod så tæt på hinanden - og til frygt hørte vel altid en lille knivspids had. Fordi han hadede ikke at kunne være i samme lokale som Razor uden konstant at måtte kigge sig over skulderen.
"I mean, you could stop killing people. That would be a great start," svarede han så med en ryk på skulderen. Selvfølgelig mente han det ikke - man kunne ikke bede en dæmon om at give deres mad op, ligesom man ikke kunne bede en vampyr om ikke at drikke blod. Det var uretfærdigt og helt igennem latterligt, men sådan var verden trods alt opbygget.

Reign mærkede, hvordan varmen steg ham til hovedet af måden, Razor kiggede på ham, så han skyndte sig at kigge til siden på en så naturlig måde som muligt, mens han kløede sig i nakken, "I don't know, I just..." begyndte han småforvirret, selvom han ikke havde nogen idé om, hvordan han ville have sætningen til at ende. Han ville bare ikke stå der og være helt stille. Derfor brød han den også hurtigt igen med et emneskift, "not to be rude but I kinda gotta go to bed now. Work starts early in the morning so... yeah," han flyttede blikket tilbage på Razor og tilføjede bare et akavet, "yep."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Razor on Tirs 3 maj - 11:43

" You should, it is an honor. A gift from the power above - I shouldn't say stuff like that. Nope " sagde han så bare lidt med et par nik. Hvad der så ville have været endnu bedre, var hvis han nu havde været typen der ville med ud og jage - ikke bare kaniner, men rigtig have gang i en sjov morderisk leg. Men Reign var nok den sidste han kunne få lokket med til sådan noget, så det måtte han jo acceptere. Om det var en gave fra gud eller lignende kunne han da ikke være sikker på, men som dæmon var det sikkert ikke ligefrem en god ting at rose ting deroppe fra. Han skubbede det bare ud af hovedet få sekunder efter.

" I don't think I can do that.. " sagde han så lidt og lod hovedet glide lidt på skrå. At skulle stoppe med at slå ihjel, det ville være at rive 50 procent af hans liv ud. Hvad skulle han så bruge alt sin tid på. Razor kunne sagtens leve af normal mad, så det var ikke fordi han var nødsaget til at slå ihjel for at overleve - men han fandt det sjovt og det at der med sjov var mad involveret, gjorde det kun endnu bedre. " I can try not thinking about killing, just for today - even though today is almost over, soooo tonight " sagde han så lidt med et lille grin før han kort rodede sig lidt i håret. Det skulle ikke være så stort et problem.

Hans blik hvilede lidt på Reign som han stod der og ikke helt kunne finde hoved og hale i sine ord. Dog endte det slet ikke med et svar Razor havde lyst til at høre. " what?.. " sagde han så bare kort og lignede et øjeblik et barn der ingen gaver havde fået juleaften. " You want to go to bed? Do you want me to leave? " spurgte han så bare lidt og pillede kort lidt ved bunden af den alt for store t-shirt han havde på. Han skævede kort lidt hen mod døren de tidligere var kommet ind af men rynkede så næsen en smule. " I don't even know if I can find my way home... " mumlede han så lidt, før han vippede lidt frem og tilbage på sine fødder. Han ville normalt bare have lugtet sig frem til sit hjem, men som det så ud lige nu havde han ikke styr på sin lugtesans til at det ville være en mulighed. Tænk at alkohollen også slog den ud, sikkert fordi han bare ikke kunne koncentrere sig om det.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Reign on Tirs 3 maj - 21:40

Reign nikkede bare et enkelt gang med et blik, der viste, at han langt fra var overrasket over svaret. Det næste havde han dog ikke regnet med. Og selvom det var uimponerende for ham at kunne lade være med at tænke på mord og ulykke i mere end 5 timer, så var det nok uvant for Razor. Så tanken var vel egentlig ret sød.
Han rystede på hovedet med et suk men lod et lille smil finde vej til sine læber, "well, it's a start."

Reign var ikke sikker på, hvad han havde regnet med. At Razor bare havde svaret med et 'okay' og taget afsted - selvfølgelig skulle det ikke være så let. Men det var ved at blive for meget. For det første havde han været ærlig; han skulle rent faktisk tidligt op næste morgen. Det skulle han hver morgen, han arbejdede trods alt i en bager. For det andet så var han, om han ville indse det eller ej, ved at knytte sig bare en lille bitte smule til Razor, og det var ved at blive virkelig ubehageligt. Han var ikke interesseret i at se på ham som andet end en dum, alt for energisk, latterligt smilende, psykisk syg halvdæmon... for det var jo alt, han var.
Han skulle til at sige, at, ja, han ville meget gerne have, han gik. Det ville da være kedeligt for ham at blive, hvis Reign bare skulle sove.
Men Razor stod bare der og opførte sig frustrerende pænt og igen mindede han om en tiggende hundehvalp.
"I guess you could..." han fattede ikke han sagde det, "sleep..." nej, det ville aldrig gå godt, "... here?" Reign blik faldt skiftevis til siden og tilbage på Razor. Han fik hurtigt tilføjet så henkastet som muligt, "I mean, it was kind of me who got you all drunk. It wouldn't really be fair to just throw you out."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Razor on Tirs 3 maj - 22:04

Razor tog en dyb indånding og pustede langsomt ud med et lille smil. Bare lige for at gøre sig selv helt klar på sin nye mission. Så kunne man håbe at han stadig om 5 minutter kunne huske den aftale om ikke at tænke fæle tanker. Det kunne man jo aldrig rigtig vide.

" Really? you mean that? " spurgte han så og smilet vendte tilbage over hans læber, sammen med et overrasket udtryk. Han havde nok faktisk slet ikke regnet med at det var det Reign ville sige - nok nærmere pege i en retning eller sige 'det bare ærgerligt' noget i den stik. Men så hvis man tænke lidt ekstra over det, så var Reign jo en af de der følsomme mennesker som måske i sidste ende ikke ville have samvittigheden til bare at kyle ham ud. Måske følge ham halvvejs? - det var lige meget, han havde jo sådan set sagt at han kunne sove her. Og eftersom Razor sådan set ikke rigtig havde lyst til at tage hjem endnu, var det et tilbud han hvert fald ikke havde tænkt sig at takke nej til. Han ville sikkert alligevel ende i bur når han kom hjem. Så længe som han havde været væk - så hellere trække den lidt længere nu man var ude. " Thats really sweet of you. I promise to behave! like.. yea.. You know, I'll stop being me for a while, maybe.. I can try, maybe just. I don't know. " sagde han så lidt og måtte flere gange stoppe med i sætningen for ikke at ende med at sige noget omkring det han for få sekunder siden havde sagt at han ikke ville tænke på mere resten af denne nat. Så hurtigt kunne det gå før man næsten var ved at fejle.
" Drunk? Am I drunk? How does drunk feel? my face feel funny, is that something drunk does to you? " spurgte han så lidt med et lille grin og lagde kort hovedet lidt på skrå. Det passede egentlig, hans kinder havde en summende fornemmelse og det hele var sådan lidt mere ude af balance, en smule plørret - dog ikke på et stadie hvor han ikke kunne finde hoved og hale i noget som helst. " How early is.. early in the morning? " spurgte han så lige kort, før han skævede rundt i rummet. Det kunne være han lige skulle forberede sig lidt på hvad tid han så skulle op - ikke at han tænke meget over klokken sådan normalt. Men han tvivlede på at Reign gad have ham hængene alene i sin bolig mens han var på arbejde. Desuden havde han helt sikkert fået nok af Razor, så at skulle se på hans fjæs når han var færdig med arbejde. Nej.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Reign on Tirs 3 maj - 22:33

"Uhm, yeah," sagde Reign, der vidste, han ikke kunne trække det tilbage, bare usikkert. Ikke at han havde tænkt sig at gøre det - han ville have det dårligt med at sende Razor hjem alene, og det var for sent til at følge ham hjem, når han skulle så tidligt op, som han skulle. Desuden regnede det stadig udenfor, og han havde slet ikke samvittighed nok til at sende ham ud i regnen, når han havde langt hjem.
Det var vel heller ikke et problem... hvis han opførte sig ordentligt, som han lovede, og hvis han kunne holde sin kæft, så kunne Reign ikke se, hvorfor han ikke kunne lade ham sove der. Han blev alligevel sendt hjem med det samme næste morgen. Der var regnen nok stoppet, og det var blevet lyst igen, så der var det okay. Så havde han også gjort mere end nok.

"I guess you are. I mean, you don't know how to get home. That's a pretty classic sign of being drunk," forklarede Reign og rykkede Razor lidt til side, inden han gik fremad og hen til sofabordet. Han greb kortspillet og lagde det tilbage i skuffen, "when the rooster crows. At dawn." Han overvejede, hvornår Razor mon normalt stod op som slave. Om han blev vækket tidligt og pisket afsted på arbejde fra morgen til aften, eller om han bare fik lov til at vågne, når han vågnede. Han havde lyst til at spørge ind til det - til slaveriet generelt - men var klar over, han allerede havde bragt det meget op allerede, og det var ærlig talt lettere deprimerende at høre på, så han lod det ligge i baghovedet for nu.
"So... you want the bed or the couch?" Reign så i få sekunder på sofaen, der egentlig var dejlig at sidde i men var alt for kort til, at en person kunne ligge i den, uden de krummede sig sammen, og derefter på sengen, der var en smal enmandsseng rykket helt hen i hjørnet af rummet med et tykt, farverigt og tydeligvist hjemmelavet tæppe lagt hen over den tynde madras og et par puder i enden. Derefter flyttede han spørgende blikket hen på Razor, som han ventede på et svar fra.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Razor on Tirs 3 maj - 23:12

Razor bed sig kort i læben med et lille fnis og holdt blikket mod Reign. " You don't hate me. You like me, thats nice. It feels nice. Actually.. " mumlede han så bare lidt, og pillede kort lidt ved trøjen, før han nikkede en smule. Det var en ukendt følelse, sandt nok mange ting føltes godt - men ikke på denne måde. Det var en lidt mere let følelse måske. Razor summede lidt over hvad det mon var for noget, uden rigtig at finde frem til et svar.

" Oh.. " sagde han kort lidt og rynkede kort næsen. Han trådte til siden da Reign rykkede på ham. " did you want me to get drunk? " spurgte han så lidt med et lille smil og lod hovedet glide på skrå mens han fulgte Reign med blikket da han ryddede op. Han var overraskende god til at fjerne alting efter det var blevet brugt. Det var Razor egentlig også, hjemme - men det var fordi det var en af de ting han tit og ofte var blevet sat til. Sådan lige at rydde op efter andre og selvfølgelig sig selv.

" When the rooster crows.. Alright, that makes no sense but okay " sagde han så lidt og rystede kort lidt på hovedet. Det var ikke lige den form for vækkeur han selv havde, men det kunne vel du. Razor kunne bare for Reigns skyld håbe på at han havde en stille nok - for ligeså meget som han kunne tale i vågen tilstand, det samme skete når han var langt væk i drømmeland - han holdt simpelthen aldrig rigtig kæft. Dog var han overhovedet ikke træt på nuværende tidspunkt, hvilket i sidste ende nok også kunne blive et problem hvis Reign skulle have lov at sove.

" Couch. I'll take the couch." sagde han hurtigt med et kort nik. Sofaen var så forfærdelig blød at den da umuligt kunne være andet end fantastisk at sove i. Størrelsen på sofaen havde ingen betydning - Razor kunne sove i en papkasse og stadig ligge fantastisk - det ville han kunne udtale sig om af erfaring. Han skævede kort hen mod sengen før hans blik gled hen på sofaen og inden man vidste af det, var han smuttet hen for at plante sig i sofaen. " Unless ofcourse you wanna share bed and cuddle? Then maybe I can do without the couch. Just maybe. " sagde han så bare med et grin, tydeligt ironisk dog. Han satte sig i sofaen og lod sit blik falde i retning mod Reign.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Reign on Ons 4 maj - 0:02

Reign så fortsat på Razor, da han kom med sin konklusion, og ventede på der kom lidt mere. Men da der ikke kom mere, så han bare væk igen med en opgivende hovedrysten. Kunne lide ham... han var ikke sikker på, hvad han havde konkluderet det ud fra, men Reign gad i hvert fald ikke diskutere det nu. Det var det for sent til, og han var for træt efter den smule vin, han havde fået ind i kroppen.
Han trak let på skuldrene over det næste spørgsmål, mens han fik rykket den ene pude fra sengen over på sofaen, "yeah, kind of. I was curious if it was possible," han slog et par gange på puden for at gøre det mere behagelig at ligge med hovedet på, inden hans blik røg tilbage på Razor, "it doesn't seem to affect you that much, though. A bit but not too much."

Reign var klar over, der ikke var mange, der brugte haner mere som vækkeure, men han kunne nu meget godt lide det. Lyden af en galende hane var så irriterende, at han var helt sikker på at blive vækket - desuden tilhørte hanen hans nabo, så selv hvis han ikke ville vækkes af den, så havde han ikke noget valg.
Han nikkede en enkelt gang af det næste med et tilhørende 'okay' og satte sig på hug foran en kiste ved sin seng, som han hev et gammelt, tyndt tæppe op fra. Da han vendte tilbage til sofaen, havde Razor allerede sat sig til rette på sin valgte soveplads, og Reign smed bare tæppet henover ham, så det dækkede ham helt til, "funny. Never would've guessed you were a fan of cuddling." Et bredt smil dannede sig på hans læber, inden han fik gang i et par stearinlys på sofabordet for, at hytten ikke var helt mørk, når først natten havde bevæget sig helt ind over himlen. Han vendte derefter tilbage til sin seng, smed tøjet og var ved at hive sine løse natbukser på, idet han spurgte, "you're okay with sleeping in the t-shirt, right?"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Razor on Ons 4 maj - 0:30

" Seems like it is possible. But.. It didn't taste that good, maybe if you served something better it would work even more. " sagde han så bare lidt med et lille grin. Også selvom man vel godt kunne tænke sig til at det ikke var smagen der havde en betydning på om man blev påvirket af det eller ej. Det kunne godt være han ikke var meget fuld, men han kunne mærke det - som en meget afslappet følelse i kroppen, på en måde som slog hans sanser ud af kurs. Rent mentalt skete der ikke så meget. Måske ville det være anderledes hvis der blev trykket på nogle knapper - men heldigvis havde det ikke været tilfældet. Men han vidste da hvert fald at det vidst ikke var farligt og sådan som han havde det lige nu havde han ikke noget imod at prøve igen. Hvor end man så skaffede alkohol henne. Det vidste Reign med sikkerhed så han kunne vel spørge ham hvis det nogensinde blev en realitet.

Razor kunne ikke helt lade være med at grine da han pludselig forsvandt i tæppet, der gik lige et øjeblik før han fik fumlet sig ud af tæppet så det lå omkring hans skuldre i stedet for han over hans hoved. Så verden igen var synlig. " Well I am.. I think, I don't know. It just sounds nice and warm " sagde han så bare lidt med et lille grin. Det var ikke fordi Razor ligefrem havde puttet specielt meget med nogen. Tværtimod, men det virkede hyggeligt og slet ikke så dårligt. Han lod sig så bare dumpe ned at ligge og skævede lidt mod Reign før han pillede lidt ved tæppet. Hans blik fulgte Reign lidt da han tændte lys og bag efter forsvandt hen til sengen. " Mh.. the t-shirt is fine. I'm not really tired.. " sagde han så bare lidt med et lille grin og pakkede sig ind i tæppet. Stadig med blikket rettet mod Reign. Han havde vel den fulde ret til at kigge - hvilket han måske havde gjort ret meget. Han kunne godt lide at kigge på ham. Ærgerligt for Rein. Han var i sidste ende det der var mest spændende at kigge på her så han måtte lide under Razors mere eller mindre konstante blik.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Reign on Ons 4 maj - 9:54

"Fancy wine tastes good. But it's way too expensive," Reign bandt snoren i sine bukser i en lille sløjfe, så de ville sidde fast om hans hofter. Han satte sig ned på kanten af sengen og kørte skuldrene lidt rundt i cirkler, hvilket resulterede i nogle små knæklyde fra dem. Han elskede både følelsen og lyden af dette og gjorde det som regel hver aften, inden han gik i seng og igen, når han stod op. Han havde fået besked på ikke at gøre det på arbejdet, da hans bagermester var sikker på, det gjorde nogle af kunderne utilpasse.

Han skævede hen til Razor og kunne ikke lade være med at finde emnet, de havde bevæget sig ind på, lidt underligt. Han havde ikke prøvet det før, virkede det til. Det var egentlig ret sørgeligt... at have haft samleje men aldrig bare ligget sammen med en anden og kunne slappe helt af i personens nærvær. Så var det klart, man endte som en kold idiot.
"Ye," mumlede han bare kort som svar efter at have lagt sig ned med tæppet over sig, blikket op i loftet og hænderne placeret bag hovedet, da han stadig var tænksom omkring det.
Razors svar på hans spørgsmål, fik dog hans opmærksomhed væk fra det, og han rystede let på hovedet af sig selv. "Well, you're gonna have to. 'Night," et dybt suk undslap ham, lige inden han lukkede øjnene i. Han følte sig stadig overraskende rolig i forhold til, der var en halvdæmon i hans hus, der i teorien sagtens kunne slagte ham i søvne.
Men der gik ikke mere end et halvt minuts tid, inden hans øjne åbnede sig på klem igen. Han var ærlig talt heller ikke træt - han havde ikke rigtig fået lov til at køle ned, inden han havde lagt sig, hvilket han ellers plejede. Og det havde været en både stressende og ekstatisk dag. Det var svært bare sådan at falde i søvn.
Reign lå bare i stilhed og rodede rundt i sit eget hår med fingerspidserne, indtil hans nysgerrighed tog over, og han skævede hen på Razor, ".... you're staring," sagde han monotont og fik på den måde hurtigt bebrejdet knægtens stirren for, at han ikke kunne sove.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Razor on Ons 4 maj - 10:28

" I'll buy you a fancy bottle of wine then, it's sad to force non-tasty things down your throat. Actually.. Its not fair to set the price on good stuff so high. " mumlede han så bare lidt. Det var da synd at alle dem uden røven fuld af penge altid kun måtte nøjes, det var ikke sjovt at nøjes - nogen gange havde man altså brug for at få en forkælelse der var mere end sædvanlig. Selv i Razors forskruede hoved gav det god mening at belønne de nederste i fødekæden engang imellem, nogle goder skulle der da være ved at man sådan kæmpede sig igennem daglig dagen.
Han vippede kort lidt med sin ene fod, før han skubbede tæppet af og derefter skubbede sine bukser af, det var svært at sove med så meget tøj på. Han pakkede sig derefter bare ind i tæppet igen og fald tilbage som han lå før, med blikket mod Reign. " Mmm.. Night night " sagde han så bare stille med et lille grin. Han lukkede dog ikke øjnene eller gjorde det mindste for faktisk at prøve at sove. Han var lysvågen og sikkert super rastløs inden længe. Det var sjældent Razor faktisk var decideret træt, det krævede nogle virkelig anstrengende dage for at det var tilfældet - eller dage hvor adrenalinen havde kørt på højtryk hele dagen også forsvandt fuldstændig når han endelig nåede hjem. Så gik han ud som et lys.

" I know.. I like staring at pretty things, not gonna apologize for that. " sagde han så bare lidt med et smil om læben, selvfølgelig uden at fjerne blikket fra Reign på noget tidspunkt. Det var vel i princippet ikke Razors skyld at Reign var pæn og interessant at kigge på. Han kunne ikke finde på bedre ting at tage sig til og sove var udelukket endnu, så hvis det at iagttage var det der kunne få ham til at holde kæft og ikke forstyrre Reign mere end højst nødvendigt, så var det det han måtte ty til. Selvom det kun varede meget kort tid.

" I recently found out that my dead sister is alive. She was killed by my old master - her own father, I dont actually know why that happen. I think its my fault, we weren't suppose to play, at all, but we did it anyway. Well.. Now she's a ghost, its weird but at the same time - pretty cool. I met her a few weeks ago. But she kinda also have bizarre eating habbits. Sucking the lifespan out of people, its such an amazing sight.. " sagde han så lidt med et smil og et kort lidt fascineret udtryk, som dog hurtigt ændrede sig og han bed sig i læben. " Shit.Crap, sorry.. " han skar kort en grimasse og trak tæppet op over sit hoved. Det var det emne der ikke skulle berøres mere.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Reign on Ons 4 maj - 18:09

Reign åbnede munden for at sige, at Razor sgu da ikke havde råd til sådan noget, men endte i stedet med skeptisk at spørge, "can you afford that?" da han i teorien ikke vidste noget om drengens økonomi. Måske havde han penge og var slave for... hyggens skyld? Fordi han havde lyst? Fordi det morede ham? Tanken var stadig helt absurd indeni hans hoved, men ærligt; de to havde trods alt meget forskellige tankegange. Razor kunne lide råt kød og drab og at se andre lide, mens Reign var mere... menneskelig - det var vist det bedste ord for det. Og andet ville vel også være underligt, når knægten ikke havde bare en minimal del menneske i sig - Det var han i hvert fald 99% sikker på nu, selvom overvejelserne før havde været der.

Reign kneb øjnene lidt sammen af Razors svar og forsøgte at finde ud af, hvorfor han overhovedet ville sige sådan noget. Han var så mærkelig - i det ene øjeblik forulempede han hele menneskeracen og kaldte dem svage og dumme, og i det næste gav han komplimenter.
Han holdte det lidt tænksomme og lidt mistroiske blik på ham, indtil han bare gloede op i loftet igen med et fnys, "tsh... pretty...".
Stilheden blev endelig afbrudt af en talestrøm fra Razor. Denne gang var den dog uventet, da han havde forholdt sig forholdsvist kortfattet i et godt stykke tid nu. Hvad var anderledes denne gang var dog, at han fortalte noget meget personligt om sig selv og ikke bare plaprede løs om meningsløse ting. Det var noget, Reign ikke engang havde skænket en tanke; hans familie. Og dette gjorde, at han ikke lagde meget i, at deres aftale blev brudt.
"Your family," begyndte han lavt efter at have vendt blikket hen på Razor igen. Han lød klart fascineret og nysgerrig, "when was the last time, you saw them?"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Razor on Ons 4 maj - 18:42

Pengene han kunne bruge på det var ikke nogen han havde tjent, bare nogen familien havde - hvilket var et overraskende højt beløb. Han vidste ikke om det var fordi de havde sparet op til et eller andet eller om de bare var nærige eller noget i den dur - de havde aldrig brugt voldsomt mange penge. " Yea I think so. I don't really use any of my money like, ever. But I'm not quite sure about what wine too choose, you know - if it should be a good and tasty one. So you would probably have to pick it out yourself " sagde han så lidt med et smil om læben. Han havde været i butikker hvor man kunne købe vin, men det var ikke ligefrem ham der var blevet sat til at vælge den rigtige - det havde mere bare været med en seddel i hånden også havde personen i forretningen pakket det og taget imod penge.

" It's true, don't be so hard on yourself. Embrace it. It works - sometimes, unless you over do it. It scares people away " sagde han så bare lidt. Det var vel egentlig rigtig nok - selcsikkerhed var en god ting så længe man ikke nåede til det punkt at man blev selvfed og helt ufattelig irriterende at være i selskab med. Razor var irriterende, men det var af andre årsager. Selvsikkerhed havde han dog og det havde han altid haft. Alle havde vel brug for komplimenter af og til. Han var åbenbart i et mere følsomt hjørne end man sådan lige udad til ville kunne tro lige nu.

Han trak tæppet væk fra sit ansigt og rettede blikket tilbage mod Reign da han heldigvis ikke kommenterede på den brudte aftale. Smilet om Razors læber voksede lidt og han trak kort på den ene skulder. " Depends, what family? I have an uncle I barely know, only because I recently found out he was my uncle. My dead sisters family? she's not my real sister. Her father was my old master. He was a good man, funny.. But they're all dead - I killed them, a few month ago. " sagde han så bare lidt og gik lidt i stå, mens han pillede lidt ved tæppet. Det havde aldrig været hans mening at slå dem ihjel. " Anyway! where is your family? you said you had a family, who I'm not allowed to meet. " sagde han så lidt og smilet fandt vejen tilbage på hans læber. Hans egen familie var ikke et emne han ville tale om lige nu, af en eller anden grund. Det stak mærkeligt indeni og det var en fornemmelse han ikke havde lyst til at tage stilling til.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Just don't touch my stuff (Razor)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 3 Previous  1, 2, 3  Next

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum