Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Larlii
 
Gale
 
Dr. Trott
 
Taliia
 
Chester
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154446 indlæg in 8017 subjects

Busted - Wade - Niylah -

Go down

Busted - Wade - Niylah -

Indlæg by Tatia on Ons 4 maj - 23:04

[You must be registered and logged in to see this link.] & [You must be registered and logged in to see this link.]


Hun lyttede til hans vejrtrækning. Den beroligede hende altid. Gjorde hende tilpas. Deres forhold var egentlig ikke kompliceret. De havde aldrig rigtig sagt de var noget som sådan, men på en måde var de. Okay, måske lidt kompliceret. Nogle havde lurret dem, andre havde ikke, men nu var det heller ikke forbi, at de var ekstremt sukkersøde ude ved lejren. De havde jobs at passe vel. Eller måske var de lidt bange for, hvad Niylah ville sige? Tatia var hendes beta og Wade var Niylahs søn. Det var ikke ligefremt sikkert at hun godkendte deres lille romance. Ikke at Tatia ville give op på den selv hvis Niylah ikke brød sig om den. Hun strøg sine fingrespidser henover hans brystkasse, og flyttede øjnene op på ham.
"Kan vi ikke bare blive her resten af dagen?" Spurgte hun og sendte ham et varmt smil. De havde allerede været her i noget tid. Ikke at snak havde været på programmet. Tøjet lå på gulvet, sådan lidt rundt omkring. Der var intet at fortryde der, ellers ville hun heller ikke ligge og tigge ham om, at de kunne blive her resten af dagen. Det var kun omkring middagstid. Tatia vidste de havde jobs der skulle udføres, men hun ville altid hellere bare være i hans arme. Altid. Hun pressede sine læber ind imod hans, og sukkede nydende. "Kan vi ikke bare tage fri... en enkelt dag?" Spurgte hun, men hun kendte svaret. Duften, Wades duft - hun elskede den. Det var duften af hendes mand. Om andre kunne lide det eller ej.

Det havde Claire opdaget da hun flirtede med Wade den anden dag. Tatia havde intet imod, at gå over, og kysse Wade to centimeter fra den tøs, blot for at få hende til at fatte pointen. Man skulle ikke få meget som kigge for længe på ham, men i sidste ende bebrejdede hun dem egentlig ikke. For hun forstod dem godt, men stadigvæk. Hvis Tatia ikke skulle kradse øjnene ud på nogle, så måtte de hellere lære at holde deres øjne for dem selv. Det var ligesom Kaeden. Hende og Wade passede blot på hinanden. De havde ikke i sinde at nogle skulle skille dem ad.
Tatia kiggede Wade i øjnene, med det samme varme glimt hun altid havde når hun kiggede på ham.
"Jeg elsker dig så højt." Sagde hun og pressede atter sine læber ind imod hans i takt med hendes overkrop atter gled sig op af hans.  Latteren udefra og fuglene der sang så smukt. Sollyset der prøvede at kaste sine varme arme indtil dem.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
I used to see beauty in people, but now I see muscle and bones
avatar
Tatia

Antal indlæg : 634
Reputation : 27
Bosted : In a cabin in Ashen Wood with Wade.
Evner/magibøger : Fire energy

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Busted - Wade - Niylah -

Indlæg by Gæst on Fre 6 maj - 14:17

De lå i sengen sammen. Wades arm var om hende, i et blidt greb mens han trak vejret roligt. Deres forhold var ikke noget som de gik og snakkede højt om, men det var heller ikke fordi de holdt det skjult på nogen som helst måde. Det kom tydeligt til udtryk da en af packens medlemmer, Claire, havde haft brug for Wades hjælp, og efter han havde hjulpet, begyndte hun at flirte med ham. Han tog sig ikke meget af det, men pludselig stod Tatia med læberne presset mod hans. Et let smil var over hans læber resten af dagen mens Claire kunne rende rundt med et mere vredt udtryk.
Men her lå de så. Han vendte blikket mod hende og kørte sin stærke hånd ned langs hendes ryg mens et smil var over hans læber:” Vi kunne da sagtens blive her hele dagen… Jeg ville i hvert fald ikke have noget imod det..” kom det roligt fra ham inden et let suk undslap hans læber. Han så på hende og aede hendes kind blidt inden han selv pressede sine læber mod hendes. Smagen af hende, var helt igennem fantastisk, han var sikker på at han aldrig ville kunne få nok af hende. Han kiggede roligt op i loftet og tænkte egentlig på hvor rarere det kunne være bare at blive i sengen frem for at skulle passe sine pligter.
Han havde også helt glemt, takket være alt der var ved den dejlige Tatia, at han havde haft en aftale med Niylah om at træne de mindre ulve. Det var mest fordi hans evne havde fordelen at han nemmere kunne lære fra sig. Han drejede sit blik mod Tatia og kom med en let undånding:” Jeg elsker også dig Tatia.. Mere end mit eget liv.” sagde han så inden han atter hendes læber mod sine. Han lagde sin hånd mod hendes nakke og rullede om så hun lå under ham. Han aede blidt hendes hår mens han så ind i hendes smukke øjne.
Men det var ikke længe før han opfangede en lyd af fodtrin udenfor og pludselig gik døren op. Han så mod døren, rykkede sig ikke. Deres forhold skulle ikke være en hemmelighed, så han ville heller ikke lade som om det var det. Dog blev han lettere overrasket over hvem det var:” Moder… eh…. Niylah….” kom det en anelse forvirret fra ham inden han kom i tanke om hvad det var han havde glemt. Han tog en hånd op på sin pande og rystede på hovedet af sig selv:” Undskyld, jeg havde helt glemt aftalen…” sagde han så, dog virkede han uberørt af at ligge med Tatia med blot et tæppe over dem for at skjule deres nøgne kroppe.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Busted - Wade - Niylah -

Indlæg by Niylah on Fre 6 maj - 16:09

[You must be registered and logged in to see this link.]

Det havde været en stille dag, der havde været et par enkelte møder...ellers havde dagen ikke ført sig med meget andet. Dog havde der været én vigtig aftale, nemlig træningen af de små unger. Normalt stod hun for det sammen med en af de andre, men lige netop i dag havde Wade tilbudt at hjælpe. Normalt lod hun ham gøre hvad han ville, for han havde vist sig som en loyal ung mand og derved en hun kunne stole på. Hun havde trods alt kendt ham siden han var 8 år, og derved var han også som en søn for hende. Hun havde givet ham den rang, som værende som første fødte søn og derved skulle der ske hende noget, så ville han tage over som leder. Derfor lå der dog også en vis ansvar på ham, så da hun stod der med de unge drenge og han endnu ikke var dukket op, kunne hun mærke sin vrede røre på sig. Hun havde ofte fortalt ham, at flokken kom altid i første række og dette betød man holde sine aftaler. Han havde lovet han ville dukke op, og derved var dette ikke kun en mangel på respekt, men også et svigt.
Hun undskylde de unge hvalpe, som sikkert var i stor glæde over ikke kun at skulle træne med deres alfa, men også selveste Wade. Han var ganske kendt blandt de unge hvalpe, specielt drengene som havde valgt at se op til ham. Derfor kunne man godt sige dette var et svigt imod dem også. Dog blev deres træning set nødsaget til at blive udskydt, siden hun skulle ud og finde sin kære søn. Han vidste hvad konsekvenserne var, det at trodse hende og nu måtte han sanderesultaterne af sine handlinger. Hun gik forbi adskillige vagter, dog stoppede ikke en eneste af dem hende, selv ikke da hun gik imod hans værelse. Det var her hun hørte hans stemme. Hans ord om at han elskede denne person, det gav hende en smule stolthed, specielt fordi nu vidste hun at han ikke ligesom hende ville være alene. Hun vidste at han havde fundet en at elske, dette gav ham dog ikke rette at smide sit ansvar væk.

Hun åbnede døren, og synet der mødte hende var på ingen måde hvad hun havde forventet. Hun havde aldrig i sit liv forventet, at finde Tatia i seng med Wade. Hun var dog ikke sur på dem, hun var glad for de begge havde fundet kærligheden i hinanden. Hun ville endda gå så langt som at velsigne deres forhold, dog var hun lidt for vred til at gide sige alt for meget søde ting lige nu. Man kunne se hvordan hendes ulv lå lige under overfladen, specielt ved den svage røde farve der beklædte hendes ellers så grønne øjne. Hun holde hånden op for at vise, at Wade ikke skulle sige noget lige nu
"Jeg er ligeglad med dit forhold til Tatia, for min skyld kan i få min velsignelse...hvad jeg dog ikke er ligeglad med, er at du skider på dit ansvar" hun gik hen og greb fat i ham, hvor hun rev ham ud af sengen "Skam dig!" hun greb fat om hans hals, og hamrede ham imod væggen "Jeg giver dig og Tatia al min velsignelse, i kan elske hinanden ligeså tosset i har lyst til....men ikke så længe det går ud over dine pligter" der var vrede i hendes øjne, og det viste også at han skulle nu passe på med hvad han sagde "De børn ser op til dig, du er deres helt og tanken om de kunne træne med dig i dag, det må havde været det bedste for dem! Men gæt hvem der valgte ikke at dukke op til sine pligter? gæt hvem der skuffede de hvalpe?" Hun gav slip om ham og trådte væk. Hun lagde armene over kors, og stirrede direkte imod Wade. Enhver lyd fra Tatia ville nok ikke gøre det bedre, specielt fordi hendes skuffelse var rettet imod ham og ikke hende. Hun rystede dog til sidst på hovedet "Gør hvad du vil, men hvor er jeg dog skuffet" hun kastede sine arme ud til siden og trådte et skridt baglæns

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Niylah

Antal indlæg : 134
Reputation : 16
Bosted : At the pack house in Ashen Wood Forest (West)
Evner/magibøger : Eternal youth

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Busted - Wade - Niylah -

Indlæg by Tatia on Fre 6 maj - 16:49

Stemningen skiftede pludselig da døren åbnede. Niylah kom indenfor. Den person som hun mindst havde forventet at se her lige nu. Hun sank let en klump. Vreden i hendes alfas øjne gjorde hendes ulv opmærksom. På Wades vegne sank hun endnu en klump. Selvfølgelig vidste hun godt, at Niylah ikke ville skade hendes søn fysisk sådan permanent. Da Niylah greb fat i Wade og hamrede ham ind i væggen reagerede hendes instinkter dog. Hun fløj op. Tatia havde aldrig følt sig så nytteløs som hun gjorde lige nu. Hendes hjerte bankede voldsomt afsted. På hendes vegne, men skam også på Wades. Hun valgte ikke at sige noget, selvom hver eneste stemme i hendes hjerte fortalte hun skulle. Hun bed tænderne hårdt sammen. Faktisk lyttede hun ikke til ordene Niylah sagde, det var tonelejet som hun reagerede på. Det var det toneleje hendes vrede kæmpede imod. Niylahs vrede spejlede sig hurtigt i hendes ulv.  Hendes egne øjne glødede svagt rødt. Tatia kæmpede for at holde ulven nede.  Så snart Niylah trådte et skridt væk trådte Tatia frem. Hvis hun ikke kunne sige noget. Så måtte hun bruge sit kropssprog. Let stillede hun sig halvt ind foran Wade for ligesom at vise, at nu var skylden gået nok udover ham. Det var ligeså meget hendes skyld som hans, og hun vil ikke lade ham tage hele skylden.

Tatia vidste godt, at hun ikke skulle sige noget, men hun var heller ikke typen som bare ville lade noget gå. Hendes tone leje var blidt og hun stirrede ikke Niylah i øjnene. Hun sørgede for at holde sine øjne blide imod Niylah. Så pustede hun let ud.
"Du skal ikke bebrejde Wade. Det var mig som lokkede ham til at blive liggende. Hvis der er nogen du skal være skuffet over er det mig." Sagde hun og slog blikket lidt ned. For ligesom at vise, at hun ikke var stolt af sin handling. Hun fortrød ikke at hun lige havde været sammen med Wade, men hun ville fortryde, at lade Niylah gå ud af rummet og have lagt al skylden på Wades skuldre. Tatia vidste børnene var glade for at træne med Wade, de gange hun trænede dem, snakkede de nærmest ikke om alt end, hvornår Wade mon skulle træne dem. Lidt jaloux blev man vel over hans popularitet, men hun forstod godt folk.
"Heda. Wade og jeg kan tage dem her til eftermiddag. Jeg har nogle timer med dem i Trigedasleng. Vi kan tage noget træning indover?" Tilbød hun. Prøvede at komme med et forslag. Der var ingen form for trussel i hendes kropssprog eller toneleje. Der var ingen strøg på linjen udover at Niylah var den eneste påklædte på værelset.  "Vi undskylder for at have glemt tiden. Det skal ikke ske igen." Sagde hun så. Hun frygtede det værste. Niylah kunne rette sin vrede imod hende. Dog vidste hun, at Niylah ikke kunne være skuffet på samme måde på hende som på sine 'børn'. Sådan var det vel altid. Dog var hun også sikker på at Niylah kunne blive mindst ligeså vred på Tatia, hvis ikke mere.
"Men hvis du vil have undskyldt os Heda. Så vil vi klæde os på, så kan vi møde dem udenfor bagefter." Forslog hun atter. Hun tog ikke øjnene fra Niylah, dog bar hendes blik ingen form for stirren. Hver eneste gang det virkede som om at Niylah tog hende som en trussel slog hun blikket ned for at vise, at Niylah havde vundet. Det var hun i tilfælde af at Niylah ville være alt for vred på dem.


Sidst rettet af Tatia Tors 9 jun - 23:27, rettet 1 gang

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
I used to see beauty in people, but now I see muscle and bones
avatar
Tatia

Antal indlæg : 634
Reputation : 27
Bosted : In a cabin in Ashen Wood with Wade.
Evner/magibøger : Fire energy

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Busted - Wade - Niylah -

Indlæg by Gæst on Tors 9 jun - 23:03

Da døren pludselig gik op reagerede hans sanser hurtigt og han satte sig op. Men det varede ikke længe før hun var nået hen og han var blevet flået op af sengen og hamret mod væggen. Han lukkede kort øjnene og lod smerten dulme væk inden han åbnede dem og så ind i Niylahs vrede blik. Han sank med besvær en klump, men han vidste ikke hvad han skulle sige, så han stirrede bare tilbage. Dog vendte han sit blik væk og tog en anelse fat om hendes håndled som et udtryk for at hun altså godt kunne slippe nu. Han kørte en hånd henover sit hoved og rystede på hovedet af sig selv.
Niylah…” sagde han kort inden hans blik faldt hen på Tatia. I starten løftede han hånden op, lidt i samme manér som Niylah før havde gjort. Det var trods alt noget han havde observeret hende gøre, så han kunne ikke andet end at tage det til sig. Tatia skulle ikke påtage sig skylden for hans glemsomhed, og hvis Niylah ikke fandt det passende, ville det bare forværre situationen. Han vidste at han skulle træde varsomt med sine ord. Da hans hals blev sluppet tog han en dyb indånding, lettet over at kunne få lov til at ånde igen. Han fandt et tæppe frem som han startede med at binde om sig, for at dække sig til.

Efter det kiggede han atter en gang på Niylah, og kom med et dybfølt suk:” Jeg ved godt at de ser op til mig. Jeg blev grebet af kærlighedens stærke hånd og glemte alt om de forhåbninger der er blevet mig stillet. Jeg undskylder. Det skal ikke ske igen.” sagde han så roligt. Han rettede sin opmærksomhed mod Tatia og lyttede roligt til tilbudet. Men ville det være nok?
Han tænkte sig kort om inden han så sagde:” Og oveni kan jeg i løbet af de næste par dage tage dem med ud i skoven og hjælpe dem med at undersøge diverse bevoksninger og planter.” sagde han så roligt. Han vidste at det ville være en god mulighed for at lære børnene hvad der var spiseligt og hvad der ikke var, i tilfælde af at de skulle tilbringe nætter udenfor territoriumet. Ikke at han så det som en realitet, men det var en god bagviden at have.
Det irriterede ham dog at han ikke kunne læse Niylah, han var ikke sikker på hvad det var hun ville høre. Det fik ham faktisk til at føle sig en anelse magtesløs, hvis ikke frustreret. Han havde altid kunne læse folk, hans evne gjorde jo at han havde en bredere forståelse for alt – han havde oplevet. Måske efter det her ville han vide hvad han skulle sige, men lige nu måtte han træde i blinde. Han så langsomt men skiftevis på Niylah og Tatia:" Ja, kan vi ikke lige få lov til at klæde os på? Så bagefter kan vi tale om det. For den sags skyld må du straffe mig alt du har lyst til. Men jeg kan fikse mine fejl." sagde han så roligt, med et snert af at være bestemt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Busted - Wade - Niylah -

Indlæg by Tatia on Lør 6 aug - 20:52

//Skal vi fortsætte eller oute?

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
I used to see beauty in people, but now I see muscle and bones
avatar
Tatia

Antal indlæg : 634
Reputation : 27
Bosted : In a cabin in Ashen Wood with Wade.
Evner/magibøger : Fire energy

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Busted - Wade - Niylah -

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum