Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Sean
 
Althorn
 
Chester
 
Melisandre
 
Alane
 
Vetis
 
Lith’rra
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 299 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Cassius

Vores brugere har i alt skrevet 156808 indlæg in 8145 subjects

♖ Who said I wouldn't return? (Reign)

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

♖ Who said I wouldn't return? (Reign)

Indlæg by Razor on Tors 5 maj - 22:06Tid - Omkring middags tid.
Sted -  Markedet
Vejr - Overskyet men ingen regn, også måske med en stille vind.
Påklædning - Sortbukser med massevis af huller og en grå t-shirt. Bare tær og halsbånd om halsen.
Tag: [You must be registered and logged in to see this link.]


Egentlig havde Razor bevæget sig meget målrettet mod Reigns hjem, med trøjen han havde lånt knuget i sin ene hånd med tankerne om et hurtigt ophold for at hente sin egen trøje og aflevere denne som han sådan set ikke kunne se nogen grund til at beholde, lige meget hvor dejlig den så end var at have på. Den var desuden alt for stor - så i sidste endnu var det bedst at få sin egen tilbage som i det mindste passede en smule bedre. - Han var dog blevet distraheret på sin vej da en masse spændende ting fangede hans opmærksomhed fra markedet af. Det var ikke så tit han var ude på sådan et tidspunkt som dette og derfor havde han ikke så tit fået muligheden for at undersøge et sted som markedet - hvilket han jo selvfølgelig ikke ville gå glip af nu hvor chancen bød sig.

" Ooooh wauw, that looks absolutely amazing! thaaaaank you! " sagde han så bare med et smil om læben i det han uden at have fået lov snuppede en ting fra en bod som så yderst lækkert ud. Sådan en åben grill med kød der fik luften til at dufte dejligt kunne han da ikke modstå. Han var dog hurtigt på dupperne da manden i boden råbte efter ham, mens han løb efter. Razor vendte sig kort om mod manden med et lille grin og kunne ikke helt lade være kort at sende ham et halv flabet smil, mens han vinkede. Det var tydeligt at det kun gjorde manden endnu mere hicsig og han satte farten op. Razor var dog noget hurtigere og var hurtigt uden for syns vinkel fra manden der ejede den velduftende kødbod. Hvilket selvfølgelig fik manden til at bande højt og vende tilbage til sin bod, hvilket nok alligevel var det bedste at gøre - hvis han altså ikke ville have snuppet mere af hans gode sager. Der var sikkert mange her med lange fingre og en sult der fik dem til at bruge dem. Det var dog ikke derfor Razor havde snuppet noget - næ, han blev bare fristet og fristelser var for ham en svaghed han ikke kunne gemme væk - han måtte bukke under. Altid.

Han lod blikket glide rundt i mængden af væsner, mens han gumlede lidt op det kød han havde fået fat i. Normalt ville han nok have betalt - eller ikke. Der var ikke noget der hed normalt når han ikke som sådan havde været et sted som dette mens boderne var åben. Så nej, han ville nok ikke have betalt. Heller ikke selvom han egentlig havde penge med sig. Han lod blikket glide over de forskellige ting som folk solgte, intet af det fangede hans opmærksomhed specielt meget, kun alle boderne med mad. Men tasker og bælter, varme sko eller mærkeligt tøj, nej det var ikke lige det han gik efter. Dog blev han tiltrukket lidt af en bod hvor en masse flotte knive lå på række. Smilet om hans læber voksede og han måtte kort bide sig i læben for at det ikke blev for meget. Men de var smukke, og skinnende og lige til at bruge.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1454
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ♖ Who said I wouldn't return? (Reign)

Indlæg by Reign on Lør 7 maj - 15:12

Påklædning: tynd, grå striktrøje, gråblå jeans og de typiske, sorte vandrestøvler.

Reign havde forberedt sig på en dag, han var sikker på nok skulle blive god. Arbejdet var overstået, vejret var forholdsvist godt - lidt sol ville dog ikke have skadet - og han gik nu rundt sammen med Max, en af sine bedste venner. De havde kendt hinanden, siden de var helt små og havde oplevet en del sammen efterhånden, og så kendte de hinanden ud og ind ned til næsten skræmmende små detaljer.
De havde aftalt i næsten en uge at tage på markedet sammen, bare de to, og nu var dagen endelig kommet. Reign sparede op til at flytte og gik derfor kun sjældent på markedet, hvor han vidste, han ville blive fristet. Men denne dag havde han besluttet sig at forkæle sig selv lidt. Købe noget nyt tøj, noget til hjemmet, måske noget lækkert mad... han skulle i hvert fald ikke være nærig. Bare en enkelt dag.

"I found something! C'mere!" sagde Max, der stod ved bag en masse ophængt tøj, imens han vinkede Reign hen til sig. Reign, der ellers havde fået et godt øje til en bod med alskens forskellige, lækre bær, førte blikket hen på sin ven og gik hen til ham, "what?"
Max førte en stor bodorød kjole op foran ham og måbede, inden han lod som om, han tørrede en tåre væk fra øjenkrogen, "god... you look like a princess."
Reign skubbede kjolen væk fra sig og sendte ham et truende blik, selvom han samtidig ikke kunne lade være med at grine lidt, "oh, that's funny. Hilarious. Really," sagde han sarkastisk med en rysten på hovedet, hvorefter hans blik blev fanget af et par mørkegrønne cargoshorts. Han tog dem ned og holdte dem lidt foran sig med tænksomt blik. Super kønne var de ikke... men det varme vejr var på vej, og han havde kun lange bukser. Men han kunne selvfølgelig også bare rulle dem op og spare de penge.
Nej... nej, nej, sådan måtte han ikke tænke. Han måtte godt bruge penge i dag. Nærighed, gå væk, nærighed, gå væk, nærighed, gå væk...

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ♖ Who said I wouldn't return? (Reign)

Indlæg by Razor on Lør 7 maj - 16:26

Der var julelys i Razors øjne i al den tid han stod og betragtende de skarpe knive foran sig. Manden i boden holdt dog øje med ham, sikkert fordi Razor sagtens kunne udstråle alt en tyveknægt stod for. I princippet var han det også lidt, også alligevel ikke. Kødet han havde taget var jo bare en smagsprøve - man kunne jo aldrig vide om han ville vende tilbage senere og købe noget med hjem. Hvorfor bruge en masse penge på noget man ikke med sikkerhed vidste smagte godt? - Når det kom til sådan noget som de knive der lå her, kunne han bruge en mindre formue. Og det var præcis hvad han havde tænkt sig, måske ikke en formue - men han kunne ikke forlade denne bod uden at have en kniv med sig væk.

" How much for that one? " spurgte han så med et smil om læben og pegede mod en kniv der lå på bordet. Det var en fiks lille en, der nemt ville kunne gemmes forskellige steder på kroppen og den var dekoreret flot med flettet lilla læder omkring skaftet. Razor havde aldrig været til helt store våben - det virkede så klodset og folk kunne altid se dem - og det var jo ikke sjovt hvis man skulle overraske.
Manden rettede et skeptisk blik mod Razor, tydeligt et blik der forsøgte at tyde om han var seriøs eller ej. " How much do you have? " spurgte han tilbage - et spørgsmål der hurtigt fik Razor til at gribe ned i sin lomme og fiske en stak mønter op - han rakte hånden frem mod manden, som kun fik et endnu mere skeptisk blik. Han mistænkte sikkert Razor for at have stjålet dem. Alligevel var han handler nok til ikke at kommentere på det og ødelægge en handel for sig selv. I stedet plukkede han nogle mønter ud af hånden på Razor og lod dem falde i hans ejen lomme. " It's yours. " sagde han kort før han tog den lille kniv fra bordet og placerede den i en skede der matchede skaftet - før han rakte den frem mod Razor. Razor havde imellem tiden puttet resten af mønterne tilbage i sin lomme og uden tøven, snuppede han kniven fra manden med et stort smil om læben. " This is great.. " mumlede han kort før han så bare hurtigt smuttede videre.
Han dumpede kniven ned i sin lomme efter at have nærstuderet den for en stund, mens han bevægede sig afsted, endnu engang med opmærksomheden rettet mod alting på en gang. Han fik spist det sidste af det kød han havde snuppet tidligere og lod den tilbageværende mindre knogle dumpe ned i en skraldespand. Dog skimtede han kort ud af øjenkrogen et ansigt han havde set før - og smilet om hans læber voksede endnu engang. Det var jo Reign der stod der og kiggede på tøj. - Men han havde andet selskab. Hvilket et øjeblik fik Razor til at rynke næsen, men han skubbede det til side. Det betød jo ikke at han ikke kunne aflevere trøjen og måske have det lidt sjovt.

Razor trådte tættere på og lod blikket glide ned over det tøj der sådan blev kigget på. " Oh wauw! Those would look great on you! " sagde han så bare drillende da han var nået, for tæt på til ikke at kunne lade være med at være.. Razor. Han havde placeret sig lige bag Reign, med blikket rettet forbi ham med blikket mod de shorts han stod med. Razors blik søgte kort over mod fyren som Reign få øjeblikke tidligere havde snakket med. " I brought your shirt.. " fik han så alligevel lige hurtigt tilføjet i det han rettede sit blik mod Reigns ansigt i stedet. Han rakte den lånte trøjen mod Reign med et smil læben. Han kunne så enten se frem til bare at få afleveret trøjen og vendt ryggen eller en sjov reaktion på at han var her, som der sikkert ikke var regnet med. Razor havde i princippet allerede glemt alting der skete sidst han var i selskab med Reign - mest fordi han sjældent dvælede i alt det som gjorde ham forvirret. Det var en ny dag så hvorfor tænke på det dårlige fra andre.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1454
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ♖ Who said I wouldn't return? (Reign)

Indlæg by Reign on Lør 7 maj - 17:30

Reign genkendte til sin egen overraskelse ikke Razors stemme og vendte sig derfor bare roligt en kvart omgang for at kunne se, hvem der talte til ham. Da han dog med det samme tydeligt kunne genkende halvdæmonen, han for ikke mere end nogle dage siden brugte al for lang tid og for meget energi på, forvred hans ansigt sig på en sådan måde, at han så både knust, overrasket og opgivende ud på en gang. Og lige så stille kunne vreden også mærkes, da han huskede, at han specifikt havde bedt Razor om ikke at besøge ham igen. Han var godt nok ikke kommet hen til hans hus... men til hans by. Og han var gået hen til ham. Det var utilgiveligt. Den lille løgner.
"That's, uh..." begyndte han, men hans stemme knækkede, og han måtte rømme sig lidt, inden han fortsatte. Han tog trøjen fra drengen med et snuptag og forsøgte at gemme alle de mange følelser væk, der før havde overtaget i hans ansigt, "thanks."

Max havde hængt kjolen tilbage på sin plads, da den nytilkomne var dukket op. Han så kort ned på trøjen og så et kort øjeblik tænksom ud, inden et bredt, drilsk smil formede sig på hans læber. "Reign, you're such a slut," grinede han og rakte hånden frem mod Razor, "hey, I'm Max. A friend of Reign. And you are...?"
Reign så utilpas ud i ansigtet efter sin vens kommentar og gloede på ham, som om han lige var kommet med den største fornærmelse nogensinde. Han fik hurtigt smidt shortsene krøllet tilbage på stativet og smækkede Max' hånd væk, inden Razor kunne nå at trykke den, "leaving. He's leaving. Right now."
Han flyttede blikket ned på Razor igen - et truende blik der ville kunne dræbe, "right?"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ♖ Who said I wouldn't return? (Reign)

Indlæg by Razor on Lør 7 maj - 18:10

Razor kunne ikke helt lade være med at grine over Reign reaktion. " You're seriously a masterpiece, full of funny faces " sagde han så bare lidt med et lille smil. Det var en af de ting Razor havde fundet ud af var allermest underholdende ved Reign, han havde et nyt udtryk for alle følelser hans krop kunne føle. Der var sikkert mange flere gemt et sted, hvilket Razor kun så som en udfordring. En grund til at Reign igen nok ikke ville slippe for ham i den nærmeste fremtid.

Han lod hovedet tilte på skrå med et smil om læben og lod sit blik finde sin vej til ham fyren. Det han sagde kunne ikke andet end at få et lille grin frem i Razor. Han havde ikke så meget at sige til det, Reign måtte da selv bikse med at bortforklare sig, hvis det var det han havde tænkt sig at gøre. Da fyren så præsenterede sig, rettede Razor sig kort lidt op og skævede kort mod fyrens hånd. - Max, det burde ikke være så svært at huske. Dog fandt hans blik hurtigt vejen til Reign i stedet, lige som han ellers havde tænkt sig at svare og præsentere sig selv også. Ikke venligt. " Dah, I'm not leaving.. I'm Razor, you know that - silly " sagde han så bare med et lille grin, tydeligt med sit flabede udtryk. " And don't throw them away! they were great.. " mumlede han så bare lige kort med et smil, selvfølgelig med hentydning til de short havde kastet fra sig igen.
Der gik lidt før han så rettede blikket mod Max igen og han vinkede bare kort lidt til den nu ikke længere fremmede fyr. " Anyway. Hey Max, I'm Razor.. And I'm not leaving " tilføjede han så bare lige kort med et smil. Reigns blik skræmte ham ikke det mindste - det var der ikke mange ting der gjorde. Den frygt han havde fundet ud af han havde var slet ikke noget folk kunne bruge mod ham så det var vel i princippet helt fint. Han så da absolut ingen grund til at smutte nogen steder. Så længe han ikke begyndte på sine morderiske tanker omkring folk så var det vel okay. Det var vel i princippet det der satte Reigns pis i kog de fleste tidspunkter - det var hvert fald den opfattelse Razor havde fået indtil videre. Men det kunne nok også være mange andre ting. Men de var et offentligt sted og Razor havde sådan set den fulde ret til at blive hængende, hvilket han selvfølgelig ville gøre og gerne så længe som muligt. Han skulle jo pleje den irriterende side af sig selv.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1454
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ♖ Who said I wouldn't return? (Reign)

Indlæg by Reign on Lør 7 maj - 20:57

Reigns ene øje begyndt at blinke helt spjættende og stresset, da Razor valgte at gå imod hans ellers ret tydelige hentydning til ham og valgte at blive. De var blevet set sammen, hvilket var slemt nok i sig selv, men det, at knægten også begyndte at tale til hans ven, det var et problem. Et stort et af slagsen, og stressen pressede på og kunne mærkes i især den hårdtslående dunken fra Reigns tindinger.
Max derimod lagde ikke så meget i Reigns opførsel. Han var alligevel lidt af en særling til hverdag, så det var ikke så underligt. Han løftede i stedet hovedet lidt, "ohhh, Razor, huh?" smilede og lod hånden glide tilbage igennem sit platinblonde hår, "I don't think Reign has ever mentioned you. Trying to keep him at secret from me, are you?" han slog blikket hen på Reign, hævede et øjenbryn, og hans smil blev igen lidt drilsk.

Reign overvejede, hvordan han kunne bryde ind i det, der virkede til at være med at udvikle sig til en samtale mellem dem. På et tidspunkt ville Razor komme med en af sine sindssyge psykopatkommentarer om, hvis hjerte, han havde lyst til at spise, og så ville Max uden tvivl syntes, han var en freak for at kende sådan en underlig møgunge.
Derfor greb han chancen, da han blev trukket ind i samtalen, "uhm, yeah. Yeah, actually," han greb fat i Razors krave og trak ham hen mod sig selv, væk fra Max, "you know we're friends but I kind of want this one to myself. My friend. Not yours." Han fik hurtigt placeret et smil på læberne for at få det til at virke bare en smule mindre ondt, end hvad han fik det til at lyde, da han ikke var interesseret i at fornærme sin ven.
Max så bare forvirret ud og blinkede et par gange. Han kradsede sig så på siden af næsen, "uhm... that's, uh... I wont steal him or anything, I just..." han havde aldrig set Reign så besidderisk før og forstod ingenting. Til sidst flyttede han bare blikket hen på drengen i stedet, "help...?"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ♖ Who said I wouldn't return? (Reign)

Indlæg by Razor on Lør 7 maj - 22:21

Razor morede sig i al hemmelighed over Reign. Det var vidst noget med at han ikke så gerne så at nogle han kendte mødte Razor - well, desværre blev det ikke tilfældet for her var de jo så. Det skulle udnyttes. Razor var normalt ikke specielt hævngærrig, men han var trods alt blevet dumpet ud i et slemt regnvejr en sen aften - det var vel ikke bare sådan lige noget han ville lade gå forbi - hvert fald ville det være hans undskyldning hvis nogen spurgte. At sandheden var at han drillende for sin egen underholdnings skyld, var der ingen der behøvede at vide.

Razor kunne ikke helt lade være med at grine før han så bare rystede lidt på hovedet, han skulle lige til at svare da Reign hev fat i ham og han måtte lige træde et par skridt i retningen mod ham. Et øjeblik var han helt stille. Mest fordi Reign havde kaldt dem venner - det havde et øjeblik lige slået ham ud, det havde han ikke regnet med - men så slog det ham at det nok ikke var ment helt alligevel. Og stille fandt et lidt lusket smil sin vej hen over hans læber. " How I wish that was true, but thats not the case. " sagde han lidt og skævede kort mod Reign før hans blik gled hen mod Max igen og et lille grin forlod hans læber. " He's just scared and worried for your well being and safety. Wich I truly understand. You see - I eat pretty boys like you for breakfast... lunch and dinner - And, correct me if I'm wrong. Isn't it lunch time? " han lod hovedet glide lidt på skrå med et smil om læberne. Dog var der en tydelig ironi i hans stemme ved det han sagde. En ironi som Reign var gået glip af da han mødte Razor - men selv ironi var noget man kunne forfalske og det var hvad Razor gjorde på nuværende tidspunkt, for det var jo sådan set sandheden, men han behøvede vel ikke pisse Reign mere af end højst nødvendigt, selvom det kunne være sjovt.
" Anyway, it's nice meeting you Max. Are you one of Reign amazing wine-drinking friends? " spurgte han så lidt. Det var vel en af de ting Razor faktisk kunne huske at Reign havde snakket om - og her kunne være et fint tilfælde af en af de personer der var talt om.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1454
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ♖ Who said I wouldn't return? (Reign)

Indlæg by Reign on Lør 7 maj - 23:25

Reigns smil forsvandt og blev erstattet af forargelse, da han hørte, hvad Razor sagde, og han så hurtigt på ham. Max så først blank ud i ansigtet, men det ændrede sig lige så stille til et tænksomt blik, som om han forsøgte at hitte ud af noget.
Reign skar tænder og vidste, han igen måtte handle hurtigt for at redde den - hvis den da overhovedet kunne reddes. Det endte i et falsk grin og et klap på Razors ryg, "oh, you're so funny. He's gay and a nymphomaniac, it's really not his fault," forklarede han hurtigt med et hurtigt træk på skulderen, inden han for anden gang fik revet fat i knægtens krave, "I'll talk to him. Just a second, okay?" og trak ham med sig væk, inden Max overhovedet kunne nå at svare på spørgsmålet, der var rettet mod ham.

Han stoppede først, da han var sikker på, de var ude af syne, slap og vendte sig vredt om mod Razor, "are you being fucking serious right now?" spurgte han frustreret men sørgede for samtidig at holde stemmen nede for ikke at blive stirret på af de forbigående mennesker, "why would you do this to me, you little twat? I didn't do anything to you! I gave you my shirt, for crying out loud!" han svang trøjen, han stadig havde i hånden, lidt foran Razors ansigt.
Frygten for at stå overfor en halvdæmon, der i teorien kunne æde ham for at tale til ham på den måde, var helt igennem blevet erstattet af frygten for at blive opdaget. Reign så ikke sig selv som typen, der gik op i sit image overhovedet, men tanken om at blive udstillet som en dæmonelskende hykler knuste alligevel stille og roligt hans hjerte. Han skævede kort hen mod den lille tøjbod, som Max stadig stod ved, inden han afventende flyttede blikket ned på Razor igen.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ♖ Who said I wouldn't return? (Reign)

Indlæg by Razor on Lør 7 maj - 23:48

En eller anden form for kærlighed til mennesker voksede i Razor for hvert øjeblik der gik - de var måske slet ikke så slemme igen - især ikke den type mennesker som Reign - de var underholdende. Det var meget sjovere at pille ved sådanne personers tankegang i stedet for folk som sådan set bare kastede ting tilbage.
Han rynkede kort dog panden lidt af hvad Reign sagde - det var hvert fald slet ikke sandt. Så meget for ærlighed. Smilet om hans læber forsvandt dog ikke. Max måtte vel selv finde ud af om han helst ville tro på det Razor selv havde sagt eller det Reign kom med som forklaring - begge dele var vel sådan set ikke det mest tiltalende.

Razor rettede sin opmærksomhed mod Reign da han sådan uden videre trak ham væk fra det ellers hyggelige selskab. Razor var tydeligvis ikke den person der var ønsket som en del af det. Det gjorde ham ikke så meget, han hyggede sig selvom han var en ubuden gæst. Han lod kort blikket søge ned mod jorden i et forsøg på at virke oprigtig trist over hans reaktion. " Why are you still mad at me? " spurgte han så bare, før han lidt efter lod sit blik finde sin vej tilbage mod Reigns ansigt. " You kicked me out? Do you even know how long it took for me to get home? " spurgte han så og rynkede panden en smule. Han var egentlig ikke sur over det, men Razor så altid en mulighed for hvis der skulle gives dårlig samvittighed et eller andet sted, hvis Reign altså ejede noget af det længere.

Han skævede kort lidt mod Max da Reign selv gjorde det. Dog fik han bare et lille smil frem over sine læber, sammen med et udtryk der nok ikke var til at læse. Hvad der foregik inden i Razor hoved havde man sikkert alligevel ikke lyst til at vide. Han kunne meget hurtigt lade være med kun at drille og gøre sine drillerier til handlinger. Også uden at have fået lov, det var en af de ting han var bedst til. Der var i princippet ingen grund til at gøre hvad han blev bedt om her. " You all taste so much better when your afraid. " mumlede han så bare lidt halv utydeligt før han slog blikket væk igen og fokuserede en smule mod sine hænder i stedet.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1454
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ♖ Who said I wouldn't return? (Reign)

Indlæg by Reign on Søn 8 maj - 0:15

Reign åbnede munden som om, Razor lige havde sagt noget, der var helt hen i vejret, "oh, please!" han lagde armene over kors med et lavt fnys, "I was going to let you sleep on my couch - you, who I just met - but you just had to open that stupid mouth of yours. You can not blame me for that."
Han ignorerede prikkene i brystkassen, han gang på gang fik, når Razor så ked ud af det. Denne her gang gik det ikke, han ville ikke falde for det. Han var sikker på, han blev manipuleret med, og han dømte ikke engang knægten for det. Det var en god teknik, og det var da bedre end bare at gøre ham fortræd. Men det var stadig hårdt at få trådt på sine følelser, der konstant var i bevægelse, på den måde.

Han brød sig ikke om, at Razor var så interesseret i Max. Han brød sig ikke om, at han kiggede på ham overhovedet. At han tænkte på ham, at han talte til ham. Det var Reign, der havde været en klovn, og stolet på, at halvdæmonen holdt sit løfte om ikke at komme tilbage. Det skulle ikke gå ud over hans venner.
Han tog en dyb indånding og lod armene falde ned langs siden igen. Han blev nødt til at slappe af; han kunne slet ikke tænke klart under stress. 'Bøsse og nymfoman'... det ville Max sgu da aldrig tro på.
"Okay, what do you want? For leaving my friend alone, I mean," spurgte han med sin fulde opmærksomhed rettet mod Razor. Det lykkedes ham først at se hård og seriøs ud, men det endte hurtig ud i en mere bedende og ynkelig grimasse, "really, name your price. Is it money? My knife? Wine? Lambswool? A... a cake?" Han anede ikke, hvad han kunne tilbyde Razor, som han ikke allerede havde. Ikke efter samtalen, de havde, tilbage i hytten omkring penge. Knægten havde alt, hvad han havde brug for - han brugte det bare ikke, som en normal person ville gøre det.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ♖ Who said I wouldn't return? (Reign)

Indlæg by Razor on Søn 8 maj - 0:32

" It's not my fault you're so sensitive. You didn't have a problem with me killing those rabbits, whats the difference between that and killing my family? A living creature is a living creature " sagde han så bare lidt. Sikkert slet ikke det rigtige svar at forsvare sig med - tværimod. Men Razor var sådan set en meget ærlig person, hvilket Reign sikkert for længst havde fundet ud af. Og sandhederne var ikke noget der blev holdt på, selv ikke når de burde. " I don't blame you, I'm just bored - I've been stuck in cage for days. Wich means, you can't blame me for having fun. " sagde han så bare og rettede blikket mod Reign, det flabede udtryk vendte tilbage og han rettede sig kort lidt op.

" You really do think I would hurt him huh? - How well you already know me " sagde han bare lidt. Et mistænksomt smil dannede sig over hans læber og der gik lidt uden at han så på Reign ~ men til sidst rettede han blikket mod ham. " You could be gay and a nymphomanic with me? " sagde han kort og hævede et øjeblik udfordrende et bryn. Ikke at det var hvad han ville men hvis Reign var villig til at gå så langt for at redde sin kære ven. Det ville Razor gerne vide. De ting Reign selv havde tilbudt var ikke lige noget Razor som sådan gik og søgte efter, selvom sådan et lammeskind ville være helt ufatteligt dejligt at have. En kniv havde han jo lige selv sørget for og vin og kage kunne han købe selv. Så det var i princippet ikke de bedste forslag han var kommet med. Dog havde Razor sådan set slet ikke tænkt sig at gøre nogen af dem noget på nuværende tidspunkt - kun hvis han kedede sig for meget. Men Reign havde en tendens til ikke at få Razor til at kede sig - hvilket på længere sigt var en super evne at have. " I actually just bought a knife - wanna see? " spurgte han så hurtigt da det slog ham at han slet ikke havde vist sin nye smukke kniv. En kniv som helt klart fortjente at blive vist frem for verden.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1454
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ♖ Who said I wouldn't return? (Reign)

Indlæg by Reign on Søn 8 maj - 1:04

Det forargede udtryk vendte tilbage på Reigns ansigt, og han følte sig hel paf over det, han hørte, "It's-- oh god, I'm not even going to answer that". Et par harer og sin familie... hvordan kunne man på nogen måde overhovedet sætte dem i samme kategori? Hvis han nogensinde havde været i tvivl, så var Razor nu officielt definitivt sindssyg.
"If having fun means torturing me, then yes, I'm allowed to blame the fuck out of you," svarede han sammenbidt på det næste og kørte frustreret håret tilbage med blikket skråt ned i jorden, mens han overvejede, om han nogensinde ville komme ud af denne her situation lykkeligt.

Ynkeligheden i Reigns ansigt forsvandt brat, da han hørte Razors forslag, og han gloede i stedet på ham med et hævet øjenbryn. "Kid, even if I wanted to I pretty much turn into Mr. Limpdick whenever you're around," svarede han og så til siden med en let hovedrysten. Det var nok lidt en løgn. Han havde ikke overvejet det overhovedet - aldrig tænkt på ham på den måde. Razor kunne godt være sød - en sjældenhed men det skete. Og han så jo ikke dårlig ud. Og så var han kær. Og hans smil - hvis det ikke var fordi Reign hadede ham, så ville det uden tvivl smitte af på ham.
Hans tanker blev afbrudt af knivkommentaren, og irritationen vendte tilbage, "no, I really don't," han fik hurtigt emnet tilbage på det, han egentlig var interesseret i at tale om, "okay, listen to this. I'll let you walk around the market with me and Max. Right? But!" han løftede pegefingeren som for at understrege sin pointe og placerede tippen midt på Razors næseryg, "you will not tell him what you are. If he asks; you're human. A regular, non-psychotic human. Do you understand?"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ♖ Who said I wouldn't return? (Reign)

Indlæg by Razor on Søn 8 maj - 1:30

Razor trak bare kort på den ene skulder. Utroligt hvor forskellige det egentlig var muligt at være. Ikke at der var noget galt i forskelligheder, men det var på nogle måder en smule skræmmende. Men der var sikkert flere der havde samme modsat holdning end Razor. Hans meninger om ting var altid en smule udenfor boksen.
" What do you mean? I'm not even touching you - how can you call that torture? Am I that painful to be around? " spurgte han så lidt med hovedet vippet en smule på skrå, dog med et halv skævt smil om læben. Den der psykiske totur det sikkert var at være i selskab med en som Razor var han ikke helt klar over. Tortur i hans verden var når folk havde det fedt med at pine en på alle fysiske måder. Noget Razor skræmmende nok synes om.

" Priceless! " sagde han med et grin over Reign reaktion - præcis hvad han havde håbet på. Han burde nok have fundet Reign kommentar fornærmende, men det gjorde han ikke. Hans mening var ligegyldig. Lige nu. Han rystede dog kort efter bare lidt på hovedet. " Poor thing, you're missing out on something great. Buuuut then again, you probably wouldn't be able to handle me anyway. How could you possibly survive more than a minute.. " sagde han så bare med et skævt smil om læben. Han lod kort blikket glide over Reign, på ingen måde diskret. Dog nåede han alligevel frem til den konklusion at Reigns udseende nok var det eneste der sådan lige talte til ham. Razors personlighed viste sig også når man befandt sig i lagenerne og han tvivlede på at Reign den type fyr. Man kunne selvfølgelig aldrig vide.

Razor knugede kort sin ene hånd lidt sammen og lod blikket hvile mod Reign. " Eiw, I'm not a human - how insulting " sagde han bare kort og skar kort en grimasse - dog for sjov - selvom der var en skjult sandhed i det. Der gik dog ikke mange øjeblikke før han bare smilte skævt og rystede på hovedet. " I'll try my best. I promise - but see! " sagde han så hurtigt da han i al hemmelighed alligvel havde fundet sin kniv frem og han løftede den hurtigt op foran øjnene på Reign med et alt for begejstret smil om læberne. " Isn't it pretty.. all purple and stuff! I love it, so shiny and mmm.. " han bed sig i læben for at bremse sit evige smil en smule og hans blik var limet til kniven et øjeblik, sådan som han holdt den oppe. Det var i sandhed en smuk kniv.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1454
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ♖ Who said I wouldn't return? (Reign)

Indlæg by Reign on Søn 8 maj - 2:48

"Uhm, yeah?" svarede Reign med det samme som om, det var det mest indlysende, man overhovedet kunne forestille sig. Ærlig talt, hvis Razor ikke selv var klar over, han var irriterende at være i nærheden af, så måtte han have boet sammen med nogle ekstremt tålmodige og godhjertede personer, der aldrig svarede ham igen på noget tidspunkt eller var ved at springe i luften hvert andet sekund. Han dvælede lidt ved tanken om, hvordan det måtte være at bo med sådan én. Kaotisk og helt igennem forfærdeligt, tænkte han og nød nu kun ekstra meget at bo alene.

Reign rynkede panden af Razors svar, der var lige lovlig arrogant overfor en, der ikke engang kendte ham nok til at vide sådan noget. Da han nægtede at tabe netop denne her, da det trods alt var hans maskulinitet, der stod på spil, mumlede han bare, "you wouldn't even be able to handle it...". Han rystede så let på hovedet af sig selv for at blive ved med at køre i det i stedet for bare at give slip og komme videre. Det var en ret dum samtale. Nyttesløs. Og så var det jo bare Razors ord mod Reigns. Hvis det skulle bevises, skulle de til at gøre noget, som han var ret sikker på, ingen af dem havde lyst til.

Reign lukkede munden og lagde ikke selv mærke til, han skød underlæben frem i en fornærmet grimasse, så han mest af alt lignede et barn, der ikke måtte få sin vilje. Det var typisk, at Razor skulle træde i det. Han kunne ikke lide menneskeracen, og det var helt okay. Men at han fornærmede den foran Reign, det var bare et røvhulsting at gøre.
Heldigvis gik han med til det, men da Reign huskede på, at han havde brudt sit forrige løfte, overvejede han, om det mon var det rigtige at gøre. Han havde løjet en gang, så hvorfor skulle han ikke gøre det igen?
"Very nice..." mumlede han bare og var for komplet væk i sine tanker til at skænke kniven et blik. Desværre fik han ikke chancen for at ombestemme sig, inden Max pludselig stod bag Razor.
Max havde fået nok af at stå alene - så meget tøj var der heller ikke at kigge på - og havde derfor bevæget sig hen til sine venner. Han placerede en sort strikbeanie med en grå pompom på spidsen på Razors hoved, tog et halvt skridt tilbage og så lidt på ham, inden et bredt smil bredte sig på hans læber, "yep, I called it. God, you look adorable in that."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ♖ Who said I wouldn't return? (Reign)

Indlæg by Razor on Søn 8 maj - 10:35

" Good " sagde han så bare kort med et smil. Hvis han helt uden at gøre et forsøg kunne pine folk en smule, det var da nærmest en succes i sig selv. Han burde virkelig overveje at finde sig en anden hobby. Måske gøre sig et forsøg på at være menneske. Men han var jo ikke menneske og det var svært at være noget man ikke var - på trods af gode evner indenfor skuespil, så var der alligevel grænser for hvad man kunne bilde folk ind, og sig selv for den sags skyld.

Razor kunne ikke helt lade være med grine. " Really? I can't help but wonder " sagde han så bare lidt med et smil. Dog var tankerne omkring det rimelig hurtigt skubbet ud af hans hoved igen. Det var i princippet ikke noget han behøvede tænke over - det ville alligevel aldrig ske. Desuden virkede det helt umuligt for Razor at Reign kunne have sådan en side, det var helt forkert - han rynkede kort næsen lidt før han så bare rystede lidt på hovedet.

" Don't give me that face, I'm human now. That means I can say whatever I want " sagde han så bare drillende. Razor havde nok overvurderet sine evner for at lege menneske for en stund - hvis man tænke over hvor kort tid han havde kunne holde sine tanker fra at slå ihjel - hvordan skulle det så gå at være en hel anden person i mere end fem minutter.
Reign virkede ikke yderligere begejstret for kniven, hvilket et eller andet sted var okay - Razor var selv glad for den og det var vel også det vigtigste. Dog strammede han kort grebet om den og stod helt stille et øjeblik, da han pludselig mærkede noget på sit hoved. Det tog ham lige et par sekunder før han vendte ansigtet mod Max som var kommet herover. Selvfølgelig, hvem i alverden gider stå så længe og glo for sig selv når man i princippet fulgtes med en anden person. Ingen. Razor havde helt sikkert heller ikke stået mere end et par sekunder før hans tålmodighed ville have løbet ud. Smilet fandt sin vej tilbage til hans læber til det Max havde sagt. Han lod sit hovedet vippe lidt fra side til side, mens han skævede op mod den beanie der var placeret der. " You really think so? " spurgte han så lidt før hans blik røg tilbage på Max, og et kort lille grin kom fra ham. Razor havde mere eller mindre aldrig hat eller hue eller noget som helst på sit hoved. " Thats nice.. Have you seen Reigns face when you call him adorable? " Spurgte han så hurtigt og han bed sig kort i læben, igen med et lille grin.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1454
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ♖ Who said I wouldn't return? (Reign)

Indlæg by Reign on Søn 8 maj - 22:31

Reign kunne nu konkludere, at Razor altså forsøgte at være forfærdelig at være i nærheden af. Det var da altid noget, at han selv var klar over det, og han gjorde det med vilje; for ingen kunne være så irriterende af ren natur, kunne de? Han havde selv mødt masser af personer, han ikke brød sig om, men Razor var helt ude af den liga og lå ikke engang øverst. Han lå over den øverste og var essensen af den ultimative pinsel.

Reign var ikke specielt interesseret i at tale om netop det emne mere og svarede derfor bare med endnu en hovedrysten. Dog kunne han ikke helt slippe tanken om, hvorvidt Razor eller han selv havde ret. Ingen af dem kunne vide det, inden de havde gjort noget seriøst ved deres snak og blev fysiske. Men selvom han var nysgerrig omkring det, væmmedes han også lidt om, hvad Razor egentlig var til. Hvis han kunne lide at være slave, og han elskede alt, der omhandlede død og tortur... havde dette så mon også bevæget sig over i hans seksuelle natur?

Han stønnede opgivende ud, "being human doesn't mean--" han nåede ikke at svare, inden Max var dukket op. Det gjorde nu heller ikke så meget; sandsynligheden, for at Razor ville forstå, hvad det indebar at være menneske, var minimal.
"Swear to god," Max placerede kort sin hånd på brystet for at vise, at han var sandfærdig, "keep it. It's yours now," sagde han så med et varmt smil og førte derefter blikket hen på Reign, der skævede mopset hen til Razor, da han endnu engang kaldte ham det, han specifikt havde sagt, han ikke ville kaldes. Max grinede kort, "I have now. Very adorable, indeed," da Reigns blik i stedet fløj hen på ham, skyndte han sig at skifte emne, inden han fik en skideballe, "hey, hey, I found a candy stall. Come." Han vendte sig om og fulgte dem hen til en lille men fin bod, der udelukkende solgte slik.
Reign tog en dyb indånding og skævede til Razor, inden han gik med ham. Han var stadig usikker på, om det var klogt at stole på, at han holdte munden lukket, men han havde ikke rigtigt andre muligheder, når ungen ikke ville gå. Så var det trods alt bedre at lave en aftale. Det gav et gys ned af nakken på ham, når han tænkte på det - Razor var godt nok ikke fuldt ud dæmon, men der var dæmon i ham. Og han havde altid fået at vide, det var det dummeste i verden at lave aftaler med dæmoner. Det var som en dødsdom.

Reign så ned på slikket, og hans blik blev som det første fanget af det mest farverige og fint indpakkede af det. Da det så gik op for ham, disse også var de dyreste, lod han bare blikket glide videre hen på nogle små poser med henholdsvist lakridser og karameller.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ♖ Who said I wouldn't return? (Reign)

Indlæg by Razor on Søn 8 maj - 23:00

Razor fik kort store øjne, overrasket overhvad det var Max sagde til ham. " You got to be kidding me? " sagde han kort, dog med et smil om læben som som sædvanligt nåede hans øjne. " Thank you.. " tilføjede han så lidt og skævede kort mod beanien på sit hoved. At have fået foræret sådan en fin hue kunne man vel godt takke for - også selvom det slet ikke normalt lå til Razor at takke for noget som helst. Selv ikke de gange hvor folk havde reddet hans liv havde han takket. Det var ikke fordi han ikke var taknemmelig - tanken strejfede ham bare aldrig. Men nu skulle han jo forsøge at være menneskelig, og mennesker havde det vidst med at takke for alt muligt, selv deres eksistens. Underlige væsner.

Razor nikkede kort nogle gange og lod blikket hvile mod Reign et øjeblik, som selvfølgelig reagere på den rigtige måde ved at blive kaldt nuttet eller kær.
" Candy!? Oh oh - that's dangerous " sagde han lidt med et lille grin, men fulgte selvfølgelig hurtigt med. Ingenting kunne stå i vejen for at få slik ~ Han lod blikket glide over det fantastiske udvalg af slik der var lignet op i boden og med det samme fik han lyst til at de skulle have det hele med væk herfra. " Candy is one of my favorite things.. Besides ofcourse having loads of fun, ki... pok.. ummhg.. " han gik kort i stå og skævede en smule mod Reign før han så bare rettede sig lidt op. " and.. yea.. no - maybe just for today - candy can make it to the top of the list " sagde han så lidt med et lille smil. Allerede at bryde aftalen nu ville være en dårlig ting. Så han måtte lige redde sin sætning før det endte galt.

Han lod blikket glide over alt slikket før han skævede lidt fra Reign også til Max, for så at lade blikket falde tilbage på slikket. " How long have you guys known eachother? " spurgte han så lidt. Det var vel et ganske normalt spørgsmål. " Does your friendship have some kind of crazy story!? I mean, one saved the other from a fire shooting dragon, maybe Reign jumped of a cliff and you Max, you flew to safe him? Can you fly? I do it quite often.. In my dreams. Maybe.. " han faldt lidt i staver over noget slik og droppede at sige mere for en stund. Eller det vil sige, et par korte øjeblikke. " Can't we just buy a bunch and share? Little of everything " sagde han så lidt, han var lidt i tvivl om han egentlig snakkede til sig selv eller om det var henvendt til Reign og Max, i sidste ende var det slet ikke rigtigt et spørgsmål for det var lidt det han selv mere og mere planlagde de skulle gøre. Han var da hvert fald villig til at betale - så kunne han håbe han havde nok mønter tilbage. Så dyrt kunne slik vel heller ikke være - også alligevel.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1454
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ♖ Who said I wouldn't return? (Reign)

Indlæg by Reign on Man 9 maj - 10:14

Reign skævede ned til Razor og var tæt på at give ham et ordentligt dask for at være sådan en upålidelig idiot, men følte lettelsen overtage hans krop, da det lykkedes knægten pænt at holde tilbage, og han kunne ikke lade være med at blive en smule stolt.
Han mumlede et lavt, "thanks," ind i Razors øre, da han bevægede sig over på den anden side af ham og kiggede på nogle orangefarvede og lettere misformede bolcher.

Han greb en af bolcheposerne og kørte den lidt rundt i hånden med et overvejende blik, idet han svarede, "not exactly. We met when we were kids. I thought he was super annoying because he was always throwing mud at me."
"I was just trying to get your attention, honey bear" drillede Max og samlede fire små poser med forskelligt slik, "it's on me. Come on, let's move," han lagde en god bunke mønter foran ejeren af boden og lagde slikket ned i sin stofpose, der allerede var halvt fyldt op, inden han gik afsted, videre gennem markedet imellem de mange boder og butikker.
"Max, you don't have to," forsøgte Reign, men hans ven vare allerede godt på vej væk fra dem. Det var typisk, at han brugte penge så skødesløst, og Reign havde altid fundet det dumt - bare fordi hans forældre ejede bryggeriet, betød det ikke, han skulle kaste om sig med penge og give alt væk gratis.
Han sukkede lavt ud, kradsede sig i nakken og så kort ned på Razor, "come on, kiddo" inden han gik efter.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ♖ Who said I wouldn't return? (Reign)

Indlæg by Razor on Man 9 maj - 11:49

Razor skævede kort lidt mod Reign da han takkede - men valgte ikke at kommentere mere på det. Han havde måske ikke rigtigt regnet med en tak. Det var jo aftale - og det at Razor allerede efter så kort tid var ved at bryde den var ikke rigtig noget at takke for. Heller ikke selvom han sådan set formåede at redde den.

" Honey bear.. " mumlede Razor kort lidt før et grin forlod ham - well, hvis kær var en slem ting at blive kaldt hvad var Honey bear så ikke? Det var ikke lige noget Razor havde hørt før. Men det virkede det til at Reign havde, han reagerede hvert fald ikke yderligere på det - eller også var det bare fordi det var Max der sagde det og han havde tilladelse til sådanne udtryk.
" Maybe that's your call in life Reign, accepting the fact that there's ALOT of annoying people - and all of them, whats to be a part of your - extremely interesting life. " sagde han så bare med et skævt smil, og måtte flere gange holde en pause for ikke at komme med en kommentar som på en eller anden måde ville nedgøre menneske racen. Det var en sværere opgave en som så at tale bare nogenlunde pænt. Men han gjorde nu alligevel et forsøg, om det så til sidst blev for meget så ville han jo bare lade være også bryde aftalen med Reign. I princippet kunne han jo ikke bestemme hvordan Razor skulle opføre sig, men det var jo bare hvis han ville have selskab for en stund som ikke var sure - så var det måske bedst bare at makke ret et øjeblik. Dog var det fristende alligevel, for sure hoveder var sjove hoveder. Razor fulgte kort med i hvad Max snuppede og uden videre betalte for. Så hurtig havde Razor nok aldrig selv været til at bestemme sig hvad han skulle vælge i sådan en bod - tværimod han kunne stå og savle over udvalget indtil butikken lukkede ~

" Kiddo.. " mumlede han snerrende af Reign før han bare hurtigt fulgte med væk fra boden. " You're complaining about free candy.. weirdo " sagde han så bare kort lidt drillende før han lod blikket glide lidt rundt på alle andre boder. Han rettede kort på huen på sit hoved før han luntede hen og falt i staver over endnu en bod med skarpe objekter. Han kunne ikke gøre for det. Det var som om han var tryllebundet af det.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1454
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ♖ Who said I wouldn't return? (Reign)

Indlæg by Reign on Man 16 maj - 15:02

Reign ignorerede Razors reaktion til hans 'øgenavn' og sukkede lavt ud, ikke af ham men af Max, der gik lidt foran dem, "I just think he's wasting his money. I mean, it's not like--" han stoppede sig selv, da han lagde mærke til, Razor ikke gik ved hans side mere, og fik til sidst øje på ham henne ved en bod. Strengt - lige midt i en samtale.
Han rullede øjne med sagde intet - så længe Razor kun kiggede på sådan nogle ting uden at bruge dem, var det vel ikke som sådan et problem. Reign fortsatte derefter videre en smule hurtigere, indtil han nåede op til sin ven. Hvis han var heldig, ville de blive væk i mængden og slippe for at have halvdæmonen på slæb.
Men Max havde andre planer. Han smilede kort til Reign, da han fik øje på ham, men kiggede videre rundt efter det sidste medlem af gruppen, som de virkede til at have mistet, indtil han fik øje på ham et godt stykke bag dem, stående med blikket på en masse skarpe genstande. Han klappede Reign en enkelt gang i ryggen og gav ham sin pose, ”i’ll be back in a second. Meet you by the ruined house, ’kay?” hvorefter han gik.
Reign åbnede munden for at få Max til at blive, men han var hurtigere væk, end han kunne nå at sige et ord. Han så lidt efter ham med et tvivlsomt blik, da han godt kunne regne ud, hvad han skulle, og langt fra følte sig tilpas med at lade ham være alene sammen med Razor, men efter en dyb indånding fortsatte han alligevel videre igennem markedet og hen til et hus – eller det der i hvert fald havde været et hus inden jordskælvet. Nu var det bare en stor bunke skrammel, som ingen havde gidet at rydde op.
Han hoppede op på bunken, indtil han nåede toppen, og satte sig på en af de væltede stylter. Han sad ikke specielt højt oppe men højt nok til, at han kunne kigge ud over markedet. Og da hans blik havde fundet Razor og Max, satte han sig lidt bedre til rette og smed en karamel i munden.

Max stoppede op ved siden af Razor og gloede også ned på de mange smukke og mindre smukke våben, der lå udstillet. "That one is cool," han greb en daggert med krum klinge og en tilhørende skede til af slangeskind og førte den lidt rundt i hånden, indtil han til sidst holdte omkring skaftet, som man skulle, for at mærke, om den føltes god, "hey, Razor, do you live here? In Firewood Village, I mean."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ♖ Who said I wouldn't return? (Reign)

Indlæg by Razor on Man 16 maj - 17:04

Razor hørte slet ikke det sidste Reign havde sagt. Han var forsvundet end i en beundrende verden med blikket limet fast til de smukke ting denne bod havde at byde på. Hvilket også var grunden til at han ikke rigtig bemærkede at de to fyre forsvandt længere væk i mængden af folk på markedet. Ikke at det som sådan var et problem - han ville sikkert hurtigt kunne finde deres færd og spore sig ind på hvor de gemte sig henne hvis det blev nødvendigt. Men indtil da ville han gerne lige kigge nærmere på tingene i boden.
Han bed sig kort i læben og lod kort fingrene glide over bladet på en af knivene der lå - godt nok havde han lige købt en kniv, men man kunne jo aldrig få for mange af sådan nogle.

Det tog ham et par sekunder at fra rive sit blik fra tingene og rette det mod Max, da han dukkede op. Smilet om hans læber voksede en smule og han så mod den daggert han havde fået fingrene i. " Beautiful and yet so harmful. You like knives? " spurgte han så hurtigt og betragtede kniven - den var smuk - og sej. Det var noget Razor kunne få alt for lang tid til at gå med, kigge på knive. Især hvis muligheden for at bruge dem senere også meldte sig. Der var intet som at se en kniv i aktion.
Razor rystede hurtigt lidt på hovedet ved Maxs spørgsmål. " No, I live with my.. egh - I Live in Doomsville.. In the umhg, Angerforge District. But I thought Reign maybe wanted his shirt back, thats why I came. Maybe to get my own shirt back too. Even though I promised not to show my face here agian.. " sagde han så lidt med et lille grin før han kort pillede lidt ved en kniv. Razor kunne godt holde løfter, men ikke løfter som han gerne ville bryde.
Han skævede kort lidt rundt før han kort rynkede panden lidt men rodede sig så kort lidt op i håret. " Where did he go? " spurgte han så. Da det sådan set først nu gik op for Razor at Reign ikke længere var lige i nærheden. Han skævede så tilbage på Max med et kort lidt skeptisk blik. " Did you steal him? Where did you put him? Is he safe? did you kill him? How could you do such thing!? " spurgte han så og hævede kort lidt et bryn. Han trådte automatisk et skridt tættere mod Max og lod hovedet glide på skrå. Ikke at der som sådan var specielt seriøst det han spurgte om. Men Reign var ikke til stede, hvilket betød at Razor godt måtte udfolde sin indebrændte sætninger en smule.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1454
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ♖ Who said I wouldn't return? (Reign)

Indlæg by Reign on Man 16 maj - 20:22

"Not very good at using them but, yeah, I like them. They're cool. And light," Max svang daggerten lidt rundt, dog kun i små cirkler, da det hurtigt kunne ende galt. Ikke at han var interesseret i at købe den. Han havde allerede en god daggert, og han brugte den egentlig ikke særlig meget.
Han lyttede til Razors svar og stoppede først med at svinge våbnet og i stedet føre blikket ned på ham, da han hørte det sidste. Ikke se ham igen? Det lignede ikke Reign - han var måske hårdnakket og stædig, men han var altid sød mod andre, selv når han ikke brød sig specielt meget om dem.
Han modstod dog at spørge ind til det, selvom han var nysgerrig. "Angerforge District, huh? I bet you're super high class," han smilede og lagde forsigtigt kniven tilbage på sin plads ved siden af de andre.
Et andet spørgsmål lå på hans tunge og forsøgte at mase sig ud gennem hans læber, men da han endelig fik taget sig sammen til at spørge, blev der pludselig spurgt efter Reign. Max så kort forvirret ud, men det blev hurtigt erstattet af et lille grin, "no, no, no, don't worry. He's right over here," han nikkede i retningen mod det ødelagte hus, inden han begyndte at gå. Og nu hvor de alligevel var inde på Reign, følte han godt han kunne spørge alligevel og få stillet sin nysgerrighed, "sooo... are you, like, his boyfriend? Or his lover? I can't ask Reign, 'cause he'll just say no. He's shy like that," Max stak hænderne i lommen, mens han stille traskede afsted, og så ned på Razor.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ♖ Who said I wouldn't return? (Reign)

Indlæg by Razor on Man 16 maj - 21:00

" I can teach you! " fik han hurtigt sagt med et begejstret udtryk. Razor var god med knive og det var ikke noget han lagde skjul på - hvis han så oveni købet ville kunne blære sig lidt med sine evner ved at lære Max at være bedre med knive - det var da kun en bonus. Men han vidste ikke helt, det var slet ikke sikkert Max overhovedet var typen der kunne lide at bruge knive til det som Razor mente man skulle bruge knive til. Desuden ville Razors lærings metoder sikkert slet ikke falde i god jord.

" Oh! no no, not at all. I live and work in a high class house, but me.. pfft nope. " sagde han så lidt med et grin. Razor var helt sikkert det modsatte af high class. Hvilket i sidste ende ingen betydning havde. Han havde vel i princippet slet ikke lyst til at være det, for de var altid så fine i tøjet og rendte rundt med næsen i sky som om de ejede hele verden. Nogen af dem gjorde vel egentlig - men der var grænser. Razor holdt sig til sine egne meninger om ting, der var sikkert en del af dem der havde en high class rank, men det var ikke noget han tænke over. Ikke ud over når han blev gjort opmærksom på de ting han sagde som for andre var nedlandende.

" Oh.." sagde han kort og skævede mod hvor Max havde nikket mod. Razor rynkede kort næsen lidt før han så bare fulgte med. Et øjeblik skuffet over der ikke kom meget mere spænding ud af det. Om det var fordi han havde håbet på en mindre skattejagt for at finde Reign eller lignende, det vidste han ikke. Det kunne hvert fald have været sjovt.

" Huh? " Han hævede kort overrasket et bryn før han rystede på hovedet med et lille grin til Max spørgsmål. " Ha.. No. He hates me. Its sad - he's so hugable it hurts! " sagde han så bare og lod blikket glide frem i den retning de bevægede sig i. Selvfølgelig med et smil om læben. Han var stille et øjeblik, mest for at få sine ord ud på en måde så det ikke var helt hen i vejret - men han kunne ikke samle sine ord til noget ordenligt. " Anyway! I probably would've killed him if he didn't let me visit. Fear does something to people, all of the sudden they can be sooo nice. - Even though he kicked me out in a rain storm. Thats kinda rude. I might have said stuff I shouldn't have. Oh well. Shy you say? Why is that? You guys don't talk about stuff like that? " sagde han så bare lidt med et lille grin før han lod blikket glide en runde omkring dem, men så tilbage på Max.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1454
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ♖ Who said I wouldn't return? (Reign)

Indlæg by Reign on Man 16 maj - 21:22

"Yeah! Sure, I would like that," svarede Max bare med et bredt smil, da det da egentlig var en god mulighed for at lære at forsvare sig selv. Han anede selvfølgelig ikke, hvor dygtig, Razor var, men han virkede til at have selvtilliden i orden omkring det, så han var sikkert bedre, end man lige troede. Og så var det jo super fedt at lære nye ting helt gratis.
Han løftede hovedet let af det næste med nikkede så bare forstående, da det gik op for ham, at han måtte være en tjener af en art. Måske underholdte han. Han virkede som en sjov, lille fyr.

"What? Really?" udbrød Max af svaret og hævede begge øjenbryn i overraskelse, inden Razor forklarede yderligere. Sådan havde han godt nok ikke forestillet sig, Reign ville opføre sig. Det var godt nok ikke særlig venligt.
"He's just shy in general, I guess," svarede han stille med et tænksomt blik, stadig nysgerrig efter, hvorfor han kunne finde på at behandle sådan en sød knægt sådan. Det gav jo overhovedet ikke mening, når han tidligere havde været så overbeskyttende overfor ham.

Reign var faldet hen i sine egne tanker og i udsigten over markedet, at han helt havde glemt at holde øje med de to, inden han fik øje på dem lidt foran sig. Han løftede hånden for at hilse men lod den langsomt falde ned igen, da han lagde mærke til, at Max så lidt underlig ud i hovedet. Havde Razor mon fortalt ham noget, han ikke skulle have fortalt ham? Havde han sagt, han var en... en vanskabning?
En klump samlede sig i Reigns hals, som hans tanker fløj afsted, og han ventede til, de var tæt nok på ham, inden han nervøst spurgte, "what, uh... what are you talking about?"
"Nothing important," Max fik et smil frem og rodede lidt rundt i sin vens allerede rodede hår, inden han satte sig på bjælken ved siden af ham.
Det hjalp ikke Reign, at han ikke fik et ordentligt svar. Åh gud... hvad havde de snakket om? Han var sikker på, Razor havde sagt noget idiotisk, og sendte ham derfor et både vredt og skuffet blik.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ♖ Who said I wouldn't return? (Reign)

Indlæg by Razor on Man 16 maj - 21:58

Om ikke andet havde Razor hvert fald en grund til at blive hængene længere hvis han skulle lære Max et par tricks eller to med en kniv. Selv uden Reigns mening om det. Hvilket sådan set bare fik et bredt smil frem over hans læber mens de gik afsted.
" Yea, but it's okay. It was my own fault after all.. " sagde han så lidt før han rettede blikket frem mod Reign da han fik øje på ham længere fremme. Sådan som han sad der og slet ikke opdagede at de var på vej hen til ham. Han kløede sig kort lidt ved kanten af halsbåndet som sad om hans hals mens tankerne røg lidt hen over det Max sagde - det var nu ikke fordi Razor havde fået indtryk af at Reign var en genert type - men på den anden side havde Razor heller ikke rigtig givet den fyr så meget en chance for at vise hvad og hvem han var. Han var jo et menneske - alle mennesker var ens. Også alligevel ikke - det var han hvert fald ved at forstå mere og mere.

Razor skævede kort mod Max før hans blik igen ramte Reign, han trak så bare kort på den ene skulder mens et halv lusket og lidt flabet smil glad over hans læber. Mest bare for at drille en smule - det var vel ikke fordi Razor havde sagt en masse han ikke burde. Nej, det mente han ikke selv. " I'm gonna teach Max to throw knives - exciting huh? We'll just place a fancy apple on top of you're pretty little head and hope for the best! " sagde han så bare med et lille grin før han kort prikkede til Reign, men fandt sig så også bare selv tilrette på bjælken og lod blikket glide ud over mængden af folk. Der gik dog ikke mange sekunder før han nakkede en af de der slikposer fra Reign og stoppede et stykke i munden - med det sammen blev han ramt af den søde smag. Det var alt for længe siden han sidst have fået slik.

" How's Django!? " spurgte han så hurtigt da han helt havde glemt at spørge ind til den gamle hund. Det undrede et øjeblik kort Razor at det overhovede strejfede ham at skulle spørge - men et eller andet sted var det jo altså en sød hund som helt klart fortjente en tanke. Den havde trods alt været lidt med til at overtale Reign om at få lov at komme med til hans hytte den dag.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1454
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ♖ Who said I wouldn't return? (Reign)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum