Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | April

Latest topics
» One big new world ~ Lori
Today at 1:25 by Lori

» It's a whole new world ~Valerya
Yesterday at 23:49 by Fenrer

» Game is on - Misha
Yesterday at 22:04 by Misha

» Fravær for Lux&Valerya
Tirs 24 apr - 21:41 by Valerya

» Lidt hjælp, tak - Gautham (fortids emne)
Tirs 24 apr - 19:14 by Gautham

» The game is on - Emnesøgning
Tirs 24 apr - 18:46 by Valerya

» Date please! - Sean
Tirs 24 apr - 18:33 by Lori

» Well thats a bummer. - Sean
Tirs 24 apr - 14:49 by Sean

» Varm stue og køligt selskab ~ Sean
Tirs 24 apr - 14:34 by Sean

Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Lori
 
Misha
 
Nymeth
 
Vetis
 
Gautham
 
Lux
 
Isabell
 
Kira
 

Statistics
Der er i alt 243 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Valerya

Vores brugere har i alt skrevet 152079 indlæg in 7867 subjects

When you need me, I will always be there

Go down

When you need me, I will always be there

Indlæg by Gæst on Søn 15 maj - 22:35

Tid Klokken er lidt over 21:30
Sted Hjemme hos Lilith
Omgivelser Hjemmet er stort, det er smukt og ganske majestætisk. Det er et hjem hun stjal fra nogle rige mennesker. Det består er tre etager, den første er tilhørende stue, køkken og bad. Den næste er værelser, samt badeværelse, den sidste etage er flere værelser og flere badeværelser.
Vejr På trods af sommermåneden, så er det en smule kold. Dette skyldes både dårligt vejr, men også fordi det er nat.
Påklædning
- tøj + Plus et par skinny jeans og et par højhælede sko
- hår, makeup
- Smykke

Emnet er tilegnet @Elena

Elena var en af de få, som hun virkelig bekymrede sig om. Hun var en af de få, hun ville gå det ekstra for at holde af. Det var også derfor hun hadet at se denne smukke engel trist, hun hadet at se de så smukke øjne fyldte med tårer. Hun foragtede Neal for at gøre dette imod hende, foragtede ham fordi han legede med hende. Hun fortjente så meget bedre end dette. Hvis tingene skulle gå efter Liliths hoved, så ville Elenas øjne altid skinne glade, hendes mund være beklædt af et smil og alt ved hende ville stråle af lykke. Hun havde lyst til at flå ham fra hinanden, dette vidste hun dog blot ville gøre Elena det mere trist. Normalt ville hun aldrig gå så langt for nogle, normalt var hun ligeglad og derfor ville hun overhoved ikke tænke på det. Elena var dog et helt anderledes tilfælde, hun rørte noget inde i hende og fik tanker frem i hendes hoved, tanker hun ikke havde haft i meget lang tid.
Som hun sad der med Elena tæt ved sig, strøg hun hende blot ned over det røde hår. De sad på en blød sofa, blot fordi hun ville have Elena skulle sidde så blødt som overhoved muligt. Hun holde hende ind imod sig, således de sad side om side, men Elena ville have sin kind imod hendes skulder og hun selv hvilede sin hage imod hendes hoved "Han fortjener dig slet ikke! Du er den mest fantastiske kvinde jeg har mødt! Du er loyal, smuk, intelligent og helt igennem vidunderlig. Hvis han ikke kan se det, og endda vælger at være sammen med en anden, så er han på ingen måde dine tårer værd" hun fjernede sin arm fra omkring Elena, og vendte hende imod sig selv. Her strøg hun blidt sin tommelfinger hen over hendes kind, blot for at fjerne evt. tårer der gled ned.

Mange så Elena som værende underlig, måske endda sindssyg. Dog så Lilith selv skønheden i denne ødelagte engel. Igennem deres lange venskab, havde hun altid set de gode i Elena. Hun så ikke det mærkelige, eller for den sags skyld sindssyge, hun så en vidunderlig og helt igennem fantastisk kvinde. En kvinde hun fandt sig selv falde mere og mere for. Dette var dog aldrig noget hun havde sagt, fordi hun allerede vidste Elena's hjerte var taget. Hun vidste Elena havde sine øjne imod en anden, så hun respekterede dette og forsøgte ikke at agere udfra sine følelser, men lod sig i stedet blot eksistere i denne kvindes verden.
Hun lagde hovedet på skrå, og smilede blidt "Du kan gøre så meget bedre, han fortjener hverken din kærlighed eller dine tårer! Se hvor meget du har kæmpet og hver enkel kamp har blot givet dig mere sorg. En der virkelig elsker dig, ville aldrig lade dig gå igennem dette og hvis han virkelig elskede dig, så ville han ikke gøre dette imod dig" hun strøg blidt noget rødt hår om bag hendes øre. Hun så hende blidt i øjnene, men passionen var lige bag blidheden og derfor svagt at se i de mørke øjne. Som kunne hun ikke styre sig selv, bøjede hun sig frem og trykkede blidt sine læber imod Elena's. Hun burde ikke gøre dette, men hun kunne ikke styre sig selv. Kysset var blidt, men det var også lagt muligt at Elena kunne trække sig tilbage. Dog da hun selv opdagede hvad hun havde gjort, rykkede hun sit hovedet væk og rødmede svagt "Det må undskylde, jeg ved ikke hvad der gik af mig" hun rynkede brynet og bed sig i læben. Hun havde altid forsøgt at være der for Elena, altid forsøgt at være den hun kunne falde sig tilbage på. Hun var der normalt aldrig for folk, men de to var tætte og de havde hinandens rygge igennem alt. Dette var så nok også derfor, hun virkelig gjorde så meget for denne kvinde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: When you need me, I will always be there

Indlæg by Valerie on Man 16 maj - 8:35

Det var fornyeligt at Josette havde ladet hende gå for, hvad hun havde gjort ved Catherine. Et brandmærke også skulle man åbenbart straffes. Elena mente ikke at den handling Josette havde haft var gjort rigtig. Hvem ville straffe en falden englen for at beskytte en god engel? Det gav jo ingen mening, men på den anden side havde Elena kunne læse Josettes tanker. Neal ønskede ikke at snakke med hende, ikke at det havde stoppet hende før, men denne gang havde hun opdaget at han havde friet til Catherine... og ikke nok med det. Hun bar hans barn. Det havde føltes som om, at hendes hjerte var blevet flået ud af brystkassen på hende. Tårerne strømmede ud af øjnene på hende, og her havde Lilith fundet hende.  Det var rart ikke at være alene. Det var dog anderledes ved Lilith, men hun kunne ikke beskrive hvordan. Elenas hoved hvilede imod Liliths hoved da Lilith havde hovedet på hendes skulder. Så snakkede Lilith til hende. Elena reagerede mest ved, at hovedet på hendes skulder blev fjernet. Dog lyttede hun. Neal fortjente hende vel ikke. Hendes besættelse i ham havde stået på så længe. 700 år. Liliths fingre fejede blidt Elenas tårer væk. Elena kunne ikke andet end egentlig at give Lilith ret. Det var ingen hemmelighed at Elena havde svært ved at give slip på folk når de først var kommet tæt på. Men måske var det på tide at slippe en som egentlig ikke gjorde noget godt for hende alligevel?

Elena sank let en klump. De ord der blev sagt var rigtige. Så nikkede hun let til Lilith. Lilith strøg meden blid bevægelse en lok af Elenas hår om bagved hendes øre. Det næste der skete kom som en overraskelse for hende. De silkebløde læber der placerede sig imod hedes egne. Elena blinkede kort overrasket, men hun følte sig draget imod det. Følelsen da Liliths læber forsvandt hende var underlig. Følelsen af en tomhed ramte hende. Som om, at de manglede på hendes. Elena rystede let på hovedet.
"Ingen grund til at undskylde." Svarede hun i en hvisken. Hun sank en klump. Ganske forsigtigt lagde hun en hånd på Liliths kæbe og plantede sine egne læber imod Liliths. For at være sikker på at den fornemmelse i hende var rigtig. Og det var den. Den små kildren i maven, følelsen af at blive draget imod en person. Det var slet ikke på samme måde som når hun havde været ved Neal, det her var langt bedre. Elena havde aldrig været i tvivl om, at hun elskede Lilith. Dog på grund af hun aldrig havde lært forskelle på de typer kærlighed der fandtes i verden, så havde hun ikke kunne sætte ord på hendes følelser for Lilith og derved aldrig gjort noget ved det. Det undrede hende en anelse, hvordan det kunne føles så rigtigt.
avatar
Valerie

Antal indlæg : 13
Reputation : 0
Bosted : well...
Evner/magibøger : Mind Compulsion

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: When you need me, I will always be there

Indlæg by Gæst on Man 16 maj - 10:41

Kysset havde været an akt, fra noget hun havde lyst til. Hun kendte lyst, men hun var ikke vant til følelsen af kærlighed. Ligesom Elena selv, var hun ikke vant til disse følelser. Hun var vant til at skulle have sex, men det var blot sex og intet andet end dette. Så da hun med et fandt sig selv blive tiltrukket af Elena, vidste hun ikke helt hvordan hun skulle agere. Foruden det faktum Elena allerede fandt sig tiltrukket af en anden, så vidste hun ikke hvordan hun skulle tage det. For hende var kærlighed en svaghed, hun havde lært fra sin moder at denne slags forhold var forkerte og man ikke burde binde sig sådan til nogen. Det var okay at være tiltrukket af folk, men denne slags forhold var ikke just gode.
Dog havde der altid været noget ved Elena, noget som trak hende ind og faktisk gav hende en lyst til det. Med Elena i sine tanker, havde hun ikke ideen om at forhold var en svaghed, at disse slags følelser var forkerte. Dette betød dog ikke hun var god til det, at hun rent faktisk vidste hvordan hun skulle gøre. For hun var i bund og grund stadigvæk på bar bund. Hun vidste ikke om hun skulle sige noget, om hun skulle gøre noget eller agere på en anden måde.

Hun havde for en af de første gange i sit liv, oplevede følelsen af at være nervøs. At hun havde gjort det var impulsivt, så nu var det blot om hvordan Elena reagerede. Dog fik hendes ord hende til at rynke brynet, samtidig med den blide hånd imod hendes kæbe. Hun sukkede da kysset ramte hendes  læber. Hun lukkede øjnene og gengælde kysset. Det var blidt, men alligevel fuld af vise følelse. Hun lagde sin hånd imod Elenas kind, og rykkede sig tættere på. De sad i forvejen tæt på hinanden, så nu var de blot det tættere på hinanden. I sit baghovedet, havde hun frygtet Elena ville blive forageret, at hun ville blive sur eller andet lignende dette "Du har ingen ide om hvor længe jeg har haft lyst til dette" hviskede hun imod hendes bløde læber.
Hun hvilede sin pande imod Elenas "for mig er du den mest fantastiske person, du får mig til at føle ting jeg aldrig har følt før. Min moder plejede fortælle mig forhold var for de svage, at kærlighed var en svaghed og de burde undgås. Dog giver du mig lysten til at prøve det" hun strøg sin næse blidt imod Elenas, i et form for eskimokys, hvilket var at man strøg næsen imod hinanden

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: When you need me, I will always be there

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum