Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Haradir
 
Dr. Trott
 
Zayden
 
Chester
 
Gale
 
Sean
 
Larlii
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154251 indlæg in 8006 subjects

✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Side 1 af 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Man 13 jun - 0:05Sted: En gade i Firewood Village ikke langt fra parken.
Tid: Aften - det er tusmørke tid.
Påklædning: Beskrevet ~
Vejr: Beskrevet ~
Tag: [You must be registered and logged in to see this link.]


" I guess you're now what they would call a fallen angel! Shame on you - I guess.. Probably not, It's my fault I know - you don't have to look at me like I don't know that, because I do. I wouldn't change a thing. Flying is one goal in life, and you almost made that true - except you didn't.. " Sagde han så bare med et lille grin.
" You see? that didn't even... I mean, well I guess it kinda did.. Sorry, noooot sorry.. " Sagde han bare kort med et lille grin i det han snuppede en fjer fra vingen på den engel, der desværre måtte lade livet for Razors kedsomhed denne aften. Det var egentlig ikke fordi det havde været hans plan at skulle slå den ihjel - men nogle gange, for det meste - lod han sig rive med af øjeblikket, og det havde denne gang ført til hvad det havde ført til. " You look a little bit moody. " Sagde han lidt og strøg kort englen over kinden - han havde placeret kvindens nu livløse krop op af en mur. Egentlig havde det været på taget af bygningen her, men eftersom det forsøg Razor havde gjort for at få lov at flyve med englen - havde endt i et styrt til jorden - var tingene gået anderledes end forventet. Engel var ikke sluppet så let når det kom til skader som Razo var. Den havde måtte lede under et brækket bækken og en masse grimme sår. Razor selv havde sikkert forstuvet sin albue, men han tog sig ikke af smerten - de skrammer han havde fået var ved at hele sig - for hvor heldig kunne man være? det var en engel han var styrtet sammen med.

Han børstede kort lidt skidt af sit knæ før han skævede lidt ned over sit tøj, som vidst ikke var helt lige så rent som da han var taget afsted - fra hvor han i øjeblikket holdt til. Et hus hvor folk tilsyneladende havde valgt ikke at være hjemme. Hvilket også var grunden til at hans tøj slet ikke var hvad han plejede at have på - også alligevel, bukserne han havde kunne finde i det hus han var i var alt for store, så han havde stadig sine egne hullede sorte bukser på - men i stedet for en kedelig ensfarvet trøje, havde han et ternet skovmands skjorte på. Som dog uheldigvis led lidt under en vis mængde blod på nuværende tidspunkt. Ikke hans eget, men blod fra englen. Halsbåndet var som sædvanligt om hans hals og ingen sko var at finde på den lille halvdæmons fødder.

Et betragtende blik gled over fjeren i hans hånd, før han så bare begyndte at spadsere ned af gaden. På udkig efter mere underholdning - dette havde kun været starten på hans aften - heldigvis var vejret ikke det bedste denne aften - det regnede lidt af og til og en vinden var lidt mere end hvad mange gad rende rundt. Så der var ikke mange folk på gaden, ikke ud over dem som havde haft ting at gøre og var på vej hjem - men alle nærmest med skyklapper på for ikke at skulle stoppes af noget før de nåede hjem i ly for aftenens vejr. Razor selv fandt dette vejr spændende og sjovt. Det fik alting til at være en smule mere dystert - lige som han kunne lide det.
" O little one, My little one, Come with me, Your life is done. Forget the future, Forget the past. Life is over: Breathe your last. " nynnede han stille mens han trissede afsted. Havde det ikke været for den smukke fjer han havde mellem hænderne - så ville han for længst have glemt episoden med englen tidligere.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Man 13 jun - 1:00

Påklædning: sandfarvede bukser, hvid t-shirt, lyseblå cowboyjakke med oprullede ærmer, de typiske store vandresko. Alt er gennemblødt.

Reign havde haft en elendig dag - havde mødt tidligere på arbejde, end hvad han plejede, og var blevet længere, end hvad han egentlig skulle. Åbenbart var der en eller anden kongelig, der havde valgt at holde en form for fest i netop Firewood Village, og netop hans bager var udvalgt som dem, der skulle lave brødet. Og når rige mennesker holdte fest, så havde de altid uendelige og helt latterlige mængder mad. Det vil sige også brød, kager og tærter, så Reign havde knoklet sin røv i laser for at nå at lave nok og at lave de forskellige ting så perfekte som overhovedet muligt for ikke at få - gisp - kongelige klager.

Heldigvis havde Max reddet det, der derefter var tilbage af den rædsomme dag, ved at invitere ham på druk samt en tur til søen. Og selvom de kun nåede at hoppe i vandet, inden det var begyndt at regne, og de derfor måtte søge læ, havde det alligevel været hyggeligt. Det syntes Reign i hvert fald. Til trods for at han var gennemblødt, fordi Max havde været et røvhul og havde skubbet ham i søen med al sit tøj på, og vinden føltes kold i hans ansigt og på hans krop, var han i strålende humør. Om det var den flaske porter, han havde hængende fra hånden og var halvt tom, vidste han ikke. Måske havde han bare savnet Max. Han havde ikke set ham så meget på grund af brylluppet, der var ved at blive forberedt, så det var rart med en lille mandeaften bare med de to. Faktisk fandt han det utroligt ærgerligt, han var taget hjem allerede.

Han gik ned af en af de små gader i Firewood Village, på vej mod sin hytte så han kunne få skiftet til noget tørt tøj, og var midt i en tår af porteren, da en velkendt person fangede hans blik. Razor gik et godt stykke foran ham. Han regnede i hvert fald med, det var ham. Højden, håret, de bare tæer... det kunne næsten kun være ham. Skjorten forvirrede ham dog.
Reign skubbede sin underlæbe ind i sin mund, mens han i stilhed fortsatte og overværede Razor. Hans første tanke havde selvfølgelig været at gå op til ham og hilse, men på den anden side var han også nysgerrig efter at se, hvad knægten lavede, når de to ikke var sammen. Når Reign ikke var hos ham.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Man 13 jun - 6:43

Han svingede lidt med fjeren i luften foran sig med et lille grin. Men sænkede så farten et øjeblik. Uden at se sig tilbage, opfattede han at der vidst var en velkendt person i nærheden. Hans duft var ikke til at tage fejl af. En ting var at det var menneske - hvilket Razor tit og ofte var ret opmærksom på, en anden var at det var en duft han havde duftet en del føre - og sammenlignede med noget godt. Han valgte dog ikke at vende rundt og gå mod personen. Nej i stedet trak han tiden lidt ud - kun lige et kort dog, for at se om der blev taget kontakt - men Razors tålmodighed var elendig som den plejede og der gik ikke mere end nogle sekunder, skævede han lidt op af bygningen ved sin side, og et lille smil bredte sig over hans læber. Han valgte så bare kravlede op muren og forsvandt væk over taget, i et næsten uhyggeligt hurtigt tempo.

Han var dog ikke væk længe. Tagene var glatte, men det forhindrede ham ikke i at bevæge sig hen over dem og ned på den anden side. Bare for at tage en mindre omvej og ende et stykke længere tilbage end han før havde været. Hvilket gjorde, at før man vidste af det, dukkede han nærmest op, ud i ingenting bag ved Reign. Han hev fat i ham og trak ham til siden. Ikke langt væk fra gade, men bare lige en meter eller to ned af en anden gade. - I et greb, hvor Razor var bag ved Reign - fjeren mod fyrens hals som havde det været en kniv.
Han bed sig kort i læben og et øjeblik med hovedet tæt mod Reigns, nød han hans duft et par sekunder. Selvfølgelig med et smil om læben.
" Missed me? You don't have to spy on me.. You know.. " Sagde han stille med munden helt tæt ved Reigns øre. " Not that I care - It's kinda hot.. " tilføjede han så bare, i en nærmest spindende tone og nappede kort Reign ved øret.
" And why are you soaking wet? " Spurgte han så lige kort, mindre et et øjeblik efter - det gik op for ham at den trøje han havde fat i, faktisk var mere eller mindre gennemblødt. - Tydeligvis var Razor i et drillende humør - hvis man kunne kalde det drillende, han kunne sikkert finde på at gøre den langt længere ud end bare at drille. Skræmme livet halvt af mennesket, for så bare at bryde ud i latter få øjeblikke senere. Men han valgte nu alligevel ikke at gøre det - endnu hvert fald. Han slap ham dog ikke endnu, lod i stedet bare fjeren glide hen over fyrens hals og under hagen.
Smilet om Razors læber forsvandt ikke et øjeblik. Hvis Reign kunne magte det, så ville han højst sandsynlig blive Razor underholdning for i aften. Så kunne man da se det på den lyse side. Der var ikke flere engle der måtte lade livet.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Man 13 jun - 11:16

Reign forsøgte at regne ud, hvor knægten skulle hen. Han skulle have drejet til venstre en af gangene, hvis han ville hen til hans lille hytte i udkanten af byen, men det havde han ikke gjort. Altså, var det et andet sted, Razor skulle hen. Parken? Nej, han havde for få dage siden nævnt, at han ikke var stor fan af parker. Markedet var stort set lukket, så han var nok ikke på vej derhen. Måske var det Doomsville, han var på vej til - men igen skulle han havde drejet. Han gik stik vest, mens Doomsville var mod nord.

Reign nåede kun lige at overveje kroen, inden hans tanker og undren blev afbrudt af Razor, der hastigt kravlede op af væggen med sine uhyggelige shapeshifter-kræfter - han regnede i hvert fald med, det var derfor, for han kendte ikke til én eneste dæmon, der kunne sådan noget.
Reign stoppede op, som knægten forsvandt over taget, og pustede skuffet ud, stadig med blikket på bygningen. Han skulle nok have sagt noget, nu var det jo for sent.
Han blev stående der lidt, indtil en vind ramte hans våde tøj og sendte et gys gennem hele kroppen på ham. Nåede dog ikke at tage mere end halvandet skridt, inden der blev grebet fat i ham bagfra, og han blev trukket med ned af en anden gade. Han hverken nåede at protestere eller stritte imod, inden de stoppede igen, og han der lagde mærke til en kildende følelse i nakken, der endnu engang sendte et gys hele vejen ned langs hans rygsøjle.

Reign behøvede ikke engang at se på sin "angriber" for at regne ud, at den listige knægt måtte have opdaget ham og på en eller anden måde bevæget sig om bag ham. Hvilket også var grunden til, han ikke var bange. Nærmere fortryllet over hele situationen, der føltes underligt ophidsende. Men Reign, der ikke havde lyst til at falde i et hul, han ikke kunne komme op af igen, rystede den sitrende fornemmelse efter nappet i øret af sig og vendte sig om, da han var sikker på, det var lykkedes ham at berolige sig selv nok.
"I've been swimming," sagde han blot og valgte ikke at tilføje flere detaljer, da Razor måtte lære at bruge sin fantasi med hensyn til hans svar.
Kuldegysningerne på Reigns arme havde næsten lagt sig, og han snuppede fjeren ud af hånden på halvdæmonen og lod den køre lidt rundt mellem sine fingre foran sit ansigt, "did you skin a swan or something?" spurgte han med et hævet bryn og lod blikket glide fra fjeren og ned til Razors ansigt, afventende og en smule utålmodigt.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Man 13 jun - 11:47

Han rettede blikket mod Reign ansigt med et lille smil, betragtede ham for en stund - også lidt længere tid end den stund. Lyttede til hans hjerteslag, mest for at finde ud hvad hvad hans reaktion var med det. Ingen frygt. Smilet forsvandt stadig ingen steder. Det var faktisk godt, at han ikke var bange - det betød at tanken om at han var dæmon måske havde lagt sig en smule. At det ikke var det han koncentrerede sig mest om. I princippet kunne Razor sagtens bare have tabt tråden og været i et stadie der for Reign kunne være farligt at være i nærheden af - et stadie hvor de følelser der var mellem dem ikke kunne redde ham.
" Swimming huh? With your clothes on? " spurgte han så lidt og hævede kort lidt et bryn. Ikke som sådan undrende, bare spørgende - at bade med sit tøj på, var ikke ligefrem det mest sigende. Det var da meget sjovere uden tøj. Så var man heller ikke våd for evigt bag efter. Men så på den anden side, Reign var altså lidt en underlig fyr.
" Thats a little bit odd.. " sagde han så bare lidt - kort tænkende, dog stadig med et smil om læberne.

Han fulgte fjeren med blikket da Reign snuppede den - og kunne kort ikke helt lade være med at griner. " A swan? suuuure you can say that.. " sagde han så bare lidt, og et skævt smil dannede sig over hans læber. En engel og svane - der var vel ikke så meget forskel hvis man sådan tænkte over det. " I mean.. She did have big beautiful white wings, and she did fly - for a moment, but then she fell, hard to ground... " sagde han så lidt, og hans blik var rettet ud i luften forbi Reign et øjeblik. Dog fandt det hurtigt vejen tilbage mod mennesket igen.

Han lod sit blik glide lidt ned over Reign før han kort kneb øjnene lidt sammen. Smilet dansede få sekunder efter hen over hans læber igen. " So, tell me - Do you need any help with getting rit of all that wet clothes? " Spurgte han så og lod sit blik søge tilbage mod Reigns ansigt. Smilet om hans læber var sødt og spørgende, mens blikket i hans øjne var mere i ret af noget flirtende og charmerende. Han vidste ikke hvor Reign var på vej hen, men han forestillede sig at fyren nok var på vej hjem. Hvis han kendte Reign rigtigt - så tog han ikke fejl ved at tænke at han nok gerne ville hjem i tørt tøj, sikkerhed for ikke at blive syg. Det var først nu, at en anden duft overmandede duften af Reign, sikkert fordi han et øjeblik ikke fokuserede på den. Han skævede lidt ned mod Reigns hånd - hvor en flaske vidst var placeret. " Are you drunk? or just drinking? " Spurgte han så lidt med et lille grin.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Man 13 jun - 12:29

Reign hævede et øjenbryn af Razors svar, der kun gjorde ham mere forvirret, end han allerede var. Hun? Var Razor en fuglekender, der kunne kende forskel på hun - og hansvaner? Og svanen... faldt ned? Bare sådan?
Han kunne ikke lade være med at overveje, om det mon var Razor, der havde slået svanen ihjel. Det gjorde ham dårlig at tænke på at slå et så smukt dyr ihjel for sjov - for han gættede ikke på, knægten spise fuglen bagefter. Tog bare en fjer og gik igen. Dumt. "...Okay," sagde han til sidst bare, da han ikke havde lyst til at skælde Razor ud allerede. Han var lige kommet og skulle helst ikke skræmmes væk.

Desuden røg Reigns opmærksomhed hurtigt hen på det næste, der blev sagt, og han rystede på hovedet dog med et lille smil, der kunne skimtes i mundvigen på ham. "Nice pick-up line. I wonder why you're single," sagde han sarkastisk og afleverede fjeren tilbage. Smilet hang dog stadig ved - det føltes underligt at blive lagt an på af Razor men var ikke ubehageligt på nogen måde. Han skulle nok bare vende sig til tanken om, at det var okay, og at de begge stort set havde åbnet op for deres følelser for hinanden. Sådan da. Agtigt.

Han kørte med sin nu frie hånd det våde pandehår tilbage, der kort blev siddende men langsomt bevægede sig frem mod panden igen, inden Razor kommenterede på flasken i hans anden hånd. "Hm?" udbrød han først lavt og så ned på flasken, han helt havde glemt på grund af det nylige selskab, "oh. Oh, no, not drunk. Not yet, at least."
Han havde da drukket af porteren, men størstedelen havde Max taget, hvilket nok også havde været en af grundene til, han gik så forholdsvist tidligt.
"Bet you wish I were," tilføjede han så drilsk med et matchende smil og lod blikket glide tilbage på Razor. Nu havde drengen endnu ikke set ham fuld, men han blev, som de fleste gjorde - glad, syngende, bøvet, gavmild, højlydt og mere eller mindre liderlig. Næsten alle blev lige dét sjovere og bedre at være sammen med, når de var fulde. Bortset fra de få, der blev deprimerede eller aggressive.
"So are you busy or do you wanna join me in my cabin? I'll try not to throw you out this time," tilføjede Reign til sidst med et skævt smil og forsøgte at stikke hånden ned i den fugtige bukselomme, hvilket han dog hurtigt gav op på.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Man 13 jun - 13:59

Han kunne ikke helt lade være med kort at grine. Reign troede rent faktisk på at det var en svane. Var der overhovedet svaner her i byen? - Måske i nærheden af en eller anden sø. Hvor var der overhovedet en sø henne? Hvis han tænkte for meget over det - ville han fare vild i sit indre kort over byen. Så han skubbede hurtigt den tanke ud. Det kunne være lige meget, han skulle ikke finde nogle svaner. Nu havde han jo fundet Reign - eller omvendt.
" Wait what? Me single? pfft... I'm in a perfectly healthy relationship with myself. " sagde han så bare med og viftede kort med fjeren da han havde snuppet den tilbage - eller, snuppet den fra Reign da han afleverede den tilbage. " Besides - I'm pretty awesome at pick-up lines. " tilføjede han så lidt kort og prikkede til ham med den 'spidse' ende af fjeren. Selvfølgelig var han god til sådan noget, alt hvad der havde med tale at gøre - der kunne man næsten garantere sig at Razor havde noget oppe i ærmet der kunne bruges, medmindre selvfølgelig det var jokes - han havde en elendig humor, som han kun brugte for sin egen underholdnings skyld. " I mean, I was a little bit off today, but you most definitley turn me on.. " Tilføjede han så han så bare med et drillende smil, som blev til et lille grin få sekunder efter. Så meget for pick-up lines.

" You better get drinking then! " sagde han så bare kort med et lille grin. " Yea, I think I would enjoy you as a drunk Reign - at least just for a moment. Me on the other hand, nope - thats not gonna happen. " sagde han så lidt med et lille grin, og rystede kort et par gange på hovedet. Sidste gang havde det været skidt og der havde han alligevel ikke drukket meget - eller måske, han vidste egentlig ikke hvor meget meget var når det kom til alkohol. Men han vidste at allerede der havde det gjort ham ustabil og mærkelig i hovedet, hvad ville det så ikke gøre hvis han allerede var det i forvejen. Nej, Reign ville blive sat i fare hvis der blev hældt alkohol på Razor.
" I'm busy.. real busy, hanging out with you I mean. If we're going to your cabin, thats fine by me. " Sagde han så med et smil før han kort lod blikket glide ned af gaden - men det fandt Reign få sekunder efter, og et smil bredte sig over hans læber. Han havde helt og aldeles ikke noget imod at tage med Reign. Om ikke andet, så havde han faktisk ikke tænkt sig at lade være - selvom tilbuddet ikke var dukket op. Sådan var Razor vel egentlig bare. Især når han en aften som denne søgte underholdning.
" Sooooo how was your hunting thingy thing you talked about? " spurgte han så lidt og lod hovedet glide på skrå. Efter egentlig bare at være begyndt at gå afsted. De ville gro fast hvis de blev stående meget længere. Det var sådan lige hvad han kunne huske Reign havde snakket om han skulle, ud over arbejde. Tænk at arbejde. Det lød egentlig anstrengende i sig selv.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Man 13 jun - 14:35

Reign kunne ikke holde et grin tilbage af Razors nye scorereplik, "oh, wauw. Is it getting steamy or is it just me?" sagde han så, stadig leende, og viftede hånden lidt mod sit ansigt for at kunne holde den indbildte varme ud. Scorereplikker var kiksede og overbrugte, og han kunne slet ikke holde ud, når folk brugte dem mod ham - i hvert fald ikke hvis de var i ædru tilstand, så var det direkte pinligt.
Men Razors var okay - både fordi det blev sagt i sjov og så, fordi det var ham. Han måtte komme med alle de scorereplikker, han havde lyst til - så længe de var rettet mod Reign selvfølgelig.

"Don't worry, I'll keep this one to myself," forsikrede Reign om og sippede af flasken. Han kunne godt huske sidst, han havde forsøgt at drikke Razor under bordet, og det var endt skidt. Faktisk vidste han stadig ikke, om knægten var blevet fuld eller ej. Han vidste bare, hans følelser havde eksploderet, så da Reign havde valgt at bringe emnet 'familie' op og samtidig valgte at skælde ham ud, havde stakkels Razor været ved at gå helt ned.
Så ikke mere alkohol til halvdæmonen, havde han besluttet. Ikke mere end en tår eller to i hvert fald, for det havde været hårdt at se ham på den måde.

"Good. Let's get going then," sagde Reign tilfredst og begyndte at gå. Hvis Razor havde sagt nej, havde han nok ikke ladet ham gå alligevel. I hvert fald ikke inden han havde fået en detaljeret forklaring på, hvorfor han ikke ville med, hvad han skulle lave i stedet for og hvem, han skulle være sammen med. Det var ikke med vilje, og han vidste, det var forkert og uretfærdigt, men en vis ejerskabsfølelse havde allerede sat sig fast i hans hjerne. Han ejede ikke Razor, det gjorde ingen - alligevel kunne han ikke skubbe følelsen fra sig.

Reigns tanker blev afbrudt, da jagtturen blev bragt op, og han trak henkastet på skuldrene og fik åbnet flasken igen, "it was fine. We caught a boar, made a nice meal out of it. It was very relaxing." Minderne om den aften fløj igennem hovedet på ham, som han tog en tår mere af porteren. Der lå nok lidt mere i den tur end bare venskabelig jagt, men det kunne han ikke fortælle Razor. Desuden ragede det ikke ham, hvem han fandt attraktiv. Det vigtigste var, at halvdæmonen var den eneste, han som sådan havde følelser for.
"What have you been doing?" spurgte han, både af ren nysgerrighed men også for at skifte emne. Han holdt hele tiden blikket fastlåst frem for sig, som de vandrede afsted, selv da han med et bankende hjerte førte sin frie hånd hen til Razors og flettede sine fingre ind mellem hans. Han havde fortrudt ikke at have gjort det siden episoden i det halvsmadrede hus, og nu hvor han havde skaffet sig mere mod, og han havde haft tid til at tænke tingene igennem, kunne han endelig gøre det.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Man 13 jun - 15:20

" Ah ah, I'm feeling it. " Sagde han så bare kort med et lille grin, og rystede lidt på hovedet. Men i sidste ende var der vel egentlig en sandhed bag hvad der blev sagt. Reign super tiltrækkende og det at Razor havde følelser med i spillet gjorde ikke tingene værre. Han lod blikket glide over Reign med et smil. " Maybe you're the angel who dropped this.. " sagde han så lidt og drejede fjeren rundt mellem sine fingre. Han lod dog kort efter blikket glide rundt.

Godt at Reign var på samme side. Ingen alkohol til Razor denne aften. Eller - nogensinde, lige forløbig. " If I were a vampire, would you let me drink your blood? " spurgte han så lidt. Ikke fordi svaret ville blive særlig relevant lige meget hvad det var. Men Reign burde vel vide at Razor havde tendens til at sige ting som slet ikke rigtig passede ind nogen steder. Det var jo ikke fordi Razor skulle have noget af Reigns blod, hvor godt det så end duftede. Han kom bare lige til at tænke på det. Og dog, hvis han blev tilbud ville han nok ikke sige nej - han var trods alt halv bloddæmon.

Razor lod blikket hvile mod Reign. " You always seem so non-excited about stuff, what is wrong with you! " Sagde han bare kort og daskede til ham. " But cool - I bet you didn't run after it and killed it with your bare hands? " Sagde han så lidt med et smil og puffede kort til Reign. " Or with that old knife of yours, or do you have a new one? you should get a new one - if you haven't already.. " sagde han så lidt med et lille grin før han rystede lidt på hovedet. Ikke fordi en gammel kniv var ubrugelig, men nogen gange måtte man overveje om det var på tide at skifte det gamle ud med nyt. Det gjorde Razor da til tider - det eneste han ejede som han aldrig havde tænkt sig at skifte ud, var hans halsbånd.
" I.... well... " Sagde han kort, før han rodede sig lidt i håret - men trak så bare lidt på skuldrene. " I dont know.. just, you know - you dont know, I don't.. " han rynkede næsen lidt. Han kunne da ikke fortælle hvad han havde fået tiden til at gå med. Reign ville rende sin vej eller flippe ud. " Just.. Wandered around the city and stuff like that, I mean - I'm not really sure you want to know.. " sagde han så lidt og så kort lidt skeptisk på Reign. Selv hvis fyren sagde at han gerne ville vide det - så tvivlede Razor lidt på at han faktisk gerne ville vide det. Det var ikke ligefrem fordi Razor hobbyer var som mange andres.
Han forsøgte lidt at finde på et eller andet som ikke var helt hen i vejret at fortælle - bare for at komme med noget. Men der var ærligt talt intet der som sådan meldte sig han havde lyst til at dele lige nu. Og dog. " I baked a cake for the first time.. it didn't taste good though.. " sagde han så lidt med et lille grin, dog alligevel en smule stolt.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Man 13 jun - 15:49

"Angel?" Reign sendte Razor et spørgende blik men så hurtigt frem igen, da noget gik op for ham, "oh, it's an angel's feather." Det tog ikke mere end et par sekunder, inden han lagde to og to sammen og regnede ud, at Razor havde slået en engel ihjel. Det måtte være sket på den måde. En engel der tilfældigvis bare var faldet ned og døde lige foran ham? Næppe.
Reign foretrak ikke at tænke mere på det end højest nødvendigt og valgte derfor ikke at kommentere mere på det. Han ville inderligt ønske, Razor kunne stoppe med at slå ihjel. Og så for sådan nogle latterlige og ligegyldige grunde altid - fordi det var sjovt, fordi dyrekød blev kedeligt i længden, fordi engleblod lod ham hele hurtigere. Det gjorde ham vred og frustreret og gav ham ærlig talt lyst til at give halvdæmonen en kæmpe opsang omkring det. Men ikke nu... han nægtede at ødelægge stemningen.

"No," svarede Reign med det samme, kort og kontant, men valgte alligevel at forklare hvorfor for ikke at lyde som en al for stor idiot, "I've heard it's pretty painful getting drained like that. Even if it's just a little."
Han forstod slet ikke, at Razor ville spørge om sådan noget. Underlige, underlige dreng med de endnu mere underlige spørgsmål. Alligevel røg det ud af Reign, "would you? If I were a vampire, I mean." Om det var for at være høflig ved at spørge tilbage eller, om han faktisk var nysgerrig, var han ikke sikker på. Måske var det bare, fordi han kunne.

Han så kort fornærmet på Razor, da han daskede til ham, og rystede på hovedet, "I used my bow as always. And my old knife is fine. Spending a bunch of money on knives is just stupid." Reign vidste, knægten havde ret - at han nok burde købe sig en ny kniv, at hans gamle var ved at være helt håbløs og ubrugelig - men lige med dette ville han ikke give ham ret.  Razor skulle helst ikke blive mere tændt på knive og våben generelt, end han allerede var. Hvis noget skulle Reign vænne ham af med tanken om, at man ikke kunne leve uden et våben ved sin side konstant.

Han førte blikket tilbage på hybriden og hævede et øjenbryn, afventende efter et ordentligt svar, der rent faktisk gav mening. Men endnu engang havde knægten fat i noget - hvis han bare havde rendt rundt og myrdet engle og mennesker lige siden, ville han ikke vide det. Det glansbillede, der konstant formede sig af Razor indeni Reigns hoved, blev pillet ned igen, igen og igen. Han var langt fra, som han ønskede det. Og selvom han havde ændret sig, var det ikke nok. Slet, slet ikke.
Reign valgte at fokusere på det sidste for ikke at gøre sig selv helt deprimeret, "well, that's nice. What kind of cake?" spurgte han, oprigtigt interesseret, og kunne ikke lade være med at overveje, om de kunne finde en fælles hobby dér - gennem bagning.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Man 13 jun - 16:12

" Ding ding ding... 10 points for Reign. " Sagde han så bare kort med et skævt smil om læberne. Svaner havde vel alligevel ikke så flotte fjer. Razor vidste det ikke, han var ikke så tæt på svaner - nogensinde. Hans blik hvilede dog et øjeblik mod Reign. Mest fordi det var tydeligt at fyren måske havde lugtet lunten og fundet ud af hvad der egentlig lå bag fjeren. Razor sagde dog ikke mere til det. Han vidste godt at Reign var imod alt det med at slå ihjel - hvilket sikkert i sidste ende også var en af grundende til at.. Nej, Razor skubbede hurtigt tanken ud af hovedet og rettede blikket frem. Dog stadig med et smil.

" Thats not true! I know that for a fact, it tickles! kind of. "
Sagde han så bare lidt med et lille grin. Men Razor var måske heller ikke den bedste at tale med, om hvorvidt det gjorde ondt sådan noget. Heller ikke selvom han faktisk havde prøvet det, men hans følsomhed overfor smerte var ikke lig med alle andres så det galt ikke helt, hans mening altså.
" Ofcourse I would.. " Sagde han så bare med et smil og rettede blikket mod Reign. " I could be your own personal lunch box! I wouldn't mind that.. " Sagde han så bare lidt, og rystede kort lidt på hovedet. En ting var at han intet havde imod at give ud af sit blod - men på den anden side, så var der alligevel en del ting han ville gerne for Reign - hvor meget det så end var imod alt hvad Razor var - Reign var en af de to personer i hans liv han gerne gjorde undtagelser for.

" Fancy.. are you any good? " spurgte han så og lod hovedet glide på skrå. Der gik dog ikke mange øjeblikke før han kort fik store øjne. " Ohmy! can we do that funny game where you put an apple on the head and the other shoots an arrow!? I don't mind being the one with the on my head! " sagde han så med et grin og bed sig kort i læben. Han kendte ikke voldsomt meget til Reigns evner indenfor bueskydning - men han valgte nu alligevel at synes det var en god idé - altså den med æblet. Og hvis han blev ramt? Tja, så var det vel bare sådan.
Razor rettede blikket ned mod Reigns hånd - han havde måske et øjeblik været alt for fokuseret på ikke at sige hvad han rendte og lavede - finde en ting som var værd at fortælle - at han fuldstændig havde glippet at Reign havde nuppet hans hånd. Det gik op for ham nu. Og et lille smil fandt sin vej til hans mundvig, også selvom der egentlig i forvejen havde været et smil om hans læber - så dukkede det bare lidt ekstra op - eller også var det følelsen i smilet der fandt sin vej frem. Også den fornemmelse det gav i kroppen. En ting var selv at tage fysisk kontakt, men når den kom fra Reign var det helt anderledes, rart og behageligt.
" I just, mixed all my favorite things together and.. yea - thats probably why it didn't end up tasting good.. Recipes is not quite something I follow - even if could, I probably wouldn't.. I bet you could make a freaking delicious cake in no time - with your eyes closed! " sagde han så lidt med et lille grin. Reign arbejde jo trods alt i en bager - så mon ikke han havde nogle skjulte talenter for at bage kage. " But! I think my favorite cake is chocolatecake or some kind of.. vanilla - somethin' somethin'.. Just saying, ya know.. If you one day, feel like baking something, and don't know who to invite for a piece.. " sagde han så lidt med et sødt smil.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Man 13 jun - 17:21

"Tickles?" gentog Reign forundret og nærmest smagte på ordet. Det havde han aldrig hørt nogen sige før. Han havde gang på gang fået at vide, at det var smertefuldt. Jo mere blod, jo mere ondt gjorde det. Det måtte være hans dæmonsmertetærskel, der ændrede hans reaktion på at få suget blodet ud af sin krop.
"Be careful what you promise. Some day I might turn into a vampire," Reign smilede mildt for sig selv og rystede på hovedet af samtalen, som han ikke kunne lade være med at finde lidt latterlig. Vampyrer... han hadede sådan nogle. Faktisk var det hans ultimativt største frygt, da han var barn, at blive bidt og forvandlet til vampyr. Måske var det allerede der, hans had til andre racer begyndte.

"Meh," kommenterede Reign på sin egen bueskydning. Det var uden tvivl det våben, han var bedst med, men om han var god, var han ikke sikker på. Han kunne ikke skyde noget, der var i bevægelse i hvert fald. Havde prøvet og havde fejlet. Han skævede hen til Razor, "do you wish to die or something? If not, don't let me point one of my arrows at you."
Reign forsøgte ikke at blive overrasket over de ting, Razor fandt sjove, men det var svært, når det altid var så gennemført sygelige ting altid. Hvorfor kunne hans hobby ikke bare være at boldspil eller strik som enhver anden normal person?

Et grin lød fra Reigns læber, da Razor nævnte, hvordan han havde lavet kagen. Billeder af knægten, der smed alt muligt møg i en skål og hans skuffede ansigt bagefter, da det gik op for ham, det måske ikke var en smart idé alligevel, udfoldede sig i Reigns hoved og morede ham.
"I'll remember that. Definitely," svarede han af det sidste og sendte Razor et smil, inden han modvilligt slap hans hånd for at finde sin nøgle frem, da de var nået frem til hans hytte.
"I've actually got some coconut muffins if you want 'em," tilføjede han, mens han låste hoveddøren op. Muffinsene, han havde taget med hjem, var blevet afvist af hans chef, fordi de åbenbart ikke så gode nok ud til deres kongelige kunde den dag. De smagte fint, men hvis der var så meget som én sprække i, skulle de laves om. Derfor havde Reign glædeligt bragt en stor kurv hjem med fejlslagne muffins. Så kunne hans kongelige højhed da være fri.
Reign smed skoene lige foran døren, sparkede dem til siden og klappede kort til Django, der hurtigt var løbet forbi ham og hen mod gæsten.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Man 13 jun - 17:45

" Yea, I mean.. kind of.. " Sagde han så lidt med et lille grin og kløede sig kort lidt på halsen hvor der engang havde været plantet et sæt vampyr tænder, det var dog ikke til at se specielt tydeligt længere. Nogle ar var nemmere at hele end andre. " Reign as a vampire.. how would you feel about that? Turning into something you can't stand? or do you like vampires? is it only demons you have a problem with? " spurgte han så med et smil om læberne, og hævede kort lidt et bryn. Han kunne slet ikke forestille sig Reign som vampyr. Slet ikke, der var intet over den fyr der gav udtryk for at han havde lyst til at sætte tænderne i sin egen stolte menneskelige race - men tanken var sjov, hvordan sådan en ting pludselig ville sætte tingene i perspektiv.

" You knooow, I actually woulnd't mind dying. " Sagde han så bare kort lidt med et lille grin. " I mean, I wanna know what its like - the only thing keeping me from actually trying, is the fact that I can't return if I don't like it.. " Sagde han så lidt, og rettede blikket mod Reign. Det var sikkert også en af de grunde til at Razor slet ikke frygtede døden, den var nærmere som en kær ven der på et eller andet tidspunkt ville tage ham i hånden og de ville sammen gå ud i horisonten. " You don't think you would try, just a little bit harder to actually shoot the apple and not me? I mean - what if that was the only way for you to live? Shoot the apple? " spurgte han så. Det skete vel alligevel noget i folk når det galt liv eller død - Razor havde da selv oplevet at kæmpe for sit liv til et punkt hvor man ikke skulle tro man var i stand til mere, og alligevel blev ens krop ved. Måske var det det samme med evner som bueskydning?

Razor fulgte Reign med blikket da han låste døren op. Blev dog fint stående, så han ikke stod i vejen. " Ohmy.. Yes! I mean.. I would never! never ever.. ever ever.. never ever! say no to cake. " sagde han så, mens han rystede på hovedet. Men i det samme som Django kom susende ud af døren - satte han sig på hug og nussede Django lidt, selvfølgelig med et smil om læben. Man kunne ikke andet når den så sød ud. " Hey yooou! " sagde han så lidt med et smil om læberne. " You're rude Reign, just locking the poor little thing up in there while you're out having fun.. " sagde han så lidt, dog drillende før han rettede sig op igen og smuttede helt ind i hytten. Han lod kort blikket glide rundt før han bed sig lidt i læben. Det var længe siden han sidst havde været her. Og sidst var han vidst nok blevet smidt ud - ikke just den bedste tanke at have liggende - så han skubbede den ud af hovedet.
Han rettede så blikket mod Reign og et lille smil sneg sig over hans læber, måske en smule lusket.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Man 13 jun - 18:37

Det var som om, Razor læste hans negative tanker omkring vampyrer, da han spurgte mere ind til dem.
"It may be hard to believe but I actually despise vampires even more than demons. I really, truly hate those creatures," svarede han i en ærlig tone som han fik lukket døren i efter Razor. Dæmoner havde uden tvivl meget ondt i sig - nogen gange udelukkende ondt - men i det mindste holdt de ondskaben for sig selv. De vampyrer der valgte at gå ud og forvandle andre væsner, der var tilfredse med det, de var, til vampyrer... se, det var ondskab på et så højt plan, at det virkede som en grusom fantasihistorie.

Han kneb øjnene lidt sammen af det næste, "don't say stuff like that, stupid. I don't want you to die just yet," det ville nu være ironisk, hvis Razor skulle gå hen og dø, lige efter Reign havde fundet ham. Han var ikke som sådan bange for, at han pludselig gik hen og døde, men det burde han jo nok være - halvdæmonen var skødesløs og lagde sig ud med alle de forkerte personer. Samtidig var han dårlig til at modtage og spørge om hjælp, hvilket bare var en dårlig kombi, hvis man ville holde sig i live.
Reign så kort tid tænksom ud over spørgsmålet men trak til sidst bare på skuldrene, inden han gik længere ind i hytten, "maybe." Sandheden var nok den, at Razor havde ret. Reign havde følt det på egen krop, dengang de sloges mod dæmonerne. Bare det, at han kunne undvige sværdet alle de gange, forbløffede ham. Han var ikke en kæmper og heller ikke en undviger - det havde Tatia, der fik banket ham i gulvet utallige gange, lært ham - men situationens stress og adrenalinen pumpende rundt i kroppen havde reddet ham fra det, der ellers havde virket som den visse død.

"Nah, he's fine. I'm pretty sure he just sleeps all day," svarede Reign henkastet, idet han vendte sig om og fik øje på det luskede blik, Razor kiggede på ham med. Han så først spørgende ud men fik så en idé, der nok var lidt streng, men han havde på fornemmelsen, der blev lagt langt værre planer indeni halvdæmonens hoved netop nu.
"Eat as many as you like," Reign smilede let, trådte hen til køkkendisken og fjernede det viskestykke, han havde lagt henover kurven og dets indhold; mindst 50 muffins med blank overflade og duftende af kokos og chokolade. Hans smil ændrede sig til det mere flirtende, som han trådte lidt væk fra disken igen, "or you could help me get out of my wet clothes. I mean, I guess you could do both but that wouldn't be as fun now, would it?" Hans smil blev bredere, som han trådte længere væk fra disken og allerede fik hevet sin gennemblødte jakke af og smidt den henover en af de to spisestole.
Razor fungerede på mange måder som Reigns lille dæmontestdyr. Kunne dæmoner blive fulde? Kunne dæmoner lære at føle? Ville en dæmon vælge at tage tøjet af ham frem for kokosmuffins? Han hyggede sig overraskende meget med sådan at undersøge en race, han så længe havde undgået og finde ud af præcis, hvad de var for nogle. Desuden havde Razors besættelse af Reigns reaktioner smittet af - halvdæmonens reaktioner kunne være præcis lige så sjove og unikke.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Man 13 jun - 19:16

Deres meninger omkring andre væsner ville nok aldrig møde hinanden - Razor selv fandt vampyrer spændende, nogle af dem hvert fald. Andre var der kun for at få revet hovedet af - hvilket han da også havde gjort et par gange. " Oh wauw.. then I'm glad I'm not a vampire, I mean.. you might be dangerous around those kind of creatues.. " sagde han så lidt med et lille grin. Hvis nu Razor havde været hvilken om helst anden dæmon havde Reign opførsel overfor ham, sikkert også været en del anderledes. Så kunne Razor sætte pris på sit nuttede fjæs - det gjorde sikkert at folk i sidste ende gav ham bare en chance - for hans opførsel var ikke noget at juble over - og det havde den aldrig været. Om den ville blive det? det kunne man aldrig vide.

" But.. wait what? you don't want me to die? " spurgte han så og rynkede panden en smule. Et øjeblik var hans udtryk en oprigtig undren - men så slog det ham, at det måske i sidste ende ville være mærkeligt hvis Reign ønskede ham død. Reign ønskede jo ikke nogen som helst døde. Dog.. Razor ønskede nu heller ikke Reign død, så det var vel kun fair at den galt begge veje. " Okay.. I wont die just yet - maybe later... but you know. We don't have to open if death comes knocking on the door.. " sagde han så bare med et lille smil.

Han fulgte Reign lidt med blikket men trak så bare lidt på skuldrende. Det var måske alligevel lidt dumt at tage chancen med det bueskyderi - hvis Reign tvivlede så meget på sine evner - det var ikke ligefrem det der gjorde at man ramte rigtigt.
Hans blik søgte efter Django - der var måske noget om det. Det var vel ikke fordi den sad og hylede dagen lang i håb om at Reign ville vende tidligere hjem. Det havde den forhåbentlig levet længe nok til at finde ud af ikke virkede. Desuden virkede Django faktisk lidt som en halvdoven skid - så han kunne sagtens forestille sig den nyde at kunne få lov at sove - uden nogen krævede noget som helst af dem. Hvem ønskede ikke det? - Okay Razor gjorde måske ikke helt, han ville gerne lave noget mere eller mindre hele tiden, desuden var han ikke så glad for at sove som han havde været - mest fordi det var et helvede når han lukkede øjnene - så det undgik han helst så vidt muligt.

Han lod blikket glide mod kurven da Reign fjernede viskestykket. " Ohmy.. " mumlede han lidt, og selv på afstand kunne han dufte den dejlige duft viskestykket havde holdt på - som blev sluppet løs da det blev fjernet. Det så virkelig lækkert ud. " I might explode.. If I eat as many as I like.. " mumlede han så bare lidt. Hans blik og opmærksomhed blev dog fanget af Reign kort efter - dét smil der. " Oh wauw.. you want me to choose? between those, incredible tasty-looking muffins, and you? " spurgte han så lidt og pillede kort lidt ved sin læbe. Lignede en der havde en stor beslutning at skulle tage - også selvom, det slet ikke var svært at vælge. " Well, I'm sorry.. but I have to go with the most delicate looking, delicious smelling and not to mention sweet sweet thing.. " sagde han så bare lidt med et lille smil om læberne. Men han trådte så bare hen til Reign med et lidt kækt, dog flirtende smil og udtryk. Muffinsne ville jo ingen vegne løbe, desuden var Reign hundrede gange mere fristende.
Han fulgte sine hænder med blikket, som de trak den våde trøje af Reign - det var først da den var trukket over hovedet på ham at han rettede blikket mod fyrens ansigt. " If you don't mind.. The shirt can go, but you have to stay.. " sagde han så bare lige kort.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Man 13 jun - 20:03

Reign troede i et kort øjeblik, Razor ville vælge muffinsene over ham og kunne mærke, han blev overrasket men ikke vred overhovedet. Hvis hans livret stod foran ham, og han var godt sulten, så ville han ærlig talt også være nødt til at tænke over det.
De tanker forsvandt dog hurtigt, da halvdæmonen kom mod ham i stedet, og det oprigtigt tilfredse smil vendte tilbage på hans læber.
"I'm feeling extremely honoured right now," fortalte han i en lettere ironisk tone, selvom der lå en gran sandhed i det, fordi han trods alt godt vidste, hvor glad Razor var for søde sager, så at han blev valgt over det - også selvom det måske kun var en engangsting - var ret utroligt.

Reign lod Razor fjerne sin hvide t-shirt og snuppede den fra ham kun for at smide den fra sig på gulvet. Utålmodigt åbnede han selv sine bukser og smilede samtidig skævt af halvdæmonens kommentar, "I'm sorry, but I can't. Bed's waiting for me."
Uden omsvøb eller advarsel greb han fat med begge hænder placeret under den øverste del af Razors lår og hev ham op fra gulvet med et ben placeret på hver side af sine egne hofter, der kun lige holdte de nu åbne bukser oppe.
Reign trykkede sine læber ind mod Razors i et grådigt kys, mens han ikke kunne holde sig fra at rage lidt på de fantastiske ben, han nu havde mellem hænderne.

Han blev ikke stående der, midt i rummet, længe, inden han med et par skridt var henne ved den i hans øjne alt for lille seng og lod Razor falde ned i den med sig selv ovenpå. Reign fortsatte kysset, så snart han havde muligheden for det, mens han holdt sig selv oppe ved hjælp af sin ene arm, mens den anden havde travlt med at begive sig op under halvdæmonens skjorte.
Kyssets styrke svandt lige så stille hen og blev blidere og blidere i takt med at den hånd, der havde været under skjorten, bevægede sig ud igen for i stedet at knappe den op nedefra og op. Og med kun få millimeter mellem deres læber efter det brudte kys åbnede Reign øjnene og så ned i de lilla øjne på personen under sig, og først der lagde han mærke til, hvor varm hele hans krop var blevet, trods han stadig havde gennemblødte bukser og boxershorts på. "Can I take your collar off...?" spurgte han lavt og forsøgte at skjule sin rystende vejrtrækning. Han kunne godt huske, Razor havde nævnt halsbåndet i hans historie, og han kunne godt forstå, det betød meget for ham. Men for Reign var det et tegn på bundet slaveri, og han havde det mærkeligt med at røre ved en, der havde en usynlig slavesfære omkring sig på den måde.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Man 13 jun - 20:52

Razor kunne ikke lade være med kort at grine - hvordan kunne han tro han ville vælge muffin frem for ham? - Det morede nu alligevel Razor lidt. Til hver en tid ville Reign være mere vigtig end kage. Hvilket sagde meget, for Razor havde alligevel en gigantisk kærlighed til kage.
" You should.." sagde han bare kort med et smil.

Razor skulle lige til at rynke panden i en undren over hvad Reign sagde. Hvis han bare havde tænkt sig at gå i seng? - Men til Razors overraskelse var det ikke planen, heldigvis da. Det gav et sæt i ham, erstattet af et sug i maven da Reign greb fat i ham og løftede ham om. Placerede sine læber mod hans. Der gik da helle ikke mange øjeblikke før Razor gengælde kysset - mindste lige så sulten som Reign selv havde lagt for, og lod øjnene glide i. Hans ene hånd begravede sig i fyrens i forvejen rodede hår, mens hans anden hånd smuttede hen over hans skulder.

Han holdt fast om Reign med benene da han bevægede sig hen til sengen, også selvom der ikke var voldsomt langt. Et lille smil var gemt bag kysset - men ikke noget der ødelagde den dejlige følelser der summede rundt i hans krop. Af en eller anden grund havde han faktisk slet ikke forventet noget ved at tage med - men det var måske bare hans hjerne der ikke havde tænkt langt nok ved invitationen? Ikke at det gjorde ham noget, slet ikke. Hans tanker havde været der - men at turde håbe på det..
Han slap ham med benene da han blev dumpet ned i sengen, selvfølgelig med et smil om læben. Hånden der før havde været i hans hår, havde bevæget sig ned i hans nakke - kun for at trække ham tættere på i et nyt kys. Lidt utålmodig var man vel, om Reign overhovedet nåede at få en chance for at finde en stilling at være i uden at ligge helt på Razor, det var han sådan set ligeglad med. Få sekunder var nok til at hans læber længdes efter Reigns. Razor havde prøvet ting før ja - men det var som om det var noget helt nyt. Han gav alle de følelser der styrtede forvildet rundt i hans krop - for at gøre det hele en tand bedre.

En ting var lyden af Reigns hjerte slag, blodet der fossede rundt i hans krop - det var hans dæmoniske side der ikke kunne holde sig fra at finde det helt igennem ophidsende. Men alt andet, den fysiske - for ikke at nævne følelsesmæssige kontakt var prikken over i'et. Hans hænder var på vej ned over Reigns krop for at skille sig af med hans bukser. Men blev stoppet i sin handling, og kom kort med en lidt utilfreds lyd da Reign brød kysset. Spørgsmålet gav ham en klump i halsen og han rettede blikket mod Reigns, et øjeblik uden at sige noget. Sikkert med et tydeligt udtryk over sig, der sagde at det ikke helt var en beslutning der var nem at tage. Hvorfor, det vidste Razor ikke engang selv. Han bed sig kort lidt i læben " ..Okay, mhmm.. " sagde han så bare stille og et lille smil fandt sin vej frem til hans læber. Det var vel okay - Det havde siddet som limet om hans hals så længe han kunne huske - kun været åbnet når det skulle spændes lidt ud fordi han jo var vokset siden han havde fået det. Ikke engang når han var i bad blev det taget af - der blev det simpelthen bare vasket op under. Dumt, men det var sådan han altid havde gjort. Ikke fordi det sad stramt, men alligevel nok til at man sikkert under det kunne ane mærker fra det.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Man 13 jun - 21:24

Reign, der egentlig havde forventet et nej efterfulgt af en undskyldning, smilede taknemmeligt og varmt ned til Razor, da han gav ham lov til at fjerne halsbåndet. Og med den hånd, der førnævnt havde koncentreret sig om skjorten, fik han med forsigtighed åbnet halsbåndet og trak det blidt væk under drengens hals.
Reign kunne slet ikke lade være med at kigge på Razors hals, der nu virkede helt nøgen uden det evige accessory, han inden i dag aldrig havde set ae før. Det havde efterladt mærker, især på fronten af halsen, som han langsomt lod sin pegefinger glide henover.

Der gik lidt, inden Reigns blik faldt tilbage på Razors ansigt, og han havde på fornemmelsen, det var noget af en omvæltning for ham. Så for at berolige drengen blev et blidt kys placeret på hans mund. Reigns læber fandt dog hurtigt vej ned hans hals i stedet, der pludselig havde afsløret en god del bar hud, som han kyssede på og engang imellem nappede, især præcis de steder, han kunne se, halsbåndet havde siddet. Razors hud var blød under Reigns læber og tænder, da hans hals nok var et af de få steder, der ikke var fyldt med ar.

Men da det fik lykkedes Reigns hånd at få åbnet skjorten helt, kom arrene til gengæld til syne. Overalt på Razors overkrop. Nogle af dem så gamle ud, nogle af dem lignede noget, han kunne have fået dagen før, og Reign havde slet ikke lyst til at vide hvordan de var kommet, eller hvem der havde lavet dem.
I stedet efter at have kommet til at stirre i få sekunder, fortsatte han med kyssende, ned langs halsen og til sidst på hans brystkasse, der virkede så lille i forhold til Reigns nu, man kunne se dem begge samtidig.
Varmen susede stadig rundt i hans krop, men de kølige bukser var ved at komme igen og kunne nu mærkes, hvilket førte til kuldegysninger ned af hans arme. Han rykkede sig derfor kort væk og fik smidt bukserne, da der ikke var en chance for, han ville kunne smide dem, alt imens han var så koncentreret om halvdæmonens krop, inden han rykkede sig tilbage i forhenværende stilling og sendte Razor et mildt smil, inden han fortsatte kyssene - denne gang langs kravebenene.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Man 13 jun - 22:27

Razor skævede lidt mod Reigns hænder, men rettede så blikket mod hans ansigt i stedet. Med et lille smil strakte han halsen en smule. Følelsen af halsbåndet der blev pillet af, det var som at være blottet på en måde han ikke havde oplevet før. Det undrede ham at det egentlig betød så meget som det gjorde. Men det var okay, det behøvede ikke være det lige nu.
Han sendte Reign et lille smil, før han lod sine læber mødes med hans, Razor gengældte det - også selvom det ikke varede længe før deres igen var adskilt. Reigns læber mod hans hals var dog heller ikke skidt. Han lukkede øjnene igen, og bed sig kort i læben. Han trak vejret dyb ned i lungerne, kun fordi han virkelig nød det, alle de små kys og nap, det satte nærmest en sitrende fornemmelse i gang hele vejen ned gennem hans krop. Men det var dejligt, faktisk var der ingenting at sætte en finger på som ikke var helt igennem rart.

Et øjeblik glemte Razor næsten at trække vejret. Hvad der gik op for ham, det vidste han ikke - men et øjeblik var hans blik rettet ud i luften. De sekunder Reign ingenting gjorde - skjorten var åbnet og hans brystkasse var blottet. Dog mærkede han lidt efter kys ned over hans hals og brystkasse - det fik hans vejrtrækning til at vende tilbage, men stadig ikke helt. Det føltes godt, men der var et eller andet. Han kunne ikke finde ud af om det var en behagelig eller ubehagelig følelse. Måske en blanding af begge. Måske var det det hele på en gang - det var Reign, en person han havde følelser for - tydeligvis. Der var nu var over hans krop og ikke bare.. Tanken fik blodet til at strømme endnu hurtigere rundt i hans krop. Det måtte være det. Han skævede lidt mod Reign med et lille smil og da Reign rykkede sig væk fra at tage sine bukser af, udnyttede Razor øjeblikket til at skubbe sig helt ud ad skjorten, for så bare at skubbe den til side.

" Reign come here.. " mumlede han så bare lidt med et smil og lod sin sine fingre smutte under hagen på ham. For at kunne få ham tættere mod sit ansigt, og kunne fange hans læber. Han ville gerne have hans læber mod sine - bare lige et øjeblik mere. Han var ikke blufærdig, et eller andet nagede alligevel. Der var intet overfladisk i det - det var sikkert det der, hvert fald for Razor gjorde det en smule mere følsomt end hvad han før havde oplevet. - Meen, han skulle nok bare lige slå tankerne i den rigtige bane også ville han være tilbage på sporet.
Lukkede kort øjnene, men rettede så blikket mod Reign og bremsede hvad der foregik, før et lidt drillende smil dansede over hans læber. " We just need to get theeeese out of the way.." sagde han så bare stille, lidt kækt. Hans hænder skubbede Reigns boxers et stykke ned, så langt de nu kunne nå. For at hans fødder kunne skubbe dem resten af vejen. Han lod sine fingre glide gennem Reigns hår for at lade den fortsætte om i hans nakke, men fangede så bare hans læber igen.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Ons 15 jun - 13:31

Reign nåede ikke ikke at lade sine læber glide hen over de fremstående kraveben længe, inden drengens finger placerede sig under hans hage, og han villigt bevægede sig tilbage og gav hans mund den opmærksomhed, den fortjente. Hans kølige ben var allerede ved at blive varmet godt op igen, og det var på trods af de stadig våde boxershorts, Razor dog snart efter fik trukket af.
Som boxershortsenes kant bevægede sig længere og længere ned af hans ben, kom Reign til at huske på et løfte, han havde givet til sig selv og havde haft så længe, han kunne huske, og som han nok burde fortælle halvdæmonen. I teorien burde han nok have fortalt ham det lidt før, så der ikke opstod misforståelser, men det var for sent nu.

"By the way..." Reign greb fat i det grimme, hjemmelavede, farverige tæppe, Razor sidst havde lånt, og trak det over den nederste del af dem, inden deres læber mødtes igen. Og da han egentlig ikke havde specielt lyst til at stoppe, fik han i stedet mumlet ud i kysset, "I... kinda, sorta... can't... have sex with you. Just... so you know...".
Og med de ord bed han blidt ned i Razors læbe, samtidig med hans hånd havde bevæget sig langt nok ned af hans side til, at hans fingre ramte drengens buksekant. Med lidt fumlen lykkedes det at åbne hans bukser og hive både dem og underbukserne ned til hans knæ. Først der begyndte han at forklare, "it's not that I don't want to but I have this '18 and over' rule that I gotta stick to." Reign trykkede sin næsetip en smule mod Razors, idet et lille løft fandt vej til hans mundvige.
Han var sikker på, halvdæmonen ville forstå det. Nu havde han overholdt sin regel om ikke at gå i seng med nogen, der var under 18, siden... ja, altid. Det ville være synd at bryde aftalen med sig selv nu.
"In two years, though," tilføjede han drilsk og lod igen sine læber finde vej til drengens.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Ons 15 jun - 14:08

Ingen tvivl om at Razor nød at have Reign så tæt på. Kysset, mmh. Han skævede dog kort lidt mod tæppet da Reign trak det over dem, eller hvert fald lidt. - Men lod så sit blik glide mod Reigns ansigt, og lod sine øjne glide i kort efter, da deres læber igen mødtes i et nyt kys, som han hurtigt gengælde. Han lod sine fingre nulre sig lidt ind i fyrens hår, og kunne ikke helt lade være med at smile lidt da Reign sagde noget - ikke at det sådan var noget at smile af, men altså - et smil nåede hans læber alligevel.
" Huh?.. " mumlede han så lidt, da det faktisk gik op for ham hvad det var Reign havde sagt. Han åbnede øjnene igen, og gik lidt i stå med med hvad hans hænder havde gang i.
Han kneb så kort øjnene lidt sammen, mens han selv lige skubbede sine bukser og underbukser resten af vejen ned - det kunne lige så godt komme helt af og ikke være i vejen og forhindre hans ben i at bevæge sig som han ville. Han holdt blikket mod Reigns ansigt, eller nærmeste hans øje - mens han lyttede til hvad der blev sagt. " What kind of stupid rule is that?.. " spurgte han så bare lige ud. For det var vel mere eller mindre hans mening om den regel. Den var dum. Hvem lavede sådan nogle regler? Hvad nu hvis man havde lyst til at have det med nogen under. Hvorfor overhovedet lave regler omkring sådan noget. Razor forstod det ikke, slet ikke.

" Sure thing.. " sagde han så bare kort med et halv skævt smil om læberne. Han troede vel i princippet ikke helt på det. Ikke engang Reign ville være så dum at oprette regler for sig selv når det kom til sådan noget. Eller ville han? Han lod sine læber mødes med Reigns et øjeblik. For så bare at bryde kysset et par sekunder efter. " Hold on.. are you serious? " spurgte han så lidt, med et spørgende blik mod Reign. Han rynkede kort panden lidt og var faktisk pludselig blevet i tvivl om han mente det eller ej. To år, som om man kunne vente så længe - Razor ville sikkert være død inden også ville ventetiden være spildt. Eller også var det bare Razor der ikke forestillede sig at bruge så lang tid på at vente. To år var virkelig lang tid og med en tålmodighed som den halvdæmonen havde. Auvt. - Han lod dog alligevel bare hans fingre danse ned over hans bryst og videre ned over hans mave. " I mean, you can't be serious.. 18 is just a number - how could that possibly mean so much.. " sagde han så lidt med et lille smil.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Ons 15 jun - 21:06

Reigns smilede let ind i kysset, de havde gang i, og takkede guderne for, at hybriden tog det så pænt og virkede forstående på alle måder. Stillede et enkelt spørgsmål, der fik det til at virke som om, Razor syntes, det var dumt, men det var også i orden - han behøvede ikke bryde sig om reglen for at kunne overholde den.
Idyllen varede dog ikke længe, inden det lykkedes ham at slippe væk fra Reigns jerngreb om hans læber, og pludselig ikke virkede så begejstret.
Han så roligt på ham, krummede dog øjenbrynene en smule, da han først nu begyndte at være i tvivl om Razors egentlige mening, "uh, yeah?" Havde han troet, det var en joke...? Reign rykkede sig en smule længere op og skilte på den måde deres brystkasser, der eller havde været trykket mod hinanden, fra hinanden, mens han så afventende ned på knægten under sig.

Reign kunne ikke lade være med at skæve ned mod Razors fingre, der, trods de var rug og tydeligvis flittigt brugte, føltes rare mod hans hud, alt imens han lyttede til det, der videre blev sagt.
Der kom den. Måske havde det også været lige lovlig optimistisk at håbe på, at drengen ville forstå det med det samme. 'Alder er bare et nummer, det betyder ingenting' - nøj, hvor havde han hørt det mange gange.
Reign flyttede blikket fra de forførende hænder op tilbage på halvdæmonens ansigt, "I just think it does," sagde han med et lille ryk med skulderen og skyndte sig at forklare videre, da Razor havde gjort det tydeligt for ham mange gange nu, at hans svar var for korte, kontante og uinteressante, "I mean, you're 16. It is kind of disgusting," han nåede knapt nok at færdiggøre sætningen, inden han selv kunne høre, det lød forkert, og igen lavede en hurtig tilføjelse, som hans grimasse ændrede sig fra at være indpakket i afsky til at se nervøs ud, "not that you're disgusting. 'Cause, really, you're not. It's just your age that's a bit... you know... meh." Det var tydeligt at se på Reign, at han følte sig ukomfortabel ved emnet, og følte han var helt ude, hvor han ikke kunne bunde.
Og på mange måder ødelagde det stemningen, uden tvivl, men han ville ikke kunne have ventet med at sige det, da det højst sandsynligt havde været tydeligt for dem begge, hvor de var på vej hen i dette øjeblik.
Reign holdte sit nu usikre blik på Razor, spændt efter at høre hvad han havde at sige til det - om hans reaktion ville være god eller dårlig - alt imens hans frie hånd blidt masserede halvdæmonens hofte.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Ons 15 jun - 21:27

Der gik et par sekunder, og Razors smil falmede stille og roligt mere og mere. " Holy shit.. you're not kidding. " Mumlede han så bare kort lidt, og rystede kort lidt på hovedet. Razors fingre stoppede deres tur ned over Reign krop, og han så bare lidt mod hans ansigt med et overvejende udtryk. Det var ikke ligefrem en glædelig nyhed - at der pludselig var en eller anden åndssvag regel med inde over. En regel han måtte indrømme han aldrig havde troet en ved sine fulde fem ville af egen fri vilje indføre i sit liv.
" Oh wauw.. Thank you. " sagde han så bare kort, tydeligt sarkastisk. Der var da helt og aldeles intet ulækkert ved hans alder. Også selvom Reign havde forsøgt at redde den, så var det stadig bare en smule fornærmende. Han rynkede bare panden lidt og lå et øjeblik uden at røre så meget som en eneste muskel i sin krop. Kiggede bare på Reign og forsøgte at finde bare et eller andet i det han havde sagt der gav mening - men der var ingenting der kunne give ham en grund til at forstå hvorfor Reign havde det sådan med det. Absolut ingenting.

" What if lied? maybe I'm not reaaaally 16?.. I could be 200 - considering I'm part demon, that makes me old enough for your weird preferences.. or do you also have 'to old' limit? " sagde han så lidt. Også selvom, Razors alder ikke var til at sætte spørgsmålstegn ved, han var 16 - og det havde han ærligt sagt fra starten. Lige som stort set alt han sagde var ærligt så pludselig at trække i land ville være som at skyde sig selv i foden.
" Can't you just like.. you know pretend? It's not like I haven't done it before, you're not taking away my innocence or anything like that. " Sagde han så lidt, med et halv hjertet suk, og rynkede kort næsen en smule. Tydeligt utilfreds med Reigns mærkelige indskydelse. Han havde et eller andet sted ikke lyst til at det skulle ødelægge stemningen eller noget - men det gjorde det vel sådan set lige meget hvad. Måske ikke nær så meget for Reign som for Razor - Reign kendte vel sin regel på forhånd og havde sikkert ikke sat hovedet op efter helt det samme som Razor måske havde.
" You don't even know If I'm ever going to turn 18 - wouldn't that be a total waste. You would end up die being a Razor virgin - thats sad, real sad.. " sagde han så bare med et lille halv skævt smil om læberne. Dog også ret flirtende og en smule overtalende. Han kunne vel bare forsøge at få Reign til at bryde sin regel. Hvor dårlig stil det så end ville være på så mange punkter. Men hvad mere kunne man forvente af en som Razor, det var ikke fordi han var den bedste til at respektere sådanne ting. Eller i det hele taget nogen ting.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Ons 15 jun - 22:12

Reign gik uden at tænke over det fra langsomt at lade sine fingre bevæge sig rundt på Razors hofte til at tappe afventende på den i stedet, efter det tydeligt utilfredse svar på hans forklaring. Hans måde at forklare det på havde også været dum, det vidste han godt, men samtidig kunne han heller ikke tænke på en anden, bedre måde at sige sådan noget på. Uanset hvad han havde sagt, ville Razor have været blevet utilfreds.

Reign hævede sit øjenbryn i skepsis, da knægten endelig sagde noget. "come on, I know you didn't lie. You didn't have a reason to back when you told me your age," gav han igen med et tilhørende suk. Desuden var Razor ikke den store løgner - hvis han havde løjet om noget, havde han i hvert fald været helt utrolig god til at skjule det.
Endnu et suk lød fra Reign, denne gang en smule mere irriteret, som han fjernede blikket fra den mørkhårede skabning. "Oh, I know I'm not," sagde han bare kort og mut. Han bebrejdede ikke Razor for at have en sexliv, men det gjorde ham stadig en smule irritabel, at han inddirekte behøvede at bringe det op. Han havde nævnt, at hans herre havde brugt ham til... diverse ting. Og hvis Reign ikke tog meget fejl, var han kun én ud af mange. Drengen så godt ud, og nu havde han samtidig vist, at han også både kunne være flirtende og villig, så det gav kun mening, at han havde været i seng med mange. Men trods det var et faktum, irriterede det stadig Reign og gjorde ham på nogle punkter lidt jaloux.

Han flyttede blikket tilbage på Razors ansigt af det næste og lavede en forarget grimasse, sjældent formående upåvirket af det smil, han holdt så meget af. "That's not a very romantic way to put it. 'We gotta bang now, 'cause I'll probably be dead in a year or so'," lykkedes det Reign at omformulere ordene fra før, og han havde snart efter rykket sig væk fra Razor og lagt sig på ryggen ved hans side i stedet, "jeez...".
Hans blik sad fast i loftet, mens han først rykkede lidt på tæppet, der stadig dækkede halvdelen af begge parters kroppe, og derefter førte hænderne om bag hovedet.
"What's the point even in this if you know you're going to get yourself killed, eventually?" spurgte han med en opgivende og langsom hovedrysten, "your plan is to make me fall even harder for you and then just leave? No offense, but you're an asshole."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Ons 15 jun - 22:39

" Whats wrong with being under 18?.. I'm not a child.. or, is that how you see me? " Spurgte han så lidt og lod hovedet glide en smule på skrå. En ting var alder - men det var vel i princippet mere det mentale - ikke fordi Razor kunne tale specielt meget for sin egen sag når det kom til det mentale heller - men altså. Han følte sig ikke som et barn eller noget og hvis det var det der var problemet for Reign, skulle han med glæde bevise det modsatte. Hvordan, det måtte han så lige finde ud af - men hvis det var tilfældet at det var sådan Reign så ham - så måtte han hellere lave om på det.
" Hey.. Don't give me that - it's not like I have been screwing around with everyone. " sagde han så lidt, Reign reaktion på det var måske en smule sigende. Han havde vel også selv et sexliv? han tvivlede stærkt på at alle Reign hang ud sammen med var under 18 - så den undskyldning duede nok ikke i alle tilfælde. Desuden var det ikke fordi Razor havde haft sex med mange - Kun sin herre, som så ikke længere var en del af hans liv, også en mere. Men det var også det. Selvom man måske hurtigt kunne tro at der var en lang liste af navne, så var det slet ikke tilfældet. Ikke fordi han ikke kunne have haft lyst - men Razor var ikke lige frem den de fleste med det samme tænkte en hed tur i soveværelset med. " Besides... I like you, its different.. " mumlede han så bare lidt, og pillede kort lidt ved sin læbe.

Razor kneb kort øjnene lidt sammen, og kunne måske godt lidt se en pointe i det Reign sagde, dog kunne han ikke helt lade være med at smile. " I don't really know what it means to be romantic.. But, I can see that, that probably came out wrong. Or, I don't know - its just, ugh.. Its annoying.. " sagde han så lidt og fulgte Reign med blikket da han flyttede sig. Razor lagde sig dog bare om på siden, for så at rulle helt om på maven og rykke sig helt hen til Reign med blikket mod hans ansigt og et kort lidt betuttet udtryk.
Han kunne dog ikke helt lade være med at smile lidt af det Reign sagde. " Stop being adorable.. " Sagde han så bare lidt, drillende og plantede et par kys omkring ved fyrens tinding også et par videre ned mod hans øre.
" I don't know when I'm going to die - It's not like I'm planning on dying any time soon though.. " Sagde han så lidt og rystede kort en smule på hovedet. Ikke sådan lige nej, men man kunne jo aldrig vide - man skulle alle dø før eller siden og Razor havde altid haft på fornemmelsen at han var en af dem der ville dø før. " But seriously, two years - thats like.. forever.. You gotta explain, I don't get it. " sagde han så lidt stille og lod sin ene hånd smutte hen over Reign bryst, mens han fulgte den med blikket. Dog stoppede hans hånd da den nåede det øverste af hans bryst, mens hans blik gled mod Reigns ansigt.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum