Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Haradir
 
Zayden
 
Dr. Trott
 
Chester
 
Elizabeth
 
Gale
 
Sean
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154320 indlæg in 8010 subjects

✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Side 5 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Tors 28 jul - 23:27

" Yeaaaa.. Thats probably for the best.. " Sagde han så lige kort med et lille grin, før han kort rodede sig lidt i håret. Det var en bedre reaktion fra Reign end hvad der ellers havde kunne forventes. Ikke at han havde forventet et raseri udbrud eller lignene - men fyren tog det med et smil, det var da hvert fald en god ting.
" You're a genious! Oh my.. Imagine! But.. Nah, vampires can't really do in the sun, how would they move around out in the open? Only at night? They probably wouldn't be that great at doing pirate stuff, unless ofcourse they can walk in the sun. Which I believe isn't impossible. Or is it? Do you know? I don't know.. I only meet vampires at night. " Hans sætninger blev mere og mere mumlende før han så bare til sidst droppede tanken helt og skubbede det til side. Vampyrer var forvirrende væsner som Razor på trods af flere møder med, stadig ikke følte han vidste nok om - og det han vidste var forvirrende som noget andet. " Demons could do though - and then I would probably get killed. We could go together! Don't worry, I'll protect you, we just have to make sure that they're not demons ofcourse. Or vampires, they would eat you. No one but me! is allowed eating you, and I'm... not going to. " Sagde han så hurtigt med et lille grin. Man kunne vidst sagtens sige at Razor var vågen - der skulle ikke længe til før talestrømmen var på sin plads.

" Is it a problem? I can't just un-favorite you. Thats... no. " Sagde han så bare med et lille grin før han fulgte ham lidt med blikket. " So clean.. " mumlede han stille. Det var ikke tit at hvid faktisk var en farve man så. Kun hvis man var fine steder - alle andre steder var hvid ikke længere hvid, men mere grumset og fesent. Slet ikke fint.
" Well... Ummh. In Firewood Village, its only you - and the few times I've met Max. But I mean.. The area around Doomsville and such. I know a few. But. I don't know. Lets just say the main reason I'm staying is because of you. " Sagde han så bare lidt, efter at havde kludret rigeligt for at komme med en forklaring. Selvom det var sandt nok, han kendte andre end Reign i dette område - men ikke folk han som sådan sås med ofte eller lignene. Det var mere bare sådan, bekendte man var i selskab med hvis man lige stødte på dem.
" Ofcourse! I'm a piece of art! Who wouldn't want to know me? " Sagde han så bare med et lille grin, før han kort bed sig lidt i læben. Men ved Reign berøring endte han så bare med at læne sig lidt mod fyren og hvilede sin hage mod hans skulder - med et kort nærmest hundehvalpe agtigt udtryk. " Can't you just staaaay.. " Spurgte han så lidt. Om det virkede eller ej vidste han ikke, men at Reign ville smutte på arbejde og være væk i hvad der i Razors verden virkede som en evighed - nej det var ikke en god tanke.
" Think about how bored I will be when you leave - and how many people who's in danger just because of that. " Tilføjede han så lige hurtigt og fik et smil frem over sine læber. Måske ikke den rigtige taktik. Razor tvivlede i sidste ende på at der var noget som helst som kunne holde fyren fra at passe sit job.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Fre 29 jul - 21:49

Reign åbnede munden for at svare på Razors vampyrpiratspørgsmål men lukkede den pænt i igen, da det virkede mere og mere som om, han snakkede med sig selv. Men han havde fat i noget - kun plyndring om natten var lidt af en udfordring, da de fleste skibe sejlede om dagen. I hvert fald af hvad han vidste. Ikke at han var skibsekspert men... ja.
Reign hævede et øjenbryn af det næste, "stop making me your property already. Jeez," og et skævt smil fandt vej til hans læber. I virkeligheden nød han det lidt - måske lidt for meget. Sådan at være ønsket af en anden person. Han ønskede selv Razor og ville egentlig helst bare være tæt på ham hele tiden. Måske endda sørge for, han ikke rendte og så andre. Men sådanne tanker var slet ikke i orden at have. Reign kunne ikke kræve ting fra knægten, når der ikke som sådan var noget imellem dem officielt. Selv hvis halvdæmonen rendte og knaldede gud og hver mand, så kunne han i teorien intet sige, for båndet mellem dem lå kun som en tynd og ubetydelig snor. Men det kunne han ikke sige til Razor... ikke efter at have skældt ham sådan ud over noget, han ingen ret havde til at skælde ud over.

"Yeah, let's say that," gentog Reign enig. Det var nok bedst, han ikke kendte til nogle af de personer, Razor hang ud med og kendte. Ikke at han ikke måtte selvfølgelig, men det ville garanteret bare gøre ham paranoid. Især hvis de var pæne. Især hvis det var høje, pæne mænd med store, pæne pengepunge. Ja, det var nok bedst, han ikke vidste noget om det overhovedet.
Han gloede med et nedladende blik på Razor, der virkede, åh, så ynkelig over at blive efterladt alene. Måske overdrev han, det vidste Reign ikke, men han var stadig vild med at have den magt over ham. At kunne gøre ham ynkelig og bedende bare ved at gå; det var skræmmende rart. "Nope. Sorry," svarede han bare stålfast og henkastet, mens han skjulte, hvor meget han egentlig selv havde lyst til at blive.
Han krummede øjenbrynene af det næste og puffede halvdæmonens hoved væk fra sin skulder, "don't blame the shit you do on me. I actually see myself as a pretty good influence on you."

Reign rodede Razor en sidste gang i den krøllede manke, inden han rejste sig og gik hen til døren. Kort tøvede han med blikket på sine husnøgler, der hang på sin sædvanlige krog ved siden af hoveddøren; stolede han nok på Razor til at efterlade ham i hans hjem helt alene? En halvdæmon... var han virkelig kommet langt nok i sin udvikling til det?
Men for ikke at stå der for længe og ende med at tænke frem og tilbage uden at finde svar, drejede han blikket tilbage på drengen og sagde, "close the door tightly when you leave, okay? And make sure Django doesn't get outside." Og før han selv vidste af det, var han nået ud af døren, havde lukket den efter sig og var gået afsted. Det var ikke, fordi han ikke ville sige ordentligt farvel, for det ville han hjertens gerne. Men han ville have nået at ombestemme sig tusinde gange, hvis han var blevet stående der ved døren.
Og som Reign gik mod bageren, kunne han ikke lade være med at smile. Han havde efterladt Razor - en farlig hybrid - i sit hjem og havde det overraskende godt med det.

//Done and done! ^0^//

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Fre 29 jul - 23:38

Han lod blikket hvile et øjeblik mod Reign, med et lille smil om læberne. " Oh but Reign, you do know that, there's nothing really you can do about it. Your excistence became my property the moment we met. You're doomed. Keep me company or get eaten. So simple, yet so sad. " Sagde han så bare, dog drillende - og der gik da heller ikke mange sekunder før han kom med et lille grin. Han vippede så bare kort lidt med sin ene fod.
Hans udtryk ændrede sig dog med det samme ved afvisningen på hans ellers gode forslag om at Reign ikke bare kunne blive. Han synes selv det var den bedste idé han kunne komme op med. Razor var glad for at han ikke selv længere havde noget eller nogle der krævede ham mere end han krævede sig selv. Han var ikke længere en slave, hvilket betød at et 'job' ikke længere var noget han selv havde. Intet at skulle nå. Hvis man så bort fra hvad han lavede i Dragons Peak. Nogle ville nok se en del af det som arbejde, men gjorde han ikke selv.

Han rykkede sig så bare kort lidt da hans hoved alligevel blev puffet væk. " Pfft.. Good influence.. what even is that? " spurgte han så bare kort lidt og rynkede panden en smule. Han skævede kort lidt mod hånden der gjorde sig den frihed at begrave sig i hans hår, før han så bare fulgte Reign lidt med blikket. En anelse ærgerlig over at han faktisk gik. Han ville inden længe forsvinde ud af døren - og Razor ville ikke vide hvornår han så ham igen, medmindre han valgte at blive hængende. Reign havde ikke bedt ham om at gå - så det var vel et godt tegn, ment at han vel sådan set var velkommen til at blive. Selvom han nu havde planer om at smutte alligevel - om ikke andet så hvert fald for at få et eller andet at spise. Det brød han havde nakket var ikke noget der mættede voldsomt. Der var selvfølgelig muffins.

" Okay.. " Sagde han så bare kort, og sendte fyren et smil - som sikkert langt fra gav noget som helst betryggende omkring at efterlade sit hjem i hænderne på en som Razor. Som sikkert allerede om få sekunder havde glemt at Django ikke skulle ud, eller at døren i det hele taget skulle lukkes. At der nok ikke skulle tændes en masse lys, flå en kylling midt på gulvet og steges kød over åben ild. Men han havde på den anden side heller ikke lyst til at ødelægge Reigns hjem mens han var væk. Så måske han skulle anstrenge sig en smule for ikke at lave en masse rav i den - og bare sidde, bevæge sig fra et sted til et andet og huske hvad der var blevet sagt. Han så efter Reign som han forsvandt ud af døren, før han så bare skævede en smule rundt. Der var allerede alt for stille - kun efter få sekunder, selvom fyrens fodtrin stadig kunne høres fra udenfor.


//Slut prut! xD

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 5 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum