Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Gale
 
Dr. Trott
 
Larlii
 
Chester
 
Taliia
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154414 indlæg in 8014 subjects

✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Side 2 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Ons 15 jun - 23:21

Reign trykkede sine læber sammen til en tynd streg og rynkede panden, mens han i få sekunder overvejede Razors spørgsmål omkring, hvorvidt han så ham som et barn eller ej. "I do. A bit," sagde han så og slappede af i læberne igen, "sometimes, you're very child-like." Han var ikke sikker på, om knægten selv var klar over det eller ej, men det var sandheden. Han besad mange barnlige egenskaber; impulsivitet, nysgerrighed, ærlighed... og den måde han konstant hoppede rundt på ikke at forglemme. Det faktum, at han samtidig var lav og spinkel hjalp heller ikke på tingene. Razor havde uden tvivl været blevet udsat for alt for mange forfærdelige "voksenting", men han opførte sig nu stadig som et barn.
Reign var fortsat ikke interesseret i at grave dybere ned i emnet, der omhandlede Razors sexliv. Han var da nysgerrig, det kunne han ikke løbe fra, men samtidig var han sikker på, han ville fortryde det, hvis han faktisk fik at vide præcis hvor mange, den dreng havde knaldet med i løbet af sit liv. Ikke at Reign var bedre overhovedet - faktisk drillede hans vennegruppe ham ofte med at være afhængig af sex.
"That's nice," svarede han til sidst og smilede let, da det trods alt varmede, at Razor sagde, det var anderledes, når det var med ham. Han ville gerne gengælde de søde ord men var stadig lidt for bidt af jalousien, der, trods knægten havde forsøgt af afvise hans ord, stadig bevægede sig rundt i kroppen på ham som en ustoppelig kraft, der konstant lurede under overfladen.

Det var svært at opretholde den irritable facade, når Razor sådan trykkede sig ind til ham og placerede sine himmelske, små kys. Derfor røg den også hurtigt, og et modvilligt smil formede sig i stedet langsomt på hans læber.
Reign tænkte, han hellere måtte komme med sin undskyldning for, hvorfor han begyndte at følge denne regel, for at fodre Razors hungrende vedholdenhed. Også selvom det var en personlig historie, som han egentlig ikke var så interesseret i at dele.
"The reason this whole rule-thing started was actually because of myself," han kradsede sig lidt i tindingen og begyndte så at "tegne" på Razors håndryg med sin pegefinger, hele tiden uden at fjerne blikket fra loftet, "I made some really stupid, sexual mistakes when I was younger but I grew a lot more mature when I turned 18 and I figured that's a good age to, you know... start being sexually active. That's why I..." Reign så tænksom ud, mens han overvejede, hvordan man bedst kunne forklare det. Gav dog halvt om halvt op til sidst og sagde bare, "I just don't want anyone to see me as one of their sexual teenage mistakes, you know?" Han skævede endelig hen til Razor.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Ons 15 jun - 23:43

" Well.. In my defense, you're kinda childish too.. sometimes." Sagde han så bare lidt. Måske ikke barnlig på helt samme måde som Razor - men på andre måder. Som han ikke kunne komme i tanke om på nuværende tidspunkt. Måske Reigns stædighed, den havde da et par gange meldt sig som noget lidt barnligt. I sidste ende sikkert ikke noget der kunne leve op til den grad barnlighed Razor selv bestod af - men at retfærdiggøre sig selv bare en smule var vel okay. Desuden tvivlede Razor faktisk lidt på at han nogensinde ville vokse fra sin opførsel. Sådan som han agerede rundt på sin vej - det var ikke noget der bare lige var til at gro ud af. Selvfølgelig ville han ændre sig, men nok ikke helt så meget som mange ville ønske. Men egentlig, så fandt han det super irriterende at det var sådan Reign så ham.

Razor kyssede ham så bare lidt hen over kæben, videre ned ved halsen, og lukkede kort øjnene lidt. Et par enkelte små nap blev også efterladt over Reigns hals. " Mhmm.." mumlede han så bare lidt, men rettede så opmærksomheden mod Reigns ansigt. - Hans læber, mens han talte. " Yea but this is different, you're not about to have sex with someone who haven't done it before, wich means - we're both before hand sexually active. So it dosen't really count, does it? " Spurgte han så lidt og lod hovedet glide på skrå. Han plantede kort lidt et lille kys på Reign hage, selvfølgelig med et sødt smil om læberne. " Besides - You a teenage mistake? never.. " Tilføjede han så med et kort træk på den ene skulder. Der var vel ikke så meget i det - Razor kunne måske nemmere forstå det hvis det var fordi Reign havde et princip med ikke at være den første for en eller anden før man va gammel nok og sikker i sin sag, klar - eller hvad man nu ville kalde det. Men Razor var ikke en forvirret teenager - det synes han da hvert fald ikke selv. Bare i det hele taget betegnelsen teenager var ikke en del af hans liv til daglig så hvorfor skulle det pludselig være en ting der stod i vejen for noget. Han kunne ikke forestille sig at Reign ville kunne komme med en grund der ville give mening for Razor - at at lade være var det der skulle gøres. Tværtimod - jo mere det ikke skulle være, jo mere ønskede han det og fandt det vel mere bare som en udfordring at få det til at ske.
Han rykkede sig så bare lidt mere ind over Reign. Hånden der var mod hans bryst gled ned på modsatte side af ham, og han plantede så bare kort et lille kys mod fyrens læber, for så et øjeblik efter at gøre igen - men lade dem være der en smule længere.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Tirs 21 jun - 17:30

Reign skulle til at protestere, da han ikke selv mente, han var barnlig overhovedet i forhold til Razor. På den anden side var ingen barnlige i forhold til Razor - børn var ikke engang barnlige i forhold til Razor, så ekstremt var det.
Men generelt, hvis man ikke målte det i forhold til halvdæmonen; tjo, så var han måske barnlig. På visse punkter.
"Maybe. Sometimes," svarede han derfor også bare til sidst med et træk på skulderen og lagde den hånd, der ikke kærtegnede drengens hånd, op bag sin nakke. Igen et vagt og lettere intetsigende svar fra ham, men trods Razors konstante utilfredshed med det, kunne han ikke være interessant og snaskagelig hele tiden. Desuden var det måske bedst på den måde - Reign var den part, der ikke snakkede så meget, mens Razor var den part, der plaprede løs. De kunne opveje hinanden.

Et lille smil, det ikke lykkedes Reign at holde tilbage, formede sig over hans læber, da drengen begyndte at komme med undskyldninger. 'Det tæller ikke' - en barnlig måde at komme med undskyldninger på, der kun understøttede hans førhenværende påstand om Razors barnlige attitude. Men trods det var barnligt, dumt og ikke ville virke, var det nu sødt alligevel. Reign kunne ikke overtales men værdsatte alligevel, at halvdæmonen prøvede. At han ikke virkede helt ligeglad med den kropskontakt mellem dem, som Reign, trods den regel han havde i sinde at overholde, selv begærede med en brændende lidenskab.
Hans ene mundvige bevægede sig op i et skævt smil, da Razors kropssprog tog til, og han formåede at få lagt sig halvt ovenpå ham. Reign gengældte samarbejdende kyssene og fik samtidig placerer begge hænder på drengens sider og lod dem glide ned langs hans spinkle krop. Da de nåede hans hofter, trykkede han ham lidt tilbage, væk fra sig, kun for selv at kunne lægge sig om på siden og lade hænderne hælde det videre rundt, indtil de landede på hans bagdel.
"You're acting so nice all of a sudden. It feels weird," sagde Reign lavt efter at have sluppet Razors læber, mens hans hænder klemte og følte lystigt på det nylige område, de havde fundet sig. "Still," han plantede et mildt kys på drengens læber, der langt fra matchede til de livlige berøringer, der stadig foregik syd for deres læber, "no sex. Not yet."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Tirs 21 jun - 18:35

Barnlighed var sikkert noget de i sidste ende kunne diskutere for evigt. Razor kunne slet ikke lide børn - så at blive sammenlignet med dem var ikke fantastisk. Men han vidste også godt at han langt fra agerede voksent på nogen måde. Så hvad han helt præcis selv mente han var, det vidste han ikke. Men det ændrede ikke på hvad han mente om Reign - som han også synes havde en tendens til en vis barnlighed, ikke at det gjorde noget. Kun lige nu, fordi det var en træls stædighed.
Han kunne ikke lade være med at nyde Reigns hænder mod sin krop. - Men det var også det, for ordene der dumpede ud af fyrens mund var knap så tiltrækkende. Det lod til en vis person vidst havde nej-hatten på denne dag. Selvom det helt sikkert også ville have været tilfældet hvis det havde været hvilken som helst anden dag. Hvis det var det Reign mente var en del af hans mærkelige system, så var der vel ikke meget at gøre ved det. Selvom Razor nu ikke havde tænkt sig at give op i sit forsøg på en overtagelse.

Han lod sine fingre glide ned gennem Reigns hår og lod blikket hvile mod hans ansigt et par sekunder, før han plantede et kys mod hans læber - bare lige for ikke at gå helt i stå over hvad der blev sagt.
" You're weird.. why do you have to be so weird.. " mumlede han så lidt med et lille smil, uden helt egentlig at forvente eet svar - for han var lidt i tvivl om det var et spørgsmål eller en konstatering til sig selv om at det var tilfældet. Eller også var det endnu en menneske ting, sådan at sætte mærkelige grænser for sig selv, løfter man skulle overholde - også selvom de var fuldstændig blæst. Det gav ingen mening at holde sig selv fra - sex. Bare fordi partneren var et par år for ung. Okay, hvis han havde været et barn - men det var han ikke. Opførsel var ikke alder. Det var vidst tanker der kørte på gentagelse og han skubbede dem ud af hovedet. Han måtte sikkert ty til andre metoder hvis Reign skulle overtales. Hans plabren ville nok ikke rykke ham meget i den rigtige retning, mod den rigtige tankegang. Han nappede kort Reign ved læben, han lod dog så bare hans hånd som før vi fyrens hår, glide ned omkring ved hans kæbe. Så fingrende stille og roligt fandt sin vej ned over hans hage. " Would.. acting un-nice, make you change your mind? " spurgte han så lidt, og smilet om hans læber voksede et øjeblik mens hans blik fulgte sine fingre som fortsatte ned over hans hals. Et nærmest dæmonisk udtryk dansede over hans ansigt da hans fingre gled ned over hvor pulsåren i halsen sad, stadig med blikket snoende efter sig. Razor kunne meget hurtigt skifte til noget helt andet hvis det skulle være det. Han bed sig kort i læben og der et par sekunder, før han så endelig rettede blikket mod Reigns ansigt igen.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Tirs 21 jun - 20:08

"You're the weird one," gav Reign lavt igen, hvis læber snittede Razors igen og igen, uden det aldrig rigtig blev til et kys. Han regnede med, de skulle diskutere videre på hverken, hvem der var mest barnlig og mest mærkelig. Især når det i Reigns øjne tydeligvis, uden nogen tvivl overhovedet, var Razor. Barnlig... mærkelig... men også uforklarlig uimodståelig.
Reigns regel var også mærkelig, det vidste han godt. Normalt var det kun virkelig fine eller religiøse folk, der havde specifikke begrænsninger, når det gjaldt sex. Men hans hjerte var blevet revet itu, fordi han havde været en ung, liderlig kæmpeidiot, der ikke kunne holde pikken i bukserne, og sådan noget ville ikke ske igen. I hvert fald ikke hverken for ham eller for dem, der valgte at være sammen med ham.

Reigns tanker, der var gledet hen i fortidens minder, blev afbrudt, da der blev nappet ned i hans læbe, og det blik, der førhen havde hvilet på Razor, begyndte nu først rigtigt at se på ham, ind i de mystiske, lilla øjne. Han var skræmmende god til at være forførende, den dreng. Vidste lige hvor han skulle røre ham, helt uden at røre de typiske, følsomme steder. Det var imponerende. Og lidt farligt.
"Tempting but no," Reign nød fortsat følelsen af Razors hænder mod sin hud men fortsatte - mest fordi det var farligt, både når Razor åbnede munden, og når der var stilhed, "you know, I don't see the problem. I could definitely touch this butt for two years straight."
Han smilede bredt og ragede dét ekstra på Razors bagdel, som han trykkede sin pande ind mod hans med en tilfreds grimasse.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Tirs 21 jun - 20:48

" But I'm not... Weird, I'm completely normal. " Sagde han så bare med et lille grin og lod blikket hvile mod Reign. Det kunne ikke være mere ironisk, der var i sidste ende intet normalt over Razor - men så på den anden side, så var denne verden svær at finde normale hovedet i - og hvis det var tilfældet, hvad var i sidste ende så normalt? - Alle var vel lidt underlige på hver sin måde. Men selv i en unormal verden var Razor ikke ligefrem den typiske person. Han var vel noget for sig selv - mange mente det var en dårlig ting. Han kunne bare være glad for at Reign vidst ikke lod Razors halv psykopatiske side være i vejen for den side som var en smule mindre psykopatisk.

" Shhh.. " Sagde han stille. " Tempting you say, I can work with that.. " Sagde han så bare stille med et lille smil og placerede kort sin finger over Reign læber - med blikket rettet mod hans øjne, men lod så kort sit blik glide ned over Reign krop, stadig med et lille smil om læben. Men tydeligt meget tilfreds med hvad han så. Hans fingre var fulgt efter hans blik denne gang, og havde bevæget sig ned over Reigns bryst og mave, videre ned - for så at smutte hen over hans lår, i stille og rolige bevægelser, lidt cirklende omkring. Nussende men også en smule pirrende. Alle kneb galt vel. Han stoppede dog sin hånd og lod kort hovedet glide på skrå, og så kort øjnene lidt sammen, men lod så blikket smutte tilbage mod hans ansigt igen.

" What if my butt don't want to be touched by your... amazing soft and sexy hands.. in those two years? simply in protest that you have made such stupid rules for yourself.." sagde han så lidt med et lille smil. Reigns berøring gjorde ham bestemt ikke noget - men at skulle acceptere at det var det, de næste to år - det var Razor overbevidst om ikke var nok. Han var simpelthen for glad for sex til at kunne sætte sig ind i stadierne før det. Selv dette var faktisk nyt. Der var intet galt i det, overhovedet men han ville gerne mere. Han holdt blikket lidt mod Reigns øjne men bed sig så kort lidt i læben. " Can't you just.. make an exception. " Spurgte han så lidt og lod sin hånd smutte tilbage op af Reign krop, før han kort lige plantede et kys mod hans læber, også endnu et ved hans mundvig. Han fortsatte kort efter nogle små kys hen over hans kæbe også videre ned ved hans hals. " If you say no I'll have to eat you.. You know that right? " sagde han så bare med et lille grin ind mellem nogle kys, og skævede kort lidt mod Reign ansigt. Men nappede ham så kort ved halsen, måske en smule hårdere end hvad et kærligt nap ville have været.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Tirs 21 jun - 22:19

"Mhm, normal," sagde Reign bare med et vedvarende, langsomt nik, der tydeligt druknede i sarkasme. Ordet 'normal' var vel definerbart, men han var sikker på, de fleste ikke ville skrive Razors navn ind under ordet i ordbogen. Godt nok var dæmoner noget for sig selv, og shapeshifters var også nogle mærkelige nogle. Men Razor havde overgået samtlige dæmoner og shapeshifters, han havde mødt i særhed - faktisk havde han overgået alle, han nogensinde havde mødt. Og han havde ellers mødt en del mærkelige typer.

Reigns nik blev forvandlet til en let rysten på hovedet og et smil, da Razor ikke virkede til at give op og ignorede hans 'nej'. Højlydt blev en klump slugt, da drengens smidige fingre bevægede sig ned over hans krop, og det utroligt nok endnu engang lykkedes ham at at pirre og tænde ham, selvom han ikke en eneste gang rørte nogle af de steder, der ellers normalt ville vække intense følelser i ham. Reign bevægede sig hen i en form for ekstase, hvor han kiggede på Razor uden rigtigt at kigge på ham. Han var så fokuseret på berøringerne, at hans sanser lige så stille begyndte at svigte. Præcis som hans fornuft.

Kyssene ved hans mund vækkede ham dog en smule fra trancen, og evnen til at tale fandt lige så stille vej op til overfladen. "Well..." fik Reign svagt ud og kæmpede for at lade fornuften banke igennem den skal af sensualitet og lyst, der havde formået at ligge sig omkring ham.
Øjnene lukkede sig kort i, da en behagelig stramhed omkring et lille stykke af hans hals formede sig, og Reign bed sig i læben, som begæret i ham langsomt voksede igen og endnu engang formåede at sænke hans sansers kræfter.

Heldigvis gik der ikke mere end et par sekunder, inden hans hjerne begyndte igen, denne gang med fuld hammer, og han fik fjernet sine hænder fra Razors bagparti og sat sig op.
"No, no, no. No, I can't," sagde Reign, mens han hastigt fik sine boxershorts på igen. Han havde aldrig været så fristet før af en under 18. Han havde da flere gange været en smule fristet men aldrig seriøst overvejet at bryde reglen - før nu.
Lige så hurtigt som hans boxershorts var kommet på igen, havde han også bevæget sig henover Razor, ud af sengen og hen til sin kommode, hvor han hev en mørkeblå t-shirt frem. "So I guess cuddling is off-limits too, then. That's nice," sagde han, frustreret over sin egen svaghed, som det lykkedes ham at hive trøjen over hovedet. Reign greb kurven med muffins, placerede den i sengen og satte sig på kanten i fodenden. "Eat. Please," han lavede en håndgestus mod kurven og kørte med blikket frem for sig håret tilbage, desperat efter at skifte emne til noget mindre... forførende.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Tirs 21 jun - 22:49

Razor kunne ikke lade være med at smile over den reaktion det havde på Reign med hvad han gjorde - især fordi, det var ikke voldsomt meget - Men alligevel nok. At vide at man kunne have den effekt på en anden person, var slet ikke dårlig. Ikke for det, han fandt det også selv enormt rart. Reigns hud under sin hånd, så tæt ved sin krop. Det satte ting i gang i hans krop. En summende fornemmelse der fik blodet til at pumpe hurtigere rundt i hans krop. Og det var af bare at være i nærheden af ham.
Han kyssede ham bare lidt ved halsen igen, lokkende. - Følelsen af måske at kunne få en smule kontrol over fyren, det var fristende, han var fristende. Alt for fristende. Hans fingre dansede hen over hans maveskind og hen over hoften.

Men så forsvandt han, med et. Razor rykkede kort på sig, og rynkede kort næsen en smule da Reign pludselig satte sig op. Der gik et par sekunder før han så bare sukkede lidt og rullede om på maven. Hans blik var kort rettet lidt ud i luften, men han skævede så bare lidt mod Reign der nærmest panisk trak i noget mere tøj. Heldigvis ikke en fuld påklædning, det ville have været ærgerligt. " Why would you deny yourself the such pleasure.. " spurgte han så bare lidt, spindende. Og lagde sig om på siden, hvilede kort lidt sin albue mod det bløde underlag og hovedet mod sin hånd. Hans blik var rettet mod Reign, denne gang dog et halv forførende et af slagsen. Han havde ikke lyst til at give op, det havde næsten virket også.. lod det til at Reign havde genvundet sin fornuft.

Han skævede kort mod kurven med muffins og kneb kort øjnene lidt sammen, dog røg hans blik tilbage på Reign kort efter igen. De duftede stadig godt - men lige meget hvad så var Reign altså stadig mere fristende. Og nu, nu var han nærmest helt umulig. Ikke engang at kunne nusse lidt - var det nu også for meget at forlange. Okay Razor havde måske bagtanker med det, men Reign fik det nærmest til at lyde som om at det var helt et no-go, selv hvis Razor acceptere at det var det og intet andet. Han skubbede sig så bare op at sidde, for så få sekunder efter at rejse sig, og bevæge sig ned fra sengen, dog med et lille smil om læben - lidt flirtende og stadig en smule forførende. Han havde nu altså ikke helt givet op. Selvom han burde. Han snuppede dog en muffin på sin vej, mens han trådte hen til Reign. " You know.. You're kinda cute, all stress out.." Sagde han så bare lidt drillende med et lille grin og lod blikket tage sig en tur rundt på Reign, før det ramte hans ansigt - i det Razor tog en bid af den muffin han havde snuppet fra kurven. Der gik dog ikke mange sekunder før smagen af den muffin han nu havde i munden vandt hans fokus og han rettede blikket mod den. Med et tydeligt overrasket blik - den smagte godt. Han havde måske ikke forventet så godt. Men godt.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Ons 22 jun - 0:45

"Because it is not right," svarede Reign bare mut, selvom det var svært at blive overbevist af sine egne ord. Selvfølgelig var det ikke forkert - to mennesker, der godt kunne lide hinanden, have sex. Det var så rigtigt, som det kunne være. Men det var en regel. En uskreven regel. Ingen under 18, og så var den ikke længere. Ligegyldigt hvor forførende Razor så end måtte være, så ville han ikke falde for det. Nu havde den knægt trods alt utallige gange kaldt ham for svag, så dette her var kun en perfekt mulighed for at vise, at han var stærk. Eller at hans viljestyrke i hvert fald var. Og så kunne det være ligegyldigt, at Razor kunne knække ham over, hvis han havde lyst til det - så længe Reigns sind var stærkere, havde han altid det.

Han sad så dybt i sine egne tanker, der desperat forsøgte at regne ud, hvordan han kunne vende situationen til hans fordel, at han først lagde mærke til Razor havde rejst sig, da han stod foran ham og sagde noget.
Reign fokuserede først på Razors fødder, da det ikke ville hjælpe at bestige den nøgne krop, der netop stod foran ham, med øjnene. Men forsigtigt røg hans blik længere og længere op og plantede sig til sidst på drengens ansigt, der pludselig virkede til at give muffinen mere opmærksomhed end ham. Da Reigns blik igen begyndte at vandre ned over kroppen, gav han sig selv en mental lussing, rejste sig og smed tæppet om drengens skuldre. Han holdte fronten lukket med begge hænder for ikke at kunne se mere bar hud end højest nødvendigt.
"So you won't be able to not have sex for two years?" spurgte han med et lettere irritabelt blik ned på drengen.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Ons 22 jun - 1:14

" Why not? The only thing stopping you, is the fact that I'm not 18? Is that right? " Spurgte han så lidt, før han nippede lidt mere til den muffin han havde mellem hænderne. Da Reign smed tæppet om han, kunne han kort ikke helt lade være med at grine. " Jeez.. Why did I fall for a friar.. " Sagde han så kort med et halv skævt smil. " Pure evil, you know that right? taking a natural need out of your life just like that.. " hans blik var rettet mod Reigns ansigt, dog med et lidt drillende smil om læberne. Han mente rent faktisk ikke noget ondt i det, simpelt fordi han ikke kunne forstå Reign valg omkring det.

Han overvejede Reigns spørgsmål et par sekunder, dog uden helt at komme frem til noget der ville være godt at sætte ord på. " Would you? " Spurgte han så, og sendte på den måde bare spørgsmålet tilbage til Reign. Han vidste ikke hvem af dem der var mest aktive på det punkt - kun at selv havde udviklet sig et behov, som højst sandsynlig ikke ville kunne vente to år med at blive stillet. Det virkede som en uendelighed, også selvom det vel sikkert ikke var voldsomt lang tid i sidste ende. Også alligevel. Han rynkede kort panden lidt og rystede på hovedet. Bare lige for at slå tankerne på plads inden de valgte at analysere det helt lidt for grundigt. Det var i sidste ender ikke sikkert 2 år ville blive nødvendigt at vente - han havde da planer om at overtale Reign længe før - medmindre selvfølgelig der skulle ske ting som ville gøre alting udelukket. Hvilket han ikke håbede på.

" These are good.." sagde han så lidt med et smil før han tog endnu en bid af sin muffin. Han vippede kort lidt frem og tilbage på sine fødder, men trak så bare tæppet lidt bedre om sine skuldre. Men stoppede så bare resten af muffinen i munden med et lille smil. Han kunne ikke være for evigt om at spise den, især ikke når de smagte så godt. I det han rettede blikket mod Reigns ansigt, satte han sig ned på hjørnet af sengen, eller det havde været meningen - men at fejlbedømme afstanden fra hvor han stod til hvor sengen var - resulterede i at han næsten satte sig på gulvet, lidt i et chok over sin egen manglende opmærksomhed. " Shit.. " mumlede han kort i det han lod hånden støtte mod sengen for ikke at ryge helt ned på gulvet at sidde. Hans blik var kort rettet ud i luften, før han så ikke helt kunne lade være med at grine lidt. Han endte dog alligevel til sidst bare med at sætte sig på gulvet, lænet op af sengen med blikket rettet op mod Reign.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Ons 22 jun - 10:04

Reign skulle til at give igen ved at sige, at han som sådan ikke fjernede intimitet helt fra sit liv, men at han bare gjorde det med andre end lige Razor. Men det ville få spørgsmål sat igang. Og sprede dårlig stemning. Og ubehag. Han burde nok lade være med at bringe sit eget sexliv op overhovedet.

"Yes," svarede han med et stålfast blik og en matchende tone. Normalt ville han være lige så skeptisk som drengen - to år var lang tids afholdenhed og skræmmende lang tid at ofre for en person, man ikke engang var sikker på ville være i live, når de to år var omme.
Men Reign havde overvejet noget. Allerede første gang de havde mødtes, havde han inviteret Razor med hjem - noget han aldrig nogensinde ville overveje at gøre med nogle andre ikke-mennesker, slet ikke så tidligt. Så i bund og grund var han sikker på, at tiltrukningen fandt sted helt fra starten af, også selvom den var gemt godt væk. Og deres første møde i skoven var langt tilbage. Måneder tilbage. Så i teorien havde han allerede holdt tilbage i flere måneder, hvilket ville sige, at afholdenhed var muligt. Hvis da bare Razor kunne holde sine fingre for sig selv og lade være med at stille sig nøgen op foran ham i tide og utide.

De seriøse tanker og den matchende stemning blev afbrudt af Razor, der formåede at lave lidt af et nummer ud af at sætte sig på sengen, der hurtigt blev gulvet i stedet.
Reign gloede ned på ham med et dømmende blik over den dumhed, der lå henover hans ansigt, men rystede så bare på hovedet, "you're such a dork," som han selv lod sig glide ned at sidde på gulvet ved siden af Razor.
Reign placerede et kys bag drengens øre og så så frem for sig, en smule ned i det småhærgede trægulv. "You do know this is kind of a problem, right?" spurgte han og bøjede benene, indtil de lå perfekt til, hans arme kunne hvile på knæene.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Ons 22 jun - 11:07

" No.. It's just your bed thats waaaay to small.. " sagde han så bare lidt mumlende. Hvis nu sengen havde været større havde han ikke landet på gulvet, eller været ved at lande på gulvet. Så havde han faktisk ramt noget seng. Han strakte sine ben lidt frem for sig, mens han tyggede af munden. Det var en lækker muffin - godt der var en hel hær af dem endnu. Hans blik var dog stadig rettet mod Reign. - Og selvfølgelig med et lille smil om læberne. Han vippede så bare kort lidt med sin ene fod. Lidt skeptisk omkring det Reign svarede.
" So, do you just go to a brothel? Or do you have anyone you can throw your body at when you feel like it? I mean, people have needs. " Sagde han så lidt og lod hovedet glide på skrå. Dog med et lille smil om læberne. Hvad svaret så end kunne være på det spørgsmål, tvivlede han lidt på at det ville gøre ham noget. Også selvom han måske i sidste ende bare ønskede at Reign havde ville med ham - og ingen andre. Men de havde trods alt begge et liv de selv var herre over så hvad Reign lavede var ikke noget Razor kunne være irriteret eller muggen over - det samme galt den anden vej rundet. Desuden var der vel intet i vejen med at hygge sig sådan et sted som et bordel - det var jo ligesom hvad det var der for. Ikke noget Razor havde gjort dog - men han havde da hørt at han det skulle være populært. Det kunne selvfølgelig også være at han havde bekendtskaber Razor ikke kendte til, det havde han helt sikkert - det var begrænset hvor meget Razor egentlig vidste om Reigns liv og dagligdag - ud over at han arbejde i en bager og lavede lækkert brød og kage. Og at han tog på jagt af og til.

Han hvilede så bare sin hage lidt mod Reigns skulder og rettede blikket mod hans ansigt, smilet om hans læber voksede et øjeblik men falmede så en smule igen, ikke fordi der ikke var noget at smile over, men fordi han simpelthen bare lige følte for at nyde duften af Reign frem for at være en omvandrende smiley. " What is a problem? " Spurgte han så kort lidt mumlede. " That you're missing your purity ring? Or.. That you don't wanna have sex with me? Thats actually your problem, not mine. Unless ofcouse you expect me to not have sex, at all.. Then its also my problem.. " Tilføjede han så lidt med et lille grin og plantede kort et kys mod Reigns kæbe, helt blidt og stille. Men vendte så bare tilbage til at have hagen mod hans skulder, og et lidt betragtende blik mod fyrens ansigt. " Or do you mean the floor? 'cause, then I know exactly what you're talking about. So oooooold.. " sagde han så lidt og skævede kort mod gulvet, dog uden at fjerne sit hoved.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Ons 22 jun - 12:02

Reign skævede til Razor med smalle øjne men fik hurtigt blikket frem for sig igen, "that's none of your business," svarede han køligt. Egentlig kunne han godt forstå, Razor spurgte, for han havde ærlig talt lyst til at spørge ham om præcis det samme. Men han havde ikke lyst til at svare - til at fortælle om bordellerne, om fyrene, om Lori. Slet ikke når halvdæmonen ikke selv havde åbnet sig op omkring det overhovedet.

Det sårede Reign, at Razor ikke tog det, han sagde, seriøst, næsten lige så meget som det irriterede ham. Men igen havde han vel ret - det var ikke et problem, for hvis Reign selv nægtede at gå i seng med ham, kunne han bare finde andre. Der var garanteret mange om tilbuddet. Og så var det hele alligevel ligemeget.
De havde begge været ærlige omkring deres følelser for hinanden, men hvis de alligevel gik ud og knaldede med alle mulige andre, hvad var de så overhovedet? De var jo knapt nok venner. De var i den grad ikke kærester. De var ikke engang venner med fordele, andet end lidt gramseri hist og her. De var ingenting, og deres forhold var ikkeeksisterende. Al Reigns nervøsitet, forsigtighed og tilbageholdenhed havde været nyttesløse, når det alligevel var endt ud i dette her møg.

"Forget it," sagde han til sidst, tydeligvis stødt, og rykkede på sine skuldre, så Razor var tvunget til at fjerne sit hoved. Hans øjenbryn var krummede sammen, og panden rynket i en tvær grimasse, alt imens han sørgede for ikke en eneste gang at give Razor fornøjelsen af sit blik. "You know, it's probably for the best. You go, have some fun, fuck some guys. You should do it in front of me while you're at it, that would be hot. With several guys, of course, at the same time. I'm getting excited already," sagde han sammenbidt, hurtigere og hurtigere uden at lægge mærke til det, alt imens han var sikker på, der sad en lille person med en lillebitte kniv inde bag hans brystkasse og skar hans hjerte i bittesmå stykker for hvert eneste ord, der blev sagt. Reign var ikke en voldelig person, faktisk var han lidt af en pacifist, men han havde en uhyrlig trang til at slå Razor lige nu. Samt alle de hundredevis af mænd, der havde forvandlet ham til sådan et svagt, liderligt røvhul.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Ons 22 jun - 12:24

" Oh wauw.. someone's in a pissy mood.." mumlede han så bare kort lidt og rynkede kort panden en smule. Det havde bare været et simpelt spørgsmål. Som Reign tydeligvis ikke havde lyst til at svare på. Det gjorde dog ikke noget, men det var måske bare mere afvisningen af spørgsmålet der var lidt.. tough. Dog forsvandt smilet ikke helt fra Razor læber, og han skubbede bare Reigns kølige attitude til side. Det var vel ikke noget Razor skulle blande sig i alligevel - så det måtte han nok hellere lade være med.

Razor flyttede sig da Reign nærmest rystede ham af, og fik et helt undrende udtryk frem da en talestrøm pludselig væltede ud af fyren, ting som slet ikke gav mening. Eller jo, men hvorfor de helt præcis blev sagt kunne han ikke helt spore sig frem til. Et øjeblik vidste Razor slet ikke lige hvad han skulle sige til det, der var nok ikke noget han kunne sige som ikke bare ville sætte Reigns pis endnu mere i kog. Så han var stille et øjeblik, fjernede blikket fra Reign og skævede i stedet kort lidt rundt i rummet. " You know.. " sagde han kort først, men rynkede så panden lidt og gik helt i stå et par sekunder da han faktisk blev i tvivl om hvad han var på vej til at sige. " Stop.. I.. I don't really wanna do that.. " sagde han så bare alligevel lidt, og rynkede kort næsen en smule. Han havde ikke lyst til at være sammen med flere fyre random, foran at Reign - egentlig slet ikke. Det var noget underligt noget. Det var slet ikke sådan tingene var - men han mistænkte da også at Reign måske bare fyrede ting af uden helt at overveje dem - eller i frustration, hvis det var den følelse der fyldte fyren. Razor vidste det ikke. Han var ikke perfekt til at læse folk.

Han pillede kort lidt ved tæppet som han stadig havde om sig, men lod så hånden smutte op for at, skulle til at pille ved halsbåndet - som han havde glemt ikke længere sad om hans hals. Han gik lidt i stå et par sekunder, men skubbede sig så bare væk fra sengen og rejste sig, for at finde sine underbukser. Han vidste ikke hvad Reign tænke om ham - men det mindre udbrud han netop havde fyret af havde alligevel sagt en del. " I'm sorry.. I'll just.. keep my hands to myself.." Sagde han så bare lidt i det han fik trukket sine underbukser på igen. Så måtte han se hvor længe det kunne vare ved, allerede nu havde han lyst til ikke at holde fingrende for sig selv - men Reign var samtidig den eneste han havde lyst til at lade dem udforske. Det var åbenbart mindre gengældt end han først havde troet. Men han kunne heller ikke tillade sig at forvente noget. Det var dumt, det ville sikkert ende med skuffelse og Razor havde bestemt ikke lyst til at blive skuffet. Selvom, det lidt allerede var ramt en smule. Han smed tæppet på sengen, før han snuppede halsbåndet. Hans blik hvilede mod det et par sekunder og han lod fingrende glide over det slidte læder. Men valgte så bare at tage det på igen.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Søn 26 jun - 9:39

Reign måtte kæmpe for ikke at se på Razor, mens han afventende hans svar til hans småaggressive talestrøm, og håbede egentlig bare på, han ville afvise idéen. Heldigvis gjorde han netop dette, og Reign pustede lydløst lettet ud - det ville have været akavet for ikke at sige ærgerligt, hvis knægten havde svaret med et 'okay' og pludselig havde belæg for, at han kunne gøre, hvad han ville, for det havde Reign selv givet ham lov til. Ikke at Razor skulle have hans tilladelse men stadigvæk... det ville gøre, at han ikke kunne få lov til at blive vred på samme måde.
Reigns svar endte i et fornærmet fnys, der ikke viste tegn på den lettede følelse, der ellers havde fyldt ham.

Han skævede først op til Razor, da han tog halsbåndet på igen, og lettelsen blev erstattet af irritation. Han kunne ikke sætte en finger på hvorfor, men han brød sig ikke om det stykke tilbehør. Om det var, fordi det var et tegn på slaveri, en påmindelse om Razors herre, som Reign udmærket godt vidste, han havde været i seng med, eller på grund af noget helt tredje, så kunne han bare ikke lide det.

Han nåede netop at sluge den lille klump, der havde formet sig i hans hals, inden det bankede på døren, og hans blik ligeså hurtigt som Djangos røg hen på den. Hans hjerte begyndte med det samme at banke hurtigere, som han fik rejst sig, og han overvejede allerede, hvad han skulle gøre, hvis det var hans forældre. Skubbe Razor ud på badeværelset? Møve ham ind under sengen? Gemme ham under tæppet? Skubbe ham ud af vinduet? Lade dem hilse på ham...? Nej! Nej, nej, nej, ikke det sidste. Aldrig det sidste.
"Be quiet," sagde Reign stille uden at se på knægten og lod sig bevæge, næsten listende, hen mod det vindue, der lå tættest på hoveddøren. Hans hjerte sank dog hurtigt igen, da den høje, blonde skikkelse fangede hans blik - Max. Hvis der absolut skulle komme nogen forbi nu, skulle det være Max.
Reign pustede endnu engang ud, denne gang med masser af lyd på, inden han bevægede sig hen og åbnede døren, "hey. What's up? Thought you said you were going to go straight to bed."
"I was, I was," lød det fra den anden side af den nu åbne dør, som Max trådte indenfor, forbi sin ven, "but my dad kind of hid the keys to the cellar and I could really use a night sample of that port wine so I thought--" midt i sin forklaring, opdagede han Razor i den anden ende af huset, og hans ansigt lyste op i et stort, stadig lettere beruset smil, "oh my god, Razor, you cute little bundle of perfection! Where the hell have you been?" og før han selv vidste af det, var han gået hen og havde svøbt sine arme omkring den lave dreng.
Reigns blik fulgte ham, som han forsigtigt lukkede døren i igen for ikke at lukke kryb ind i hytten, da det alligevel ikke så ud til, at Max ville smutte lige med det samme.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Søn 26 jun - 10:47

Reign panik spredte sig i rummet og blev et øjeblik næsten for tydelig for Razor, som bare kort rynkede panden lidt over fyrens reaktion på den pludselig banken på døren. Sådan et øjeblik hvor han ville ønske han kunne få ord på de tanker der fløj rundt i hovedet på Reign. Heldigt at det var hans udtryk der gjorde at Razors ellers for to sekunder siden ret nedtrykte humør, ændrede sig til noget i en lidt mere underholdt retning. - Det var en af de ting Reign åbenbart havde talent for, det krævede ikke meget men bare et eller andet ansigtstræk der viste kaos eller forvirring bag panden. Det var sødt, og sjovt. Også selvom mange sikkert ville have været blevet fornærmet over hvor forfærdeligt det virkede til at måtte være at man blev opdaget.
Han kunne kort ikke helt lade være med et grine, dog lavt - efterfulgt af et stille 'Shhh' som ikke helt nåde ud over læberne, men forblev som et udtryk.

Han rettede dog alligevel blikket mod døren da det virkede til at det var en person som var sikker nok for Reign at byde velkommen, eller hvert fald bare hilse på. Der gik dog ikke mange sekunder før det gik op for Razor hvem det var, og smilet om hans læber voksede en smule - mens hans blik søgte mod skikkelsen der trådte indenfor. Det var jo Max, det var længe siden han havde set den gut. Men han havde vidst også travlt med alt muligt, det var hvert fald hvad det havde lydt som sidst han blev bragt på banen i en samtale mellem ham og Reign.

Han droppede sin fumlen med sin trøje som han havde fundet og var på vej til at tage på. Men samtalen der var startet i den anden ende af rummet havde fanget hans opmærksomhed lidt mere end end en uglet trøje. Han vinkede kort lidt med et lille smil om læberne. " Hey Max. " sagde han så bare lidt, da fyrens blik var rettet mod ham og han gik ud fra at det var okay ikke at være stille længere.
" You sure got a wicked view of perfection. " Sagde han så bare kort med et lille grin, til Max ellers søde hilsen. Da han kom hen og slugte ham i sine arme. Razor tøvede dog ikke og gengældte hvad han efterhånden havde fundet ud af ikke kun var et Tatia ritual - men et kram, som mange folk brugte, enten i høflighed eller overfor dem de holdt af i gode og dårlige stunder.
" I just got lost for a moment, but I think I'm found now.. Yep, hopefully. What about you? Busy life? or just on a weird wine hunt late at night? " Spurgte han så lidt i det han slap Max igen og lod hovedet glide på skrå. Selvfølgelig med et lille smil om læben. Hans blik søgte kort mod Reign, men fandt sin vej tilbage på Max igen. Han måtte indrømme at der var en anden duft end kun Max over ham - alkohol? det kunne godt være det, det var ikke som sådan en duft man kunne falde helt ved siden af med. Han kløede sig kort lidt ved halsen men kom så også i tanke om at Reign vidst nok havde rent rundt med en flaske da han først havde mødt ham. Det kunne jo være han kom fra at have hængt ud med Max? - Som måske havde haft mere bid i alkohollen end Reign måske havde. Razor var stadig lidt i tvivl omkring hvordan man så om alkohol virkede på folk. Selvom, de væsner der hang ud om natten tit var fulde - og aggressive og lidt mere.. intet af hvad Max virkede til at være.
Der gik lige et par sekunder før han så fik vendt trøjen rigtigt og fik den trukket over hovedet. Der var vel ingen grund til at rende halvnøgen rundt længere. Selvom det nu var befriende ikke at skulle have tøj på.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Søn 26 jun - 16:24

"You're way too modest, Raz. You're no less than perfect, really," sagde Max i en kærlig, nærmest spindende tone, mens han trykkede sin kind ned mod det krøllede, mørke hår under sig, og først slap, da Razor gjorde.
Reign blev stående i baggrunden med armene over kors og lod dem have deres genmøde i fred. Og igen fyldte den prikkende og frustrerende følelse af jalousi ham. Ikke fordi han regnede med, Max kunne finde på at lave noget med Razor nogensinde, men det, at deres forhold var så enkelt og ligetil var uretfærdigt. At Max kunne stole på ham så hurtigt og være helt ærlig i alt, han sagde - hvorfor kunne han ikke selv være mere som Max?

"Oh, I'm always busy, yeah. Especially with the wedding coming up. Reign told you, didn't he? I bet he did," Max smilede bredt ned til drengen og rodede lidt i hans hår - ikke på en kærlig måde, mere på en nysgerrig 'jeg har lyst til at røre, for det er blødt'-måde med et tilhørende fascineret blik. "Your hair is super soft, did you know that? Reign, feel it!" kommanderede han uden at fjerne blikket fra det mørkebrune hår.
Reign var vant til, at Max blev endnu mere kærlig, end han allerede var, når han havde drukket, men det var næsten til grin. "Nah, I'm good," sagde han derfor bare uden at bevæge sig en centimeter og kunne ikke holde tilbage fra at sende et kort, undskyldende blik til Razor.
"And your cheekbones... they're so high," Max havde ignoreret Reign afvisning og ført begge hænder ned i Razors ansigt på hans kindben.

Reign havde lært at stole nok på Razor til at vide, at han ikke ville gøre hans venner noget, men derfor behøvede de ikke at presse ham ved at stå og være irriterende og pille ham i ansigtet. Med et snuptag fik han derfor fat i den halvtomme flaske og stak den op foran næsen på Max og adskilte på den måde deres ansigter, "here it is. Take it and be done with it." Det var ikke for at være en idiot, at han opførte sig en smule hårdt, men han kendte efterhånden sin ven godt nok til at vide, at han kunne blive og tale for evigt, hvis han fik lov.  
"Oh, thanks!" Max' opmærksomhed røg hurtigt fra Razor og hen på flasken, som han greb fat om med begge hænder. Han nærmest masserede flaskehalsen, inden hans blik atter røg tilbage på halvdæmonen, "you know, if you want to you're definitely invited to my wedding," og et afventende smil fandt vej til hans læber, mens Reign lavede lydløse 'nej'-fagter bag ham.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Søn 26 jun - 17:20

Razor kunne ikke helt lade være med et grine en smule. Han kunne dog på ingen måde være enig i det Max sagde - Razor var langt fra perfekt. Så langt fra at perfekt var et umuligt sted at nå hen for ham. Også selvom der i sidste ende ikke fandtes nogen der var perfekte - men han var ikke engang tæt på. " And you know what.. You might me drunk. Can't you give a little of that to Reign? He's totally in need of something like that.. " Sagde han så bare lidt. Det havde da tydeligvis gjort et eller andet ved fyren, så måske det kunne gøre det samme ved Reign, også selvom det ville være at snyde. Sådan at give hjernen noget at koble af på. Glemme hans dumme regel. Han bed sig kort lidt i læben, dog stadig med et lille smil. Tanken var lokkende, men det var nok i sidste ende ikke smart.

" Ofcourse he told me.. But I guess he forget to congratulate you? If thats the case, then... Congratu..lati..ons.." Sagde han så bare med et lille smil, som falmede lidt efter hånden som han sagde ordet, og skævede en smule mod Max hånd der rodede sig rundt i det mørke hår. Dog kom der et kort fnis fra ham og han rystede kort på hovedet. " You better have picked the right person! Of not.. then... I don't know! I'll make sure they pay, for not treating you well. " Sagde han så lidt. Men rettede så kort blikket mod Reign da Max mente han skulle mærke hans hår.

Han skulle lige til at sige noget men droppede det og skævede kort lidt halv stirrende i stedet mod de hænder der fandt deres ved ned over hans ansigt. " It's... just my face. " Sagde han så bare og kom lidt efter med et lille grin. Det var ikke noget Razor normalt tænkte så meget over. I det hele taget var hans udseende ikke det der fyldte hans tanker specielt ofte.
Blikket ramte dog flasken da Reign kom med den og viftede den ind foran Max og samtidig Razors ansigt. " Are you sure it a good idea to dump more of that stuff into his body? I mean.. he seem drunk already.." Sagde han så bare lidt halv mumlende og skævede en smule mod Reign, hans blik fangede dog Max igen få sekunder efter, da han lige midt i det hele inviterede ham til brylluppet. Razor var stille lidt og tog sig selv i kort at bide i spidsen af sin tommelfinger før han svarede, med et halv øje mod Reign som tydeligt gjorde tegn til at det var noget der ikke skulle så meget som overvejes.
" You know, I would love to come. But I have this thing going on in Dragons Peak - that I need to take care of before I make any plans. I don't know if I will be able to make it back in time. So, I won't promise anything. " Sagde han så lidt og sendte kort Max et halv undskyldende smil. Razor passede nok alligevel ikke specielt godt ind i et bryllupsselskab - selv ikke hvad han virkelig gjorde sit for at falde ind i mængden. Desuden virkede det som en fair undskyldning - ikke at den var helt sand, men det kunne den være. Det kunne have været tilfældet. " We can celebrate now!? There's wine and cake - thats.. celebrating stuff right? " spurgte han så lidt og rettede kort blikket mod flasken Max stod med, men så kort mod den kurv med muffin der også var til stede. Til sidst rettede han blikket lidt mod Reign og lod hovedet glide en smule på skrå. " I mean, whats the worst that could happen? " tilføjede han så bare lige kort med et lille smil. Der var sikkert mange forfærdelige ting det kunne føre til. Men et eller andet sted synes Razor nu faktisk selv det var en ret god idé.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Søn 26 jun - 23:06

"No, I don't want any," sagde Reign hurtigt, da han allerede fik stukket flasken tilbage i ansigtet af Max, der virkede til at være med på idéen. Normalt sagde han ikke nej til sprut - slet ikke når han havde sat sig for at drikke og så havde fået så lidt, som han nu havde fået - men det var uden tvivl smartest at takke nej i et sådan øjeblik, hvor det var hårdt nok i forvejen at forblive mentalt stærk i ædru format.
"It's yours," fortsatte han og nikkede mod flasken, der blev trukket tilbage, ind mod Max' brystkasse. Han skævede til Razor, "and don't worry, he can take it. Usually, alcohol doesn't hit you as hard when you're big, and Max is... well..."
"I'm a giant!" afsluttede Max sætningen med et stort smil og stillede sig på tæer, indtil han mistede balancen og måtte stille sig normalt på fødderne igen og atter komme tættere nedad mod Reigns højde.

Max lagde sig frie hånd på hjertet og sendte Razor et forstående blik, "that's too bad," der dog blev erstattet af en spændt grimasse af drengens forslag, "good idea, Raz! Great idea! We should play drinking games!"
Reign så mere og mere ukomfortabel ud, som samtalen skred frem. Heldigvis havde Razor sagt nej til bryllupsinvitationen, heldigvis, men nu havde han lagt op til druk. Der var så mange grunde til, at det ville være en dårlig idé. For det første skulle han tidligt op i morgen og på arbejde. For det andet blev Max endnu mere sær og højlydt, mens han var fuld, og Razor blev skræmmende følelsesladet. Og for det tredje kunne knægten ikke holde kæft, så han ville ende med at sige noget idiotisk. Og den fjerde, sidste og nok vigtigste grund; de var lige i gang med et skænderi! Eller en diskussion eller... hvad man nu end kunne kalde det. De havde i hvert fald ikke snakket ordentligt om det, og Reign var ærlig talt stadig sur over, at hans valg overhovedet ikke blev respekteret af den møgknægt.

"I'm actually kind of tired, you guys. Don't wanna be a buzzkill but--"
Reign nåede ikke at færdiggøre sin halvlamme undskyldning, inden Max greb fat om Razors skulder og trak ham med hen mod sofaen, "oh, no, no, no, I can't leave now. You made me excited. How about 'truth or dare'? Or 'never have I ever'? Razor, you know any fun games?" han lod sig dumpe ned i sofaen med Django efter sig, og lagde det ene lammeskind henover skødet.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Søn 26 jun - 23:34

Razors blik gled automatisk betragtende hen over Max. Og der måtte han nu faktisk give dem ret. Max var vel sådan set ikke den mindste person man kunne komme i nærheden af, men heller ikke helt gigantisk. Der skulle han alligevel vokse en del mere for at komme under den kategori - og det på trods af at Razor ikke strakte sig langt op i luften, og sikkert hurtigt ville kunne have følt at alle andre var giganter.

" Ooooh... Well.. Great! " Sagde han så bare kort med et lille grin. Hvis giganten følte han kunne håndtere mere at drikke, ville Razor da ikke stå i vejen for det. Han måtte vel bare stole på hvad der nu blev sagt. Det var vel heller ikke hans ansvar - det var trods alt de to der var de voksne her. Han havde også hurtigt skubbet det ud af hovedet igen - og fokuserede i stedet på noget andet. Som hurtigt blev Reigns udtryk. - Der var ikke meget begejstring i den fyr i dag. Det var næsten ærgerligt.

Razor vidste slet ikke selv om han overhovedet var frisk på at drikke - men det var også kun fordi tanken om sidste gang meldte sig. Men det var jo ikke sikkert det ville være det samme denne gang, så det glemte han hurtigt og var hundrede procent med på hvad der så end skulle ske. Også selvom Reign ikke virkede til at være særlig meget med på det. Men han havde da selv lige langet sin ven en flaske, så helt forkert var det vel ikke.
" Games? Sure! " Sagde han så bare kort med et smil om læben, som falmede en smule da han bed sig kort i læben ved Reign ord - som dog ikke blev færdiggjort da Max hurtigt fik ham skåret af og trak Razor med hen til sofaen. " I don't really know any games - I mean, drinking games. Explain! It sounds like fun.. " Sagde han så hurtigt, i det han slog sig ned i sofaen. Hans blik gled så hen mod Reign.
" You're never a buzzkill Reign, unless ofcourse you don't wanna join, then maybe a little bit." sagde han så lidt og rodede sig kort lidt i håret.
" Come on Reign, if this normally is what you guys do for fun.. I wanna try.. Normal.. " Sagde han så lidt med et lille smil men klappede så bare på pladsen ved siden af sig. " Pleeeease.. " tilføjede han så lige kort med et sødt smil om læberne. De kunne vel altid snakke på et andet tidspunkt. De skulle vel alligevel ikke rode op i en masse emner nu hvor Max var der og ærlig talt var Razor ikke specielt meget inde for at skulle have en seriøs samtale lige nu. Sove var heller ikke voldsomt fristende - så hellere nyde noget at drikke og en muffin måske. Det var meget mere fristende. At det hele kunne gøres i en leg, gjorde kun tingene bedre. Desuden, hvor fuld kunne man nå at blive af den flaske Max havde fået skubbet i sit greb.
" So! tell me.. How do we play? What was it called again? Never have I ever? and the other one? something about truth? " sagde han så lidt og lod hovedet glide på skrå.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Man 27 jun - 0:04

Max åbnede munden for at forklare men så i stedet afventende hen på Reign, der blev stående midt i rummet, skulende mod Razor.
Han hadede at være den kedelige i gruppen, når det gjaldt sådan noget. At ødelægge  den sjove og hyggelige stemning. Men han vidste, der ville gå noget galt - det var næsten skæbnesvangert - og det ville garanteret være den møgunges skyld. Som sædvanlig.
Og så igen; han spurgte så pænt. Og hans desperate sætning om, at han ville prøve at være normal, ramte ærlig talt lige i hjertet. Så selvom det var med modstridende og stadig ikke helt tilfreds mine, trådte Reign hen og satte sig på den anden side af Razor. De kunne alligevel ikke blive fulde af en halv flaske portvin, hvis det blev delt ligeligt ud, så måske gik det lige. Måske.

Max smilede bredt, da Reign sluttede sig til dem, og han rømmede sig højlydt og satte sig til rette, "okay, okay. So in 'never have i ever' you have to say something out loud that you have never done before. Like, uhm..." han så i få sekunder tænksom ud, indtil han smed et eksempel på bordet, "like, 'never have I ever eaten a squirrel'. And if you have or Reign has, you need to drink. It's pretty simple. And 'truth or dare', well, I don't have to explain that, do I? I mean, everyone knows that game."
Reign, der næsten kunne regne ud, Razor ikke havde haft muligheden for at lege noget som helst i den triste barndom, han havde haft, fortsatte med forklaringen af reglerne, "in 'truth or dare' I go; 'Razor, truth or dare?'. If you answer 'dare' I will dare you to do something. Anything, really. Like... making out with a wall or something. If you answer 'truth' I can ask you anything and you have to answer truthfully. If you wont answer or do the dare you gotta drink. If you do what you're told, however, I gotta drink. Got it?"

Max kunne ikke helt finde ud af, om Razor var vokset op et underligt, underligt sted, eller om de bare lavede fis med dem, da han var sikker på, at 'sandhed eller konsekvens' var et udbredt spil, som alle, unge som gamle, kendte. Men han valgte ikke at lægge for meget i det - måske var Razor bare ikke den store spiller.
Han smilede let, da Reign blev færdig, stillede flasken midt på bordet og bumpede blidt sin skulder ind mod Razors skulder, "you pick the game."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Man 27 jun - 0:26

Smilet om Razors læber voksede da Reign kom og satte sig. Der gik da heller ikke mange øjeblikke før han kort prikkede til ham. Han skulle bløde en smule op. Det var som om at stemningen altid var en smule anspændt og af en eller anden grund endnu mere når der var andre til stede. Sidst på markedet havde det også været lidt underligt, men det var der sådan set en rimelig grund til. Razor var dukket op ud i ingenting selvom det slet ikke havde været planen. Han lod så blikket glide lidt mod Max da han forklarede den ene af legene, den virkede overraskende simpelt. Finde på ting man ikke havde gjort før - drikke hvis der blev nævt noget man havde gjort. Jep. Simpelt og til at overskue.

Han bed sig kort i læben og skulle lige til at svare - da Reign kom drønende fra siden og forklarede den anden leg alligevel. Heldigvis, så behøvede Razor ikke komme med en eller anden forklaring om hvorvidt han ikke havde prøvet nogle af sådanne lege. Han kendte en masse andre lege, men de var helt ved siden af dette selskab og han tvivlede på der ville blive sat pris på hvis han bare så meget som nævnte en af dem.
" Got it! That dosen't sound to complicatied.. but, who would want to make out with a wall? " spurgte han så lidt med et tydeligt undrende udtryk. Det gav ingen mening, det med sandheder kunne han forstå, men.. Yea, mennesker var altså nogle mærkelige nogle.

Han var stille et øjeblik mens han sad med blikket på Max, som valget blev lagt over på Razors skulder om hvilken leg de skulle lege. " Alright.. " sagde han så endelig og smilet om hans læber vendte tilbage efter at have været borte de sekunder det tog ham at beslutte hvilken leg. " I think I'm gonna go with the first one, the least complicated one I mean.. yea, Never have I ever is the winner! " sagde han så med et lille smil, før han rettede blikket mod flasken.
" So! You start.. " sagde han så og vendte blikket mod Reign, og prikkede kort lidt til hans lår. Mest fordi han egentlig bare gerne ville røre ved ham. Hvert fald, det var et valg de så være med på og Reign kunne få æren af at starte. Det virkede til at være sådan en form for lege der kunne bryde isen et selskab man ikke var helt komfortabelt i. Ikke at det var tilfældet her, men det kunne helt sikkert løfte stemningen. Så længe man ikke sagde et eller andet dumt. Hvilket måske også var en skjult grund til at den anden leg ikke havde været Razor valg, han ville sikkert hurtigt komme til at sige et eller andet helt ved siden af. Han satte sig lidt på en anden måde og rettede et ventende blik mod Reign.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Man 27 jun - 21:08

"The dares are not supposed to be-" Reign valgte at stoppe sig selv og tog sig bare lidt til nakken, "forget it." Lege var egentlig en underlig ting - især når voksne sad og hyggede sig med dem - men de var ikke unormale. Dog kunne han godt se, at hvis man aldrig havde været med i en leg før, kunne det hele virke mere eller mindre bizart. Men Razor skulle bare prøve det, og så ville han sikkert begynde at forstå essensen af, hvorfor det var underholdende og en god tidsdræber.

"'Never have I ever' it is! Go, Reign," sagde Max begejstret og trommede sig lidt på lårene med blikket henne på sin ven.
"Yeah, Okay. Uhm..." Reign så tænksomt frem for sig og følte et vis pres, han normalt ikke følte. Om det var, fordi Razor var med, var han ikke sikker på, men han følte ikke, han bare kunne smide hvad som helst ud, hvis han skulle give et godt indtryk af legen. Han førte blikket rundt i den lille hytte for inspiration men gav til sidst op for ikke at kede sine gæster, "okay, I got one. Never have I ever put someone in chains."

Et grin forlod Max, som han greb flaskens hals, "that's not fair! You practically know all of my secrets! My bed-secrets, at least," og vendte bunden i vejret på den, som han tog en tår. Han flyttede blikket og opmærksomheden på hybriden ved sin side og dinglede flasken foran ham, "and you, Raz? Do you have to taste the juice of truth, too, huh?"
Reign holdte afventende blikket på Razor, da det begyndte at gå op for ham, at dette var muligheden for, han kunne få svar på ting om ham, som han normalt ikke kunne, ville eller turde spørge om. Det var lidt ærgerligt, Max var der, for så måtte han holde tilbage omkring visse ting, men det var ikke helt umuligt, at han kunne få noget brugbart ud af knægten.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Man 27 jun - 21:31

Razor vippede kort lidt med sin ene fod før han lænede sig tilbage og ventede på at Reign kom med et eller andet. Helt præcis hvilke ting der sådan ville byde sig vidste han jo ikke. Det kunne vel være alt mellem himmel og jord man sådan valgte at nævne - men det galt vel om at finde på noget som de andre så ville skulle drikke på, så man i sidste ende var en smule mere safe og slet ikke helt pløret i hovedet af alkohol.

Razor tænkte allerede over noget han kunne sige når det blev hans tur, men faktisk var det heller ikke lige så nemt som man lige skulle tro. Sikkert fordi han spændt ventede på hvad Reign ville sige og hvad Max ville have af svar til det - samtidig skulle han selv tage stilling til sit svar. Hvilket ikke tog mange sekunder efter at Reign havde åbnet munden. Hans fokus røg dog hen på Max som grinte kort efter, det smittede og et grin forlod Razor kort efter. " Oh! Your bed-secrets? Naughty Max, who would've thought.. " Sagde han så bare lidt med et smil, og trak kort lidt på den ene skulder. Men snuppede så flasken efter et par sekunder da Max holdt den foran ham. " Yeeea... I guess, but not.. in a bed-secret kinda way.. " sagde han så bare lidt med et skævt smil om læberne. At han selv var blevet puttet i lænker på den måde før galt vel ikke. Men han havde da lænket folk for sin egen underholdning - dog mere brutalt og knap så seksuelt.

Han skævede dog kort mod Reign med et lille smil. " Maybe you should join that club sometime. " Sagde han så bare med et drillende udtryk før han tog en tår af flasken. Han rynkede kort næsen lidt, smagen var ikke ligefrem god - måske var det bare ham der mente det. Det virkede ikke til at Max var påvirket af smagen, men han var jo også bare i det hele taget påvirket så det kunne være han på forhånd havde lammet sine smagløs.
" Okay! My turn, or your turn? " han så et øjeblik lidt tænkende på Max, før smilet om hans læber voksede endnu engang. Der dukkede noget op han kunne sige - så Max fik ikke lov at tage turen, simpelthen fordi Razor helst ikke ville glemme hvad han var kommet på. " My turn - Never have I ever, kissed a girl.. " Sagde han så lidt. Han kunne ikke tro andet end begge fyre i hans selskab kunne drikke på den. Ellers ville han da hvert fald blive overrasket. Men det var nu sandt nok. Razor havde ikke delt sine læber med specielt mange. Det kunne tælles på en hånd, også måske endda hvis man manglede 4 fingre. Han holdt så bare flasken ud foran sig, så den der først kom i tanke om deres svar kunne snuppe den.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Man 27 jun - 21:57

"Oh, does a story come with that one, huh?" Max så nysgerrig ud, da han egentlig selv mest forbandt lænker med noget seksuelt, men Reign fik hurtigt sat en stopper for det.
"No stories," sagde han derfor hurtigt og nikkede mod drengen, "Razor's turn." Han havde valgt at ignorere hans kommentar om, at han burde prøve lænkerne, for han var ærlig talt helst foruden. Det var ikke ligefrem en kink for ham, og han kunne heller ikke forstille sig at skulle bruge dem i en seriøs situation. Jo, det kunne da være en nem og ikke-voldelig løsning bare at lænke idioter fast til et træ et sted, men når de idioter som regel var hundrede gange stærkere end ham selv, fungerede idéen ikke særlig optimalt.

Reign var ikke sikker på, om han var overrasket eller ej af Razors konstatering om aldrig at have kysset en pige. Det var imponerende, han var så sikker på sin seksualitet allerede og have måttet være det længe. På den anden side havde man vel ikke muligheden for at kysse nogen, hverken drenge eller piger, som slave, så måske var det derfor, han aldrig havde forsøgt med det modsatte køn.
Han tog flasken fra halvdæmonen og tog en tår, kun for at få den snuppet ud af hånden af Max, "Razor, you're just as mean as Reign. But, you know, three can play that game," han tog en tår og tørrede sig om munden, inden han med en finger i vejret og en selvtilfreds attitude gjorde krav på sin tur, "never have I ever slept with a guy."

"Jeez, you're such a kid," Reign smilede, tog flasken og drak af den, inden han rakte den videre til Razor, mens han forsøgte ikke at blive påvirket af, at det netop havde været omkring det emne, de lige havde stordiskuteret med hinanden.
Han brugte den tid, det tog knægten at drikke, til at finde på en ny sandhed. Fandt skam også hurtigt en, han dog var i tvivl om ville være under bæltestedet og måske skabe dårlig stemning. Men det var en af de ting, han var nysgerrige omkring. Så han besluttede sig for, at det måtte briste eller bære, da han rømmede sig og sagde, "never have I ever been forced into having sex." Han holdte afventende sit blik på hybriden.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum