Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Gale
 
Dr. Trott
 
Larlii
 
Chester
 
Taliia
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154414 indlæg in 8014 subjects

✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Side 3 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Man 27 jun - 22:29

Det var ikke fordi Razor havde tænkt sig at fortælle en vild historie omkring hvordan og hvor ledes det havde foregået med de lænker det. Men selv overvejelsen om en forklaring blev stoppet da Reign hurtigt fik sat på plads at der ingen historie skulle være. Det var sikkert også fint nok. Der var ikke så meget interessant historie omkring det. Selvom det havde været sjovt. For ham hvert fald.
" I know - isn't that kinda what it's about? making sure you're not drinking and everyone else is? " spurgte han såå med et lille grin og fulgte flasken med blikket da den gik på skift mellem de to. Selvfølgelig havde hans fornemmelse omkring det holdt stik, alt andet ville være mærkeligt.

Razor rynkede dog panden og lod hovedet glide på skrå da Max valgte at sige hvad han sagde. " Wait what? Jeez, dude.. you're missing out.. " Sagde han så lidt med et skævt smil men rystede så bare lidt på hovedet. Det var endnu en ting Razor sikkert havde misset når det kom til hvad der var normalt og velset - at det ikke var alle fyre der var til fyre og omvendt. Det var bare ikke noget han som sådan tænkte over - hvert fald ikke før nu, men tankene fyldte kun hans hoved et par sekunder før han tog imod flasken fra Reign, da han havde snuppet en tår. Ikke en overraskelse men alligevel var det lidt træls - nu hvor Razor ikke kunne være en af dem. Han tog selv en tår af flasken.

Hans blik hvilede et øjeblik mod Reign, og sad stille et øjeblik uden at drikke noget af flasken. Ærlig talt var han en smule i tvivl - også måske faktisk slet ikke i tvivl. Måske mere i tvivl om det var noget man delte, men det var vel legen. Han bed sig kort i læben men tog så bare endnu en tår af flasken inden han holdt den så Max kunne snuppe den - det var ikke noget han kunne vide om Max skulle drikke på. Hvert fald ville han finde på noget imens.
" Never have I ever.. " Startede han så lidt da Max havde drukket eller ikke drukket på det Reign havde sagt. Han kunne komme på mange ting at sige, men lige meget hvad der dukkede op - var det som om at der var en tråd der førte til en episode i hans fortid så det ville være snyd at sige noget - medmindre man kunne sige det også bare selv drikke på det også? - Han rodede sig lidt i håret og skævede lidt rundt mens han forsøgte at finde på noget. " Never have I ever.. " mumlede han så lidt efter igen og hans udtryk blev en smule mere desperat.. " Dang it, why did I pick this game.. I do way to much shit.. - Never have I ever stepped on a frog on purpose? " sagde han så bare hurtigt og rynkede panden en smule. Det var åbenbart det sidste han kunne komme i tanke om - slet ikke noget nær det emne de egentlig var inde på, men gjorde det noget? Han smilede bare kort lidt skævt.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Man 27 jun - 22:52

"So are you. Women have the softest lips," sagde Max bare med et lille smil henover læben og et træk på skulderen.
Han åbnede endnu engang munden for at gøre grin med Reigns lidt makabre sandhed, men både smilet og lyden svandt hen, da Razor drak, og der blev sendt blikke mellem ham og Reign.
Reign selv havde det blandet med det. Han havde sådan set regnet med, halvdæmonen ville drikke på den, eftersom han havde nævnt det med hans tidligere herre. Og selvom det var helt igennem forfærdeligt, at nogen skulle gå igennem det, kunne en lillebitte del af ham ikke lade være med at være lidt lettet over det - over at Razor faktisk havde præferencer og ikke var interesseret i at gå i seng med alle og enhver. Hvor uhumsk og forkert tanken så end måtte være.

Max kneb øjnene lidt sammen, da det blev Razors tur, og han glemte hurtigt det, der før var blevet sagt, og lettede stemningen med et grin, "oh, wauw. You are really bad at this game," han klappede drengen på ryggen og så frem for sig, mens han overvejede, hvad han selv skulle sige.
Og mens der blev tænkt ovre fra den modsatte side af Razor, greb Reign muligheden for at rykke sig ind og placere et par kys bag hybridens øre. Måske som en undskyldning for at have stillet et upassende spørgsmål. Måske for at trøste ham, selvom han ikke virkede synderligt ked af at hive op i det gamle minde. Måske en kærlig gestus. Eller måske fordi han bare havde lyst. Reign vidste det ærlig talt ikke selv.
Og som han netop havde fået rykket sig væk, lød det fra Max, "okay, yeah, never have I ever been in a threesome," han så nysgerrigt på sine sofamakkere. Reign smilede skævt og rystede på hovedet, "nope, don't look at me." hvorefter han endnu engang flyttede sin opmærksomhed mod knægten - endnu en ting han var nysgerrig omkring.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Man 27 jun - 23:11

Razor trak bare kort på den ene skulder med et lille smil. Det var ikke fordi han havde følt sig draget mod at kysse nogle kvinder han sådan lige havde mødt på sin vej - og det på trods af at der da havde været nogle smukke nogle i blandt. Men han havde aldrig tænkt på kvinder på den måde - der fandt han meget hurtigt alt det attraktive ved mænd. Desuden ville han også være ret godt tilfreds hvis bare han fik lov at mærke lidt mere til Reigns læber.
Stemningen omkring spørgsmålene påvirkede ikke Razor voldsomt meget, det var mere presset for at skulle finde på noget der gjorde ham en smule ør i hovedet. Det var åbenbart sværere end som så.

" I know! Sorry.. " Sagde han så bare med et lille grin, før han rystede en smule på hovedet. Det var sandt, han var tydeligvis ikke voldsomt god til legen. Men sådan at på alt for få sekunder at skulle finde på noget man aldrig havde gjort som ikke var et eller andet dumt som at flyve eller lignende. Razor havde gjort alt for mange åndssvage ting så det var ikke let at finde på noget. Tydeligvis var der ingen der havde trådt på frøer med vilje, så det var vel meget heldigt. Det var også alt for morderisk - sådan et sødt lille dyr. Det var nærmest ironisk at Razor kunne mene sådan. -

Razors blik søgte lidt mod Reign da han rykkede sig tættere på og plantede et kys ved hans øre. Det fik et lille smil frem om hans læber, som nok i sidste ende var sendt en smule til Reign. Et øjeblik vendte den varme følelse tilbage i kroppen, stille og roligt boblede det rundt i kroppen på ham. Den som var forsvundet en smule i diskussionen tidligere. Ikke at han lod det gå ham på - men det sad et eller andet sted og trykkede dybt inde.
Max vendte tilbage med noget. Hans blik ramte først Max, men smuttede så kort efter hen på Reign, da han svarede - men rystede så bare kort på hovedet. " Nope.. " sagde han så bare lidt med et lille smil. Det var ikke noget han havde været en del af. Endnu. Man kunne jo aldrig vide hvad fremtiden ville bringe. Men kreativt, Hvorfor var han ikke kommet på den selv? det var da ellers en god en. Så havde han sluppet for at tale om frøer. " Oh oh, things are getting too innocent.." sagde han så bare, dog en smule ironisk med et skævt smil om læben - og lod blikket hvile lidt mod flasken.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Man 27 jun - 23:31

"Or maybe we're just boring," Max skævede selv ned til flasken, som han havde lyst til at drikke mere fra, selvom det ville bryde de ellers enkle spilleregler. Hans blik fløj så hen på Reign igen, afventende efter hvad han mon ville finde på nu.
Reign havde næsten glemt, det var hans tur. Hans tanker havde bevæget sig ind i forestillingen om et trekantsscenarie med Razor - for selvom han ikke måtte, havde han heldigvis lov til at lade fantasien løbe løbsk. Og det her var en fantasi, han ikke havde lyst til at afbryde lige med det samme, for helt dårlig var den ikke.

Til sidst lykkedes det ham, at tage sig sammen, og Max' blik fik sparket hans fokus tilbage på legen. "Hmm..." han greb det frie lammeskind og nussede det i sit skød, nu Razor ikke var en mulighed, og Django lå for langt væk til, han kunne nå. "Never have I ever... wanted to be of another race," spørgsmålet var igen tydeligt, og dog i skjul, henvendt til Razor, som hans blik gled hen på. Var han glad for at være hybrid? Tidligere havde Reign selv ladet som om, der var noget menneske i knægten, bare for at få det bedre med sig selv, så han vidste udmærket godt, hvad han selv foretrak. Men hvad foretrak halvdæmonen egentlig? Havde han overhovedet den mindste lyst til bare at være en smule menneskelig? Eller var han tilfreds med at være en morderisk skabning med et utilstrækkeligt følelsesregister, der tilfældigvis også havde forbindelse til et dyr, han ikke anede, hvad var?
På grund af de mange tanker, lagde Reign knapt nok mærke til, hvor hurtigt Max havde grebet flasken og drukket. "Werewolf!" brød han ud i beundring og ærefrygt med en dråbe af portvinen på vej ned mod hans kæbeparti, "werewolfs are super cool!"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Man 27 jun - 23:49

"Pfft nooo! not at all.. If thats the case, we can always switch to the other game - I mean, if we run out of stuff to say. " Sagde han så bare med et lille grin og et trak på skuldrende. Sværere var det vel ikke. Ikke fordi han faktisk troede at han kunne finde på flere ting i den anden leg, og dog - der var det både ting man skulle gøre eller fortælle sandheden omkring, der var det ikke så meget henvendt på ham selv, så måske var den i sidste ende nemmere.
Hans blik hvilede mod Reign et par sekunder, og måtte til sidste kort grine lidt. Måske havde der været en sandhed bag den træthed han havde forsøgt at snyde sig ud af legen med tidligere? - Måske - det kunne også være han bare røg væk fra sin egen tilstedeværelse. Heldigvis vågnede han da igen og fik sagt noget.

Razor fulgte flasken med blikket som Max snuppede den - være en anden race. Det var egentlig et godt spørgsmål. Razor var lidt i tvivl, om han direkte havde overvejet og ønsket at være en anden race. Han rystede bare kort lidt på hovedet med et lille grin da Max snuppede flasken og drak, efter fint at have udtalt sig om hvilken race. " Have you ever met one? they tend to be quite aggressive.. " Sagde han så lidt med et smil om læben. Razor synes ikke selv at skulle drikke - han var nu egentlig meget godt tilfreds med sin race. Også selvom den var forvirrende som et ondt år. Men den havde holdt ham i live og han kunne ting han virkelig nød at være i stand til så nej. Han rettede kort blikket lidt mod Reign med et lille smil. " I like what I am. " Sagde han så bare kort lidt. I sidste ende var det ikke hvilken race man var der gjorde en til hvem man var. Selvfølgelig havde racer ting med sig som tit var en del af hvem man var - men stadig ikke helt en. " Even though... wait.. " Sagde han så bare kort og snuppede flasken ud af hånden på Max. " Thats not true - If I could be an angel for a day, I totally would - seriously - they can fly! " sagde han bare og tog en tår af flasken. Så galt vel, selv hvis det kun var for en dag.

" Never have I ever... Been arrested. " Sagde han så bare kort med et lille smil. Hvor tvivlsomt det så end kunne lyde for folk der kendte Razor, så var det skam sandt nok. Han havde vel bare talent for at snog sig uden om de problemer han mere eller mindre altid skabte for sig selv og sine omgivelser. Eller sluppet hurtigt nok væk. Han havde været bag tremmer men ikke på grund af brud på loven.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Tirs 28 jun - 0:31

"Not that I know of. They just seem so tough, you know, with their claws and stuff," Max bukkede sine fingre sammen til fantasikløer og knurrede så dyrisk, han nu kunne, selvom portvinen gjorde ham en del mindre skræmmende at høre på.
Han hævede øjenbrynene og sank samtidig hænderne af det sidste, Razor sagde, "oh, yeah, flying would be cool. C'mon, Reign, haven't you ever wanted to be able to fly?"
Reign var mut og en smule skuffet over Razors svar. Han burde være glad på drengens vegne - at være tilfreds og afregnet med sin race var jo en fantastisk ting. Bare ikke når det var Razor, så måtte han meget gerne udtrykke bare en smule ærgelse over at være født i sådan en nedrig race. "No," sagde han derfor bare og rykkede sig tilbage at sidde i sofaen med et lidt strammere greb om lammeskindet.

Max ignorerede Reigns mopsede attitude og fokuserede i stedet på legen og Razors sandhed. "Ohhhh!" brød han højlydt ud og pegede hen på sin ven, "Reign, you gotta drink! Tell the story!"
Reign skulede hen til Max, der i hans hoved virkede alt for glad for situationen, "no, I wasn't arrested. Got off with a warning. Go on, it's you." Han var ikke interesseret i, at fokus skulle være på ham. Han gad ikke engang lege den dumme leg lige nu, faktisk var han udelukkende med for at få ting ud af Razor - ikke gøre sig selv til grin med dumme historier.
"You're so boring," Max skød underlæben frem mod Reign i en utilfreds og barnlig grimasse, inden han gav til at tænke. Han snuppede flasken fra Razor og pustede ned i den for at få fantasien kørende nok til en sandhed, "so, uh... Never have I ever hit a lady."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Tirs 28 jun - 0:53

" Oh yea? Watch them turn - painful but hilarious process. And you better run afterwards, some werewolfs don't know who they are any longer when the moon kicks in. " Sagde han så lidt med et kort lidt halv skummelt udtryk. Razor kunne til gengæld sagtens være en smule skræmmende at høre på, alkohollen havde ikke ramt ham.
Hans blik gled dog hen på Reign, som ikke virkede voldsomt begejstret over noget lige nu. Razor rynkede kort næsen lidt. Han havde lidt svært ved at forestille sig at det kunne være svaret der var skyld i Reigns mærkelige humør - men så på den anden side vidste han også hvor meget Reign egentlig havde imod at Razor ikke var menneske. Men han ville heller ikke lyve og sige han ville ønske han selv havde været menneske, for det gjorde han langt fra.

" Oh!.. Do tell! I wanna know what kind of crimes you run around doing - and get caught for.. " Sagde han så bare med et drillende smil. Helt bevidst om at der vidst ikke var så meget at lave sjov med - og at det nok slet ikke ville gøre fyrens humør bedre på nogen måde at forsøge sig med det. Razor forsøgte selv ikke at lade Reigns humør gå sig på, det ville normalt aldrig have rørt ham - men af en eller anden grund var der noget der trak i hans eget humør og gjorde det svært selv ikke at ryge lidt ned igen. Han formåede dog at holde det nogenlunde oppe. Om ikke andet så bare fokusere på Max i stedet, som var underholdende nok i sig selv.

" A lady, that sounds so fancy. " sagde han så bare lidt og rettede blikket mod flasken, det var ikke længe den fik lov at være i Reigns varetægt, for inden få sekunder havde Razor snuppet den igen, han tog dog kun en lille tår - det var efterhånden begrænset hvor meget der var tilbage i den. Men han skulle vel drikke alligevel - nu hvor han sådan set havde slået en dame, mange gange. For mange gange. Og mere voldsomme ting som de ikke skulle komme ind på. " Hey! I actually do know a game! - I don't what it called though and its not really a drinking game. But then again, we don't have much left to drink sooo.. Yea, you only have to ask 10 questions. Honesty is key - and, you can say chicken twice! If you don't want to answer the question that is " Sagde han så lidt med et lille smil før han kort overvejede det en smule. Det kunne være en anden leg ville leve op i Reign, sikkert ikke - men det var forsøger værd.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Tirs 28 jun - 1:25

"No, you don't," sagde Reign bare stålfast. Endnu engang fattede knægten ikke et 'nej'. Dum... en kæmpe idiot, var han. Hans "forbrydelse" var muligvis sjov men også akavet og upassende lige nu, så han nægtede fortsat at bringe den op. Så kunne de tigge så meget, de havde lyst til.

Han blev kort foragret, da Razor drak, men rystede så bare på hovedet af sig selv. Selvfølgelig havde han slået kvinder. Razor havde nok slået stort set alle typer. Forskellige racer, forskellige køn, forskellige aldre. Mon han også havde gjort børn fortræd? Tanken gjorde ham helt dårlig.

Inden Max nåede at blive alt for begejstret for den nye leg, der blev forslået, brød Reign ind, "Max, I don't wanna be rude but I'm really, really tired. Can't we do it another day? Pretty please?"
Max, der ellers allerede havde formet munden i et smil og åbnet den for at spørge mere ind til den nye leg, så skuffet ud, da der blev sat en stopper for det sjove. Men han kunne læse i sin vens blik, at han var seriøs omkring det, og rejste sig derfor med et suk, "okay, okay, I'll leave," han snuppede den næsten tomme flaske en sidste gang og smilede ned til Razor, "we'll play your game next time, Raz, I promise. I'll make up some good questions until then. Don't be a stranger, you hear me?"

Reign fulgte Max hen til døren med og gav ham et kort kram og et smil, inden han smuttede afsted. Et smil, der hurtigt forsvandt igen, som hans blik røg tilbage på Razor. "Now..." han greb en stol, placerede den på den anden side af sofabordet og satte sig, inden han fortsatte, "I'll play your little game. Ten questions. My first question is; why this hostility towards humans? What have we ever done to you?"
Reign var træt, og han vidste, det ville få konsekvenser for arbejdet i morgen, at han ikke allerede var hoppet i seng, men efter den lille sandhedsleg var han blevet ivrig og havde selv nogle mere personlige spørgsmål, han gerne ville have på bordet.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Tirs 28 jun - 1:47

Selvfølgelig blev legen stoppet. Der var alligevel grænser for hvor længe man kunne trække Reigns tålmodighed - og den var åbenbart nået nu. Razor rynkede kort næsen lidt, ærgerligt at det sluttede. Han havde sådan set ikke lyst til at Max smuttede - var det fordi han var et godt dække over den situation han var dumpet ind i og sat en stoppe for? eller bare fordi han faktisk var oprigtigt hyggeligt selskab. Det kunne også være lige meget. Det var ikke fordi Razor ikke ville være alene med Reign, men at være alene med Reign når hans humør ikke var specielt meget at fejre, så var det ærligt ikke det fedeste.
" I'll look forward to that! And ofcourse not. " Sagde han så bare med et lille grin før han kort rystede lidt på hovedet. Legen kunne vente, hvor længe der så end måtte gå før de stødte på hinanden igen. Det ville nok kræve at Razor var her. Max var ikke den person han så oftes på gaden, ikke fordi han som sådan ledte efter ham - så ville det sikkert være nemmere men altså. Yeah, nej.

Han fulgte dem lidt med blikket og vinkede kort lidt inden Max forsvandt helt ud af døren. Dog blev han pludselig lille da Reign rettede opmærksomheden mod ham igen. Han bed sig kort lidt i læben og skulle kort lige til at sige noget, men Reign kom ham i forkøbet. Selvfølgelig, okay - det lod ikke til at være helt sengetid endnu. Han rettede sig så bare kort blikket lidt mod Reign som han satte sig på stolen overfor. Razor lænede sig så bare tilbage og lod armene glide over kors. Okay, så Reign ville gerne lege den leg alligevel. " Because you're weak, selfish, naive and stupid. Blinded by the thought of the perfect life - wich do not excist. And you taste good. - At least that was what I thought at first.. You change it, a bit.. even though you're still selfish. And I'm trying to change the way I see humans. But it's like turning a wolf vegan.. It takes some getting use to. " Sagde han så bare lidt med et trak på den ene skulder. Det var ikke fordi mennesker nogensinde havde gjort Razor noget, men det havde engle heller ikke - dem havde han samme holdning omkring.
Han kneb kort øjnene lidt sammen og overvejede det et par sekunder. " Why are you so afraid of people knowing what I am? " spurgte han så. Spørgsmålene måtte gå på skift. Det var kun fair - Reign måtte stille spørgsmål og få et ærligt svar, så forventede Razor også at det galt den anden vej rundt. Han ville gerne vide hvad der var så forfærdeligt ved at folk kendte til at Razor ikke var menneske. Det paniske udtryk han var kommet med da Max havde banket på døren - hvad hvis det ikke havde været Max der havde stået på den anden side, hvad han Reign så gjort - det var endnu et spørgsmål, som han dog måtte have liggende på tungen til senere.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Tirs 28 jun - 2:18

Selvom Reign selv havde spurgt, kunne han alligevel ikke lade være med at blive stødt over det sandfærdige og direkte svar, der lød fra drengens mund. Mennesker var ikke svage, de havde et stærkt sind og en endnu stærkere etik, som de fleste andre racer manglede. Selviske? Nogle mennesker måske, men Reign var ikke, og han kunne ikke se, hvad han havde gjort for at give Razor det indtryk. Naiv - jo, det var han vel i teorien. Men han ville hellere være naiv og tro på, at verden i bund og grund var et godt sted at leve i, end konstant at være sur og deprimeret over de mindste ting. Dum? Hvem kaldte han dum? Razor kunne ikke engang læse!
"Yeah, I've changed you, oh, so much. You keep saying that but I think it's a big, fat lie," hakkede Reign ned på knægten og kunne ikke modstå at lade et fnys ud. Hårdt, jo, men nu havde Razor været ærlig, så nu var det hans tur.

Ærligheden blev sat på en prøve igen, da Razor stillede et spørgsmål. Reign havde ikke overvejet muligheden for, at det gik på tur, men det gav vel mening og var mest fair. Så efter at have set tænksomt ned i bordpladen i få sekunder, løftede han atter blikket og svarede, "because humans have to be careful and take care of themselves. The fact that I have made myself vulnerable to you is very risky. Some will call it stupid. And I don't want to be looked down upon as a demon-loving idiot."

"Now, my turn," Reign rykkede sig lidt frem i stolen og brugte armene placeret på sine ben som hjælp til at holde sig oprejst. Hans øjne var fulde af seriøsitet, og hvis man kiggede godt efter; et strejf af nervøsitet. Sandheder kunne være lige så forfærdelige at få at vide, som de kunne være gode. Men i en situation som denne regnede han desværre med, at de udelukkende ville være ubehagelige.
"When you kill people, do you feel bad about it afterwards? Do you feel anything? At all?" det var svært for Reign overhovedet at skulle spørge om sådan noget, da tanken om de ting, Razor gjorde, var enormt afskyelige. Det var svært at sætte sig ind i. Men det var også grunden til, det var godt at spørge - for at forstå drengen, måtte han bevæge sig ind i hans hjerne og tankegang.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Tirs 28 jun - 9:14

Det stak og nev i Razor ved Reigns od - så han så det hele som en stor løgn. Det vækkede en arrig side af Razor og han måtte anstrenge for ikke bare at slippe og faktisk give Reign ret i en mere aggressiv handling. Han bed kort tænderne lidt sammen og pillede i stedet bare lidt ved bunden af sin trøje. Han mente ikke selv det var løgn. Det var hvert fald hvad han forsøgte at overbevise sig selv om. Noget ægte var der hvert fald i det, ellers ville Reign ikke være i live.

Hans blik hvilede mod Reign et øjeblik og lyttede til hans svar. Det gav for Razor ingen mening. Hvorfor holde sådan noget hemmeligt? Menneske eller ej, så var man stadig bare personer der rendte rundt i samme verden. Nogle stærkere end andre, lavere sat i fødekæden. Men stadig personer - det var en ting Razor havde lært, der var forskel på folk - man var ikke alle en bare fordi man lige var menneske eller dæmon.
Han valgte dog ikke at svare på det - han kunne svare og bruge sit næste spørgsmål, men det havde han altså ikke tænkt sig - så i stedet lyttede han bare til det næste Reign sagde, mens han satte sig lidt på en anden måde. Og fosøgte at skubbe den ubehagelige følelse fra Reign første kommentar væk. Men den sad og trykkede, gjorde det svært for ham at få det væk.

Han fortrød at han havde nævnt denne leg og at den var blevet en realitet i et selskab hvor han ikke kunne snøre sig udenom ved mere uskyldige spørgsmål. Reign ville hade ham for evigt ved svarende på spørgsmålene. " Do you really wanna know these things? Are you looking for more reasons to hate me? " Spurgte han så bare lidt mumlende og rystede kort lidt på hovedet. Der var noget inde i ham som skreg for at få lov at komme ud - vise Reign hvad det egentlig var der sad overfor ham og at han ikke var til at spøge med. Spørgsmålene gjorde ham utilpas og startede en indre krig mellem venlighed og den ækle sandhed.

Det ellers forvirrede og ubehageligt til mode udtryk der havde bredt sig over Razor, ændrede sig stille og han skævede en smule mod Reign med et lille halv dystert smil. " Ofcourse you wanna know - even more reasons to kick me out again. You wanna know what I feel when I take the gift of a life? " han hævede kort lidt et bryn, men rejste sig så bare og trådte hen over sofabordet med blikket rettet mod Reigns ansigt. " Watching the light leave their eyes, taking their last breath.." Han trådte helt hen til Reign og placerede et hånd mod hans bryst for at skubbe ham tilbage i stolen. " I feel great, the blood rushing to my head, making me feel so light, untouchable - strong. " Sagde han så lidt og lod hovedet glide på skrå. " The sound of the heart - struggeling to keep on going, but after a while it gives in.. " Tilføjede han så og et øjeblik lod han blikket hvile mod Reigns brystkasse. Lyttede det det bankende hjerte. " So powerful. Almost like a rush. Drug rush - I feel Invisible. " Sagde han så lidt og rettede blikket tilbage mod Reigns ansigt.

" So tell me, am I the only demon you hate that much or did you kick out the other one who was here? Your house smell like demon, and it aint me.. " Sagde han så bare kort og rettede sig op, med armene over kors og blikket mod Reign. Han havde været tvivl omkring det, men kunne vel få det fastlagt ved at spørge - nu hvor ærligheden alligevel skulle være på plads og Reign tydeligvis ingen hæmninger havde omkring hvilke spørgsmål han gerne ville have svar på.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Tirs 28 jun - 11:29

"No, I just want the truth," svarede Reign monotont, selvom han godt kunne se, hvorfor Razor troede, han kun gjorde det for at kunne hade ham. For et spørgsmål som dette lagde ikke op til noget godt, med mindre knægten brød ud i gråd og indrømmede hvor forfærdeligt, han syntes det hele var, og at han udelukkende gjorde det, fordi han blev tvunget af en eller anden højere kraft. Men sådan var det ikke, og det vidste Reign godt. På mange måder kendte han allerede svaret, men nu spurgte han alligevel, mest for at få bekræftet, at Razor var en koldblodig morder.

Og det blev i den grad bekræftet. En morders aura røg over Razor, som han svarede på spørgsmålet og samtidig forklarede, hvad det præcist var, der egentlig gik igennem ham, når han tog en anden persons liv.
Reigns blik forblev op på ham, da han blev rykket tilbage i stolen, og blodet pumpede rundt i hele kroppen på ham. Det velkendte følelse af frygt havde fyldt ham. Men ikke den normale frygt for at blive ædt af Razor - nej, den havde han efterhånden vendt sig af med. Men en frygt for, at der fandtes sådanne personer i verden, der kunne slå ihjel uden den mindste smule skyld. Frygten for at en sådan person, koldblodig og uforfærdet, havde formået at spinde Reign ind i sit net, som han var for svag til at komme ud af - selv i et øjeblik som dette, hvor han talte om mord, blod og hjertestop, var han stadig attraktiv i Reigns øjne.

Den intense stemning blev brudt, da Razor rettede sig op og spurgte om noget, der i høj grad forbavsede Reign. "The other one...?" gentog han og skulle til at spørge mere ind til det. Valgte dog at droppe det, rejse sig og gå hen til muffinkurven, der stadig stod i sengens fodende - ikke at han var specielt sulten, det var mere en undskyldning for at rejse sig. Han var så vant til at være langt større end Razor, at det føltes underligt at have ham over sig for lang tid af gangen.
"Your nose must be broken. I haven't ever brought another demon into my home," svarede han endelig og greb en muffin. Razor bildte sig selv ting ind. Eller også havde han fået for mange duftindtryk den dag og blandede det sammen. Der var mange muligheder. Der havde i hvert fald ikke været andre dæmoner i hans hytte.

Efter at have taget og tygget færdig på den første bid af sin muffin, fortsatte han med sin tur, "what are we? I mean... what do you think we are? This relationship of ours - what would you call that?"
Reign tog en bid til og skævede hen til Razor, i tvivl om hvorvidt det var et spildt spørgsmål eller ej. Knægten havde nok endnu mindre styr på det end han selv havde. Venner, måske? Han havde flere gange nævnt ordet 'ven', når han havde talt om Reign.
Men selv så han ikke Razor som en ven, langt fra. Han så ham som noget - noget vigtigt, noget værdifuldt, noget han ikke bare kunne smide væk. Men hvad præcist det var, var han ikke selv klar over, og det var frustrerende, for hvis der var noget, Reign var god til og godt kunne lide, så var det at stemple folk, at stemple begivenheder, at stemple forhold. Alt skulle helst stemples i hans verden til at være noget specifikt og enkelt.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Tirs 28 jun - 12:03

Sandheden skulle han da nok få. Razor behøvede vel ikke holde det tilbage når et sandt svar faktisk forventes. Han var normalt meget ærlig, men måtte nok indrømme at han ikke havde sagt hele sandheder til Reign, mere bare det overfladiske af det også måtte detaljer hvile under overfladen. Han lod blikket hvile mod fyren der sad på stolen, et kort øjeblik betragtende - et helt igennem fristende stykke kød der sad foran ham - duftede langt væk af den søde duft af frygt. Men Razor vidste at lige præcis Reign, ville være en af de mord han ville fortryde - lige meget hvor koldblodig han så end kunne være - så ville det nok sidde i ham alt for længe. Reign betød mere for ham end mad på en tallerken.

Razor trådte til side da Reign rejste sig og gik hen til kurven med muffin. Han rynkede kort panden lidt men overvejede det så bare lidt. Der var ingen former for løgn at spore i Reign, heller ikke hvis han lyttede til fyrens hjerteslag, som ville give tegn hvis noget var ved siden af. " My nose is not broken.. Trust me.. " sagde han så bare kort og rettede blikket mod Reign efter at have haft blikket rettet mod den tomme stol i et par sekunder. Han overvejede mulighederne hvad den fært kunne være han havde opsnuset. Måske var Reign bare ikke klar over det? - eller var det rent faktisk Razors næse der svigtede denne gang. Han tvivlede dog på den, den havde ikke svigtet ham før - hvorfor skulle den gøre det denne gang?

Han skubbede det så bare ud af hovedet. Det var lige meget, Reign havde svaret på spørgsmålet og havde stillet et nyt. Som Razor dog brugte lidt for lang tid om at gruble over.
" I don't know.. " Sagde han så bare kort først og bed sig en smule i læben. " I know that I like you, more than I have ever liked anyone before. I'm afraid of loosing you to something, or.. someone. I know that I want to be close to you, not only just physically, mentally too. And I know that could totally accept being your secret if thats the only way to make it work. What I don't know is, what to call it - complicated maybe? " Sagde han så bare og et skævt smil kom kort frem over hans læber, men det falmede stille igen lidt efter og han rystede kort lidt på hovedet.

" But I want to know, what would you have done if it wasen't Max who came to visit? " Spurgte han så lidt. Det ville han egentlig gerne vide, ikke at der var så meget i det - bare nysgerrig omkring om Reign havde bedt ham forsvinde ud af et vindue, gemme sig under sengen eller faktisk forblive til stede i rummet. Hans blik søgte op mod Reigns ansigt i nogle sekunder. - Dog gik der ikke mange sekunder før han smuttede hen og snuppede en muffin fra kurven. Sådan som Reign sted og så sexet ud mens han spiste en selv, så fik Razor også lyst til endnu en muffin - de smagte trods alt helt utrolig godt så hvorfor nægte sig selv fristelsen.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Tirs 28 jun - 12:47

"Complicated..." gentog Reign lidt lavere som for at smage på ordet. Han var ikke sikker på, om han syntes, det var bedre end bare 'venner'. Kompliceret kunne forstås både negativt og neutralt, men det var sjældent en ord, man brugte om noget positivt. Men så igen - hvem prøvede han at narre? Der var intet positivt omkring deres situation. Jo, Razor bragte ham uden tvivl en vis lykke og havde tændt en glød i ham, han ikke havde set før, men når alt kom til alt, ville han så ikke have kunnet leve foruden den? Hvis de ikke havde mødtes, kunne han have fortsat normalt med sit normale liv. Og Lori - han ville have chancen for at indvie et dybere forhold til Lori. Det kunne han ikke nu, eller rettere sagt, så ville han ikke nu. Han var allerede blevet smittet med Razor-sygen og ville ikke blive rask lige med det samme.

Reign overvejede det næste spørgsmål lidt og rykkede sig et halvt skridt til side for, at Razor lettere kunne komme til kurven. Han havde da overvejet, hvad han ville gøre, da han stod i situationen, men de tanker var ligesom stoppet, da det heldigvis bare havde været Max.
"I... would probably have put on some pants and told you to do the same thing," han trak lidt på skuldrene med et tænksomt blik frem for sig men lod det så føres hen på Razor, "I don't really know, to be honest. I think it would depend on who it was. I mean, if it was my parents I would've probably hid you in the bathroom or something. They wouldn't even have to look at you twice before realizing you weren't human. If it was a friend, however... I would've probably let you meet them. I mean, you've been acting good in Max' presence."

Reign glemte helt sin egen muffin i sit fokus på i stedet at overvære Razor spise sin, og han kunne ikke lade være med at overveje, om han mon var heldig at få lov til at se ham sådan. Uskyldig og med krummer i mundvigen i stedet for blod. Ikke-voldelig og forholdsvist rolig... han havde trods alt kun set Razor skade andre én gang, og det var i selvforsvar. Mon knægten opførte sig anderledes sammen med ham i forhold til, når han var sammen med andre? Mon han havde en hel hær af forskellige personligheder - én for hver person, han kendte.
Det ville Reign spørge om, blev han enig med sig selv om, men da han åbnede munden for at sige det, kom der noget helt, helt andet ud, "are you in love with me?"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Tirs 28 jun - 13:14

" Complicated can be good right? " Sagde han så lidt, nok mest henvendt til sig selv. Han vidste ikke om det var godt. Men på den anden side var der så meget forvirring om hvad det egentlig var mellem dem - følelser var en ting, men de gjorde tydeligvis tingene svære at finde ud af. Han vidste ikke hvordan der skulle ses på det. Men i sidste ende var han også lidt lige glad. Om der var en titel for hvad det var eller ej. Så længe han kunne finde ud af om det var godt eller skidt, det han følte for Reign - indtil nu var det godt, sådan føltes det hvert fald indeni - på trods af diskussioner, så gjorde han ham altså glad på en måde som ingen andre havde gjort før.

Razor tog en bid af den muffin han havde fået fingrene i og lod blikket glide op af Reigns mens han gumlede den i sig. Den smagte stadig godt. Han kunne kort ikke helt lade være med at smile. Det var et overraskende tilfredsstillende svar. Så helt flov over ham var han alligevel ikke, kun overfor sine forældre - åbenbart. " I guess thats alright " Sagde han så lidt, han var alligevel ikke sikker på om han lige følte for at blive undersøgt helt på den måde som Reigns forældre sikker ville - udspørge om en masse ting han i sidste ende ikke anede noget som helst om. Selvom han nu ikke havde noget imod at møde dem. Se forholdet mellem barn og forældre - det var ikke noget han selv havde oplevet så det var altid spændende at iagttage.

Razor blev faktisk en smule overrasket over Reigns spørgsmål, og med det samme sprang tankerne rundt i en forvirring - skulle han nu til at tage stilling til det. Hans blik hvilede mod Reign i noget tid uden at han sagde eller gjorde andet end at se på ham. Mærkede efter hvad hans krop og hoved forsøgte at fortælle ham - intet af det var noget han kunne bruge til noget, det hele var utydeligt og slet ikke til at spore sig frem i - så han valgte at gå efter sin første indskydelse. Forsøgte at huske hvordan han havde fået følelserne forklaret - selvom der også var blevet sagt at man ville vide det med sikkerhed hvis man var, men eftersom Razor ikke var den der kendte mest til følelser kunne tvivlen stadig melde sig en del. " In love.. " Sagde han så bare kort lidt. " would it be real bad if I was? I might be I mean.. " Sagde han så lidt, før han kort bed sig lidt i læben. Hvad kunne ellers beskrive det der foregik i hans krop hver gang han kiggede på Reign - alt det som blev forstærket når lyden af hans stemme meldte sig i rummet, når hans smil fandt sin vej til hans læber. Følelsen af hans berøring - hans læber. Et lille smil bredte sig om Razor læber, men rystede så hurtigt på hovedet for ikke at forsvinde helt ind i en anden verden et øjeblik.

" Ummhg.. do you regret or feel bad about killing the demon in the forrest? " spurgte han så hurtigt, det var et hurtigt spørgsmål der poppede op i hans hoved og det skiftede lidt emne - eftersom det andet åbenbart hurtigt havde overtaget hans tanker i en ret voldsom grad at han et øjeblik kunne mistænke ikke at kunne slippe ud af dem igen hvis det blev ved. Desuden vidste han ikke om det var godt eller skidt. Desuden var han faktisk en smule nysgerrig omkring, om Reign kunne være så godt et menneske at selv drabet på den dæmon som havde haft intentioner om at dræbe dem begge - ville være noget han kunne fortryde.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Tirs 28 jun - 16:01

Reign fortrød i få sekunder sit pludselige og meget direkte spørgsmål, indtil det gik op for ham, hvor interesseret han egentlig var i svaret. Så trods flovheden holdte han stålfast blikket, der ikke kunne gemme en knivspids håb, på Razor, før han så bare fik et svar, der langt fra tilfredsstillede ham og skabte flere spørgsmål, end det egentlig besvarede.
'Måske'. Hvad skulle han bruge et 'måske' til? Han ville have et konkret 'ja' eller 'nej' - få kortene på bordet. Men selvfølgelig kunne Razor ikke bare svare sådan, når han garanteret ikke engang var klar over, hvad det ville sige at være forelsket i nogen. Reign gættede heller ikke på, han havde prøvet det. At spørge ville være dumt - ikke spørgsmålet værd.
"M'kay," sagde han bare efter at have fjernet blikket fra knægten og med et lille nik, som han stak det sidste af muffinen i munden for at have en undskyldning for ikke at reagere yderligere på det. Hvis Razor kom med et vagt svar, måtte han også acceptere en vag reaktion på det svar.

Reign legede derfor med på bare at få skiftet emne så hurtigt som muligt for at glemme sin bommert. "No, not anymore. It was self defense," svarede han, stadig igang med at tygge af munden, alt imens han tørrede krummer væk fra munden med sin håndryg.
Vold skulle i hans øjne bruges som et sidste udvej, og det havde det uden tvivl været i skoven. Han havde prøvet at tale til dem, han havde prøvet udelukkende at gå i forsvar, men ingen af de ting havde virket. Angrebet havde i den grad været nødvendig.

"How many questions have I asked? Like... four, right?" mumlede Reign ud, nok mest til sig selv, mens han fandt vej til sin seng og fik placeret sig i ovenpå sin hovedpude for enden med ryggen lænet op af væggen bag sig.
"So... are you going to have sex with other people? I mean, you seem very reluctant to the thought of not getting laid for two years," konstaterede Reign, hvis spørgsmål var dukket op helt naturligt. Faktisk var han selv overrasket over ikke at have spurgt om det tidligere. Han tilføjede skarpt og rakte ud efter en ny muffin, "and remember; you have to be honest."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Tirs 28 jun - 16:54

Razor rykkede kort lidt på sig, mens han pillede lidt ved den muffin han havde mellem hænderne. Han ikke helt tyde om Reign var tilfreds med det svar han kom med - men det var ærligt, for han var i tvivl - mest fordi han ikke kunne tyde om det der var, var hvad han troede det var - eller om det var håbet om en forestilling som måske slet ikke var som den burde. Det var alt sammen en smule forvirrende - men han var villig til at finde ud af det. Hvordan det så end kunne gøres.
" Good.. " Sagde han så bare kort. Havde svaret lydt anderledes var der nok kommet en tale om hvorvidt det var dumt at spilde tid og kræfter på at rende rundt og have dårlig samvittighed. Det havde været en fæl dæmon og rigtigt, som Reign sagde havde det været selvforsvar - havde han ikke gjort det havde den gjort det mod Reign. Så det var godt - at han ikke fortrød eller havde dårlig samvittighed over det.

Razor havde ærlig talt heller ikke helt tal på hvor mange spørgsmål de hver i sær var oppe på. På et eller andet tidspunkt løb man vel tør - indtil videre virkede det dog til at ingen af dem havde de store problemer med at finde på noget at spørge om - det var en skræmmende ærlig leg. Han gumlede endnu en bid af sin muffin i sig, mens han lyttede til Reigns spørgsmål. " If you haven't noticed - I'm usually pretty honest. " Sagde han så bare kort. Razor sagde mere eller mindre altid sandheden - også selvom den ikke altid var rar - det kunne godt være at han måske lige med Reign undlod at fortælle nogle ting, men han løg ikke. Et lille smil bredte sig over hans læber, før han plantede sig i sengen ved siden af Reign og lod blikket glide op mod fyrens ansigt. " But no. I don't think so. You see, I'm planning on convincing you, that its time for you to let go of that rule you have. I'll simply just make you want me so so so.. sooo bad that you wont be able to hold back any longer. - Maybe hire someone who can delete the memory of me telling you my age. " Sagde han så lidt med et lille smil, før han kort trak lidt på den ene skulder. Der var i sidste ende mange måder - men ærligt, så havde han nok ikke helt tænkt sig at vente - medmindre at kampen om at få det til at ske ville strække sig  over 2 år. Det måtte tiden jo vise. Så længe han blev i området og ikke smuttede til Dragons Peak - så var der egentlig ingen chance for at han ville have sex med nogen - medmindre Reign pludselig ombestemte sig.

" Are you... unhappy about, or.. what are your thoughts about the feelings you have for me? " Spurgte han så lidt, og lod hovedet glide en smule på skrå. Hans blik var rettet mod Reigns ansigt, men smuttede derfra et øjeblik da han tog endnu en bid af sin snart ikke eksisterende muffin. Taget i betragtning af Reigns holdning til alting omkring Razor - så var han nysgerrig omkring om han egentlig var irriteret over de følelser han havde nævnt. Eller om det faktisk var okay, på trods af at Razor ikke just var noget at prale af.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Tirs 28 jun - 23:05

Et dybt suk og en let hovedrysten endte med at blive Reigns reaktion til Razors svar på hans spørgsmål. Igen var det langt fra tilfredsstillende. Den lille lort var god til at snige sig halv og halvt uden om spørgsmålene, uden det virkede til, han gjorde det.
Han regnede ikke med det, fordi han stadig troede på, han kunne overtale Reign. Men hvad så hvis han ikke kunne? Hvad så når han havde prøvet utallige gange, uden det virkede? Ville han så bare gå til en anden for at få stillet sine lyster? Og i så fald; hvem?
"'Kay," lød det endnu engang kort fra Reign, som han igen proppede sig med halvdelen af den krummende muffin. Denne gang var det dog for at få sine fæle tanker stillet hen på noget andet. De gjorde ham jaloux og ked af det, og når han stadig var mopset oveni, var det bare en elendig blanding af negative følelser, der tumlede rundt i kroppen på ham.

Razors spørgsmål fik nye tanker igang og uden at give sig selv lov til at gennemgå dem alle i hovedet, begyndte Reign bare at snakke, "well, no, I... not unhappy, just a bit..." han forsøgte at finde ud af, hvad det egentlig var, han ville sige. Hvis han skulle være helt ærlig, ville han sikkert ende med at gøre hybriden ked af det, og det havde han allerede gjort tilpas nok gange. "Chicken," sagde han til sidst med et opgivende træk på skulderen, "I don't know."
Han løb fra spørgsmålet, det vidste han godt selv. Men nogengange var det det bedste for begge parter. Og i denne situation virkede det som det mest optimale.

"My turn. Mmm..." Reign bed sig i læben, stadig med blikket frem for sig, alt imens han smuldrede den sidste halvdel af sin muffin. Efter få sekunder, drejede han hovedet til siden mod halvdæmonen, "well, what about you? What do you think about having all these new, weird feelings inside of you? Does it make you feel good? Bad? Indifferent?"
Hans blik var roligt, og hans humør var allerede en smule bedre. Fordi de sad sammen igen - ved siden af hinanden, tæt. Sådan som han bedst kunne lide det og sådan, han var interesseret i, det hele tiden skulle være.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Tirs 28 jun - 23:24

Razor kneb kort øjnene sammen og sad et øjeblik og stirrede halvt på Reign på den måde. " You seriously need new ways to express yourself.. 'Kay? " Sagde han så bare kort, før et lille grin forlod hans krop. Det var en helt forfærdelig måde at udtrykke sig på - det sagde ingenting om noget som helst andet end, at gøre opmærksom på at man måske havde hørt efter hvad der egentlig blev sagt. Måske var det bare fordi Razor selv var fan af ord og gerne så at der kom en smule flere af dem ud af Reign. Men på den anden side, så var det lidt en af de ting ved Reign der var lidt interessant, man kunne aldrig helt tyde ham. - Hvor meget man så end forsøgte.

Razor rettede sig kort lidt op og ventede på at Reign færdiggjorde hans svar, men måtte så blive ramt af en bølge af skuffelse da Reign valgte at trække i land og sige kylling i stedet. Razor rynkede kort næsen lidt og kunne ikke helt finde ud af hvordan han skulle tage den ind. Det kunne da umuligt være en god ting at Reign ikke havde lyst til at fortælle hvad han egentlig mente omkring det. Han fjernede så bare blikket og fokuserede på resterne af sin muffin, som han så bare stoppede i munden. Uden at svare på det. Der var ikke så meget at sige - hurtigt videre til næste spørgsmål.
" Sometimes it feels good, other times it feels bad. Depends on the feeling I guess.. Its weird, but.. I think I'm happy about it - I feel alive, for the first time ever. I don't have to be afraid of being an empty shell for the rest of my life.. " Sagde han så lidt, og lod blikket finde tilbage på Reign kort efter. " There's things going on though - that I would very much appreciate if it stopped. I mean, being scared - it's actually not that fun when you're the one feeling it.. " Sagde han så lidt før han så bare lod sit hoved hvile en smule mod Reigns skulder.

" Would you un-meet me if you had the chance? " Spurgte han så lidt og lod en finger bevæge sig rundt på Reigns knæ. Uden helt at tænke specielt meget over det. Der var mange andre ting at tænke over - han havde aldrig været i et selskab hvor han havde tænkt så meget som han gjorde når han var sammen med Reign, det var dog ikke en dårlig ting - det var okay. At bruge sit hoved til andet end at tale hele tiden, det var sikkert sundt nok.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Ons 29 jun - 0:01

"'Kay," gav Reign drilsk igen med et lille smil henover læben. Razor havde sagt det flere gange; at han ikke sagde nok. Men normalt var det ikke et problem for ham. Den knægt havde det bare med at rive ordene ud af munden på ham, fordi han selv sagde sådan nogle underlige ting. Desuden var det rart bare at lytte. Selvom de fleste ting, Razor sagde, ikke gav nogen mening eller var direkte skræmmende, kom han også med et par guldkorn indimellem. Som når han forklarede Reign, hvad han syntes om ham - det sendte hver gang et varmt tryk gennem hans brystkasse, og noget af det - trods det nok ikke var med vilje - var direkte romantisk at høre på.

Reign var altid nødt til at lytte intenst, når Razor sagde noget, hvis han ville forstå, hvad der egentlig blev sagt. Dette svar var ingen undtagelse; der blev sagt så meget, og det lød mest af alt som en omgang bøvl. En omgang bøvl med et par søde ting imellem men stadig bøvl.
Et lille smil fandt vej til Reigns læber af det sidste, og han så ned i det bølgede, mørke hår ved sin skulder, "you have very little to be scared of. I bet you can kick most people's asses. Besides, you have me to protect you. I will gladly bake your enemies to death," et lavt grin forlod ham, der fokuserede på ikke at bevæge sig for meget, så Razor ville fjerne sit hoved.

Hans blik faldt ned på drengens finger, der havde valgt at begive sig ned til midten af Reigns ben. Snart sluttede hans egen finger sig til og en blanding af stoppede Razors finger og fulgte efter den. Den blev ført op langs drengens finger og op på hans håndryg. Først da den nåede op til hans håndled, trak han hele hånden tilbage og lod den tilslutte sig sin anden på maven samt den gennemsmuldrede muffin.
"No, I wouldn't," Reign havde tænkt det godt igennem, inden han havde svaret, for sådan noget skulle ikke lyves om - det ville være ondskabsfuldt, "it would probably had been for the best if we haven't met, let's be honest, but still; no. I'm selfish like that."
Han sugede sine egne ord lidt til sig, inden han overvejede sit eget næste spørgsmål. Flettede så sine fingre ind mellem hinanden, "would you even consider settling down with someone? Like... moving in together," han tilføjede hurtigt, "and, no, I'm not asking you to move in with me or anything, I'm just curious because you seem to love the fact that you don't have an actual home. Which I still think is super weird, by the way."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Ons 29 jun - 0:27

" Rude.." mumlede han så bare kort lidt med et lille grin og rystede kort lidt på hovedet.
Det skete ofte at det Razor fik sagt lød bedre inden det overhovedet blev sagt, dermed ment at det var en masse ord der i sidste ende ikke rigtig gav mening medmindre man selv kunne tænke langt nok til at sammensætte sætningen for ham bag efter. Uden selvfølgelig at gentage den, men forhåbentlig var der alligevel nok mening i hvad der blev sagt til at det ikke blev misforstået.

" You're probably right.. I'm pretty bad-ass, and so are you - have you been working out? " Spurgte han så bare med et lidt drillende smil og prikkede kort til Reigns arm med den hånd som ikke havde en finger der dansede omkring ved fyrens knæ. " But.. I mean, its difficult to fight bad stuff when it's going on inside your head. " Sagde han så lidt, og overvejede det kort lidt nogle sekunder. Mange ting kunne man klare med styrke og kampfærdigheder - men alt hvad der foregik mentalt var noget der langsomt åd en op indefra, og det var noget Razor ingen andelse havde om hvordan han skulle slippe af med. " Thanks anyway - my enemies will run for their lives as soon as they see what kind of warrior I have by my side. " Tilføjede han så lidt med et lille grin.

Han bed sig kort lidt i læben og fulgte Reigns hånd lidt med blikket, et lille smil dannede sig over hans læber men da Reigns hånd forsvandt igen, lod han sin egen ligge sig fladt mod fyrens knæ i stedet. Dog stadig med blikket lidt mod den, mens han lyttede til hvad han sagde. " I'm glad I met you - even though you're right. But then again, maybe this is a way for the higher power to make us realize that different may not be as bad as we think? " sagde han så lidt før han overvejede det en smule. Det var måske faktisk ikke helt ved siden af - sådan at skulle tænke over hvad man havde sagt efter man havde sagt det, i stedet for at dumle over det inden man sagde det - nogle gange gav det vidst pote og der kom faktisk noget med mening ud af munden på Razor.

Et skævt smil fandt sin ven frem over Razor. " Ofcourse.. With a good enought reason I can settle down. I mean - I did live with the same family for a good amout of time. And after that - well.. I mean, I could.. I probably could yea. " Sagde han så lidt og rynkede kort næsen lidt. Stoppede sig selv i at forvirre sig selv ved at lukke flere usammenhængende ord ud. Han var ikke i tvivl om at det var muligt for ham at slå sig ned. " I like traveling though - but having a home dosen't mean not going on adventures - you can always come back. " Sagde han så lidt. Han lod blikket hvile lidt mod Reigns ansigt, mens han overvejede hvad han selv kunne spørge om. Han plantede et kort lille kys mod Reigns kind, før et sødt lille smil bredte sig over hans læber. " Would you rather loose your arms or your legs? " Spurgte han så lidt - slet ikke samme type spørgsmål som de havde kørt i indtil nu, men det var en ting som var god at vide. Ikke fordi han havde tænkt sig at snuppe nogle at Reigns lemmer - men det sagde meget om en person om de helst ville have ben eller arme.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Ons 29 jun - 1:03

Det var sødt, at Razor forsøgte at redde den, men Reign vidste, den situation, de havde bragt sig selv i, udelukkende var deres egen fejl. Razor fordi han havde været en pestilens i skoven og havde fulgt Reign som en nysgerrig hundehvalp. Og Reign fordi han ikke havde kunnet afvise ham, og fordi den unikke personlighed havde vundet ham over og gjort ham selv lige så nysgerrig som halvdæmonen.
Ikke at Reign ikke var religiøs, for det var han. Han var sikker på, der sad nogen øverst oppe og regerede over land og vand og alle, der beboede disse. Men at han eller hun havde valgt af fokusere på en ligegyldig bager og en snaksaglig hybrid - næppe.
Men hvis Razor troede på det, skulle han også have lov til det. "Yeah, maybe," sagde Reign derfor bare og lod drengens fantasi være i fred.

Han forsøgte at finde hoved og hale i knægtens svar, og han virkede ærlig talt selv lidt forvirret og i tvivl om det egentlige svar. Men det var ikke et 'nej'. Ikke et 'aldrig i livet'. Og det var det vigtigste lige nu. Reign ville gerne se Razor slå sig ned et sted. Det blev nok ikke med ham, måske blev det slet ikke med nogen, men det gjorde ikke noget - så længe han fandt sig sit eget hjem og ikke pendlede frem og tilbage konstant. Det var fint at rejse meget, selvfølgelig, men var det overhovedet noget værd, hvis man ikke havde et hjem at komme hjem til?

Reign valgte at lade det ligge for nu. Desuden overrumplede Razors kys og hans dumme spørgsmål ham, og han så ned på knægten med et smil og et hævet øjenbryn, "someone is running out of questions."
Et lille grin forlod ham, inden han svarede, "legs. Without a doubt. Or else I wouldn't be able to do this," og han svang armen om Razor med sin hånd placeret i hans side, som han kærtegnede ude over t-shirten, inden han fortsatte, "besides, not having legs would be a great excuse for me to ask you to take care of me every day, all day long. Pick up stuff for me, cook for me, massage me... I wouldn't mind that at all." Han plantede et kys på knægtens kæbe, stadig med et smil henover læben, og så frem for sig igen.

Razors spørgsmål havde gjort ham i overraskende godt, for ikke at sige drilsk, humør, og han glemte helt alle de seriøse spørgsmål, der stadig lå og ventede på spidsen af hans tunge. I stedet blev det, "tell me, kid, what's your kink? Everyone's got one. Costumes, maybe? Or... chains?" tilføjede han med et blink i øjet og refererede tydeligvis til, da Max var her.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Ons 29 jun - 1:29

Et eller andet skulle man vel opnå ved at være. Hvor meget man så end ville benægte det - Razor benægtede en del - han følte ikke selv at der egentlig var en mening med eksistensen - men hyggede sig nu med den alligevel - også af og til meldte der tanker sig om hvorvidt der måske faktisk var et større billede af det hele hvor brikkerne skulle falde på plads for at det hele skulle gå. Måske var han skabt til at være en af dem der ryddede ud i mængden så verden ikke blev overbefolket. Eller måske ikke, men det var en god undskyldning hvis folk spurgte hvorfor han gjorde det - han måtte huske den til næste gang det spørgsmål meldte sig.

Han kunne ikke helt lade være med at grine. Det var måske rigtig nok, han var løbet en smule tør for spørgsmål. På nuværende tidspunkt, der ville sikkert være en masse der meldte sig så snart legen sluttede og der ingen regel om hundrede procent ærlighed lå hen over dem. Razor lyttede til Reigns svar med et smil om læben, han skævede kort lidt mod hans arm - hvilket i sidste ende kun resulterede i at han rykkede en smule tættere på Reign. Det var rart. At være så tæt på ham.
" Oh, ofcourse.. How would you like that huh.. " Sagde han så bare med et lille grin, før han kort rystede lidt på hovedet. Det lød i princippet hyggeligt nok - men så på den anden side, det var noget af et ansvar at skulle have og at Reign så ville være så super afhængig af ham, det var en skræmmende tanke i sig selv. Selvstændighed var en vigtig ting og uden ben, kunne han godt forestille sig at der måske ikke var så meget selvstændighed at komme efter. Ikke medmindre man var hurtig til at lære at klare sig selv. " I'm not that good at cooking though - you would have to guide me through. " Sagde han så hurtigt, og skar kort en grimasse.

Razor rynkede kort panden lidt ved spørgsmålet. Han var stille et øjeblik, bare lige for at finde ud af hvad man skulle svare. " My kink.. Hmm.. " mumlede han så lidt før han kort lod blikket glide lidt rundt i rummet. " I think I got a few, actually.. " Sagde han så kort lidt med et lille halv skævt smil, før han så bare kort trak lidt på den ene skulder. Der var en del ting faktisk, når han sådan lige tænkte over det - han valgte ikke at nævne alting i detaljer, men overordnet. Hvis det skulle være sådan det man ville se som ud over de sædvanlige ting folk synes var godt. " I like dominance. Chains are just fiiine too... " Sagde han så og kneb kort øjnene lidt tænkende sammen. " Pain.. " tilføjede han så lige kort, og der gik et par sekunder før han vendte blikket mod Reign igen.
" Who was your first time? And... Are you sure, that your rule in un-breakable? " spurgte han så lidt og lod hovedet glide en smule på skrå. Han kendte sikkert allerede svaret, men han ville nu gerne lige være sikker. Selv hvis han havde ret i hvad han mente Reign villle svare - så betød det ikke at han ville droppe forsøget. Selvom han nærmere burde forsøge at sætte sig i Reigns sted og acceptere hans beslutning.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Reign on Ons 29 jun - 2:16

"Sure. And you would have to touch vegetables," tilføjede Reign, der havde fået en fornemmelse af Razors mening om grøntsager og alt, der var bare en smule sundt. Det var nu komisk, hvor forskellige de var. Dette her var kun én af de mange ting; at Razor udelukkende spiste kød og kage, mens Reigns ultimative livret var en god broccolitærte med masser af hytteost i. Måske han en dag skulle lave en ret med grøntsager og servere den for Razor uden at sige noget om ingredienserne - bare for at se, om hans krop virkelig ikke kunne tage det, eller om han bare var en typisk kræsen møgunge.

Det vedholdende og brede smil, der efterhånden havde siddet på Reigns læber længe, svandt hen, og hans ansigt forvred sig i stedet i en noget ærgerlig grimasse. Han havde regnet med noget sjovt eller noget unikt men ikke med det, der var det indlysende. En hybrid, der morede sig så meget med at se andre folk lide, tændte selvfølgelig på sådan noget møg. Reign burde have vidst det.
Men selvom svaret skuffede, var det måske for det bedste, da det hjalp med vedholdenheden. For Reign havde ikke lyst til at skade Razor, men hvis han ikke gjorde det, kunne han ikke levere nydelse i den grad, han gerne ville. Så måske var det bedst bare at lade helt være - for hvorfor overhovedet gøre det, hvis det kun var den ene part, der fik noget ud af det?

"That were two questions. You only have one left," konstaterede Reign og rømmede sig lavt, inden han fortsatte, "yes, my rule is unbreakable, thank you very much. And my first time was with a guy, a bit older than me, named William," trods Razor kun havde spurgt om, hvem fyren var, valgte Reign at fortælle videre. Både fordi han ikke havde noget at skjule, men også fordi han var interesseret i at spørge knægten om det samme bagefter, "he was travelling - Sunfury City, I think, was his destination - with his parents and they made a stop here in Firewood Village. And, well, he went for a stroll and met this handsome baker boy," han smilede let for sig selv ved tanken. Han havde været så ung og uerfaren dengang, at det var sjovt at huske tilbage på, "we talked, we decided to meet up afterwards, I showed him the forest, and suddenly he asked me if I had ever done it before and... then we just did it. In the middle of the forest. And I was super awkward the whole time."
Reign grinede let af sin egen historie, inden han flyttede opmærksomheden mod Razor, "your turn. Tell me about your first time," pludselig kom han i tanke om, hvilket liv Razor havde haft i forhold til ham selv, og han fik hurtigt ændret sit spørgsmål, "wait, no, tell me about your first good time. Something you actually enjoyed."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Razor on Ons 29 jun - 9:49

" What? Vegetables? Whyyyy.. not nessesary - food don't need that stuff, not at all.. " sagde han hurtigt og skar en grimasse. Der var så sandelig intet god ved grøntsager. Han havde skam smagt dem, men aldrig nyt dem - sikkert fordi de altid var blevet spist under tvang. Også fordi der var ting han så meget hellere ville sætte tænderne i. Det var længe siden han havde smagt dem dog, men bare tanken gav ham nærmest kvalme.

Reigns udtryk sagde meget. Hvad havde han forventet? Han kunne dog ikke lade være med at smile lidt over det. I sidste ende var de ting Razor havde nævnt, det han havde prøvet. Så om der var andre ting han fandt mindst lige så pirrende som det han havde nævnt.
" I can ask mo.. what, you're actually counting? " Spurgte han så lidt med et lille grin, før han kort rystede lidt på hovedet. Heldigvis virkede det til at han jo alligevel svarede på begge spørgsmål. Første svar var knap så meget noget at juble over. Ingen chance for at reglen ville kunne brydes. Så måtte Razor finde en måde at blive 2 år ældre på meget kort tid.

Reign kom med mere historie bag det næste spørgsmål, end Razor havde regnet med. Det gjorde dog absolut ingenting. Han var da nysgerrig. Smilet forsvandt dog heller ikke fra hans læber. Dog blev det kort efter erstattet af et lille grin. " Have you met him afterwards? Or did he leave and you never saw him again? - No more awkwardness? " Han lod hovedet glide på skrå med et lille smil. Trak tiden lidt ud ved et random spørgsmål inden han nok hellere selv måtte svare på det selv, eftersom Reign havde sendt spørgsmålet den anden vej. Han rynkede dog kort næsen lidt da spørgsmålet blev lavet en lille smule om.

Det var ikke fordi han ikke havde nydt de fleste gange han havde gjort det - men det havde aldrig været specielt friviligt - hvor godt det så end kunne være var det vel bare en smule bedre hvis man selv er hundrede procent frisk på det. " Well.. I guess, hmmm.. A few month ago with a man in Dragons Peak. He was out 'working' and I annoyingly joined in. " Sagde han så bare lidt og kneb kort øjnene lidt sammen. Detaljer om hvilket arbejde var slet ikke nødvendigt, en familie havde ladt livet den nat og det behøvede Reign ikke ligge øre til. " And then he offered me a place to stay, one thing lead to another and yea.. " Sagde han så bare lidt med et kort lidt skævt smil. Det havde været sjovt. Alt for sjovt, der var vel en grund til at han var så draget efter at holde til Dragons Peak. Det var helt anderledes end her. Men Reign var her - og ham ville han sådan set hellere bruge sin tid på. Meget hellere. Han rettede blikket mod Reign med et lille smil.
" Would you ever consider not following your dream and not.. move to Humvita even if you had the money? " spurgte han så lidt og lod hovedet glide på skrå. Også selvom han sikkert ikke havde flere spørgsmål at gøre godt med, men det gjorde vel ikke så meget.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✽ Flying is what I wish for, don't take that away from me! (Reign)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 3 af 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum