Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Top posting users this month
Fenrer
 
Taliia
 
Lith’rra
 
Elizabeth
 
Sean
 
Zayden
 
Gautham
 
Melisandre
 
Larlii
 
Cali
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156556 indlæg in 8131 subjects

It's our child, so we will have to get along //Assorian//

Go down

It's our child, so we will have to get along //Assorian//

Indlæg by Rafaela on Lør 18 jun - 20:10

S:  Sunflower District - Hospitalet
T: Morgen
V: Solen skinder og det er varmt
O: Hospitalsseng, stol mm

Rafaela lå på hospitalet grundet hun var gravid og skulle til at føde det barn hun skulle have med Assorian. Hun havde mistet kontakten til ham kort tid efter han fik, at vide hun bar på hans barn. Hun havde dog sagt, at hun ville have ham til fødslen selvom de var blevet uvenner. Hun kunne sådanset ikke huske hvorfor de var blevet det, men hun var sådanset også ligeglad. Hun ville have, at det næste hendes barn skulle få øjne på udover hende skulle være barnets far og da det jo var Assorians så skulle han være der plus hun havde en ide om, at det at overvære sit barns fødsel betød meget for faderen som det betød for moderen at føde barnet.
Hun havde derfor fået sin fætter Vincent til, at lede efter Assorian nogle få dage inden hun blev indlagt for, at fortælle ham om hendes store ønske ikke blot for hendes egen skyld, men også for barnets skyld.
Hun vidste ikke om Vincent havde fundet Assorian eller om han overhoved ville dukke op eller måske først dukkede op efter fødslen? Hun krydsede ihvertfald fingre for, at han kunne nå, at overvære fødslen til sit eget barn. Det ville betyde meget for hende, at deres barn ville få dens far, at se næsten med det samme. Hun glædet sig til, at hun skulle holde sit barn i sine arme. Det havde været nogle hårde måneder, at både haft mistet kontakten til Assorian grundet sikkert et dumt skænderi og samtidig gå med en mave der var så stor som havde hun spist en gigantik badebold. Det var ihvertfald sådan hun havde det.
Veerne trykkede på, men hun var stadig ikke helt klar til, at skulle føde barnet. Hendes hår sad til alle sider og sveden løb ned af hendes pande da veerne var blevet kraftigere med tiden. Hun havde en stor hospitalsskjorte på og et tæppe over sig som det eneste da hun var varm. Hun trykkede Victoria i hånden hvergang veerne kom selvom hun faktisk ville have Assorian til at være der selvom de ingen kontakt havde haft i lang tid.

_________________
avatar
Rafaela
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 5756
Reputation : 5
Bosted : Sunfury - Hos Makkadin og Vincent
Evner/magibøger : Evne: De mørke flammer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: It's our child, so we will have to get along //Assorian//

Indlæg by Assorian on Søn 19 jun - 16:00

Asso var taget hen til et motel sammen med Autumn efter en dejlig go' tur. De gik i hånd i hånd og Asso nød hendes selskab og var begyndt og få.. følelser for hende men de var ikke så store, at han gjorde noget ud i af det endnu. De sniksnakket om lidt af hvert, folk de hadet, episoden på kroen den kunne de snakke om hele tiden og stadig grine af den og om hinanden. Hun var den første kvinde han havde mødt, som havde stil og klasse i forhold til de andre, hun var noget helt specielt. De kom ind på et motel, Asso betalte for et værelse til næste dag og de gik derop, han havde lejet det bedste værelse på motellet. De kom derop, fik klædet sig i nattøj og de lagde sig i sengen. De lå tæt sammen og bare puttet og nød hinandens nærvær, de kom hen på natten og der blev banket på døren Asso kan sove som en sten men han vil altid kunne høre ting omkring sig uanset hvor dyb hans søvn er, han gik hen og kiggede igennem hullet og kunne ikke fatte hvem han så, det var selveste Vincent, en af de få fra Morladin familien han kunne lide. Han snakkede med Vincent og Vincent fik ham overtalt til at komme med, var det ikke fordi Asso synes godt om ham var han ikke taget med. Autumn var vågnet op og han gik hen til hende og fortalte hvad der var sket og hun smilede bare og kyssede ham og sagde, at de ses igen på et andet tidspunkt, han kyssede hende igen og gik med Vincent.

(over på hospitalet)

Det var en lidt lang tur over på hospitalet men nu var de ankommet og Vincent førte an. De kom ind til stuen og han kunne se Rafaela ligge der, de havde ikke snakket sammen i noget tid efter alt det skete, så det var lidt akavet synes han men nu glædet han sig til at se om barnet er en dreng.. eller pige for hvis det blev en pige, så ville han ikke kendes ved det barn.

_________________
avatar
Assorian
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 804
Reputation : 17
Bosted : Borgen i Dragons Peak(Primært) Og Firewood Village
Evner/magibøger : (1) The Shadowlord Sword (2) The Acid Mist

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: It's our child, so we will have to get along //Assorian//

Indlæg by Rafaela on Søn 19 jun - 16:10

Rafaela havde det varmt og veerne blev kraftigere og kraftigere som tiden gik. Victorias hånd mistede tit blodet til sig da Rafaela trykkede så hårdt i dem. Hun var sådanset ved, at tro, at Asso ikke ville dukke op overhoved, men hun ville alligevel forstå ham da de jo ikke havde haft kontakt i så lang tid. Victoria kørte en våd klud hen over Rafaelas pande for, at køle hende af. Hun glædet sig til det hele var ovre så hun kunne slappe af og nyde sit nyfødte barn.
Victoria kiggede hen på døren og så, at Asso var dukket op. Hun klappede Raf på hånden og slap hende, hvor hun derefter gik ud af stuen så Asso og Raf var alene i stuen, hvor der af og til kom en jordmor ind for, at se til hende og for, at holde øje med hvor meget hun åbnede sig så hun kunne gå igang med, at presse deres barn ud til verdenen. Hun kiggede hen på Asso og smilede kort. Hun vidste ikke hvad hun skulle sige "Hej...Lang tid siden..." var det eneste hun kunne finde ord for og skreg hver gang veerne kom. Hun lignede en der var ved, at være træt af, at fødslen var igang, men hun glædet sig utroligt meget til det lille barn kom ud til hende. "Håber det ok jeg sendte bud efter dig. Ville bare have, at barnet skulle se dig kort tid efter fødslen" sagde hun stille. Hun vidste godt, at han håbede på, at det var en dreng ellers ville han ikke have noget med det at gøre det havde han fortalt hende, men hun var næsten sikker på, at det var en dreng så meget liv der havde været derinde i flere måneder. Det ville sikkert blive en umulig unge eller en kriger det var hun sikker på så vild barnet var og havde været

_________________
avatar
Rafaela
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 5756
Reputation : 5
Bosted : Sunfury - Hos Makkadin og Vincent
Evner/magibøger : Evne: De mørke flammer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: It's our child, so we will have to get along //Assorian//

Indlæg by Assorian on Man 20 jun - 20:54

Han kiggede på hende og smilede, lægerne rundt om ham kiggede også forundret på ham indtil han skævede til dem og de kiggede væk igen, de kunne vidste gæt hvem han var og hvad han har gjort og kunne. Han kiggede på Rafaela som lå i sengen "I lige måde" svarede han bare kort, han ville kun blive der for at se om barnet var en pige eller dreng og derefter ville han tage videre igen. Jeg bliver her kun til at se barnet, derefter skal jeg videre igen da jeg har mange ting at ordne" han løj lidt der da det eneste han skulle efter var og tage hen til Autumn igen og være sammen med den skønne pige igen.

/undskyld mit korte svar, håber det kan bruges!

_________________
avatar
Assorian
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 804
Reputation : 17
Bosted : Borgen i Dragons Peak(Primært) Og Firewood Village
Evner/magibøger : (1) The Shadowlord Sword (2) The Acid Mist

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: It's our child, so we will have to get along //Assorian//

Indlæg by Rafaela on Man 20 jun - 21:11

//Det fint ^^ Det meste ligger jo hos mig lige pt//

Hun knyttede sine næver og skreg lavt når veerne pressede på. Hun trak vejret tungt og hurtigt da hun havde det som om hun enten var igang med, at løbe en hel marathon eller lige havde løbet en hel marathon. Hun kiggede hen på Asso og lyttede stille til det han sagde om, at han tog afsted med det samme. Hun havde ikke forventet han blev. Sådanset vidste hun ikke, hvad hun egentlig skulle tro eller forvente over, hvad han ville gøre. "Det er ok" sagde hun lavt. Hun vidste ikke, hvad hun skulle sige. Hun havde hørt lidt om, hvad der havde foregået, men hun ville ikke blande sig i hans planer. Han havde sagt dengang det var for hende og barnets skyld og nu var det sikkert kun for barnets skyld, hvis det blev en dreng.
Der gik ikke så lang tid så begyndte hun, at skrige som en stukken gris da hun fik en ve der havde været meget kraftigere end de forrige havde været. En jordmor løb hen til hende og tjekkede om hun havde åbnet sig nok til, at hun kunne presse barnet ud. Jordmoren kiggede op på lægen og nikkede som tegn på, at hun var klar til, at føde. Lægerne og sygeplejerskerne gjorde klar til, at hun kunne føde. Der gik ikke lang tid fra hun begyndte, at presse til der hørtes babygråd i stuen. Ud kom der en lille dreng som havde blåligt skær i huden. Lægen kiggede hen på Assorian "Vil de klippe navlestrengen over?" spurgte han.
Lægen ville lade Assorian klippe navlestrengen over, hvis han ville ellers gjorde han det selv, hvor drengen derefter blev lagt op på Rafaelas bare brystkasse med et tæppe over sig.
Rafaela var træt, men tårerne løb ned af hendes kinder af ren lykke. Hun kiggede ned på sin søn og kyssede ham på panden. Lægen kiggede skiftevis på Raf og Asso "Tillykke med jeres velskabte dreng" sagde han og gik ud af stuen så de var alene igen. Rafaela holdt drengen ind til sig imens hun kiggede hen på Asso "Vil du holde ham eller vil du tage afsted med det samme?" spurgte hun usikkert og man kunne tydeligt se på hende, at hun var usikker på om hun stod alene med dette barn eller om Asso ville være der nu og fremtiden for hende og barnet og mest for deres barn.

_________________
avatar
Rafaela
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 5756
Reputation : 5
Bosted : Sunfury - Hos Makkadin og Vincent
Evner/magibøger : Evne: De mørke flammer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: It's our child, so we will have to get along //Assorian//

Indlæg by Assorian on Ons 22 jun - 3:51

Asso stod med armene krydset over kors og betragtet hele forløbet, han kiggede udenfor og kunne se hvordan der blev mere og mere sent, som han dog bare havde lyst til at bare gå men han skulle se, om det blev en dreng eller pige da han havde nogen småplaner med det barn, hvis det altså blev en dreng da pigebørn.. er uduelige. Så nu var det bare et spørgsmål om hvad det blev *jeg savner allerede Autumn.. hvad siger hun til at jeg har et barn?* tænkte han inden i sig selv inden han kiggede udenfor *håber hun stadig vil ses med mig* han kunne mærke følelserne for hende var blevet store og, at han savnet hende allerede nu selvom de næsten lige havde set hinanden. Nu kom barnet, endelig og heldig som barnet nu var, var det en dreng inden han kunne være bare lidt "glad" så kom lægen over og spurte om han ville klippe navlestregen over, han kunne se at navlestengen var over Rafaela, så han tog en kniv og kastede den mod navlestrengen og "whosh" så var den "klippet" over "så er det gjort" sagde han med en ret kold facade, han kunne se hvordan kniven hang i væggen *jeg skal vidst have trænet min knivkast lidt mere* tænkte han og smilede lusket imens han kiggede på kniven og kiggede så hen mod sin søn som lægen stod og holdt "hej betterøv, jeg har store planer med dig min kære søn" sagde han og smilede lusket til barnet inden han tog ham selv, nøj hvor han græd og det fik han ret meget stress af, så han gav barnet til Rafaela igen "Nå, hvis du ikke har andet så vil jeg smutte igen" sagde han ret koldt til hende, som om han rigtig gerne ville væk, hvilket han også i princippet ville "jeg har gjort et børneværelse klar og jeg har nogen tjenere til at passe ham når han kommer" sagde han og ventede på hun svarede ham, så han kunne komme videre.

_________________
avatar
Assorian
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 804
Reputation : 17
Bosted : Borgen i Dragons Peak(Primært) Og Firewood Village
Evner/magibøger : (1) The Shadowlord Sword (2) The Acid Mist

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: It's our child, so we will have to get along //Assorian//

Indlæg by Rafaela on Ons 22 jun - 6:32

Rafaela kunne godt se og mærke på Asso, at han helst ikke ville haft været der. Havde det været en fejl, at sende bud efter ham? Hun kiggede hen på Asso da lægen havde spurgt ham om han ville klippe navlestrengen over. Da hun så kniven blev hun ret usikker og bed sig lidt skræmt i underlæben. Han havde forandret sig meget. Hun var blevet helt paf over, at han kastede kniven. Hun troede først det var hende han ville ramme, men åndede lettet ud da hun ikke var kommet noget til.
Hun kiggede hen imod Assorian og barnet. Hun troede det ville blive et lykkeligt øjeblik for begge parter, men som det så ud nu var ingen rigtig lykkelig og hun vidste, at hun skulle holde barnet før hun rigtigt kunne mærke, at det var hendes søn der var kommet til verdenen. Hun tog barnet da Asso kom med det og holdt det betryggende i sine arme. Hun kiggede smilende ned til sin søn, men kiggede dog hurtigt op på Asso da han snakkede til hende. Han ville allerede afsted. Hun kunne i princippet ikke holde ham tilbage, men hun ville også have det skulle fungere mellem dem igen nu, hvor der er et barn imellem dem også. Hun blev helt paf da hun hørte, at han havde gjort et værelse klar til ham hos ham og næsten forventede deres søn blev smidt i nakken til ham så nogle andre kunne passe ham. Hun vidste ikke om hun skulle blive vred eller hvad hun skulle. Hun trak vejret dybt "Asso jeg kan godt forstå, at du helst ikke vil have noget med mig, at gøre, men vi er altså nød til, at få det her til, at fungere imellem os. Drengen har brug for begge sine forældre og ikke bare den ene af os eller nogle barnepiger. Vi er nød til, at prøve selvom jeg ved, at du helst vil undgå det" sagde hun ret skuffet. Hun var næsten sikker på, at havde han haft chancen havde han fjernet hende fra jordens overflade. Hun håbede inderligt, at de tanker der fløj rundt i hovedet på hende i øjeblikket blot var nogle hormoner der var kørt helt rundt og ikke var hvor de skulle være. Hun kiggede ned på sin søn der kiggede op på hende med store øjne. Hun kunne godt se, at deres søn havde nogle træk fra begge parter. Hun kiggede op på Asso "Hør kan ikke tvinge dig til, at blive her eller noget, men jeg vil ønske du vil blive lidt længere. Jeg ved du har travlt med alt muligt andet, men jeg kunne godt tænke mig, at du slappede lidt af og var her bare lidt hos mig og din søn" sagde hun stille. Man kunne godt se på hende, at hun ikke vidste om hun skulle græde eller grine, være glad eller sur.

_________________
avatar
Rafaela
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 5756
Reputation : 5
Bosted : Sunfury - Hos Makkadin og Vincent
Evner/magibøger : Evne: De mørke flammer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: It's our child, so we will have to get along //Assorian//

Indlæg by Assorian on Ons 23 aug - 13:10

Asso stod bare og kiggede, kiggede på hans nyfødte søn, hvad fuck skulle der nu ske? Han anede intet og havde bare lyst til at slå barnet ihjel og gå, men så ville han få en ret så sur dragemor efter sig, så det ville ikke være en god ting. Han gik lidt frem og tilbage og prøvede at finde en plan, hvad skulle der ske, hvad skulle han gør han vidste det ikke, der kom så mange tanker og de trælse følelser frem nu og han magtede det ikke på nogen punkter "jeg ved det ikke" var det eneste han lige kunne komme på at sige, han vidste ikke hvad han skulle sige eller gøre.

_________________
avatar
Assorian
Raceleder
Raceleder

Antal indlæg : 804
Reputation : 17
Bosted : Borgen i Dragons Peak(Primært) Og Firewood Village
Evner/magibøger : (1) The Shadowlord Sword (2) The Acid Mist

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: It's our child, so we will have to get along //Assorian//

Indlæg by Rafaela on Ons 23 aug - 16:22

Rafaela havde mest af alt bare lyst til at slå Assorian til pluk fisk eller råbe af ham, men det ville heller ikke være fair. Hun kiggede ned på sin nyfødte søn som så på skiftevis hende og hen på Assorian med store øjne. Rafaela havde tårer i sine øjne. Dette var ikke glædes tåre overhoved. Hun var ked af det skuffet og alt på en gang. Hun var selvfølgelig glad for, at have fået barnet, men samtidig overvejede hun om det havde været en fejl, at få barnet selvom hun vidste, at hun ville blive en alene mor. Hun trak vejret dybt og kiggede op på Assorian med et meget trist blik. Hun kæmpede med, at holde tårerne tilbage og lade være med at stor tude og det kunne man også tydeligt se på hende "Hør jeg ved familie betyder alt for dig..." sagde hun og tav da hun følte sig kvalt af gråden som voksede sig større og større "Men du behøver ikke, at gøre noget for mig eller ham...Hvis du ikke vil eller kan så...kan jeg godt klare det...selv..." hendes stemme knækkede hver gang hun ville sige noget. Tårerne løb ned af hendes kinder som var det et vandfald hun stod under. Hun forventede sådanset, at Assorian bare ville vende hende ryggen og gå, men om han gjorde det vidste hun ikke.

_________________
avatar
Rafaela
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 5756
Reputation : 5
Bosted : Sunfury - Hos Makkadin og Vincent
Evner/magibøger : Evne: De mørke flammer

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: It's our child, so we will have to get along //Assorian//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum