Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Sean
 
Chester
 
Larlii
 
Gale
 
Taliia
 

Statistics
Der er i alt 274 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Jazmin

Vores brugere har i alt skrevet 154524 indlæg in 8019 subjects

The return of a lover | Khorne |

Go down

The return of a lover | Khorne |

Indlæg by Gæst on Man 20 jun - 1:47

Sted :: Det lille bordel og stripklub i Firewood.
Omgivelser :: Det er mørklagt, kun oplyst af enkle lamper i loftet, der godt kunne bruge en udskiftning. Der er en scene omringet af runde borde samt en bar. Ved siden af baren er ejerens kontor og pigernes omklædningsrum ved siden af det. Et stykke væk fra scenen er der en trappe op til en etage med værelser.
Vejr :: Sommeren er godt på vej, og det kan også mærkes på klimaet udenfor.
Dato :: 27. maj 1157.
Tid :: 20.38.
Emnepartner :: @khorne

Katia tog netop imod penge fra en kunde, da John kom til hende. John var ejeren af bordellet, og en person Katia bestemt ikke brød sig om. Men hun fandt sig i ham, fordi hun ikke havde noget valg. Hun så på ham og ventede på hans besked, kommentar, eller hvad det nu var han ville. Hun fremstod tålmodig, men var lige det modsatte. Mest af alt, ville hun bare væk fra ham og hans dårlige ånde. ”Du er blevet reserveret. Han skulle gerne ankomme snart.” Katia håbede det var Khorne. Han var en af de få mænd, der behandlede hende som et menneske og ikke et objekt, et legetøj. Hun kunne godt lide når det var ham, og hun vidste han gerne reserverede piger. Hvor vidt han reserverede andre piger, var hun ikke klar over. Det var hendes også irrelevant. Bare det at der kom en, der behandlede hende ordentligt var rart. Så kunne hun nemmere komme igennem alle dem der ikke gjorde.

Hun gik ud i omklædningsrummet og nettede sig. Om det var Khorne eller ej, skulle hun se godt ud. Der var ingen der ønskede en prostitueret, der ikke var anstændig. Eller anstændig var måske ikke ordet at bruge. Men hun skulle gerne se tiltrækkende ud. Hun fik rettet på håret, makeuppen og tøjet, før hun satte sig klar i baren. Hun havde ingen shows den aften, så hun kunne bruge den med kunden i stedet. Hun lagde en arm på disken, førte det ene ben over det andet, der fremviste et pænt stykke af hendes lår. John havde bestilt nogle små kåber til dem, der udelukkende var for effekt. For dækkede gjorde de ikke meget af. Nu kunne bare vente på kunden og håbe på det bedste.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: The return of a lover | Khorne |

Indlæg by Gæst on Man 20 jun - 2:25

Khorne the unbroken var et navn der var gevet til Khorne efter hans første slag, han havde været en mindre løjtnant, hans far havde ikke troet på at hans søn ville være værdig hvis ikke han kunne klatre stigen selv. Khorne havde haft to skibe at passe på i kampen, den dag blev han fortalt han skulle trække tilbage men han fortsatte frem og tog fem skibe af fjendens selv. den dag så hans far at han var støbt af det rette stof og gevet ham den nye titel og lod ham tage til fast landet, khorne havde der gået til firewood village og fundet den første og bedste luder han kunne og leget hende en uge, meget af det var hård sex men han blødede lidt op efter tiden, den pige var Katia.

hver gang han var på land nu hyrede han hende bare fordi han manglede selvskabet og ikke mange fastlands kvinder ville have en minutaur. Khorne trådte gennem den alt for lille dør og hans horn skrabede loftet som han kom ind og så sig rundt, han var stor, selv for mange minutaure så når han stod her var mange intimideret af hans størelse.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: The return of a lover | Khorne |

Indlæg by Gæst on Man 20 jun - 2:37

Katia havde haft flere gange. Der var ikke mange andre der ville tage ham. Men det generede ikke hende. Hun var en succubus, og der var få ting hun ikke havde smag for. Selvfølgelig var der ting, hun faldt mere tiltrækkende end andre, men der var ikke specielt mange turn offs for hende. Hun så på Khorne da han trådte ind igennem døren. Mange så skævt til ham, men Katia var hurtigt på benene og henne ved ham. ”Hvor længe har vi i denne gang?” Det var ikke så vigtigt igen, det var bare rart at vide på forhånd. Hun udviste respekt for ham. Det var endnu en af Johns tåbelige regler. Han havde bare ikke tænkt, at mange godt kunne lide dominerende kvinder. At være så respektfuld og tilbagetrukken var sjældent en fordel. Men hun brød ikke reglerne. Mændene kunne altid sige, hvis de gerne ville have de var dominerende. Det var også sådan Katia selv foretrak det. Men det var ikke vigtigt, når det kom til stykket. Hun skulle bare gøre som der blev sagt.

Katia afventede hans respons. Han havde været hård i starten, hvilket ikke havde generet hende. Hun kunne holde til det. Der var andre piger, der måske ikke var nær så udholdende som hende selv. Katia fik derfor ofte dem der kunne være lidt hårde ved pigerne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: The return of a lover | Khorne |

Indlæg by Gæst on Ons 6 jul - 23:35

han var meget rolig som han så sin eskort komme hen til ham. han lod et pust af luft skyde ud af hans næse for at true andre og holde dominansen i rummet, hvilket ikke var svært når han var den klart største "uhm sir, venligst efterlad deres våben her" Khornes røde øjne drejede mod en lille mand og han så på ham ind til manden krympede sig under hans blik "h-hvis det passer dem" Khorne tog sin hammer fra sit bælte og lod den falde til jorden med et brag før han hejste Katia over sin skulder og gik op af trapperne til det værelse han havde lejet og låste døren efter sig og satte katia ned "godt og se dig igen min kære katia" han smilede for første gang og satte sig ned i den stol der var givet til ham af kroejeren siden han var minutaur skulle den holde til meget mere.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: The return of a lover | Khorne |

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum