Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Sean
 
Althorn
 
Chester
 
Melisandre
 
Alane
 
Vetis
 
Lith’rra
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 299 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Cassius

Vores brugere har i alt skrevet 156810 indlæg in 8145 subjects

Sleeping Beauty - Razor

Go down

Sleeping Beauty - Razor

Indlæg by Odette on Ons 22 jun - 13:01

S: Ashen Wood, Nordlige
O: Bliver beskrevet.
V: Let brise
T: Aften
P: klik
@Razor


Han var lige vendt tilbage i morges. Ham og Rey havde været på besøg ved The Black Hounds - hvilket havde været et interessant møde. Blake havde valgt ikke at starte en krig på grund af Tatia. DEt var nok også bedst sådan, ikke sandt? Hvem der ville vinde var et godt spørgsmål, hvis de havde lavet krig - men han ønskede ærligtalt ikke at se det an. Tatia havde fulgt dem med på vejen, så de kunne nå at snakke. Hun havde tilbragt det meste af dagen her og var fornyelig gået. Blake vidste at Wade nok ligesom ham selv ikke var specielt glad for at lade hende løbe afsted alene i skoven. Så Tatia havde forvandlet sig om til sin ulv, og løb igennem skoven. Den hvide ulv var forsvundet ind i mørket. I ulve form var han mere rolig. Også selvom at Tatia var en stærk kvinde. Han blev slået ud af sine tanker da han havde kigget sig omkring
"Where did Rey go?" Spurgte han og Jacob trak på skulderen. "That woman.." Han vrissede lavt for sig selv og gik videre. Tjekkede op på alt i lejren var som det skulle være. Dog stoppede han op lidt efter da en fært ramte ham. Han tænkte ikke over hvad det var. Den første tanke var det måske var Becca der var kommet på besøg eller i vanskeligheder, men det var ikke den samme fært. Det var noget andet. Han kunne ikke sætte sin finger på det, hvilket bragte en uro i ham.

Blake fangede hurtigt, hvor færten kom fra. Heldigvis var halvdelen af flokken samlet om bålet og de resterende var gået i seng, så ingen bemærkede det lettere frusterede udtryk i Blakes ansigt. Nu havde han færten, og der skulle meget til at slippe den. Dog virkede det ikke til den person han søgte forsøgte at flygte. Hvilket gjorde ham endnu mere frusteret. Uheldigvis råbte en af hans medlemmer op om en fremmed, og Blake satte i løb derhen.
"John, calm down." Vrissede Blake og fik heldigvis John til at holde sin kæft. Blake flyttede øjnene over på den fremmede.
"Shut up John. Go take some water I got this." Sagde Blake og John gik sin vej. Blake vendte blikket imod drengen som vidst ikke var så glad for at blive vækket. Blake hævede på et bryn. Det var ham den mærkelige fært kom fra. Hvilket fik Blake til at hæve lidt på det ene bryn, og egentlig blot se en anelse skeptisk på ham.
"So. What are you doing here?" Spurgte han og lagde armene overkors. Han så en anelse hårdt på Razor, men alligevel ikke alt for seriøs. Hvis Razor skulle forsøge at flygte, ville Blake sagtens kunne finde ham... det var fordelen ved hans evne trods alt. "Nice nap?" Spurgte han lidt undret. Hvad fik en knægt til at overnatte indenfor hans floks område.. nok var det den eneste flok i nærheden - men stadigvæk.

_________________
what is more unfair
than having to choose
between being a monster
or being a hero?

       (—when you have to be both.)

when you learn that
the road to hell
is paved with more
than just good intentions.
avatar
Odette

Antal indlæg : 53
Reputation : 0
Bosted : Ashen Wood Forest
Evner/magibøger : Blood manipulation

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Sleeping Beauty - Razor

Indlæg by Razor on Ons 22 jun - 20:10

Razor havde fået øjne på grund af tumult - eller det havde lydt som tumult i hans verden, lige som han var forsvundet ind i søvnen. Den søvn han egentlig stadig ikke fandt specielt tiltalende - men det skete at trætheden overtog hans sind og trak ham ned, på de mest mærkelige tidspunkter og de mest mærkværdige steder. - Når det skete var der ikke andet at gøre end at bukke under og lade søvnen trække en til sig. Det måtte være et tegn på at man virkelig havde brug for at sove, samle energi til at kunne fungere.
Og det var sket igen, meget mod hans vilje - men sov det gjorde han altså. Dog ikke længe, for en eller anden der råbte slog ham ud af drømmeverdenen, som alligevel ikke var værd at opholde sig i specielt længe. Han lignede ellers en der virkelig kunne bruge en god lang natte søvn. Men det havde det sidste lange stykke tid ikke været en mulighed. At nægte sig selv søvn var blevet en dårlig vane, en udfordring - hvor længe man kunne gå uden.

Han rynkede kort næsen lidt og fik sig sat i en smule op, han havde plantet sig op af en mindre mur lignende udskydning af et bygningsværk - eller hvad man ville kalde det, bygninger i skoven var alligevel begrænset, så hvad det helt præcis var var han lidt i tvivl om - det kunne også sagtens være noget fra en gammel bygning, eller træværk der ikke længe var i stand til at være en bygning.
Razor rodede sig kort lidt op i håret før han lod blikket glide rundt i omgivelser, bare lige for at orientere sig selv om hvor han egentlig var henne. Men rettede så i stedet blikket mod fyren foran ham og kneb øjnene lidt sammen. " I think, or.. I might have just - I don't know. I sleep walk, alot. Maybe my nose just caught a delicious scent and follewed - I'm not really in charge when I sleep. " Sagde han så bare og gned set ene øje med et lille grin.
" Totally.. napping is always, on point! " sagde han med en kort bevægelse med sin hånd før han rejste sig og lod blikket glide over fyren endnu engang. " Especially when you get woken up by someone yelling, and another one starring like your some kind of alien-intruder, I didn't do it on purpose. Besides.. there's plenty of room for both of us, unless ofcourse I let my stomach speak, he sure is hungry.. " sagde han så med et lille grin og pillede kort lidt tænkende ved sin underlæbe.
" Can you tell... where I am? " spurgte han så efter at have ladet blikket glide rundt endnu engang, han måtte indrømme at han faktisk ikke lige kunne kende noget som helst, sikkert fordi hans hjerne var pløret og træt - det kunne være den ville samarbejde inden længe, men hvert fald lige nu. Et lille sødt smil dansede over hans læber og hans blik rettede sig mod fyrens ansigt. Shapeshifter - ligesom, alle andre i denne skov. Det var ikke til at finde rundt i. Jo, hvis det var Tatia - fordi hendes duft kunne han kende, men alle andre var en store pærevælling af fristelser. Det var en skidt tankegang, men den var nu altså rimelig sand. Han måtte nok hellere lade være med at tanke for meget på mad, før han havde fundet ud af om det måske var en Tatia kendte - hun ville nok ikke blive super begejstret hvis hendes ven kom rendende og manglede en arm.

_________________

I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1454
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum