Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Efterår

Måned | November

Statistics
Der er i alt 294 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er skovmanden

Vores brugere har i alt skrevet 156213 indlæg in 8115 subjects

Stay out of the fire - Dune

Go down

Stay out of the fire - Dune

Indlæg by Sajro on Man 4 jul - 0:44


Sted: Starten af Cave of Sands.
Påklædning: Let stof, svøbt omkring hele kroppen.
Omgivelser: Sandsten, sand og mere sand.
Vejr: Skyfrit.
Tid: Efter Midnat.
Emne Partner: @Dune

Sajro stod i åbningen af hulen, han var lige ankommet som månen nu stod midt på himlen. Det var sen nat, og det var tydeligt. Han havde rejst det meste af natten da dagen var for varm til at bevæge sig udenfor hvis man ville undgå at brænde op. Lidt chokeret var han derfor også da han havde set folk rejse videre fra hans sidste hvilested Oasen, men det gav mening da han senere havde opdaget at det var Draconianere. Han vidste ikke hvor slemt det helt præcist var, men da han havde været i Oasen havde varmen været slemt nok til at han havde det hårdt selv der.

Han begyndte at gå frem og tilbage for at passere noget tid. Han følte sig ikke træt nok til at sove, da han havde rejst igennem natten og havde sovet i dagstimerne den foregående dag. Det var en nødvendighed når man rejste gennem denne gudsforladte horrible ørken. Han forstod ikke hvorfor der var nogen der kunne bo der eller bare i nærheden, de måtte jo simpelthen være kugleskøre eller endnu være skingrende sindsyge. Han tog et skridt til den ene side og sparkede til en sten der lagde på jorden, så den tumlede ind i den lidt mørkere del af grotten. Han kunne vel lige så godt sætte noget bål op og lægge tæppe ud til at slappe af på. Det var jo ikke just fordi der var meget at lave i grotten. Medmindre han selvfølgelig havde tænkt sig at bevæge sig dybere ind i dem. Han vidste ikke hvad der var der inde.

Han satte sig dog ned istedet og begyndte at tænde bål. Han havde ikke nogen grund til at bevæge sig ind i mørket, så hvorfor bekymre sig om hvad der var i grotterne. Sikkert bare sand, støv og mere sand.

_________________
Varulve Form (Klik for at se):

avatar
Sajro
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 6323
Reputation : 8
Bosted : ...
Evner/magibøger : Nightcan... Immunitet overfor psykiske evner og magier + Exoskelet(Se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum