Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Larlii
 
Gale
 
Dr. Trott
 
Taliia
 
Chester
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154446 indlæg in 8017 subjects

So, now they capture nobles too, huh? (Richard) xx

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

So, now they capture nobles too, huh? (Richard) xx

Indlæg by Rinaya on Tors 14 jul - 12:03

Sted: Ashen Wood Forest i en lille forfalden hytte
Omgivelser: skov...
tid: omkring midnat
Vejr: udenfor regner det


Hun huskede intet, da hun vågnede. Ikke til at begynde med. Lige nu var det eneste, hun havde rigtigt styr på, at nogen havde bundet hendes hænder sammen med groft reb, der gnavede ind i hendes håndled og næsten utvivlsomt ville efterlade sig iltre røde mærker, når hun forhåbentlig fik dem af igen.

Hun havde endnu ikke åbnet øjnene, en skærende hovedpine ved hendes ene tinding afholdt hende fra det. Dog fik hun grundet den langsomt opbyggende ængstelse i sit indre langsomt overbevidst sig selv om at åbne øjnene og se sig omkring.

Et par sekunder var hendes syn, så sløret i det grålige, flimrende halvmørke, at hun ligeså godt kunne have holdt øjnene lukkede. Så småt vænnede hun sig dog til det og kunne få scannet sine omgivelser ordentligt.

Ikke, at der rigtig var noget at bide mærke i, måtte hun konkludere. Hun lå på et trægulv, der virkede slidt efter at mange fødder havde trådt på det i tidernes løb. Gulvet hørte til en lille lavloftet hytte, vis tagbjælker syntes at være ædt halvt væk af råd.

Selvom det efter alt at dømme var længe siden, at nogen havde tændt op i ildstedet formåede hytten stadig at lugte svagt af røg.
Møjsommeligt fik hun bakset sig op i sidende stilling og lænede nakken tilbage mod væggen.

Gradvist kom de seneste hændelser tilbage til hende. Hun var blevet smidt herind for hvad…to dage siden? Nogen var kommet med noget mad til hende, før hun mistede bevidstheden og….jo hun havde bidt en af dem i hånden. Det var derfor hun var endt uden bevidsthed.

Med et suk stirrede hun op i loftet og lyttede til den faldende regn udenfor, imens hun forgæves forsøgte at løsne sine reb. Hun kunne ikke engang forvandle sig lige nu, erkendte hun.

Hurtigt fik hun konkluderet, at de måtte have hældt et eller andet hæmmende stof af en art i hende og i sit stille sind forbandede hun dem langt væk.

Når de først kom tilbage, så skulle de bøde for alt det her, erklærede hun for sig selv. Men hvordan? Indvendte en lille stemme i hendes baghoved. Hun havde ingen våben og kunne nok ikke fortsætte med at forsøge at flå deres struber ud med tænderne, hvis de havde nogen hjerner, så forventede de det vel på nuværende tidspunkt.

Et sted ude i regnen hylede en ulv og Rinaya stak af ren refleks i et lignende hyl. Tja…nu vidste en eller anden tilfældig ulv, at hun var her, konstaterede hun med en hæs, glædesløs latter for sig selv.


Sidst rettet af Rinaya Tirs 2 aug - 22:52, rettet 1 gang
avatar
Rinaya

Antal indlæg : 127
Reputation : 2
Bosted : It depends
Evner/magibøger : Telekinese

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: So, now they capture nobles too, huh? (Richard) xx

Indlæg by Gæst on Tors 14 jul - 12:35

P http://www.leathersjackets.com/media/catalog/product/j/o/jon-snow-game-of-thrones-kit-harington-leather-jacket.jpg

Lyden af vand der pisket ned den stille ro omkring en, og lyden af en anden person der fik kæmpet sig op. Richard vende lige så stille sine øjne da han fik dem åbnet og så sig omkring alt så, så anderledes ud. Han træk sig op og sidde, hvorefter han kunne mærke hans hænder, der holde ham fanget hans ulv Snow var her heldigvis ikke, hvilket gjorde at han kunne, hvis han havde haft sine kræfter bruge dens øjne til og se sig omkring. Men lige nu var han fanget herude i denne mærkelig hytte, det var hvad man fik ud af og prøve og redde andre folk man skabte så mange fjender. Men hvordan han kunne, komme genem dette her måtte være en historie for sig selv. Richard fik sat sig ordenlig op og prøvet og vride sig ud af rebene. Han, havde fået en af dem med en kniv men det, havde gjorde at de i stedet for at dræbe ham bare slog ham ud.

Sådan var hans liv åbenbart han, havde prøvet og gøre det, han mente han skulle gøre og han ville sikkert forsætte med og gøre det, lige meget hvad.

Sådan var hans forbandelse åbenbart. Richard kunne stadig mærke hans hænder og kæbe efter slaget, men ellers var han stadig fanget. Da han hørte et ulve hyl og bagefter en ved siden af ham hyle igen. Richard sukket svagt, hvor var dette her ydmygende det, værste ville være at folk vidste han var adelig. Men hey det, havde reddet ham fra at dø nu, ikke rigtig andet. Richard sukket og holde hans øjne lukket, mens han prøve og kæmpe sig fri af hans reb, de havde os taget alle hans våben og det kunne han ikke rigtig kæmpe uden eller lade blive familie sværd og de ting.

Men det var ikke første gang han var fanget han, havde været fanget så mange stede at det var normalt for ham, nu men han kom altid ud, den sidste havde det dog kun lige været i sidste øjeblik da skibet gik ned. Richard lænte sig tilbage og lukket hans øjne op af en pæl de, havde sat ned omkring ham og så det sølv der var omkring ham for at holde ham fra at flygte. Men han skulle nok komme ud som sagt var det ikke første gang og, han ville ikke lade sit l

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So, now they capture nobles too, huh? (Richard) xx

Indlæg by Rinaya on Tors 14 jul - 13:29

Det var først nu hun lagde mærke til fyren, der sad et stykke væk. Han var meget stille. Ikke, at hun fortænkte ham i det. Hvad skulle han gøre? Skrige som en eller anden skræmt tøs? Nej det ville være ret latterligt…og ville med alt sandsynlighed hverken hjælpe ham eller hende.
Med hovedet lagt let på skrå studerede hun ham grundigt for at finde ud af, hvorvidt han kunne hjælpe hende ud herfra. Den tanke var hun i grunden ikke særlig vild med. Generelt ville hun helst ikke modtage hjælp fra andre. Når man først havde fået hjælp havde folk det med at forvente et eller andet tilbage. Hvilket til dels var retfærdigt nok, men det var ikke en situation hun var særligt ivrig efter at havne i. Tvært imod.

Stiltiende holdt hun et vågent øje med hans mindste bevægelser, hvilket ikke ligefrem var noget særligt imponerende arbejde, for han lod nærmest ikke til at gøre noget som helst.

I stedet virkede han på trods af det faktum, at han var bastet og bundet endnu værre end hun selv, så rolig, at det faktisk endte med at gøre hende mere end blot en smule irriteret.

Efter at have studeret ham et godt stykke tid kom hun frem til en konklusion og kunne ikke lade være med at fnyse hånligt. En lyd, der virkede meget høj efter den ellers næsten rungende stilhed, som indtil nu havde hersket mellem dem.

Adelsmand. Og ud fra hele stuntet med sølvet også en varulv eller lignende.

I alle andre situationer ville hun være krøbet længere ind i sit hjørne og have trukket sin hætte ned over ansigtet.

På nuværende tidspunkt duede dette dog åbenlyst ikke, da 1: Hendes hænder var bundet og derfor kunne hun ikke få sin hætte nogen som helst steder hen 2: hvis havde tænkt sig at komme væk herfra, havde hun en grim fornemmelse af, at hun måtte bide sin stolthed i sig og arbejde sammen med denne alt for stoisk rolige adelsmand.

Dog havde hun ikke tænkt sig at gøre det med god vilje, hvilket også tydeligt kunne ses på det mere end lettere syrlige blik, hun til sidst nedværdigede sig til at sende ham.

”Så, nu er det ikke fordi jeg vil påstå, at De ikke er yderst komfortabel bundet til den pæl der, det kan jeg jo ikke vide noget om, men jeg vil altså gerne ud herfra, så hvis De tilfældigvis har nogen brillante ideer De vil dele, så kom endelig med dem, My Lord,” sagde hun med et provokerende smil spillende i den ene mundvig, imens hun lod det synke ind, at hun havde lagt ekstra tryk på den valgte tiltale form.
avatar
Rinaya

Antal indlæg : 127
Reputation : 2
Bosted : It depends
Evner/magibøger : Telekinese

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: So, now they capture nobles too, huh? (Richard) xx

Indlæg by Gæst on Tors 14 jul - 14:24

Richard sad og kæmpede med dem lige så stille, men han virket meget, rolige grunden til det var nu på grund af alt det han, havde været igennem. Richard sukkede svagt, hvorefter han følte en stirre på ham, hvilket ikke ligefrem gjorde ham speciale glad, han hadet når folk stirret på ham ud over det var det os en pain når de, virkelig så ud til og være bedre end andre. Richard vende sit blik mod hende efter hendes hånlige fnys, hvilket gjorde at Richard  selv måtte holde sig fra at være lige sådan overfor hende. Da hun til talte ham my lord, fnøs han af hende, my lord omg. Han, hadde når folk tiltalte ham sådan det gjorde han virkelig måske var det os plus det faktum at de var fanget med hinanden, ”well miss, jeg ville meget gerne gøre noget men som du kan se har jeg sølv omkring mig, det er ikke ligefrem fordi jeg kan gøre noget vel miss.”

Richard fik lige så stille hans hænder fri nu havde han kun sølvet og bekymre sig om, ” jeg er ikke nogen lord.” Kom det fra Richard af, hvorefter han overvejet og komme ud fra det her, ”altså hvis du kan hjælp mig med det her sølv skal jeg nok få dig fri, men igen jeg har ikke mulighed for andet ind og befri mine hænder som du kan se.” Lød det flabet fra Richard af, han prøvet og gengive hvad, hun brugte mod ham, ikke fordi det gik særlig godt. Richards hænder prøvede og finde en vej ud af det, men det var sølv rebet, havde været let sølvet ikke rigtig.


Sidst rettet af Richard Tors 14 jul - 19:51, rettet 1 gang

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So, now they capture nobles too, huh? (Richard) xx

Indlæg by Rinaya on Tors 14 jul - 14:52

Det skæve stadig tydeligvis provokerende smil oplyste nu hele hendes ansigt og hun rystede leende på hovedet, så det flammerøde hår dansede om hendes blege ansigt.

Et åbenlyst drillende og dog irriteret glimt var let at spore i de snu blå øjne, da et ellers undskyldende udtryk gled henover hendes ansigt. ”De ligner ellers en Lord,” pointerede hun med en hæs latter.

Okay tag dig sammen, det er nok ikke smart, hvis du pisser ham du er fanget sammen med af vel? påpegede hendes fornuft.

Den valgte hun dog for øjeblikket at ignorere og bed i stedet mærke i, at han faktisk ikke var særlig god til at give hende igen af samme skuffe i form af sarkasme og generel flabethed.

Dog fik hun andet at tænke på og stirrede i stedet koncentreret på sølvet omkring ham. Hvis nu hendes evne kunne tænke sig at virker, så kunne hun muligvis flytte det, så han kunne flytte sig og få hende fri også.

For det tilfældes skyld, at han da ikke lige var forræderisk nok til at skride uden hende.

Noget hun muligvis godt selv kunne have fundet på at gøre, hvis hun brød sig lidt nok om ham. Stille hævede hun de bundende hænder, som tegn til, at han skulle forholde sig i ro. Som om han ikke gjorde det i forvejen.

”Hvis De ikke tier stille nu, så kan jeg ikke arbejde og så kan jeg ikke love, at jeg ikke bider Dem,” proklamerede hun ud gennem sammenbidte tænder samtidig med, at hun fortsatte med at stirre intenst på sølvet, der lå spredt omkring ham.
Kom nu, kom nu, kom nu, bad hun frustreret.

Hendes syn blev gradvist mere og mere sløret og hun var snart så svimmel, at hun nær var dejset om midt på gulvet.

Hun rynkede irriteret panden i koncentration og ligesom hun var ved at give op, fløj sølvet gennem luften og kolliderede med væggen i hyttens modsatte ende.

Nu rystede hun til gengæld af udmattelse og kulde trods de tunge pelsgevandter, samtidig var hun på få minutter endt blegere end et spøgelse.

”Og De behøver selvfølgelig ikke takke mig, det var faktisk slet ingen ting,” forsøgte hun at bide af ham, men hendes stemme var hurtigt blevet meget lille og spinkel hvilket i stor grad underminerede den hårde effekt hun gerne ville have opnået.

avatar
Rinaya

Antal indlæg : 127
Reputation : 2
Bosted : It depends
Evner/magibøger : Telekinese

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: So, now they capture nobles too, huh? (Richard) xx

Indlæg by Gæst on Tors 14 jul - 22:03

Richard bed sin stolthed, hvor var denne kvinde så provokerne til og komme under hans hud. Han var ved og blive sindssyg af det, han sende hende et halvt smil, hvorefter han så på hende. Nu undskylde hun, men Richard ku godt se hun ikke mente det. Men han ville ikke lade hende se det på ham så derfor smilede han flabet til hende da hun talte til ham og grinte. ”I am not a lord, men du er sikkert heller ikke en lady.” Da hun, talte til ham lidt senere bed han sin stolthed i sig. Han, havde bedte hende om hjælp og nu ville han sikkert få den.
Da hun bedte ham om og holde hans mund smilede hans svagt til hende, ”det er sødt, men jeg skal nok holde min mund ikke fordi du siger det, men fordi jeg ikke gide og ha denne diskussion med dig og jeg vil nok heller fri.” bed han igen ud efter hende, denne kvinde var noget for sig selv ingen tvivl om det lige meget, hvad var hun noget for sig selv og en del af Richard ku lige den måde hun drillede ham. Det fik ham af en eller anden grund til og være glad inden i. Det var anderledes end før, men han ville ikke lade hende se det, om han skulle komme gennem hele hans liv uden det, måtte det være sådan.

Da han så hun begynde og stirre på hans kæder stod han et øjeblik og var i tvivl om hun, faktisk gjorde noget eller bare havde været en joke om det hele. Richard så hende an mens hun stadig stirret på hans kæder pludselig mærket han dem ryge af og flyve over i den anden del af huset. ”Jaja, jeg skal nok takke dig, kom det flabet fra Richard af, hvorefter han træk sig selv op og stå og gik hen til han, havde ingen våben og de så ikke ud til og være lige ved siden af, ham hvilket der fik Richard til og rulle øjne, ”sidde stille ellers kommer jeg måske til og bide dig.” Lød det flabet fra Richard, hvorefter han sætte sig bag hende og sætte hans tænder på rebet, mens han forsigtigt men hurtigt befriet hende med hans tænder, han måtte finde sine våben bagefter. ”Du siger, intet om det her okay.”

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So, now they capture nobles too, huh? (Richard) xx

Indlæg by Rinaya on Fre 15 jul - 11:48

”Ih dog, hvordan kan du se, at jeg ikke er det? Jeg troede ellers, at jeg havde maskeret det faktum, at jeg ikke er adelig så fint,” fnøs hun sarkastisk og rullede med øjnene af ham.

Da han fjernede hendes reb kunne hun dog ikke lade være med at smile en lille smule i taknemmelighed. Forsigtigt gned hun sine sviende håndled, der som hun tidligere havde forudset var blevet lettere afskrabede og ømme af det grove reb.

Efter at have siddet et øjeblik og sundet sig kom hun en svimmelt på benene og gik lydløst, men lettere vaklende over til døren.

Det overraskede hende sådan set ikke, at den var låst, men det generede hende alligevel. Til sidst endte hun med at sparke til den, men trods dens halvrådne tilstand, hjalp det ikke ret meget.

Faktisk gjorde det det akkurat modsatte af at hjælpe. For pludselig blev døren flået op og to mennesker i grå klæder trampede ind i lokalet.

Før hun vidste af det, var hun blevet samlet op fra gulvet og holdt så godt fast i et greb, at hun knap nok kunne gøre sig håb om at bevæge sig nogen som helst steder hen.

Dette afholdt hende dog ikke fra desperat at kæmpe for at komme til at bide, kræse eller på anden vis skade sin angriber. Jo mere alvorligt des bedre.

Samtidig forsøgte hun ihærdigt at vride sig ud ad hans greb. Til sidst nåede hun, at træde hårdt ned på hans fod, så han til sidst gav slip.

Med hurtige og dog usikre skridt stavrede hun væk fra ham og håbede, at hendes medfange klarede sig.

Da døren for øjeblikket var ubevogtet koncentrerede hun sig et øjeblik og blev for første gang i lang tid positivt overrasket, da hendes forvandling virkede.
På få sekunder var den unge kvinde forsvundet, tilsyneladende kun efterladende sig en bunke klæder, indtil en blåøjet ræv krøb ud blandt klæderne og pilede hen til døren.

Dog ikke før den havde bidt en af mændene hårdt i anklen og set afventende på den anden med slet skjult bekymring i øjnene, der var alt for menneskelig til at tilhøre en almindelig ræv.

Så spurtede hun ellers ud af døren og nåede kun kort at konstatere, at nu manglede hun sit tøj. Det måtte være et problem til senere.

Regnen vædede hurtigt hendes pels og begyndte kun alt for hurtigt at fryse.

Dog fortsatte hendes poter i alt hast henover jorden indtil hun i træthed var nødt til at stoppe et stykke væk fra hytten. Hun fandt et buskads at gemme sig i og så ud med flakkende ængstelige øjne.

Hun fangede endog sig selv i at føle bekymring for den unge adelsmand, selvom hun ingenlunde kendte ham.

Alligevel håbede hun inderst inde, at han kom ud af det i god behold og derfor sad hun der mellem buskene, ventede på ham og lignede utvivlsomt noget, der var drukkent og trukket op ad en sø. I hvert fald var hendes pels fuldstændig gennemblødt.
avatar
Rinaya

Antal indlæg : 127
Reputation : 2
Bosted : It depends
Evner/magibøger : Telekinese

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: So, now they capture nobles too, huh? (Richard) xx

Indlæg by Gæst on Lør 16 jul - 17:18

Richard så efter hende og kiggede sig for første gang omkring i rummet, lige ved siden af døren stod hans våben. Disse folk, havde efterladt hans våben her inde, hvem fanden var dum nok til og gøre det. Richard så bagefter over mod døren da hun prøvet og sparke den op, hvorefter hun blev holdt tilbage af de mænd der var kommet ind, der så Richard hans chance han løb over mod døren, hvilket ville få de to mænd til og stille sig klar til han fløj ind i det, men idet samme han gjorde det så han over mod det sidste sted, hvor kvinden havde stået og der kun var bunker af tøj tilbage han så derefter kort en lille ræv som stormet ud mod døren. Hun var en shapshifter, det burde han og ha vidste man kunne genkende dem på mange måder ikke den første shapshifter han nogensinde havde mødt dog.
Richard fik kastet sig over til sine våben, hvorefter han greb sværdet lige tids nok til og blokere en slag fra den anden som ikke var blevet bidt i anklen. Richard fik ham sparket væk menneske helt klart, hvad fanden lavet de herude og brugte det her sted til med mindre de var jæger af det overnaturlige.

Richard hoppet op efter og ha kastet ham af, hvorefter han svang sit sværd prøvende i hånden det var lang tid siden han, havde kæmpet ordenligt og denne gang var ingen forskel. Han, havde jo nærmest fra han var lille trænet med sværd og bue så dette var intet nyt og hele hans liv, havde han kæmpet der var en større grund til han aldrig kæmpede man fik ikke altid noget ud af det man fik faktisk aldrig noget ud af det, man skulle kun bruge det for at beskytte andre eller selvforsvar. Richard fik ham skubbet væk og greb bagefter hans daggert som han sende flyvende ind gennem lokalet til den anden mand, som faldt sammen, hvorefter han havde en lidt svære kamp mod denne ene mand. Man kunne mærke han var en af dem, der havde lærte det på gaden, men Richard havde os lærte det efter et par slag, fik Richard hurtigt ham afvæbnet, hvorefter han holde sit sværd klar til og gi det sidste slag, men manden var ikke klar til og gi op han tog noget sand og kaste det op i Richards ansigt, hvilket der medførte at han fik ham ned og ligge, hvorefter han presset en kniv mod Richards strube der, var en kamp mellem dem her, Richard skubbet den væk fra hans hals langsomt men sikkert så dette var ikke et menneske men en varulv typisk. Richard fik ham smidt over så han var den der, havde overhånden hvilket inde med at Richards ansigt var helt dækket til med blod efter han op til flere gange havde stukket ham med hans egen daggert.

Richard kravlede, væk hvorefter han tog en hånd forbi hans ansigt og tørt noget af blodet, væk disse folk var blive sindssyg det eneste de, havde råbet, var ild og storm.
Richard fik samlede hendes tøj og pakket det ned, mens han bevægede sig længere ud for at kigge efter hende, hvor hun så end var kommet efter han, havde brændt hytten ned.
Richard bevægede sig gennem skoven, mens han prøvede og holde øje med en ræv en særlig blå ræv var det vel, *hvad mente de dog med ild og storm.* Var det eneste ord der gik gennem Richards hoved mens han ledte efter hende i skoven.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So, now they capture nobles too, huh? (Richard) xx

Indlæg by Rinaya on Lør 16 jul - 18:16


Stadig siddende i buskene, nu i menneskeskikkelse vinkede hun hektisk til ham for at få hans opmærksomhed, så han ikke endte med at gå direkte forbi hende.

Så rejste hun sig lettere ængsteligt fra sin sammenkrøbne siddende stilling og gik uden et ord mere over og tog sit tøj fra ham, så hun kunne få det på igen.

Allerede få sekunder efter, at hun havde trukket sine klæder over hovedet og var trådt i sine støvler mærkede hun sig selv blive varmere og mindre rystende af kulde.

Dog var hun stadig gennemblødt til skindet, hvilket generede hende grænseløst. Samtidig havde en mand hun end ikke kendte navnet på lige set hende ligeså nøgen som den dag hun blev født, hvilket var endnu mere irriterende.

Faktisk havde Rinaya mest af alt lyst til at kravle ned i et dybt hul og lægge sig til at dø. Det havde hun dog ikke tænkt sig at lade ham vide.

I stedet så hun på ham med et provokerende hævet øjenbryn, før hun vendte rundt og begyndte at gå i et hastigt i en tilfældig retning væk fra hytten og hvad hun håbede var to døde mennesker, så de ikke kom tilbage på nakken af dem igen.

”Nå, men jeg er da glad for, at jeg ikke var nødt til at tage tilbage og hente dit lig ud eller noget i den stil,” erklærede hun tørt og så kort på ham over skulderen, før hun resolut vendte blikket bort og kiggede ned på sine støvler, imens hun traskede af sted.

”Men hey, du kunne vel sikkert også bare have ventet indtil din fine adelsfamilie betaler en eller anden vanvittig løsesum for at få dig hjem igen,” mumlede hun med et skuldertræk og fortsatte med at gå imens hun nynnede dæmpet for sig selv.

”Hvad hedder du så?” spurgte hun i et nonchelant tonefald og forsøgte virkelig at lade som om det ikke interesserede hende overhovedet, selvom dette ikke var tilfældet. Hun hadede det, men hun ville gerne vide, hvem denne mand var.
avatar
Rinaya

Antal indlæg : 127
Reputation : 2
Bosted : It depends
Evner/magibøger : Telekinese

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: So, now they capture nobles too, huh? (Richard) xx

Indlæg by Gæst on Tirs 19 jul - 2:23

Richard ledte videre men så til sidste nogen hænder vinke til ham, da kvinden så gik ud vende, han hurtig hans blik væk hun var jo nøgen. Richard gjorde det dog os for at skjule hans røde ansigt dette her var akavet han, havde set hende nøgen eller været tæt på og han kende hende jo ikke. Richard gav kvinden, sit tøj mens han stadig kigget væk da han var sikker på hun, havde fået det på igen tog han sig sammen og vende sig om igen, han rullet øjne da hun begynde og tale om, at hun var glad for hun ikke skulle hente hans lig, ”virkelig jeg troede du var ligeglad.” lød det hånede fra Richard. Da hun begynde og gå, og tale om en masse omkring hans familie, begynde han og blive vred. Han ville dog ikke vise det, men det var sværte for ham og holde det for sig selv, hun troede virkelig han var en helt normal adelig og da hun talte om han sikkert kunne ha vente fordi hans familie sikkert ville komme forbi fnøs han. ”Du har ingen ide om noget som helst” snerret han til hende. ”Min familie er død eller har givet afkald på at være adelig jeg er den eneste der er tilbage kun, fordi jeg fik og vide af min bror at vi ville ha behov for det.” Fnøs Richard, hvorefter han bevægede sig videre med hende, han gik op foran, mens han forsatte med og gå med hende han ville ikke lytte til hendes ævle.

Da hun spurgte ham om hans navn fnøs han kort, hvorefter han stoppet op og vende sig mod hende, ”Vil du vide hvad mit navn er starte med dit eget, første, jeg vil ikke rigtig gøre noget for at gøre deres højhed mere pissede end de er i forvejen. ” lød det en smule hånligt men, stadig med en drillende klang i hans stemme, denne kvinde var helt klart speciel ingen tvivl om det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So, now they capture nobles too, huh? (Richard) xx

Indlæg by Rinaya on Tirs 19 jul - 12:06

”Jeg er da også ligeglad,” bed hun ligeså hånligt og vendte ansigtet mod sine støvler. ”Det ville bare have været besværligt,” fnøs hun, ikke særlig overbevisende.

Hun kunne ikke lade være med at blive lidt overrasket over, hvor vred han virkede over kommentarerne om hans familie. Selv kunne hun ikke huske sin og havde generelt ikke nogen særlig positive følelser omkring dem, da de efter alt at dømme havde efterladt hende i en skov for at dø.

Derfor forstod hun ikke rigtig, hvor beskyttende nogen folk var, når det kom til deres familier. Det var næsten komisk, for de kunne i princippet have gjort en masse forfærdelige ting og alligevel blive forsvaret og rost til skyerne af deres slægtninge.

Måske ville det alligevel være praktisk at have en familie, så havde man da altid nogen til at undskylde det faktum, at man i virkeligheden er forfærdelig, funderede hun tørt for sig selv, samtidig med, at hun forsøgte at forstå, hvorfor en flok døde mennesker betød noget for denne fremmede.

”Så din bror har bare læsset ansvaret over på dig eller hvad? Det virker ikke særlig broderligt gjort,” vurderede hun tørt og så undrende på ham.

Det var ret tydeligt, at hans familie stadig betød et eller andet for ham, men hvorfor forstod hun ikke. For ærlig talt: Hvis nogen havde erklæret, at hun skulle side med alt ansvaret for noget og så selv var skredet havde hun nok stukket vedkommende i armen med noget spidst.

Dog var hun alligevel et eller andet sted dybt i sig selv respektfuld nok til at holde disse sidste tanker for sig selv.

”Jeg synes bare, at du burde gøre det der er bedst for dig i stedet for hvad en masse døde eller forsvundne folk ville ønske af dig,” erklærede hun med et skuldertræk.

”Ære er alligevel ikke noget værd, når du er død,” pointerede hun og smilede skævt til ham.

Da hun fangede det faktum, at han med stor sandsynlighed ikke hørte efter lod hun familieemnet ligge og gik ellers bare en tid i stilhed.

”Deres Højhed? Vil du knæle for mig nu du alligevel er i gang,” drillede hun og hævede et øjenbryn af ham.

”Jeg hedder Rinaya,….My Lord.” De sidste to ord blev tilføjet, så dæmpet, at han højst sandsynlig ville være nødt til at anstrenge sig for at høre det medmindre han havde utrolig gode ører.

Dog var det kun tilføjet for at drille ham og det lettere tørre tonefald var ledsaget af et skævt smil, der denne gang rent faktisk nåede øjnene.

”Og så spørger jeg igen, hvad er dit navn?” spurgte hun og lagde armene over kors.

avatar
Rinaya

Antal indlæg : 127
Reputation : 2
Bosted : It depends
Evner/magibøger : Telekinese

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: So, now they capture nobles too, huh? (Richard) xx

Indlæg by Gæst on Tirs 19 jul - 12:21

Richard havde ikke lyttet til hende, eftersom samtalen havde ændret sig, han ville ikke forsvare sig, hvorfor han gjorde hvad han gjorde. Det betød intet at fortælle hende og derfor ville han holde det for sig selv, denne kvinde var virkelig en pain og ha med og gøre men på den anden side fandt han det spænde, hvordan hun var. Han rullede øjne af hende da hun spurgte om han ikke skulle knæle for hende. Richard svaret kort og enkelt til det spørgsmål dog, ”det ville du ku lide var, jeg knælere ikke.” Lød det flabet fra Richard af, hvorefter han bevægede sig videre med hende da hun talte til ham igen kunne han høre det hun prøvede og mumle eller sige lavt, han var jo en varulv. ”Richard, deres højhed,”

bed han af hende igen. Hun var ikke den eneste der kunne være flabet og hun, havde selv bedt om det såå der var ikke så meget ellers og komme efter. Richard gik videre med hende, hvorefter han så åbnet sin mund, ”hvorfor blev du ikke har du intet familie der vil redde dig eller noget i den still.” Kom det fra Richard mens de bevægede sig videre gennem skoven, han anede ikke, hvor vejen ud var, så han stoppet med vilje op, hvordan fanden ville de komme ud. Han anede det virkelig ikke, ”Så nogen forslag deres højhed til, hvordan vi kommer ud herfra eller er det op til mig, for så er vi måske lige så godt som faret vild.” Kom det svagt fra Richard, hvorefter han sende hende et skævt smil, hvad end der ville ske nu havde han det faktisk sjovt med og kalde hende en højhed, for hun virket til og te sig som en anden adelig som følte, de betød så meget som hun, opførte sig som.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So, now they capture nobles too, huh? (Richard) xx

Indlæg by Rinaya on Tirs 19 jul - 13:37


”Nah, ikke synderligt, nu smiger du bare dig selv for meget ved at forestille dig, at jeg reelt bryder mig om noget af det, du har gang i,” gav hun igen til hans knælekommentar, imens hun slog afvigende ud med hånden, som om det vitterligt ikke kunne betyde mindre for hende. Hvilket det på sin vis heller ikke kunne, for det havde bare været en joke.

”Richard huh? Af en eller anden grund havde jeg forestillet mig noget lidt mindre….ordinært,” sagde hun tænksomt og studerede ham med hovedet lagt let på skrå og et svagt smil spillende i mundvigen.

Hans flabethed var hun kun underholdt af. I hvert fald var hun ingenlunde fornærmet over det.

Snare morede hun sig bare over, at denne adelige alligevel ikke var helt åndsforladt.

”Når nu du tiltaler mig sådan, hvad har du så pludselig besluttet dig for, at jeg åbenbart er dronning over?” spurgte hun og kunne ikke lade være med at le ved tanken.

Hun var ikke særlig dronningeagtig og det vidste hun godt selv. At give hende ansvaret for en helt masse menneskeliv ville nok ikke være synderlig smart.

Da han spurgte ind til hendes ikke eksisterende familie lo hun endnu mere. Til sidst havde hun lattertårer rendende ned ad kinderne og kunne næsten ikke få vejret.

Langsomt fik hun kontrol over sin vejtrækning igen og tørrede tårerne væk med bagsiden af hånden.

”Vil du have en trist historie om, hvordan mine forældre er døde og har efterladt mig med for meget ansvar eller skal jeg fortælle det rigtige?” spurgte hun tørt og så intenst på ham i et øjebliks tænksomhed.

”Du får det rigtige. Der er ikke særlig meget til den. Mine forældre efterlod såmænd bare et spædbarn i skoven for at dø,” fortalte hun i et køligt, nøgternt tonefald, som om hun blot havde konstateret, at vejret var koldt.

”Men udfra din optik burde jeg vel ikke bebrejde dem. For de er jo min familie,” sukkede hun og lagde teatralsk hånden på hjertet samtidig med, at hun lagde ekstra tryk på ordet familie.

Hurtigt droppede hun dog sin falske alvor og smilede drillende til ham igen. ”Næh jeg aner heller ikke hvor vi er, men som du jo erklærede så fint tidligere My Lord, så har jeg jo ikke nogen ide om noget som helst. Og udfra din manglende stedsans så lader det til, at du heller ikke har det,” lo hun.
avatar
Rinaya

Antal indlæg : 127
Reputation : 2
Bosted : It depends
Evner/magibøger : Telekinese

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: So, now they capture nobles too, huh? (Richard) xx

Indlæg by Gæst on Tirs 19 jul - 20:53

Richard lyttet til hende mens, hun svaret ham. Han lod som om han ikke hørte hendes ord, hvorefter han svarte neutralt. ”Det ved jeg ikke, hvad er du dronning over,” lød det flabet igen fra Richard, hvorefter han rullede hans øjne svagt. Richard så på hende og grinte svagt, ”åhh jeg er ked af mit navn ikke lyder særligt, som dit Rinaya men ikke alle kan ha så særlige navn.” Lød det flabet fra Richard, hvorefter han blikket til hende, inden han lagde sine hænder over kors da hun begynde og fortælle om hendes familie hævet Richard svagt på hans højre øjenbryn, ”mhm du ved hvad du skal sige for at komme helt ind i ens hjerte.” lød det flabet fra Richard, hvor han lagde sin hånd på hjertet.  Richard lyttet videre og kunne ikke lade vær med og stå et øjeblik og huske hendes sidste ord. Da det gik op for ham stod han et øjeblik, ” jeg ved mere end dig så meget kan jeg da sige.” Bed han igen, ”deres højhed.”

Havde hun lige sagt han ikke vidste noget som helst, Richard prøvede virkelig og holde sig i skindte, men det var ikke lige frem let det, havde det aldrig været for ham og især ikke når han var varulv. Men han skjulte det meget godt, selv om han virkelig havde lyst til og lære hende et par ting, ”men siden jeg intet ved, som du så fint påpeget, hvad skal vi så gøre du burde og vide det, du er jo en shapshifter er du ikke.” lød det flabet fra Richard, hvorefter han sende hende et flabet smil, med et kort grin efterfulgte. ”Eller ved du ingen, ting Rinaya.” Richard stod et øjeblik og tænkte, han havde lige givet hende krudt nok til og begrave ham, han måtte håbe hun ikke, opdaget det ellers ville han virkelig få noget mod sig selv, ”så skal vi gå videre deres højhed.” Lød det Fra Richard, hvorefter han begynde og bevæge sig og regnet med hun fulgte med da de var kommet dybere ind stoppet han op, hvorefter det gik op for ham at han ikke anet, hvor de skulle hen af.


Sidst rettet af Richard Lør 23 jul - 19:33, rettet 1 gang

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So, now they capture nobles too, huh? (Richard) xx

Indlæg by Rinaya on Tirs 19 jul - 22:24

Tænksomt rynkede hun panden og smilede ganske svagt til ham.

”Jeg tror nu ikke rigtig jeg arter mig som dronning, Richard,” vedtog hun og så sig omkring. ”Selvom….” Her holdt hun en kort pause for dramatisk effekt og bredte så armene ud som for at omfavne området omkring sig.

”Rinaya, den første af sit navn, dronning af, hvorend i helvedet det her er,” erklærede hun i en parodi på højtidlighed.

”Well…jeg ved ikke, hvad mine forældre tænkte, da de navngav mig. Det lyder lidt som noget, der er giftigt. Hey se mine forældre hadede mig fra det minut jeg blev født,” lo hun tørt.

”Du tror ikke på mig gør du?” spurgte hun med en stemme, der pludselig var meget lille og usikker i forhold til, hvad den havde været. Hun hadede virkelig, når folk ikke troede på hende også selvom historien måske ikke virkede plausibel.

”Jeg lyver ikke for dig, ellers havde min historie været mere ekstravagant og sikkert gladere, så du kunne blive ekstra berørt af min sørgelige slutning;” svor hun i hvad der skulle have været hendes sædvanelige bidende tonefald, men endte med blot at være et spøgelse der af.

”Men ja du har ret, jeg ved da alt om hjerter,” lo hun lidt efter i et tonefald, der gjorde det klart, at dette mente hun på ingen måde seriøst.

For hvis der var et punkt Rinaya oftest var komplet blank på, så var det alt, der galt andre folk og deres følelsesmæssige tilstande.

Ikke, at hun manglede empati som sådan, hun havde bare været alene det meste af sit liv og havde derfor ikke rigtig bundet sig nok til andre mennesker til helt at kunne forstå dem og hvad der drev dem fremad i livet.

”Jamen, hvad ved De så My Lord? Lær mig ting,” drillede hun og gik forbi ham og stoppede så op, da han talte til hende igen.

”Så min shapeshifterhed har noget med hvorvidt vi kan finde ud at gøre? Skal jeg kalde på alle mine små dyrevenner som en eller anden eventyrprinsesse eller hvad?” spurgte hun og snurrede en omgang rundt om sig selv, imens hun nynnede noget, der godt kunne minde om en vuggevise eller en børnesang.

”Du ved ingenting Richard,” lo hun og prikkede til hans brystkasse, før hun vendte rundt og atter begyndte at gå.

avatar
Rinaya

Antal indlæg : 127
Reputation : 2
Bosted : It depends
Evner/magibøger : Telekinese

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: So, now they capture nobles too, huh? (Richard) xx

Indlæg by Gæst on Ons 27 jul - 17:41

Richard forsatte med og gå videre, mens hun talte da hun kom op foran ham kort og drille ham med at lære hende ting og kalde ham my lord, sukket Richard. Det her ville tag længere tid ind, han første havde regnet med *jamen, hvad ved de så my lord lær mig ting.*

Gik igen i Richards hoved, mens han forsætte med og gå med hende, da han hørte hende te sig som en eventyrs prinsesse kunne han ikke lade vær med og le, ”ja det er hvad jeg tænker er i ikke en del af skoven, eller omvendt og kan i ikke kommunikere med jeres eget dyr, men jeg tog måske fejl Rinaya.” Lød det flabede fra Richard af, hvorefter han gik videre han stoppet til sidste op, da han ikke anede, hvor de var, mens han kort efter hørte hendes stemme og mærket hendes press på hans brystkasse. Og hørte hendes flabet kommentar, han greb fat i hende, hvorefter han så hende i øjne,

”jeg ved stadig mere end dig.” lød det flabet, fra Richard, hvorefter han hørte en kort lyd af andre skridt, han skubbet hende ned i en busk, hvor han selv hoppet med der ned ved siden af inden han hørte nogen skridt, hvor han så ud og så nogen andre mænd løbe mod det sted de, havde kidnappet dem, da de var væk fik han sig selv fri fra den akavet stilling de, havde ligget i.

”Øhh Rinaya, er du okay,” lød det svagt fra Richard af, hvorefter han prøvede og lade som om der ikke var sket noget. ”Sååå nogen forslag om hvordan vi finder ud herfra deres højhed.” Lød det kækt fra Richard af, hvorefter han så afventende på hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So, now they capture nobles too, huh? (Richard) xx

Indlæg by Rinaya on Tors 28 jul - 20:39

Hun skulle lige til at svare flabet igen, da hun blev trukket hovedkulds ind i en busk.

Da hun gik udfra, at han havde bedre begrundelser for det end at være irriterende, forholdt hun sig stille som graven og tittede selv årvågent ud mellem buskens blade.

Flere mennesker, fantastisk. Hvor mange var der? Og hvad var deres begrundelse for at kidnappe dem? Det ville hun gerne have svar på.

For en stund lå hun bare stille og forsøgte at ignorere, hvor akavet det var og hvor røde hendes kinder måtte være gået hen og blevet.

Da han rejste sig åndede hun lettet op og gjorde ligeledes, samtidig med, at hun fik hætten ordentligt på plads over sit flammerøde hår igen.

”Well jeg må hellere have fat i mine rævevenner ikke? Måske kan de vise os ud, My Lord,” svarede hun ligeså kækt på hans spørgsmål, selvom hun faktisk var en lille smule usikker på, om rævene her i skoven ville være til hjælp, hvis der overhovedet var nogen.

”Men Richard,” sagde hun pludselig i et tænksomt tonefald. ”Jeg vil gerne vide, hvorfor vi er her,” afsluttede hun endelig efter en kort pause hun havde brugt til, at tænke over, hvorvidt det ville hjælpe at snakke til ham om det her.

Så trak hun på skuldrene som for at ryste de halvdystre tanker af sig og begyndte at gå indtil hun fik øje på et par lysende gule øjne mellem nogle træer.

Forsigtigt knælede hun ned og rakte sin ene langfingrede, slanke hånd ud for at signalere, at hun intet ondt ville.

Langsomt kom ræven luskende hen til hende og snusede til hendes hånd.
”Vi har brug for en vej ud,” sagde hun til den og håbede, at den forstod hende tilstrækkeligt.
Noget tydede på det, for den lille ræv pilede hurtigt af sted henover den våde skovbund.

Uden at tænke over det greb Rinaya fat i Richard’s hånd og trak ham med sig.

avatar
Rinaya

Antal indlæg : 127
Reputation : 2
Bosted : It depends
Evner/magibøger : Telekinese

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: So, now they capture nobles too, huh? (Richard) xx

Indlæg by Gæst on Tirs 2 aug - 16:22

Richard orket virkelig ikke og snakke med Rinaya omkring disse ting, for alt hvad han mente ku hun gøre hvad hun ville han regne stærkt med selv og komme ud.

”ved du hvad, deres højhed, hvis du sååå gerne vil vide det, så løbe efter dem og spørge dem, jeg er sikker på de fuldkommen vil svare dig det med glæde you know.” Richard sætte derefter sin kurs fremad med hende, mens han så på hende da hun knælede ned og fik en ræve over mod dem. Richard stod imens med hans hænder over kryds på hinanden, mens hun fik den frem. Det der skete bagefter, havde han ikke regnet med hendes hånd greb fat om hans ene hånd, hvorefter hun løb efter ræven.

Richard sukket og lod hende trække ham med sig, hvorefter den nået til hvad der lignet en lysning inde i skoven, hvor der var et vandfald. Richard stoppet personligt selv op og træk sin hånd til sig igen, hvorefter han så en grotte bag vandfaldet den var let og se og det var der ræven, løbe ind. Richard sukkede svagt, hvorefter han så sig omkring det var sikkert den vej de skulle. Han fulgte med hende gennem vandet, hvorefter de kom ind til grotten det var dog dejligt varmt der og ræven så ud til og være forsvundet kort.

”Hvad skal dette her sted, hjælpe og ikke nok med det, vores tøj er helt vådet, Rinaya, du ved godt det ikke, eller skal jeg uddybe mig mere.” lød det flabet fra Richard, hvorefter han lod hans hånd køre gennem hans hår, mens han så på hende det, var første nu han, havde lagt mærke til hendes ildrøde hår som gemte sig bag hendes hætte det var faktisk meget mærkeligt. Richard sank en klump, hvorefter han så på hende igen, og så sig omkring herinde det så ud til at der var varmekilde herinde, og hvis det var mere der skulle til for at få folk til og hoppe i, havde de jo lige gjorde deres tøj vådt og dem selv forkølet måske, hvem vidste. ”Så Rinaya, hvad nu din ræv ven fik os ind her, hvorfor?”

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So, now they capture nobles too, huh? (Richard) xx

Indlæg by Rinaya on Tirs 2 aug - 17:53

”Ih dog, du er fuld af gode ideer, My Lord, hvorfor tænkte jeg dog ikke et sekund på at spørger de folk, der har fanget os og holdt os i en pokkers skov mod vores vilje, hvorfor de egentlig gør som de gør. Det ville de sikkert være ovenud lykkelige for at svare på,” fnøs hun og gestikulerede opgivende med armene.

Da de nåede til vandfaldet stoppede hun kortvarigt, undrende op og så sig omkring.

Intet i landskabet indikerede, at det her ville lede dem ud af skoven. Til sidst trak hun på skuldrende og fulgte med ræven ind bag vandfaldet, da hun simpelthen ikke vidste, hvad hun ellers skulle gøre. De ville jo med sikkerhed ikke finde vejen ud, hvis de ikke forsøgte.

Vandfaldets isnende vand fik hun til at gyse ufrivilligt og der gik ikke ret lang tid, før hun synligt rystede af kulde. Selvom regnen allerede havde gjort et godt stykke arbejde i at efterlade hendes tøj vådt, var dette en kategori for sig selv.

Beregnende så hun sig om i grotten. Scannede hele området for potentielle farer så vel som ræven, der havde ført dem herind.

Lettere bekymret bed hun sig i læben, da den lod til at være forsvundet op i den blå luft.

”Selv jeg kan ikke stole på ræve åbenbart,” mumlede hun en smule bittert for sig selv, men kunne ikke koncentrere sig ret længe om problemet.
Kulden forviste alle andre tanker fra hendes hoved og efterlod hende med en følelse af at blive stukket med nåle af is.

”Hvorfor skulle jeg ikke vide, at vores tøj er vådt og hvad er det du gerne vil uddybe?” spurgte hun med et hævet øjenbryn og vendte sig mod Richard, så de for en stund stod så tæt, at deres ansigter kun var få centimeter fra hinanden.

Hun lagde en hånd på hans brystkasse og så tænksomt på ham, ”Jeg ved ikke, hvad det skal gøre godt for. "Og her troede jeg ellers, at du var blevet enig med dig selv om, at du ved mere end mig. Så burde du vel forklare mig, hvorfor vi er her?” Med de ord vendte hun sig bort og så vurderende på kilden, hvorfra dampen steg op i dovne snoede søjler.

Lettere tøvende gik hun tættere på kilden og måtte for sig selv konkludere, at det så meget tillokkende ud. Især, når hun medregnede det faktum, at hun var så kold, at hendes krop næsten gjorde ondt.

Med et dæmpet suk fik hun trukket det våde tøj af og lod fuldstændig til at have glemt, at Richard var til stede.

Det havde hun ikke, men hun havde heller ikke et sted at klæde om, så sådan blev det. Hvis det endte ud i at gøre ham pinligt berørt var det vel bare en extra sejr af en art.

Forsigtigt satte hun en fod i vandet og stivnede let ved det chok det var at gå fra enorm kulde til voldsom varme så hurtigt.

Hun fik dog hurtigt overvundet chokket og satte sig ned i vandet med et lettet suk. ”Varmt vand er det bedste i verden og jeg har ikke sat ordenligt pris på det før nu,” erklærede hun og lukkede øjnene.

avatar
Rinaya

Antal indlæg : 127
Reputation : 2
Bosted : It depends
Evner/magibøger : Telekinese

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: So, now they capture nobles too, huh? (Richard) xx

Indlæg by Gæst on Tirs 2 aug - 18:19

Richard sank en klump, mens hun bevægede sig tætte på ham, så de nærmest stod lige oppe i ansigtet af hinanden. Richard sank en klump, mens han så hende i øjne, hvorefter han mærket hendes hånd på hans brystkasse.
Hans læder var nærmest helt klistret til ham nu, hvilket gjorde dette her mere voldsomt. Han orkede ikke og svare hende, når det her var sådan at hun faktisk havde gjorde ham mundlam. Richards øjne så væk da hun begynde og tag sit tøj af, mens han blev en smule rød i hans ansigtet.

Han kunne se hendes flammende hår og hendes, krop det alt sammen var bare så perfekt. Richard hostet lidt da hun var kommet i vandet, og vende sit ansigt om igen, ”sååå siden du mener jeg ved det, skal jeg da nok prøve og lede efter en vej ud deres høj..”

Da han skulle til og sige det sidste, undeslap en nys ham, hvorefter han forsatte med det great, han var nu blive forkølet han skulle ikke være fulgte med hende, herud det var dumt idiotisk de skulle ikke ha stolte på en ræv, og det gjorde det ikke letter at hun lå i det vand og nærmest fik ham til og tænke på måde, han helst ikke skulle, til sidste måtte han dog tag sig sammen for ikke og gøre det,

”jeg skal nok finde ud af det tag dig ikke af mig deres højhed.” Richard så sig omkring herinde det var en grotte med varme kilde og flere veje ud som førte andre steder, hen, dette sted var åbenbart meget særligt, for det så ikke ud til nogen nogensinde, havde givet sig tid til og gøre noget særligt ved det, måske var det et helligt sted, for nogen om det var elver shapshifters, eller andre, var en helt anden sag, men det ville nok gå det håbet Richard dam han vende sig om mod det, sted, hvor Rinaya, havde smidt sit tøj, hvorefter han halv flovt kløede sig i nakken,

”sååå der er flere veje ud herfra eller væk herfra du ved hvad jeg mener.” Lød det kort fa Richard dette her var så akavet, han så en kvinde han næsten havde mødt nøgen i en grotte dette var mærkeligt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So, now they capture nobles too, huh? (Richard) xx

Indlæg by Rinaya on Tirs 2 aug - 20:52

”Du står og bliver kold, My Lord. Det er ikke nogen god ide,” drillede hun uden at åbne øjnene. Et eller andet sted havde hun en lille smule ondt af ham. Både fordi det måtte være mere end bare lidt akavet, men også fordi hun ikke kunne lade være med at tænke, at hvis han blev syg var noget af skylden hendes.
Det kunne hun ikke rende rundt med på sin samvittighed.

”Jeg er smigert over, at du sådan påtager dig opgaven. Og så endda så ivrigt, men du er jo allerede blevet forkølet,” sukkede hun og slog affærdigende ud med hånden som tegn på, at hun ikke ønskede at høre hans modargumentation. Ikke, at hun troede på, at det på nogen måde ville afholde ham fra at komme med indsigelser.

Så skulle han have ændret sig drastisk fra hvad hun kendte til ham meget hurtigt.

”Jeg bider altså ikke,” svor hun leende. ”Eller vent, jeg vil ikke love noget. At love ting er ofte farligt,” funderede hun og lagde hovedet let på skrå.

”Nej du gør ej, først kommer du her, så du ikke bliver mere forkølet eller slet og ret dør af kulde,” erklærede hun i et tonefald, der gjorde det klart, at hun ingenlunde havde tænkt sig at lade ham argumentere imod.

”Jeg vil gerne undgå, at du bliver syg, om jeg så skal trække dig herned selv,” sukkede hun og valgte endelig at se på ham med et drillende smil spillende i mundvigen.

”Du vil ikke have, at jeg rejser mig vel?” spurgte hun og hævede et øjenbryn, alt imens hun gjorde sit bedste for at fastholde hans blik.

”Hvad tror du det her er for et sted, My Lord? Tænk hvis vi har skændet et eller andet kults tilbedelsessted. Hmm, det lyder næsten spændende.”

Med de ord lukkede hun øjnene igen og sank tilbage i stilheden.


avatar
Rinaya

Antal indlæg : 127
Reputation : 2
Bosted : It depends
Evner/magibøger : Telekinese

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: So, now they capture nobles too, huh? (Richard) xx

Indlæg by Gæst on Tirs 2 aug - 22:11

Richard sank en klumpe da hun talte til ham, han anede ikke hvad han skulle svare lige nu for, hver gang han var ved og sige noget presset hun på med at han skulle hoppe i igen.  ”Jeg.” Mere nået han ikke og sige. Hans hoved tænkte på alle mulig tænker som alle indbar hendes krop og hende det var så uvirkeligt. Richards krop reageret kraftig på at han, havde set det, han kunne dog heldigvis undgå og vise det da Hun presset ham til det igen og en da, gav ham et blik, efter og ha lavet sjovt med og bide ham. Richard sukket,

”fint Rinaya, jeg overgiver mig.” Lød det svagt fra Richard, hvorefter han tog sit tøj af, mens han lyttet til hende, ”jeg aner det ikke my lady, måske er dette her et helligt sted, men det ser ikke ud til og være blive brugt i evigheder.”

Da de ord var sagt træk han langsomt sit tøj af, hvorefter hun med lethed når hun så igen ville kunne se en masse ar på hans krop, man kunne se han ikke var lige som andre adelig på hans krop. Han fik trukket det sidste tøj af sig, hvorefter han kigget på hende igen, da han havde sat sig i vandet med hende.

Den varme der var det var sindssyg dejlig, han kunne ikke få øjne fra hende selv om han prøvede denne kvinde, havde en påvirkning på ham, hans krop reageret kraftigt at de var i nærheden af hinanden, han prøvede og skjule hans påvirkning men et blik fra hende og hun ville kunne se, hvor meget hun, havde gjorde så hans krop havde reageret på.
”et bid ville nu ikke være så galt, hvis du da stadig vil.” Lød det flabet fra ham, hvilket gik op for ham, hvor forkert det lød.


Sidst rettet af Richard Ons 3 aug - 22:49, rettet 1 gang

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So, now they capture nobles too, huh? (Richard) xx

Indlæg by Rinaya on Tirs 2 aug - 22:51

”Selvfølgelig overgiver du dig, jeg er da simpelthen overtalelsen mester…” En kort latter undslap hende og hun overvejede at vende sig bort fra ham i et eller andet forsøg på at lade ham bevare i det mindste en snert af sit privatliv.

Så gik det op for hende, at de begge vidst for længst havde opgivet så meget som den blotte illusion om, at privatlivet overhovedet eksisterede til at begynde med.

Derfor endte hun i stedet med at studere hans ansigt med et nysgerrigt glimt i de blå øjne. Som om det at holde øje med selv de mindste skift i hans ansigtsudtryk ville kunne afsløre et eller andet, der var vitalt for hendes forståelse af ham.

Dog gik der ikke ret længe, før også resten af ham blev gjort til grundlag for et mindre lynstudium.
Hvorfor alle de ar? Hun bed sig let i underlæben og overvejede en smule dystert, hvad han dog kunne have været udsat for.

Og hun som troede, at alle adelsmænd sad hjemme i huse, der var så store, at de aldrig behøvede at sætte øjne på den familie, de alligevel ikke kunne udstå og spiste fugletunge, der ikke engang smagte godt, var sunde eller mættede ret meget. Af guldtallerkner, der var så dyre, at bare en halv af dem ville kunne brødføde en mindre velstillet familie i et år eller længere.

Ikke alle var ens, det var tydeligt.
Og det faktum, at han ikke var som så mange andre adelige fandt hun ham kun mere sympatisk i hendes øjne.

Med en svag virren af hovedet rystede hun tankerne af sig og smilede svagt til ham før hun atter lukkede øjnene.

Ved hans kommentar omkring bidet brød hun ud i latter.

Ikke den sædvanlige, altid lettere sarkastiske latter, der til tider gik hen og blev direkte hånlig. Nej dette var i stedet oprigtig, muntert klirrrende latter, der fyldte hende med en følelse hun ikke mindedes, hvornår hun sidst havde følt, hvis nogensinde.

Hvad følelsen mere specifikt var, kunne hun ikke forklare. Sådan noget havde hun aldrig været god til, men hun følte sig godt til pas i nærheden af Richard, også selvom hun nok ikke var ret god til at lade ham det vide.

”Lad være med at opmuntre mig, My Lord,” rådede hun og flyttede på sig, så de var overfor hinanden og luften mellem dem nærmest var ikke eksisterende.

Nærmest uden at tænke over det lod hun den ene af sine fingre stryge henover ét af de mange ar.

Så, fuldstændig uden varsel lænede hun sig hurtigt frem og bed ham blidt ved halsen, før hun med et drillende smil trak sig et lille stykke væk igen.


avatar
Rinaya

Antal indlæg : 127
Reputation : 2
Bosted : It depends
Evner/magibøger : Telekinese

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: So, now they capture nobles too, huh? (Richard) xx

Indlæg by Gæst on Søn 14 aug - 21:22

Richard bed sig svagt i hans underlæbe og da hun holde øje med ham, mens han lod hans tøj falde, lukket han svagt hans øjne hun skulle ikke se, hvordan han reageret og at han måske var lidt rød i hoved han, havde været sammen med flere kvinder men det her var noget helt nyt.

Han, havde aldrig været udsat for at folk kunne studere ham, mens han tog hans tøj af. Richard lod være med og gøre det store ud af det, derfor lod han som om hun ikke studeret ham, mens han fik tøjet smidt da det alt sammen var nede, gik han hen mod vandet, hvor han så steg ned i det selv han fortræk helt klart koldt vand frem for varmt, men han havde ikke regnet med denne dag ville gå sådan her.

Han satte sig i vandet og lyttet til hendes latter efter han, havde drillet hende, hvorefter han mærket hende bevæge sig tætte på ham så der næsten ingen luft var. Han kigget svagt på hende, mens hun lod en finger køre over et af hans mange ar, hvorefter han mærket hende kort efter bide ham, efter som han havde udfordret hende.

Han gav et svagt suk fra sig da, hun træk sig tilbage, og udfordret ham, til og gøre noget andet, ”virkelig et bid, det gjorde du bare for at drille mig, lød det flabet fra Richard af, hvorefter han bevægede sig helt tæt på hende igen, han måtte gi payback på en måde. Richard tænkte sig kort om, hvorefter han svømme rundt om hende og uden varsle bed hende i hendes ører, hvor han bagefter selv træk sig tilbage, og smilede kækt til hende, ”du må før op hvis, du skal slå mig Aya.” Richard smilede udfordrende til hende, hvor han ventet og var klar på hendes næste træk.

I mellem tiden, havde ræven bevægede sig forbi dem og ned mod det sted, der måske ville vise sig og være en klan hvor han den fortalte, hvad der var ved og ske.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: So, now they capture nobles too, huh? (Richard) xx

Indlæg by Rinaya on Søn 14 aug - 22:02


”Er du da bedre selv Richard?” spurgte hun leende og afventede hans næste træk med nysgerrigt glimtende øjne samtidig med, at hun virkelig forsøgte at ignorere det faktum, at ventetid syntes at være en pine for øjeblikket.

Dog viste det sig hurtigt, at hun ikke behøvede at vente ret længe på hans næste træk, for han skred til handling langt hurtigere end hun havde forventet.

Hun sukkede dæmpet ved hans bid og smilede skævt til ham. ”Ved alle guder, jeg er blevet bidt af en varulv, det er lige før jeg kan mærke smitten sprede,” lo hun og tydeliggjorde dog i både måden det blev sagt på og sit kropssprog, at det ingenlunde var ment hverken seriøst eller med noget fornærmende i sinde.

Så vendte hun sig mod ham igen og hævede et øjenbryn. ”Før op siger du? Men Richard…både ulve og ræve et nataktive,” erklærede hun og rystede let på hovedet af ham, før hun uden et ord mere lukkede afstanden mellem dem igen.

For en stund så hun bare tænksomt på ham og prøvede ret frugtesløs at ignorere det, at det næsten sitrede i hendes fingrespidser efter at række ud og røre ham igen.

Med et svagt suk af overgivelse til denne trang rakte hun op og lagde en hånd i hans nakke.
”Nej, Rich,” lo hun og smilede til ham. ”Du skal før op for at slå mig.” Med de ord trykkede hun sine læber mod hans.
avatar
Rinaya

Antal indlæg : 127
Reputation : 2
Bosted : It depends
Evner/magibøger : Telekinese

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: So, now they capture nobles too, huh? (Richard) xx

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum