Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Efterår

Måned | Oktober

Latest topics
Top posting users this month
Melisandre
 
Midnight
 
Arthur
 
Matthias
 
Taliia
 
Raxess
 
Sean
 
Althorn
 
Zayden
 
Marcus
 

Statistics
Der er i alt 291 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Deirdre

Vores brugere har i alt skrevet 155838 indlæg in 8091 subjects

Sometimes history does repeat itself - Fay

Go down

Sometimes history does repeat itself - Fay

Indlæg by Selene on Fre 15 jul - 13:31

S: Terrorville, gågaden
O: Ganske få folk.
V: Køligt
T: Nat
P: [You must be registered and logged in to see this link.]
Emne til: [You must be registered and logged in to see this link.]


Det var tid siden hun havde mødt Fay. Fået hele indblikket af at hun havde to dobbeltgængere. Jazmin og Fay. Hun havde ikke mødt Jazmin endnu, og vidste egentlig ikke helt om hun burde eller turde. Vampyrlivet var en udfordring for hende. Den konstante måde hun skulle gemme sig for solen på, undgå den. Det var smertefuldt i sig selv. Hun elskede jo solen, hun elskede dens varme og kærtegnelser mod hendes kind - men nu var den ikke andet end en metode til at slå hende ihjel på. Det var svært at forholde sig til. Heldigvis havde hendes datter det fint. Venus. Det lille dæmon barn var i live, også selvom at Catherine næsten ikke havde været det. Gudskelov for at Caroline havde været der. Hvis det ikke havde været for Caroline, så havde Catherine været død nu. Selvfølgelig havde Caroline først troet hun var en anden, men selvfølgelig. Nu forstod hun jo også godt hvorfor. Fay. Caroline havde troet, at hun var Fay. Hun havde troet, at hun havde reddet Fay. Sikke en skuffelse det måtte have været for Caroline egentlig? På den anden side, troede Catherine i første sekund at det var Josette. Så det havde de vidst været lige gode om. Så nu havde hun besluttet sig selv for at gå væk hjemmefra lidt. Hun havde skrevet et brev til Neal om hun havde brug for frisk luft. Han var bekymret for hende og hun forstod ham godt. Hun var også bekymret for sig selv, for denne uvirkelighed var lige blevet virkelig. Venus ville have det godt hos ham imens hun bare lige var væk i nogle dage.

Catherine fandt sig selv gå op af de mørke gader. Pludselig ramte det hende. Lyden. Et hjerte der bankede så voldsomt i frygt. Blodårerne under hendes øjne blev aktiveret ved denne lyd. Tænderne skar igennem hendes tandkød og blottede sig. Før hun vidste af det stod hun ved pigebarnet som var blevet forskrækket af sin egen skygge. Hun skreg da hun så Catherine. Pigen var ikke mere end 10. Catherine kunne ikke kontrollere sig selv, det var som om, at monsteret i hende blot slog ind og bad hendes dæmoner om at blive mætte. Catherine greb fat i pigen og lod sine hugtænder skære igennem huden på pigen. Tøsen skreg så højt, men Catherine reagerede ikke. Ikke før at kroppen blev livløs og faldt til jorden. Catherine sprang tilbage. Hun førte sin rystende hånd op foran sin mund, og kunne mærke, hvordan læberne begyndte at skælve. Hvad havde hun dog gjort?
"Hvad har jeg gjort.. hvad har jeg gjort.." Hviskede hun og tog sine hænder og kørte dem igennem sit hår. Hun havde dræbt en lille pige. Det havde hun aldrig gjort før. Hvad skete der dog for hende? Hvorfor kunne hun ikke længere kontrollere sig selv. Catherine gik stille hen og satte sig ved liget. Hun gled sin rystende hånd henover pigens blonde lokker.
"Jeg er så ked af det.. jeg er så ked af det." Hviskede hun gentagende gange. Så lukkede hun pigens øjne der glænsede blankt af frygt. Catherine pustede ud og rejste sig så op.  Catherine vendte ryggen til og gik videre, dog nåede hun ikke langt før hun fik øje på sit eget spejlbilled. Fordi hun havde mødt Fay før, kunne hun godt sætte færten på hende og de små detaljer. Catherines ansigt var smurt ind i blod, og tårerne strømmede ud af øjnene på hende, selvom hun ikke havde opdaget det endnu.
"Heeey." Hviskede hun stille. "Jeg har ledt efter dig..." Tilføjede hun tøvende og sank en klump.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Sometimes history does repeat itself - Fay

Indlæg by Gæst on Lør 16 jul - 17:45

Påklædning: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/3b/0f/b2/3b0fb2495b79ef7d602eda6b755015ca.jpg

Fay var ude og gå sin aftentur, det var et foretagende som hun har blevet lettere afhængig af. Fay nød disse aftenture, byen var oftest rolig, luften var klar, frisk og duftede altid godt om aftenen. Fay elskede det, det var det tidspunkt på dagen hvor hun bedst kunne tænke og være, ja nærmest i en lykkelig sindstilstand, det var om natten at magien optrådte, i månens og stjernernes skær, i skyggernes dans og mørkets mysterier. Det var her drømme kunne blive til virkelighed, fjender til venner, eller i dette tilfælde en hjælp at finde. For på sin aftentur denne ganske aften, havde Fay gået i sine egne tanker, men var blevet revet ud af dem, for et par 10-20 meter længere nede af den lille gade, hørtes et barne skrig. Skriget havde bragt Fay tilbage til virkeligheden, og fra det hun kunne se lidt længere fremme, var det hende selv der stod og sugede blodet ud af en lille pige. Det gik hurtigt op for hende at dette enten var Jazz, hendes enæggede tvilling, eller deres fælles dobbelgænger Catherine. Roligt gik Fay tættere på, hvis dette virkelig var hendes søster så ville hendes søgen langt om længe være færdig! Men skuffelsen ramt hende kort. For imens hun havde bevæget sig tættere på scenen havde hendes eget spejlbilled, tømt pigen for blod, gået i panik over det og henvendt sig til Fay. Det var først nu at det gik op for Fay at dette ikke var hendes søster, men Catherine."Catherine.. Siden hvornår er du blevet en vampyr?" hendes spørgsmål var ikke drevet af nysgerrighed som sådan, eller jo lidt nysgerrig var hun da!
Fays blik gled let over hende, panikken hos Catherine var nok til at smitte en hel by."Og hvorfor har du ledt efter mig?" Hun undrede sig over hvorfor Catherine havde ledt efter hende, godt nok havde de da engang været fanget sammen og havde undsluppet stedet, men det havde jo ikke gjort dem til hinandens mest fortrolige. Dog havde de et bånd sammen, Fay kunne selv mærke det, selvom hun nok ville benægte det hvis nogen sagde det. Fay lyttede omkring, aften patruljen ville snart komme denne vej, og det var ikke smart at blive set sammen med liget af en lille pige. Fay tog et bestemt greb i Catherines arm og trak hende med ned i en gyde, ind gennem en port og igennem en llille gård som knap nok eksisterede. Derfra trak hun hende videre gennem byens labyrint af gyder ind til de endte godt 3 km væk fra liget.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Sometimes history does repeat itself - Fay

Indlæg by Selene on Ons 5 okt - 22:21

//Jeg har ændret min karakter lidt, så emnet ville ikke passe til hende. Derfor vælger jeg at oute c:

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
the strongest ones bleed in silence.
have no one applauding their growth.
have no one watching their healing process.
they bloom in silence"avatar
Selene
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1449
Reputation : 14
Bosted : Selene has a little house in Terrorville where she lives with Amber - and when she is in Firewood Village she lives with Moria.
Evner/magibøger : Sensory Scrying + Venomous Fangs

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Sometimes history does repeat itself - Fay

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum