Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Sean
 
Allistor
 
Vetis
 
Alane
 
Lori
 
Althorn
 

Statistics
Der er i alt 300 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er daniellee

Vores brugere har i alt skrevet 156680 indlæg in 8139 subjects

Darons fravær

Go down

Darons fravær

Indlæg by Gæst on Søn 24 jul - 22:45

Min kære cupcake har problemer med nettet og derfor gør jeg hende den tjeneste at meddele jer om det Smile

Hej alle sammen!
Det har godt nok været længe (alt for længe) og det vil jeg undskylde for. Jeg vil også forklare eller i hvert fald prøve på at forklare hvorfor.
Nu har der jo været stress med sommerferie, selvom jeg havde ønsket at det havde været mere afslapning og mindre stress, men sådan blev det. Og for to uger siden tog jeg til Bosnien. Det har jeg vist informeret nogen af mine venner herinde på UW om men der sagde jeg, at jeg nok sagtens ville have mulighed for at komme på og skrive - det blev så ikke tilfældet. Først og fremmest kunne jeg slet ikke kunne komme på Underworld eller Dansk forum. Hvorfor ved jeg ikke, men den ville ikke lade mig gå ind på hjemmesiderne. For det andet, for dem jeg er venner med udenfor UW vil jeg også sige undskyld for ikke at have kontaktet dem. Jeg vil selvfølgelig nævne at internettet har været lort og jeg har haft travlt og være syg og alt det der, men alt i alt så har jeg ikke været god nok til at tage mig sammen til atrive mig væk fra ferien og holde hvad jeg lovede.

Jeg er nu i Irland, hvor internettet er endnu værre. Det popper kun op et par minutter og så forsvinder det. Så jeg kommer nok ikke til at være på UW, måske lige for at sige hej i chatten. Når jeg så kommer hjem vil jeg dog gerne ind igen (duh!) også selvom det nok vil tage mig lidt tid, for hvis jeg kender mine emnepartnere ret, så har de allerede skabt rigtig meget kaos for deres karakterer som jeg skal finde rundt i Razz

Men ja, det ville jeg bare sige. Undskyld, håber I har det godt og på gensyn!

Det gælder også for:
@Daron
@Zachary
@Joshua
@Kaeden

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum