Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Efterår

Måned | Oktober

Latest topics
Top posting users this month
Melisandre
 
Midnight
 
Arthur
 
Matthias
 
Taliia
 
Raxess
 
Sean
 
Althorn
 
Zayden
 
Marcus
 

Statistics
Der er i alt 291 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Deirdre

Vores brugere har i alt skrevet 155838 indlæg in 8091 subjects

The worst thing about being a vampire is all those boring sunny days ~ Valeria

Go down

The worst thing about being a vampire is all those boring sunny days ~ Valeria

Indlæg by Gæst on Ons 3 aug - 16:03

S: The Lazarus estate
T: Tidlig eftermiddag
V: En storm er på vej
Emne til: @Valeria

Tik tak. Tik tak. Tik Tak.
Sådan lød bornholmeruret uret inde på Chesters værelse. Det var en dyb klang og kunne være rimelig beroligende, det syntes han i hvert fald selv. Til andre tider kunne den også være frustrerende. For hvornår ville den stoppe? Det blev bare ved og ved og ved og brød stilheden gang på gang. Og der var meget stilhed at bryde derinde. Han var ikke meget for at tale med sig selv og de eneste der kom og besøgte værelset var tjenere, ghouls eller folk han har kidnappet, men de virkede nu ikke særlig begejstret for at besøge ham. Valeria kom sjældent ind, hun brød sig ikke om roddet. Hvis de skulle hygge sig foregik det inde på hendes værelse.
Chester kunne nu godt lide roddet. Det var ikke fordi han ikke vidste hvor tingene var, og hvis han ikke gjorde, kunne han lave en lille leg ud af at finde det. Det var også altid en dejlig overraskelse at finde noget, som han helt glemte, at han ejede.
Lige nu ledte han dog ikke efter noget. Han lå bare på ryggen spredt ud i sin seng og stirrede op på loftet. Hans fod vippede i takt med uret. Tik tak, tik tak.
Han havde ligget sådan i et par timer nu. Bare fokuseret på at trække vejret og holdt øje med den lille edderkop, der kravlede op i loftet. Den havde i det mindste noget at lave.
Det havde været endnu en kedelig solskinsdag, hvor de var fanget i villaen. Chester hadede det. Han hadede at føle sig fanget og ikke at kunne gå ud og lave det han ville. Så enten skulle han gå helt amok og smadre alt bare for at lave noget eller også skulle han intet lave. Det blev den sidste mulighed. Gardinerne var også trukket for, så han lå blot i mørket.
Valeria og ham havde slet ikke været sammen i dag. Faktisk havde de ikke været sammen i mange dage. Efter 700 år havde man brug for en pause en gang i mellem ellers blev man træt af hinanden. Chester var også okay med det normalt, men hold da op, hvor var det kedeligt ikke at have snakket en hel dag. Det føltes helt underligt bare at høre sig selv trække vejret nu.
Da han endelig rykkede hovedet og så hen mod gardinerne opdagede han noget. Den enkle snedige, som altid slap ind mellem sprækkerne, var der ikke. Solen var ikke. På få sekunder var han henne ved gardinerne. Han tog en dyb indånding, før han trak dem til side. Han blev ikke brændt. Mørke tykke skyer dækkede solen. Den var godt nok tæt på at titte frem, men Chester vidste at snart ville den være helt væk. En storm var på vej.
Et kæmpe smil, der strakte sig fra den ene side af hans ansigt til den anden, sprang frem. "Yes!" Han slog sin knytnæve op i luften i et lille glædes hop.
Han greb en sort t-shirt og trak den over hovedet, mens han skyndte sig ud af sit værelse. Endelig kunne han komme ud. Ud og have det sjovt. Men han ville ikke ud alene.
"Valeeeeria!" kaldte han, mens han i en glad gang bevægede sig ned af en af de lange gange. Han fløjtede kort, før han kaldte igen. Han trommede på væggen, da han drejede om hjørnet. "Valeeeria!"
Han nåede til sidst hendes værelse. Selvfølgelig bankede han ikke på, han åbnede blot døren op og stillede sig med spredte arme i døråbningen. Men hun så ikke hans postur. Faktisk havde hun hovedet vendt ned af, som hun lå på massagebordet. Derimod så massøren det, og hun så på ham med et forvirret blik. Chester sukkede dybt og dramatisk og sænkede armene igen. Selvfølgelig når solen endelig forsvandt var hun midt i en massage.
Han gik mere ind på værelset og faldt ned i hendes seng. Hendes værelse var kæmpe, på størrelse med en af deres spisestuer. Så det tog faktisk mange par skridt før han nåede der hen. Han faldt ned på maven og brugte sin ene arm som pude, mens han så på hende. Han sukkede endnu en gang, denne gang højere.
"I'm bored. "
Han klikkede med tungen og rullede rundt i sengen så han lå præcist som han gjorde på sit eget værelse. Men på det her værelse var lysene tændt og der var ingen edderkop i loftet. Hans fod vippede til det ikke-eksisterende ur.
"There's a lot of clouds out there. I think a storm's coming. The sun could be gone forever. Maybe even gone for today."
Han sagde det i en meget hentydende toneleje, mens han skævede til Valeria. Han var utålmodig. Han ville ud og opleve noget! Han havde ligget stille alt for længe.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: The worst thing about being a vampire is all those boring sunny days ~ Valeria

Indlæg by Valeria on Ons 17 aug - 22:50

Påklædning
- [You must be registered and logged in to see this link.]
- [You must be registered and logged in to see this link.]
- [You must be registered and logged in to see this link.] + et par sorte højhælede sko

"Ohh yeah right there" stønnede hun, alt i mens hun lukkede øjnende nydende "You're really hitting the right spot, awwww" hun bed sig hårdt i læben. Dog stoppede kvinden og kiggede på hende. Dette fik om ikke andet irritationen frem i Valeria "Why the bloody hell did you stop" hendes øjne lynnede koldt, og det stakkels kvinde menneske, kunne intet andet end se bekymret ud, specielt som Valeria løftede overkroppen en smule op, og her vendte sit ansigt imod kvinden. Massøren, som var intet andet end en ung kvinde, vidste at Ms. Lazarus var en stærk og ganske rig kvinde, så dette var en fatal fejl "But miss, you said aw...I thought you were in pain and..." mere nåede hun ikke sige, før Valeria greb fat i hendes håndled, her sugede hun energien ud af tøsen, dog uden at hive det hele ud. Det ville højst gøre hende en smule svag, om ikke andet gjorde processen ondt og var ikke just det mest behagelige
"Did i bloody tell you to stop? No I don't think so. Make a mistake again, and I will ripe you apart. I will make it hurt so much, that when you finally die, it won't be peaceful. Got it?" stadigvæk med et greb om pigens arm, et greb som langsomt blev hårdere og hårdere. Kvinden kunne intet andet end nikke, og samtidig bede til Valeria blev i et bedre humør, for en sur Valeria betød nogen blev slået ihjel. Som hun betragtede menneskekvinden, nikkede hun til sidst og her gav hun slip og lagde sig tilbage på det bløde bord. Selve bordet var belagt med nogle tynde, men dog bløde puder. Hun lå med et håndlede der dækkede for hendes bryster, samt underdel og her ville hendes ryg være blottet. Som massøren gik i gang igen, formede der sig et selvtilfreds smil på hendes læber.

Efter et par timer, sukkede hun og rullede med øjnende. Det virkede til at den kære Chester kedet sig "you will not stop, even if he enters the room" brummede hun. Da bordet var rettet imod døren, ville hun være det første han så som han kom ind. Hun klukkede som han kom ind og lagde sig på sengen, massøren var derimod nervøs. En ting var at være sammen med én vampyr, men to var direkte farligt og dødbringende. Hans ord fik hendes klukken til at fortsætte "Love you're always bored" hun løftede sin krop en smule op, og her støttede hun sig på armene, således det at kigge på ham ville blive nemmere. Hun hævede øjenbrynet og fik et mere tænkende udtrykke frem i øjnende "Fine, just give me a second" hun vendte blikket imod massøren "You can stop now, but don't leave yet" hendes ord fik kvinden til at bide sig nervøst i læben, om ikke andet blev hun stående. Som Valeria satte sig op, faldt stoffet ned og dette fremviste hendes lettere nøgne krop.
Med et drillende smil, greb hun fat i kvindens arm og trak hende ind foran sig. Her tvang hun hendes hoved tilbage, med blot et tag i hendes hår. Der var intet andet end død tilbage for dette menneske, og det mødte hende i form af at få drænet kroppen for blod. Som der til sidst intet blod var tilbage i kroppen på menneskekvinden, lod Valeria hendes slappe krop falde på jorden og her rejste hun sig "I'm rather disappointed with her taste, thought she would taste as sweet as she smelled" hun rynkede på næsen, om ikke andet sparkede hun liget væk, før hun gik imod sit walk in closet. Efter noget tid, kom hun ud iført en sort kjole, et par højhælede sko og håret sat op. Hurtigt fik hun noget make-up på. Hendes tvefarvede øjne fangede Chesters blik, og et lettere ondt smil dukkede op på hendes læber "Shall we go out and paint the city red with blood dear?" hun hævede øjenbrynet og holde sin hånd frem imod ham

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Valeria

Antal indlæg : 171
Reputation : 0
Bosted : At the Lazarus estate in terrorville
Evner/magibøger : Imperceptibility - Valeria har evnen, til mere eller mindre at være være uopdagelig. Denne evne formede sig i hendes ungdom, efter hun begyndte at få en vis smag, for at slagte folk og denne vej igennem, fik sig en hel del fjender. Evnen gør hende i stand til, at forblive uset af folk med overnaturlige evner (f. Eks trackere eller folk med gode sanser). Hun afgiver derfor stort set ingen lugt til andre, og efterlader derfor nærmest intet bevis på hendes tilstedeværelse. For at vedligeholde evnen, skal hun indtage en større mængde blod en normale vampyrer. Evnen gør hende heller ikke fysisk stærkere eller hurtigere, hun er derimod blot meget sværere at finde end andre.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum