Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Haradir
 
Zayden
 
Gale
 
Larlii
 
Dr. Trott
 
Allistor
 
Sean
 

Statistics
Der er i alt 273 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Gabriello

Vores brugere har i alt skrevet 154191 indlæg in 8002 subjects

Krigerens vej (Krigerbogen)

Go down

Krigerens vej (Krigerbogen)

Indlæg by Sean on Fre 5 aug - 8:56

KRIGERENS VEJ - KRIGERBOGEN.

Bogens udseende(tryk for billede):

Mange har ikke kunnet tro at en sand kriger også kunne kombineres med magi. En stor krigsherre, Antinus Greatmus, af racen Dreven fik samlet besværgelser, som ikke ville gå imod krigerens måde at være på, men som ville hjælpe krigeren. Dog, da den kom ud i starten var den meget udskældt, da den normale norm blandt krigere er, ikke at have noget med magi at gøre. Så den er derfor først blevet sådan rigtig brugt for cirka 500 år siden, selvom den var blevet udgivet for min 15.000 år siden. Bogen er meget udbredt blandt næsten alle racer, både de såkaldte "gode" og "onde".

OBS!
- Forklaring indeholder yderligere information om magien. F.eks. angående udførelsen af magien.

Almene besværgelser

Stor styrke.(5%)
Giver dig den dobbelte styrke.
Forklaring:
Denne besværgel kræver kun nogle få ord at sige. "Glevia nitra umos mijos." Den giver en i ca 2 minutter dobbelt styrke, så du kan bære dobbelt så meget.

Hurtigere.(5%)
Gør dig dobbelt så hurtig.
Forklaring:
Denne besværgelse gør dig dobbelt så hurtigt, så dine reaktioner, reflekser, hastighed i løb osv. bliver hurtigere. Dette varer i cirka 30 sekunder før du kan bruge besværgelsen igen. Ordene der skal siges er "opitus fasterius must fastere."

More dangerous.(5%)
Denne besværgelse fungerer som en aura og gør at alle der ser på dig, ser dig som større og mere skræmmende. Den gør ikke noget ved dig selv ud over at få de andre til at tænke sig en smule om før de angriber. Den bliver udløst bare ved tankens kraft.

Iceweapon.(10%)
Denne besværgelse er der så længe du vil have den, men den kræver konstant energi. Den forvandler hvert et våben, lige fra sværd til pile og så videre, til iskolde isvåben, der fryser hvad end den rammer.
Forklaring:
Flere væsner kan nemlig ikke tåle kulde, så den er god imod dem. Den skader ikke andre våben selvom adskillige våben ikke tåler is. Du bliver heller ikke ramt af kulden selvom du holder det våben imod huden, på trods af at våbnet bliver cirka minus 80 grader celsius. Denne besværgelse bliver udløst af en lille blå sten man får med bogen, og så at man bare lader stenen ramme våbnet der skal gøres til is. Man kan også indgravere stenen i våbnet, for så skal man blot tænke på besværgelsen, og så vil det pågældende våben blive til is.

Weapon of fire.(10%)
Denne besværgelse gør, at dit våben vil gå op i flammer, uden at skade selve våbnet. Våbnet bliver cirka 800 grader celsius, og dette ikke har nogen effekt på den, der har udslynget besværgelsen.
Forklaring:
Så den kan derfor bruges til at skære igennem mange forskellige ting. Dog sætter den ild til ting, som den kommer i nærheden af, så pas på. Flere huse er brændt ned til grunden på grund af en kriger, der brugte denne besværgelse indenfor. Den måde man laver besværgelsen på, er at bruge en lille rød ildsten, som man gnider op af det pågældende våben. Hvis det er en bue og man vil have pilene til at gå i flammer, kan man indgravere stenen inde i buen, og så sender den automatisk ildpile afsted, i stedet for normale. For at den i såfald skal sende ildpile i stedet for normale, skal man bare tænke på besværgelsen, så virker den.

Shield of stone(10%)
Denne besværgelse gør dit skjold lige så stærkt som granit, i lige så lang tid, som du ønsker det, dog dræner det dig for energi ligesom de andre våbenbesværgelser. Men selv dragetænder har svært ved at kunne gennembore et skjold, underlagt denne besværgelse. Magien holder ca. 10 minutter pr. 10% energi man bruger.

Berserk.(50%)
At gå berserk gør dig stærkere og hurtigere. Bivirkningen er at man undervejs får et blackout og kun reagere på sine instinkter og drifter. Magien er derfor ustyrlig og farlig. Man kan ende med at angribe fjender, som allierede.
Forklaring:
Få krigere kan beherske tricket at gå i Berserk, men det er også en meget svær ting at lære. Det er noget som går fra fader til søn, til dennes søn og så videre. Men nu kan dem der ikke har et sådan familieforhold, ved hjælp af magi alligevel gå i Berserk. Når du går i Berserk bliver du langt stærkere og hurtigere, men tilgengæld så får du næsten et blackout og det er kun dine instinkter og drifter styrer dig .. De fleste frygter virkelig en person i Berserk, for selvom man bliver ukontrollerbar, så bliver man samtidig aggresiv og går i kødet på fjenden uden den mindste tøven.

No blood.(20%)
Hvis du bliver voldsomt såret, så du ikke kan hele såret, kan du få alle sårene på din krop vil ikke at holde op med at bløde.
Forklaring:
Det kan redde mange krigeres liv, især hvis de mister en arm eller bliver ramt andre vitale steder. Men, jo større såret og jo flere sår der er, jo mere energi kræver det at stoppe blødningen. Har du fået overskåret pulsåren i halsen, kan du som regel ikke reddes, da besværgelsen kræver, at man skal kunne sige nogle ord for at besvægelsen virker. Ordene er "Mitna sirious bloodneus."

No useful weapon.(40%)
Denne besværgelse kan gøre modstanderens våben helt ubrugeligt.
Forklaring:
Det som ellers var af stål eller lignende bliver til vand ved korrekt udførelse, og vil forsvinde som ud af vedkommendes hænder, som vand siver ud. Man bruger ordene "Aquavis tho enamy aquavaner" til at få dette til at ske.

Evolved
OBS! Evolved er en opgradering af sin magibog. Når man når Evolved kan man vælge enten at opgraderer sin magibog til Evolved eller vælge en ekstra magibog, uden Evolved.

Last resort of weapons.(Det kræver så meget blod, at området er dækket i et tykt lag, og mere hvis våbnet skal blive større end legemet man skal have forvandlet.)
Hvad gør man hvis man med ingen våben har i hænderne? Man laver sit eget våben. Denne besværgelse kan lave dine hænder og arme kan til våben.
Forklaring:
Dog kan dem, som har blodmagi også lave denne besværgelse, da den kræver blod for at kunne udføres. Dine arme kan blive til alle slags våben: Hammer, sværd, den ene arm til en bue - hvad man nu ønsker. Dog kræver den meget energi, men når den først er udført, så kræver den ikke mere end det, undtaget når du skal få dine normale arme/ben tilbage. Det kræver dog kun en smule energi. Men det kræver at du får dit eget blod smurt over det område, som du ønsker skal blive forvandlet til et våben. Jo mindre våben jo mindre energi kræver det.

Full body armor.(80%)
Denne besværgelse gør at rustningen på din krop dækker hele din krop, og er ét med dig.
Forklaring:
Så der hvor der ellers var huller i din rustning, som gjorde at du kunne bevæge dig, men samtidig var svage punkter, bliver lukket. Men du kan stadigvæk bevæge dig. Alt efter hvilken rustning det er, bliver det derefter en hel-rustning af dette materiale. Eksempelvis, hvis det er en læderrustning, så er det læder der vil dække din krop. Den dækker kun hovedet hvis du har en hjelmen på. Besværgelse tager dog tid før den er 100% færdig - omkring et minut - så derfor skal man stadigvæk passe på i det første minut før den er helt færdig. Man siger disse ord: "Amour nueos ramda nigal".

OBS!
Der er skrevet op i procent hvor meget hver evne cirka koster i energi. Dette kan dog variere en smule.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
avatar
Sean
Admin

Antal indlæg : 9165
Reputation : 63
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum