Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Gale
 
Dr. Trott
 
Larlii
 
Chester
 
Taliia
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154414 indlæg in 8014 subjects

What a cute little cabin, a perfect place for torture ~ Reign&Razor

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: What a cute little cabin, a perfect place for torture ~ Reign&Razor

Indlæg by Razor on Tors 8 sep - 18:41

Det tog længere tid end forventet for ham at opfatte at Reign nærmede sig døren på den anden side. Men heldigvis nåede han at flytte hovedet før døren blev åbnet lidt og Reign kom til syne bag den. Han bed sig kort i læben, men trak så bare kort lidt på den ene skulder.
" But food is good.. and.. " Han droppede at sige mere - ligefrem at forsøge at overtale Reign til natmad oven i at få lov at blive. Nej, en ting af gangen. Også selvom det hele så lidt sort ud. Der var ikke meget andet end Razors iver for det, der stemte ja til at han kunne blive.
" I don't want to sleep alone.." mumlede han så bare lidt og rynkede kort næsen en smule. Han kunne hurtigt komme med en masse andre grunde til at få lov at blive - men halvdelen af det der dukkede op i hans hoved var så meget mere malplaceret end noget kunne være. Så for en gangs skyld valgte han at holde kæft. Han behøvede ikke gøre tingene værre end de var. Klippe den tynde tråd over der var mellem dem. Men tanken om at gøre den længere var hellere ikke super fristende.
Han skævede sig kort lidt over skulderen, mod døren til ud af hytten. Men rettede så bare blikket tilbage mod Reign, som for hvert øjeblik der gik, blev mere og mere ynkeligt at se på. Han havde virkelig ikke lyst til at gå nogen steder. " You are an asshole.. You keep kicking me out. " Sagde han så bare lidt, betuttet - men også lidt vredt. Reigns dumme beslutning matchede slet ikke Razors plan og det drev ham lidt til vandvid indvendig.

" How can I be sure there even is a next time? " Mumlede han så bare lidt. Nok mest til sig selv. Men kunne han faktisk være sikker? Hvad Razor vidste, så bevægede Reign sig sjældent væk fra Firewood - og i følge aftalen var det område off limit at tage kontakt i. Hvor skulle han så lede efter ham? Uden at have et specifikt sted eller tidspunkt. Snart - hvornår var snart? Razor vidste at han umuligt selv kunne holde sig i sin skal og kun blive tæt på egnen. Hans lyst til oplevelser forsvandt ikke bare sådan lige. Selvom han godt kunne mistænke - at lysten til at se Reign igen ville overmande den - og han ville i sidste ende ende med at sidde på en sten og stirre i retning mod Firewood i håb om at se Reign komme spadserende. Hvad var der blevet af ham. Fuldstændig forblændet i et menneske - som oven i købet ikke ønskede ham i sit nærvær lige så meget som Razor hungrede efter det. Måske var det også en af de ting som spillede en stor rolle i hvorfor Razors opmærksomhed var rammet om Reign. Han forstod ham ikke, og han satte gang i ting i Razor han ikke havde prøvet før. Udfordrede hans sind på måder der gjorde ondt over det hele, men samtidig gav en følelse af faktisk at være i live, og ikke bare eksistere. Det var forfærdeligt - på den bedste mulige måde.

Han stirrede et øjeblik på Reign, men uden egentlig at kigge på ham. Han vidste ikke helt hvad han skulle sige. Overtale ham? Nej. Måske.. Han ville sikkert fortryde det hvis han forsøgte mere - men også fortryde det hvis han ikke forsøgte.
" Fine.. " Sagde han så bare kort, og hans blik fik liv igen - og rettede sig mod Reigns. " But.. I'm coming back.. And don't get mad then I do. I'm not gonna wait out there forever. I can't do that. Nothing is worse thana waiting. " Sagde han så lidt, men trådte så bare nogle skridt væk fra døren. Det overraskede ham lidt at han faktisk selv havde ændret mening - og var på vej til at gå. Men hvad godt ville det gøre at blive ved med at presse på. Han måtte da efterhånden vide at det var sådanne tidspunkter hvor tingene gik skævt på hinanden og deres åndssvage diskussioner meldte sig igen og igen.
" Why does this keep happening! Being apart isn't fun at all.. " Sagde han så bare lidt i en halv mumlende, og brokkende tone, mens han slog ud med den ene arm. Han stoppede op efter at have vendt rundt på hælene og skulle til at sætte kurs mod døren. Men rettede så blikket over sin skulder. " Hurry up with fixing that, your blood is triggering for a person with bloodthirst. And I'm not the only one around with good taste in men. " Sagde han så bare lige kort, med et kort lille smil om læberne. Der gik ikke mange sekunder, før han var smuttet ud af hytten. Meget mod sin vilje. Han måtte forsøge at sætte sig ind i hvad Reign mente med hvad han sagde, hvorfor det var det rigtige. Om han nogensinde ville kunne det, det vidste han ikke - det virkede nærmest som en umulig opgave. Men han havde formået at høre efter. Det var noget nyt. En sjælden ting.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: What a cute little cabin, a perfect place for torture ~ Reign&Razor

Indlæg by Reign on Tors 8 sep - 21:13

"There will be, don't worry," fejede Reign hurtigt Razors bekymringer af banen, selvom det bragte tankerne en smule igang igen. Men han skulle nok finde ud af det, DE skulle nok finde ud af det. Tilfældigheder havde det med at bringe dem sammen, og hvis det stoppede, så måtte han tage ud og lede efter ham. Følge blodet og de skræmmende seværdigheder, knægten havde det med at skabe.

Den bedende undertone glimtede fortsat i Reigns øjne, mens han ventede på halvdæmonens svar. Hvis han nægtede at gå, ville han være tvunget til at smide ham rigtigt ud. Fysisk og ikke bare med stemmen.
Heldigvis virkede Razor til at udvise en form for accept, og han begyndte at gå. Men Reigns lettelse forsvandt lige så hurtigt, som den kom til, over den første kommentar, der garanteret var uskyldig ment, men dannede en vis utryghed i hans menneskesind.
Kunne drengen finde på at bryde aftalen? Var han overhovedet klar over, at det var hans sidste chance, og at Reign ikke ville se ham mere, hvis ikke han kunne overholde denne enkle regel? Forstod han slet ikke, at han mente det alvorligt - og var det, fordi han ikke havde forklaret det godt nok?

Men det hele lå begravet for dybt i hans tanker til, han faktisk kunne nå at få det ud - desuden fløj hans tanker hurtigt tilbage til såret på hans hals, og inden han fik duppet på det med fingrene og tjekket, at det ikke blødte mere, var Razor forsvundet.
"Bye," sagde Reign hurtigt, lige som døren smækkede i, og tvivlen var tilbage og summede rundt i kroppen på ham. Den dumme, forkælede hybrid havde ikke forstået ham. Han havde fået fat i kernebudskabet, men... ikke på den måde, det var meningen. Og Reign havde på fornemmelsen, at trods han havde givet ham en tydelig ordre, måtte han berede sig på at kigge sig over skulderen fra nu af.

//Ude ^-^

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum