Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Top posting users this month
Valerya
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Misha
 
Althorn
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 259 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Lalalala

Vores brugere har i alt skrevet 152898 indlæg in 7933 subjects

You dont know me, but soon you will~ (Zero Bang)

Go down

You dont know me, but soon you will~ (Zero Bang)

Indlæg by Gæst on Søn 7 aug - 18:09

Sted: Zero's klub i gyden.
Omgivelser: Beskrevet
Tid: Nutid, starten af August.
Påklædning: Link + Indenunder bærer hun en langærmet hvid trøje.

Det var en nydelig sommeraften i Doomsville. Folk var så småt begyndt at bevæge sig hjemad til deres familier. For nogle havde dagen været en hård arbejdsdag. For de lidt finere havde det bare været en afslappende dag med dejligt vejr. En hætteklædt skikkelse bevægede sig gennem den svage mængde. På hendes ryg var en le fastspændt. Blod dryppede fra den og det fik folk til at stoppe op i skræk. Nogle af dem løftede øjenbrynene og vidste ikke helt hvad de skulle sige. En skummel fyr stod lænet op af en mur og betragtede hende. Men pludselig gik hun mod ham. Hun greb fat i hans krave og skubbede ham op mod væggen, han kunne ikke se hendes ansigt for hætten. ”Du ligner en med de informationer jeg skal bruge. Zero Bang?” spurgte hun roligt. Fyren sank en klump og løftede en finger i den retning hun skulle gå.

hmm…” kom overrasket fra en mand ved en dør midt i en gyde. Hans øjne gled henover det lyserøde hår og hans øjne blev mødt af store hundeøjne i havets farve. Underlæben dirrede og dannede et mere tiggende blik. Manden rystede på hovedet og så på hende:” Kiddo. Jeg tror du er gået forkert. Er du sikker på at det er den rigtige Zero Bang? Og ikke en anden?” sagde han med armene over kors. Med et fnys som svar virkede det bare til at pigen var utilfreds over svaret. Det var først der at hans øjne var gledet ned på den hvide trøje som havde blodpletterne på sig. Et smil gled over pigens læber og hun trådte et skridt tilbage.
Hun kørte en hånd igennem det silkebløde lyserøde hår inden et par stråler langsomt kom til syne bag hendes ryg. Hun lagde hovedet på skrå og smilet blev blot større over hans overraskelse:” Jeg er glad for at det ikke blev let... faktisk ekstremt glad for det. Jeg elsker en udfordring.” sagde hun så kort inden strålen skød frem som et spyd og svang sig om halsen på manden. Han begyndte at skrige som var syre blevet hældt direkte på hans hals og pludselig blev han trukket væk fra døren. Det brændende greb slap hans hals og han faldt sammen i en hosten.
Pigen åbnede roligt døren og trådte så bare ind. Hendes blik gled rundt og i glade skridt gik hun gennem gangen. Hun havde ikke rigtig en idé om hvor hun skulle hen og pludselig blev hun stoppet af en mand der pludselig stod midt på hendes vej:” Hey! Det er privat område heromme.” sagde en mørk stemme. Hun løftede øjenbrynet let og lagde armene over kors:” Jeg er her for at tale med Zero Bang. Og hvis du ikke ser at lette røven og finde ham, vil det blive værst for dig selv.” sagde hun en anelse faretruende. Manden kom dog med et flabet grin og rystede på hovedet af hende. Pigen knækkede først sin nakke og så sine hænder inden strålen kom ud for at gøre sit arbejde.

Hun sad roligt på hans bord idet han trådte ind. Før det måtte han have set vagten i gyden og ham i gangen. Den førnævnte le var lagt henover bordet og på gulvet lå vagten med røde streger langs halsen. Hun lagde hovedet på skrå og var ved at spise et æble:” Zero Bang? Eller endnu en der skal have en røvfuld?” sagde hun med et listigt smil over læberne. De slanke fingre trommede let mod leens skaft, blot for at vise at hun var klar på alt. Dog så løftede hun sin hånd og så afventende på ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You dont know me, but soon you will~ (Zero Bang)

Indlæg by Zero Bang on Søn 7 aug - 18:38

P: [You must be registered and logged in to see this link.]

Zero havde fornemt noget var galt på hans klub. Han var på nuværende tidspunkt på sit palæ ikke langt fra doomsville. Han gik roligt hen til sit klædeskab og åbnede det. Han fandt roligt en sort skjorte som han tog på. Efterfulgt af et par sorte bukser og nogle læderhansker. Og til sidst tog han en lang sort jakke på. Han tog roligt den katana som lå inde i skabet og lod roligt glide ned i en holder som sad i jakken ned langs ryggen. Så han hurtigt kunne finde det frem vra hans ryg. Derefter så han imod den slave han var igang med at mishandle. Og smilede svagt. "Gør rent." Sagde han kort. Slaven begyndte hurtigt at gøre rent selvom hele hendes krop gjorde ondt. Han gik roligt ud af sit soveværelse og ned af trapperne før han skubbede begge fordørene op. Så de bragede op. En mand kom løbende hen imod ham. "Hr. Bang. En eller anden syg kæ***ng har angrebet din klub." Vreden strålede frem i Zero's blodrøde øjne som langsomt blev en smule mørkere. Han satte retningen imod Doomsville. Manden der havde advaret ham gik ved siden af ham. Zero så på manden. "Marcus find ud af alt du kan om denne kvinde. Jeg vil vide alt! Og anskaf mig mine elever." Marcus som manden hed nikkede kort. Før han gik i en anden retning.

Da Zero nåede ned til klubben stod der allerede 3 mænd iført sort tøj fra top til tå med sværd på ryggen og maske på. "Ingen information på hende sir." Sagde den ene kort og bukkede hovedet klar til at blive straffet. Zero sukkede. "Spred." Sagde han kort. Og de 3 mænd forsvandt ud i skyggerne. Og derefter ind på klubben for at sikre det før Zero kom ind. Da Zero kom ind i klubben stod de 3 mænd og gennemtjekkede toiletterne baglokalet og under baren. Zero gik direkte imod sit kontor. Sværdet på hans ryg blev hevet ud af dens holder og holdt klar ned langs hans side. Foden rejste sig hurtigt og et brag kom fra døren før døren blev sparket ind så hårdt den røg direkte ud af hængslerne og fløj i hendes retning. Men dog uden at ramme hende. Døren havde en let skrue på der gjorde at døren ville se ud til at ramme hende men langsomt dreje så den gled over hendes hoved og ramte ind i væggen bag hende. Før Zero med rolige skridt kom ind af døren. Og stod i dørkarmen. Da han så kvinden blev hans blik underligt forvirret. "Er det her en joke?" Spurgte han kort og så på hende. Da hun nævnte hans navn rettede han sig op igen. Hans blik fik et normalt seriøst ansigts udtryk. "Zeronium Elliot Bang ja. Men for dig er det Hr. Bang." Sagde han med et fuldt seriøst ansigt.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

Now you know what a nightmare is. And you prefere reality.
But when i'm done with you. You will prefere a nightmare
Because at least in a nightmare. You know the things i do isn't real.
avatar
Zero Bang

Antal indlæg : 735
Reputation : 3
Bosted : På hans nyoprettede strip-tease. I Doomsville's gyder. Eller i hans komplet beskyttede hus udenfor Doomsville. Omringet af en 10 meter høj mur. Og fuld af vagter på døgntid med forskellige skiftetider. Nogle gange 24 timer. Andre kun 2 timers vagt skifte. På den måde er der ikke nogle der kan finde mønsteret i vagtskiftet.
Evner/magibøger : Memorie control. Han kan ved øjenkontakt læse, manipulere, tilføje og ja selv slette minder og hukommelser fra andre. Når han tvinger folk til at genoplive deres værste minder. Er det ikke bare minderne. Men følelserne også. Påvirkelsen af hans evne er så stærk at det ikke betyder noget om man er følelsesløs nu. Men om man var følelsesløs dengang. Hvis man ikke var det. Vil ens psyke og følelser være de samme som i mindet. Al smerten både fysisk og psykisk vil være 'ægte' på den måde ment at man ikke kan ignorere det. Der sker ikke noget med ens krop. Men hjernen får kroppen til at tro det. Så smerterne føles fuldstændig ægte. Indtil at mindet er forbi.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You dont know me, but soon you will~ (Zero Bang)

Indlæg by Gæst on Man 8 aug - 23:20

Hun var i gang med at se ud af vinduet da han kom ind. Hans entré fik hende til at smile. Da døren fløj forbi hende rykkede hun ikke en eneste muskel, dog så drejede hun langsomt hovedet mod ham. Æblet førte hun op til munden før hun tog endnu en bid:” En joke? Det er mere at sige end om deres vagter. Jeg havde håbet på en rigtig kamp.” sagde hun og blinkede kort til ham. Så svang hun sine ben ned fra bordet og med et var hun oppe at stå. Hun bevægede sig roligt hen til bogreolerne og kløede sin hage let.
Ved du hvordan det er at dele sin krop med et flæbehoved? Ingen kan høre hende. Bortset fra mig. Dag ud og dag ind. Flæberi.” sagde hun og truttede en anelse vredt med munden. En finger kørte hen langs bøgerne og hun rettede sit blik mod ham. Hun kneb øjnene let sammen og vendte sig så mod ham:” Jeg har hørt at de kan se folks minder. Lege med dem. Jeg er kommet helt herfra fra Dragons Peaks. Assorian Fáblo? En klokke der ringer ved det navn? Lille Moonie her er hans datter.” sagde hun så. Det var tydeligt at se hvordan hun foragtede navnet. Moon. Hvad var det for et navn alligevel. Hvis hun selv kunne vælge, havde hun valgt et sejere navn.
Et suk undslap hendes læber og hun drejede let rundt på tå:” Men de må vel indrømme at hun er en lækkerbisken. De søde blå øjne. Det lyserøde hår. Det ville være ærgerligt hvis hun forgår. Så jeg har et tilbud til dem. Hjælp mig med at blive forenet med Moon. Hr Bang, hvad end prisen end er, har jeg den.” sagde hun så og et blidt smil gled kort over hendes læber.
Så hvad siger de? Vil de hjælpe mig, med mit lille problem?” spurgte hun så. Hun tog en taske frem og satte den på bordet. Roligt åbnede hun den og viste en bunke guldmønter. Hvor de så end kom fra var et mysterium. Men det var op til ham om han ville tage imod hendes tilbud eller ej.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: You dont know me, but soon you will~ (Zero Bang)

Indlæg by Zero Bang on Man 8 aug - 23:36

Han så roligt på hende med et seriøst ansigt. Hans vagter? Han sukkede kort. "Det er vagter af en stripklub? Det er meningen de skal se stærke ud og det er det. Tror du virkelig jeg sætter mine bedste vagter udenfor en stripklub der er forsikret?" Spurgte han kort og så på hende svagt.
Hans sværd blev roligt sat i holderen på hans ryg da det så ud til hun ikke ville til at angribe ham. Hendes ord fik ham til at smile. Hans tanker gled tilbage til dengang han selv var et flæbehoved. For 14,000 år siden. Og hvordan han brugte 100 år på at komme af med den del af ham. Så man kunne sige han kendte det på en måde. Han fulgte hende roligt med blikket.
Nåh så hun havde hørt om hans evne? Det var da en overraskelse. Nej ikke rigtig. Så meget han havde brugt sin evne på det sidste var det vel kun et spørgsmål om tid. "Nej jeg kender ikke denne Assorian." Sagde han roligt til hendes spørgsmål. Han så roligt på hende. "Men med et blik og jeg ved alt det du ved om denne mand. Hvilket er det du er ude efter ikke? At jeg skal bruge min evne?" Han sukkede kort. Ingen havde forstand på hvor kompliceret det var. "Du vil ha mig til at misbruge min evne? Svække mig selv? For guld?" Han grinte svagt. "Nej jeg har en mere raffineret smag." Han begyndte roligt at gå hen imod hende. Før han drejede hen imod hans reol. Han så kort på bøgerne. Der var mange bøger. Nogle flere tusinder gamle. Hvilket så nagede ham at hun bare uden videre rørte dem. Han vendte sig roligt imod hende. "Kom med et bedre tilbud. Et tilbud som ikke omhandler penge som jeg allerede har rigeligt af." Sagde han kort og lænede sig imod sin bogreol kort. Imellemtiden hun tænkte på en bedre pris brugte han tiden på at tjekke hendes minder. Det så ud til at hendes spaltning var simpel. 2 forskellige slags minder som havde opdelt sig. Det var enkelt og burde ikke tage lang tid. Men det ville kræve kræfter. Kræfter han ikke havde lige nu. Så han måtte anskaffe sig noget at spise først. Men spørgsmålet var om det virkelig var så simpelt som det virkede som om.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

Now you know what a nightmare is. And you prefere reality.
But when i'm done with you. You will prefere a nightmare
Because at least in a nightmare. You know the things i do isn't real.
avatar
Zero Bang

Antal indlæg : 735
Reputation : 3
Bosted : På hans nyoprettede strip-tease. I Doomsville's gyder. Eller i hans komplet beskyttede hus udenfor Doomsville. Omringet af en 10 meter høj mur. Og fuld af vagter på døgntid med forskellige skiftetider. Nogle gange 24 timer. Andre kun 2 timers vagt skifte. På den måde er der ikke nogle der kan finde mønsteret i vagtskiftet.
Evner/magibøger : Memorie control. Han kan ved øjenkontakt læse, manipulere, tilføje og ja selv slette minder og hukommelser fra andre. Når han tvinger folk til at genoplive deres værste minder. Er det ikke bare minderne. Men følelserne også. Påvirkelsen af hans evne er så stærk at det ikke betyder noget om man er følelsesløs nu. Men om man var følelsesløs dengang. Hvis man ikke var det. Vil ens psyke og følelser være de samme som i mindet. Al smerten både fysisk og psykisk vil være 'ægte' på den måde ment at man ikke kan ignorere det. Der sker ikke noget med ens krop. Men hjernen får kroppen til at tro det. Så smerterne føles fuldstændig ægte. Indtil at mindet er forbi.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: You dont know me, but soon you will~ (Zero Bang)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum