Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
Top posting users this month
Valerya
 
Fenrer
 
Lori
 
Sean
 
April
 
Althorn
 
Misha
 
Vetis
 
Malte
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 262 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Raco

Vores brugere har i alt skrevet 153031 indlæg in 7939 subjects

Some help would be splendid (Blazer)

Go down

Some help would be splendid (Blazer)

Indlæg by Rinaya on Fre 12 aug - 13:00

Sted: En gyde i Rotten Root District
Omgivelser: Sten og andet godt fra nedfaldne og ødelagte huse
Tid: Omkring midnat
Vejr: Overskyet og halvkøligt


De var ved at hale ind på hende. Præcis hvem ”De” var og hvad hun havde gjort dem, stod endnu ikke klart for hende og hun tvivlede også på, at det nogensinde ville komme til at gøre det. Men hun kunne høre deres fødder mod gadernes brosten bag sig, samt deres indædte samtaler, der ofte blev meget korte fordi de ikke kunne snakke særlig meget, hvis de både skulle trække vejret og løbe samtidig.

Dumpapper, konstaterede den unge shapeshifter i sit stille sind, men uheldigvis for hende var det en gruppe på fire meget stærke dumpapper. Og selvom hun ikke var decideret svagelig selv vidste hun godt at løbet ville være kørt, hvis hun skulle op imod hele fire granvoksne muskelbundter.
Derfor løb hun med hjertet hamrende hektisk i sin brystkasse og det flammerøde hår hvirvlende omkring det blege ansigt.

Hun nåede dog til sin store fortrydelse ikke at dreje af, før de havde fået trængt hende ind i en gyde mellem to halvvæltede vakkelvorne huse.
Med en dæmpet ed stillede hun sig tæt op af gydens mur bare for at komme så langt væk fra dem så muligt. Snart stod de ved gydens indgang og deres skikkelser kastede flakkende skygger henover de beskidte brosten.
Normalt nægtede Rinaya at gå i panik, men lige nu var alle alarmklokker sat i gang i hendes hjerne og skreg til hende at den her slap hun ikke ud af uden mindst et par dybe ar på sjælen og i værste fald ville hun overhovedet ikke være i stand til at slippe væk.

Hendes åndedræt blev gradvist mere og mere overfladisk i takt med, at hendes mulige overfaldsmænd bevægede sig tættere på hende.

Hun bed tænderne sammen og beredte sig på i hvert fald ikke at tage fra livet uden at give sine mordere kamp til stregen, da noget, der fik alle fire mænd til at tage et par skridt tilbage pludselig fandt sted.

Som ved et trylleslag havde pigen hævet sig fra jorden og svævede nu et stykke over den så end ikke tåspidserne på hendes tunge dyreskindsstøvler kunne nå ned og røre den.

Der hang hun så med armene bredt ud til siderne som i et forsøg på at se, hvorvidt hun kunne nå begge gydens sidemure, hvis nu hun strakte armene så langt ud hun kunne komme til.
Hendes hoved hang lidt ned på den ene skulder og der var noget fraværende over de gråblå øjne. Som om hun ikke var helt tilstede, men heller ikke…død.

De erfarede dog hurtigt, at det blotte syn af den unge kvinde hængende livløs som en eller anden marionetdukke ikke skulle blive det værste de oplevde den dag. For nu begyndte sten, planker og andet fra omkringstående ødelagte huse at hæve sig fra jorden og flyve forvildet rundt tilsyneladende styret af den samme kraft, der holdt kvinden oppe. Den ene af dem fik et hårdt slag i tindingen af en sten og faldt bevidstløst til jorden, før stenen bare forsatte med at flyve. Efter alt at dømme uden nogen egentlig destination.

De tre endnu stående mænd nåede end ikke at tjekke, om deres ven var okay, før en faretruende knagelyd nåede deres ører fra et af husene omkring gyden. ”Hvad hvis det styrter sammen?” spurgte den ene tøvende.

”Ja, så skal vi i hvert fald ikke være her, når det sker vel? Efterlad tøsen og løb så,” kommanderede en af de andre og vendte sig for at løbe kun for at få slået benene væk under sig af et hurtigtflyvende stykke træ.

avatar
Rinaya

Antal indlæg : 127
Reputation : 2
Bosted : It depends
Evner/magibøger : Telekinese

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Some help would be splendid (Blazer)

Indlæg by Gæst on Fre 12 aug - 17:43

Lyden gav genlyd som et stort brag af torden da en af mændene så fløj ind i gyden og landede foran kvinden som svævede. Før den anden nåede at vende sig rundt fløj han tilbage og faldt til jorden. Og ud af skyggerne kom en mand gående. Det første man ville bemærke var nok den kræft der kom fra ham. Det strømmede ud af hans krop som om at bare være nær denne mand kunne mærkes om hjertet som et permanent tryk. Energien flød fra ham som var det en form for damp. Og man var ikke i tvivl om at denne mands energi var umenneskelig. Han greb fat i manden der landede på jorden lidt fra ham. Og hev ham baglæns så han fløj ud af gyden med benene først skrigende.

Manden gik roligt videre ind i gyden. Før han roligt greb fat i manden der var faldet over en planke som fløj rundt i luften. Og han løftede ham op ved at tage fat i jakken. Han så roligt på ham. Og smilede så kort. Han svang sig rundt og kastede manden over sin skulder så han fløj ud af gyden også selv skrigende.

Manden der var landet foran hende havde rejst sig op og fundet en kniv frem. Og gik så til angreb på den mystiske mand. Han greb fat i knivens blad og klemte til. Energien strømmede fra hans hånd samtidig og dannede en beskyttende handske der samtidig knuste kniven i hans hånd. Han greb fat i kragen på voldforbryderen og løftede ham op. "Hvem helvede er du mand." Sagde volds forbryderen chokeret. Manden smilede kort. "Blazer." Sagde han kort med en forvrænget stemme. Før han kastede volds forbryderen op i luften. Han fløj et par meter op. Og Blazer gik et par skridt frem. Før han vendte sig og skød afsted med sin skulder først. Manden fløj direkte ned i hans linje. Og fløj ud af gyden efter at have fået en skulder i maven. Blazer så ned på manden der havde fået en sten i hovedet. Og greb fat i hans ben. Og kastede ham baglæns så han også fløj ud af gyden.

Blazer rettede sit blik op og så på den kvinde der svævede. Energien strømmede fra ham kraftigere nu end før. Før han trådte direkte ind i 'farezonen'. Plankerne ramte ham og knuste. Men Blazer fortsatte roligt. Før han roligt stoppede op foran hende. Og tog fat i hendes hånd for at signalere at hun var i trygge hænder nu.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Some help would be splendid (Blazer)

Indlæg by Rinaya on Fre 12 aug - 19:54

Hun så det hele. Og så alligevel så hun det ikke. Ikke igennem sine egne øjne i hvert fald.

I stedet var det som om hun hang et sted udenfor sin egen krop og kun kunne se hjælpeløst til, imens hendes evne udrettede næsten skræmmende destruktion.

Selv i sin kun halvt bevidste tilstand mindede dette hende rædselsfuldt meget om de historier, man så ofte hørte fra folk, der på den ene eller den anden vis havde haft nærkontakt med døden og havde været ved at krydse over til det hinsides. Såfremt et sådant sted eksisterede.

Rinaya havde virkelig mistet kontrollen denne gang. Det havde været skræmmende før, men på ingen måde på et niveau som det her.

Hun som så sjældent lod sig rive med af sine egne følelser af panik havde lige nu mest af alt lyst til at give sig til at tude.

Noget hun ikke havde gjort siden hun var et meget lille barn, der endnu ikke havde vænnet sig til, at der ikke var nogen mennesker her i verden, der bekymrede sig om en latterlig lille rævetøs. Før hun havde vænnet sig til, at for hende var der ikke noget, der hed forældre.

Men hun kunne ikke græde. Ligegyldig, hvor meget hun så end havde lyst.

Dog var der noget, der tog hendes tanker fra den synkende fornemmelse hun efterhånden var begyndt at have helt ind i sjælen. For pludselig var en mand dukket op og med hvad der for Rinaya virkede som lynfart havde han simpelthen gjort det af med alle fire mænd.

Da han tog hendes hånd blev hun sendt tilbage til sin krop og evnen ophørte med at virke, hvilket var tæt på at sende hende til jorden som et eller andet tabt tøjdyr.

Heldigvis nåede hun at gribe fat i hans skulder og derved holde sig oprejst.

”Tak for hjælpen,” hviskede hun hæst.

Normalt ville hun aldrig have været så ligefrem med et tak, men lige nu var hun for rystet til at lade være.
avatar
Rinaya

Antal indlæg : 127
Reputation : 2
Bosted : It depends
Evner/magibøger : Telekinese

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Some help would be splendid (Blazer)

Indlæg by Gæst on Fre 12 aug - 20:17

Da hun faldt greb han hende roligt i sine arme. For at undgå hun ville falde for hårdt. Mens han roligt så på hende. Hans øjne lyste lidt. Det var som om de var levende. Ikke bare levende men som om der strømmede en form for energi igennem dem. (profil med billede) Men i takt med at hans mærkelige fornemmelse af energi og krafter forsvandt. Blev hans øjne også langsomt normale igen. En mørkeblå farve der både så venlige og rolige ud. Men også sagde til en at han var ikke typen der tog imod et slag uden at sende et dusin tilbage. Han nikkede kort til hendes tak. Før han roligt smilede. Og bar så på hende for at komme ud af gyden. Han var ikke typen der snakkede så meget. Mest fordi han ikke havde den store fornemmelse med det sociale siden han havde mistet sine vinger. Men han kunne ikke lade en kvinde blive skadet. Medmindre hun fortjente det selvfølgelig. Men Blazer havde set at de var uprovokeret efter hende. Hvilket gjorde at han ikke bare kunne stå på sidelinjen og lade hende blive skadet. Han kom roligt ud af gyderne og satte hende så roligt ned på jorden. "Mit navn er Michael." Sagde han kort med en rolig stemme og noget der mindede om et smil. Han så roligt på hende. "Er de okay?" Spurgte han kort og så fortsat på hende afventende. Han havde stadig en arm under hendes arme i tilfælde af at hun havde brug for støtte.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Some help would be splendid (Blazer)

Indlæg by Rinaya on Fre 12 aug - 21:31

Normalt var hun virkelig ikke ret meget for at lade fremmede mennesker røre sig. For slet ikke at tale om det at fremstå så svag, som hun uden tvivl måtte gøre for øjeblikket. I dag var plejer død måtte hun hurtigt konstatere. For hun var simpelthen for afkræftet til at ytre så meget som et ord i protest, da han uden så meget som at spøger bar hende ud af gyden, som om hun havde været en eller anden ynkelig skønjomfru i nødt.

Dog var der også noget andet, der afholdt hende fra at protestere højlydt eller forsøge at bide hans hånd af ved håndledet og derefter tvinge ham til at bære den om halsen som et eller andet smykke…ikke, at det var noget hun gjorde til daglig selvfølgelig. Men der var noget i hans udstråling. Noget, der fuldstændig overskyggede det faktum, at han var en komplet fremmed. Noget, der fik hende til at føle sig sikker i hans selskab på trods af det, at hun ikke kendte noget til ham.

Desuden var der en ro over ham, som hun i den grad havde brug for i sin noget oprørte tilstand, selvom hun ikke ville indrømme det.

Der var noget ved ham, der sagde hende, at han ikke var typen, der stillede spørgsmål, hvor spørgsmål ikke passede ind og det fandt hun ret rart. Særligt lige nu, hvor hun følte sig for træt til at svare på selv de mest simple spørgsmål.
Hvis hun skulle være ærlig var hun ikke engang sikker på, at hun ville kunne svare, hvis hun blev spurgt, hvad farve en gulerod havde.

Da han endelig satte hende ned måtte hun bruge et øjeblik på lige at vende sig til at stå på sine ben igen. Det var som om alt hendes muskelmasse midlertidigt var blevet suget væk af det overforbrug hun lige ubevidst havde benyttet sin evne til.

Derfor var hun selvom hun nødigt ville indrømme det overfor sig selv og da slet ikke overfor ham, hvis han skulle spørger.

”Rinaya,” præsenterede hun sig kort og forsøgte efter bedste evne at smile, hvilket dog hurtigt blev til en smertelig grimasse, da hendes krop blev overtaget af et hosteanfald.

”Jeg har det fint,” forsøgte hun. Ikke synderligt overbevisende. Hele hendes krop rystede mærkbart af kulde og udmattelse og det føltes som om, nogen havde lagt et uldtæppe over hendes hjerne.
avatar
Rinaya

Antal indlæg : 127
Reputation : 2
Bosted : It depends
Evner/magibøger : Telekinese

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Some help would be splendid (Blazer)

Indlæg by Gæst on Fre 12 aug - 23:56

Han nikkede kort til hendes navn. Det var godt at få et navn på ansigtet. Det ville han nu dog mene var rart. Men han følte ikke trangen til at spørge mere ind til det. På nuværende tidspunkt var der ikke brug for gennemborene spørgsmål. Og det skulle nok komme. Han endte for det meste i situationer hvor folk snakkede på livet løs uden han behøvede at spørge om noget. Ikke fordi han brokkede sig. Det var nu rart nok. Det havde dog været mere rart... Hvis han stadig havde sine vinger...

Han så kort på hende. Hvordan hun var så vakkelvorn at et pust ville vælte hende. Han sukkede kort før han rystede på hovedet. "Op igen." Sagde han kort. Og inden hun kunne nå at stoppe ham løftede han hende op igen. Han så roligt på hende med de dybe mørkeblå øjne. Og et svagt smil gled over hans læber. Før han roligt fortsatte med at bære hende afsted.

Han så roligt ligeud for sig. Og et kort øjeblik efter var de udenfor et hus. Han lod sig roligt gå ind i gangen og op af trapperne. Han førte hende op til et lille 2 værelses rum. Han gik fortsat ind og lagde hende ned på en sofa der så lidt slidt ud.

Han trak en stol hen til dem. Og så på hende roligt. "Er du skadet?" Spurgte han kort og så undersøgende på hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Some help would be splendid (Blazer)

Indlæg by Rinaya on Lør 13 aug - 12:18

Nå okay så. I dag var vidst bare en dag, hvor hun var dømt til at blive båret rundt som en dukke. Hey, i det mindste var det bedre end at blive overfaldet af en flok psykopater.

Da hun for anden gang den dag blev sat ned fik hun hurtigt sat sig bedre tilrette på den slidte, mølædte sofa og trak benene op under sig, så hun kunne ligge armene om rundt om sine knæ. At hun havde sine støvler oppe i sofaen kunne ikke rage hende mindre end det allerede gjorde. Her boede jo alligevel tydeligvis ingen mere.

I stedet koncentrerede hun sig om sin redningsmand. Først nu havde hun samlet tankerne nok til rent faktisk at tage ham i øjesyn.

Et eller andet sted overraskede det hende, hvor…almindelig han trods alt så ud. På en måde havde hun forventet noget andet af en, der tydeligvis ingen problemer havde med at gå igennem det felt hendes evne tidligere havde skabt omkring hende.

Men det eneste, der på hende virkede til at være ude af det ordinære territorie i forhold til hans udseende, var hans øjne, der så til gengæld lod til at være unaturligt blå.

For en tid sad hun bare i stilhed og så indgående på ham, som om han holdt svarene på en eller anden gåde, det var meget vigtigt for hende at løse.

Ved hans spørgsmål måtte hun dog ryste tankerne af sig. ”Nej,” svarede hun og måtte hoste, før hun kunne nå at fortsætte sin sætning. ”Ikke som sådan i hvert fald. Min evne løb bare løbs og nu er jeg helt energiløs.” Hun trak opgivende på skuldrene.
avatar
Rinaya

Antal indlæg : 127
Reputation : 2
Bosted : It depends
Evner/magibøger : Telekinese

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Some help would be splendid (Blazer)

Indlæg by Gæst on Man 15 aug - 23:03

Blazer så undersøgende på hende for at undersøge om hun løj for at spille hård. Men det virkede ikke sådan. Han nikkede roligt før han rejste sig svagt op. Hans ben førte ham op fra stolen og begyndte at bevæge sig hen imod køkkenet. Han åbnede et skab roligt hvor der var the blade indeni. Og fandt en kedel frem fra et andet skab. Og førte så vand i den. "The?" Spurgte han kort mens hans blå øjne førte sig hen og så på hende over skulderen. Før han satte kedelen ovenpå en varmekrystal for at koge det. Det var tydeligt at han kendte lejligheden. Det burde han nok også. Han havde boet der de sidste 16 år.

Han stod roligt og ventede på vandet koget. Og fandt roligt et par grus frem. Før han tabte det ene og tog sig til hovedet i en hurtig pludselig bevægelse. Bivirkningerne var begyndt at træde ind. Smerterne over at bruge sin evne. Han lukkede øjnene kort og gned roligt sin finger imod sin tinding. Han viftede en hånd hen til hende som tegn på hun ikke behøvede at rejse sig. Før han åbnede øjnene kort. "Hovedpine. Bieffekt for at bruge min styrke." Sagde han kort. Før han vendte sig imod vandet.

Han fandt roligt et nyt grus frem. Og i det øjeblik vandet piftede tog han det af og begyndte at hælde vandet i hans egen kop og hendes hvis hun ville ha en. Før han førte kopperne hen til bordet. Og stillede. Han satte sig langsomt i en lænestol og begyndte at nusse sin tinding igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Some help would be splendid (Blazer)

Indlæg by Rinaya on Søn 21 aug - 17:26

Okay….så her boede rent faktisk nogen alligevel. Nærmere bestemt boede han her. Eller…det var det indtryk hun fik af, hvor vant han bevægede sig rundt i lejligheden og rodede i skabe og skuffer, som om han oprigtigt kendte stedet omkring sig.

”Oh…eh….ja tak,” udbrød hun skyndsomt, da hans tilbud om te trak hende ud af sine tanker. Et kort øjeblik stirrede hun bare ind i hans blå øjne og funderede over, hvorvidt alle engle havde så gennemtrængende øjenfarver.

Det mente hun ikke. Måske var det bare noget genetisk, men det kunne hun på et eller andet plan heller ikke rigtig for til at give mening.
”Din evne,” mumlede hun tænksomt mere til sig selv end til ham, da hun ikke rigtig regnede med, ”Det er den, der gør dine øjne så blå ikke?” fortsatte hun. Dog uden rigtig at forvente et svar.

Da hun hørte lyden af porcelæn der knustes, blev hun for anden gang den dag trukket ud af sine tanker. Om end noget mere brutalt denne gang. Hun gjorde mine til at rejse sig for at hjælpe ham og kom da også halvt op at stå, før hun ved hans håndbevægelse lod sig synke tilbage i sofaen.
Hun var alligevel også stadig for træt til at rejse sig, måtte hun indrømme.

”Vi har været ret uheldige med vores evners bivirkninger begge to, lader det til,” kommenterede hun en smule tør og tog imod koppen med te.
avatar
Rinaya

Antal indlæg : 127
Reputation : 2
Bosted : It depends
Evner/magibøger : Telekinese

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Some help would be splendid (Blazer)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum