Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Vinter

Måned | December

Latest topics
Top posting users this month
Elizabeth
 
Taliia
 
Melisandre
 
Fenrer
 
Lith’rra
 
Sean
 
Arthur
 
Zayden
 
Gautham
 
Larlii
 

Statistics
Der er i alt 296 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Leonard

Vores brugere har i alt skrevet 156652 indlæg in 8132 subjects

A little party never killed nobody - Lexi

Go down

A little party never killed nobody - Lexi

Indlæg by Noa on Søn 14 aug - 15:57

S: Kroen det vilde svin
O: Dansende fulde folk
T: Sen aften
V: Koldt, vinstille.
P: [You must be registered and logged in to see this link.] + [You must be registered and logged in to see this link.]
Emne til: [You must be registered and logged in to see this link.]


Okay, hun havde haft sagt det blot skulle blive en nat, men hun hade været her længere tid nu. Hun var ikke klar til at rejse videre endnu. Mikayla lagde i sin seng denne aften, og stirrede op i loftet. Kedsomheden havde ramt hende voldsomt og hun havde egentlig ikke lyst til at sove. Hun rullede sig lidt rundt i den store dobbelt seng før hun så besluttede sig for at stå op. Hun gav op. Mikayla svang benene udover sengekanten og skiftede tøj. Fik ordnet sit hår og lagt lidt nyt mere frisk make up. Så gik hun hen til sit skab, flasken med whisky var der ikke meget tilbage, men hun førte alligevel flasken op til sine læber og tømte den for indholdet. Så satte hun den op igen og gik nedenunder. Mikayla elskede en god fest med en masse dans og sjov. Så det var hun ude efter nu! En masse sjov og ballade der kunne dræbe hendes kedsomhed. Da hun kom til baren løftede hun blot en hånd, bartenderen vidste allerede hvad hun skulle have - og hun havde altså ikke været her så længe. Et par dage og bartenderen kunne huske ens sædvandlige drink. Et glas whisky, også kunne man ikke gå galt i byen. Så bundede hun det og gik ud på dansegulvet. Mikayla elskede at danse og lade kroppen bevæge sig som var den fortryllet af musikken. Musikken. Rytmen. Bevægelserne. Stemningen. Alt var perfekt. Håret blev kastet til siderne, imens smilet var helt oppe i øjnene på hende. Mikayla var ikke nødvendigvis glad, men med lidt alkohol så var tilværelsen bedre. Hun havde oplevet så meget på det sidste. Hun slukkede sine tanker fra og bevægede sig yndefuldt igennem den store mængde at mennesker, og andre indbydende væsner. Hun løftede armene op og snurrede glad rundt om sig selv. Et smil bredte sig stort på hendes læber. Alkoholen havde påvirket hende humør og nu spirrede glæden frem i hende. Så meget, at hun kom til at danse ind i nogen. Hun genfandt balancen ved at gribe fat i vedkommendes skuldre. En kvinde. Ganske nydelig.
"Det undskylder jeg.. jeg blev revet med af musikken og så mig ikke for." Undskyldte hun med hånden på hjertet. "Kan jeg gøre det godt igen med en dans?" Spurgte hun dæmon kvinden.

_________________
We both know you can’t save me, but when the darkeness threatens to swallow me whole,
Please stay.
Stay and hold me close with everything you have.
I’m begging you to not let me fall victim to my own storms.

avatar
Noa

Antal indlæg : 120
Reputation : 2
Bosted : The west side of ashen woods, with the Black hounds
Evner/magibøger : The past, the present and the future

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A little party never killed nobody - Lexi

Indlæg by Lexi on Søn 14 aug - 17:24

Dette var måske en lidt normal aften for Lexi, hun brugte meget tid på at drikke og hygge sig som hun nu havde lyst til, der var ikke nogen som skulle fortælle hende hvad hun måtte og hvad hun ikke måtte, det var nok det værste hun viste om folk.
Hun kiggede svagt rundt for at se om der var sjovt at lave, lige nu kunne hun ikke rigtig se noget at lave, ikke lige nu så hun vagte at danse roligt og stille hen til baren for at bestille noget af drikke, hun fik et lille glas med noget væske i, hun viste ikke rigtig hvad der var men hun tog det alligevel og drak det hurtig, hun smilede svagt og gav glasset tilbage til baren så de kunne bruge det igen når der kom en anden som skulle havde noget af drikke.

Lexi havde tæt siddende busker på men nogen få huler så man kunne se hendes hud på benende.
hun havde valgt en hvis top at tage på som gik lidt over hendes mave og op efter, hun havde sit hår over til den ende side så det sad pænt, efter hendes egen meningen.
hun havde en lille pakke smøger i sin bh som hun gik rundt med, det var ikke fordi hun røg det var mere til at bruge tiden på, eller hvis der kom en anden og spurgte efter smøger så havde hun nogen, og på den måde kunne hun starte en samtale med folk hun ikke kendte. det var ikke fordi at hun var bange for at snakke med folk.

Lexi gik roligt ud på danse gulvet for at danse lidt, men hun kom ikke så langt før der var en som kom til at danse ind i hende, hun grinede lidt for sig selv over at kvinden sagde undskyld til hende, alle kunne jo komme til at danse ind i andre, sådan var det bare når man dansede og ikke lade mærke til hvor andre folk var, sådan havde hun det også en gang imellem.

Hun smillede svagt til hende og sagde roligt uden at virke sur eller noget, "Hey det sker, det er ikke noget man skal undskylde for" hun kiggede lidt på hende for at se de små ting ved hendes ansigt så hun kan huske hende til en anden gang, Lexi grinede lidt af hendes spørgsmål, "Det kommer helt an på hvem du ville danse med" hun stod roligt og kiggede på hendes ansigt.
avatar
Lexi

Antal indlæg : 30
Reputation : 1
Evner/magibøger : Minder.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A little party never killed nobody - Lexi

Indlæg by Noa on Søn 14 aug - 19:44

Heldigvis var det et venligt ansigt som mødte hende. Nogle blev så sure, hvis man kom til at gå ind i dem eller danse ind i dem. Sidst hun var danset ind i en, havde han tabt sin øl udover sig selv - det havde ikke været kønt syn. Dog virkede denne kvinde anderledes end de andre, mere frisk og livsglad - på sin egen måde. Mikayla kunne godt lide det, der var for få mennesker som var klar på at møde nye mennesker. Hun var selv en anelse for dårlig til det, men hun var heller ikke ligefrem bange for at snakke med folk. Men ofte kunne folk ikke lide, at hun var så direkte anlagt.
"Hvem jeg vil danse med... hmmm." Hun så rundt i rummet som om, at hun havde hele befolkningen at vælge imellem. Mikayla så lidt eftertænksom ud og bed sig tænkende i læben. "Jeg tror nu helst jeg vil danse med dig." Tilføjede hun med et skævt smil.
"Hvis du altså har lyst." Sagde hun med et kært smil på læben. Så rakte hun lidt ud efter kvindens ene hånd.
"Forresten mit navn er Mikayla." Sagde hun med et skævt smil. Hvis kvinden havde interesse i at beholde bekendtskabet, så var hendes kælenavn til den tid Miky, men det var der kun ganske få der alligevel kendte hende - for så mange kendte hun heller ikke. "Jeg kan også byde på en drink, hvis det skulle lyste dig." Tilføjede hun lidt efter og bed sig lidt i læben.
"Forresten, jeg er helt vild med dine øjne. De er utrolig flotte.. bare for at sige det." Måtte hun indrømme. Igen Mikayla var meget direkte og det var ikke alle som var forbedret på den ærlighed hun bar. Dog var livet for kort til ikke at være ærlig og bare sige tingene som de nu engang var. Hun havde intet tilovers at bruge små generte hemmeligheder til.

_________________
We both know you can’t save me, but when the darkeness threatens to swallow me whole,
Please stay.
Stay and hold me close with everything you have.
I’m begging you to not let me fall victim to my own storms.

avatar
Noa

Antal indlæg : 120
Reputation : 2
Bosted : The west side of ashen woods, with the Black hounds
Evner/magibøger : The past, the present and the future

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A little party never killed nobody - Lexi

Indlæg by Lexi on Tirs 16 aug - 16:03

Lexi kiggede lidt fræk på hende, hun kunne godt lide den måde denne kvinde var på, og hun ville ikke lyve for sig selv, men hun kunne godt denne kvinde, hun var smuk og fræk, så Lexi besluttede sig for at gå efter hende, hun kiggede svagt på hende og ventede på hvem hun ville sige hun ville danse med, Lexi smilede lidt svagt men fræk til hende og nikkede svagt til hende "Jamen så vis mig hvor fræk sådan en som dig kan være"
Hvor efter hun gik lidt tætter på hende og begynde svagt at danse fræk foran hende.
Dog stoppede hun hurtig og tog imod kvindens hånd og sagde roligt tilbage, "Navnet er Lexi" Lexi kunne ikke lade hver hun smilede fræk til hende og sagde svagt "Tror skam godt en fræk lille en som dig kan tilbyde en hel masse" Mikayla måtte sige fra hvis det blev for meget for hende, men Lexi håbede på hun ville 'lege' med for hun havde virkelig lyst til denne kvinde, lyst til at forkælde hende på alle mulig måder som hun nu kunne, Lexi lade svagt mærke til at Mikayla bad sig svagt i læberne, og Lexi måtte sku indrømme at det tændte hende utroligt meget, og hun kunne ikke holde sin sætning tilbage længer, "Synet af dine små bid giver mig lyst til at bide igen" Lexi så roligt på hende og nikkede som tak angående hendes øje, det gjord sku Lexi lidt rød i hovedet.
avatar
Lexi

Antal indlæg : 30
Reputation : 1
Evner/magibøger : Minder.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: A little party never killed nobody - Lexi

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum