Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156995 indlæg in 8151 subjects

So what do we have here - Meriko

Go down

So what do we have here - Meriko

Indlæg by Brianna on Tors 25 aug - 1:14

S - Kroen det vilde svin
T-20.15
P - [You must be registered and logged in to see this link.] og et par sko der passer
O - fulde folk og ting som det
V - halv varmt
[You must be registered and logged in to see this link.]

Brianna havde igen truffet sig et valg om enten og blive der hjemme eller tage i byen og se hvad den kunne bringe, og det valg var endeligt nemt for hende da hun hadet og bare sidde der hjemme og glo, som en eller anden der ikke gad noget som helst.
Hun gjorde sig klar og fik sin kjole og sko på, før hun så gik ud af døren og gik så den direkte vej imod kroen, som hun var ved og kende, så godt som hun nu gjorde og den kro havde jo bragt hende mange gode minder indtil nu.
Hun stoppede roligt op da hun endelig var kommet frem, og roligt gik hun hen til døren som gik ind til selve kroen, og kiggede sig lidt omkring og anede ikke hvad hun skulle gøre lige nu andet end og stå der, da der så ud til at være proppet op med mennesker og andre væsner, som der var og efter lidt tid hvor hun havde stået der og gloet som en der ikke havde noget oppe i den øverste etage, fik hun øje på et par stole som stod fri, og roligt gik hun hen og satte sig på den ene af dem og bestilte sig en øl, men der kunne sikkert gå længe før hun sådan endeligt ville få den, da der var så mange som der nu var, og hun anede ikke om der var et eller andet specielt, som forgik på kroen, men hun kunne da blive og se om hun kunne finde ud af det.

//håber det fint ^^//

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Brianna
Brianna

Antal indlæg : 79
Reputation : 0
Bosted : Bor på i et hus i Doomsville
Evner/magibøger : Heat Wave

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: So what do we have here - Meriko

Indlæg by Meriko on Fre 6 jan - 20:25

Meriko stod oppe på sit værelse som hun stadig have til når hun lige var i byen og havde brug for et sted at hvile sig eller lokke noget mad med op. Hun havde lige været i bad og stod og kiggede på alle sine kjoler og tænkte lidt over hvilken en hun skulle tage på. Hun blev enig med sig selv om at tage sin nye kjole på som hun lige have købt så ja hun havde aldrig haft den på andet end da hun lige prøvede den.
Hun kom i tøjet og fik gjort sig klar til at gå ned i baren for at få lidt at drikke og bare hygge sig lidt inden hun skulle hjem til sin herre igen.

Hun gik ud af sin dør og lukkede og låste den og gik lige så stille ned af trapperne og ned i baren hvor hun hurtigt kunne se hvor mange der var der her til aften. Hun kiggede stille rundt for at finde et sted hvor hun kunne sidde ned og få sig lidt af drikke og slappe af.
Hun så der var en ledig stol ved siden af en kvinde som der ikke virkede som om til at være et menneske så det skulle nok blive sjovt tænkte hun. Hun gik stille der over og kiggede stille på kvinden "Sidder der nogle her eller må jeg tage pladsen??" Spurgte hun lige så stille og kiggede kærligt på kvinden med sine smukke lyseblå øjne.

// Hun har denne kjole på samt smykkerne. Hun har håret løst og hendes make-up er lige så enkel som på billedet. [You must be registered and logged in to see this link.]
Jeg beklager det sene svar men skulle lige have en søn til verden og sådn lidt så har ikke haft super meget tid til det desværre. //

_________________

Meriko
Meriko
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1496
Reputation : 1
Bosted : Hos/ved Zero Bang.
Evner/magibøger : Kan styre ilden som hun har lyst til. Kan styre luften omkring hende.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum