Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
» Anger for the highest bidder - Emery
Today at 4:25 by Fenrer

» Well, it is a...Bridge. (Fenrer)
Today at 1:55 by Fenrer

» Mød min 'familie' - Larlii Valcyriel
Yesterday at 22:42 by Lith’rra

» Tell me all about it...(Deirdre)
Yesterday at 22:18 by Deirdre

» Chat.. Øh.. JOIN CHAT-ALERT!
Yesterday at 20:55 by April

» Third time's the charm - Sean (XxX)
Yesterday at 13:18 by Vetis

» SIRTIMM ~ Who are you
Yesterday at 13:09 by SIRTIMM

» Sweet Home - Fenrer
Yesterday at 12:36 by Fenrer

» Please dont hurt me ~ Sirtimm
Yesterday at 10:49 by SIRTIMM

Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Sean
 
Lith’rra
 
Vetis
 
Althorn
 
Chester
 
Melisandre
 
SIRTIMM
 
Alane
 

Statistics
Der er i alt 300 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er daniellee

Vores brugere har i alt skrevet 156829 indlæg in 8145 subjects

It's only because I'm new at this. -Faith

Go down

It's only because I'm new at this. -Faith

Indlæg by Gæst on Tirs 27 sep - 13:01

Tid: Fortidsemne, årstal kommer.
Omgivelser: Slum
Vejr: Skyet nat.
Emnepartner: Den overskønne @Faith <3


Hun anede ikke hvor hun var henne. Faktisk anede hun slet ikke noget lige nu. Blodet om hendes mund havde tørret ind og var begyndt at flække som hendes mund drev store åndedrag. Ikke fordi hun havde brug for det, men det var en gammel vane og hun panikkede stort set lige nu. De gamle slidte støvler hun rendte rundt i var dækket af blod og det samme var resten af hendes tøj. Hendes hoved dunkede som havde hun haft et dårligt trip, og blikket flakkede forvirret rundt. Lige så stille som hun kom væk fra det hun flygtede fra, kom de små minder trittende frem.

Hvordan Lavender nogensinde kunne tro at hun kunne styre sig, var end et mysterium der skulle løses. Hendes skaber, ham der selektivt havde valgt at give hende dette nye uønskede liv mente skam også at hun var mere end klar. Han havde klædt hende på i de fineste klæder han kunne finde, en flot sort kjole der fremhævede hendes ellers skønne figur. De var taget på en hemmelig klub der mest var for vampyrverdenen. Man ville ikke kunne komme ind uden en kontakt. Men alt var diskret, alt skulle være diskret så ingen andre væsener ville kunne støde på stedet og ødelægge forretningen.
Hun trådte roligt ind med hans kolde arm langs hendes læn. Hun smilte ikke. Faktisk havde hun ikke smilt en eneste gang efter sin forvandling. Man kunne sige at hun skammede sig over sit nye jeg, de 4 skarpe tænder der blændende hendes ellers så skønne smil. Hendes skaber havde forsikret hende om at det faktisk var en ære at have de ekstra tænder, men hver gang hun så på dem, blev hun mindet om hvordan hun havde sagt farvel til sit gamle liv, sin familie, sin søster. Og så også solen, men det var ikke fordi hun var typen der plejede at bade i den.
De blev placeret på nogle fine betrukket lædersofaer i en smuk rød. Hun sukkede kort og lod sig orientere om sine omgivelser, da en hånd pludselig greb om hendes håndled og hendes opmærksomhed blev taget væk. Det var hendes skaber der rystede let på hovedet mens han betragtede hende:” Lavender. Dear Lavender. People here don't like to be stared at. You're a lady now, and you have to act like a lady.” hviskede han med en blid stemme, men hun vidste at det også var en advarsel til hende. Hun havde hurtigt lært hvordan hendes skaber opførte sig, og så meget som hun nu hadede ham, lærte hun også af ham.
Han greb hendes hånd blidt og førte hende op af stå inden de fik sat sig ved et andet vampyr-par. Et ganske ældre par faktisk, Lavender kunne fornemme det gamle blod i deres åre inden de overhovedet fik sat sig. Hendes mave snurrede let da sulten var begyndt at trænge på. Men han havde advaret hende om det, han havde tilbudt hende at hun kunne få lov til at stille sin sult før de skulle afsted. Hun havde takket nej og hvor meget hun fortrød sit valg lige nu, var ikke til at beskrive. Hun faldt i snak med den kvindelige vampyr foran hende som faktisk viste sig at være ganske venlig. Næsvis men venlig under overfladen.
Det var først da et menneske bevægede sig ind i rummet at sulten rigtigt slog til. Hun kunne mærke koldsveden pible ned af ryggen på hende mens hendes mave slog massevis af knuder om sig selv. Hun følte sig nødsaget til at rejse sig, hun måtte bare smage. Bare en lille bid, det ville ingen lægge mærke til?

LAVENDER! Where the hell are you?!” lød en stemme bag hende for at smide hende ud af mindet. Hun så sig frem og satte sit tempo op selvom hun var træt og udmattet af at flygte. Hun nåede ikke langt før nogen greb hendes nakke og slog hende mod den kolde mur. Hun ville skrige, men i sidste ende gjorde det ikke ondt nok. Hun vidste dog godt hvad der lå forude. Hendes blik var som et vilddyrs mens hun betragtede ham:” You turned me into this monster. I didn't even ask for this life!" snerrede hun inden hendes blik faldt på hans hånd som holdt en sølvkniv. Sikke et rod hun var kommet ud i.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: It's only because I'm new at this. -Faith

Indlæg by Gæst on Tirs 27 sep - 20:18

Påklædning
- Kjole
- Make-up
- Hæle + knæstrømper

"Ohh yeah, please give it to me" Stønnede kvinden, alt i mens Faith kyssede hende op langs hendes ben. De lå på Faiths kontor, hvor kvinden var placeret under hende, på en blød sofa. Faith havde placeret sig mellem kvindens ben, alt i mens hun kyssede hende op langs benet. Denne kvinde var hendes elskerinde og hendes donor på samme tid. Hvor blod ofte var et problem for vampyrer, specielt hvordan man skulle få fat på det, men for Faith var det nemt. Denne kvinde var blot en af de mange elskere hun havde haft, foruden det faktum de havde sex, så kunne hun drikke fra denne kvinde. Overraskende nok, så var der faktisk mange kvinder og mænd, som ville lade vampyrer drikke fra sig.
Det eneste svar Faith gav kvinden, var blot at forsætte med at kysse hende op langs låret, hun stoppede først da hun nåede punktet ved de to symmetriske ar. Hun smilede legende, og bed ned. Dette fik blot kvinden til at stønne af både overraskelse, og nydelse. Hun sukkede selv af nydelse, alt i mens hun drak fra den dejlige åre. Nydelsen var tydelig i hendes ansigt, og dette fik hende blot til at gribe fat om kvindens lår. Hun vidste dog, at hun ikke kunne blive ved, både fordi så ville pigen dø, men også fordi hun havde andre ting at se til. Hun trak sine tænder ud, blot for at tilbyde kvinden sit blod, således såret ville hele igen. "My dear I have to go" blidt strøg hun kvinden over kinden, dette var dog ikke just hvad kvinden ønskede "No don't leave" pev hun. Faith sukkede og hævede øjenbrynet irriteret "Kate don't do this, you know I don't like when you beg me like that" brummede hun, og herpå forlod hun hende. Hun fik rettede på sit tøj og med dette gjort, forlod hun bordellet.

Natten var behagelig, den var rolig og smuk. Det fik hende næsten til at smile, og endda et ægte et, hvilket var en sjælden ting. Der var et eller andet blot ved at vandre igennem natten, det var roligt og dejligt. Hvis man var en vampyr, så var det helt klart også disse øjeblikke man virkelig værdsatte. Desuden var hun blandt de stærkeste væsner i denne by, så hun følte skam ingen frygt imod folk. Derudover bar hun også en del lyst omkring sig, så de fleste ville hellere have sex med hende end dræbe hende. Som hun bevægede sig igennem gaderne, mødte hun ganske få og de hun mødte, tårnede godt over hende. Med en højde på godt 1,70 og det var med højhælede sko, så normalt tårnede hun ikke engang over 1,65. Dog var hæle farlige, og de fungerede skam fint til at stikke folk.
Hele hendes formål i Doomsville, var ganske enkelt en handel og en ganske vigtig en af slagsen, en som ville sikre hende en hel del penge. Hun nåede dog aldrig så langt, før hun hørte en råben og skrigen. Hun rynkede brynet og fulgte lydende. Udfra lugten, måtte det være vampyrer og ikke særlig gamle vampyrer endda. Hun rynkede brynet, mest af alt på grund af synet der mødte hende. En vampyr med en sølvkniv, og han forsøgte at slå den unge kvinde ihjel. Hun knurrede og med en fart, samt styrke løb hun imod ham og her greb hun fat i ham. Hun hamrede ham direkte ind i en mur, dog nåede han ikke engang at rejse sig op, før hun havde ham ved halsen "Honey, that's just cheap and sad, and it will get you killed. You are so yound, and yet so stupid" hun hamrede sin frie hånd ind hans bryst. Hun så ham direkte ind i øjnene, som hun rev hjertet ud af brystet på ham, og derpå fik hun revet hovedet væk fra hans skuldre. Med ham ude af verden vendte hun sig imod den kvindelige vampyr. På grund af Faiths evne, ville kvinden her højst tænkelig føle en vis lyst og ophidselse imod hende. Faith lagde hovedet på skrå "Are you okay?" spurgte hun samtidig med hun gik imod hende, dog stoppede hun godt en meter fra kvinden "What may I call you dear?" hun hævede øjenbrynet spørgende

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum