Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Haradir
 
Dr. Trott
 
Zayden
 
Chester
 
Elizabeth
 
Gale
 
Sean
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154289 indlæg in 8008 subjects

Maybe you should have been nice? - Lithra

Go down

Maybe you should have been nice? - Lithra

Indlæg by Gæst on Tirs 27 sep - 21:47

William stod foran døren til hans lejlighed. Han havde for ikke ret længe siden købt en 1 værelseslejlighed. Eller det føltes som ikke ret lang tid siden, men det var alligevel 2400 år siden. Han havde pænt modtaget et brev, hvor i han var blevet inviteret til en dog fight. Så stolt som William nu var over sig selv, havde han sagt pænt ja tak til den. Det var nu ikke specielt underligt for ham at sige ja til den slags ting. Han var tit blevet inviteret til kampe af alle slags. Hans familie havde aldrig sagt nej, da de ikke ligefrem havde mod til det. William havde altid været en hård type siden han mistede sin søster. Han havde haft det bedste forhold til hende, og en dag var han kommet hen til hendes familie for at finde alle døde og hende forsvundet.
Han sukkede en anelse og trådte ud af døren. Han låste den fint efter sig og begik sig ned imod karaten der stod klar til ham. Han havde pænt bedt om at blive kørt der ud, eller det var egentlig ikke noget valg. Stedet hvor ukendt for alle, undtagen de mennesker der havde set det.
William trådte ind i den, og lod sig side imens han blev transporteret hen til hans møde sted.


Der gik et pænt stykke tid før karaten endelig var ved det sted den var blevet sendt til. Det var en stor villa. Større end hvad han tidligere havde set. Han bankede fint på døren. En herre kom til syne, og hævede stemmen imod ham. ’’ What do you want? Boy? ’’ William løftede det ene øjenbryn og forklarede pænt at han havde modtaget et brev med følgende, om at han skulle dukke op på denne adresse. ’’ Well, then come with me. ’’ William fulgte blot efter herren ud i en lade. Den var større end forventede. ’’ You and you dog has to go inside of this. ‘’ William lod sig gå ind. Den hund han ellers havde fundet, var ikke ligefrem den sødeste eller kønneste.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum