Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
» SIRTIMM ~ Who are you
Yesterday at 23:48 by Sierra

» Please dont hurt me ~ Sirtimm
Yesterday at 23:33 by Lydia

» Soo... I guess were suppose to marry. - Anthony
Yesterday at 23:31 by Anthony

» Hunter or Prey ~ Lori
Yesterday at 23:11 by Lori

» Royal Flush - Lori
Yesterday at 22:55 by Lori

» Mød min 'familie' - Larlii Valcyriel
Yesterday at 22:41 by Lith’rra

» Sweet Home - Fenrer
Yesterday at 17:09 by Ryder

» [Afstemning] Dato for møder!
Yesterday at 14:08 by Atreyu

» It's all fun and games.. Till I get sober.. - Alane
Yesterday at 13:44 by Fenrer

Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Sean
 
Althorn
 
Chester
 
Melisandre
 
Alane
 
Vetis
 
Lith’rra
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 299 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Cassius

Vores brugere har i alt skrevet 156811 indlæg in 8145 subjects

Hey little duck - Reign

Go down

Hey little duck - Reign

Indlæg by Tatia on Ons 28 sep - 21:15

S: Bogbutik i Firewood
O: Bøger
T: Middag
V: Solrigt, dog lidt koldt
P: [You must be registered and logged in to see this link.]
Emne til: [You must be registered and logged in to see this link.]


Det var efterhånden længe siden hun havde besøgt skoven. Hendes forrige besøg havde ikke ligefrem bragt succes, så hun var gået tilbage til denne rutine igen. Det var mærkeligt, at gå rundt som en omega uden en flok. Ikke noget hun faktisk brød sig om, men at være på egen hånd. Det fik hende til at lære mere om sig selv end hun først havde antaget. Såsom Lori der havde fået hendes øjne op for eventyrbøger. Razor havde vist hende bylivet og se hende nu, nu var det hende. Det var ikke fremmed for hende længere. Tatia havde tilpasset sig bylivet og nød det ganskevidst. Naturligvis var smerten der fra ikke at være tæt på Wade, men hun havde uhyggeligt nok vendt sig til følelsen. Han var alligevel fortjent bedre uden hende, og mon ikke snart han indså det? Tatia bed sig let i læben og rystede på hovedet. Mest af alt fordi, at hun havde stået og stirret ud i luften i mindst to minutter. Folk var begyndt at se underligt på hende før hun forsatte, hvad hun egentlig var igang med. En søgning efter bøger. Tatia havde for flere uger siden tømt forretningen for bøger omkring forskellige dyr. Ejeren af butikken var næsten bange for hun skulle købe forretningen tynd, dog lige i dag - virkede hun fjern og ikke ligefrem til at søge noget specielt. Alligevel virkede hun meget bestemt imens hendes finger kørte elegant henover bogtitlerne.

De blå øjne var låst på bøgerne, ikke på omgivelserne. Hvilket nok også var derfor, at hun snart væltede over en eller anden som sad og læste. Tatia blev så forskrækket hun næsten dansede ned på jorden, heldigvis genvandt hun sin balance ret så hurtigt. Let kiggede hun hen på personen og var egentlig klar til at give ham eller hende et par ord med på vejen. Dog ændrede hendes ansigt sig hurtigt og hun trak på smilebåndet.
"Reign. Long time no see." Sagde hun og kørte en hånd igennem de mørkebrune lokker. Han havde aldrig set hende sådan her, og dog han havde kun set hende engang - men det havde været i fuld kriger udsmykning. Det her var mere menneskeligt.
"How are you? I can see you are so sad being a duck, that you try to make people dance like them? That is not very nice you know." En lille latter slap kort hende før hun satte sig ned ved siden af ham. Så vippede hun hovedet let på højkant. "What are you reading?" Spurgte hun nysgerrigt og som om, at de havde flere års venskab på banen. Måske var hun blot ensom og havde brug for et eller andet kendt ansigt at kommunikere med. Nok havde hun kun mødt Reign engang, men han var nok alligevel det tætteste hun kom på noget genkendeligt. Udover de daglige indtryk af de samme kedelige mennesker på gaden, som altid så sure ud - blot for at pointere det.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
I used to see beauty in people, but now I see muscle and bones
avatar
Tatia

Antal indlæg : 634
Reputation : 27
Bosted : In a cabin in Ashen Wood with Wade.
Evner/magibøger : Fire energy

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Hey little duck - Reign

Indlæg by Reign on Tors 29 sep - 21:33

P: [You must be registered and logged in to see this link.]

Reign var tydeligt opslugt af bogen, han havde liggende i sine hænder nede ved skødet. Han elskede at være i boghandelen, han elskede at læse i boghandelen. Selvfølgelig kunne han også sagtens læse derhjemme eller et andet roligt sted, men der var nu en speciel følelse over at være omringet af bøger på den måde - de havde en hel speciel duft over sig, bøger. Dengang han var yngre, da han kun lige var begyndt at interessere sig for litterære værker, brød han sig ikke om at læse der - følte han nassede på ejeren ved at sidde og læse uden faktisk at købe - men som tiden gik, lærte han, at ejeren nød at se unge mennesker læse. Desuden havde han købt bøger, bunkevis faktisk, så den dårlige samvittighed var en ting af fortiden, og nu var stedet blevet et lille paradis for ham. Et godt sted at glemme at han var jobløs, og at hans pengepung var ved at være tom.

Hans fascination lå så dybt nede i den mørkegrønne, læderindbundede bog, at en flok vampyrer kunne gå forbi ham, uden han ville opdage det. Derfor lagde han heller ikke mærke til Tatia, før hun ramte halvt ind i ham og halvt ind i den tomandssofa, han havde fundet plads i, og i få sekunder dansede rundt for at finde balancen igen.
Hvis Reign ikke havde set hendes ansigt, ville han ikke have troet på, det var hende. Ikke at han kendte denne kvinde særlig godt, men den Tatia, han havde mødt i skoven, havde lignet en... ja, en shapeshifter. En varulv måske endda. I hvert fald ikke det, hun lignede nu. Hun lignede en dame. Og han følte sig slet ikke så ved siden af i sin skovmandsskjorte sammen med hende.
"Indeed," sagde han bare, tydeligvis stadig lidt paf over at se hende, både generelt men også et sted som dette. Læste shapeshifters? Læste monstre? Åbenbart. Et smil fandt vej til Reigns læber over hendes flabede kommentar, der førte hans tanker tilbage til dengang, hun havde forsøgt at træne ham. Ikke ligefrem en succes, men ærlig talt, så havde det været hans egen skyld, ikke hendes; så meget kunne han da indrømme. "Oh, so I'm the one to blame for your clumsiness? Don't think so," smilet bredte sig kort, og hans blik faldt fra hendes ansigt og ned på bogen, "this? Well, uh... it's called 'Heroes'. It's a mix between an actual story and some..." han tøvede lidt og rømmede sig, "some poems." Reign vidste, han ikke burde gå op i, hvad Tatia tænkte om ham, men han havde sat sin mandighed nok på spil ved at lade sig trænes og tæves af en kvinde. At han så også sad og læste digte var på randen til at rive hans mandlige kønsdele af ham.

Han lukkede derfor hurtigt bogen i - dog med et par fingre stukket ind mellem siderne, så han vidste, hvor han var nået til - og skiftede emne, "what about you? Didn't expect you to be a booklover, to be honest," han så kort spørgende ud, men det ændrede sig hurtigt til en drilsk grimasse, "or, wait, are you looking for some smutty litterature maybe? I've heard that girls go crazy over that kind of thing." Måske lød han dømmende, men hvem kunne bebrejde ham? I alle de år han havde været fast kunde i butikken, havde han aldrig set andet end mennesker. Og de få gange han havde været i kontakt med andre væsener i mere end fem sekunder, havde de aldrig læst, aldrig haft en bog med sig, aldrig talt om litteratur. Og så var der Razor, der ikke engang kunne læse. Det indtryk, Reign havde fået sig, gav god mening og var ikke selvforskyldt.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum