Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Sean
 
Chester
 
Larlii
 
Gale
 
Taliia
 

Statistics
Der er i alt 274 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Jazmin

Vores brugere har i alt skrevet 154524 indlæg in 8019 subjects

Are you sure? ~ Erzsébet Florka

Go down

Are you sure? ~ Erzsébet Florka

Indlæg by Gæst on Lør 1 okt - 19:16

Tid: Sen eftermiddag.
Vejr: En let brise hist og pist, med solskin.
Sted: Firewood Village.
Påklædning: Vil blive beskrevet i teksten.
Omgivelser: Huse, træer, mennesker. Alt du vil finde i en almindelig by.
Emnepartner: @Erzsébet Florka

Katherine stod foran kommoden på hendes værelse. Hendes bofælle Katherine, ved samme navn var næsten lige taget ud af døren. Det var svært at være så forelsket i en anden kvinde, der sikkert ikke gengældte følelserne. Hun sukkede blidt og samlede hurtigt sin top op. Den hvide top, hun havde hevet op fra kommoden havde nogle enkelte borderet mønstre på, ellers var en helt hvid. Hun havde allerede en fin lang sort nederdel der markerede hendes elegante og slanke krop.
Selvom hun havde alt hun kunne bede om og mere til, havde hun alligevel formodet at være en anelse utilfreds med livet. Lederen af vagterne på Seans borg var yderst hårde. Det var mange timers arbejde og for en gang skyld havde hun en fri dag. Hvad skulle hun dog bruge den fridag på?
Hun sukkede en anelse og hev trøjen over hovedet på hende selv. Hun smækkede hurtigt skuffen i og bevægede sig over i mod spejlet. Det løse hår måtte for en gang skyld blive sat op. Hun greb hurtigt fat omkring hårbørsten og førte det op til håret. Det gjorde ondt at rede det. Der var knuder i fra aften førs fester. Da hun endelig var færdig med at rede det, fik hun hurtigt ført en elastik i håret og bevægede sig ud af døren. Det var ikke koldt nok til hun behøvede noget til armene. Hun ville klarer sig fint. Hun var trods alt også varulv. Deres kropstempertur var en del varmere end andres.
Hendes bevægelser var på vej imod den indre by af Firewood Village. Hun havde tidligere boede her, da hende og Katherine mødtes for første gang. De havde senere hen besluttede sig for at bevæge sig tættere på Kat's nye job. Nemlig Dragon Peak. Det var en super god ide, da det ville være nemmere for Katherine at komme nemmere på hendes arbejde.
En velkendt skikkelse fangede hende. Nemlig en slave skikkelse. Den tynde krop, var et tydeligt tegn på en slave eller tidligere slave.
Katherines bevægelser var hurtigere og hun formodet også at være helt tæt på kvinden. '' Hvad er dit navn? '' Katherine bevægede sig langsomt omkring hende, med langsomme bevægelser. '' Du ligner en slave. Burde din herre så ikke være i nærheden? '' Hendes blik faldt omkring hele kroppen.
Katherine var mere end sikker på at dette var en slave.
((Beklager den korte start. Håber det er okay. ))

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you sure? ~ Erzsébet Florka

Indlæg by Gæst on Lør 1 okt - 20:47

Påklædning: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/c9/9e/85/c99e858c8bdd37df15f20cab883e5470.jpg

Erz var lige ankommet til Firewood Village. Det var et kort stop før hun skulle videre, tilbage hvor hun boede lige for tiden. Hun rettede lidt på sit tørklæde hun havde på. Det var lidt varmt, og hun overvejede at tage det af, samt den tykke cardigan. Det havde været meget behageligt om morgen, hvor det havde været køligt. Men nu var det bare for varmt. Hun trak tørklædet af og cardigan og bandt det om livet.

Det var ellers super godt vejr, og hun var på vej til markeret. Hun manglede nogle småting, og hun var også blevet lidt sulten. så markeret ville være det bedste sted for hende at søge hen, for der kunne hun få det hele på en gang. Selvom de fleste sælger havde en tendens til at prøve at snyde hende, fordi hun nu var blind. Det var som at det, at være blind åbenbart gav folk ret til at snyde og se ned på en? Men hun var jo blot lige som alle andre, bare uden et syn? Eller okay nok ikke helt lige som alle andre, der var dog lige en baggrundshistorie til forskel? En hun helst ikke ville snakke om hvis det stod til hende.

Hun kunne mærke to øjne på hende. Hun sukkede kort fordi hadet når folk gloede på hende, men det var normalt ikke særlig lang tid af gangen. Folk havde en tendens til at miste interessen ret hurtigt. Dog var dette ikke tilfældet, i stedet var det en mere person som ikke fjernede blikket fra lige med det samme. Det fik en klam følelse frem i hende. Gid person ville lade værre, det aldrig sjovt at blive ned stirret. Hun stoppede op for en kort stund, og skulle til vende rundt for at komme væk, da hun mærkede en persons alt for tætte tilstedeværelse. ” hvad er dit navn?” Fløj det i hovedet på hende, og Erz rystede forvirret på hovedet? ” du ligner en slave. Burde din herres så ikke være i nærheden? ” Erz stod målløs og mærkede hvordan det løb koldt ned af ryggen på hende. Dette kunne næppe være godt?
Hun var flygtede for noget tid tilbage, og havde i lang tid levet uden at folk havde bemærket det store eller havde gjort et store ved det. Så det havde ikke faldet hende ind, at det en dag ville ske at der var nogen der faktisk ville reager på hun ikke havde en herre. ” øhmm … jeg øhmm…” hun stod lidt forvirret, og prøvede at udtænke en plan. Men den eneste hun kunne komme i tanke om var LØB!
Så det gjord hun. Hun vende sig rundt og satte i løb. Hun skulle væk og det skulle gå stærk. Hun kunne ikke komme med argumenter for hvorfor hun ikke havde en herre i nærheden. Så den eneste chance for at slippe godt fra dette, var at løbe. Hun skulle ikke tage nogen som helst chancer.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you sure? ~ Erzsébet Florka

Indlæg by Gæst on Lør 1 okt - 21:04

’’ Du øhm hvad? ’’ Inden Katherine fik set sig om, havde pigebarnet sat i fart og var på vej væk. Hvad lavede hun dog? Var hun bange for Kat? Var hun nervøs? Eller vidste hun godt at hun manglede sin herre? Katherine grinede lidt for sig selv. Det var yderst komisk at se hende løbe. Lugten på hende havde sat sig på Katherine. Hun kunne nemt finde hende.
’’ Har du tænkt dig at flygte? Jeg er en ulv. Jeg kan nemt finde dig pigebarn. Stanken af dæmon og engel har sat sig. ’’ Katherine grinede en anelse for sig selv. Katherine havde båede en super god lugtesans, samt en fart der var hurtigere end naturlige mennesker. Ud over det havde hun altid muligheden for at kunne forvandle sig til en ulv. Måske hun skulle gøre det?
Katherine satte et skrig ud i luften. Formene af hendes arme og ben var ikke længere naturlige og hun var hurtigt forvandlet til en ulv.
En let knurren kørte over ulvens læber. Dette havde hun nok ikke set.
Ulven satte i fart imod pigebarnet. Ind imellem kom der et vuf, for at indikere at hun var lige bag ved hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you sure? ~ Erzsébet Florka

Indlæg by Gæst on Søn 2 okt - 10:32

På trods af den unge kvindes forvirret tilbage svar. Havde hun ikke tænkte sig at stoppe med at løbe. Folk kunne blive forvirret over nogle reaktioner som de måske ikke havde forventet, men det gjord dem ikke mindre farlige. Derfor måtte hun være sikker på, det ikke var en der ville trække hende tilbage til en slavehandler. Der ville hun nødig havne igen. Hun løb så hurtigt hun kan, men sænkede farten lidt da hun hørte et gennemtrængende og utroligt ubehageligt skrig. Hun stoppede lidt og drejede sit ansigt i retningen hvor det kom fra. Hvad handlede det lige om? Var hun blevet slået ihjel?

Lyden af potter mod jorden og en hvis knurrene lyd lød. ”varulv…” mumlede hun skræmt, og satte i løb denne gang endnu hurtigere ind før. HVORFOR LIGE EN VARULV! Hun havde oplevet en gang før at blive jagtet af en varulv, og den gang var det ikke lykkes hende at stikke af. Dog havde det aldrig været i ulveform. Så det gav bare endnu flere problemer. De ubehagelig gø der lad bag hende, fik det til at løbe hende koldt ned af ryggen. Dette var en af de tidspunkter, hvor hun ville ønske hun var i stand til at flyve. Men så heldig havde hun ikke været. Hun var ikke blevet født med vinger. Hun prustede irriteret, og prøvede at finde på en plan. Træer… måske et træ ville være løsningen? Kunne ulve klatre i træer?

Hun måtte tage chancen og fine det bedst mulige træ. Da det var fundet, kom hun i tanke om hun aldrig havde lært og klatre. Hun panikkede lidt, og måtte tage chancen. Hun hoppede op, et par gange før hun fik fat i en gren og fik trukket sig op. Tog fat i den næste gren og trak sig op indtil hun kom langt nok op. Hun satte sig ned på en gren og pustede ud. Dette var hun slet ikke i form til..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you sure? ~ Erzsébet Florka

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum