Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Sean
 
Althorn
 
Chester
 
Melisandre
 
Alane
 
Vetis
 
Lith’rra
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 299 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Cassius

Vores brugere har i alt skrevet 156810 indlæg in 8145 subjects

And who? ~ Naya

Go down

And who? ~ Naya

Indlæg by Gæst on Tors 6 okt - 15:57

Sted: Market i Firewood Villagde.
Vejr: Solskin over alt.
Omgivelser: Mennesker, boder og dyr.
Påklædning: Bliver beskrevet i teksten
Emnepartner: @Naya

Tamara stod foran vasken i hjemmet. Endnu engang havde hun fået besked på at lave dem mad. Det skulle der selvfølgelig også ryddes op efter. Hun stoppede pludseligt med hændernes bevægelser i vandet. Hun var træt. Udmattede over hendes moder og ikke mindst broder der hundsede med hende hver evig eneste dag. Ikke et eneste sekund fred var der at finde. Hun sukkede og skubbede tanken væk. Hun kunne intet gøre, før hun havde penge nok til at flygte eller flytte som andre ville kalde det. Dette var et rent fængsel. Hun kunne høre en stemme oppe fra broderens værelse. '' I'm hungry! '' I en hurtig bevægelse fik Tamara tørt sine hænder af og fundet noget mad frem i køleskabet. '' Witch food? '' Hun råbte op til ham. Hun havde ikke energi til at bevæge sig derop til ham. '' Just something woman! '' Hun sukkede roligt for sig selv og fik hurtigt fumlet noget mad sammen til ham. Ikke få sekunder efter stod maden foran ham. '' Now go, stupid. '' Det var typisk. Ingen ordenlig tone kunne føres i huset til hende. Hun bevægede sig ned og hev sin frakke over skuldrene. '' I'm gonna get some more food to you two... '' Hendes moder stemme gik igennem diverse rum '' Hurry! '' Tamara smækkede døren i bag sig.

Der gik et stykke tid før hun stod foran market. Hun skulle finde noget mad, men var det virkeligt hvad hun havde tænkt sig? Næppe. Hun smilede for sig selv, og lod blikket falde på diverse steder med smykker og våben. Selvom hun ikke var kampklar var det alligevel hyggeligt og se hvilket ting folk brugte. '' Oh, it's nice. '' Hun stoppede hurtigt op foran en bod med en masse smukke smykker. En halskæde fangede hendes opmærksomhed. '' How much? '' Hun lod blikket ramme kvinden bag ved. '' 10 gold. '' Tamara's blik var ikke ligefrem det gladeste. '' I don't have that much.. '' Hun smilede til kvinden og forlod boden. Trist nok.. [/color]

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: And who? ~ Naya

Indlæg by Raksha on Tors 6 okt - 17:04

Det var en af de dage hun dumt nok bevægede sig ind til byen. Katlin kom fra byen, så Naya havde tænkt at der måtte være et eller andet facinerende omkring det sted. Nayas hjem var skoven og det ville det altid være, men eventyrlysten nok var hun til at tage herud. Der skete underlige ting. Lige nu gik hun rundt på et form for marked. Det var mærkeligt at folk skulle købe deres ting for at få det. Ved hende, så delte man. Hvis nogle havde brug for mad, så gav man det og det samme med læge hjælp. En flok var bedre en bylivet men heller ikke for alle. Naya var klædt i et par sorte jeans og en tanktop som var en anelse nedringet. De rødelokker krøllede smukt henover hendes ryg og vippede i takt med hendes skridt fremad. Noget fik hende til at stoppe op. En handel som slog fejl. En blond kvinde ønskede en halskæde men havde ikke råd. Det var egentlig synd, men Naya selv havde ingen penge. Let trak hun på skulderen og gik selv nærmere på smykkeboden for at se den halskæde, som kvinden havde kigget på - den var smuk, men Naya ville kunne undvære. Nu var hun heller ikke van til at gå med sådan nogle slags smykker. Så nikkede hun venligt til damen i boden og gik efter menneskepigen, som så lidt trist ud.
"Why are you looking so sad.. I mean you will get it someday If you really want it." Sagde Naya så med et skævt smil på læben, og var ret venlig af natur. Let vippede hun hovedet på skrå, og de lange røde lokker vippede glædeligt med til siden.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
She was wild just like an animal
and untamed like the wind
but her heart was so big
and her mind so great
avatar
Raksha

Antal indlæg : 18
Reputation : 0
Bosted : Where ever Rhaella goes - she goes
Evner/magibøger : right now none

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: And who? ~ Naya

Indlæg by Gæst on Tors 6 okt - 22:16

Hendes blik rettede sig imod stemmen der var rettet imod hende. Hun havde ret i det hun sagde. Hvis man virkelig ønskede noget, så fik man det en dag, blot man kæmpede nok for det.
Hele Tamara's krop vendte sig imod kvinden. Hun var smuk. Det røde hår passede perfekt til hendes hovedfacon. Dog havde hun først lagt mærke til den nedringet trøje. Måske var det en del udfordrende at bære den slags tøj et sted som dette. '' I don't know.. Maybe because my whole life and right now, i'm living in a true hell.. '' Hendes blik bevægede sig ned imod jorden. Ønskede hun virkeligt at fortælle om sin familie? Selvom de behandlede hende som en tjeneste pige og ikke et familie medlem, ønskede hun dem stadig i sit liv inderst inde. Hun ville blot have de ændrede sig. '' Your right. I have a job.. But I'm not earning that much money right now. '' Hendes blik fandt hurtigt tilbage til kvindens ansigt. '' But, can i ask about your name? I'm Elly. '' Hun fik et smil plantet på hendes læber. Det var en svær ting at få frem på Tamara i løbet af dagen, typisk fordi hun arbejdede og derfor ikke havde grund til det.
Hun rakte roligt sin hånd imod hende for at hilse. Naturligt nok ville de fleste mennesker gøre sådan for at hilse på deres med-mennesker og det var netop også det Tamara gjorde.
'' Are you from here? '' Hun var ikke selv herfra, men ønskede dog at flytte væk. Væk fra den familie hun var blevet født ind i. Måske ville de indse hvad de havde gjort og derfor ændre sig en dag. Hun rystede tankerne væk. Det var ikke hvad det handlede om lige nu. Nu handlede det blot om at lære den kvinde at kende.
((Beklager det korte svar. ))

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: And who? ~ Naya

Indlæg by Elizabeth on Fre 7 okt - 17:48

(JEg påminder lige, jeg spiller over denne bruger nu ))

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
avatar
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: And who? ~ Naya

Indlæg by Raksha on Fre 7 okt - 18:59

Naya var van til at tale med folk som hun ikke kendte, så det faldt hende naturligt at spørge en fremmed på gaden, som måske kunne føle sig stødt af et så direkte spørgsmål. Dog fik hun et svar. Det fik Naya til at løfte hagen lettere op og træde et skridt frem ad.
"I'm sorry to hear that." Sagde hun ærligt og stoppede op med nok afstand til at respekterer den personlige grænse. Naya vidste ikke, hvorfor penge betød så meget. Katlin havde prøvet at få hende til at forstå det - men det gik ikke så godt, specielt ikke på træningsbanen. "Well. Some day you will." Prøvede Naya at sige ganske optimistisk.
"I'm Naya. Nice to meet you Elly."
Svarede hun med et anerkendende nik. Så rakte Elly hånden frem imod hende, præcis som Katlin havde gjort. Den fejl begik hun ikke to gange. Her tog hun imod hånden og gav den et fast men ikke voldigt håndtryk før hun tog sin hånd til sig. Blot fordi hun var fra andre egne, betød det ikke, at hun ikke var civiliseret. Var hun herfra... det spørgsmål skulle hun hurtigt finde ud af, ville hun sende en lille hvid løgn ud, eller skulle hun lyde som en eller anden fattigrøv fra skovene.
"I'm not from around here. Me and my twinbrother finally found a nice place not long from here. Close friend of the family after or father lost in a war." Fortalte hun kort og præcis. Det var faktisk sandheden. Let bed Naya sig i kinden og sendte Elly et venligt smil.
"What about you. You look like a woman who is from this town. Tell me. Are there any things here I need to see before I go home?" Spurgte hun og trådte et skridt tættere på. Naya kunne lyse et rum op med sit smil og sit positive syn på verden.
"Oh. And one thing.. When you are in hell. Keep going. Lighter days will come. You will soon see that." Sagde hun og lod blidt sin håndryg glide henover Ellys arm med et blidt strøg.

//Beklager det korte svar :c

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
She was wild just like an animal
and untamed like the wind
but her heart was so big
and her mind so great
avatar
Raksha

Antal indlæg : 18
Reputation : 0
Bosted : Where ever Rhaella goes - she goes
Evner/magibøger : right now none

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: And who? ~ Naya

Indlæg by Elizabeth on Lør 8 okt - 9:53

Tamara var langt fra vant til at tale med folk. Hele hendes liv, fra hendes fødsel og op til nu havde hun altid været vant til hun var indespærret i huset. Livet med andre mennesker, var blot noget hun kun oplevede i få minutter af gangen. Enten hvis hun skulle hente nogle madvarer eller hvis hun fik en smule fritid for sig selv, hvilket ikke var tilfældet her. ’’ Yea, sure you are. ’’ Hun smilede en anelse for sig selv. Selvfølgelig var hun ikke spor ked af det. Tamara havde aldrig været specielt god til at aflæse folk og hun havde bestemt heller ikke tillid til nogle. ’’ Maybe or maybe not. ’’ Tamara’s blik sagde noget helt andet. Måske ville hun få det en dag, måske ville hun aldrig. Det kom an på så mange ting. ’’ Maybe. Awesome name. ’’ Hvad skulle hun egentlig sige til kvinden her? For det første kendte hun ikke spor til hende og for det andet var hun en vildt fremmede person der blot havde taget sig til at tale til hende ’’ Your twinborther? What’s he’s name? I live with my mother and brother. Not nothing to say hurra too… ’’ Hendes blik fandt hurtigt jorden. Det var virkeligt intet at råbe hurra for. At blive holdt i sit eget hjem, af sin egen familie som husholdsker. Som en sølle tjeneste pige. Hendes værelse bestod heller ikke af ret meget. Blot en seng, et klædeskab og et spejl. ’’ No. Not really.. I do’snt know the town here.. I’m always home.. ‘’ Hun sendte et enkelt smil til Naya men rettede blikket tibage til hende, da hun nævnte at lysere dage ville komme, blot man gik tættere ind I helvede. Måske havde hun ret. Måske ville der en dag ske noget nyt godt i hendes liv?
Inden Tamara havde set sig ordentligt om havde hun fået plantet et kys på Nayas læber. Måske var det blot tanken om en andens nærvær der havde tændt hende. Hun så nervøs ned i jorden. ’’ I’m so sorry… ’’ Hun vendte sig om og var parat til at gå. Selvfølgelig ville hun ikke tale til hende mere. En fremmede havde lige kysset hende?

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
avatar
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: And who? ~ Naya

Indlæg by Raksha on Lør 8 okt - 10:20

Hendes broders navn. Ville Laurel virkelig bryde sig om, at hun talte om ham inde  i byen? Ikke at han rigtig kom herud, men hvor intet vover intet vinder.
"His name is Laurel." Svarede hun på det første af hvad Elly spurgte om. Dog valgte hun ikke at spørge ydeligere ind til Ellys familie, det virkede som noget der krævede en del mere tillid end en fremmed kunne give. Let trak hun på skulderen over Elly ikke kendte til nogle specielle ting i byen.
"That sounds a little bit boring... sad." Mumlede hun lettere lavt for sig selv. Ikke dømmende dog. Alt andet end det. Naya var naturlig ikke dømmende for andre end de flokke i skovene, som prøvede at komme i alliance med hendes alfa. Der var en eller anden mærkelig forbindelse mellem dem, som Naya var en anelse nysgerrig omkring. Af alle fremmede i denne by, havde hun valgt at gå i dialog med Elly. Noget ændrede dog hurtigt Nayas tanker ved at sende dem i et kort limbo, før hun havde registreret hvad der var sket. Et kys havde været placeret på hendes læber, og var fjernet igen før hun nåede at gøre noget overhovedet. Lettere overrasket blinkede hun med øjnene, og lyden af Ellys undskyldning lød som fjerne ekko i hovedet på Naya. En naturlig del af Naya var at tænke alle givende situationer igennem før hun tog en handling, men her havde hun knap nok tid til at tænke over fordele og konsekvenser. Dog vidste hun, at hun havde brug for at blive set af andre end sin flok. Set af et menneske. Allyson havde forladt hende for længe siden nu. Det var vel på tide at komme videre, det behøvede ikke at være noget seriøst, men de havde vidst begge brug for at være omkring nogle som kunne se dem.
"Stop.. don't go. You don't have to say sorry." Fik Naya så endelig taget sig sammen til at sige, og luntede let efter Elly. Så greb hun efter Ellys hånd, for at få hende til at vende opmærksomheden over på sig.
"You took me by a surprise. It's nothing to say sorry about." Tilføjede hun og sendte Elly et smil. "You mind kissing me again.. it was nice." Spurgte hun en anelse nervøs.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
She was wild just like an animal
and untamed like the wind
but her heart was so big
and her mind so great
avatar
Raksha

Antal indlæg : 18
Reputation : 0
Bosted : Where ever Rhaella goes - she goes
Evner/magibøger : right now none

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: And who? ~ Naya

Indlæg by Elizabeth on Lør 8 okt - 10:33

Tamara så hende i øjne, da hun fortalte hendes broders navn. Laurel, hvilket var et yderst smukt navn, som Naya’s navn også var. Hun sendte hende et kæmpe smil. Det var på tide at åbne sig op for et menneske. Dette her var chancen. Det her var muligheden for hende at skabe et bånd for en anden person, selvom hendes moder eller egen broder for den sags skyld ville bryde sig om det. ’’ It’s a pretty name. Like yours. ’’ Man kunne tydeligt se hvordan smilede vokset op omkring hendes kinder.
Hun nævnte hurtigt det lød kedeligt blot at være indespærret i hendes eget hus. Selvfølgelig var det kedeligt, men havde hun virkeligt at valg selv? Havde hun det, var hun flyttet for længst, men sådan hang verden desværre ikke sammen for Tamara. ’’ You sound sweet. Thats why i’m telling you a secret. My real name is Tamara. But I’m calling my self Elly in town to remind my father. ‘’ Hun smilede forsigtigt til hende og lagde mærke til hendes blik, der omfavnede hendes øjne efter kysset. Typisk. Måske havde det været yderst dumt at kysse hende. Det havde været en dum ide. Et dumt valg hun havde taget, men det havde føltes rart.
’’ Ofcourse i have.. I’m kissing a stranger. ’’ Hendes blik faldt ned imod jorden, men rettede sig hurtigt bag om imod Naya. Naya havde grebet fat i hendes håndled. Sødt nok og som en normal anden teenager tøs med sin første forelskelse vendte hun sig tilbage. ’’ I’m still sorry. ’’ Det smil Naya sendte hende varmede om hjertet og fik hende hurtigt til at sende et smil tilbage. Mente hun virkeligt det der var kommet ud af hendes mund der? Ønskede hun virkeligt et kys mere? Hun smilede roligt for sig selv og rykkede sin krop tættere på. Kysset skulle være perfekt og selv Tamara aldrig havde kysset nogle anden end Naya nu, måtte hun jo lærer det.
Hun lagde hurtigt hendes hænder omkring Nayas hofter og trykkede hende tæt ind til sig. Uden at sige noget, plantede hun let og roligt hendes læber imod hendes. Den varme fornemmelse ved to mennesker være sammen blussede op i dem begge.
Måske ville det her vise sig at være den del der kunne ændre alt. Lyset i hendes tunnel i mørket.

(Kan jeg mærke romantik? Wink )

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]

I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.

- Elizabeth Leidolf
avatar
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1482
Reputation : 38
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: And who? ~ Naya

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum