Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Gale
 
Dr. Trott
 
Larlii
 
Chester
 
Taliia
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154414 indlæg in 8014 subjects

Perfect day for a swim! (Tamara)

Go down

Perfect day for a swim! (Tamara)

Indlæg by Reign on Fre 7 okt - 17:48

Sted: en sø i udkanten af Firewood Village
Tid: eftermiddag.
Vejr: lunt og vindstille.
Påklædning: [You must be registered and logged in to see this link.] (dog har han skiftet til et par mørkeblå badebukser)
Tag: [You must be registered and logged in to see this link.]


Reign havde en yndlingssø. En sø han havde svømmet i, siden han var helt lille, og som han aldrig blev træt af. Den var ikke så stor, hvilket også var grunden til, at den ikke var et populært mødested for andre end Reign og hans venner, men den var stor nok til dem. Stor nok til at man kunne dykke lidt, dyb nok til at man kunne springe på hovedet fra den lille badebro uden at ramme bunden, alt i alt var den perfekt til en lille flok mennesker, der trængte til en svømmetur.
Reign havde taget sine to nærmeste venner med sig, nogle han havde kendt stort set hele sit liv. Der var Max, en lyshåret, næsten 2 meter høj fyr med et kronisk smil henover læben og et altid godt humør. Så var der Zac - mørkhåret, på højde med Reign og en del mere seriøs end Max. Og så var han helvedes klog, vidste altid alt om alting. Deres forskellige personligheder havde flere gange fået de to op i nogle heftige diskussioner, men det gik altid over igen, for det var svært at være rigtig sur på Max, der mest af alt opførte sig som et uskyldigt og uvidende barn.

Max, der netop var hoppet i, sparkede med benene i vandoverfladen, så der fløj vand op på Zac, der sad på badebroen, stadig fuldt påklædt og med et ben hængende udover kanten. Han tog beskyttende armene op foran sig og skældte ud, "Max, styr dig!"
Max grinede bare, "undskyld, blev prinsessen våd?" og lavede en baglæns kolbøtte. På vejen rundt fik han samlet en håndfuld mudder fra bunden og kastede den over på Reign, der var faldet hen i en ekstase af afslappethed, liggende på ryggen, langsomt gyngende frem og tilbage, når vinden fik vandet til at bevæge sig. Viftede dog panisk med armene i stedet, da mudderklatten ramte ham, faldt mod bunden og fandt vejen op igen efter få sekunder, "fuck dig. Jeg lå lige så godt," beklagede Reign sig, dog med et lille smil, mens han skubbede det våde, mørkeblonde hår tilbage. Max kastede sig tilbage med et dramatisk suk og brugte armene til en langsom rygsvømning, "skal vi ikke lave noget? Kan i ikke huske, da vi legede, det her var en lagune, og der var dræberhajer og sådan noget?"
Reign grinede lidt og fandt vej hen til kanten, hvor han satte sig op og rodede videre i sit hår, der afgav små dryp ned på hans skuldre, "jo, da vi var 7. Jeg tror, vi er lidt for gamle til at lege nu. Eller... Zac og jeg er i hvert fald," han skævede hen til Zac, der bare sukkede opgivende ud som svar.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Perfect day for a swim! (Tamara)

Indlæg by Elizabeth on Fre 7 okt - 18:03

Påklædning: [You must be registered and logged in to see this link.]

Tamara stod inde på værelset. Hun havde formodet sig, at tage bade tøj. For en gang skyld havde hendes moder give hende lov til dette. Hun smilede for sig selv. Måske var de gode mennesker helt inderst inde? Hun hev hurtigt en kjole overhovedet. Selvom det ikke var sommer, kunne man sagens bære tøjet dertil stadig. Hun vendte sig en hel omgang foran spejlet, før hun fik bevæget sig ud af døren. Hun nuppede hurtigt fat i hendes jakke på stumtjeneren og råbte et stort farvel til både hendes moder og broder.
Tamara havde ikke det der kaldes venner, men havde alligevel taget modet til sig og bevægede sig på opdagelse siden hun var helt lille. Hendes brune lange lokker var ikke flade i dag. Tværtimod, havde hun bestemt sig for at krølle dem. Det glatte sædvanlige hår var en anelse kedeligt i tilfældet som her. Hun smilede roligt for sig selv og fik sig selv bevæget imod Firewood Villagde. Det var en lang tur, men den gik hurtigt.

Hendes blik faldt hurtigt over imod de andre mennesker. Hun kunne tydeligt høre hvordan de egentlig morede sig med hinanden. Hun sukkede en anelse for sig selv. Venskaber, hvad var det egentlig? Hun havde aldrig rigtigt kendt til det. Istedet for at bevæge sig imod dem, bevægede hun sig roligt et stykke længere hen. Hun ville helst ikke genere deres morskaber med hendes kedelige humør og ikke menneskelige kontakt. Det var egentlig kun om aften hun havde en tildens til at kunne ligge den triste og ubehagelige personlighed væk. Om aften var hun en helt anden. En morsom, en vild og ikke mindst en ud-fordringsfuld tøs der gik med på det mindste. Måske var det blot tankerne om at hendes familie stadig kunne holde øje med hende? Hendes blik rettede sig imod de 3 personer der sad længere henne.

(Beklager det korte svar :/ Det skal nok blive længere for eftertiden. )

_________________

I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.
avatar
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1342
Reputation : 37
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Perfect day for a swim! (Tamara)

Indlæg by Reign on Fre 7 okt - 19:10

"Gamle skiderikker," sukkede Max bare ud og så kort op mod de kridhvide skyer, inden han lukkede øjnene i. Reign smilede skævt for sig selv og gabte højlydt, inden Zacs stemme afbrød stilheden, "vi bliver stirret på." Han så ikke op, holdte bare blikket nede på sin lille notesblok, han var ved at fylde med kruseduller og skrevne ting, der nu lige faldt ham ind. Reign løftede til gengæld blikket og lod det glide søgende rundt, indtil det landede på en pige, der også havde blikket placeret på den lille gruppe af venner. Hun gjorde ikke noget, stod bare der og så en smule faret vild og malplaceret ud. Ventede måske på nogen?
Reign kunne i hvert fald ikke lide bare at lade hende stå der alene. Måske var hun kommet for at svømme men ville vente, til de var gået. Han bebrejdede hende ikke engang, hvis det var tilfældet - hun var ikke specielt stor, hun var alene, og så var hun en kvinde. At gå hen til tre voksne mænd ville være idiotisk, man hørte trods alt en del om, hvordan mænd skabte dumme situationer, når de var i grupper. Mænd kæmpede en evig kamp om at være alpha, havde Reigns mor altid sagt til ham. Hendes prædikener om, at kvinder var lige så meget værd som mænd, havde betydet meget for ham, og han ville for alt i verden ikke miste de lektioner, hun havde lært ham gennem livet.

Max havde endelig fået øje på hende også, og selv han havde på fornemmelsen, hun gerne ville bade i søen også. "Jeg inviterer hende over," sagde han hurtigt og bevægede sig klodset mod kanten, men Reign rejste sig hurtigt, "åh, nej, nej, nej, du skræmmer hende bare væk. Bliv her."
Det dryppede kraftigt fra hans badebukser, der så ud til at have suget halvdelen af søens vand til sig og hang tungt om hans hofter, mens han gik mod den mørkhårede fremmede. Han kradsede sig lidt på halsen og syntes pludselig, han glemte, hvad han skulle sige. Heldigvis poppede det op i hans hoved igen, sendte signalet videre ned til læberne, og det røg ud, "du må altså gerne komme over, hvis du har lyst. Jeg tror snildt, vi kan få plads til fire i søen," han smilede varmt og stoppede endelig op, et par meter fra hende, så hun ikke misforstod hans venlighed til at være klamme tilnærmelser.

(Det er helt fint, du ^^)

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Perfect day for a swim! (Tamara)

Indlæg by Elizabeth on Lør 8 okt - 10:00

Hendes blik vendte sig hurtigt væk, da hun kunne høre stemmener samle sig. De havde selv blikket imod hende. Måske var det forkert det hun havde besluttet sig for. Altså at stirre på dem, beundre dem. Måske var det blot tanken selv om at have en person så tæt ind til sig på livet, at man havde tillid til dem. Hun smilede roligt for sig selv, da hun kunne se en af herren bevæge sig imod hende. Hvad skulle hun sige? Hvad skulle hun gøre? Hun rettede hurtigt men roligt på den sorte kjole. Den skulle sidde perfekt. Hans stemme mødte hende et par meter centimeter fra hende. Han nævnte sødt at hun godt måtte sætte sig over med dem. At de havde plads nok til flere personer, eller nærmere at der var plads til flere i søen end blot dem. Hun smilede roligt for sig selv og nikkede til Reign. '' Meget gerne. Men jeg vil heller ikke være til besvær for jer. I ser ud til at hygge jer meget. Er i sikker på i gerne vil have endnu en over til jer? '' Hun lød yderst nervøs i stemmen og inden hun havde set sig om, havde hun rakt hånden imod hende. '' Mit navn er Elly. '' Som sædvanlig præsenterede hun sig selv som Elly. Hun ville stadig ikke kendes ved Tamara, da det var det navn hendes moder havde givet hende. Navnet Elly stammet fra hendes fader som døde kort efter fødslen af hende. Selvom hendes mor ikke selv havde givet hende navnet Elly, havde hun selv taget det hende. Hun var stadig sikker på, at hvis hendes fader havde været her den dag i dag, havde tingene set meget anderledes ud. Måske havde hun ikke været den tjeneste pige hun var den dag i dag. Hun rystede kort på hovedet for at få tankerne retterede i gruppen af de andre mennesker der sad længere henne. Det var en sød tanke at invitere hende med over til dem. Det skulle nok blive spændende.
Hun trykkede hendes håndklæde tæt ind til sig og fuldte efter Reign.

_________________

I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.
avatar
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1342
Reputation : 37
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Perfect day for a swim! (Tamara)

Indlæg by Reign on Lør 8 okt - 12:40

Hendes reaktion var bedre end forventet. Hun virkede ikke nervøs ved ham overhovedet, faktisk virkede hun modig og social. Reign nikkede hurtigt og trak på skuldrene, "selvfølgelig. Jo flere, jo bedre," hans mund var fortsat åben, da han ville præsentere sig selv, men den fremmede pige kom ham i forkøbet, og selvom han kort så lidt paf ud, og blikket flakkede fra hendes ansigt og ned til hånden, så var smilet hurtigt tilbage igen. Han greb Ellys hånd, gav den et mildt tryk, "Reign. Hej."
Reigns liv havde været mere eller mindre kaotisk det sidste stykke tid, og han havde gjort sig mange bekendtskaber, han på mange måder fortrød. Men Elly, hun virkede sød. Og så virkede hun... menneskelig. Hvis hans racekendskaber ikke var helt ude at skide, så var hun et menneske, præcis ligesom ham. Menneskebekendtskaber var nu dem, han var mest tryg ved. Mennesker var rare, mennesker havde følelser og var ikke bange for at vise dem, og mennesker kunne stå sammen, når det virkelig gjaldt. Og det var til trods for, de var svage i andre racers øjne.
"Kom, så præsenterer jeg dig for de to andre," Reign smilede, nikkede hen mod sine venner, og gik så derhen. Max var hurtigt oppe af vandet igen og gik dem halvt i møde. "Den dame, den dame, hvad skylder jeg æren?" han bukkede dybt for hende, vandet fra hans hår dryppede ned på hendes sko.
"Det er så Max," sukkede Reign ud, der efterhånden var vant til, at Max skulle gøre sit føstehåndindtryk til noget, som folk skulle huske. Han nikkede hen mod Zac, der ikke havde rykket sig fra sin plads på badebroen. Han så kort op på hende med førte lige så hurtigt opmærksomheden tilbage til sine skriblerier uden et ord. "Og surmulen derhenne er så Zac. Du skal ikke tage dig af, at han virker lidt optaget, sådan er han bare," Reign trak Max væk fra den nytilkomne og skubbede ham på ryggen i søen, inden han selv hoppede i i et bombespring, der sprøjtede ud til alle sider, inklusive på Zac, hvis blik lignede noget, der kunne dræbe.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Perfect day for a swim! (Tamara)

Indlæg by Elizabeth on Lør 8 okt - 12:55

Tamara blev overrasket trykket i hendes hånd, men smilede blot. Det var alligevel en sød måde at tage imod hende. Hed han Reign? Sødt navn alligevel. '' Sødt navn. Hvad betyder det, hvis jeg må spørger? '' Hun vendte hovedet en anelse på skrå. Hun forventede egentlig ikke et svar fra ham om det. Måske anede han ikke selv betydningen af sit navn? Tamara var et træ. Betydningen af et træ var hendes navn. Mystisk nok hun netop havde fået det navn. Måske var hun blevet født nær et træ? Hun rystede roligt på hovedet på sig selv og fuldte efter ham i sandet. Hun kunne tydeligt mærke varmen i sandet. Det var alligevel rart. Hun lagde hurtig mærke ved en enkelt ting ved ham. Hans menneskelig del var rent faktisk menneske. Selvom Tamara ikke havde mødt så mange forskellige væsner, havde hun alligevel mødt nogle enkelte der ikke altid havde været venlige overfor hende.
Hendes blik landet hurtigt på Max da han gik dem i møde. Han var flot og ikke mindst våd. Hendes reaktion på hans hilsen og ikke mindst vandet på hendes fødder forskrækkede hende en smule, men hun gemte det væk. '' Et par søde herre som jer, kan man vil ikke sige nej til. '' Hun sendte ham et typisk kækt smil, som hun ville gøre hvis hun havde været ude i byen som Elly om aften. Reign havde allerede fortalt hans navn, inden han selv havde fortalt det. '' Max, nydeligt navn. Jeg er Elly. '' Hun rakte hånden imod ham og ventede blot på et håndtryk fra ham. Selvfølgelig forventede hun intet fra ham. Hendes blik faldt imod Zac der sad på broen. Reign nævnte også hurtigt hans navn. Zac. '' Heya Zac! '' Hun løftede hendes hænder op imod vejret og vinkede let til ham. Han skulle selvfølgelig også følge sig hilst på. Hendes blik samlede sig dog hurtigt imod Max og Reign. Reign havde travlt med at skubbe Max i vandet, efterfulgt at hans eget spring der fik vand til at sprøjte over alt. Hendes blik faldt tilbage på Zac med et fnis. '' Lidt vand skader vil aldrig. Vil du med i vandet? Jeg har aldrig badet før, måske lidt hjælp fra dig vil hjælpe? '' Hun smilede roligt til ham. Hun hev hurtigt sin kjole overhovedet og lagde håndklædet på jorden med den. Hun rakte roligt en hånd imod Zac. Måske ville han tage imod den og rent faktisk hjælpe hende. Hun havde aldrig rigtigt badet før, blot dyppede sine fødder i vandet, men nu havde hun mulighederne for det. En tur i vandet med tre flotte drenge var intet man sagde nej til.
(Badetøjet: [You must be registered and logged in to see this link.] )

_________________

I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.
avatar
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1342
Reputation : 37
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Perfect day for a swim! (Tamara)

Indlæg by Reign on Tirs 11 okt - 20:09

Reign så pludselig tænksom ud, "det... ved jeg faktisk ikke. Det må jeg hjem og spørge mine forældre om en dag, og så vender jeg tilbage til dig," sagde han med et smil, inden han skubbede Max i vandet, der lige præcis ikke at nåede at placere et kys på Ellys hånd.
Zac reagerede ikke på hendes hilsen og heller ikke synderligt meget på hendes ellers venlige efterspørgsel. "Nej," brummede han bare uden at se op og veg en smule væk fra hendes hånd. Reign, der havde fundet vej op til overfladen igen, rystede let på hovedet af Zac. Han havde altid haft lidt svært ved at forstå ham - og alligevel var der gange, hvor de var fuldstændig enige. Han kunne godt snakke med mennesker, når han havde lyst, faktisk havde han bevist, at han var fænomenal til smalltalk. Men når han ikke gad, virkede han bare som en kæmpe idiot - som han gjorde nu.

Max spyttede vand ud af munden i en lang men kortvarende linje, "årh, kom nu, Zac. Du får aldrig en kæreste med den attitude," han ignorerede Zacs irriterede stirren og flyttede sin opmærksomhed hen på Tamara, "jeg er professionel bader, og så vil jeg altid gerne hjælpe en kvinde i nød."
Reign havde sommetider ligeså svært ved at forstå Max. Altid så flirtende til trods for han var gift - lykkelig gift endda - men nogle gange havde han på fornemmelsen, at Max ikke selv var klar over de signaler, han udsendte. Reign lavede en bevægelse med armen i vandoverfladen, der resulterede i en bølge af vand i hovedet på sin lyshårede ven, "hold nu mund, Max." Han svømmede hen til badebroen og lod sig hvile foran Elly med armene lagt over kors på det mørke træ, "du kan forhåbentligt svømme?" et spørgende smil formede sig henover hans ansigt, og et efterfølgende grin lød, "for jeg tror ærlig talt, vi ville være elendige i en... uheldig vandsituation. Livreddere bliver vi aldrig."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Perfect day for a swim! (Tamara)

Indlæg by Elizabeth on Tirs 11 okt - 20:23

Tamara så roligt på Reign. '' Lad os finde ud af det sammen en dag. '' Et smil samlede sig på hendes læber. Han var alligevel en anelse kær den dreng.
Tamara havde ikke ligefrem forventede det store fra Zac, men hun havde håbet på et venligt svar fra ham. Hans vrisse da han svarede navn overraskede hende en del og fik hende blot til at trække sin hånd tilbage. Var der noget galt? Havde hun gjort noget forkert siden han havde det på den måde? '' Det må du undskylde. '' Hendes stemme havde en snært af tristhed i sig. Det havde ikke været hendes mening at genere ham. Måske var det blot bare ikke han dag den dag i dag. Hendes blik faldt dog hurtigt over til Max, da hans kommentar om at han ingen kæreste ville finde med den attitude kom frem. Egentlig havde han jo ret i det, men hvis Zac i virkeligheden bare ikke ønskede at hun var nær ham, forstod hun det godt. '' Han behøver skam ikke Max. Det er ikke altid man lyster det andre lyster. '' Hendes smil samlede sig et kærligt smil imod Zac men også Max. Han skulle skam ikke føle at hun ikke brød sig om ham.
Inden Tamara selv havde nået at reagere på hans kommentar, om at han sagens kunne hjælpe fangede Reign hans opmærksomhed. Kæmpede de om hendes opmærksomhed eller? Han spørgsmål om svømning ændrede hurtigt hendes opmærksomhed. Hun havde aldrig badet før, blot dyppet tæerne. Hun havde aldrig haft mere tid end det. Hun rystede på hovedet og rettede blikket ned imod Regin. '' Nej.. Ikke rigtigt. '' Hun sendte et halvt smil til ham forsigt. Hvad ville han ikke tænke om hende nu. Hun satte sig forsigtigt ned ved siden af ham på badebroen. '' Jeg tror, at hvis vi alle samarbejder, skal det hele nok gå. '' Uden at tænke længere over det havde hun skubbet sig selv ned af bade broen og imod vandet. Plasket fra hendes krop der ramte vandet kunne tydeligt mærkes hos Reign. Hurtigt fik hun sig selv bragt til overfladen. Der gik ikke lang tid før hun lod sine hænder hive imod noget at holde fast i, uden hun lagde mærke til det havde hun allerede hevet fat i Reign.

_________________

I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.
avatar
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1342
Reputation : 37
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Perfect day for a swim! (Tamara)

Indlæg by Reign on Lør 15 okt - 18:31

Reigns smil forsvandt, og han kradsede sig flovt i håret, "åh. Nå." Han havde ikke regnet med, hun rent faktisk ikke kunne svømme. Hvem kunne ikke svømme nu til dags? Reign kunne, og han havde ikke engang set havet før. Måske havde pigen bare ikke haft muligheden. Hm, det var næsten synd. At bade var noget af det mest beroligende. Med mindre ens venner var med, for så betød det vandkamp, uventede vandangreb i hovedet og at blive holdt under vandet. Sjovt men mildest talt noget anti-beroligende.

Men smilet vendte tilbage, som det jo så tit gjorde. Hendes holdning var positiv, så der var måske slet intet at være flov over alligevel. "Vi må krydse fingre," Reign slap badebroen igen, brugte sine arme til at holde sig i ro over vandoverfladen og holdte afventende blikket på Elly, som hun lod sig falde ned i vandet. Han var ikke nervøs for, om hun kunne svømme, de fleste lærte det forholdsvist hurtigt, men alligevel fjernede han ikke blikket fra hende... bare for en sikkerheds skyld.

"Det går da meget g--" begyndte Reign men blev afrudt, da Ellys hev fat i ham. Han komplimenterede det hurtigt ved selv at lægge en arm om livet på hende, parat til at hive hende opad, hvis hun skulle få brug for det. Hans anden arm bevægede sig i hurtigere bevægelser for nu ene at kunne holde ham oppe. "Har du fat i teknikken? Er du okay? Skal jeg... gøre noget?" spurgte Reign og forsøgte at forholde sig rolig og sammenfattet, selvom præstationsangsten begyndte at vise sig. Det skete hver gang, han forsøgte at hjælpe folk. Han ville så gerne gøre det godt, og nogle gange gjorde det ham bare så pisse nervøs, at det endte med at gå helt galt.
"Skal jeg lære dig crawl? Eller skal vi starte i de små med hundesvømning?" grinede Max, der svømmede om bag dem, under dem og dukkede op foran dem igen med sit store, sædvanlige, drengede smil.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Perfect day for a swim! (Tamara)

Indlæg by Elizabeth on Lør 15 okt - 22:49

Måske var det i virkeligheden ret pinligt, at hun faktisk ikke kunne svømme. De fleste kunne det allerede fra barneben af, men hun havde aldrig haft muligheden for at lærer det. Det eneste slags vand hun havde haft muligheden for at være helt tæt med var fra en spand. Hun sukkede lydløst for sig selv. Så han ned på hende grundet til det? Var det virkeligt så slemt? Hun rystede hurtigt de negative tanker væk. Det kunne ikke lade sig gøre at det altid var det der skulle flyde rundt i det kønne ansigt. '' Ja. '' Hendes ja var et yderst stille ja. Selvom hun var sikker på han nok skulle være der for hende, var tvivlen der stadig inderst inde. Tillid til andre mennesker var aldrig noget hun havde haft meget af.

Hun kunne godt høre hans stemme under vandet, der var på yderst tæt på at sige at det gik meget godt, men det gjorde det ikke. Hun havde allerede grebet fat i ham for at få hold i noget, eller måske var det blot for nærvær fra en anden person? Nej.
Hans arm omkring hendes liv gjorde intet, tværtig imod. Det gjorde hende blot glad at vide han var der og ville rede hende hvis der skete noget. '' Så længe du blot bliver her. Så er jeg tilfreds. '' Man kunne dog godt ane en smule frygt i hendes stemme. Det var trods alt stadig også første gang hun svømmet. '' Men jeg begynder langsomt at se teknikken med jer.. '' Max stemme fangede hurtigt hendes opmærksomhed med hans kommentar. Havde han virkeligt brug for at sige det? Ikke alle var verdens mester i alting. Hun vrissede roligt og kært af ham. Hun lignede blot en mus der forsøgte at var en farlig tiger overfor ham. '' Jeg har behov for hjælp, ikke irriterende kommentar. '' Hun rettede sit blik tilbage til Reign. Han havde mere fornuft i hovedet end Max og Zac nænnede dem slet ikke et blik. Var det virkeligt sådan nogle mennesker en fyr som Reign hang ud med? Hun ville ikke dømme ham, så hun rystede hurtigt tankerne væk.
Inden hun havde set sig om, var hendes hånd landet på Max ansigt parat til at presse ham under vandet som lidt sødt hævn, hvilket hun bestemt også fik gjort i få sekunder. Hun kunne ikke få sig selv til det i længere tid. Så snart hun havde givet slip på hans hoved gav hun roligt slip på Reign med den ene hånd og hev Max op med den samme. '' Det må du virkeligt undskylde. '' Hendes blik sagde tydeligt hun var ked af det. Hun slap Reign og hev fat i badebroen der var bag dem. Hun hev hurtigt sig selv op og satte sig blot på kanten. '' Måske er det bedre jeg er her. Så skader jeg ingen af jer. '' Hun smilede roligt og nervøs til dem.


_________________

I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.
avatar
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1342
Reputation : 37
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Perfect day for a swim! (Tamara)

Indlæg by Reign on Fre 21 okt - 20:45

"Godt. Det er slet ikke, så svært, når man først kommer i gang," Reign smilede mildt til hende, inden blikket blev rettet mod Max, der som sædvanlig skulle vise sig frem. Elly svarede ham igen, hvilket fik Reign til at smile. Så kunne han lære det, kunne han.
Han grinede storsmilende, så de hvide tænder kom til syne, da Max blev presset under vandet, og tørrede sine øjne for tårer, "årh, nej, nej, du skal ikke undskylde. Den bøv fortjente det." Han slap hende forsigtigt.

Max hostede svagt efter at være ladet komme op og få luft igen. Det var ikke længe, Elly havde holdt ham under vandet, men det havde været uventet, så han havde alligevel kommet til at sluge noget vand. "Bøv? Hvem kalder du en bøv?" Han så kort op på den nyankomne pige, der havde bevæget sig op af vandet igen, inden hans blik faldt tilbage på Reign, "det skal du få betalt."
Og snart var de to i en barnlig kamp om, hvem der var stærkest og kunne holde den anden person under vandet i længst tid, inden den anden bevægede sig fri. Kampen var forholdsvist lige i starten, men Reign fik hurtigt overtaget, for selvom Max var højere end ham, var han lige dét mere ranglet. Lidt havde Reign da fået ud af at arbejde i en bager så længe; armmuskler.

"Jeg overgiver mig, jeg overgiver mig!" hev Max efter luften, da Reign lod ham komme op over vandets overfladen igen, og svømmede hen til kanten. Reign stak armene i vejret, "og vinderen er Reign Simmons! Den uovervindelige mester!" hvorefter han grinede og selv fandt vej op på land. Et par hjemmesmurte sandwiches blev fundet frem fra hans rygsæk, der lå placeret på græsset ved siden af hans tøj. Reign fandt sig til rette på badebroen mellem Elly og Zac, gav ham den ene og splittede den anden i to mellem ham selv og Elly, "håber du kan lide kalkun."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Perfect day for a swim! (Tamara)

Indlæg by Elizabeth on Fre 21 okt - 21:53

'' Slet ikke svært? Jeg var lige ved at drukne menneske! '' Tamara lød hverken vred, eller fusteret men glad i stemmen. Selvom hun ikke kunne svømme, havde Reign været der for hende, som en rigtig ven. Men var de venner, eller blot bekendte? Hun smilede kort for sig selv. '' Selvom han inderst inde fortjente det, burde jeg stadig ikke have gjort det. Er det ikke godheden, der gør os til mennesker? '' Hun smilede forsigt til Reign. Hvad hvis han syntes hun var helt enormt mærkelig, og intet ville have med hende at gøre længere? Forhåbentlig var han vel forstående overfor hendes andet syn på tingene, end det syn han havde.

Max kom hurtigt op til overfladen, at se ham spytte vand ud af munden gjorde hende blot en anelse nervøs for hvad der virkeligt kunne have sket med ham. '' Jeg håber du er okay igen Max. '' Et lettere blik fandt sig frem til Tamaras øje, med et smil med hjælp. Forhåbentligt var han okay igen, og var ikke ved at dø.
Hun kunne tydeligt se hvor glade de to drenge var for hinanden, et venskab der ikke kunne brydes. Selvom de begge var barnlige med deres leg, var alt hun blot kunne tænke på egentlig, at de havde det sjovt med hinanden. Det var blot det vigtigste. '' Hm, hvad laver du normalt Zac? '' Tamara vendte hovedet imod Zac, for at få en smule kontakt med ham. Måske havde han lyst denne gang, til rent faktisk at svarer hende på spørgsmålet.

Max råbte tydeligt at han overgav sig. Var han virkeligt så svag? Eller var han blot en bange tøsedreng? Tamara smilede roligt for sig selv, inden hun fik sig selv til at ligge mærke til, at de begge havde bevæget sig op på land. Hendes blik fangede hurtigt begge deres kroppe, hvilket var naturligt.
Reign plantet sig ved siden af både Zac og hende. Han rakte hende pænt halvdelen af en sandwich med kalkun i. Hans spørgsmål efterfølgende overraskede hende ikke ligefrem, men alligevel. Hvem kunne dog ikke lide den slags? '' Jeg elsker det! '' Hun fik hurtigt taget at par bider, efterfulgt af ren nydelse i munden. '' Mhm! Det smager godt! '' Tamara var ikke ligefrem charmerende, sådan som hun talte med mad i munden. De fleste mennesker ville have rykket sig en del væk, eller blot have været ubehøvlet og råbt af en. Hun sank hurtigt inden hun åbnede munden atter engang for at tale.
'' Hvad laver i normalt, på en dag som dette? '' Hvad lavede det egentlig? Hendes normale dag, var langt fra som deres, sikkert.

_________________

I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.
avatar
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1342
Reputation : 37
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Perfect day for a swim! (Tamara)

Indlæg by Reign on Tors 27 okt - 14:05

Reign åbnede kort munden kun for at lukke den igen og se tænksomt frem for sig. "Jo, det er det vel. Men så igen; der findes også onde mennesker." Det var en større diskussion, hun kastede sig ud i, for Reign havde meget på sinde, når det gjaldt snak om racer, især mennesker. Der var ingen tvivl om, at mennesker var de eneste, der var født med en definitiv etik om, hvad der var rigtigt, og hvad der var forkert. Hans forældre forskede i racer og skrev om dem, og de havde blandt andet fundet ud af, at selvom man placerede et medlem af en specifik race hos medlemmer af en anden race, så ville de stadigvæk være anderledes. Deres eksperiment havde indeholdt en dæmon, der var vokset op hos elvere, og trods dæmonen ikke gjorde sin "familie" noget, så dræbte den stadigvæk, trods den ikke havde lært det nogle steder fra, og dens tankegang var dæmonisk, ikke elvisk. Gener betød meget.

Zac lignede en, der havde lyst til at smække Elly én. Hans koncentration lå i krusedullerne, og hun brød den. "Hør, jeg er ikke interesseret i nye venner, så det kunne være fantastisk, hvis du ville flette næbbet," svarede han sammenbidt uden at værdige hendes et blik. Reign sagde intet til det. Zac var helt sin egen - hvis han ikke var interesseret i en person, gjordn han det tydeligt, og selvom han gjorde det på en strid og ufølsom måde, så måtte man respektere hans ærlighed.

"Når vi mødes, laver vi alt muligt. Svømmer, tager på markedet, går en tur i skoven--" forklarede Reign og blev afbrudt af Max' stemme, der lød fra vandet, som han var hoppet i igen, "drikker os i hegnet!"
Reign grinede let og sparkede vand på sin lyshårede ven, "også det." Han tog en bid af sin hjemmelavede sandwich og lænede sig en smule tilbage på badebroen med armen som støtte. Det var godt badevejr i betragtning af, at det var efterår. Der lå også en vis charme i, at søen var fyldt med nedfaldne, brune blade, og græsset ikke var helt lige så grønt, som det plejede at være. Efterår var måske vådt og kedeligt men ikke usmukt. Han så spørgende på Elly, "hvad med dig? Finder du ofte tabere at hænge ud med?" og smilede drilsk med vandet dryppende ned fra håret.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Perfect day for a swim! (Tamara)

Indlæg by Elizabeth on Tors 27 okt - 16:32

Tamara havde aldrig kendt noget til andre væsner, som dæmoner eller vampyrer. Hun havde været indespæret det meste af hendes liv, så overhovedet muligheden for at have mødt et andet væsen havde ikke ligefrem været en mulighed for hende. '' Sandt nok. Men det der gør os gode, er den kærlighed vi giver til andre. '' Tamara smilede roligt imod Reign. Hun ville helst ikke sige noget forkert, i hensyn til at skræmme ham væk. Hvad hvis de en dag mødtes igen efter dette møde? Hun rystede på hovedet, for at få den negative tanke væk. Han havde ret i der også fandtes onde mennesker, men hvad gjorde os onde? Vores handlinger? Hun havde ingen ide om det. Hun smilede blot til Reign.

'' Hm, jeg beder dig ikke bruge tid på mig, men blot være en anelse venlig. '' Hun smilede roligt til Zac. Der var ingen grund til overhovedet at flippe ud på ham, for hvad ville hun få ud af det? Intet. Hun respekterede blot at han ikke lystede at tale, mere var der ikke i det. Hun kunne ikke rigtigt tillade sig at blive vred, for det var som at sige hun bestemte hvilket mennesker han skulle snakke med.

Hun lyttede roligt til Reign stemme, der svarede på spørgsmålet om hvad de normalt fortog sig. Han nævnte de normalt svømmede som dette. Også om vinteren? Hun rystede hovedet kort, selvfølgelig ikke, det ville være alt for koldt til den slags.
Max stemme afbrød Reign i at nævne alle de ting de fortog sig. Istedet for at blive irriteret, grinede hun blot. Det var nu en anelse sjovt han nævnte alkohol. Hvor mon de gjorde det? På en bar eller blot et almindeligt hus? Hun arbejde selv på en bar, så at kende til alkohol var ikke en ny ting for hende. '' Fornuftigt da. '' Hun smilede roligt til dem begge.
'' Normalt er jeg tjeneste pige for min bror og mor. Det er en yderst sjældenhed at jeg får lov til at begå mig uden for, i deres vågne timer, og når jeg får lov til det, bevæger jeg mig lidt omkring. Denne dag stødte jeg jo på jer. '' Et lille grin satte sig over hendes læber. '' Og om natten er jeg bartender på Det Brændende Træ. Måske i skulle komme der en dag? Jeg vil mægtigt gerne byde jer på en drink. Selv dig hr. surmule! '' Hun smilede til dem alle.

_________________

I have become my own version of an optimist.
If I can't make it through one door, I'll go through another - or I'll make one on my own.
Something terrific will come no matter how dark the present.
avatar
Elizabeth
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1342
Reputation : 37
Bosted : Sunfury City - Sunfury Castle
Evner/magibøger : Skinwalking & Age chaning

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Perfect day for a swim! (Tamara)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum