Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Larlii
 
Gale
 
Dr. Trott
 
Taliia
 
Chester
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154446 indlæg in 8017 subjects

Friends that harvest together, stay together - Razor

Side 1 af 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Reign on Tors 27 okt - 2:51

Sted: Reigns have.
Tid: eftermiddag.
Vejr: lunt og vindstille.
Påklædning: mørke jeans, grønternet skjorte og brune vandrestøvler.
Tag: [You must be registered and logged in to see this link.]


Efterårsfarverne var for alvor på vej frem, og synet af de orange blade, fik Reign til at tænke på, at det efterhånden måtte være sidste udkald for de gulerødder, der lå plantet i den lille have, der lå placeret foran hans hytte. Reign var langt fra den store gartner, faktisk havde han ikke sået et eneste frø, inden han flyttede fra sine forældre. Men haven havde med det samme inspireret ham, og da den for første gang for tre år siden stod i flor, blev han forelsket i de lækre, friske og ikke mindst gratis råvarer, der kom ud af det. Al mad blev lige dét bedre lavet af råvarer, man selv havde sået, sørget for og høstet.
Han havde arrangeret et møde med sine to bedste venner, Max og Zac, og var kun lige vendt hjem fra sit nyligt anskaffede arbejde som latrinrenser, inden de alle mødtes i haven. Det var langt fra et ønskejob - Reign kastede op hele to gange den første dag på jobbet, og hvis det ikke var, fordi det gav en okay løn, og han virkelig havde brug for pengene, var han skredet for længst. At synke dybt nok til at fjerne folks efterladenskaber var et hug i hans stolthed, men det gik alligevel - i hvert fald indtil han fandt noget andet, noget bedre og noget mindre ildelugtende.

Reign tog sig et bad, inden han sluttede sig til sine venner, og rullede ærmerne op på sin grønne skovmandsskjorte, der matchede de sprudlende gulerodstoppe, som stod op af jorden, stadig mudret fra morgendagens byge. En del af gulerødderne var mildest talt uappetittelige at se på - tydeligvis hevet alt for sent op af jorden - og blev skrottet, men de gode af dem endte i en spand og var lige til at sætte tænderne i.
"So what are you gonna make of those? Carrot cake?" spurgte Zac roligt efter at have smidt endnu en i spanden, hænderne tilsølet med jord. Han fjernede noget af det sorte hår fra øjnene overraskende yndefuldt i betragtning af, at han ikke kunne bruge fingrene. Reign trak på skuldrene og tørrede en dråbe sved fra panden, "erh... I was thinking pie, actually. Like, with a bit of zucchini and maybe some ham in it. I don't know." Zac nåede ikke så meget som at overveje et svar, inden Max' stemme lød, begejstret som sædvanlig, fra den modsatte side af haven, "look at this one! It's retarded!" Han holdt en gulerod, der så noget deform ud, fra sin udstrakte arm og førte den ind til øret med et tænksomt blik, "what? Yeah? Oh, okay. I'll tell him," hævede så et øjenbryn, smilede skævt og dinglede den foran Zacs ansigt, "it says it likes you. It says you're like a beautiful, delicate flower and it wants you... nooooow." Zac rev den gulbrunlige undskyldning for en gulerod ud af sin lyshårede vens greb og smed den hen i bunken med de andre fejlgulerødder, "fuck you." Reign grinede af dem og hev endnu en orange grøntsag op af jorden, "I can't believe you're the only one here who's married. You're the most childish person I know." Max svarede ikke igen, poserede i stedet med trutmund og en hånd på hoften som for at indikere, at det var hans gode udseende, der havde skaffet ham en kone. Reign vidste nu godt, hvorfor Max havde held i kærligheden. For til trods for han var barnlig af helvedes til, så var han også en god fyr, sjov, opmuntrende, energifuld. Og det faktum, at han ikke ligefrem så forfærdelig ud, hjalp også til. Det var svært ikke at kunne lide Max.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Razor on Tors 27 okt - 10:18

❈ Påklædning: Et par sorte ret hullede bukser, og en mørkeblå og hvid ternet skjorte. Som sædvanligt har han bare tær, og sit halsbånd om halsen.


Skabe kaos - det var hvad Razor var bedst til, men det var også hvad han havde øvet sig mest på gennem tiden. Selv når det ikke var meningen at det skulle ske, så skete det alligevel - lige som nu. Han havde lavet en scene, midt i Firewood - folk var blevet sure, og fordi Razor som sædvanligt var kommet til skade i processen var han blevet nødt til at søge et andet sted hen for ikke at blive gemt væk i en kælder igen eller miste hovedet til en af de vagter der til sidst var kommet rendende. At sætte høns på spyd og sætte ild til et brændeskur var åbenbart ikke noget der faldt i god jord ved byens beboere.

Hans egentlige plan med at tage til Firewood havde nok heller ikke været meget bedre - okay måske, men han var langsomt blevet opslugt af dæmonen i sig, kedsomheden trak den ofte frem, og når man kedede sig fandt man på underholdning - og dette var hvad han fandt mest underholdende.
Han vidste godt at retningen han gik var forkert - men kun fordi et simpelt menneske havde sagt det, så hvad var det for noget at overholde? Sådan et væsen burde ikke have kontrol over ham, slet ikke. Så det var den vej han var gået alligevel - især fordi duften om dem omfavnede hans sanser og drev ham videre. På trods af en forvredet ankel der tydeligt ikke burde udsættes for den mindste smule vægt, smerten fra den stak hele vejen op gennem kroppen for hvert skridt. Men han ignorerede det fuldstændig. Hovedpinen havde også meldt sig, men det skyldes sikkert det slag han havde fået i hovedet fra en skovl en mand forsøgte at drive ham væk med tidligere.

Han stoppede op med blikket mod den lille hytte et lille stykke fremme - dog var det stemmerne han var mest opmærksom på. Der var ikke kun en at finde - hele 3 personer var til stede. Det var kun engang imellem han lige fik et glimt af en af dem, fra om hjørnet på hytten. Reign stille kunne han genkende - Max stemme kunne han genkende, den sidste var ukendt. Fantastisk.
Et lille grin slap ud over hans læber i det han rettede blikket lidt ned mod sin hånd, som indeholdt et efterhånden knust hønsehoved. Han kastede det til siden og skulle lige til at fortsætte med at gå, men i stedet for at komme frem - måtte han kysse jorden da hans fod ikke var enig i den bevægelse. " Stupid.. " knurrede han arrigt og sparkede ud mod en gren der lå på jorden, som om den havde været skyld i at han var faldet.
" Come on Razor lets have some fun.. you're not letting those bastards ruin your are you? " Sagde han så bare i en lavt, og smilet fandt vejen tilbage på hans læber. Han skævede lidt mod hytten igen, menneskene der var der. Men fik sig så skubbet på benene igen og trådte nærmere. Det var da også besværligt at gå med en ødelagt ankel. " Behave your stupid thing.." han måtte kort stoppe op og stod et øjeblik og rykkede frem og tilbage på de bare fødder - som efterhånden skreg efter at få lov at blive pakket ind i varme. Han var i en ren og skær irritation over at det ikke virkede som han ville have det til. Han kunne jo ikke springe rundt og lege hvis han ville falde hver gang han forsøgte at gøre andet end at gå.

" Wait a second? Are you guys having a party without me? " Spurgte han så bare, da han var på en tæt nok afstand. Egentlig kunne han virke rimelig meget som i sit normale Razor, men der var alligevel en undertone i hans stemme der sagde at det ikke var tilfældet. Og smilet der formede sig om hans læber afslørede også at han ikke var helt ved sine fulde fem. Eller også så var han? Det kom jo lidt an på hvilken del af ham man ville have et svar fra. Det værste var at Razor selv, fandt det hele en smule underholdende, også selvom fornuften skreg om at få lov at være med, stoppe ham i hvad der så end kunne komme til at ske.
Han tog kort et par skridt tættere, mens hans blik flakkede lidt fra den ene til den anden - til den tredje. Det endte dog med at være fæstnet en smule mod Reign, og få sekunder efter melde et lille grin sig - havde man været i tvivl, så ville man nok ikke være det længere, for det var et rimelig dæmonpræget grin.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Reign on Tors 27 okt - 19:24

Reigns øjne spilede sig op til et par store, runde kugler, da den velkendte stemme lød bag ham. I bare et enkelt sekund var der håb - håb for at stemmen tilhørte en anden, der bare havde en lignende stemme, at han kun hørte det, han inderst inde gerne ville høre - men det sank drastisk, da han fik øje på ejeren af stemmen, og hans ansigt forvred sig i en grimasse, der fik det til at se ud som om, han havde set et spøgelse. Max så først overrasket ud men efter at have skævet hen til Reign, set forfærdelsen i hans ansigt, forvandlede hans eget blik sig til et noget mere irriteret ét af slagsen. Zac lod sig ikke påvirke af sine venners ansigtsudtryk - selv lignede han mest en, der kedede sig og ventede utålmodigt på at få en introduktion til, hvem denne nye person var.

Reign kunne genkende noget i Razors blik fra førhen. Fra dengang han fik ham fyret. Dæmonen var fremme igen, og hvis han kendte drengen nok, så var den ude for at lege. "Co-could you, uhm... go inside? Just for a second?" spurgte han så roligt som muligt sine venner, selvom det var tydeligt, han var påvirket af den nylige persons ankomst. Razor tog kontakt til ham trods forbuddet, og hvis det ikke var nok i sig selv, så gjorde han det også i sin dræbermaskineform. Hvis han gjorde Max eller Zac noget, ville Reign ikke ane, hvad han skulle gøre af sig selv.
Max virkede først imod idéen om at gå ind. Han var mildest talt vred på Razor og brød sig ikke om at efterlade sin ven med ham helt alene. Men samtidig kunne han høre, at han mente det seriøst, og som den gode ven, han var, nikkede han. Først til Reign, så til Zac - og så gik de indenfor.

Reigns blik var stopmættet med skuffelse og rettet mod Razor - selv hvis man ikke kendte til deres situation, ville det være tydeligt, at han følte sig forrådt. "I can't believe you have the guts to actually show up here, right in front of my house," det var ikke klogt at tale sådan til Razor, hvis den dæmoniske side af ham var hel og komplet, men Reign kunne ikke styre sig selv - han var vred. Desuden, hvis hans personlighed var som dengang i bageriet, så var det ligemeget, hvordan han talte til ham. Han ville forsøge at slå ham ihjel alligevel. Forskellen lå bare i, at denne gang skulle han ikke bare beskytte sin chef, han skulle beskytte sine venner. Og hvor han førhen havde en flise at smække i hovedet på den uregerlige hybrid, havde han nu en gulerod. "Just leave. Please?" forsøgte han bedende og havde allerede alt for mange scenarier i hovedet af, hvad der kunne ske.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Razor on Tors 27 okt - 21:22

Han kom kort med et fnys. Det var mere eller mindre hans holdning til Reigns ynkelige brud i festlighederne. At sende folk indenfor - så blev det da ikke mere kedeligt. Især ikke nu hvor Razor vidste at han ikke var en del af dem som fik besked på at komme indenfor.
" Inside? Jeez.. Come on? Serioulsy... Thats no fun, no fun at all.." Sagde han så bare, med et kort ryst på hovedet. Han trådte endnu et skridt, men måtte stoppe op igen for ikke at falde. Han fulgte kort Max og den anden fyr lidt med blikket, som de forsvandt indenfor. Og alligevel kunne han ikke lade være med at smile.

" Who's that guy anyway? Haven't seen him before " Sagde han så lidt og rynkede kort panden lidt. Han rettede så blikket tilbage mod Reign kort efter. Han kneb kort øjnene lidt sammen. " Oh wait, I know why - you don't really want me to be a part of your life, and knowing your friends would make me a part of that life. Why is that? Safety? You're not that naive are you? I could kill them right now? Going inside dosen't really save anyone. I do actually know how to open doors. " Sagde han så bare lidt med et lille grin. Han rettede blikket lidt mod døren indtil hytten, men skævede så kort lidt mod Reign igen. Et flabet udtryk blandede sig med det morderiske som ellers styrede hans tanke gang på nuværende tidspunkt.

" Why do you always have to be so boring.. A little blood would suit you. " Sagde han så bare, og trådte mod Reign igen. Han bed kort tænderne sammen, bed smerten fra sin ankel, ben, alting - i sig og fortsatte sin gang mod mennesket. Han glippede kort med øjnene før han lod sine fingre strejfe op i de mørke krøller, kun for at blive begræftet i kilden til hovedpinen. Blodet havde efterhånden gjort en del af hans hår vådt, og løb lidt ned omkring ved hans øre. Han lod kort blikket ramme sine fingre da han fjernede hånden fra håret igen. " I find it incredible fascinating, beautiful.. " mumlede han så bare lidt, og et øjeblik forsvandt smilet helt. Det vendte dog tilbage igen, og i en hurtig bevægelse var hans blik igen mod Reign.

" I have the guts to do many things - you don't scare me you know? Not at all.. Why would you, what could You possibly do to hurt me? " Han hævede kort lidt et bryn, nåede tættere på, stadig i en knap så elegant gang - men formåede da nogenlunde at lade være med at humpe afsted på trods af sin defekte fod. Han lod hovedet glide lidt på skrå.
" Admit it.. you're happy to see me! " Sagde han så bare, og et øjeblik var der et oprigtigt udtryk af Razor - uden dæmonen at spore nogen steder. Men det krævede at man havde været opmærksom på det, for dæmonen var tilbage utroligt kort efter og han lod duftende næsen famle omkring ud for Reign. " I can't leave, even if I wanted to.. I actually.. " Sagde han så lidt og skævede kort lidt ud til siden - nej han gik helt i stå faktisk.
Han rynkede kort panden lidt men fjernede så bare opmærksomheden fra Reign og gik i stedet mod døren til hytten. Ingen grund til at spilde tiden på den ud af de 3 der var han hvert fald ikke kunne få sig selv til at gøre noget. Heller ikke selvom han helt klart havde den mest fristende duft og... hvad han ikke havde lyst til at gøre mod den fyr.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Reign on Tors 27 okt - 22:02

Reign havde ikke lys til at fortælle om Zac, faktisk ville han virkelig ikke have de to mødte hinanden. Én ting var, at Razor havde mødt Max - Max var sød mod stort set alle og havde intet imod halvdæmonens små særheder - men et møde mellem ham og Zac ville gå grueligt galt. Zac var den ærlige type, der kunne svinge den ene fornærmelse ud efter den anden, hvis det var det, han følte for. En dramaqueen (selvom han ikke selv ville indrømme det) der ikke havde let ved at binde sig til nye personer og altid virkede optaget. Razor ville garanteret ikke bryde sig om ham, og Zac ville mene, han var en værre møgunge med autoritetsproblemer.
Reign skævede hen til døren samtidig med Razor og kunne mærke en sveddråbe glide ned af tindingen. Det var stadig svært at vide, hvor hybriden var lige nu - han virkede ikke som sig selv men heller ikke helt henne hjørnet som den psykotiske morder. Måske var han på vej derhen.

Knægten så såret ud og så alligevel overhovedet ikke. Det faktum, at han var sølet til med blod, betød intet, for det var højest sandsynligt ikke hans eget. Hvem havde nu mistet livet for at tilfredsstille den lille idiot, tænkte Reign ved sig selv og slugte lydløst en klump. Og hvorfor havde han valt at gøre det i Firewood Village? Han vidste udmærket, hvad blod og mord gjorde ved ham, og så valgte han at søge det lige ved siden af, hvor Reign boede. Måske havde drengen en skjult agenda, måske var det hans plan fra starten af at såre Reign og pille ham ned. Det gav mening. Men så igen, nej... nej, så ondskabsfuld var han ikke, og så lang tid ville han aldrig bruge på ét menneske. Det var ude af billedet.

Det var svært at svare på, hvad man havde tænkt sig at gøre, når man ikke havde en plan, var pissebange og var svag i forhold til sin modstander. Reign kunne lyve og intimidere Razor, men det ville ikke være til nogen nytte. Hvis han kendte ham ret, ville han bare grine hysterisk og eventuelt slutte af med at give en smagsprøve på sine kræfter. Derfor sagde han intet. Så bare flovt til siden og sukkede anstrengt ud. "Depends on who 'you' are..." mumlede han bittert ud og brød sig ikke om at tale med en person, han ikke var sikker på, hvem var.
Men usikkerheden og troen på, at han ikke ville kunne stille noget op mod Razor, bristede, da halvdæmonen satte imod døren. Reign nåede ikke at tænke, inden han havde grebet fat i ham og smækket ham op mod det ene træ, der stod i haven - tyk, grå stamme og bladløs. Uden tvivl et træ fra Ashen Wood Forest. "You will not! I will nail you to this tree rather than see you going in there," sagde han sammenbidt med blikket placeret stift ind i de lilla øjne og fingrene voldsomt trykket ind i Razors skuldre. En snert af underdagenhed blandedes ind i det ellers barske og utilfredse ydre, som Reign fortsatte, "can't you go hunt some animal? Or... at least some asshole who doesn't deserve to live? Razor, I'm begging you here. What else do you want me to say?"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Razor on Tors 27 okt - 23:22

" Razor, I'm Razor - you know that, moron.. " Sagde han så bare og himlede kort med øjnene. Det var da noget underligt noget at sige. Han var sådan set også lidt ligeglad med hvem Reign troede han var, hovedsagen var at han havde det perfekte måltid gemt på den anden side af døren. Inde i hytten - det var da ikke venligt sådan at holde sådan noget gemt væk. Hans blik røg ind gennem vinduerne, men kun engang imellem, og kun i kort tid. For i sidste ende var han egentlig mere interesseret i Reign, også alligevel ikke. Han var vidst egentlig selv lidt forvirret på det punkt.

Da Reign greb fat i ham - knap så venligt og trykkede ham mod træet. Blev han et øjeblik lidt overrasket, og dunket fra træet mod sit hoved fik ham kort til at glippe med øjnene. Der gik lige et stykke tid før hans øjne fangede fokus - men så snart den var fundet, kunne han slet ikke lade være med at grine. " Oh really? " Sagde han så bare lidt og lod blikket glide over Reign, han bed sig kort i læben - med et fristet, charmerende - nær lokkende udtryk i øjnene. " Feisty - I wouldn't mind.. " Sagde han så bare lidt og lod hovedet glide lidt på skrå. " You can do whateeeeeever you want.. " Han lod kort en finger strejfe under fyrens hage. Der var da nærmest intet der kunne være mere lokkende end sådan et tilbud.
" You don't get it - humans are soooo much more delicious! How they feel, its amazing - taking that from someone. Mmm.. " Sagde han så bare og lukkede kort øjnene med et veltilfreds udtryk. Bare forstillingen om den smerte det medførte at tage et liv, det kriblede helt inden i.

" Now let go - before you're the one loosing your head.. " Sagde han så bare og fandt det seriøse udtryk tilbage, hvis det nogensinde var helt seriøst, smilet hvilede nemlig stadig i hans mundvig, og bredte sig mere og mere ud over hans læber. " 'Cause I really don't wanna do that, but you're making it hard not to.. " Tilføjede han så bare lidt. Razor var der inde et sted, måske lidt for langt til at kunne nåes på nuværende tidspunkt. Synet af Reign burde slå ham ud af sin boble - men det var som om at det kun gjorde det værre - fodrede bæstet i ham. Han havde lyst til at se ham sur, nej.. Rasende. Tirre ham - få boblen til at springe. Men det var selvfølgelig kun den ene del af Razor der ville det, den dæmon der styrede hans handlinger det meste af tiden - den dæmon der var hvad han kendte til. Det Reign havde åbnet op i ham var en modsætning, og slet ikke stærkt nok til at trække ham helt ud af den blodsyge trance han var i. " Your cabin is filled with snacks, stop being so selfish and let me be a part of the party.. " Sagde han så bare, før han skubbede Reign væk, efter kort at have vredet sig selv fri fra det pres mennesket havde mod hans skulder.

" Beg all you want Reign.. You really think a tiny amout of pathetic words from a sad little human like you can convince me otherwise? Thats just stupid.." Han rystede kort lidt på hovedet, men trådte så bare frem igen - retning mod døren, men han nåede ikke mere end et par skridt før hans ankel igen måtte give efter og slå ham ud af sin balance. Et vredt udtryk pløjede ind over ham og han knurrede surt, mens han fik sat sig lidt op på knæ. Han skævede mod Reign som om det var hans skyld at han var faldet. Men endte i stedet med at tage sig til hovedet - det var i sidste ende værre end den dumme ankel. Han mumlede nogle utydelige ord for sig selv. Sammenklemt med knurrende lyde, en klikkende lyd også en rysten på hovedet. En kamp med sig selv. Irriterende nok. Razor hadede det. " Why do you do this all the fucking tiime! " hvæste han så bare, både henvendt til Reign - men også til sig selv. Han lukkede hånden hårdt sammen om nogle visne blade før han kastede dem fra sig og kom på benene, i en bevægelse der gjorde at han nu skiftede plads med Reign - det var hans tur til at stå op af træet med en arm presset mod mig. Uden at spare den mindste smule på kræfterne. Tanken om at han var stærkere end som så strejfede ham ikke. Det var lige gyldigt. " Why!? " Knurrede han vredt. Varmen steg ham til hovedet og det satte mere gang i den tumult der i forvejen var i skallen på ham. Selv dæmonen blev forvirret over hvad der egentlig foregik på nuværende tidspunkt.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Reign on Fre 28 okt - 0:04

Razors reaktion var ikke, som Reign ønskede den. Han vidste godt, det ville være for meget at håbe på, at han blev bange eller nervøs, men hvis det havde vækket ham bare en smule, ville det have været en succes. I stedet lignede halvdæmonen en, der tændte på de tilnærmelser, der ikke var ment som romantiske. Reigns forsøg på at holde hovedet højt svandt mere og mere ind og omformede sig til en hundehvalp, der stod i regnen alene, efterladt og uden nogle steder at gå hen. Han ville så gerne få Razor tilbage på rette spor - hvis han kunne gøre det ved bare at tale til ham, ville alt pludselig virke lidt lysere og mere kontrollerbart. Det ville være et bevis på, at dæmonen kunne tæmmes. Men Razor virkede uinteresseret og urokkelig i sin sag, og skønt Reign ikke havde givet helt op, blev hans greb svagere. Det var alligevel ligegyldigt, drengen kunne bevæge sig ud af det, hvis han havde lyst og gjorde det også til sidst.

Reign scannede opgivende rundt i haven efter noget, der kunne hjælpe ham. Noget der kunne stoppe Razor fra at gå indenfor. Men inspirationen var pist væk, og alt han kunne tænke på af idéer, ville bare gøre det hele værre. Razor var en karakter, han var glad for at have lært at kende. Han havde lært ham så meget og ændret mere, end han anede. Det kunne ikke ende på den måde, han kunne ikke bare slagte hans venner efter at have bevæget sig ind i hans liv og haft sådan en stor indflydelse. Det var ikke retfærdigt!
"Stop..." sagde Reign lavt, på grænsen til at være uhørligt, mod Razors ryg, og det mest fantastiske skete - han stoppede. Godt nok fordi han faldt, men han stoppede. Et lille lys i mørket. Det uventede fortsatte, og alting gik pludselig for hurtigt til, at Reign kunne følge med. Han vidste bare, at det var hans tur til at stå med ryggen mod træet nu og blive råbt af, og hvis det ikke var for det enorme tryk, Razor lagde på ham, ville han sige noget, forsøge at få hybriden til at forstå, at det hele var okay og, at han skulle slappe helt af i kroppen. At Reign var der for ham.

Reign havde ikke lagt mærke til noget overhovedet - til at døren var blevet åbnet, spanden var blevet samlet op, der var andre i haven end ham og Razor. Havde været for fokuseret på drengens ansigt, på at se ind i hans øjne og forsøge at få ham til at blive sig selv igen. Det virkede også til at have været ved at lykkedes - Razors målrettethed var i hvert fald faldet. Men han ville aldrig vide, om han ville have kunnet redde Razor fra sig selv, for inden han så sig om, var spanden, de gode gulerødder førhen havde ligget i, blevet knaldet ind i drengens baghoved med en så voldsom kraft, at man ville kunne høre det helt inde i byens centrum. Det var Zac, der havde svunget spanden. Reign vidste ikke hvorfor og var ærlig talt alt for oprevet til overhovedet at overveje begrundelsen.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Razor on Fre 28 okt - 0:35

En summende følelse spredte sig ud i hans krop, helt ud i fingre spidserne. Det var ikke første gang han havde haft det sådan, ikke første gang han havde stået overfor Reign - helt tæt, splittet i følelsen om hvor vidt det var et menneske der fortjente at leve eller om det var et liv der var værd at tage. Duften af hans blod der trængte ind til det inderste og gav kuldegysninger af lyst til at få mere end bare duften af det. Men så var der alt det andet der trak ham i en anden retning. Alt det der fik hans hjerte til at banke hurtigere ved tanken om ham, lyden af hans stemme. Det var jo Reign. Han elskede Reign. Sådan var det bare. Han var begyndt at forstå det - men det var en forståelse noget i ham nægtede ham. Han måtte ikke. Følelser skulle ikke være en del af hans liv.
Et øjeblik havde han skulle til at slippe, den Razor Reign synes om - skulle til at vende tilbage, men så var der alligevel noget som fangede ham i sin hule hånd og trak ham tilbage på det spor han var på vej væk fra. Han knyttede sin hånd om menneskets trøje - men nåede ikke længere end en kort knurrende tone, før smerten skød gennem hovedet på ham, ikke fra samme sted som tidligere - men et andet, hårdt. Og alt omkring ham pludselig gik i sort. Ikke engang turen mod jorden var noget han bemærkede. Han havde efterhånden alligevel taget den så mange gange den sidste time - så om han var til stede eller ej kunne i princippet være lige gyldigt.

Han havde været slået ud længe, måske næsten for længe - hvor længe vidste han dog ikke selv. Det var også lige meget. Forvirringen over hvor han var da han langsomt fik øjne og bemærkede at han i det mindste ikke lå et eller andet sted udenfor. Det tog ham dog ikke lang tid at genkende duften omkring sig, synet kom et par øjeblikke senere og Reigns hytte blev hvad han nåede frem til. Han fik dog lukket øjnene kort efter igen. Havde han haft en hovedpine tidligere, så kunne man gange den op med hundrede, for det var en slem en. Han begravede næsen lidt i den pude der nu var ved hans hoved og lod duften fra den trænge ind. At indrømme hvor meget denne sofa havde været savnet ville være det letteste i verden på nuværende tidspunkt. Bare i det hele taget denne hytte - ja.. den havde nogle grimme minder allerede, men det var trods alt Reigns hjem. Det var den hytte der havde de vægge der holdt ham i sikkerhed for den fare der vovede udenfor. Også selvom bæster som Chester åbenbart havde følt for at træde ind på den anden side af den sikkerhed. Razor skulle dog nødig snakke. Han gjorde selv sådanne grumme ting, trådte ind på folks private grund, indenfor deres sikkerheds zone og ødelagde liv. Men det var noget andet når det var Reign, så var det ikke okay - heller ikke for ham selv, selvom han alligevel dummede sig.

Han trak benene op under sig og lod armene finde vej op omkring sit hoved. Det var mest realiseringen omkring hvad det nu var han havde fået rodet sig ud i endnu engang der gjorde ondt. Dummet sig igen.. Det var så typisk. Hvorfor skulle han altid ende med at blive slået i hovedet. Var det virkelig den eneste måde at slå hans fornuft på plads? Denne gang havde det dog været noget hårdere end sidst, for han huskede slet ikke hvordan han var kommet herind, eller for den sags skyld hvor slaget kom fra.
" I did it again, didn't I?.. " mumlede han så bare, i en stemme der knækkede på halv vejen. Han åbnede øjnene lidt igen og skævede mod sine albuer. At søge ud i rummet med blikket var ikke noget han gjorde, tænkt hvis han stødte på en øjenkontakt. Nope.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Reign on Fre 28 okt - 1:38

Reign var i chok i længere tid end forventet, mest fordi hele situationen var så uventet. Det skulle have været en hyggelig dag med gulerodshøst og venskabelige fornærmelser og var endt i en halvdæmons søgen efter underholdning. Spanden mod hans hoved havde bare været prikken over i'et. Og skønt Reign vidste, at Zac gjorde det med gode intentioner, kunne han ikke lade være med at få ondt af drengen, der pludselig virkede så lille og ufarlig liggende på jorden.
Zac foreslog med det samme, at de skulle efterlade væsenet - for han havde helt fra starten af kunnet se, at Razor ikke var menneske - et sted i skoven. Max sagde intet, hvilket ikke lignede ham overhovedet, men Reign protesterede. Razor havde været en kæmpe idiot at dukke op ved hans hytte men ikke nok til, at han fortjente at blive smidt væk som et stykke skrald. I stedet endte halvdæmonen med at blive båret indenfor, lagt på sofaen og puttet ind i Reigns hæslige og alt for farverige tæppe. Og mens han undersøgte ham for diverse skader - foden, der havde tilegnet sig en blålig farve, blev pakket ind i forbinding, og hovedet blev tjekket for skrammer. Spanden havde heldigvis ikke lavet hul, hvilket ellers kunne have endt helt galt - forlangte hans venner at få historien.

Sandheden kom frem. Reign var nået et punkt, hvor han ikke kunne lyve overfor dem mere, og da han først begyndte at forklare, kunne han slet ikke stoppe igen. Det var svært at få sat de korrekte ord på, hvad der præcist var sket mellem de to - mennesket og hybriden - men ligemeget hvor meget Reign koksede i ordene, virkede hans venner overraskende forstående. Max blev en smule pigefornærmet over løgnen, som Reign havde slået sig selv i hovedet over flere gange. Siden Firewood-reglen havde Max flere gange spurgt ind til Razor og krævet at få at vide, hvorfor han ikke havde besøgt hverken ham eller Reign. Og Reign, der havde været rædselsslagen for, at hans ven ville opsøge Razor eller tage kontakt til ham, havde bildt ham ind, at de havde været i et fast forhold, som Razor havde trådt på ved at være utro. Han havde spillet ekstra meget på den og fået halvdæmonen til at virke som den mest forfærdelige skurk, mens han selv var offerrollen, der havde fået sit hjerte knust. Det hele fordi han var bange for, Razor ville skade Max. En ondsindet men nødvendig løgn.

Reign havde lavet te til dem alle, selv til Razor hvis han nu vågnede, og de sad alle ved spisebordet - undtagen husejeren selv, da der ikke var stole nok. Han havde forsøgt, nej, han havde tigget og bedt sine venner om at gå, inden Razor vågnede, fordi han ikke vidste, om han ville være sig selv, men de havde hårdført nægtet. Nu vidste de, hvad Razor var, og hvad han var i stand til, og ville ikke efterlade sin ven alene om det.
Ventetiden blev brugt på et par heftige diskussioner. "I agree with Reign. Having sexual intercourse with a sixteen year old is disgusting," Zac sippede af sin te, mens Max rystede manisk på hovedet af ham, "no, no, no, it's not. Reign is four years older than him. Four! I mean, come one, that's nothing!"
"Almost five," brød Reign ind, der varmede sine hænder på tekruset, "but that's not the problem. The problem is that he's a kid. I just want to wait 'till he's an adult, that's it." Max rystede atter på hovedet og forsøgte at både lyde og se ud som om, det, han sagde, var det eneste rigtige, "the guy has needs. You can't be jealous of him banging other dudes, while you're here acting all pure. Just do it, you clearly want to."
"He obviously does not," sagde Zac med sin typiske rolige og bedrevidende aura. Det var Reigns tur til at sige noget, men han blev afbrudt af en noget ynkelig stemme henne fra sofaen af og nærmest sprang derhen for at sørge for, Django ikke hoppede op og slikkede drengen i hele hovedet. "It's okay, nothing happened," forsøgte Reign at trøste ham med, siddende på knæ ved siden af sofaen med et fast greb i den livlige hunds halsbånd. Selvfølgelig var det ikke okay, men lettelsen, over at have fortalt sine venner sandheden og rent faktisk at have delt nogle af de frustrationer, der havde kørt rundt i ring inde i hovedet på ham så længe, havde fjernet vreden fuldstændig. Lige nu var han meget mere interesseret i, om Razor var okay. Dæmonen var gemt væk, det var tydeligt, så det var en god start. "Are you okay? You got hit bad back there," Reigns hånd blev placeret ved drengens tinding, og fingrene kærtegnede blidt det krøllede hår samt hovedbunden.
Max og Zac sluttede sig snart til dem. Max satte sig for enden af sofaen, forsigtigt for ikke at mase Razors dårlige fod, og smilede mildt ned til ham. Zac stod på den anden side af sofabordet med armene over kors og et studerende blik på denne 'Razor', som han efterhånden havde hørt så meget om men først mødt nu.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Razor on Fre 28 okt - 9:19

Det var ikke første gang, at han var blevet slået ud og måtte lide under et mindre hukommelses svigt. Men det var jo ikke fordi han ikke vidste hvad der var sket. Han havde opsøgt Reign, ved hans hytte - simple regler han ellers havde været så god til at overholde.
" Okay? It's not okay - Reign I shouldn't be here. And already at that, nothing is okay.. " Sagde han så bare lidt, og fik fjernet sine arme lidt fra sit hoved. Han skævede en smule mod Reign som sad på gulvet ved siden af. Han virkede ikke ligefrem sur - hvilket et eller andet sted var en lettelse, men på den anden side - man kunne aldrig vide med sikkerhed hvad han tænkte, eller om han bare lige havde et omsorgsfuldt øjeblik. Hans blik fortsatte sin tur rundt, og ramte som den næste Max - der sad i fodenden af sofaen. Dumme mennesker, de kom under huden på ham uden overhovedet at gøre et større forsøg på det. Men det var nu meget godt at se endnu et kendt ansigt. Django var den næste der fik opmærksomhed - det søde kræ kunne jo ikke blive ved med at se så nuttet og glad ud, uden at få den mindste smule tilbage. Han sende den hvert fald et smil, og lod hånden glide over den hovedet et par gange i en nussende, lidt kløende bevægelse.

Han fik skubbet sig en smule op af side, på trods af at det et øjeblik øgede trykket for den hovedpine han havde. Hvilket i sidste ende var kilden der triggered hans næste kommentar, som kom ud på en anden der slet ikke helt havde været meningen.
Dæmonen var på afstand ja, men ikke helt væk. Den lurede lige under overfladen og kunne i princippet vende tilbage hvert øjeblik det skulle være.
" Who's the psyko that knocked me out.. " det kom ud i et olmt udtryk og en halv knurrende tone. Det var dog Zac som stod på afstand der var den der fik et tilhørende blik. Bebrejdelsen der var en del af ordene.

" No wonder I'm mental - if people keep hitting me in the head, I'll end up like a carrot.. A vegestable.. " Fik han dog så hurtigt sagt efterfølgende, for at vaske det andet væk fra brættet. Dog røg hans blik mod et bestemt sted på væggen, og han rynkede kort panden et øjeblik.
" Shit.. I don't wanna be a vegestable, imagine how incredible awful that would be.." en grøntsag - noget af det han afskyede mest. Trist skæbne. Det måtte han hellere lade være med, i det mindste fik han skiftet emne. Det var nok ikke nu han skulle være spydig og sur. Sur på den person der i sidste ende burde have æren for at det hele ikke havde udviklet sig til noget meget værre. Han kunne være endnu mere lydig og skynde sig at komme ud af hytten og væk fra Firewood - men han var alligevel slet ikke i et sådan tankesæt. Han var indenfor, i Reigns hytte - og ikke engang i nærheden af hvad der lignede en udsmidning, så at skynde på det var hvert fald ikke noget han ville gøre. Han måtte i stedet bare lade være med at nævne mere omkring hvor forkert det var at være her - og håbe at det kunne udskyde chancerne for ikke at være her mere.
" What were you guys talking about anyway? " Spurgte han så lidt og rettede blikket lidt mod Reign et øjeblik. Han forventede sådan set ikke faktisk at få det af vide - men der havde været stemmer i rummet før han selv havde åbnet munden, og nysgerrig var han vel altid - meget.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Reign on Søn 30 okt - 18:05

Reign kunne ikke andet end at give Razor ret i, at han ikke burde være der. Men nu var det sådan, og det var der ikke noget, de kunne gøre ved. Mere bebrejdelse oven på en dreng, der allerede var blevet smækket i hovedet med en spand, var ikke det optimale. Ikke endnu. Han fjernede sin hånd fra ham, da han satte sig op, og i et kort øjeblik var han nervøs for, Razor ville live vred på Zac, som han trods alt ikke havde noget forhold til overhovedet - bortset fra han var blevet slået ned af ham og på den måde havde fået et elendigt førstehåndsindtryk.
Zac reagerede ikke på det dømmende blik på anden vis end at hæve øjenbrynet af ham. Når han gjorde noget forkert, var han ikke bange for at indrømme det. Heldigvis gjorde han stort set aldrig noget forkert, heller ikke nu. Han havde reddet sin ven fra en dæmonunge - mere rigtigt blev det ikke. "He's sorry," fik Reign hurtigt flettet ind for at afslutte den diskussion mellem de to, han allerede nu kunne mærke, var på vej. Emnet blev heldigvis hurtigt skiftet, så alt var godt. Det virkede ikke som om, Razor havde tænkt sig at hive op i det.

Max så spørgende hen på Reign, da Razor begyndte at snakke om grøntsager, og Reign skævede tilbage. Det var altid underligt, når halvdæmonen begyndte at snakke sort, men det blev bare dét mere akavet, når de var flere end bare de to. En smule flovt, fordi det skabte en underlig stilhed. Reign vidste ikke, om Razor fangede stemningen, eller om det var rent held, men heldigvis skiftede han emne.
"Uhm, you actually. Us. I just informed them of--" Max brød ind og formåede på meget kort tid at rykke sig ind på midten af sofaen og omfavne drengen, der virkede endnu mindre ved siden af en så høj fyr, "I finally understand why you didn't visit me at all. I almost thought you hated me and I was sooo sad because I really like you and I knew Reign liked you, too, and I was just super confused. But it's okay now, everything's good."
Reign gloede på den begejstrede Max og Razor, der virkede noget fanget i hans greb, inden han selv rejste sig op og stillede sig hen ved siden af Zac. Han behøvede ikke at kigge på sin mørkhårede ven for at vide, at han rullede øjne af al den følelsesladethed, der foregik foran dem. Zac havde gennem hele Reigns forklaring tydeligvis ikke været begejstret for tanken om Razor, men han virkede heller ikke til at hade ham - han havde til gengæld været enig med Reign om stort set alle de valg, han havde taget. Helt fra udsmidelsen til Firewood-karantænen. Max var helt omvendt - han havde givet konstant udtryk for, at det havde været synd for Razor og, at Reign godt kunne have taget hensyn til ham. "Vær den voksne", havde han sagt.

"Come on," Reign måtte til sidst træde til og trække Max væk fra Razor for, han ville give slip. Han rakte drengen et krus med te og kløede sig i håret, "do you want a bath? Your hair is soaked with blood," han havde allerede forsøgt at få fjernet noget af blodet ved hjælp af en våd klud, men det var ikke let, når det sad helt udtørret nede i hovedbunden.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Razor on Søn 30 okt - 20:26

Det krævede mere end han først troede at skubbe det ud af hovedet. Havde det været Reign der havde slået ham ud, var en tilgivelse helt på sin plads - Max, jooo der ville det nok også have været en mulighed. Men en totalt fremmed som ikke engang virkede til at.. Være enig i en undskyldning Reign ellers gav udtryk for lå i luften.
Han forvirrede sikkert sig selv mindst lige så meget som alle andre i rummet ved snakken om grøntsager. Men heldigvis blev det hurtigt glemt. Afledt af noget helt andet. For pludseligt fandt han sig selv i armene på Max. Han skævede lidt mod ham et øjeblik, før et lille grin så bare fløj ud over hans læber. " Pfft! Like I could ever hate you? " Sagde han så bare med en rysten på hovedet og et smil om læberne. Der var grænser - Max var ikke lige typen man sådan bare lige valgte at hade. Det var lidt ligesom med Reign - menneske, men stadig med ting der gjorde dem helt utrolig svære at hade. Det havde sikkert set anderledes ud hvis det ikke havde været fordi Razor var under Reigns befaling første gang han mødte Max. Men så alligevel ikke, fyren virkede ikke til at være specielt dømmende omkring noget som helst, så selv den gang kunne han sikkert have set mellem fingre med Razors underlige opførsel og upassende kommentarer.
" Good, good sounds good - actually.. when I think about. Except there is this one thing.. " Han kneb kort øjnene lidt sammen og lod blikket hvile mod Max et par sekunder. " Are you married now? How does it feel? Do you feel old? Are you going to have small annoying children? Did Reign cry when you threw your life into the arms of a wonderful woman? " Spurgte han så og bed sig kort i læben, dog med et smil der udviste alt den nysgerrighed hans lille krop kunne rumme.

Dog rettede han kort efter blikket mod Reign og han tog imod teen. " A bath? Really?... " Han var stille et øjeblik, før han så bare kort trak lidt på den ene skulder. " Sure.. Yeah, okay. Sounds good.. " Sagde han så bare i en kort lidt overvejende tone. Smilet om hans læber voksede dog kort efter, og han satte sig kort på en lidt anden måde. " I mean, only if you're joining ofcourse. " Tilføjede han så med et lille kækt smil om læberne. " Also, I have something to tell you, kind of.." han rynkede kort panden lidt men rodede sig så lidt i håret, en bevægelse han dog droppede eftersom der intet godt kom ud af den.
" Mh, besides - it's not enjoyable walking at the moment, for some stupid reason. " Han trak kort lidt på den ene skulder, så at bruge Reign som en støtteperson ville måske slet ikke være en dårlig ting. Hvis altså han gad, sikkert ikke. Reign var underlig. Han sippede så kort lidt til teen, som endnu engang smagte overraskende godt. " This is good too.. Seems like a lot of good things happens after bad things.. " mumlede han så lidt, mens han lod blikket hvile ned i koppen et kort øjeblik. Dog gik der ikke længe før det fandt Reign igen, og et lille smil bredte sig over hans læber. Selvom han ikke burde være her - kunne det ikke forhindres at han faktisk synes om at være her, han havde savnet Reigns hytte.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Reign on Søn 30 okt - 21:18

Max smilede bredt og kunne slet ikke skjule hvor lykkelig, han var over, at Razor interesserede sig for hans bryllup, som han jo ikke var kommet til på grund af den latterlige regel, Reign havde lavet. Alt for længe havde han gået og troet, at han var ligeglad med ham, og det havde mildest talt været hårdt at få at vide, at han så også havde forrådt Reign og slet ikke var så sød, som han gik og troede. Men det havde været en løgn - gud ske tak og lov. "Completely stuck," han løftede hånden og vrikkede stolt lidt med fingrene, så guldringen på hans finger kunne ses ordentligt, "the children part... well, we're working on it. And when it does happen - when a tiny Max pops out of her - that will be the day I'll consider myself old. Period. Oh, and yes, he did cry," han smilede drilsk hen til Reign, der utilfredst svarede med et, "did not," og ellers lod det passere. Om han græd eller ej var ikke vigtigt alligevel, og det ragede vel heller ikke nogen.

Reign nikkede et par gange, og et smil var tæt på at forme sig henover hans læber men faldt sammen igen, da Razor perverterede samtalen. Han havde tidligere forsøgt at forklare Zac, at selvom forholdet mellem dem var svært, fordi de tænkte så forskelligt, så var Razor blevet bedre til at respektere hans valg. Det var han så bare lidt mindre god til lige nu, og Reign kunne nærmest mærke sin vens dømmende blik i nakken.
"I'll carry you!" udbrød Max og var allerede på vej op at stå, men Reign lavede et nægtende vift med hånden og meldte sig i stedet. Max mente alt, han gjorde, godt, men nogengange gik han for vidt, og Reign havde på fornemmelsen, at han ville ende med at fungere mere eller mindre som en slave for Razor, hvis han fortsatte i samme retning. "Come on, just... jump on one foot," han lagde armen om halvdæmonen og hjalp med en del besvær den humpende dreng ud på badeværelset. Zac så efter dem og sendte sin ven et dybdeborende blik, "do you want me to go with you?" hvilket Reign bare svarede tilbage på, "no no, I got it," og lukkede døren i efter sig.

Reign slap først Razor, da han var sikker på, han havde et sted at sætte sig - om det skulle være på toilettet, på kanten af badekarret eller et helt tredje sted, måtte han selv om. Badekarret var den eneste ting fra hytten, Reign ville savne, når han flyttede til Humvita. Det var ikke synderlig behageligt og sidde på og heller ikke særlig pænt - men han kunne sidde i det, uden benene hang udenfor, og det var fantastisk. Hans forældres badekar havde mere lignet en balje - en alt for lille, klodset balje.
"So you wanted to tell me something," konkluderede Reign efter at have åbnet tønden med vand, så en tynd men hurtig stråle af vand fossede ud og ned i det mørke trækar. Han begyndte at åbne Razors skjorte oppefra og ned, og mundvigen løftede sig en smule i et drilsk smil, "don't tell me you're a vampire, too. There no room for three races in such a tiny body."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Razor on Søn 30 okt - 22:28

" Tiny Max'ses.. I can't quite figure out if thats scary or just... really scary. " Sagde han så lidt med et lille smil, før han kort rystede lidt på hovedet. Det var ikke fordi det var noget der havde naget Razor specielt meget, og Max og hans bryllup havde ikke fyldt hans tanker mere end et par gange - måske endda kun lige denne ene gang hvor Max faktisk var til stede - også kunne han huske at det var noget af de sidste de snakkede om sidst de så hinanden, eller også var det noget Reign havde fortalt? Han blev pludselig i tvivl - og besluttede i stedet bare at fokusere på det faktum at alting vidst virkelig godt med det. " Crying Reign - mhmm.. I'm gonna trust Max on that one. " Sagde han så bare, drillende.

Han kunne ikke helt lade være med at grine over Max tilbud om at bære ham. Men eftersom Reign nu alligevel var henne og hjælpe, var det det tilbud han tog imod. Han lod armen svinge omkring Reign og fulgte humpende med mod badeværelset. Forstår pludselig ikke hvordan han faktisk havde formået at vandre hele vejen herhen på sådan en fod - den virkede slet ikke til at være specielt meget i live. Ikke fordi han slet ikke kunne noget, men det var en perfekt undskyldning for at få Reign med. Zacs kommentar fik kort Razor til at rynke næsen lidt - efterfulgt af en R rullende lyd med tungen. " Don't worry screwball - I'm not gonna eat him or anything like that.. " Sagde han så bare med et lille smil.

Han satte sig på kanten af karet, med blikket lidt rettet mod Reign et par sekunder. Dog uden at sige noget. Hvad havde han egentlig at sige? Han havde mange ting at sige. Men det var som om hans mund gik lidt i stå og ikke kunne få ordene ud i en sætning.
Heldigvis kunne manglende ord blive erstattet af et grin da Reign sagde noget. " I'm not... At least not yet - but if they're even more banned from this cabin, than I already am, theeeen I should proably forget about ever letting a vampire show me their world. " Sagde han så bare lidt med et skævt smil, og fulgte Reigns bevægelser lidt.

" I kinda just.. wanted to tell you that ummm... I love you. " Sagde han så lidt før han rettede blikket mod Reigns ansigt. " And ohm I just wanna, not apoligize for showing up. I would've come even if I kinda didn't loose control, that was my plan and the actual reason I choose to come to Firewood today. I wanted to see you - And I.. have something for you. " Han nikkede kort lidt nogle gange. At tingene så undervejs havde taget en drejning. Well, det skete vel bare af og til - han havde haft det sjovt, glemt ting også pludselig vundet hukommelsen tilbage - bare i det forkerte tankesæt. Han snoede sig ud af sin skjorte efter at knapperne var blevet knappet op - for så bare at trække bukserne af også, men inden han lod dem dumpe ned på jorden - greb han ned i den ene lomme og fiskede en sølv kniv frem, ikke så stor, men heller ikke den mindste i verden. Den havde ved grebet små snoninger og en blå sten som pynt. Han rakte den frem mod Reign. " It had a sheath, but I lost it... somewhere - you know I lost my knife that day - so wanted to buy another one, but then I remembered you only had that old thingy knife. So wanted to get you one to - I have similar one. The stone I found.. Kind of. I don't know. I might be going away - and I wanted you to have something that could protect you, 'cause we both know you're not really that much of a chicken anymore. " Sagde han så lidt med et lille smil om læberne.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Reign on Søn 30 okt - 23:25

"Please do. Fangs would look stupid on you, anyway," grinede Reign lavt og åbnede den sidste, nederste knap. Han jokede kun med det, fordi han var sikker på, at det ikke ville ske. Hvis Razor rent faktisk dukkede op en dag som vampyr, ville han ikke ane, hvad han skulle gøre eller sige. Meget havde han indfundet sig med, men det ville nok være dråben, der fik bægeret til at flyde over - han ville aldrig, aldrig, aldrig nogensinde kunne være sammen med en vampyr. Det var ikke engang, fordi vampyrer var forfærdelige i forhold til dæmoner, men der var bare et eller andet ved dem, som Reign ikke kunne holde ud. Måske var det tænderne - han vidste det ærlig talt ikke.

Reign holdte blikket fokuseret på Razor og ville ønske, han var bedre til at tale sin egen sag. At sige at han ikke var ked af at have brudt reglen, og at han alligevel ville have været kommet forbi, var ikke just det, der satte ham i det bedste lys. Ærlighed var en god ting, men nogle gange var det altså bedre bare at lyve. Eller at fordreje sandheden i det mindste - undlade at sige nogle ting. Et simpelt 'undskyld' eller et 'det sker ikke igen' ville være lettere at forholde sig til.
"I love you, too, and all but coming here was kind of stupid. Just saying," Reign havde rettet sig op igen med hænderne halvvejs ned i jeans-lommerne. Han forsøgte virkelig at svare pænt og ikke være et røvhul af flere grunde - en af dem var, at han havde øvet sig i at være en smule mere venlig. Han havde decideret stået foran spejlet og sat sig selv i fiktive situationer, hvor han skulle agere så roligt og fattet, som han overhovedet kunne. Det var svært i starten, for han vidste, det var helt til grin at gøre sådan noget, men det, spåkonen havde sagt den aften for noget tid siden, sad stadig og nagede indeni ham. Han ville så gerne have, folk kunne lide ham, så det havde været hårdt at få at vide, at han var et kæmpe fjols, når han prøvede så hårdt på at være en god og tiltalende person.

Reigns blik faldt ned på kniven, der så helt ny og fin ud, og ganske rigtigt var den nykøbt og ubrugt. Det føltes underligt at få en kniv af en person, man havde et romantisk forhold med - plejede blomster eller chokolade ikke at være normen? - men Reign smilede alligevel let. Tanken var god nok, og Razor havde ret i, at han kunne trænge til en knivudskiftning. Situationen føltes underligt sukkersød i betragtning af, at han stod med en kniv i hånden foran en halvnøgen, såret dreng. Men den stemning varede kun, indtil halvdæmonen nævnte, at han måske skulle rejse, og den indbildte skønne musik, Reign hørte for sine ører, stoppede brat, som blikket faldt på drengen. "What?" drømmebilledet fra før havde fået ham til at glemme alt om vandet, men nu han var vågen igen, satte han proppen tilbage i tønden - karret var fyldt. "Where to? With whom? When?" spurgte han utålmodigt henne fra tønden af og lignede allerede en, der var utilpas ved emnet. Han ville ikke have, Razor rejste. Den unge var som regel en kæmpe idiot, der bragte sig selv ud i nogle dumme situationer, og hvis han pludselig rejste et helt andet sted hen, hvor de måske havde strammere regler og love, kunne det hurtigt ende med, at han slet ikke kom tilbage. Eller endnu værre; han ville begynde at bryde sig om stedet og blive der. Ikke mere Doomsville, ikke flere tilfældige møder.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Razor on Man 31 okt - 9:09

" I know.. But you can't keep me away forever, not if you actually wants me to stay in your life. I'm not suited for waiting, and thats kind of all that I do right now.." Sagde han så bare lidt og holdt blikket mod Reign. Ingen tvivl om at det var dumt at tage herhen - men han havde vidst fra starten, at det bare var et spørgsmål om tid før han ikke længere kunne holde sig væk. At det var så var på en mere dæmonisk maner at han havde valgt at troppe op, det trak måske ekstra ned. Eller det kunne han jo sådan set ikke vide, det var jo ikke gået nær så galt som det kunne have gjort. Han elskede Reign, og forsøgte virkelig at respektere hans regler - og følte da også han havde gjort det, for en stund hvert fald. Men at være adskilt på den måde var ikke måden Razor tingene ville fungere bedre.
" Would you let me stay if I stopped killing people? " Spurgte han så bare - ikke fordi han regnede med at det var vejen frem. Og han vidste i sidste ende også, at det var en totalt umulighed for ham. Han kunne ikke stoppe - selv hvis han gjorde et forsøg.
Han skævede kort lidt mod vandet, men vippede så kort lidt med sin gode fod, før han så bare træk lidt på den ene skulder. Hvad skulle han svare? Det var ikke fordi han havde en kortlagt rute han havde tænkt sig at følge.

" Alone I guess.. And I dont know.. I don't know where to but yea, I'll figure that out on the go. " Sagde han så lidt og pillede kort lidt ved sine fingre. Han skubbede så bare sine underbukser ned, for at vende rundt og rette fokus lidt mod vandet et øjeblik. Det var ikke altid at et bad virkede som en super fristende ting - men lige nu var tanken faktisk slet ikke så dårligt.
" I when? I don't know. Umm - Probably when you kick me out. I'm guessing thats kind of whats going to happen. Unless ofcourse you're not that mad about me coming here - and you're not that much against me staying for more that a knock out on the couch. " Sagde han så lidt og vente kort blikket mod Reign, men gjorde sig så bare den frihed at tage plads i karet. Det var vel mere og mere blevet det den typiske afsked. Ikke at det på nogen måde var hvad han ønskede, tværtimod. Men hvis han alligevel ikke kunne se Reign mere end han gjorde, så kunne han lige så godt bruge tiden på noget andet end at vente. For at vente var ulideligt, det skabte en indre uro han ikke anede hvordan han skulle skille sig af med.

" By the way - you still haven't told me who he is? Is it one of your long time friendships? Just like Max or? " Spurgte han så lidt, med blikket rettet mod Reign selvfølgelig. " I mean - I could ask him, but he dosen't quite seem to like the thought of me being here what so ever. " Sagde han så lidt med et skævt smil. Det var hvert fald ikke ligefrem et 'Hej' eller noget som helst der stod skrevet over hans ansigt - og han slog jo sådan set også Razor ud. At det var en handling i beskyttelse overfor Reign var lige meget, det betød jo sådan set at han havde et eller andet utrolig aggressivt inden i sig. Farligt, lige sådanne typer som Razor synes det var helt igennem underholdende at lege med. Men på den anden side, hvem elskede ikke det?
" Or is he like your new bodyguard or something? " Spurgte han så alligevel til sidst med et halv skævt smil om læben. Han lod hovedet glide en smule på skrå - dog stadig med blikket mod Reign. Det kunne jo være, men kunne aldrig være sikker på hvilke folk Reign lukkede ind i sit liv.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Reign on Man 31 okt - 13:05

Reign havde på fornemmelsen, at det var sådan, Razor havde det, og han vidste også godt, at drengen på et tidspunkt ville blive træt af at vente på ham. Livet var trods alt ikke langt nok til at gå og vente i stilhed for sig selv, mens man gik glip af uendelige spændende oplevelser. Men han havde nu alligevel håbet på, det ikke ville blive bragt op. For hvis Razor en dag blev utålmodig nok til ikke at ville vente mere og gav Reign valget mellem ham og reglerne, så ville han til enhver tid vælge reglerne.
"More like, I would force you to stay," svarede han uden at tøve et sekund. Det kom aldrig til at ske - Razor var programmeret til at være en dræber, så selv hvis han ønskede, det blev anderledes, var det en umulighed - så spørgsmålet og svaret var ligegyldigt og ikke værd at lægge for mange tanker i.

En planløs rejse - intet mål, ingen rute, intet planlagt. Det gjorde chancerne, for at der ville ske noget ubehageligt, større, mens så igen; det var også meget rart ikke at vide, hvor Razor tog hen. For så ville det da først give ham billeder i hovedet af alle de ting, der kunne ske. Besøgte elverne - en pil i hovedet af en spidsøret blondine. Besøgte Valley of the Dead - fortæret af ghouls og omringet af deres klamme stank. Tog ud på havet - planken ud. Tog tilbage til Dragons Peak - i kløerne på den frustrerende Sean-fyr. Der var så mange muligheder, at han var vis på, at hans tanker ikke kunne holde sig i ro.
Reign havde lyst til at svare igen og gøre sin irritation klar for drengen, men venlig-øvelserne pressede på i baghovedet, og han holdte sig i skindet. Men det var nu stadigvæk strengt, det Razor gjorde - måske var det ikke gået op for ham, at han afpressede Reign lige nu, men det gjorde han. Hvis han smed ham ud, ville han rejse.  Han ville jo ikke have, han rejste.

"We all met when we were kids. His name's Zac," svarede Reign og forsøgte hårdt på at fokusere på Zac-emnet, hvilket han ellers havde forsøgt at holde sig fra før, men lige nu virkede det mere tiltalende end at tale om rejsen. Men selvfølgelig holdt det ikke længe. Diskussionen dansede på hans tunge, og det hjalp slet ikke at kradse i tønden med neglene, som han havde troet, det ville. Opmærksomheden skulle rykkes hen på noget andet, men det var svært, når det kun var de to på et lille badeværelse uden meget andet at lave end at bade, gå på toilettet og vaske hænder.
"I'm not into this blackmailing-thing at all," Reign fjernede endelig hånden fra tønden og så mildest talt misfornøjet ud, "you know I can't let you stay here. I want to but I can't. And right now, the only thing you're making me do is feel guilty, while you're sitting there, pretending to be the victim." Han lagde kniven fra sig på toppen af tønden og sendte Razor et dømmende blik, "what do you want me to say? That you shouldn't go, that you can just stay here forever? Because that's not the case. Of course, I don't want you to leave but if you feel that you have to, there's nothing I can do about it, really."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Razor on Man 31 okt - 14:02

Selvfølgelig var Reign heller ikke tilfreds med det Razor havde at sige, men kunne han bebrejde ham? - Nej, for det var vel mildest talt at afpresse ham til beslutninger og ting han ikke havde lyst til. For Razor var det måske bare mere - at Reign skulle beslutte om han overhovedet havde lyst til at være sammen med ham. Eller - det vidste han godt at han ville, men den der Firewood ingen kontakt regel virkede bare slet ikke specielt optimal når man skulle satse på tilfældige møder i resten af landet - resten af det land som Reign ikke bevægede sig yderligere meget rundt i. Det var som at finde en nål i en høstak. Men det var heller ikke fair at han forventede, at Razor ville vente rundt i Doomsville i tide og utide - for måske at støde ind i ham.
" It's not like I was going to stay away forever you know.. " Sagde han så bare kort, lidt i samme misfornøjelse som Reign udviste. Hvor langt væk han rejste havde han ikke planlagt, eller hvor længe han ville være væk. Men det kunne jo også komme an på mange ting. Hvem eller hvad han mødte, hvor hen endte. I sidste ende kunne det være sidste gang de så hinanden. Razors livstil var som at spille russisk roulette og det var ikke alle der bare uden videre slap levende fra det. Det var et spørgsmål om tid, før det var ham der skulle tage kuglen.

" I know you can't let me stay here. I'm not asking you to, I just want your rule to losen up a bit - maybe If I was allowed talking to you here? I mean, I can stay away from your cabin, but no contact in all of Firewood? Thats just not.. I don't know. " Han lod blikket hvile mod vandet et øjeblik, men rettede det så mod Reign. Han ville selvfølgelig gerne blive, men at opholde sig klods op af fyren hele tiden var heller ikke godt, de ville ende med at rive hovederne af hinanden - desuden havde Reign jo åbenbart også en bofælle. Men bare det i det mindste lidt mere ofte at kunne ses - det ville gøre underværker.

" I'm not acting like the victim - I now I'm not, but that dosen't make me feel any better - at all. It feels like you're pushing me away. " Sagde han så bare lidt med et kort træk på den ene skulder. Han forsøgte sig lidt med at vaske noget af alt blodet ud af sit hår - det var jo trods alt derfor han var i badet. Ikke at det var en specielt nem opgave - det ville ikke så gerne vaskes ud.
" Or maybe I should just accept the fact that I'm a demon, and demons don't go well with humans. Obviously - I could kill you any second or anyone you care about. Distance is clearly important to you, and trust me - I try to understand it.. " Sagde han så bare og gnubbede sine fingre mod sin hovedbund, et øjeblik i en helt irriteret bevægelse før han stoppede - han skulle jo nødig ødelægge sin hovedbund ved at rydde vejen for nyt blod. " I just... can't. " mumlede han så bare lidt, og lod sine hænder glide under vandet igen i en opgivende bevægelse, mens hans blik gled tilbage mod Reign. " But the thought of you.. not being a part of my life anymore - not that tempting actually. It hurts, more than it should. And I'm kind of scared that that is what is happening right now.. " Sagde han så bare lidt og rynkede kort næsen en smule.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Reign on Man 31 okt - 17:47

Razor sagde det med sikkerhed i stemmen, men Reign havde stadig svært ved at stole på det. Drengen gjorde, hvad han ville, hvornår han ville, med hvem han ville. Hvis han fandt sig en på sine rejser, han brød sig om - måske mere om end Reign - så ville han da ikke skænke sin menneskeflirt så meget som en tanke. Heller ikke selvom han havde lovet at komme tilbage igen. Måske kom han tilbage, chancen for det var ganske stor, men han kunne ikke decideret love det. Det var han for uforsigtig og spontan til.

Reign lyttede i stilhed til, hvad Razor havde at sige "til sit forsvar", og det, der startede som et ønske, der i Reigns hoved ikke kunne gå i opfyldelse, blev hurtigt til noget mere deprimerende - helt fra at lægge skylden hen på ham til at tage skylden selv. Måske var det begges skyld.
Han greb sin lysebrune badesvamp og rakte den ind til Razor efter at have sat sig til rette ved siden af karret, hvis varme vand dampede og duggede spejlet til. "I know it's not fair at all. But I tried the best I could finding this... middle way for us. I can't invite you completely into my life 'cus that would mean putting my friends and family in danger. But at the same time I can't walk away because... because I'm in love with you and that's just how it is. I thought these rules would help us find somewhere in between but... maybe they didn't. I don't know." Reign lod sine fingerspidser køre rundt i vandets overflade og var i kort tid stille. Razor havde ret til at sige, hvad han mente, og hvis han virkelig hadede de regler så meget, så skulle det også respekteres. Spørgsmålet var, hvordan de så skulle gøre det. Opretholde deres sære forhold på en måde, så de begge var tilfredse.

"Now that I told Max and Zac I thought it would be easier but it really didn't. Max thinks I made a lot of stupid moves and he feels really bad for you, and Zac, he understands me completely and looks upon me as the victim. It would've been easier if they could just agree 'cause now I'm just torn," Reign afsluttede med et suk og lod bare hånden hænge slapt ned fra karrets kant. Igen var han stille - længere tid end før. Tanker om, hvad der ville ske, hvis han bare lod Razor gå, fyldte hans hoved og satte sit præg på hans ansigt. Bare at afslutte det kunne være så nemt - ikke flere problemer, ikke flere skænderier, og så havde han endelig muligheden for at kigge efter andre uden at føle sig som en idiot. Men han kunne ikke, slet ikke efter alt det møg, de havde været igennem sammen. De havde begge arbejdet hårdt, og måske - kun måske - ville det bære frugt en dag.
Reigns blik gled fra vandet og hen på Razor. Hans kind hvilede på sin arm, "what do you think? What is our middle way?"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Razor on Man 31 okt - 20:58

Det var ikke en samtale man havde lyst til at have. Slet slet ikke. Razors blik var rettet mod Reign, næsten hele tiden. Selv da han var færdig med at tale, sad han bare lidt og kiggede på ham. Betragtede hans ansigt, på ingen måde diskret. " I know.. And I - No I don't understand, but you know.. I get that you don't want me to hurt anyone. " Sagde han så bare lidt. Som Reign havde sagt var det for sikkerhedens skyld. Men gjorde det stadig ikke let for Razor at acceptere, lidt egoistisk havde man vel en smule ret til at være. Og i sidste ende kunne det ikke andet end at varme lidt om hjertet at Reign ikke havde lyst til at forsvinde.
Razor overraskede sig selv en smule med sin stilhed. Han havde meget at sige, men endnu engang var det som om ordene ikke var helt enige med ham. Det var efterhånden tit han i selskab med Reign løb tør for ord. Ikke at det var en dårlig ting, slet ikke, men lidt skræmmende. Det var ikke en afvisning - Reign var ikke faret ud af badeværelset endnu, eller tvunget Razor til at forlade hytten. Faktisk - havde det slet ikke været nær det punkt. Hvilket var overraskende, taget i betragtning af samtale emnet og tidligere hændelser.

Han rettede så blikket lidt mod vandet, da Reign spurgte - og det pludselig var Razors tur til at komme med, hvert fald et forsøg på en løsning. Han bed sig kort lidt i læben, men skubbede sig så bare lidt længere ned under vandet, før han lod blikket glide lidt hen på Reign igen. " I kinda just wanna be with you - without any limitations. But I know thats not possible. So.. Umm.. " Han rettede blikket tilbage mod Reign, før han kort trak lidt på den ene skulder. Der var så mange svar som ville kunne være gode, også mange som kunne være helt hen i vejret og forfærdelige. At gå på kompromis var ikke noget Razor var specielt god til, men han kunne vel gøre et forsøg - bare lige denne ene gang.
" Maybe.. If.. I don't do bad stuff in Firewood Village, stay away from your cabin unless I'm invited - but if I see you - alone in Firewood - I am allowed saying hi, and talk to you.. " Sagde han så lidt. Han synes selv det var en meget god idé - det var vel stadig at overholde Reigns regel en smule, men at gøre mulighederne for at støde på hinanden en smule større. Hvilket Razor virkelig havde brug for - ellers ville han til sidst ende med at rive håret af sig selv i frustrationer over alt det der skulle tages hensyn til.

" And kiss you.. maybe.. I kinda really wanna do that, actually.. Can't you. " Han holdt en pause og fjernede blikket fra Reign et øjeblik, kun for at det kunne finde ham igen få sekunder efter. " Can't you just come down here and take a bath with me? I kinda feel like a sad excuse for a child, being punish to a shower.. " Sagde han så lidt med et kort skævt smil om læberne. Det var ikke fordi det gjorde noget at Reign sad der og så godt ud, men det kunne nu være godt hvis han kom ned i vandet i stedet. Razor kunne sagtens lave plads - og de to gutter på den anden side af døren - de kunne vel sagtens få tiden til at gå mens Reign ikke lige var til stede.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Reign on Man 31 okt - 22:25

Reign kunne se, Razor kæmpede for at finde på noget. Måske var det strengt at lægge hele byrden hen på ham, men i sidste ende var det nødvendigt, hvis de nogensinde skulle nå en overenskomst. Reigns egne idéer havde ødelagt mere, end de havde hjulpet, og han havde ikke været særlig åben over for noget, halvdæmonen havde sagt. Men nu kom der andre boller på suppen, og hvis det gik galt, var det ikke udelukkende ham, der kunne bebrejdes.
Foreslaget var ikke elendigt men heller ikke fejlfrit. Selvfølgelig virkede det som en okay idé, at de kunne tale sammen, når de var alene, men hvis det værst tænkelige skete, at hans forældre fik øje på dem og valgte at slutte sig til dem, satte han dem i stor fare. Razor ville ikke gøre noget slemt i landsbyen - en sød tanke men ikke troværdig på nogen måde. Det var heller ikke meningen, han ville dukke op helt dæmonisk og parat til at knuse Reigns bryst den dag, men det gjorde han nu alligevel. Hans "planer" mislykkedes alt for ofte til, at han kunne smide sådan et løfte ud.
Men trods tvivlen fandt Reign sig selv i at nikke. Han måtte give sig her. Chancen, for at hans forældre eller tætte venner tilfældigvis kom forbi, mens han brugte tid med Razor, var trods alt minimal. Selvfølgelig var det forkert at ofre sine elskedes mulige velbefindende bare for at kunne hænge dét mere ud med en hybrid, men hvad fanden, hvis han alligevel skulle kaldes egoistisk af en eller anden skør spåkone, så kunne han lige så godt være det. Bare en lille smule.

Den alvorlige stemning blev løftet af Razors foreslag, der kom ud på en utrolig uskyldig måde, trods intentionerne nok ikke var helt så harmløse, som det virkede. Ikke at Reign bebrejdede Razor - han var præcis lige så interesseret i at sidde nøgen op af ham, som enhver anden ville være. Faktisk virkede tanken mere og mere tiltalende, jo flere billeder, det lykkedes ham at sætte på indeni hovedet. Samtidig virkede det også akavet, når hans to bedste venner befandt sig på dem anden side af døren og egentlig bare ventede på, han kom ud igen. "I don't know..." Reign så hen på døren, der stadig stod ulåst, og forsøgte at sætte ulemperne op mod fordelene. Men der var ingen tvivl - fordelene var der flest af, og de trak i ham for at hoppe i. "Fuck it," mumlede han til sidst, mest til sig selv for at forsøge at retfærdiggøre, at det var okay at handle egoistisk engang imellem. Han smed tøjet i en fart, sparkede det til side og viftede Razor op at stå, så han selv kunne bevæge sig ned at lægge bag ham i det nu kun lunkne vand. "Oh, this is different from the lake," spandt han tilfredst og lukkede kort øjnene i. Hans arme lå placeret langs karrets kant, og benene var trukket let tilbage samt åbne nok til, at Razor kunne sidde mellem dem. Vandet havde hævet sig på grund af den nylige pladsmangel i karret, der nu indeholdte to personer, og formåede kun lige at blive inde for kanterne. "You know, even though I'm happy to have you as my little secret, I actually feel relieved after telling my friends about you. Now we can talk about you behind your back and stuff," Reign fortrak ansigtet i et lille smil. Han kunne slet ikke lade være, han nød virkelig hvert sekund af øjeblikke som disse, "just promise me to be nice to Zac, okay? He can be a little rough around the edges but he's a cool guy."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Razor on Tirs 1 nov - 10:58

En lettelse, Reign hadede ikke idéen Razor kom med. Ikke at det var en overvældet begejstring. Men det var heller ikke vrede han udviste, eller irritation. Han havde faktisk været overraskende rolig omkring alting, hvilket et øjeblik fik ham til at tænke over det - men der nåede ikke mange tanker gennem hans hoved før han skubbede det væk. For han faldt hurtigt til muligheder som i sidste ende måske slet ikke var tilfældet. Reign påvirket af et eller andet? Nej, så skulle det være alkohol - han mistænkte ikke fyren for alt mulig mere spændende end det. Selvfølgelig kunne han ikke være sikker, men det... Nej. Det virkede ikke som noget Reign ville kunne finde på. Måske havde han bare en god dag, på trods omstændighederne.

Han skulle lige til at komme med en overtalende kommentar, eller hvert fald prøve på det - men det blev slet ikke nødvendigt, for kort efter var Reign vidst alligevel frisk på at komme med ned i badet. Razor rejste sig så Reign kunne finde plads bag ham. Og lige så hurtigt som Reign var kommet i vandet, havde Razor fået sig igen igen - lænet mod Reigns krop. Han kunne ikke helt lade være med at grine. " This lake is waaaaay better.. actually " sagde han så bare med et lille smil. Meget varmere og der var ingen steder at løbe væk til - så nærkontakt var påtvunget - hvilket slet slet ikke var noget man kunne klage over.
Han hvilede sit hoved tilbage mod Reigns skulder, og lod blikket hvile lidt mod hans ansigt. " Wauw.. what a nice thought.. " Sagde han så bare og rynkede kort panden lidt, dog med et skævt smil om læberne. Razor vidste ikke helt selv hvad der var at foretrække - at være en hemmelighed? Det var da spændende, men samtidig var det også endnu en begrænsning i sin tilstedeværelse, så i sidste ende var det nok rarest at folk vidste ting.
" I'll try.. But I can't promise anything. He seems angry at me - and.. umm, its pretty funny. " Sagde han så lidt. Han kunne ikke love at han ikke ville udnytte det til sin egen fordel, sin egen underholdning - han var trods alt stadig Razor - hensyntagen eller ej. Det var i sidste ende svært at tage hensyn hvis andre ikke gjorde det - selvom der sikkert blev gjort det alligevel. Men han forsøgte ikke at ligge noget i det.
" Oh and.. umm.. please don't let his words get to you okay? You should listen to Max.. He's right, actually. " Sagde han så bare lidt med et lille smil om læberne. Der var nok i sidste ende ingen tvivl om at Max ikke havde ret i alt hvad han sagde, hvert fald ikke når det kom til Razor - der var en skepsis som Zac tydeligvis havde, mere på sin plads. Men det var ikke det synes Razor ønskede at Reign fik - det var der lidt, men heldigvis ikke nok.

Han lod fingrende glide lidt over vandets overflade, og fulgte dem lidt med blikket. Men han vendte så bare blikket mod Reign, og plantede en række små kys op langs hans kæbe. " Thank you for not leaving me knocked out outside.. " Sagde han så bare lidt med et lille smil. Det kunne jo sagtens have endt sådan. Hvis han virkelig havde stået ved sin regel, og med en irritation over bruddet på den. Så skulle der vel ikke mere end det til at man ville efterlade et bæst som Razor udenfor. Han vendte sig en smule mere med siden mod Reign frem for ryggen, og hans ene hånd fandt sin vej hen over fyrens lår - hvor den måske egentlig bare valgte at blive.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Reign on Tirs 1 nov - 19:08

"Just try, will you?" Sagde Reign langsomt og tydeligt for at være sikker på, Razor forstod, hvad der blev sagt. Selvfølgelig var det ikke kun drengens ansvar, Zac skulle også opføre sig ordentligt. Hvis de begge prøvede, kunne det umuligt gå helt galt. Måske.
Han hævede et øjenbryn af den pludselige tro på Max og kunne ikke modstå at udtrykke sin uenighed med et lille grin, "yeah, 'cus Max is such a bright guy. Zac claims that he fell out of the stupid tree and hit every branch on the way down." Han lo igen. Det var altid sjovt at overvære de to diskutere, fordi de var så forskellige - Zac tog udelukkende brug af logiske argumenter, hvor Max kunne smide hvad som helst uventet ud. Og hvis det gik helt i kage, rakte han bare tunge eller lavede en anden grimasse af sin modstander. Yin og Yang. Lidt ligesom ham og Razor. Ordsproget om at modsætninger tiltrak hinanden var nok ikke helt ved siden af.

Øjnene, der ellers lige havde lukket sig sammen i ren ekstase fra det behagelige vand, fandt vej op igen, da Razors læber kærtegnede hans kæbe og sendte yderligere varme rundt i hans krop. "Thank you for not... crushing... my chest...?" Sagde Reign noget tøvende, fordi det virkede naturligt at skulle takke Razor for et eller andet. Det var bare svært lige sådan at finde noget at takke for. Varmen forvandlede sig til kuldegysninger, da Razors hånd fandt vej til hans ben, og han lagde selv en arm om ham - både fordi han havde lyst men også, så han kunne reagere hurtigt, hvis halvdæmonens hånd endte et sted, den ikke skulle.

"I never got to ask you... uh..." sagde Reign efter bare at have nydt stilheden lidt. Han var ikke sikker på, om han overreagerede, men han var interesseret i at høre Razors mening om kortlæsningen sidst. Havde været så optaget af at nægte sig som værende nogle af de dårlige ting, at han helt havde glemt at spørge. Det ville trods alt nok være den letteste måde at få dem be - eller afkræftet. "You didn't seem very surprised when that fortune lady called me those awful things, and I can't help but wonder if you slightly agreed. So," han rømmede sig lavt og fortsatte med blikket frem for sig, fordi han syntes, det var for flovt et spørgsmål til at kunne se Razor i øjnene, "am I allowing myself to get easily addicted, and am I materialistic, ignorant, narrowminded and pessimistic?" Hendes ord sad stadigvæk som limet fast i hans underbevidsthed. Hver lille ting havde han tænkt over, og de fyldte nok meget mere end de burde.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Razor on Tirs 1 nov - 21:08

" mhmm.. I'll try.. " mumlede han så bare lidt. Han skulle da nok gøre det et forsøg, men hvis det ikke lykkes specielt godt fra start havde han sikkert ikke mere tålmodighed allerede der til at prøve mere. Han kunne dog ikke helt lade være med at grine lidt. Det kunne i princippet være sandt nok, men det gjorde ikke at Max ikke havde ret i sin holdning omkring Razor - hvis den var bedre end Maxs - så var det altid mere rigtigt.

Et smil bredte sig om hans læber, mellem de kys han fortsat formåede at placere mod Reigns kæbe, hage - måske lidt kæben igen, også ned ved halsen. Om det var Razor der fortjente en tak for ikke at have knust Reign - nej, det var det nok ikke. Det var nok mere Zac der skulle have æren af det. Også selvom Razor havde været på grænsen mellem dæmon og knap så meget dæmon, så var der ingen garanti for at det havde været den mindst dæmon agtige side af ham der havde vundet og han havde kunne slippe Reign igen. Han havde ikke så meget at sige til det. Eller jo måske egentlig en masse, men han ville hellere bruge øjeblikket på at lade sine hænder udforske Reigns krop, alle steder hvor det var muligt de kunne komme til, og hvor det var tilladt. Han plantede så lige kort et kys ved hans mundvig, før han sad lidt og betragtede ansigtet foran sig.

Først blev han en smule nysgerrig - men Reigns spørgsmål var ærligt, slet ikke hvad han havde forventet. Han rynkede kort panden lidt, og lod hovedet glide på skrå. Men fangede så Reigns hoved mellem sine hænder. " Look at me silly! - You're seriously still thinking about that? " Spurgte han så kort, og kunne måske som første indskydelse virke en smule dømmende. Men et lille grin forlod ham sekundet efter og han kunne ikke lade være med at smile lidt over det. Han lod sine fingre glide gennem fyrens hår og ventede et øjeblik med at svare.
" Reign.. The truth is - I don't really know, what half of those words means - so maybe? I don't know. Do you? Is that why its bothering you? Because there might be some truth behind it? Or just.. because you don't wanna be seen that way? " Spurgte han så lidt. Hånden der før havde været på tur ned gennem hans hår, var end i nakken på ham og han nussede Reign lidt i nakken med fingre spidserne. Razor kunne ikke tage stilling til ord han ikke helt forstod - en fornemmelse omkring dem var ikke nok til at gøre for meget ud af det. Men Reign fik det til at lyde ekstremt negativt, så måske ville det bare være bedst at mene noget andet.

" But easily addicted? I don't mind that, as long as a tiny bit of that addiction is towards me. " Sagde han så bare med et lille smil om læberne. " Besides.. you don't have to believe everything she had to say. Yea she was hella creepy and did kind of know a few things that made it seem pretty real - but maybe she's just.. I don't know. I think you're amazing, and handsome, and cute, and a little selfish - but we all are so thats okay. Sweet, to sweet actually, sometimes. - You're caring, thoughtful and not to mention weird.. You're a total weirdo " Sagde han så bare med et lille grin. Hvis det kunne ændre lidt på det - skifte de dårlige ord ud med nogle gode. Bare lige så det var en lille smule mere i den rigtige boldgade.
" If you were all of those bad things, do you really think.. No.. just don't think about it. You're probably not - any of those things.. " Sagde han så bare lidt og plantede et kys mod Reigns læber. " Not at all. " tilføjede han så med et lille smil. Der gik dog ikke så mange sekunder før han blev en smule fraværende et øjeblik, og skævede mod kanten af badekaret før han rodede sig lidt i håret. Hovedpinen var der stadig lidt. Han rystede så bare lidt på hovedet og fandt sit fokus.
" Now - can we talk about something less depressing - or do you wanna fill your head with stuff like that? " Han hævede lidt et bryn og rettede blikket tilbage mod Reigns øjne.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Reign on Tirs 1 nov - 23:10

Razors reaktion på spørgsmålet var ikke helt uventet - godt nok havde Reign ikke regnet med de pludselig hænder i sit ansigt, men han vidste, at Razor syntes, han overtænkte det. Det gjorde han også uden tvivl, men hvis han ikke fik spurgt nu, så ville det aldrig forlade hans system. Ud af verden med negativiteten. Der skulle bare lige en ende på tankerne, og den ende kom forhåbentligt nu. "I... both, I guess," Reign så usikkert fra Razors ansigt, ned på hans brystkasse og tilbage på ansigtet igen. Det gik ikke, som han forventede, det ville. Hvis drengen bare kunne have sagt, at det var han da i hvert fald ikke, så ville det havde været tilfredsstillende. Et 'det ved jeg ikke, for jeg er for dum til at forstå ordene' kunne ikke bruges til meget andet end at konkludere, at drengen aldrig havde åbnet en ordbog i sit liv.

Men Razor forbedrede katastrofen, faktisk reddede han den fuldstændig. I stedet for bare at nægte, at de dårlige ord hørte til Reigns person, skiftede han dem ud med nogle meget mere behagelige og rare ord. Og måske var det noget vrøvl, måske sagde han bare, hvad Reign gerne ville høre - men det virkede, og det gjorde ham i langt bedre humør, og det var det vigtigste. Det var på sådan nogle tidspunkter, han huskede, hvorfor han var faldet for halvdæmonen til at starte med. Han havde denne her underlige evne til at flytte hans humør fra kulgraven og til den øverste sky på bare ét sekund. Desværre havde han også evnen til at gøre det modsatte, men det overgik ikke det faktum, at han havde en nærmest helende effekt på Reign. Razor var så utrolig let at elske, at alle de følelser, der pludselig havde boblet op i mennesket, virkede til at have været uundgåelige.
Reigns læber formede sig i et smil efter kysset, og han fjernede ikke blikket fra Razor på noget tidspunkt. Gud, hvor var han charmerende, når han opførte sig venligt, tænkte han for sig selv og lod pegefingeren bevæge sig i små bevægelser henover Razors hud ved rygstykket, "we can talk about whatever you want."

Smilet bredte sig yderligere men forsvandt så, da der blev banket på døren. "Uhm, Reign? Do you want us to leave or...?" Reigns blik faldt på den ulåste dør, og han fortrød hurtigt ikke at have sat den lille krog i, hvor den hørte til. Nu havde han gode venner, der var venlige nok til ikke at brase ind - forhåbentligt! - men tanken var stadigvæk skræmmende. Nu følte han pludselig, han skulle skynde sig op, så de ikke så dem. Idéen, om at Razor var en hemmelighed, der skulle skjules, lå stadig dybt i ham, og der gik nok lidt tid, inden han fik et andet tankesæt på det område. "No, we're done in a second. I'll be right there," svarede han højt nok til, det ville kunne høres igennem døren, og rejste sig rigtignok.
Hans hår var kun lidt vådt, fra da Razors fingre havde bevæget sig igennem det, så da han først fik tørret kroppen og taget tøj på igen, kunne man stort set ikke set, han havde været i bad. Reign så kort på Razor, "hurry up," og forlod badeværelset som den første. "Hey, look who's there. We collected the last carrots aaand cleaned 'em," Max holdt stolt spanden med gulerødder foran sig med et tilhørende stort charmesmil, mens Zac stod placeret hængende op af køkkendisken og gabte, "I'm kind of hungry. Feed me or I'll leave." Reign hævede et øjenbryn af ham, "eat a carrot," og smilede skævt, inden han snuppede spanden fra Max, "I can cook something right now? For all of us?" Max virkede allerede ekstatisk med armene i vejret og et godkendende tilråb. Zac nikkede en enkelt gang men så pludselig misbilligende ud, "should we just ignore the fact that there's a demon in here who tried to kill us all?"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 4 1, 2, 3, 4  Next

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum