Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Sean
 
Chester
 
Larlii
 
Gale
 
Taliia
 

Statistics
Der er i alt 274 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Jazmin

Vores brugere har i alt skrevet 154524 indlæg in 8019 subjects

Friends that harvest together, stay together - Razor

Side 3 af 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Reign on Søn 13 nov - 1:25

Reign hævede kort et øjenbryn a Razors spørgsmål, "well - yes," og undrede sig over, hvordan det kunne være muligt at vide så lidt om julen. Ikke at kende meget til halloween eller påske eller til nogle af de andre mindre højtider var fint, men julen - julen burde alle kende til en vis grad. At man gav gaver var vidt kendt. Halvdæmonens opvækst måtte være endnu mere præget af ulykke og uvidenhed, end han lige troede.
"Best present ever," gentog Reign lavt og smilede mildt. Måske Razors liv ville have udviklet sig anderledes, hvis han havde haft en hund. Et kæledyr generelt. Hjulpet med at gøre ham blidere eller mere kærlig.

Men disse tanker virkede pludselig så langt væk, da Razors svar kun tydeliggjorde hans dæmoniske personlighed. Endnu engang ville det have været bedre, hvis drengen bare kunne lyve eller i det mindste fatte sig kort. Eller bare smile og nikke, det ville være rart engang imellem. Reign vidste, det var dumt, men det stak lidt indeni ham, hver gang Razor sagde noget, der for ham lød makabert og morbidt. Det knuste de få gange, han lod sig selv glemme, hvad han var for en slags person.
Han så bare op på halvdæmonen, forsøgte at skjule sin afsky og valte ikke at kommentere yderligere på det. Det virkede også til, drengen forstod, at hans svar havde været unødvendigt i denne her sammenhæng og ikke mindst dette her selskab.

Heldigvis for Reign blev hans tanker hurtigt ført væk fra dette deprimerende sted, de opholdte sig, og hen til et meget mere spændende område via Razors kys og berøringer mod hans hår, "blame genetics." Han forsøgte endnu engang at fange drengens læber, da han slet, slet ikke følte, han havde fået nok af dem endnu men blev afledt af tanken om sin kaffe, da Razor begyndte at snakke om mad. "It contained vegetables so you wouldn't eat it, anyway," svare Reign roligt, mens han fik rykket sig væk fra sin placering under drengen og rejst sig for at kunne drikke sin kaffe. Den var blevet en smule kold og ikke særlig lækker, så kun halvdelen blev drukket. Desuden - han ville egentlig hellere tilbage til Razor end at drikke kaffe. Men nu havde han lavet den og var imod madspild, så et stykke tid væk fra de læber, han tørstede efter, var acceptabelt.

Til gengæld skyndte Reign sig tilbage efter at have skyllet resten ud i vasken. "You've seen those posters about the Halloween party in Dragons Peak?" spurgte han, selvom det ikke var et oplagt emne at snakke om, når man var igang med at hive bukserne af en anden person. Faktisk virkede det upraktisk at snakke overhovedet, men nu var det lige noget, han kom i tanke om.
Reign smed shortsene fra sig og placerede sig over Razor, inden han så og sige "gik igang med ham" - kyssede ham et par gangen på kæben, fik fjernet det ulideligt irriterende halsbånd, der hele tiden var i vejen, og lod tungen køre fra halvdæmonens adamsæble op til kæben for så at fortsætte kyssene, denne gang under hans ene øre.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Razor on Søn 13 nov - 21:53

Reigns stilhed var et tydeligt tegn på at hvad Razor fik plapret om, ikke lige var hvad der faldt i god smag for ham. Men ingen sure miner på trods af det. Han vidste det vel egentlig godt, snak om mord, blod og alt der havde forbindelse til sådanne ting - var ikke ligefrem noget Reign nød at snakke om. Men som sædvanligt var det ikke lige det Razor tænkte over før han snakkede løs omkring det. Men selv hvis Razor prøvede ville det nok aldrig nogen sinde være noget der ikke kom op som emne af og til. Det var simpelthen umuligt.

Han forsøgte kort lidt at fange Reign da han sådan møvede sig væk - og fandt sin kaffe i stedet. " mmm, but what if I actually.. I don't know - I haven't really tried alot vegestables. And maybe if its you mooshed together with something else, something delicious, someting meaty. Then maybe - I don't know, maybe I would like it? Probably. I mean - I might die, but death by food - that sounds pretty honorable. " Sagde han så bare lidt med et lille grin. Første del af hans sætning var egentlig meget oprigtig. Han kunne jo aldrig vide om han faktisk ville kunne lide det mad Reign lavede hvis han ikke havde smagt det. Selv hvis der var grøntsager i. Altså han spiste jo muffins med blåbær? og blåbær var en frugt, som han heller ikke spiste meget af ud over i ting. - Så måske var det lidt det samme med grøntsager.

Han fulgte ham lidt med blikket da han vendte tilbage til sofaen. " Its only because.. " mumlede han så bare lidt med et lille grin, og skævede kort lidt mod shortsene - men rettede så blikket tilbage mod Reign, og rynkede kort panden lidt. Han tabte tråden i hvad han egentlig ville sige - eller, glemte det faktisk helt.
" Nooo I haven't but have heard about it.." Sagde han så bare lidt, og bed sig kort i læben.
" and umm.. " han mistede lidt koncentrationen fra Reigns spørgsmål et øjeblik. Han lod bare øjnene glide i, med en nærmest spindende lyd. Og lod sine hænder smutte op langs Reigns ryg, helt stille og roligt.
Han lod hovedet glide en smule tilbage, kun for at blotte sin hals mere og gøre plads til Reign - fyrens læber mod sin hud - allerede noget han ikke helt kunne få nok af.
" Is it something you would... consider? " fik han så endelig spurgt efter slet ikke at kunne finde de ord han egentlig ville sige omkring det. Han kendte vel næsten Reigns svar - men at spørge var vel aldrig en dum ting.

Han lod kort næsen strejfe Reigns hud lige omkring ved øret, men placerede så bare et par kys hvor han lige kunne komme til. Der gik ikke længe før hans hænder, som ellers lige havde fundet sig til rette ved fyrens skuldre, fandt sin vej den anden vej ned over hans ryg og videre ned over lænden - for så at skubbe sig selv det længere ned og ind under det stof fra det tøj der egentlig kun var i vejen på hans krop på nuværende tidspunkt.
" I'm not even sure if I want to share you with the people in Dragons Peak. I'm to selfish and you're way to captivating.. " mumlede han så bare lidt, med et lille smil om læberne. Han kyssede ham lidt nogle gange ned langs halsen, og videre ud ved omkring hans skulder.
" Fetching.. " - " Magnetic.. " - " Delicate.." for hvert ord, placerede han et nyt kys mod den bløde hud. Han holdt sine øjne lukket for en stund, men endte så alligevel med at skæve lidt mod Reigns ansigt. " Irresistible... "

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Reign on Søn 13 nov - 22:48

Reign var ærlig talt overrasket over, at ordet 'grøntsag' ikke fik Razor til at rynke næsen og skifte emne, som han normalt gjorde. Hvis drengen var åben, ville han mægtig gerne lave mad til ham. Hans broccolitærte med hytteost og bacon var - hvis han selv skulle sige det - fænomenal og var blevet hans egen livret. Hvis Razor også kunne lide den, ville det kun påføre endnu et plus i bogen til den lille halvdæmon. Det ville være fantastisk, hvis de kunne spise sammen. Næsten som et... et normalt par.

"Me? Oh, no," fik Reign svaret i en bestemt tone, trods han forsøgte at koncentrere sig om både samtalen og berøringerne, der helst skulle foregå de helt rigtige steder for at få nogle gode reaktioner fra halvdæmonen. Et halloweenbal lød egentlig interessant nok, men der var for langt til Dragons Peak - desuden var det arrangeret af ham, Sean McGivens, og det ville bare føre til jalousi og dumheder at skulle opholde sig i samme lokale som ham.
Razor virkede som forventet til at tage pænt imod Reigns tilnærmelser med gengældte kys og berøringer. Og så ordene, der gav hans arme kuldegysninger og ham selv lyst til at gengælde det med noget, der kunne lyde endnu pænere. Men komplimenterne blev kun sjældent rigtig til noget, da sådanne situationer, hvor Reign var ophidset, havde det med at fjerne halvdelen af hans hjerneceller og dermed de alle de søde ord. "I bet you say that to all the guys," han var selv stoppet for bare at kunne se ned på Razor. Smilede så og trykkede sine læber ind mod hans, mens hans egne bukser blev åbnet. Desværre gik det slet ikke lige så glat eller galant, som han havde håbet på, det ville, at få dem trukket af - hans ene knæ lå helt ude i kanten af sofaen og ville glide ned hvis bevæget for meget rundt.

Reign brød kysset igen, "I need a bigger couch... don't move," og måtte rykke sig væk fra Razor for at kunne få bukserne af. Det var altid frustrerende, når sådan noget skete, og derfor havde sengen nok også været et noget bedre valg. Men nu var de i sofaen, og nu blev de i sofaen. Hvis Reign havde lært noget var det, at det var en dårlig idé at spørge sin partner, om man skulle rykke sig et andet sted hen. Det havde Lori gjort, dengang de havde været ved at blive intime, og først dér var Reign vågnet og havde afslået ham.
"So, are you going?" spurgte han endelig, da det egentlig hele tiden havde været det, han havde fisket efter at få at vide. For trods Razor befandt sig alle mulige undelige steder, som Reign ikke anede noget til 99% af tiden, forsøgte han at få bare lidt info omkring, hvad han rendte og lavede, når muligheden var der. Han lagde sig denne gang kun halvt ind over halvdæmonen og fortsatte kyssene, denne gang på hans nedre halvdel; hofterne, lårene og ved underbuksekanten. Imens undersøgte hænderne og fandt til tider op under det ene stykke tøj, Razor stadigvæk havde på.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Razor on Man 14 nov - 21:55

" Except, your the only guy. " fik han så mumlet lidt med et lille smil om læberne. Razor dansede ikke med andre fyre end Reign lige pt. Sean var på standby - selv når han var i Dragons Peak havde der det sidste lange stykke tid ikke været meget at komme efter der. Ikke fordi lysten ikke var der, simpelt fordi der havde foregået så meget andet. Og det var altså ikke fordi han havde en masse han sådan hyggede sig med fra tid til anden. Reign var mere eller mindre den der fyldte hans tanker det meste af tiden - og sådan var det vidst bare.
Han kunne ikke helt lade være med at grine lidt. " You think? " Spurgte han så bare lidt, og lod blikket hvile op mod Reign da han flyttede sig. " Nah... This couch is faaaancy.. Besides, a small couch only means you have to lay even closer together for both of us to fit - I don't see any problems in that what so ever.. " Sagde han så bare lidt, og sendte Reign et lille smil. Et forførende et af slagsen. Reign havde dog ret, det ville nok være mere praktisk med en større sofa - men så alligevel ikke, denne sofa var helt fin. Desuden ville man da slet ikke kunne være i hytten hvis alle møblerne voksede til dobbelt størrelse.

" No.. " Sagde han kort, måske en smule for hurtigt, men rynkede så kort panden lidt. " I mean yes.. Maybe - Probably. " Han rynkede så kort næsen lidt, og fulgte Reign lidt med blikket - smilet om hans læber voksede en anelse, og han bed sig kort i læben. " I mean - only for the food.. Parties tend to have amazing food.." mumlede han så og rykkede kort lidt på sig. Fester var sjove, men maden - det var altid det bedste ved det. Desuden vidste han alligevel ikke helt hvad man sådan egentlig lavede til fester ud over at spise og tale med folk - hvilket der kun var en af delene der virkede fristende. Resten kunne være ligegyldigt. Men selvfølgelig kunne man også danse, hvis musikken var god. Han forsøgte at holde sine tanker mod hvad en fest kunne indeholde, men det tog ikke mere end følelsen af Reigns vejrtrækning mod hans hud - før tankerne var i helt andre baner. Og en kriblende varm fornemmelse strømmede rundt i hans krop. Den havde været der lidt i forvejen, men tog mere og mere til for hvert øjeblik der gik. " mmmmh.. Okay.. thats niice. " Sagde han sådan lidt halv hviskende - mest bare ud i luften. Han lod sine fingre glide hen over Reigns skulder og videre om i hans nakke, kun for at nulre sig en smule ind i fyrens hår.

Endnu engang måtte han rykke lidt på sig, kun af ren nydelse for de dejlige berøringer. Denne form for kontakt var noget helt andet med Reign - det var bedre. Helt fantastisk. Sådan som alting kørte rundt i hans krop og gav ham en følelse af at flyve, uden egentlig at gøre det. Han havde ikke forestillet sig at det var noget der var muligt. Men der lå alligevel lidt en lille frygt for at Reign pludselig ville skubbe sig selv væk. Men forhåbentlig ville der ikke komme nogle dumpende uanmeldt mere her til aften. Var det ikke for sent til det? Jo.. Det synes Razor hvert fald, Reign var hans for i aften og sådan måtte det være.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Reign on Tirs 15 nov - 14:57

Reign så op fra det ellers tiltrækkende syn, da Razors svar lød noget splittet. Om det var, fordi han var forvirret som sædvanlig eller om, han godt var klar over, Reign ikke var særlig tryg omkring festens vært, var usikkert. Men noget kunne tyde på, at halvdæmonen var ved at fatte, hvad der var forkert og rigtigt at sige, hvis han ville slippe for de pludselige jalousiture fra Reigns side af. Selvom et 'nej' havde været det ultimative ønskesvar.
"Yeah, they do," han fjernede sit blik fra dæmonens ansigt igen og fortsatte, hvor han slap. Det var svært ikke at komme med en snerpet kommentar til, at Razor tog med, men det gik lige. Det var for alvor begyndt at gå op for Reign, at han ikke kunne styre halvdæmonen, ligegyldigt hvor meget han havde lyst. Selv hvis han bad ham om ikke at tage med, ville han gøre det alligevel - uden tvivl.

Reign forsøgte at holde tankerne på det, der var vigtigt lige nu - Razors umodståelige krop foran sig, hans usædvanlig blide stemme og hans hænder, der fortalte Reign, at han gjorde noget rigtigt. Jalousien kunne vente.
Han bevægede sig op igen, kyssede drengens maveskind og brystkasse på vejen, og endte med sine læber trykket ind mod sin partners. Men igen blev det brudt hurtigere, end det var meningen, da hans ben atter var ved at glide ned. "Fucking fuck..." mumlede Reign frustreret ud med blikket på benet, der kort efter blev rykket på plads, "okay, this is not working." Han havde snart rejst sig og stik mod alle førhenværende tanker, der fortalte ham, at de skulle blive i sofaen, skubbede han begge arme ind under Razor og bare ham op for så at gå i retning mod sengen. Stoppede dog på halvvejen med et forundret blik, "shit, you're so light..." og måtte modstå fristelsen til at kaste lidt rundt med Razor bare for at bevise, hvor let han var.

Det blev til en let vuggen, inden Reign tog sig sammen til at gå resten af vejen hen til sengen, der godt nok ikke var stor men bredere end sofaen. "What about dancing? Do you know how to dance?" spurgte han, idet han lagde halvdæmonen på sengen og snart lå placeret over ham som før. Meget bedre, meget blødere og generelt et meget bedre nussested. Danseemnet fik ham til at tænke på strip - den mere sensuelle form for dans - og han overvejede kort at spørge, om Razor kunne finde på sådan noget. Reign var blevet strippet for et par gange, og det havde været fantastisk. At tage tøjet af sin partner var selvfølgelig også godt men at overvære en anden person villigt smide tøjet for en, fik en til at føle sig ønsket på en helt anden måde. "Have you ever stripped for someone? Like... a striptease?" fik han endelig ud mellem sine kys på halvdæmonens hals. Det føltes en smule overskridende at spørge om sådan noget men hvad fanden - Razor havde sagt til ham så mange gange, at han gerne ville vide, hvad Reign tænkte på, så han var selv ude om uforudsigelige spørgsmål.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Razor on Ons 16 nov - 11:14

Reign berøring var umuligt ikke at nyde, men at fyren endnu engang havde problemer med pladsen i sofaen, fik kun Razor til at måtte slippe et grin endnu engang. Først kun et lille grin, men det udviklede sig hurtigt til mere da Reigns frustration trængte igennem. " How adorable.. " Sagde han så bare drillende - stadig med et smil om læben, og lod blikket hvile mod Reign. Men man kunne ikke kalde det andet. Afbrydelser var okay når det var sådan nogle frem for gæster eller andet. Dette var kun sjovt og Razor havde trods alt altid fundet hele Reigns eksistens underholdende, især i sådanne tilfælde.
Han lod armene glide omkring Reigns nakke med et lille smil. " Light?.. Or maybe you're just really strong.. " Sagde han så bare og holdet blikket lidt mod ham, men træk så kort på den ene skulder. Begge dele kunne være en mulighed. Razor vejede ikke meget, men Reign var vel heller ikke så svag som Razor ellers sikkert altid havde givet udtryk for at han var.

" Dancing? Pfft of course I do! Have you seen me move? I'm a natural.. " Sagde han så bare med et lille grin, og lod sine hænder smutte ned over Reigns krop. Kun for at trække ham tættere på. Razor kunne danse, ingen tvivl om det. Ikke at han var typen der kunne fare op og bryde ud i en vild vals eller street dans ud i ingenting - men eftersom han trods alt havde fået et job som pole danser bare af at efterligne en af de andre på diskoteket, så vidste han at han da hvert fald kunne lidt.... lidt mere end hvad folk nok lige forventede.

Han fangede Reign med benene op omkring ham men vendte så bare rundt så Reign lå nederst. Han hvilede hænderne et øjeblik mod hans bryst kasse. Han lod fingrende glide ned over hans bryst og videre ned til hans mave, indtil han selv lidt sad i vejen for at hans hænder kunne komme længere ned. " I do kinda have... maybe had - a part time job as a poledancer. So I guess that, I am capable of something.. " Sagde han så bare med et kort træk på den ene skulder. Han lænede sig så bare ned og plantede et kys mod Reigns læber, for kort efter at placere et lille et ved hans hage. " But striptease? No, I haven't.. But I probably could.. I means, if it wasen't because of the fact that I'm already half naked. " Sagde han så bare med et lille grin. " Is it something you enjoy in your sparetime? I'll gladly come knock on your door once in a while, in return a little kiss would be all I need.." han lod hovedet glide en smule på skrå. Desuden ville han da heller bruge sine kræfter på det end så meget andet. Jobbet han havde, eller havde haft - han var lidt i tvivl om det egentlig stadig var noget. For han havde ikke været der længe, men på den anden side var det en stilling som han sagtens kunne komme og gå til. Han var trods alt ikke det styrende show så mon ikke stedet klarede sig uden ham.

" Or do you have a secret dancing talent I don't know about? 'cause if thats the case - you better show me. " tilføjede han så hurtigt med et smil om læben, og lod sine fingre glide ned gennem Reign hår. Han kunne slet ikke lade være med at pille, røre.. kigge på Reign. Selv hvis han prøvede så var det nærmest umuligt. Hvilket også var grunden til at han igen lod sine læber mødes med Reigns.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Reign on Ons 16 nov - 20:00

Razor havde en pointe. Der var aldrig en finger at sætte på hans bevægelser, måden han bevægede sig frem på - måske virkede det også ekstra elegant, når han gik ved siden af Reign, der havde det med at være lidt klodset, men alligevel. Spørgsmålet var, hvordan han dansede. Det var svært at læse en person, der var så spontan, og gætte sig frem til ting om ham. Der kom altid noget nyt og uventet.

Et eksempel på dette var halvdæmonens svar på Reigns spørgsmål, der endte ud i en jobindrømmelse. For en kort stund var det svært at forestille sig Razor med sådan et job, men som sindet skabte billeder og selvopfundne situationer, blev det mere og mere tydeligt, at tanken ikke virkede så langt væk endda.
"No, I'm just... curious," svarede Reign, der forsøgte ikke at vise, hvor rystet han var over de nye informationer. Men selv da fokus blev flyttet over på ham selv, og Razors fingre masserede de helt rigtige steder i hovedbunden, kunne han ikke helt lægge det fra sig.

"Nah, I- my roommate taught me a few tricks when we were kids but I'm not really the dancing type," Reign placerede sine hænder på Razors lår og lod dem glide op langs hans ben for at gengælde bare en smule af den kærlige behandling, han selv fik, men da de nåede hofterne, bremsede han op. Han ville ende med at tænke over det resten af aftenen, hvis ikke han fik spurgt, "back to the pole dancing - when were you gonna tell me about that? You do know that the people watching you aren't looking at the dancing, right?" Pole-dansere kunne løbe forvirret rundt om en pæl, og publikummet ville stadig se på dem som seksuelle objekter, så meget vidste Reign. Hvis de stod på en scene ikke iført alt for meget tøj, var den sådan set klaret. Razor vidste det måske ikke, eller også havde han bare ingen idé om, at det ikke var særlig attraktivt at være forelsket i en person, der udover at knalde med hvem, han havde lyst til, nu også skulle glos på af klamme mænd i sin fritid.

"Could you maybe... not do that job anymore?" så Reign kunne ikke bestemme over Razor, ligesom Razor omvendt ikke kunne bestemme over ham. Men at komme med venlige foreslag var der ingen problemer i, vel? Han havde på fornemmelsen, emnet trak dem væk fra det, de begge var interesserede i, og satte sig derfor op med et forførende blik, "when I get rich I'll hire you as my own private dancer, I promise," han lænede sig ind og bed Razor i øret, "your talents are wasted on random guys."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Razor on Fre 18 nov - 9:41

" Thats good - for a change, I mean.. You don't normally actually ask alot of questions.. You should do that more often. I don't bite.. At least not - hard.. " Sagde han så bare lidt og rynkede kort panden lidt. Razor kunne måske egentlig godt finde på at bide - men der var alligevel en stort blinkende advarselstegn omkring Reign hver gang han overvejede det - for havde man først fået en bid af kagen, så var det altså svært ikke at lade resten være. Men at det til en forandring ikke kun var Razor der stillede mere direkte spørgsmål var måske meget godt - noget der burde høre til noget oftere.
" Uuuh, What kind if dance? Waltz? Tango? Maybe Thats why you called Django for Django, 'cause it rimes on tango? " Han lod hovedet glide en smule på skrå, men kneb så øjnene lidt sammen. " Or maybe you have a secret wild side? I mean - ripping your clothes of and can make just a few dance moves into some wild lap dance in a blink of an eye. Thats the one - No doubt about that. " Sagde han så bare med et lille smil om læberne. Man kunne jo aldrig vide hvad Reign egentlig var super god til, det kunne jo være han var ekstremt beskeden på det punkt og undervurderede sine evner indenfor dans helt vildt.

" Huh? No.. I mean.. " Han rynkede kort panden en smule. " What do you mean? I do it because its fun. Nothing else. If they're not looking at dancing then what? " Spurgte han så bare lidt. Han vidste det vel egentlig godt, men det var fortrængte tanker fordi han netop egentlig kun gjorde det fordi han synes det var helt utrolig sjovt, pengene han fik for det gik alle til klubben, også selvom han egentlig var blevet tilbudt betaling.
" I didn't know you were surpose to know? I don't know, the conversation just haven't really you know. Nevermind. Do you want to know everything I run around doing? I'm not trying to keep secrets from you. I can tell you, whatever you wanna know - but some of it have to be kept silent. " Sagde han så bare med et lille træk på den ene skulder. Han betragtede et øjeblik Reigns ansigt lidt, mens smilet voksede en smule.

Han kunne dog så kort ikke helt lade være med at grine. Det var dog et grin der stille forsvandt og han var stille et øjeblik. Kun for at lade sine hænder smutte ned over Reigns skuldre og videre ned over hans bryst. " Oh really? I guess I have to wait a long time for a new job then.." Sagde han så bare drillende med et lille smil om læberne. " Lucky for you - I don't want money. I'll dance for you for free - anytime! " tilføjede han så bare lidt med et kort træk på den ene skulder. Han kunne måske sagtens love ikke at have sådan et job - men aldrig at gøre det igen ville i sidste ende blive svært. Selvom der i princippet ikke var mange ting han ikke ville gøre for Reign. Hvis han altså huskede hvad det var han havde sagt han ikke ville gøre - det var måske den lidt mere komplicerede del af det hele.
Han plantede et kys ved Reigns kæbe, for så at lave en lille række kys langs kæben og videre ned over hans hals. " In the end - you're the only one allowed to touch. Places like that do have rules you know. " Sagde han så bare lavt med et lille smil, og skævede kort mod Reigns ansigt, før kyssende fortsatte lidt ned mod hans kraveben.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Reign on Fre 18 nov - 13:02

Reign gloede bare på Razor, der lod sin fantasi og dermed og snakketøjet løbe løbsk. "... Just waltz," svarede han, da der endelig blev stille fra sin modpart. Halvdæmonen havde det med at piske en stemning op, og det var altid op til Reign at få den ned igen. Sådan fungerede de som modsætninger, der var gode for hinanden. Selvom - Reign nogengange godt kunne savne at være den, der blev tysset på. Sammen med Zac og Max fungerede han som en god mellemting mellem at være den barnlige og den modne. Det var rart at kunne bevæge sig lidt fra én tin til noget helt andet i modsætning til, når han var sammen med Razor, hvor han tvang sig ind i den mere stille og "voksne" rolle. Det ville være én stor børnehave, hvis de bege opførte sig barnligt og uden skrupler, og halvdæmonen stod ikke til at ændre på sig selv overhovedet.

Razors naive væsen overraskede atter Reign, da drengen ikke viste tegn på, at han anede, hvorfor folk tog hen og så på poledancere. Måske var det heller ikke noget at blive jaloux over, men det irriterede ham alligevel lidt. Mest fordi han selv havde det dårligt med at tage på bordel, når han så Razor, mens drengen ikke så meget som rynkede et bryn over at sælge sin egen krop - godt nok solgte han ikke decideret sex, men han solgte noget seksuelt, så der var visse ligheder.
"I just wanna know everything that doesn't involve blood and - and murder, you know? Like where you work and who you meet and... just what you're up to," sagde Reign sandfærdigt og viftede en tot hår væk fra sine øjne. Han ville ønske, der var en måde at sige det mere romantisk og mindre stalker-agtigt på, men da han ikke var specielt god med ord og formuleringer, måtte Razor tage sig til takke med dette.

Stemningen lysnede op - hvilket var heldigt, for det var ikke hans mening at ødelægge den korte tid, de faktisk havde alene sammen med små, dumme diskussioner. Reign trak sig væk fra halvdæmonens øre igen, "auch. That's harsh," og smilede bredt, mens hans hænder havde travlt med at røre og mærke på de to små fordybninger på Razors lænd.
Det stak behageligt i hans bryst, da halvdæmonens læber blev ført langs hans hans kæbe, hals og kraveben. "And I bet everyone respect those rules," sagde han så lavt, at sarkasmen var en smule svær at høre, og lukkede øjnene lidt i. De åbnede sig dog kort efter igen, og Reign, der efterhånden havde det skidt med, at Razor gjorde al arbejdet, greb fat i drengens håndled og trykkede ham frem og ned, så han igen selv lå øverst.
"I kinda want you to dance for me right now but that means I would have to let you leave this bed. And that would be sad," Reign lod Razors ene hånd gå men flettede sine fingre ind mellem den andens og kyssede ham ømt. Den anden hånd fandt ned over drengens krop, hurtigere og mere utålmodigt, end det var meningen, og endte med at gribe og røre ved hans nedre dele. Hvis der var stof imellem hans hånd og Razors lem, måtte det være okay, ikke? Det var det nu. "Tell me something I don't know about you," hviskede Reign efter at have sluppet de fyldige læber.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Razor on Lør 19 nov - 11:40

Vals var ikke den mest spændende dans i verden - men eftersom Razor efterhånden havde fået øjnene lidt mere op for det der med forbindelsen mellem to individer. Så var der måske et eller andet med en vals der var mere end bare en rolig dans omkring på det dansegulv. Reign kunne desuden også sagtens virke som typen der uden de store problemer ville kunne føre en eller anden rundt på et dansegulv. " Well... you should waltz me around sometime, I wouldn't mind.. " Sagde han så bare lidt med et lille grin. Om han kunne finde ud af det vidste han ikke, men at give det en chance havde han nu heller ikke noget problem med.

" Oh okay.. " Sagde han så kort og så et split sekund måske en smule tænkende ud. " I'll try to keep that on a minimum then. " tilføjede han så bare hurtigt. Ikke at tale om blod og mord - en udfordring, men han vidste vel i princippet godt at det ikke ligefrem var de bedste samtale emner at tage op med Reign - tværtimod. Havde han overhovedet andet han kunne fortælle? Det var jo ikke fordi han lavede voldsomt mange andre spændende ting som ikke indeholdt blod eller en eller anden form for mord. Ikke fordi det altid helt var med vilje. Han var måske bare mere eller mindre en lidt uheldig type på det punkt. Han forstod slet ikke hvordan Reign havde kunne komme gennem sit liv, så mange år uden at have mord inde på livet. Medmindre han havde? og han bare aldrig snakkede om det. Razor gik i stå et øjeblik, det var en tanke han ikke havde haft før - måske det var noget man skulle spørge indtil på et tidspunkt. Hvis han huskede det.

Han bed sig kort i læben da de skiftede plads i en bevægelse. Et smil bredte sig dog over hans læber og han træk kort lidt på den ene skulder som svar til hvad Reign sagde. Han havde nok ret, der var i sidste ende ikke specielt mange der egentlig overholdt de regler der var omkring det ikke at måtte røre ved dem der nu optrådte. Men det var nok en information der sagtens kunne få lov at glide ud i sandet. Reign var i Razors verden stadig den eneste.. det ville være løgn. Razor kunne måske ikke helt forsvare sin kommentar på nogen måde.

Razor lod blikket hvile mod Reigns ansigt et øjeblik, egentlig med en intention om at svare - være på tværs og sige at han sagtens kunne danse for ham alligevel. Men kysset slog ham lidt ud af den tanke. Det var alligevel noget han måske lidt hellere ville nyde lidt endnu end at springe væk under Reign for at danse rundt for ham. Det kunne blive på et andet tidspunkt. Et lille smil kom frem over hans læber, i det han gengælde kysset. Han lod sin ene hånd finde sin vej om i Reigns nakke, hvor fingrende lege lidt med det nederste af hans hår.
Reigns berøring, fik et øjeblik intensitet frem i Razor, det var rart. Også selvom han vidste at det ikke ville blive meget mere end det - medmindre han spontant valgte at cutte sine regler. Men Razor tvivlede. Hvilket i sidste ende nok også var grunden til at han sugede til sig af alt den nærkontakt han kunne få med Reign.
" Something you don't know..?" mumlede han så bare lidt, og åbnede øjnene et øjeblik efter at have haft den lukket et par sekunder. Pludselig var det svært at finde på ting at fortælle - når han ikke skulle, væltede ordene ud af munden på ham. Og pludselig når han så rent faktisk skulle finde på noget - var det som en plørre mark uden sammenhæng. Han lod fingrene glide ned over Reigns ryk - mens han tænkende betragtede fyrens ansigt.

" I can't tell you anything you wanna hear.." mumlede han så bare kort lidt før han rynkede næsen en smule. " Or maybe.. Umm, I find you very attractive - and handsome. And I really like your lips - they're lovely and soft and mmm.." hviskede han stille og plantede kort et lille kys mod Reigns læber. Kun lige et øjeblik, før han lidt imod sin egen vilje måtte skille dem igen for at kunne komme med noget som måske var en smule mere brugbart - desuden tvivlede han ikke på at det allerede var noget Reign vidste.
" I wanna learn how to live - not just excist for my own entertainment. But I'm scared people will be disappointed if I'm no longer who I use to be.. Or that the demon side of me will take total control and ruin everything between us.. " Sagde han så. Razor var ikke længere den samme person som han havde været. Slet ikke - men det var ikke alle der var klar over hvor meget han havde ændret sig. Mest fordi han mere eller mindre sprang rundt mellem at være en masse forskellige personer afhængig af hvem han var sammen med. Men det begyndte at gå op for ham at han ikke længere kunne gøre sådan, der ville altid været noget ved den som også ville skille igennem ved en anden.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Reign on Lør 19 nov - 19:11

"Mhmm," Reign viklede sine fingre ud af Razors for i stedet at føre fingerspidserne rundt i drengens håndflade, henover de linjer, nogle påstod, kunne fortælle om fremtiden hvis læst korrekt. Ikke at han selv havde lyst til at få læst sin håndflade - ikke efter alt det lort, han havde fået smidt i hovedet af Madame Celestine. Men det var en interessant tanke, at nogle håndlinjer kunne fortælle så meget om en person. Lidt mystisk. Måske løgn, det kunne ingen med sikkerhed vide.

Reign vidste ikke engang selv, om han regnede med et seriøst svar eller bare noget ævl, før svaret lød fra drengen under ham. Og det var en omgang ævl - romantisk ævl, jovist, men ævl. Måske var det også for meget at forlange en hemmelighed så pludseligt. De færreste ville ane, hvad de skulle sige, så Razors vage svar var ikke så underligt endda. Derfor følte Reign sig heller ikke skuffet over det - mere over det faktum, at han ikke kunne få det, han desperat higede efter at vide. Mere om Razor, at få enhver information, enhver detalje skrevet ned i den tykke bog af viden kaldet 'hjernen'. Det var næsten uhyggeligt at være så besat af en anden person, at ønske alt for dem og reservere haldelen af alle ens tanker til det enkelte individ. Reign havde prøvet præcist det samme med en anden person før, men havde glemt hvor stærk følelsen var. Det var komplet tumpet, fuldstændig til grin og helt igennem magisk.

Men da Reign havde nået at opgive tanken om et seriøst svar og i stedet gav sig selv til det kys, halvdæmonen placerede på hans læber, kom det alligevel. Det var seriøst, det var noget, han ikke vidste i forvejen, og det virkede i den grad sandfærdigt - alle kravene opfyldt, og overraskelsen fik Reign til at stoppe berøringerne og bare ligge stille med blikket nede på Razor.
Først da han for alvor havde suget de nye informationer til sig, sagde han, "you wouldn't let the demon take total control. You're stronger than that," med et blik, der emmede af både alvor og ærlighed. Reign havde aldrig overvejet, hvad han ville gøre, hvis Razor blev overtaget af dæmonen i sig og ikke vendte tilbage, for han vidste, det ikke ville ske. Det kunne ikke ske, det ville ingen af dem lade ske.
Han var stille lidt men flyttede sig så fra drengen for at gribe fat i to af dynens hjørner og trække den med over dem, da han vendte tilbage til sin placering over hybriden. "And no one will be disappointed in you for being you. If they do..." Reign plantede et kys i drengens tinding, inden han videre mumlede, "they don't deserve you."
Han tog Razors hånd, den han førhen havde rørt ved, og førte den op til sin mund, hvor han placerede et, to, tre kys på, inden et varmt smil blev sendt ned til den lille halvdæmon. Han havde ikke i sin vildeste fantasi forestillet sig, sådan en skødesløs, lalleglad person kunne indeholde sådan nogle bekymringer. Det var svært at forestille si Razor havde bekymringer overhovedet - han virkede altid så glad og ligeglad med alle de dumme ting, der skete omkring ham. Men måske havde det hele tiden været en facade. Eller måske var han en person, der var bange for at lade sine bekymringer komme frem i lyset og derfor lod dem blive i mørket, gemt væk fra andre.
"But tell me... what is your definition of 'living'? Not 'being alive', not 'excisting'. Actually living," spurgte Reign nysgerrigt og glemte helt at slippe halvdæmonens hånd, der i stedet bare lå presset op mod hans brystkasse.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Razor on Lør 19 nov - 23:03

" How can you be so sure? " Spurgte han så lidt, og fulgte Reign lidt med blikket. Dynen var nu ikke en dårlig idé. Ikke fordi der var koldt, men gjorde dyner ikke altid et eller andet ekstra? De var hvert fald hyggelige. Men det var ikke dyner der var emnet. Tankerne blev kun forstærket da det han havde sagt faktisk blev et decideret samtale emne - og pludselig skulle han faktisk tage stilling til hvad han sådan havde spekuleret over på det seneste.
" Maybe it's just you I'm afraid to disappoint. You're one of the few people I know, that dosen't have brutal killer instinct. " Han rynkede kort panden lidt. Pludselig blev han lidt i tvivl om hvad det egentlig var han var bange for at ændre sig til. En endnu mere dræbermaskine en han var i forvejen, eller en blødsøden sårbar klump med alt for mange følelser. Det var en smule forvirrende.
" I mean.. I'm not even sure that I'm actually loosing control, or I'm just.. forcing myself not to be the person I really am.. When I'm around you. I'm a demon, I shouldn't be cuddling with a human. But I do - and I freaking love it. " Sagde han så lidt og holdt blikket mod Reign. Det var sikkert en sætning som kunne forstås på mange måder. Men egentlig så var det vel bare at Razor var i tvivl om hvem han egentlig var eller hvilken del af ham han skulle følge.
" I love you.. " sagde han så bare et par sekunder efter.

Han lod Reign holde sin ene hånd, men den anden smutte om i hans nakke og træk ham en smule tættere på, så han kunne plante et kys mod fyrens læber. For bare at kysse ham igen kort efter, også lige en gang til. Uden egentlig lige at have planer om at svare på Reigns spørgsmål med det samme. Det var der ingen grund til - han havde lige travlt med noget andet, og det så ikke ud til at Reign havde tænkt sig at smutte nogle steder hen så udskyde det kunne han godt tillade sig.
" Most people have dreams, and goals in their life. I have nothing. " Sagde han så endelig og lod kort blikket hvile lidt mod loftet, men rettede det så tilbage mod Reign. " You know - some people dream about getting a family, a big house - maybe travel the world or I don't owning a weird shop. Getting revenge or.. yea - maybe even die - some people might dream about that. " Han rynkede kort panden en smule, men træk så lidt på den ene skulder. Hans fingre nulrede sig lidt ind i Reigns hår.
" I don't know what I want with my life. So I guess that is what I mean with - just exciting, you know? Wander around with no purpose. Killing people with no purpose. Only because I think its fun. I use to do it because I had orders to do it. But - now its just.. Where am I in 10 years, 20 years? Most likely dead, but if not? I have no idea. " Ingen tvivl om at det var noget af det der manglede i Razors liv. En grund til - hvad han så endt rendte rundt og lavede.
" The only thing I do know is. That I wanna be with you. And that in two years from now - I am gonna get down and dirty with you. " Tilføjede han så bare med et lille halv uskyldigt smil om læberne. Så kunne Reign da hvert fald heller ikke tillade sig at lade knægten vente længere. At Razor sådan nogenlunde respekterede Reigns regler burde blive pris sat. For det var ikke let.

" What about you? - I wanna know something that I don't know! Tell me something! Anything. " Sagde han så hurtigt. Og lod sine ben smutte op omkring Reign, for så at trække ham længere ned mod ham ved hjælp fra dem. Det nyttede jo ikke noget at være tæt, uden at være helt tæt. Han sendte ham bare et lille smil - et nysgerrigt et. Han ville altid gerne vide mere om Reign. Han var ikke typen der sagde meget, så nu hvor sådanne ting var på banen - var det vel oplagt at spørge - og i sidste ende trække en masse viden ud af den stakkels fyr.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Reign on Søn 20 nov - 12:48

Det lød ikke som om, Razor havde helt styr på sine egne følelser og bekymringer, hvilket Reign kun genkendte alt for godt. Nogle gange var der for meget til overhovedet at kunne finde ind til roden af problemet, og hvis man ikke kunne det, var det svært at løse. Det gjorde det heller ikke let for Reign at berolige halvdæmonen, sige det hele nok skulle nå, når han var i tvivl om, hvad det præcist var, der nok skulle gå. Hvis han bare spyttede nogle søde ord ud uden at vide, hvad han talte om, ville hans lytten virke halvhjertet. Og hvis der var noget, Razor ikke skulle tro, var det, at han ikke lyttede til ham.
"I really shouldn't be cuddling with a demon-shapeshifter either, so I guess we're equally stupid," sagde Reign lavt og sendte et lille, opmuntrende smil ned til halvdæmonen, "and in love. Stupid and in love."

Trods spørgsmålet var interessant, og han var nysgerrig efter svaret, glemte Reign det næsten, da hans tanker begyndte at kredse omkring den opmærksomhed, Razors læber gav ham. Multitasking var svær nok i forvejen - nu følte han bare, den rev ham i stykker grundet alle de ting, han ville. Lytte til Razor, tale til Razor, danse med Razor, kysse med Razor, røre ved Razor. Hvis man dog bare kunne dele sig selv og gøre alting samtidig.
Da halvdæmonen fik taget sig sammen til give et svar, fik det Reign til at føle en masse ting på samme tid. Men mest af alt havde han ondt af drengen. Fik det også en smule skidt med fra starten af at have været så ligefrem omkring sin egen drøm - at flytte til Humvita, starte en familie der. Det var svært at relatere til noget, man ikke kendte meget til. Reign fik sin egen livsdrøm meget tidligt i sit liv, stort set lige efter, han lærte, hvad Humvita var, mens Razor var 16 og stadigvæk ikke vidste, hvad han skule gøre med sit liv. Tiden var efterhånden ved at være inde. Men måske - måske var det ikke alle, der oplevede det at have en drøm.
Den sidste noget sjofle kommentar løftede humøret en smule og fik Reign til at smile ned til hybriden, "that's kind of a goal. A very dirty one but a goal... ish."

Reign ville egentlig gerne tale mere om det, for selvom det på den ene side var rart at vide, at Razor havde bekymringer og frygter som alle andre normale personer havde, trak det samtidig ubehageligt i ham for at gøre noget ved det, fjerne disse bekymringer og sørge for, Razor ikke behøvede at frygte noget som helst.
Men halvdæmonen skiftede fokus hen på Reign, hvis tanker blev sat ud af kurs af atter at blive trukket tættere på, tæt nok til, at deres brystkasser kun var centimeter fra hinanden. "Nah, I... I'm boring compared to you. I don't know, I... uhm... I used to collect rocks back when I was a kid. You know, different shapes and - and sizes. I actually kept one," han nikkede hen mod den ene vindueskam, hvor en potteplante og en trekantet sten stod og pyntede, "and because I had no creativity I just called it 'The Triangle'. It was my favorite one." Det blev mere detaljeret, end det var meningen, hvilket bare gjorde det til et endnu mere kedeligt emne, end det allerede var. Reign gloede stadig hen på den gråbrune sten uden at sig noget og mærkede lige så stille, hvordan flovheden spredte sig rundt i hans krop. Gud, hvor var han kedelig nogengange. Hvad ville Razor overhovedet med ham?
"I guess this is what happens when people don't have sex. They talk about rocks..." mumlede Reign ud, stadig uden at fjerne blikket fra vindueskarmen, mest fordi han ikke havde lyst til at se Razor i øjnene.

Heldigvis poppede en idé som et lyn op i hans hoved, og han viklede sig ud af Razors bengreb og rejste sig, "we're gonna make a bucketlist. Our to-do list of things we're gonna do before we die," forklarede han på vej hen til kommoden for at hente papir og blyant, da han var usikker på, om Razor vidste, hvad det var. Der var så mange normale ting, som han ikke kendte til.
Det kriblede i hans krop for at komme tilbage i varmen under dynen, derfor gik det hurtigt, og før han selv vidste af det, var han tilbage i sengen, siddende op af væggen med dynen trukket over de stærkt bøjede ben. "Razor... and Reign..." mumlede han ud, mens han skrev deres navne på toppen af det gulnede stykke pergament. Han fortsatte skribleriet, mens han reciterede, "I'm going to move to Humvita, marry the love of my life and - hopefully adopt a kid someday. And you..." han skrev en enkelt sætning under Razors navn og smilede skævt hen til ham, "you're gonna do me."
Om en latterlig ting som en liste ville hjælpe Razor med at finde målet i sit liv kunne ikke siges, men hvis det nu løftede drengens ånd bare en smule, så var det det værd. Desuden var lister fantastiske, om de hjalp eller ej - overskuelige, lette, hjælpende, Reign elskede lister.
Han klappede lidt på madrassen ved siden af sig for at indikere, at Razor skulle sættes sig ved siden af ham, inden han rømmede sig og fortsatte, "okay, so that was one goal. What else do you want to do?" Reign så spørgende på Razor, "learn how to do the splits? Pet a dragon maybe? Or how about travelling to a specific place?"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Razor on Søn 20 nov - 14:46

Der var vel et eller andet om det når folk sagde at kærlighed gjorde et eller andet ved en, som ikke var helt til at styre. Og som så tydeligvis drev en til det mindst ventede. Dumheder. Razor var dog glad for at Reign var lige så dum som ham selv på det punkt - så mødtes de jo helt fint på midten. Man kunne også bare kalde det undtagelser eller kompromis.
" Mhmmm.. I hate waiting, better make the best of it. " Sagde han så bare lige kort med et lille smil. Når man ingen andre planer havde kunne man vel lige så godt bare fokusere på den ene. Selvom det fik tiden til at gå meget langsommere, så måske var det ikke helt den bedste taktik. Så kunne han bare håbe på at deres veje ikke skiltes inden da. Selvom det var meget sandsynligt.

Razor lyttede til hvad Reign sagde, han var dog ikke enig. Ikke dermed sagt at Razor ikke ville have kedet sig ved at leve Reigns liv - men han synes ikke han var kedelig, han var bare ikke Razor. " Reign you have to stop comparing your life with mine. I don't think you're boring, not at all.. We're just not the same. Which is probably a good thing. " Sagde han så bare med et lille smil, men skævede så lidt mod vindueskammen for at se den sten Reign snakkede om. " But rocks.. thats pretty cool - you know alot about them then? " han lod hovedet glide lidt på skrå. Holdt blikket mod Reign, også selvom den fyrs blik var i en helt anden verden, eller det var hvert fald hvad det så ud til.
" I use to collect eyeballs.. but they started to smell - so I threw them out.. " mumlede han så bare lidt. Fascinationen over øjne var der dog stadig. Og det var en af de ting der var ret genkendeligt på de lig Razor efterlod sig - de manglede næsten alle deres øjne. Nu var han bare gået over til at snacke dem frem for at gemme dem.

" We could just have.. " Han stoppede sig selv i sin sætning, mest fordi at Reign også forsvandt fra sofaen. Så var der jo ingen grund til at fortsætte sin sikkert uendelige talestrøm.
Han fulgte i stedet mennesket lidt med blikket, og rynkede kort panden lidt til det han sagde. " You're gonna write it, 'cause I can't. " Sagde han så bare med et lille grin.
Han rykkede lidt på sig da Reign vendte tilbage, men endte så til sidst med at sætte sig op. Også selvom det nu i sidste ende var rarest at ligge ned. Han rykkede sig hen og satte sig ved siden af Reign, med blikket rettet mod det han skrev på papiret. Ikke at han kunne læse det, men han kunne vel spore sig ind på hvad der stod ved hjælp fra hvad Reign lige havde sagt. Også selvom hans ord fik Razor til at rynke næsen lidt.

" You sure have it all figured out.. " mumlede han så lidt. Beundringsværdigt ja, men ikke helt nok til at overbevise Razor om at han synes om Reign fortid - for det indeholdt ikke noget som Razor var en del af. Han rettede sig kort lidt op efter at have stirret på bogstaverne et øjeblik - men rettede så blikket mod Reign. " Yea, that one for sure! I wanna pet a dragon.." Sagde han så med et lille grin. Før han forsøgte at komme på noget andet som han sådan virkelig gerne ville opnå. Men det var ikke ligefrem fordi det vrimlede med idéer. Ikke noget som han ikke allerede havde gjort. " I wanna... Ummhg.. I have no idea.. " Han rynkede panden lidt, og ærgrede sig faktisk lidt over ikke at kunne komme på bare et eller andet.

" Do you think.. your plans could change? Maybe if.. " Han lod sin hage hvile lidt mod Reigns skulder - og holdt blikket mod hans ansigt et øjeblik. " I don't know - I just don't think everything is. How can you be sure everything is better in Humvita? What if what you want isn't there - but here, or.. Maybe its selfish, but I don't want you to leave - ever. Think about it! Only humans? isn't that kind of boring? Having me around? Wouldn't you miss it just a tiny bit?" Spurgte han så bare med et lille smil om læberne. " You gotta admit, sometimes - it is kinda exciting having your life on line? Right? " Han bed sig kort lidt i læben. Eller måske var det i virkeligheden bare Razor der var forskruet og mente det. Men adrenalin havde vel aldrig gjort den største skade.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Reign on Søn 20 nov - 20:09

Razor havde måske ret i, han skulle lade være med at sætte deres liv overfor hinanden, men det var svært, når Reign aldrig havde haft bekendtskaber med nogen med specielt vilde liv, og der så pludselig dukkede én op, der fik ham selv til at virke som et kedeligt, fladt og uinteressant menneske. Selv syntes han, der var sket alt for meget i hans liv for tiden, at det var overvældende og kun lige til at holde ud. Bare tanken, at der sad en morderisk hybrid ved siden af ham lige nu, var surrealistisk. Derfor var det også bedst at glemme, når det var muligt. Bare tænke på ham som Razor, drengen han var latterligt forelsket i, og som pudsigt nok også elskede ham.

"Dragon petting it is," sagde Reign med et lille smil, mens han skrev de noget kludrede bogstaver på papiret. Men det var også det, halvdæmonen havde - for en gangs skyld pludrede Razor ikke uden stop, og det var op til Reign at fortsætte listen. "Hmm... you wanted to taste my food, right? I'll write that one down," hans madtærte blev skrevet på listen, og blyantens ende ført tænksomt op på hans læber.
Han skævede ned på Razors ansigt, da en talestrøm alligevel forlod ham, og selvom det godt nok ikke var idéer til listen, fik det alligevel hans hjerte til at vokse to størrelser, da han sagde, han gerne ville have, Reign blev i Firewood. Han smilede af det sidste og flyttede blyanten fra sin mund, "no, it's not. Not at all. Your view on 'excitement' is messed up. You're messed up," inden han kort trykkede sine læber ind mod Razors og derefter lod sin opmærksomhed hvile på papiret igen.

"I need to move. I lived here my whole life and my parents are treating me like a kid, you saw that for yourself, and I just... I don't know, I think I need this experience for me to be able to grow as a person. As an adult," han løftede blikket, så lidt rundt i det firkantede rum, "and I need an actual bedroom. I'm sick of eating, sleeping and relaxing in the same room." Det var luksusproblemer, det vidste Reign godt, men nu havde han følt sig dårligt tilpas i sit eget hjem i snart fem år, og sådan burde det ikke være. Det var et hyggeligt hjem, og det indeholdte, hvad man havde brug for, men det var bare ikke nok mere. Han havde brug for at kunne bevæge sig, brug for at kunne trække vejret, brug for et sted han kunne være rigtig stolt af at vise frem.
"But, yeah, I'm gonna miss you. I don't even know if..." om han kunne få sig selv til at flytte, når det kom til stykket, fortsatte Reign i sine tanker, som han valgte ikke at sige højt. Razor behøvede ikke at vide, at han havde en så stort magt over ham. Han var godt nok ikke typen, der misbrugte folk - han havde i hvert fald aldrig misbrugt den plads, han havde i Reigns hjerte, men det var alligevel bedst, at han ikke vidste det. For en sikkerheds skyld. For at det kunne blive bare en tand lettere at sige farvel, når de nåede det punkt, hvor det var nødvendigt.

Reigns egne tanker knækkede ham langsomt indefra, så han valgte hurtigt vende tilbage til det forhenværende emne, "anyway, give me some more goals. Do you want a pet? Or, hey, what about a home? I know we already talked about that but maybe someday you'll change your mind. You don't have to stay there but... wouldn't it be nice to have a place that's actually your own? I could send you presents and visit you and - and make you meals and stuff," det blev mere til en overtalelse end et forslag. Reign ønskede bare så inderligt, at han havde et sted, han kunne tage hen, hvis han ville se Razor. Det føltes så frustrerende at gå og vente på at bumpe ind i ham eller selv at blive opsøgt. I bund og grund var ønsket om et hjem til Razor mest for hans egen skyld. Kun for hans egen skyld. Han ville have muligheden for at se ham hele tiden.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Razor on Søn 20 nov - 21:08

Razor nikkede kort lidt, og blyanten med blikket som den bevægede sig rundt på papiret. Det var sandt, han ville gerne smage Reigns mad - så det var vel et eller andet sted også lidt et mål. Ikke et stort et, men et - som kunne bruges og skrives ned. Men det var måske bare en af de ting han sådan gik og ønskede kunne blive en del af hans hverdag. Sådan at kunne få stoppet noget mad inden bors som faktisk var tilberedt. Han levede mere eller mindre af råt kød, brød og kage. Spredt ud på forskellige dage - de dage hvor han ikke glemte at spise fordi han havde travlt med så meget andet.
Han bed sig kort i læben da Reigns læber havde trukket sig væk igen - lidt for hurtigt måske. Razor havde ikke haft et problem med, hvis de nu lige havde haft et par sekunder mere kontakt med Razors. " Well.. You are kinda your parents kid - do you think that will ever change? I mean - even when you're 50, you'll still be their kid. And they will still be your parents, no mather where you live or how adult you've grown to be.. " Sagde han så lidt og rynkede kort panden, dog med et lille smil om læberne. " Besides - Humvita isn't the only place with bigger cabins than this tiny one. You can a bedroom in alot of houses you know. " han prikkede kort lidt drillende til Reign, før han så bare drejede blikket lidt mod papiret.

" Know if what? " Spurgte han så lidt og lod hovedet glide en smule på skrå. Nysgerrigheden meldte sig med det samme Reign ikke færdig gjorde sin sætning. Han rykkede kort lidt på sig - og var et øjeblik en smule insisterende i sit blik omkring at ville have Reign til at fortsætte hvad han ellers var ved at sige. Men så røg tankerne hen på hvad der mere skulle føjes til listen. Og hans udtryk ændrede sig til noget meget mere tænkende, overvejende.
" Oh! I wanna.. fight a pirate! " sagde han så bare hurtigt - også for hurtigt at komme væk fra emnet omkring et sted at bo. Det ville sikkert kaste ham tilbage til hvad der var blevet sagt den aften ved hende den halv skumle spåkone. Razor havde svært ved at være samme sted - en decideret bolig ville virkelig være at slå sig ned et sted - og bare tanken om det var helt dum i Razors hoved. Også selvom Reign nu solgte det meget godt.
" Maybe some day I'll get a house - but I don't want it to be a goal. 'Cause it's not something I dream about having. At least not by myself. " Sagde han så bare lidt med et træk på den ene skulder. Det var kedeligt at være alene, og at bo alene ville sikkert være endnu værre. Der var vel i sidste ende en grund til at han smuttede ind hos fremmede. Både for en seng at sove i - men også for den underholdning han mere eller mindre altid hungrede efter i alt hvad han foretog sig.

Han snuppede så papiret og blyanten ud af hænderne på Reign, og satte sig til rette. " Okay! Tell me what to do! I wanna write the next one. Even though I can't quite think of anything else. Maybe.. " han skævede lidt mod Reign med et tænksomt udtryk. " I wanna know what kind of animal I am - you know, shapeshifter vise.. " Sagde han så lidt og kneb kort øjnene lidt sammen. " Isn't there anything else you wanna achieve in life? I could show you amazing places around the world you know? Maybe if you some day have a small vacation of work? " Sagde han så bare lidt med et smil. Razor havde trods alt været vidt omkring, ikke kun i Doomsville og byerne omkring, men også langt væk. " I was born in Bloodrage Village, maybe I could show you that place! Not that I know alot about it, but I did live there for 8 years. Or.. The forest, you know - it's far away though. But there's alot of incredible places to see. Aquener is where I have that job you don't want me to do - but the city is pretty cool too. Or maybe go to the desert? I haven't been there. But it sounds fun when people talk about it.. " Sagde han så med et smil om læberne. Mange steder var en mulighed, det var i sidste ende slet ikke sikkert at Reign havde lyst til at rejse ud i verden - også i selskab med Razor? tænkt hvis de kom op at toppes - så ville man være palle alene i verden efter kort tid.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Reign on Tirs 22 nov - 22:48

"I know, I know I'm their kid but I'm not a child," forklarede Reign lidt videre og følte sig en smule som en forkælet narhat. Men Razor kunne ikke forstå det, han havde aldrig stået i noget, der lignede sådan en situation. Hans forældre ville give ham alt - de kom ofte hen til ham med mad og ting og smuglede endda penge ned i hans lommer, når de kunne komme til det. Og det var da også pænt af dem, men han ville aldrig lære at klare sig selv, hvis det blev ved på den måde. Han ville gerne se dem, gerne være sammen med dem... bare ikke hele tiden.
Det næste blev stort set ignoreret, kun svaret på med et lille smil og en hovedrysten. Han havde tænkt på Humvita i så mange år nu, og beslutningen var truffet. Humvita var hans by, det kunne han mærke. Der ville ske gode ting for ham der, og han ville have det godt, være fuldendt.

Lyset svandt langsomt fra Reign ansigt, da hans idé blev nedstemt. Men det var ikke noget at gøre - hvis Razor ikke ville, så ville han ikke. Og så var der heller ikke nogen grund til at presse mere på end højest nødvendigt. Hybriden var trods alt kun en teenager, så måske kom lysten til at slå sig ned et sted senere i livet.
"Okay, pirate it is," gav Reign sig derfor og gemte det tiggende ansigt væk for nu. Han nåede kun lige at skrive det ned, inden både blyant og pergament blev hevet ud af hænderne på ham.

"Hm? Um..." Reigns blik gled fra Razors ansigt og ned hans nu optagede hænder. Han nåede ikke at overveje længe, om han overhovedet havde lyst til at rejse, før drengen spyttede forslag efter forslag ud. "I - I've always wanted to see the ocean," Reign smilede ved tanken. Han elskede at svømme og havde efterhånden plasket rundt i mange forskellige søer, men havet - det havde han aldrig haft muligheden for at svømme i. "But I wanna see that place, too. What did you call it? Bloodrage Village," han sneg sin arm om Razors skulder og rodede ham lidt i nakkehårene. Var en smule beæret over at blive inviteret hen for at se hans hjemby. Det betød noget i Reigns øjne. En persons hjemby var altid en speciel ting.

"Okay, yours first. Start with an 'f'..." Reign pegede på de bogstaver, han selv havde skrevet, så Razor kunne kopier dem, og selvom det gik helt latterligt langsomt, føltes det underligt fyldestgørende at lære fra sig på den måde. Måske var det et job indenfor lærerfaget, han skulle gå efter. Så kunne han både lære fra sig OG arbejde med børn - det var værd at overveje.
Bogstaverne blev noget krogede og fik Reigns egne til at virke som skønskrift ved siden af. Men han var stolt alligevel. Razor havde helt selv lagt op til at lære noget nyt, som han ellers aldrig havde virket interesseret i før. "That's really good," komplimenterede Reign, tog blidt fat med tommel - og pegefinger i den ene side af papiret, "you just missed a dot right there," og pegede på et prikløst 'i'.

Han sad lidt i stilhed, stadig med blikket på Razors sætninger, inden det i stedet blev ført op på hans ansigt, nærmere betegnet hans øre, som han snart efter placerede et par kys bag. "How about learning how to read and write? It makes you seem older. More mature," den frie arm blev nu også ført om Razor, og kyssene forvandledes til små nap, "more attractive..." Der var noget sandhed i det, for selvom Reign havde en regel om ikke at røre ved fyre under 18, så gjorde Razor ikke sig selv mere attraktiv ved at opføre sig som et lille barn, der ikke kunne stave, læse, regne, noget som helst andet end at grine, larme og æde - som en baby. Hvis en person opførte sig modent, var det nemmere at se igennem fingre med alderen.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Razor on Søn 27 nov - 17:32

Razor kunne godt lidt forstå hvad det var Reign mente, men så alligevel ikke helt. Han valgte dog bare at trække på den ene skulder som svar. Der var ikke mere at sige til det, ikke medmindre det skulle ende ud i en dum diskussion. Oven i købet over noget som Razor i sidste ende intet kendte til. Forældre og deres forhold til sine børn? Nej det var ikke ligefrem et kendt område for halvdæmonen. Tvært imod.
" Don't look so disappointed. What do I need a house for, if you're moving away anyway? It's not like I'm gonna settle down if I'm all alone. To be honest, you're kinda the only one I would even consider settling down for. " Sagde han så bare lidt med et kort skævt smil om læberne. Der var ingen grund til at slå sig ned nogen steder hvis der ingen grund var til det. Reigns drøm var at flytte til Humvita, og lige meget hvor egoistisk Razor så end kunne være - så ville han ikke stå i vejen for hvad mennesket ville. Om det var en drøm der kunne ændres på, var selvfølgelig noget Razor kun kunne håbe på.

" I'll show you Bloodrage Village, or the places that I remember. And afterwards we can go see the ocean, and... build a sand castle! " Sagde han så bare med et smil om læberne. Han sad lidt og gloede på papiret foran sig og bed lidt i enden på blyanten. Før hans blik så rettede sig lidt mod Reign igen. Razor havde heller ikke besøgt Bloodrage Village meget efter - faktisk kunne han ikke helt huske om han overhovedet havde været der siden. For trængt minder, ikke fordi det var så forfærdeligt som man kunne have forestillet sig. Men der var bare andre ting han havde slået tankerne hen på i stedet for. Hvis han ledte nok kunne han nok godt finde et eller andet i hovedet som var værd at huske.

Han lytte til hvad Reign sagde og fumlede sig igennem bogstaverne - forsøgte så vidt muligt at gøre det han skrev bare en smule pænt, men selv det at prøve ihærdigt var ikke nok. Det var stadig helt forfærdeligt, hvert fald hvis han sammenlignede med de sætninger der oven over var skrevet af Reign. " Good? " Sagde han så bare og rynkede kort panden, dog efterfulgt af et grin. " Damn Reign - you have to be honest, this is ugly as hell... " tilføjede han så bare med et skævt smil, dog alligevel en smule stolt over faktisk at have skrevet noget. Han plantede hurtigt det lille prik over i'et. Han skævede så bare en smule mod Reign, hvis kys fik et lidt mere kælent udtryk frem på Razor.
" Oh really? Even if you were the one I would ask to teach me? Or would that just make me seem even more like a kid? " Spurgte han så lidt med et lille, halv drillende smil om læberne. Et eller andet sted ville det sikkert være en god idé at lære at skrive og læse - men han havde ikke som sådan haft brug for det nogensinde, og tænkte egentlig at det ville han heller ikke senere hen. Sikkert fordi voksen livet ikke var noget han skimtede tanker omkring. At han på et eller andet tidspunkt ville løbe tør for penge, og faktisk få brug for selv at anskaffe sig et job for overlevelse, det var så fjernt at han simpelt ikke bekymrede sig om det.

Han lagde papiret fra sig, og rykkede sig så han sad over Reigns skød med et ben på hver side af ham, og fronten mod ham. " But.. " Sagde han så bare og lod armene glide over kors, mens han tydeligt betragtede Reign lidt. " You still need to come up with a few more things that you want to do before you die.. " Sagde han så bare lidt med et lille smil. " Things that you wanna do before moving to Humvita - 'cause then I could probably be a part of some of it. That would be nice. Have you ever seen a dragon? Or a Unicorn? " Han kneb kort øjnene lidt sammen, men skævede så kort lidt til den ene side - måske lidt i retning af Django.
" Would Django be able to travel far? " Spurgte han så lidt, og rodede sig kort lidt i håret med den ene hånd. Hans blik fandt tilbage på Reign igen. Han havde fået en idé, men den var sikkert ikke specielt holdbar - han tvivlede på at Reign ville kunne lade Django være tilbage, og det krævede en del tid og kræfter, det Razor havde i tankerne. Det var ikke sikkert Django kunne det - den var jo trods alt gammel. Men på den anden side var det heller ikke sikkert Reign havde lyst - eller mulighed, han havde jo stadig arbejde at tage sig af.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Reign on Man 28 nov - 22:06

"No, it really is good," gentog Reign og smilede mildt. Det var ikke engang løgn - når man tænkte på, det var første gang, Razor skrev noet som helst, var det slet ikke dårligt. Bedre end Reigns egne ulæselige bogstaver, dengang han som barn lærte at skrive. Og han havde haft en professionel lærerinde, der havde lært ham og resten af klassen bogstaverne ét efter ét, mens halvdæmonen kun havde ham, et uuddannet menneske, der ikke engang kunne skrive formskrift.
"Not at all, I would love to teach you. I could buy one of those small blackboards and some books and - and it could actually be pretty fun," Reign blev mere glad for tanken, end han nok burde, for han vidste godt, at chancen, for at Razor faktisk gad at lære sådan en "ubrugelig" ting, var lille. Men det kunne være interessant at se ham lære det, at lære noget nyt generelt.

Han slap modvilligt, da drengen rykkede på sig, og lagde så hænderne på hans ben tæt på hofterne, da han havde fået sat sig til rette i hans skød. Reign hævede et øjenbryn af spørgsmålet men smilede så lidt, "no and I'm not sure I want to. Especially not a dragon, those things are huge." Enhjørninge skulle siges at være utrolig smukke, men han havde også læst, at hvis de blev vrede, kunne de stange en med det horn, de havde i panden, hvilket kunne resultere i døden. Så dem ville han egentlig også helst holde sig fra - hvis nu skrønen viste sig at være sand.
Reigns blik fulgte Razors hen på Django, der var faldet i søvn på siden, "hmm... yeah, I think so. He can pretty much do anything." Trods det efterhånden var en gammel hund, og man godt kunne mærke, dens energi var faldet gennem årene, virkede den stadig til at være på dupperne. Den kunne stadig hjælpe Reign, når han jagede, med at snuse og opspore dyr. Og ikke én gang havde den virket træt på de ellers lange ture, de gik sammen. Så en rejse... ja, det ville Django sagtens kunne klare, så længe den fik lov til at stoppe op nu og da.

Reign blik faldt langsomt tilbage på Razor, og en tænksom aura gled i et kort øjelik ned over hans ansigt, inden han snuppede blyanten og skrev noget på sin egen liste. 'Giv ikke slip på Razor', stod der med bogstaver, der næsten var lige så krogede som halvdæmonens på grund af den bløde og ujævne flade, papiret lå på. Et mål, der i sidste ende aldrig kunne lade sig gøre, men stadigvæk et mål. Han ville holde på ham, så længe det overhovedet var muligt. Og hvis drengen prøvede at gå før tid, så ville han holde ham tilbage med alt, hvad han havde. "There, a goal you're part of," sagde Reign og lagde pennen, inden han så drilsk på Razor, "too bad you can't read it, huh? What a shame." Hvis han ville have drengen til at lære at læse og skrive, måtte han give ham en god grund til det. Også selvom det var en lidt ond læremetode.
"But, you know," skiftede Reign emne, idet han førte sine hænder op langs Razors ben og videre op af siderne, "I only have one day off a week. I can't really travel right now, not with this job." Endnu en grund til, han savnede jobbet i bageren - der havde han hele to dage fri om ugen. Det var hårdt at være latrinrenser; der var konstant og altid toiletter, der skulle tømmes. Desuden var det uacceptabelt at tage en uge fri fra et arbejde, man kun lige var begyndt på, hvor han i bageren sagtens kunne bede om fri, hvis han bare brugte sin ekstra søde stemme overfor bagermesteren.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Razor on Ons 30 nov - 10:28

Mere tid med Reign? Det kunne man ikke sige nej til - selvom at det at lære at skrive og læse ikke var voldsomt fristende, han kunne forestille sig hvor meget det krævede at man sad stille, og koncentrerede sig. Men det var vel i sidste ende det værd? Var det ikke? Hvis det ikke var en vigtig ting at kunne, ville det vel være mere underligt at kunne end ikke at kunne. Og hvad Razor vidste så var det en rimelig normal ting at lære. Hvert fald i mange dele af samfundet. Men Razor nu stødt på andre som heller ikke havde sådanne egenskaber med sig i rygsækken. Hans udtryk udviste nok også lidt skepsis omkring det.
Han kneb øjnene lidt sammen og overvejede det et par sekunder. Ingen drager i selskab med Reign så - men andre ting kunne man vel sagtens opleve, desuden ville de jo ikke være nogens skyld hvis de alligevel risikerede at støde på en drage. Ikke fordi det virkede til at være noget folk gjorde ofte, men det skete vel? Ellers ville man vel ikke engang vide at de fandtes.

Han skævede lidt mod papiret da Reign begyndte at skrive noget ned. Men han sagde ikke hvad det var, hvilket et eller andet sted var okay - men sætningen Reign efterfølgende havde at tilføje var alt rigeligt til at vække Razors nysgerrighed. " Oh wauw... Thats rude! " Sagde han kort, med et utilfreds udtryk. Dog ændrede det sig få sekunder efter.
" Fine! You can teach me how to read - but! It has to be out in the world. 'Cause.. not to be rude or anything, but sitting around here probably will get to boring in the end. So! we have to travel! No mather what, it dosen't have to be far. We can take it step by step. And then we can go see everything - even the ocean.. wait what? " Han rynkede så panden lidt og rettede sin opmærksomhed mod Reigns ansigt. " This job? What do you mean? Only one day? thats like... Nothing. We can't make it to the ocean in one day... thats ridiculous! " Sagde han så lidt og rynkede kort næsen lidt. En dag var slet ikke nok til at rejse. Man kunne jo knap nå til nabobyen.

" Thats why having a job sucks, you can't do anything else but work aaaall the time. No time for fun. " Sagde han så bare, i en måske lidt opgivende tone. Dog ikke fordi han havde tænkt sig at lade Reigns arbejde stå i vejen for om han kunne tage med eller ej. Der måtte være en løsning på problemet. En dags fri.. hvad i alverden, det var jo slavearbejde. Og sådan en var Reign altså ikke.
" Is it some sort of punishment? I mean, you working more than usual? We haven't really talked about that. Did your boss get angry? " Spurgte han så lidt og lod hovedet glide på skrå. " He probably did, shit.. And he's taking it out on you. " tilføjede han så mumlende og rystede kort lidt på hovedet. Ja det gjorde han sikkert, ingen tvivl om det. Reign havde kendt det monster der overrumblede hans bager butik - måske var det ikke ligefrem det bedste.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Reign on Ons 30 nov - 18:29

"I am rude," gav Reign ham bare ret med et noget stolt smil spillende henover læberne. Hans teknik virkede, Razor ville lære. Desværre virkede han ikke til at kunne give slip på tanken om at rejse, hvilket ville have været fint, hvis det kunne gennemføres. Men det kunne det ikke - Reign havde simpelthen ikke tiden til det. Han havde timerne fra, han havde fri, til han skulle på arbejde igen, hvilket var en del men ikke nok til en decideret rejse. Han ville gerne, faktisk lød idéen mere og mere indbydende. At bruge så lang tid sammen med Razor, lære ham bedre at kende, se nye steder med ham - det ville være et drømmescenarie. Men også umuligt, som tingene så ud nu.

Razors negative attitude til arbejde fik Reign til at smile lidt. Der var barnet igen, der ikke forstod sig på hverken behovet for penge eller jobs. Sådan var han også selv, da han var barn. Ofte beklagede han sig over, at hans forældre arbejdede så meget og forstod slet ikke, at de kun gjorde det for at kunne tage sig af dem selv og deres barn - af ham.
Det næste fik dog Reigns smil til at falme, og han forsøgte desperat at finde på en undskyldning, indtil han besluttede sig for, at fyringen skulle nævnes på et eller andet tidspunkt, og at det lige så godt kunne være nu. Razor ville måske blive sur eller irriteret, hvis han fortsat holdt det en hemmelighed, især nu hvor det var blevet bragt op.
Han overvejede hvor pæn en måde, det var muligt at sige det på, men det var ikke let. 'Sjovt du nævner det, for jeg blev faktisk fyret, hahaha! Super sjovt!'. Nej... 'du må ikke bebrejde dig selv, og jeg elsker dig stadigvæk, og du er stadigvæk fantastisk, men du fik mig fyret'. Nej, nej, nej, det lød slet ikke godt. Reign besluttede sig for den direkte metode, så måtte det bære eller briste. "I got fired, actually. I don't think my boss was angry, he was just... scared," sagde hen med blikket skævt til siden og ned mod det halvfyldte papir.

Han samlede mod nok til sig til at se tilbage på Razor, "I got a new job, though, as a gong farmer. It's, uh... I empty latrines," forklarede han videre og forsøgte at ignorere den varme i brystet fra flovheden over sit arbejde. "Don't worry, I washed my hands," forsøgte han at lave sjov med et lille smil og slap Razor for at fremvise sine rene hænder. Det var hans ene frygt ved dette arbejde; at folk begyndte at tro, han var beskidt eller syg. Man blev beskidt som latrinrenser, ingen tvivl om det, men han vaskede sig altid godt bagefter. Sygdommene til gengæld... dem kunne han kun krydse fingre for, han ikke havde fået nogle af endnu. Reigns anden frygt lå i, at det var et taberjob, og folk så ville konkludere ud fra det, at han var en taber. Han kendte efterhånden mennesker - mange af dem dømte ud fra arbejdet. Han gjorde det selv oftere, end han selv ville indrømme.
Reign rømmede sig og lagde sine hænder tilbage på halvdæmonens hofter, "so, yeah - that's why I can't travel. Not now, anyway. I would love to - really, I would - but I can't get fired again. I'm sorry."
Razors livsstil var noget for sig selv, og en som Reign ville aldrig kunne klare hverken at have et hjem eller en fast løn. Alligevel var han en smule jaloux på den frihed, drengen havde. Han kunne gøre, hvad han ville, tage hen hvor han ville, besøge hvem han ville, præcis når han selv havde lyst.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Razor on Tors 1 dec - 9:37

" Huh? I got you fired? " Spurgte han så bare kort. Men sad så bare lidt med blikket rettet mod hans ansigt. Uden egentlig at give udtryk for så meget andet end det egentlige spørgsmål. Der var en masse andet der efterhånden boblede op som han kunne sige, men han holdt det tilbage i endnu et par sekunder, der var ingen grund til at.. Også måske.
" And when were you planning on telling me that? " Han rynkede kort panden lidt. Han var egentlig ikke sur, måske bare en smule irriteret over det. Reign havde mistet sit job på grund af Razors dumme stunt i bager butikken. Men på den anden side gav det mening - hvis Reign var årsagen til at Razor i første omgang var dukket op i den butik, så var der ingen garanti at det ikke ville ske igen. Og det ville være til fare for dem der var der, for ikke at nævne de kunder som kom. Men det retfærdig gjorde ikke at Reign havde holdt det hemmeligt.

Razor hævede så kort et bryn, hans hænder havde efterhånden ikke rigtig kontakt med Reigns krop længere, men var i stedet halvt foldet over sit skød. Han skævede kort mod Reigns hænder.. " Funny... " Mumlede han kort lidt. Han rynkede kort næsen lidt. Nah, nok mere skuffet end irriteret også. " Why didn't you tell me? I could've helped you find a new job? I'm not all that useless.. Thats the least I could do. Well I mean, I can still do that. You're not planning on working at that place for good are you? " Spurgte han så og lod hovedet glide en smule på skrå. Dog forsvandt det halv skuffede udtryk ikke rigtig på noget tidspunkt. Heller ikke selvom han faktisk prøvede. Men kunne Reign overhovedet komme op med en god nok undskyldning for ikke at have sagt noget som helst? Nej.. Razor tvivlede faktisk lidt. Det var ikke fordi han havde så meget imod det job Reign havde anskaffet nej - selvfølgelig var det ikke ligefrem det bedste, tværtimod. Men det var nok mere fordi Razor vidste at det dumme menneske sagtens kunne meget mere end så sølle et job. Penge var penge, at Reign ville tage sådan et job for at få dem - fik måske egentlig Razor lidt mere til at indse hvor vigtigt det egentlig var.

Han bed sig kort lidt i læben, før han så bare lod blikket glide over Reign - tænkende, på ingen måde diskret.
" I guess, I'll just have to get you fired agian. If that would make it possible for you to go travel with me. I mean... Ofcourse I'm going to help you find another one when we get back. But the fact that you'd choose to work your life away in that place, instead of traveling the world - I guess I would actually do you a favor. Obviously, money is important - I think I get that now, considering... everything? " Han rynkede panden lidt, men rystede så bare lidt på hovedet. Ikke acceptabelt.
" Reign seriously, why are you punishing yourself? " han kneb øjnene sammen, efter at have fanget Reigns ansigt mellem sine hænder. " Be honest? " sagde han så bare - skeptisk. Det gav ingen mening for Razor. Men det var der på den anden side heller ikke mange ting der gjorde, men lige dette. Nej.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Reign on Ons 7 dec - 21:31

Reign forsøgte at overbevise sig selv om, at Razor overreagerede, og at han slet ikke kunne tillade sig at blive fornærmet, men trods dette summede skammen stadig rundt i ham - egentlig ikke fordi han skammede sig over sine handlinger som sådan, det var nærmere drengens blik og afvisende attitude, der fik det hele til at virke mere uacceptabelt, end det egentlig var.
Det skamfulde blik blev erstattet af et noget skeptisk løft med øjenbrynet, "you? Finding me a job?," efterfulgt af en let kradsen bag øret, der, hvis man lagde mærke til det, kunne minde om en hunds, "I don't wanna be a gong farmer but I don't want to be, like- a stripper or a assassin, either. Getting a regular job in a tiny village like this, it's not easy. Right now, I gotta keep this job or else I'm screwed."

Reign kunne mærke den efterhånden velkendte følelse komme snigende - skammen var væk, erstattet af irritation til Razor, der ikke kunne forstå noget som helst. Ikke kunne... eller måske ville han bare ikke, det var næsten mere sandsynligt. Hvis tingene ikke passede til hans planer, stak han usynligt vat i ørerne og gad ikke lytte - hvilket Reign var ved at blive godt træt af.  
"I'm not--" Reign stoppede sig selv på grund af den pludselige nærkontakt, da drengens hænder blev lagt på hans ansigt. Fjernede dem dog hurtigt for at få fokus tilbage på spørgsmålet og sit eget forklarende svar - trods chancen, for at Razor fokuserede på det i mere end to sekunder, var lille, "I'm not punishing myself. I need a job 'cause it gives me money. I need money to make sure I don't end up living in the streets. Do you even know what 'rent' is, huh? I pay rent to live here and that is expensive."

Reign havde på fornemmelsen, det havde lydt mere nedgørende, end det egentlig var meningen så efter kort tids stilhed, fik han hænderne tilbage på sin plads på Razors hofter, lod dem glide videre omkring ryggen i en næsten besidderisk smag og trak drengen tæt ind til sig. Trykkede sin pande ind mod hans, "I mean, if you managed to find me a job that wasn't illegal, sexual or batshit crazy, that would actually let me travel, I would gladly quit my current job but it really isn't that easy. If you wanna get a good job you gotta know people. Important people, you know? It ain't fair, actually it's really stupid, but right now that's how things work and there's nothing to do about it. So just... don't get me fired again, okay?" Reign fjernede sin pande igen og forsøgte med et smil til halvdæmonen, da det trods alt stadig ikke var helt nemt at glemme det skuffede blik fra før, "I'm sorry I didn't tell you. I just didn't wanna upset you. I mean, you're probably way more upset now than if I had just told you right away but... yeah. Sorry." Smilet bredte sig en tand, inden han samlede listen op og holdte den mellem dem, genlæste målene som han efterhånden kunne udenad. Det var stadig sjovt at kigge på især Razors bogstaver, ikke fordi de var grimme, men fordi det var hans. De dragede. "Write my name," Reign vendte papiret og greb også blyanten. Pegede så på sit eget navn og på en tom plads på papiret, "right there."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Razor on Tors 8 dec - 21:39

Reigns afvisning gjorde ikke det hele bedre. Han troede virkelig kun at det var sådanne jobs Razor var i stand til at skaffe? - Han kunne da bruge sin uimodståelige charme på andre måder end at være til besvær. Men Reign havde måske egentlig lidt ret. Det havde nok været de jobs han ville kunne skaffe hurtigst. Nogle af tingene passede måske bare ikke helt til Reign. Sådan en assasian - nej det var nok ikke lige vejen frem for den fyr. " I!... I, I don't know - I could possibly get you a real job. Actually, but not when you keep things like that to yourself. Just let me help? It's my fault you're almost screwed already. Besides! That job kills people - you know that right? " Sagde han så bare lidt og kneb øjnene lidt sammen. Han vidste ikke helt hvad han forventede, eller kunne have forventet. Reign var Reign, selvfølgelig var han ikke kommet løbet til Razor med nyheden omkring at have mistet sit job. - Men Razor havde måske bare håbet på det.
Han fjernede sine hænder, men slog så bare kort blikket lidt ned. Kun for kort at rynke næsen lidt. Okay så Reign var sur - typisk. " I do know what rent is.. " mumlede han så bare, i en tone der blev en smule mere knurrende end han først havde haft planer om. Men det kom åbenbart automatisk. Han rettede blikket tilbage mod Reign, og var så bare stille for en stund. Gøre et forsøg på selv at bløde en smule op.

Men det blev ikke nødvendigt. Reign gjorde det nemt, ved sådan at trække Razor tættere på. Helt tæt. Han lod selv sin ene hånd finde sin vej lidt til fyrens nakke. Lyttede til hvad han sagde, eller forsøgte hvert fald på det. Han var måske i sidste ende allerede blevet distraheret lidt, og begyndt at finde en så simpelt ting som at eksistere svært - i nærheden af Reign som åbenbart ikke kunne gøre andet end at drive hans tanker til vanvid. På en helt igennem utrolig dejlig måde.
" I know people.. " Sagde han så bare kort og lod blikket hvile mod Reigns øjne et øjeblik, før det stille dansede ned over fyrens ansigt og stoppede ved hans læber. Han lod kort en fingre strejfe menneskets bløde underlæbe, mens han kort selv bed sig i læben. " I know a lot of people - actually.." mumlede han så bare lidt. " I'll get you a job - so that we can travel.. Together. " Fik han så endelig sagt, før han kort rystede lidt på hovedet. Bare lige får at slå sit fokus tilbage på hele Reign, frem for kun hans enormt fristende læber.
" It dosen't matter.. You told me now, so I guess thats cool.. " Sagde han så bare med et træk på skuldrende. Der var vel ikke mere i det. Han kunne ikke være gnaven over det for evigt. Men Razor var måske heller ikke lige typen der ville gå og spekulere over sådan en ting for evigt. Nej i stedet ville han nok bare finde et job til Reign. Det ville gøre det bedre.

" Huh? " han rynkede kort pande lidt men rettede så blikket lidt mod papiret, men tog så blyanten, som han kort drejede lidt rundt mellem fingrene, præcis som han normalt altid gjorde når han havde en kniv i hånden. " Reign.. " Sagde han så bare kort - lidt mumlende. Før han gjorde jeg et ærgerligt forsøg på at skrive Reigns navn der hvor han havde peget.
" I was thinking.. Maybe we could just pretend, that my birthday was yesterday. Or something like that, now that I don't really know what day I was born. So technically I could be older than I first thought. Which means that.. " han slog blikket op fra de snørklede bogstaver, og sad med blikket et øjeblik rettet mod Reigns ansigt.
" You look incredibly handsome, it's distracting. " Sagde han så, før han kneb øjnene lidt sammen. Dog selvfølgelig efterfulgt af et smil og hans fokus fandt vejen tilbage ned på papiret. " It's not like I'm counting days or anything.. " mumlede han lidt, huskede denne gang at sætte prikken over i'et. Før han gjorde sig umage med de sidste par bogstaver.
" I could be eighteen without knowing.. " tilføjede han så bare lidt med et kort træk på den ene skulder og et skævt smil spillende over læberne.
Han fik skrevet navnet og lagde blyanten fra sig. " Well.. It's a good thing I'm good at soooo many other things than writing. 'Cause this suck. " Sagde han så bare - lidt ligegyldigt. Ikke fordi han havde givet op på det, men fordi det vidst indtil videre var sandheden. Han kunne sikkert blive bedre hvis han tog sig tid til at lære det. Hvilket han vidst nok havde sagt go for. Så det var da i nær fremtid at sådanne ting ville ske. Han rettede blikket mod Reign og lod hovedet glide lidt på skrå. " Can't we just stay together for all eternity? "

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Reign on Tors 8 dec - 22:57

Razor virkede sikker i sin sag, og selvom Reign mildest talt stadigvæk var skeptisk, så ville han ikke kvase hans selvtillid og sagde derfor, "well, if you do find me a job I would very much appreciate it." Måske ville drengen overraske og finde ham et job. Chancen var lille, men den var der trods alt. Hvis det skete, at drengen overraskede, så vill Reign tage med ham til verdens ende i taknemmelighed.
Det var rart at have fået det ud, og efter undskyldningen var skyldfølelsen også forsvundet - det havde kun hjulpet dét ekstra, at Razor faktisk havde taget imod den undskyldning, tilgivet ham og var kommet videre. Så kunne den ting tjekkes af på listen. Ikke den liste, de lige havde lavet, ikke en rørlig liste, der var skrevet, og man kunne læse, men den var der indeni hans hoved - 'ting som Reign er for stor en bangebuks til at sige til Razor'-listen.

Reign sad i stilhed og overværede Razor skrive bogstaverne, langsomt med stor præcision og alligevel skæve og krumme som et barns. Hans eget blik fandt vej op og mødte Razors, men modsat drengens, blev det hængende på ham lidt endnu - for ligemeget hvor fascinerende håndskriften var, var hans ansigt lige dét mere interessant at kigge på, studere med øjnene.
"You could also be fifteen," gav Reign bare igen, ikke nedgørende men heller ikke i sjov - mere sagt som et faktum, da det trods alt var det, det var. Tanken, om hvornår Razor havde fødselsdag, havde strejfet Reign et par gange, men han havde altid besluttet sig for ikke at spørge. Drengen vidste det nok ikke selv, selv alderen var han usikker på. Alderen virkede mere som noget, han havde pålagt sig, ikke som fakta. Men nu havde han vænnet sig til det, Reign havde vænnet sig til det, og nu var det sådan. Reigns egen fødselsdag var lige om hjørnet - den eneste grund, til han ikke havde nævnt det for Razor, var, at et år til mellem dem ikke ligefrem var en positiv ting og slet ikke værd at dele. 21... 16... Det var fem år. Fem år for meget.

Reigns blik lå nu og dulmede på papiret, nærmere på hans eget navn skrevet af Razor. Det var til grin, hvor ondt fem sølle bogstaver kunne få det til at gøre i hans mave. Ikke på den dårlige måde, det var rart. Sådan da. På en underlig, underlig måde.
Halvdæmonens nogget pludselige kommentar fik Reigns blik vendt tilbage på ham. Et smil og en kort lyd i form af et grin nåede hans mund, inden han svarede, "seriously, do you have a filter at all?" Reign kunne nu godt lide drengens uventede udsagn, men det var stadig bemærkelsesværdigt - han havde aldrig mødt en, der kunne smide så ærlige og tilfældige spørgsmål og konstateringer ud uden så meget som at blinke.

"Eternity is a very long time. Don't you think we would end up getting bored of each other?" spurgte han og undveg på den måde spørgsmålet, der ellers bare ville have været blevet besvaret med et deprimeret 'nej'. Reign sendte Razor et smil og lod ham svare, mens han selv med forsigtighed rev det lille hjørne med det nyskrevne navn af pergamentet. Rykkede så Razor, der ellers varmede hans skød behageligt, af sig og rejste sig fra sengen for at gemme papirlappen væk i en skuffe. Reign var ikke engang selv helt sikker på, hvorfor han ville beholde det. Som et minde om Razor, hvis det værst tænkelige skete, måske? Det var bedre en end gennemsnasket, hundesavlsebefængt t-shirt. Ellers måske bare for at kunne få den underlige knibende fornemmelse i maven, når han havde lyst, blot ved at se på nogle bogstaver.
"I think," begyndte Reign, idet han lukkede skuffen i, og rømmede sig, inden han fortsatte, "that if we spent eternity together you would slowly turn into the softest little thing ever." Han vendte tilbage til sengen, lagde sig og greb fat i det første af drengen, han kunne finde med sin hånd - hvilket var hans underbukser - for at få ham lokket med ned til sig.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 3 af 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum