Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Larlii
 
Gale
 
Dr. Trott
 
Taliia
 
Chester
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154446 indlæg in 8017 subjects

Friends that harvest together, stay together - Razor

Side 4 af 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Razor on Tors 8 dec - 23:50

Razor havde helt klart planer om at give det et forsøg. Finde et job til Reign ville nu være hans tidsfordriv. Det var vel en forbedring? Måske ikke, hvad han lavede som tidsfordriv i forvejen var i sidste ende lidt sjovere. Også selvom det kun var ham selv der havde det sjovt undervejs. Han kunne måske bare mixe de to ting lidt sammen - mon ikke der så var en der ville give Reign et job? Helt sikkert.
Han rynkede kort panden lidt og så mod Reigns ansigt med et kort lidt halv irriteret udtryk. " I'm not! Fifteen is like nothing. I'm not fifteen, for sure I've been living longer than that. " Sagde han så bare mens han nikkede. En ting var at seksten var et helt forfærdeligt tal i selskab med Reign, men ligefrem at trække alderen ned? Nej - det ville han ikke være med til. Så hellere holde to 'vi lader som om' fødselsdage også sige han var atten i stedet for. Det ville gøre alting så mange gange nemmere - og Reign ville ikke behøver bekymre sig om tal længere. " Or else I'm just gonna.. Celebrate myself! All by myself! Eat cake and stuff like that. And then - I have the right to say that I'm eighteen.. And you can do absolutely nothing about it! " Han træk kort på skuldrende med et smil om læberne. " I mean - I wasn't sure about my age when you first met me, and as far as I know - I haven't been getting any younger.. " Sagde han så bare med et lille grin. Razor synes selv hans plan var helt igennem god! Der fandtes vel ikke en nemmere løsning? Tanken om at det faktisk kunne være sandt - det gjorde også at han bare havde lyst til at sige at sådan var det.

" Hn? No.. I don't think. Is it a problem? Do you want me to shut up? " Spurgte han så lidt og hævede kort lidt et bryn, dog med et grin. " Not that I'm going to or anything like that. You just have to accept the fact that I speak my mind. No mather what. " han træk kort lidt på den ene skulder. Det var semi-sandt. Der var nogle ting han holdt for sig selv - men kun fordi det var Reign han var i rum med. Ellers havde der nok været en del mere snak om blod og lemlæstede kroppe.
" But no.. I would never get bored of you. " Sagde han så og rystede på hovedet. Selvom Reign selv mente at hans liv var kedeligt, for kedeligt til en hoppebold som Razor der var over det hele på en gang. Så var det slet ikke sådan den lille halvdæmons tanker tænkte. Godt nok havde han svært ved at sidde stille - men at være sammen for evigt betød jo heller ikke at de skulle sidde og føre en tilfældig samtale for evigt. De kunne lave ting og opleve ting, så omgivelserne gav de forskelligheder i dagligdagen der var brug for, når man skulle tilbringe en masse tid med den samme person.

Han satte sig på en lidt anden måde da Reign forlod sengen. Men fulgte ham stadig med blikket som han gik hen og gemte papiret væk. Han rynkede kort panden lidt, men valgte ikke at stille spørgsmålstegn ved det. Han kunne sagtens have en samtale med sig selv inde i sit hoved om hvor sær Reign i virkeligheden var. Det behøvede staklen jo ikke høre på. Dog bredte der sig et skævt smil over Razors læber.
" Probably.. " Sagde han så bare kort med et lille grin. " Sneaky thing, pulling clothes and everything.." mumlede han lidt, endnu engang med et lille grin. Der skulle ikke meget overtalelse til før han lod sig glide ned at ligge sammen med Reign. Han lod sine hænder smutte op over hans krop - for til sidst bare at lade armene glide omkring ham. " But wouldn't that just make me even mooore cuddleable? " Spurgte han så bare med et lille grin. Før han rykkede hovedet mod Reigns og placerede et par små halv forsigtige kys mod hans hage. Kun for at fortsætte dem lidt op af fyrens kæbe. " Unless ofcourse you would turn into a tough warrior or something. " han nappede ham kort ved øret, men skævede så bare lidt mod hans øjne. " Maybe if the world would turn into a warzone, you would have to be just a little more tough - learn a little bit about killing. Selfdefense ofcourse.. Not that I won't protect you. Trust me, I will protect you, but wouldn't it be kind of embarrassing - to always have to rely on the softest little thing ever to protect you? " Spurgte han så bare drillende.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Reign on Fre 9 dec - 0:45

Der var noget tiltrækkende ved tanken om bare at fejre Razor to gange lige efter hinanden og lade som om, han var atten, men det ville være snyd. Og hvis man snød, kunne det være ligegyldigt med regler, og Reign kunne - trods de mange problemer de medførte - godt lide regler. "Celebrating yourself is cheating. You have to celebrate your birthday with me or it doesn't count," sagde Reign med en noget snobbet selvhøjtidelighed, der dog svandt hen og forvandledes til et smil, da han ikke længere kunne holde masken. Jo, regler var gode - men nogle var dumme og blev kun lavet for at komme visse personer til gode. I dette tilfælde Reign, der både ville sørge for, Razor ikke snød med sin alder bare for, de kunne tilbringe nogle mere intime stunder sammen, end de gjorde nu, og fordi han var interesseret i at fejre Razor, som han tvivlede på havde haft en decideret fødselsdagsfejring før. Bare endnu en ting der virkede helt bizar - selv var han blevet fejret hvert år. Hans forældre tog ham med et sted hen - ikke noget fint, oftest bare på en picnic eller en tur i skoven - og lod ham drukne i opmærksomhed. Derfor var det det, han var blevet vant til; fødselsdagsbarnet var i fokus denne ene dag og skulle overhældes med lykønskninger, kærlighed og alt, der var godt og rart. Razor ville have godt af at opleve sådan en dag.

En tilfreds mine bredte sig over Reigns ansigt, da Razor fangede hintet og lagde sig ned til ham. Han nød i et kort øjeblik drengens hænder på sin krop, inden hans egne selv fandt vej om ham. "It would, actually... completely irresistible," svarede Reign ærligt uden at bevæge sig for meget og dermed væk fra den behagelige følelse af halvdæmonens læber på sit ansigt. Det gjorde ham groggy, og Reign var sikker på, at hvis han lod det ske, så ville Razor have magten til at kunne få ham til at falde i søvn på mindre end et minut kun ved hjælp af sine læber. "A tough warrior, huh? That's an interesting thought," mumlede han stille ud med øjnene lukket i og ville mest af alt ligne en, der sov, hvis det ikke havde været for det lille næsten usynlige smil, der spillede i hans mundviger.
Det var svært at forestille ham selv som en stor, stærk kriger. Når han tænkte 'kriger', tænkte han på de oftest heltemodige hovedpersoner, der fandtes i bøger, og trods de var fantastiske at læse om og sætte sig ind i, så var de så langt væk fra Reign, som noget kunne være. Måske var det derfor, han elskede at læse - fordi det var rart at lære om tankerne bag handlingerne fra personer, der var så ulig ham selv. Måske var det derfor, han var så fascineret af Razor?

Indhyllet i sine egne tanker glemte Reign næsten at svare på spørgsmålet, dog fandt han atter fokus og spændte grebet om drengen, tog fat i en tot af det krøllede hår med sin ene hånd og i kanten af det eneste stykke stof, der var tilbage på hans krop, med den anden, idet hans svarede, "maybe - a bit. I pretty much rely on you now, though, and you're already getting kind of squishy so it's okay." Så Razor var bange for at blive for blød på grund af alle de følelser, bange for at folk ville bryde sig mindre om ham, hvis han ændrede sig for meget, men Reign elskede de nye, blødgjorte kanter, der én efter én havde fået lov til at se dagens lys. Det var dragende, vanedannende endda.
Reign nåede ikke at få svaret, før søvnen greb ham i sine lange, varme fangarme og trak ham ind i drømmeverden. Det var ikke engang med vilje, faktisk nød han samtalen med Razor - den var rolig, hyggelig og uden skænderier eller skyldfølelse overhovedet. Men måske var det netop det, der gjorde, at han så pludselig og helt uden at lægge mærke til det faldt i søvn - den rolige aura blandet med sikkerheden og varmen fra Razor så tæt på sig, lod ham finde ind i en komplet søvndyssende tilstand.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Razor on Fre 9 dec - 9:30

Reign havde ret igen. Det var måske egentlig noget man burde vænne sig lidt tid, at give ham ret altså. Ikke fordi det var svært - men fordi det var ofte. Holde fødselsdag selv flere gange oven i hinanden var snyd. Men det var vel kun ligeså snyd som dem der valgte at glemme sin fødselsdag fordi de ikke ville blive ældre?
" Fine, I'll invite you.. Only because I don't have a clue on how to bake a cake. " Sagde han så bare med et lille smil om læberne. Så var der da et vidne til aldersskiftet. Mere kunne der ikke blive forlangt.
" But it have to be soon, 'cause I really like winter.. placing my birthday in winter would kinda cool.. actually. " tilføjede han så hurtigt. Selv hvis det blev til noget - og en dato rent faktisk blev valgt til det. Så tvivlede han på at han ikke bare ville glemme det kort efter igen. Fødselsdag var ikke noget der fyldte specielt meget - og det havde alder aldrig rigtig gjort heller - hvert fald ikke før den pludselig var en begrænsning.

Razor betragtede Reigns ansigt med et lille smil om læberne. " Mh, tough warrior. " mumlede han så bare lidt. " Standing tall, confident with a sword or.. any other kind of weapon. " Reign i aktion ville da slet ikke være et grimt syn, tværtimod. Han havde vel egentlig set det lidt dengang med dæmonerne i skoven. Men han måtte nok indrømme at det kunne have gået bedre. Hvis han måske havde været en smule forberedt på situationen. Han kunne vise sig lidt frem på en anden måde - kæmpe for en sag. Eller hvad man nu kæmpede for i disse dage. Razor var efterhånden i tvivl. Dog ville frygten for at miste idioten alligevel nage for meget til at man ikke være over ham konstant. Tanken om Reign i krig var ikke fristende, men at se den kamp Razor vidste at største delen af mennesker havde inden i sig. Det var noget han gerne ville. Også selvom det ville kræve at man blev skubbet til det yderste. Razor skubbede folk derud dagligt, og synes det var helt igennem fantastisk. Han havde selv været der nogle gange. Men det var fantastisk på en helt anden måde end når det var andre der var der. Mennesker især havde det, andre væsner jo - men de havde andre metoder til at takle det.

Razor var ikke i tvivl da Reign efterhånden begyndte at døse ind i søvnen. Men det gjorde ikke at han selv lige med det samme ville gøre det samme. Nej, han synes nu nok lige han havde ret til at kigge lidt på Reign - bare lige lidt endnu. Han bed sig kort i læben, men placerede så bare et lille kys mod Reigns læber og lod fingrene stryge hen over hans hår.
" I can't quite figure out if thats a good or a bad thing.. " mumlede han så bare halv hviskende. Endnu et lille kys blev plantet mod fyrens læber, før Razor så bare selv lagde sig lidt til rette, så tæt på Reign som muligt. Han lukkede øjnene og forsøgte måske faktisk at falde i søvn. Men der gik alligevel længere end forventet før hans tanker lod ham falde i søvn. Der foregik måske bare alt for meget oppe i det lille hoved til at en pause var tilladt. Selv i drømmeverdenen væltede det rundt med billeder - som i sidste ende ikke gjorde andet end at forvirre endnu mere end hvad han allerede var. Det var jo ikke fordi han kunne læse sine drømme.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Reign on Fre 9 dec - 10:46

Tiden gik, natten forsvandt, og solens lyslimt gennemborede de cremefarvede, tynde gardiner, der pyntede foran vinduesglassene, og spredte et dæmpet lys indeni den lille hytte.
Reign havde tumlet rundt den nat, optaget af en helt fantastisk drøm, og var endt på maven med en arm liggende under sin kind og den anden hvilende på Razor. Hans øjne slog forsigtigt op, mindre end de plejede, da de ikke var vant til at vågne op til så meget lys. Latrinrensere arbejdede tidligt om morgenen, nogle ville kalde det om natten, så der var stadig mørkt - især om efteråret og vinteren, hvor solen ikke fik lov til at vise sig før om formiddagen.

Reign drejede sig omkring for at kunne se hen mod vinduet og få godkendt sin antagelse om, at det allerede var alt, alt for sent. Og rigtignok blev hans øjne mødt og små, svage solstråler. Kimly kunne komme hjem så snart, det kunne være. Hvis det havde været enhver anden fyr end Razor, der lå i hans seng, ville han ikke havet et problem med det - som to unge mennesker boende i samme hytte, måtte de regne med at se sådanne tin fra tid til anden - men fordi det var Razor, så gik den ikke. De to skulle ikke også lære hinanden at kende; halvdæmonen kendte allerede til alt for mange af hans bekendte, end hvad godt var.

"Razor, my friend is coming home soon," mumlede han træt ud, stadig liggende med ryggen til hybriden, idet han lod sin arm glide tilbage og puffe til den stakkels dreng for at få ham op, "you gotta leave." Så... han smed ham ud igen. Men denne gang var det mere okay - de havde tilbragt en hel aften og hel nat sammen, de afsluttede det hele på gode termer, og det havde overordnet været en god oplevelse for dem begge. Så det var ikke rigtig at smide ud - nærmere at sende en gæst hjem. Ja, det lød bedre. Selvom Razor i realiteten ikke havde noget hjem.
"I left your clothes over there," Reign pegede sløvt hen på sofaen, hvor han kunne huske, begges tøj blev smidt dagen inden. Om det var på sofaen eller ved siden af et sted, måtte drengen selv finde ud af. Så længe Django ikke havde snuppet det og brugt det som hundekurv, så gik det hele nok. Det tog ikke mere end det korte peg for at få Reign til hastigt at gemme armen væk igen og hive dynen dét ekstra over sig, helt op at dække munden. Hytten var kølig, køligere end det plejede; et tegn på at vinteren var godt på vej.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Razor on Fre 9 dec - 14:45

Det var ikke fordi Razor ikke til daglig sov i en blød seng - det gjorde han, for det meste hvert fald. Når han gjorde en indsats for at finde et sted at sove. Der var selvfølgelig de dage hvor han ikke lige havde heldet med sig, og et muligt sted at overnatte ikke bød sig inden han nærmest kollapsede i træthed. Men selv en gigantisk himmelseng med et hav af de blødeste puder kunne i slå det at ligge tæt sammen med Reign i hans lille seng. Det var der mere eller mindre intet der kunne slå. Det var sikkert derfor han altid sov bedst når det var sammen med Reign. Underbevidstheden spillede ham ikke et pus - informerede ham ikke om at folk kunne være hjemme når som helst og han igen ville skulle skifte opholdssted. Nej her kunne han sove lige så meget han ville, uden bekymring om hvad der ventede når han åbnede øjnene.

Lyset vækkede ham ikke, ansigtet blev bare gemt en smule mere væk. Han var langt væk i drømmeverdenen. Så langt at han det første stykke tid slet ikke reagerede på Reign forsøg på at vække ham. I stedet rykkede ham bare lidt på sig, forsøgte at ignorere stemmen der gerne ville have ham trukket tilbage til virkeligheden. " That is so uncool.. I was here first.." mumlede han så bare træt. Han rykkede sig tættere mod Reign og begravede sit ansigt ind mod ham, tydeligt for at sætte en streg under hvor lidt lyst han havde til at skulle op. Lige meget om Reigns roomate kom tilbage eller ej, hvilken forskel var der på om hun var der eller ikke var der. De kunne bare lade som om hun var gennemsigtig eller slet ikke til stede. Det var slet ikke så svært som man troede. Men det var måske heller ikke voldsomt venligt - og ikke venlige idéer var ikke noget man kunne få Reign med til. Ikke medmindre det måske havde været i selvforsvar eller lignende. Han plantede så bare et kort lille kys mod fyrens hals og åbnede endelig øjnene. Men kun for at stirre ind mod Reigns hals et øjeblik. Det var slet ikke en fristende tanke at skulle ud.
" Its cooold.. " mumlede han så beklagende og skuttede sig, da han endelig fik overtalt sig selv til at lytte efter hvad Reign sagde. Han kunne lige så godt lade være med at skabe en konflikt ud af det, for lige meget hvad så ville han ende med at skulle forlade hytten. Han fik sig skubbe ud fra under dynen - og lod sig nærmest rulle ud over kanten af sengen før han kom på benene.

Træt som han var blev han lige stående et par sekunder, før turen gik hen til sofaen hvor han fik fingrende i sit tøj. Han rettede så bare blikket lidt hen over sin skulder i retning mod Reign, kort lidt tænkende.
" Are you sure? That I can't stay? Just... a tiny bit longer? " Spurgte han så lidt og lod hovedet glide på skrå. Han kendte svaret, men det at spørge slog ham vel ikke ihjel. Desuden var det et lille bitte håb der stod og viftede med armene, som selvfølgelig fik lov at spørge lidt. Alt andet ville da heller ikke have været rigtigt. Ikke at gøre bare et lille forsøg på at kunne blive, det lå slet ikke til Razor at lade være.
Han fik trukket sin skjorte på og ugideligt knappet knapperne, før han så bare snuppede sine bukser og trak dem på også. Han havde faktisk slet slet ikke lyst. Hvilket helt sikkert var tydeligt på hans bevægelser, men desværre blev han nok alligevel nødt til det. Han burde i stedet bare sætte pris på alt den tid han nu alligevel havde formået at få sammen med Reign.

Han hoppede hen i sengen til Reign da han havde fået klædt sig helt på. Plantede et kys mod fyrens kind, efter selvfølgelig at have placeret sig oven på ham - oven på dynen. " I might have a job for you when I see you again.. Wouldn't that be kind of amazing huh? " Spurgte han så bare med et lille grin. I sidste ende mest for at overbevise sig selv om at det var bedst at smutte, og at han havde ting han skulle når han forlod hytten. Også selvfølgelig for at få en beskæftigelse i at der nok ikke gik længe før de kunne ses igen. Det håbede han hvert fald ikke. Men reglerne omkring hvor og hvornår de kunne mødes var blevet bedre, så det var i det mindste en god ting. Det ville ikke længere være så svært at komme i kontakt med hinanden.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Reign on Fre 9 dec - 16:09

Det var svært ikke at få ondt af Razor. Kolde morgener gjorde det ekstra svært at forlade ens varme seng, og det gjorde det ikke nemmere, når den ene part, Reign, kunne blive liggende, mens den anden skulle tvinges op og ud. Drengen fik knapt nok tid til at vågne. Det eneste, der holdt skyldfølelsen i skak for Reign var det faktum, at Razor efterhånden selv godt burde vide, at det at blive smidt ud var obligatorisk. Så hvorfor skulle det være anderledes bare, fordi det var koldt?
"I know..." nåede han lige at sige med et tilhørende klap på hybridens arm, der skulle virke trøstende men nærmere kom ud som en fejlagtig, fesen berøring, inden Razor havde rejst sig og gjorde, som der blev sagt.

Reigns øjne havde efterhånden vænnet sig til lyset, og nu muligheden for bare at ligge og glo på Razors bagparti lå lige til højrebenet, tog han glædeligt imod den. Drengen føjtede som regel alt for meget rundt til, at han nåede at få et ordentligt kig. Han så først op, da der blev spurgt ind til muligheden for at blive, og kunne ikke lade være med at smile lidt af Razors tiggeri, der var så barnligt, at det var sødt. Dog ikke sødt nok, så det resulterede i et efterhånden typisk, "no," fra Reigns side af. Det var en skam, at han var blevet så vant til at afvise drengen, at det begyndte at prelle af på ham, men sådan var det nogengange. Det var ligesom mordere - det første mord var ofte noget helt nyt, noget vildt, spændende og overskridende, mens de efterfølgende blev mere og mere kedelige. Mon Razor nogensinde ville blive træt af at slå ihjel? Det ville være en perfekt mulighed for at trække ham ud af det mørke hul, han havde befundet sig i hele sit liv, og finde ham en anden "hobby".

Reign regnede med en farvelgestus i form at et kys eller en omfavnelse, da Razor kom hen mod ham, og blev derfor i et kort øjeblik slået ud af den, da han i stedet satte sig ovenpå ham - for så derefter at give ham det længeventede kys. "It would, it would," sagde Reign med et smil og et noget vag overbevisende tone, da han trods alt ikke helt troede på det. Han satte sig op, placerede sine hænder ved Razors lænd og forsøgte at ignorere kulden og de små lyse prikker, den skabte hele vejen op af hans arme, "I'm counting on your weird, boyish charm to get me the most amazing job ever." Han smilede varmt til personen foran sig, "now leave," placerede et enkelt kys på læberne og fortsatte kommanderende, "leave, leave, leave, leave, leave," med flere kys, inden han bevægede benene under Razor i en så irriterende facon som muligt, så han kunne få ham til at rykke sig væk. Razor var god til at trække deres afskeder ud, hvilket slet, slet ikke kom Reign til gode, for det fik ham bare endnu mere lyst til at bede ham om at blive. Så nogle gange måtte der tages hårde midler i brug for at få gennemført det uundgåelige farvel.

Han rettede på sin siddestilling, da drengen havde formået at flytte sig - lænede ryggen op af den kølige trævæg, så han havde god udsigt til halvdæmonens forsvinden. Men der var stadig noget, der lå og irriterede og prikkede indeni ham for at komme ud. Hans drøm havde sat tankerne i gang, og nu ville de ikke forsvinde igen, og han skulle gå med dem skvulpende frem og tilbage indeni hovedet i månedsvis. Med mindre...
"Hey, kid?" brummede han hen mod drengen og nulrede sin underbuksekant under dynen. "Do you wanna... uh... I was thinking we could..." Det var egentlig et meget ligetil spørgsmål, men når man ikke havde forberedt det, blev det svært og klodset. Og i stedet for i det mindste at få noget halvhjertet og kluntet ud, sad han bare lidt med åben mund og sagde ikke noget overhovedet, mens hjernen arbejdede på fuld kraft for at få taleevnerne i gang.
Reign trak hænderne frem og nulrede nu dynen i stedet. Var fokuseret på ikke at vende ansigtet væk fra Razor, hvilket bare ville gøre det mere akavet, men hans blik flakkede alligevel en smule nu af da - aldrig væk fra drengen men fra hans mund til hans øjne til hans hals til hans arme og så videre, og så videre. "Uhm... instead of being my friend - who is a boy - maybe you could just be my boy... friend...?" forsøgte Reign sig endelig og lavede små fakter med hænderne, der dog aldrig helt forlod dynens bløde flade. Han fortsatte i sådan en hast, at han helt glemte at holde pauser i sin sætning, "I mean, it wouldn't change anything at all and maybe it's just stupid but, I mean, it wouldn't hurt either and it's just easier when introducing you because 'boyfriend' is shorter than 'friend who happens to be a boy' so, uh- yeah."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Razor on Lør 10 dec - 10:29

Svaret var som forventet. Et nej - et nej Razor accepterede hurtigere end han før havde gjort. Sikkert fordi han for en gangs skyld faktisk mente at det var ok. Han kunne sagtens kaste sig på jorden og tigge og be' om at få lov at blive, men det ville være forgæves. Selv hvis han brugte bisse tricks, så vidste han at det nok ville ende i et skænderi i stedet for. Hvilket slet ikke var hvad han ledte efter. Det var sjældent at deres møder gik så godt som det havde gjort denne gang. Godt nok havde der været episoden dagen før, men den var - hvert flad for Razor, længe glemt.
" Mhmmm... Ofcourse! I'm briliant - at things like that.. But umm. " Han rynkede kort panden lidt, før han lod hovedet glide en smule på skrå. " I don't really know what you would prefer as the most amazing job ever.." Sagde han så bare lidt. Kort med et træk på den ene skulder. Okay han kunne helt sikkert finde på et eller andet, alt var bedre end det job Reign havde nu. Bageren var nok bare et sted han ikke skulle gå hen - det ville kun ende galt. Også var det at det var i Firewood Village nok også en rimelig vigtig ting.
" Okay okay okay! I'm leaving.. Jeez! " Sagde han så bare med et lille grin. Han skubbede sig væk fra Reign til sidst, eftersom han alligevel blev alt for ujævnt at ligge på - sådan som han hoppede rundt med sine ben.

Han traskede afsted mod døren, eftersom han jo havde fået sit tøj på og egentlig kun var gået hen til Reign for liiiiige at trække tiden lidt ud, og måske sige farvel - men det var ikke blevet til lang trukkent farvel denne gang. Nej nej, okay måske - det var da blevet til et kys, men det måtte da for Razor gerne have trukket ud - og endt i noget der i sidste endnu kunne have trukket tiden endnu mere ud. Men nej.
Han stoppede op da Reign vidst alligevel ikke var helt klar til at Razor forlod hytten. Han rettede blikket hen over sin skulder mod fyren i sengen. Før han lod hovedet glide lidt på skrå. " Hn? " Han kneb kort øjnene lidt sammen, men vendte så bare rundt på hælen. Med et blik der blev en smule mere nysgerrigt efterhånden som Reign slet ikke formåede at få de ord ud han ville. Razor kløede sig kort lidt i håret før han så bare kort vippede lidt frem og tilbage på sine fødder. Han skulle lige til at afbryde Reign halv forvirrende tale - men blev stoppet da fyrens igen talte og virkede til faktisk at kunne sige det han ville.
Razor derimod var stille, et godt stykke tid. Han stod bare og kiggede på Reign - lidt som om han ikke helt havde fået fat i hvad han sagde. Men så voksede et lille smil frem om hans læber, og han træk kort på den ene skulder. " Sure.." Sagde han så bare kort - og sendte Reign et smil. Som viste mere end det ene ord han havde valgt at fyre af. Det varmede helt indeni, boblede rundt - det var slet ikke et spørgsmål han havde forventet fra Reign, men der var oprigtig glæde at finde i Razors ansigt over det. Faktisk så meget at han ikke helt kunne finde ud af om der skulle siges mere, eller om det bare skulle holdes ved det. Han gik med det sidste. Han vendte rundt mod døren igen og trådte det sidste stykke derhen, før han så alligevel ikke helt kunne lade være med at tilføje noget.

" But you, even concidering introducing me - thats kinda cool itself. Being introduced as your boyfriend. Yoooou just made me - very happy.. " Sagde han så abre med et smil om læberne, før han så bare smuttede ud af døren. Planen var nu at finde et job til Reign, og vende tilbage med en god nyhed - plus selvfølgelig at holde en dobbelt fødselsdag så han ikke længere kun var seksten. Pludselig var der en masse ting som var nødvendige at gøre - og ikke bare for at fordrive tiden med et eller andet. Dog var det Reigns ord der fyldte mest i hans hoved. Måske var der alligevel et lille håb om at Reign ville acceptere Razor som en del af sit liv, og ikke en person på sidelinjen af sit liv - som ikke havde retten til at kende andre end Reign, og dem der med et uheld valgte at støde ind i dem, eller komme uventet på besøg.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Reign on Lør 10 dec - 11:36

Reigns hjerte missede et slag, da drengen lige så pænt accepterede. Ingen plapren, ingen dril, ingen noget som helst udover et svar, der var så kort og kontant, som det overhovedet kunne være. Han regnede med mere, bare et eller andet, og sagde derfor ikke noget længe, hvilket skabte et dræbende stilhed i hytten, kun afbrudt af lyden af Djangos tunge vejrtrækning. Om det var akavet eller ej var svært at vurdere - generelt var det svært at tænke helt klart nu.
Det lykkedes Razor at få munden på gled igen, hvilket ærlig talt lettede Reign, der fik det mere og mere underligt ved tanken om, at de skulle skilles med et så kort ord og en masse stilhed. Han nåede dog ikke at svare med andet end et halvt smil, inden halvdæmonen var forsvundet ud af døren, og stilheden nu for alvor bredte sig - selv Djangos vejrtrækninger var stilnet hen og blevet uhørlige.

Reign så ned af sig selv, vendte hænderne lidt og vidste egentlig ikke helt, hvad han forventede. At han ville være anderledes, at det have ændret på noget? Men han lignede sig selv og følte sig, som han altid havde gjort. Alt andet ville også have været underligt. Måske det var hans drøm, der havde sat forventningerne urealistisk højt, og sat hans hjerne i den tro, at hvis der blev sat et mærkat på deres forhold, så skulle alt nok blive godt, og alle ville være lykkelige. Men han var ikke lykkelig, slet ikke. Han var glad, tilfreds, lettet men ikke lykkelig, og hvis han havde læst Razor korrekt, havde der heller ikke været lykke at se i hans øjne. Igen; glæde, masser af glæde, men det ramte aldrig rigtig det øverste punkt, som Reign havde håbet på.
Og disse tanker førte ham videre til et spørgsmål, han ikke havde lyst til at stille sig selv - havde det været en dårlig idé at spørge? Var nogle af dem overhovedet klar til det og til de ting, eventet muligvis ville sætte igang? Alt, de gjorde, havde en skræmmende dominoeffekt, så meget havde Reign indset. De mindste ting påvirkede og betød noget i det store billede, så hvis man glemte at tænke, før man handlede eller talte - hvilket de begge to efterhånden var blevet gode til - kunne det ødelægge det hele. Og dette forslag havde i den grad været uventet og ikke gennemtænkt overhovedet.

Reign rystede lidt på hovedet af sig selv og sin skeptiske tankegang. Nu havde han spurgt, så nu havde han bare at mande sig op og få det til at fungere. Og hvis det ikke gjorde, måtte han mande sig endnu mere op og slå op med drengen igen. Som han selv havde sagt, så betød det ikke det store, det ville ikke ændre på noget som helst, så alt var fint, og han skulle lade være med at bekymre sig.
Reigns blik faldt på hunden, der havde trittet hen til døren og pev efter den forsvundne gæst. "Did he forget to say goodbye to you, huh, boy?" han sendte ham et smil, der blev gengældt af et par store, sorte hundeøjne og rejste sig så for at få tøj på og slippe for den kulde, Razors fravær havde medført.

// ude

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Friends that harvest together, stay together - Razor

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 4 af 4 Previous  1, 2, 3, 4

Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum