Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Top posting users this month
Fenrer
 
Larlii
 
Sean
 
Althorn
 
Chester
 
Melisandre
 
Alane
 
Vetis
 
Lith’rra
 
Micah
 

Statistics
Der er i alt 299 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Cassius

Vores brugere har i alt skrevet 156808 indlæg in 8145 subjects

Why would you help me? Annabelle

Go down

Why would you help me? Annabelle

Indlæg by Isabelle on Søn 6 nov - 12:11

Stedet hun befinder sig:  klik
Påklædning
@Annabelle


Hvordan kunne man føle sig så fri i et ganske kort øjeblik, for at blive trukket direkte tilbage imod helvede? Nok var hun skytsengel for et røvhul af en vampyr. Chester. En sadist uden lige og uden en eneste følelse at se om man så stak ham i maven med en kniv. Eller dog, han havde været døende og hun havde reddet ham. Hvis det ikke talte som en følelse at miste håbet og føle sig magtesløs. Så var der noget galt. Izzy havde nyt dette nye liv, eller hvad det nu var. Pludselig greb en brutal smerte sig i hendes hoved og hun kunne føle, hvordan hun blev tilkaldt på en eller anden mystisk måde. I de små flash at hendes hovedpine kunne hun se templet for sig. Snart måtte hun trække de store smukke guldvinger frem igen, og lette op i luften. Des tættere hun kom på templet des mere formindskede hovedepinen sig. Snart landede hun i dette ukendte område. Izzy var fløjet ud af vinduet før og efterladt rummet som det var. Blomster på gulvet, og mad samt drikkelse på bordet. En bog skrevet om, hvordan det var at sidde ved Izzy. Som var hun deres symbol på håb. Så snart hun landede i sengen igen, følte hun sig fanget. Ikke direkte, men mentalt. Smerten var væk, men hun følte sig ikke ligefrem tilpas - ønsket men ikke hjemme.

Nogle væsner kom ind. Kattelignende væsner. Det fik Izzy til at holde vejret kort i overraskelse. Aldrig havde hun set sådanne væsner før. De greb fat i hende og førte hende videre ned. Det var ikke fordi at Izzy havde problemer med at sige fra eller noget. Situationen havde blot taget hende ved overraskelsen og hun var alligevel nysgerrig. Hvad var dette for nogle væsner.
"She is here." Råbte en, og efter det var der en glæde uden lige fra folket der fyldte hele den store entre. Izzy følte sig malplaceret og ønskede egentlig blot at liste sig væk. Men alt opmærksomheden var imod hende, hvordan kom man væk fra den? Så gik en form for fest igang. Der var dans, mad. Izzy gik stille rundt. Der måtte være en form for magi eller evne igang siden hun var blevet tvunget hertil igen. Hun skulle blot finde ud af hvad det var. Timerne gik og hun kedede sig. De ville ikke lade hende være alene alt for længe. Deres katteagtige natur gjorde hende utryg.

_________________
I mean, it’s an old, sad story.
The monsters treated you like crap,
turned you into a girl who loves monsters.
avatar
Isabelle

Antal indlæg : 39
Reputation : 4
Bosted : Terrorville
Evner/magibøger : Emotional manipulation

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum