Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1162

Årstid | Sommer

Måned | Juli

Latest topics
Top posting users this month
Dust
 
Katrina
 
Althorn
 
Zayden
 
Haradir
 
Gale
 
Dr. Trott
 
Larlii
 
Chester
 
Taliia
 

Statistics
Der er i alt 275 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Asuna

Vores brugere har i alt skrevet 154414 indlæg in 8014 subjects

✹ Carefree is way more fun then carefull! (Reign♥)

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

✹ Carefree is way more fun then carefull! (Reign♥)

Indlæg by Razor on Lør 18 feb - 22:00
Sted: Gade i Firewood Village
Tid: Sen eftermiddag
Vejr: Vindstille og klart - men koldt.
Påklædning: Halsbånd, sorte lidt slaskede bukser og en blå skjorte med blodpletter. Som sædvanligt bare tær.
Tag: [You must be registered and logged in to see this link.]


Det var ikke fordi Razor havde glemt Reign igen - slet ikke, han havde bare haft en masse andre ting der den seneste tid havde stjålet hans tanker en smule - eller distraheret ham de gange han faktisk havde været på vej hen for at mødes med fyren. Han savnede ham nu alligevel en del, og havde haft planer om at tage derhen - men endnu engang var han blevet distraheret. Han havde brugt alt for mange timer i sit gamle hjem, rodet rundt i gamle ting - undersøgt huset i alle kroge og hjørnet, fundet alt hvad der lignede noget der kunne have værdi - men alligevel kun gemt de genstande han vidste var penge. Det havde dog fyldt huller i hans hukommelse at vandre omkring i det snart falde færdige hjem som kun lugtede mere og mere af fugt og død. Sikkert fordi der lå en klam rotte i køkkenvasken som var godt på vej til at blive ædt op af små mider. - Det var dog ikke hvad han lavede lige i dette øjeblik, men hvad han kom fra at have lavet. Lige nu sad han og spillede tre på stribe med den kat han for nogle uger siden havde mødt - samme aften som han også havde mødt Sean, som han vidst var kommet til at levere sig selv som slave hos. Tingene var gået lidt skævt, måske han burde rette lidt op på det. Ikke nu dog, det her var hyggeligere end at rende rundt og lede efter folk som alligevel bor under jorden - hvor der forresten heller ikke lugtede godt. Måske man bare måtte bide i det sure æble og acceptere at det med en god lugtesans nogen gange slet ikke var en god ting.

" You're doing it all wrong, I'm the crosses - you can't be the same as me, then we would both win every game. And thats no fun. I like winning on my own so please don't steal my crosses.. " Sagde han bare lidt og pegede kort på katten med en blodig finger før han slog en bloddig streg på jorden. Der var ikke meget sne tilbage - hvert fald ikke i dette område af Firewood village. Det var lidt ærgerligt - men heldigvis virkede det ikke til at være helt slut med sne - det kom og forsvandt som det ville. Katten sad bare og stirrede dumt på Razor, rørte sig nærmest ikke. Hvert fald ikke ud over et par dask med halen hver gang knægten gloede den lidt for længe i øjnene.
" Fine! If it's because I wouldn't share my meal with you - then I'm sorry, but I caught it and you didn't help at all. " Han rystede lidt på hovedet men trak så zinkspanden ved sin side tættere på. Den var næsten fyldt med blod fra en shapeshifter der måtte lade livet tidligere på dagen. Han kunne ikke huske hvor han havde efterladt kroppen - kun at han havde sørget for at få så meget af blodet som muligt.

Han dykkede sin finger i den røde masse og rakte den frem mod katten, som dog heller ikke virkede til at være specielt interesseret i blodet. " Why do you have to be so complicated!? What do you want? Speak your mind! I can't read it. " Sagde han så og kneb øjnene sammen, tænkende - men stadig med blikket rettet mod katten. Han fik dog kort store øjne da den pludselig rejste børster og hvæste af ham.
" You! " hvæste han tilbage og før man kunne se sig om havde han kattens kløer siddende i sin hånd. " You little shit! I'll glue you to a pole! " Sagde han så bare arrigt og rystede katten af sig, som heldigvis for katten hurtigt spænede væk og ned af en sidegade. Razor var kun nået halvvejs over på den anden side af gaden før han droppede jagten og lod i stedet blikket glide lidt ned på sin hånd i stedet - lidt betuttet. " That hurt.. stupid ball of fluff.. " mumlede han lavt for sig selv. Så det var sådan det føltes når venskaber gik i tu.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✹ Carefree is way more fun then carefull! (Reign♥)

Indlæg by Reign on Lør 18 feb - 23:11

Påklædning: en hvid skjorte med en grå uldsweater udover. Sorte forvaskede jeans, sort jakke samt sine brune vandresko.

Reign havde sovet hele formiddagen efter arbejde for at være frisk til sin tur til Doomsville. Han havde fundet en lille gård i udkantsområdet, der lejede hele sin førstesal ud - gang, badeværelse, køkken og tre værelser - til kun ganske få penge. Skræmmende få penge faktisk - så få at han siden at have hørt tilbuddet havde været nervøs for, at der var noget grueligt galt med stedet. Men indtil videre holdt han hovedet oppe og ville i hvert fald tjekke stedet ud, inden han afviste det. Med sig havde han Zac, der skulle fungere som den gode ven, der kunne vejlede og give råd. Det var altid godt at få en anden persons mening, især om ting som at flytte et nyt sted hen. Max' mening kunne også have været rar, men Reign havde konkluderet, at han var for positiv til den slags. Han ville elske alle steder, uanset hvor forfærdelige de var. Der var Zacs ærlighed mere brugbar.

"Remember to be honest, okay? I'm in no need for nice Zac right now, I need brutally honest Zac. You see anything wrong with the place, you tell me," forsikrede Reign sin sorthårede ven om for tredje gang på turen. Zac sukkede højlydt ud og flyttede en tot af sit pandehår til siden, "you've made that pretty clear. I'll tell you if it sucks. Which it probably does because it's a farm and farms are usually not very nice. You've never been a farm-boy. Aren't you afraid of cows?"
Reig krummede øjenbrynene og skævede mod sin ven, mens de tog en smutvej igennem en gyde, "I'm not afraid of cows. And I know a farm is not the most- attractive place to live in but it's all I could find on such short notice. At that price range at least." Zacs pandehår faldt fortsat ned i øjnene på ham, for hvert skridt de tog. Han rystede på hovedet, mens han let bevægede sig igennem den menneskemængde, der var på vej hjem fra arbejde eller afsted på bar, "I don't get why you're in such a hurry. You've known the guy for less than a year, he tried killing you, like, four times, and he even got your house burned down. If I were you I would not move in with someone as unreliable as him. Not yet at least."

Reign var stoppet med at lytte efter den første sætning og havde i stedet bevæget sig ind i sine egne tanker. Han havde regnet stærkt med, at Zac ville give Razor verbale tæv hele vejen til gården, og indtil videre havde han haft ret. Andet ville have været underligt. Men han var egentlig ret ligeglad. Var mere opmærksom på det faktum, at halvdæmonen ikke en eneste gang havde besøgt ham efter arbejde, efter han havde foreslået det for ham. Razor, der normalt var så optaget af at tilbringe til med ham, fik endelig muligheden og så gad han slet ikke, når det kom til stykket. Det var pisse strengt. Reign havde ikke regnet med noget de første par dage efter arbejde - ikke efter hukommelses-stuntet - men dagene gik, ugerne gik, og skuffelsen voksede for hver gang og fik Reign til at stille sig selv et spørgsmål, der helst ikke burde stilles; var Razor ved at være træt af ham? Var han blevet for kedelig og grå til den livlige dreng?

"Just sayin'," tilføjede Zac med et skuldertræk, da hans ven ikke reagerede på hans råd. Han rakte ned i lommen efter en cigaret, da et velkendt ansigt dukkede op i midten af den tynde menneskemængde. Personen de netop havde talt om og grunden til, at de overhovedet var afsted.
Zac var ikke helt sikker på, om han fangede hybridens blik eller ej, inden han nåede at se væk, gribe fat i Reigns ærme og trække ham igennem en anden gyde, "this way." Det var ikke, fordi han ville holde en af sine bedste venner fra hans kæreste eller forsøge at få dem til at slå op med hinanden, men han orkede simpelthen ikke at have den larmende unge rendende efter dem, når de havde seriøse ting at se til. Det var ikke let at koncentrere sig med en konstant dæmonsummen i øret.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✹ Carefree is way more fun then carefull! (Reign♥)

Indlæg by Razor on Lør 18 feb - 23:43

Som han stod der midt i det hele og fokuserede på sine hænder mærkede han et blik. Ikke en tilfældig tosse der gloede som de fleste gjorde - nej et andet. Det matchede dog ikke helt med den fært han pludselig fangede og et øjeblik blev han lidt forvirret - men han nåede at se et bekendt ansigt, ikke at det var glædeligt. Det var ham Reigns kammerat, som Razor måtte indrømme han havde glemt navnet på. Han var vel undskyldt? Nu med alt det hukommelsestab. Han tog et par skridt i retning mod hvor han havde set ham - kun fordi han kunne dufte Reign og mistænkte at de var sammen. Dog stoppede han op og luntede et par meter tilbage med blikket mod spanden han havde efterladt sig. Dog stoppede han op igen få øjeblikke efter og måtte kort knytte sin hånd i et fnys over sin ubeslutsomhed om hvorvidt han skulle tage spanden med sig eller om blodet måtte gå til spilde.
" Mmm... ohrg! Screw it.. " knurrede han så bare og endte med at droppe spanden og skynde sig i den retning han havde set ham forsvinde - forhåbentlig sammen med Reign. Hvert fald blev færten stærkere for hvert skridt han tog.

Han besluttede at skyde genvej hen over en bygning. Hvilket fik ham til at ende længere fremme end hvor langt de to menneske fyre var noget nede på jorden. Men det stoppede selvfølgelig ikke Razor og der gik ikke mange øjeblikke før han var på farten ned af muren fra bygningen. Han hoppede det sidste stykke ned og rettede blikket mod dem med et smil om læberne, et smil der udviklede sig til et lille grin.
" Jeez you guys are walking fast.. " Han bed sig kort i læben og lod blikket hvile et øjeblik mod Reign, før det kort skiftede til Zac også tilbage igen. " Where are you going? Did you see my cat? He ran.. fast - stupid thing. " Sagde han såå lidt og gned kort sin hånd lidt, som katten jo havde haft fat i få øjeblikke tidligere. Det var først nu den dårlige samvittighed stak til Razor. Synet af Reign - ikke fordi han gjorde noget specielt, nej bare hele hans eksistens gjorde Razor opmærksom på at han vidst nok havde savnet ham mere end han troede og han burde være smuttet hen til det fyrtårn for længe siden.

Det tog ham overraskende længe at slå sine tanker ud på nogenlunde normale baner - især når han for ikke længe siden havde haft hovedet begravet i en spand med blod og derfor bragt ham lidt i en blodrus, men heldigvis var han ikke sulten længere så sikkerheden var i top. " Its not really my cat - it just followed me this one time and we became friends.. And then, it followed me again. Does cat do that alot? Or do you think it's stalking me? " han rynkede kort panden lidt men lod så blikket glide ned af gaden før han rodede sig lidt i håret. " Shit.. what if.. What if he's shapeshifter and he's having a freaking laugh.. And thats why he didn't want the blood - and turn all angry after the killing.. " hans sætning blev mere og mere mumlende og endte i en rysten på hovedet. Som sagt, meget distraheret. Ikke at det var en undskyldning for noget som helst.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✹ Carefree is way more fun then carefull! (Reign♥)

Indlæg by Reign on Søn 19 feb - 0:46

Reign havde for travlt med at rette på sin skjortekrave til at lægge mærke til, at den smutvej, Zac tog ham, faktisk bare gjorde vejen mere besværlig. "Do you think I'm too dressed up? I mean, I wanna make an impression to those people but at the same time I don't wanna look like I'm trying to hard," spurte han tænksomt med blikket nede ad sig selv. Zac nåede ikke at svare, inden en stemme lød lidt fra dem, og Reign atter hævede blikket for at se, om det virkelig passede. Om det virkelig var ham.
Han lyttede ikke til meget - for ikke at sige til noget overhovedet - af Razors ligegyldige kattesnak. Smilede i stedet varmt og skiftede emne, så snart han fik lov til det, "Razor, you're--" smilet forsvandt, som hans blik bevægede sig ned af drengen og fik øje på blodpletterne på den blå skjorte, "covered in blood. You didn't hurt the cat, did you?" Tonelejet lå allerede ovre i det bebrejdende, da han havde på fornemmelsen, at hvis en kat var flabet nok - hvilket katte som oftest var - så ville dens søde lille ansigt ikke stoppe Razor fra at lave katten om til en stor pøl blod.

Zac sukkede lydløst ud og placerede armene over kors. Orkede næsten ikke at prøve på at få Reign med sig videre - nu havde han set sin dyrebare Razor og var solgt. De kom for sent, og det var langt dårligere stil end en skjorte eller manglen på samme. "Reign, we need to move. You don't wanna be late, that's just rude," forsøgte Zac alligevel monotont og havde egentlig opgivet at vinde kampen fra starten af.
Men Reign overraskede med et, "yeah, you're right. We're leaving now," og så lidt tid siden, mest for at slippe et øjeblik for at kigge på blodet. Hvis bare lugten så også kunne forsvinde, ville de være fantastisk. Han bed sig lidt i læben og så tilbage på drengen, "I may have found a place for us. It's not amazing or anything but I thought I'd check it out anyways so- I'll see you around, Razor," inden han med et let løft i hånden fortsatte sin gang.
Zac var imponeret over hvor modent, Reign klarede situationen. At han ikke blev hængende resten af dagen men faktisk lyttede til ham. Han så lidt efter sin ven og så på Razor med det typiske nedgørende blink i øjet. "Yeah, no blood-shirts allowed. Go take a bath or something," bed han og smuttede så efter Reign.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✹ Carefree is way more fun then carefull! (Reign♥)

Indlæg by Razor on Søn 19 feb - 9:54

Han sendte Reign et smil før han kort selv lod blikket glide ned over sin trøje. Han rystede dog hurtigt på hovedet. " No no! The cat is fine. I guess.. The cat was the one hurting someone - and that someone was me. Before it ran.. Like a coward. " Sagde han så bare og strøg klomærkerne på sin hånd. Han ville hvert fald ikke have en bebrejdelse for at have gjort katten noget når det var lige omvendt. Han lod sit blik finde vejen til Zan som sagde noget, dog røg det hurtigt tilbage på Reign og han skulle lige til at spørge indtil hvad det var de skulle, men svaret kom helt af sig selv. Hvert fald efter at Razor måtte ligge krop til en afvisning uden da det ikke virkede til at der var planer om at have ham med på slæb.

" Wait... you found a place? Can I.. " Han bed sig kort i læben og lod sin hånd smutte om i sin nakke hvor den blev liggende et øjeblik. Han rynkede så bare panden lidt og lod blikket glide lidt efter Reign som han gik afsted. Okay han havde måske håbet på lidt mere kontakt end det - det måtte være ny rekord for korteste møde. Egentlig havde han mest lyst til at følge efter men der var endnu ikke lige noget der skreg for at gøre sig uvenner med Reign over det.
Dog skød Zacs dumme kommentar en irritation uden lige igennem Razor og han rynkede kort panden lidt før hans blik lidt arrigt røg mod fyren. " What? " knurrede han så bare lidt og knyttede kort sin hånd - kun for ikke at ende med at rive tungen ud af munden på fyren. Måske var et tidligt måltid alligevel ikke helt nok til at holde halvdæmonen i skak - hvert fald ikke når folk han i forvejen ikke brød sig om valgte at fyre sådanne kommentarer af. Det var vel ikke engang fordi de ord han havde sagt havde været de værste i verden - nok mere det blik som havde pisset Razor mest af. Zac var ikke en der fortjente sin vilje - især ikke når det galt at få Reigns opmærksomhed.

Han blev stående et øjeblik og så efter dem men bed så tænderne sammen og viklede sig ud af sin skjorte som han krøllede sammen og smed til siden. Lidt koldt med den tshirt der var gemt under men det var vel bedre end blod på tøjet. Han smuttede så hurtigt efter dem - også selvom de var ude af syne formåede han igen at finde dem. Han luntede hen ved siden af Reign, sørgede for at være på den side hvor Zac var på længst afstand - simple sikkerheds mæssige årsager.
" You look great by the way.. " Sagde han så bare og rettede et blik mod Reigns ansigt med et smil om læberne. Ikke fordi han ikke gjorde det normalt - men dage hvor der var gjort en indsats skulle man vel egentlig også sætte pris på. " You sure I can't come with? I mean, if its some place really nice I would like to see it. I promise to behave. Not talk or umm.. whatever people usually don't like me doing. And I don't have blood on my clothes - that gotta count for something. But if you want me to leave thats fine. Sad but fine " Sagde han så bare hurtigt og bed sig kort i læben. Han forsøgte samtidig så vidt muligt ikke at se mod Zac. Som en nagende irritation i forvejen boblede rundt under huden omkring.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✹ Carefree is way more fun then carefull! (Reign♥)

Indlæg by Reign on Søn 19 feb - 11:13

Selvfølgelig havde Reign ikke lyst til at gå efter endelig at have stødt ind i Razor, der ikke havde været nærværende overhovedet den sidste måneds tid. Spørge ind til hukommelsen og hvordan det gik. Om han havde haft travlt, siden han ikke havde overholdt deres uformelle aftale. Men Zac havde haft ret; han kunne ikke tillade sig at komme for sent til noget så vigtigt som dette, og jo længere han blev hos Razor, jo sværere ville det blive at gå. Og at tage ham med var en umulighed, når han stod og lignede noget fra en mordscene. "It's that way, isn't it?" spurgte Reign og pegede hen mod en stor åben port med et par vagter stående op over. Zac nåede kun lige at give ham ret, inden halvdæmonen dukkede op igen og fik ham til at rulle øjne af hans ord.

Reign smilede til gengæld en anelse flovt og svarede drillende, "you look a lot better now, too." Det gik op for ham, at det kunne misforstås sådan, at han ikke brød sig om Razors forhenværende skjorte, selvom han egentlig bare var mindre glad for blodet. Orkede dog ikke at forklare sig. Havde for travlt med at overveje at spørge halvdæmonen, om han ville med dem. Selvfølgelig var der ulemper - Zac og Razor var ikke just de bedste venner, og så havde drengen det med at sige nogle dumme ting, der muligvis kunne få dem til at miste rettigheden til at leje stedet. Men så igen - han fortjente at se stedet lige så meget, som Reign gjorde. Desuden så ville de ikke få lov til at bo der længe alligevel, hvis lejerne ikke brød sig om eller var bange for Razor. Så måske var det kun godt at sætte det på en prøve.
Men inden Reign kunne nå at spørge, havde halvdæmonen allerede spurgt selv. Tydeligvis selv klar over at han skulle opføre sig ordentligt, når han var der, hvilket gjorde Reign helt varm indeni - drengen lærte lige så stille, at man opførte sig efter, hvor man befandt sig og hvilken situation, man stod i. "Well..." Reign så tænksomt op og ned af halvdæmonen uden at stoppe sin gang, "except for the lack of shoes you do look like a normal person looking for a place to rent."
"Don't forget the bondage collar and the smell of blood coming from his mouth," tilføjede Zac mut, selvom han godt klar over, han ikke fik noget ud af det. Og ganske rigtigt ignorerede Reign, der ikke kunne få øjnene væk fra Razor, de hårde ord og smilede, "you should definitely come. Actually, you don't even have a choice anymore. I'm taking you." Smilet bredte sig lidt, og Reign tog sig endelig sammen til at se frem igen, som de bevægede sig gennem porten.

Porten fungerede næsten som en portal, der slyngede dem fra et storbyområde med tætte bygninger til et stort landligt område med langt mere plads mellem husene, store områder med marker, dyr og træer og færre mennesker. Til gengæld var der også længere mellem gadelamperne, så Reign forestillede sig allerede, hvor mørke vejene måtte være om aftenen, når han tog på arbejde. Et mindre minus, men det var der. Han måtte bare købe sig en god olielampe.
"I read about it in the paper and made a deal with the owner to come visit. He even said I could stay there for a night or two to see if I felt comfortable living there. Seems like a good guy," forklarede Reign og lod fingrene løbe igennem det rodede hår efter at have trådt over en stor bunke hestepærer - endnu en ting man skulle vænne sig til, når man boede i et gårdområde. Men det kunne man vel lære. Han så til siden ned på Razor og gentog det, han før havde fortalt Zac, "when we get there I want you to be honest. If you feel uncomfortable - even the slightest - you tell me and we'll find something else. Okay?"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✹ Carefree is way more fun then carefull! (Reign♥)

Indlæg by Razor on Søn 19 feb - 14:56

Heldigvis var det kun Zac der virkede utilfreds med at Razor dukkede op igen. Men ærlig talt ville Razor selv også kun selv mene at det kun var fair at han selv var med henne og se det sted han evt skulle være med til at bo i. Måske havde det ikke lige behøvet været i dag - men nu havde han jo trods alt fanget dem på et heldigt tidspunkt. Blodet han selv havde anskaffet sig på tøjet var åbenbart ikke større et problem end at han bare kunne smide skjorten og problemet var løst.
Han lod sine hænder dumpe ned i sine baglommer på bukserne mens de gik afsted, han holdt sig bare ved siden af Reign mere eller mindre hele tiden. Mens han forsøgte at finde på noget der med sikkerhed ville kunne bruges som aflednings metode til at slå hans tanker fra at sige noget dumt når de nåede frem. Han rynkede kort næsen lidt af det Zac sagde før han fokuserede lidt på Reign i stedet, han havde i det mindste noget godt at sige.
" He should be thankfull that it's not the smell of his blood coming out my mouth. Just to be clear. I love you Reign, but I can't promise he won't lose an eye one day. " Sagde han så bare med en rysten på hovedet. I en tone der ikke var helt til at tyde om han var seriøs omkring det eller ej. Hvilket han sikkert var, det var han vel egentlig i det meste af det han sagde - spørgsmålet var bare om han nogensinde ville tage brug af de ting han sagde.

Han lod blikket glide rundt mens de gik men endte så bare med at holde det lidt frem for sig et øjeblik inden det igen fandt Reign. Faktisk så glædede han sig lidt til at se stedet, hvis det var noget kunne det være skridtet tættere på at de kunne flytte sammen og det var noget der slet ikke havde kunne forlade halvdæmonens tanker. Han måtte dog også indrømme at efter de første par afvisninger fra folk havde han lidt droppet at lede videre selv. Mest fordi der ikke den mindste smule håb om noget havde vist sig hvor han havde ledt. Sikkert fordi han var som han var og så ud som han gjorde. Det var ikke ligefrem 'stabil betalende lejer' han skreg langt væk af. Han kunne så ikke helt lade være med at grine og puffede kort lidt til Reign med den ene arm.
" Reign.. I use to live in a cage under the ground. I'm not picky you know. As long as you're there everything else dosen't really matter that much. Just having somewhere to call home would be pretty amazing. " Sagde han så bare lidt og rystede kort lidt på hovedet. Han rettede sig kort lidt op men pillede så lidt ved halsbåndet om sin hals. " And ohm - Django? Is it possible to bring him along? " Spurgte han så lidt og lod hovedet glide en smule på skrå. Den hund betød alligevel verden for Reign og en ven af Razor kunne man nok også godt kalde ham - så det ville næsten være ærgerligt hvis Reigns hytte i brand skulle være grunden til at de blev skilt ad.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✹ Carefree is way more fun then carefull! (Reign♥)

Indlæg by Reign on Søn 19 feb - 18:26

Reign sukkede bare af Razors kommentar, og skønt han kunne mærke Zacs 'har du virkelig tænkt dig at lade ham tale sådan til mig?' blik, ignorerede han det. Jo mindre han behøvede at blande sig i deres lille kamp, jo bedre. Og Lige nu opførte de sig begge overraskende pænt, så det var rart nok.
Reign fulgte kort Razors arm med blikket for så bare at lytte til hans svar. Et smil formede sig henover hans læber - både på grund af de søde ord men også, fordi de lige så stille fjernede fornemmelsen af, at drengen ikke var interesseret i ham mere. Der var garanteret en god grund til, at han ikke havde besøgt ham. Det måtte der være. "I'll make you the best home," sagde Reign efterfulgt af et opgivende, "oh, please..." fra Zac.

Reign rømmede sig lavt og så frem igen, da emnet blev skiftet. Det var nok meget heldigt - Zac havde aldrig virket særlig glad for noget, der bare mindede om romantik, og Reign og Razor havde det med at være lidt- sukkersøde engang imellem, når de var sammen. Det var ikke engang med vilje. Når han endelig forsøgte at gøre noget romantisk, gik det helt galt, og alligevel havde den ene kærlige sætning efter den anden det med at flyve ud af munden på ham, når han mindst ventede det. Måske var det kun en god ting, de ikke også havde kælenavne til hinanden. Det kunne godt blive en tand for pussenusset til de stakler, der var nødt til at lytte til det. "Yeah, pets are allowed as long as they are clean and friendly," det var noget af det første, Reign havde lagt mærke til, da han ledte efter huse - at man måtte have kæledyr. Razor var vigtig, ingen tvivl om det, men det var Django også, og han kunne for alt i verden ikke få sig selv til at forlade den hund. "You're sure your boyfriend is allowed then?" spurgte Zac skævende til Reign, der, selvom han nok ikke burde, kom til at grine lidt af kommentaren.

En gård, der matchede beskrivelsen, dukkede lidt efter op, og da de var kommet tæt nok på, kunne Reign se, at husnummeret også passede. "It's here," han forsøgte i et strøg med hånden at lægge håret lidt ned uden held, inden han valsede gennem lågen og mod huset, der så helt lille ud i forhold til de store stalde, der lå placeret omkring. Lydene fra de forskellige dyr derinde var tydelige, og trods der var noget hygeligt over det, overvejede Reign, om det ville drive ham til vandvid med med den konstante muh'en, når han skulle sove.
"Remember; be nice," sagde han tilbage mod Razor efter at have stoppet op foran hoveddøren og banket på. Der lød skridt indefra, og snart åbnede en mand døren. Han så ikke gammel ud men heller ikke helt ung - sådan cirka på Reigns forældres alder. Havde til gengæld langt mere gråt hår og var mere pumpet, end hans far nogensinde ville blive, "oh, you must be the renters, right? Come in, come in."
"Just me and him. I'm Reign and that's Razor. This is just a friend of mine, I hope it's okay I brought him along," forklarede Reign, mens han tog sine sko af i indgangen. Han fulgte manden igennem huset, "yes, of course. Now, this is the main door. There's also a back entrance leading to my kitchen. Your place is right up here - watch the steps," og op ad gangen til første sal.
Zac trådte selv ud af sine sko og nåede at mumle et lavt, "you're going to screw this up," til Razor, inden han selv fulgte med ovenpå.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✹ Carefree is way more fun then carefull! (Reign♥)

Indlæg by Razor on Søn 19 feb - 19:01

Kun på grund af Zacs reaktion gav det lyst til at være endnu mere komplimenterende og sød overfor Reign. Kun fordi det at være tredje hjul var forfærdeligt og Razor ikke ville have noget imod diskret at gøre tilstedeværelsen elendig for Zac - ikke at han troede det i sidste ende havde en egentlig effekt for han havde sikkert også en eller anden dum evne til at skubbe sådanne ting til side hvis han prøvede længe nok. Det var egentlig ikke så svært - Razor var selv ret god til det, så han burde vide det.
Han skævede kort lidt mod Zac og kneb øjnene sammen - men lod så blikket ramme Reign kort efter. " Oh.. Ha Ha - You think it's funny? Does that mean you agree or? " Spurgte han så og hævede kort et bryn - dog gik der ikke mange sekunder før hans udtryk ændrede sig og et lidt skævt smil fandt vejen hen over hans læber.
" Not that I would mind.. " tilføjede han så bare med et trak på den ene skulder. Okay måske var det en smule træls - men på den anden side var det okay, så længe han stadig måtte sove i samme seng som Reign og spise ved bordet - eller i det mindste ikke fra gulvet.

Han rettede blikket mod gården der kom til syne. Det var alligevel noget af et sted. Han rodede sig kort lidt i håret men rynkede så kort næsen lidt, for at gnide den lidt få sekunder efter med en rysten på hovedet. Det var en hæftig lugt. Han smuttede ellers bare med hen til døren hvor Reign heldigvis lod til at sørge for det hele - det vil sige at banke på, og føre samtalen da en mand kom til syne. Han bed sig kort i læben for at holde en kommentar tilbage men skævede så bare ind af døren inden han fulgte med ind.
" Why are you even here? " Bed han tilbage af Zac med et lidt spydigt udtryk. Der gik dog ikke mange sekunder før han selv var med oppe af trappen. Enormt nysgerrigt omkring hvad der var for et sted Reign havde fundet. Og hurtigere udenfor rækkevidde for at tjekke stedet ud.

" Do you eat those birds out there - or are they just for fun? " Spurgte han så bare og stod et øjeblik på tæer med blikket rettet ud af vinduet. Han skævede så bare lidt mod den flok mennesker han var i selskab med. Utroligt så mange mennesker der efterhånden var i hans liv som han ikke havde mulighed for at skære i stykker. Han gloede måske en smule for meget mod dem og satte pludselig spørgsmål tegn ved alt for mange ting oppe i sit hoved. Men han fik rystet tankerne på plads og fandt sit fokus tilbage på hvad de egentlig var her for. " Do you live downstairs? Alone? .. " Han lod hovedet glide lidt på skrå og havde egentlig mange flere spørgsmål, personlige spørgsmål - unødvendige spørgsmål, som meget hurtigt ville kunne komme ud hvis han ikke lige tog sig sammen og holdt igen. Han rettede sig så bare lidt op og lod kort blikket glide lidt over på Reign med et lille smil. " I think it's cool. It smells awful though. But since people normally can live with that, maybe I can do so too.. " Sagde han så bare lidt og nikkede en smule. Uden egentlig at have set det hele havde han allerede en god mening om det - men i sidste ende var det egentlig Reign der måtte være den der tog den endelige beslutning.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✹ Carefree is way more fun then carefull! (Reign♥)

Indlæg by Reign on Søn 19 feb - 19:54

Husejeren gik ned af den lille gang, der indeholdte tre døre og en enkelt dørløs indgang til køkkenet. Han viste dem ind i rummet helt nede i enden, der indeholdte endnu en dør indtil et nyt rum. Reign var godt klar over, at to mennesker, der sov i samme seng, ikke havde brug for så mange værelser, men lejen var billig trods de mange rum, så mon ikke de nok skulle få brugt pladsen. "It's a bit furnished already but if you want me to I'll move the stuff downstairs," forklarede manden og klappede lidt på armlænet af en mørkegrøn lænestol. Han så hen mod Razor, da han sagde noget, og smilede, "I sure do. And if you find yourself in need of eggs I'll fetch you a good price."
Reign, der ellers havde travlt med at se sig omkring efter de små detaljer, der kunne betyde godkendelse eller afvisning af lejemålet, flyttede selv blikket hen på Razor. Han snakkede meget, alt for meget, men manden virkede ikke til at have noget imod det, så det skulle nok gå. Alligevel lød et advarende, "Razor," da drengen kommenterede på lugten.

"Yes, I do. My wife passed away just a few weeks ago and- that's why I'm renting this place out. I'm not used to cleaning this whole house all by myself. She was amazing at keeping everything sparkly clean, that woman," husejerens smil blev en tand mere sørgmodigt og gav Reign lyst til at give Razor én over skinnebenet for at spørge ind til det og gøre ham ked af det. "I'm very sorry for your loss," sagde han med et oprigtigt medfølende blik og så i få sekunder ned i gulvet. "No, it's fine. I'm fine. The demon that got her will receive his punishment someday, I'm sure of it," det varme smil vendte tilbage på mandens læber, og han gnubbede hænderne mod hinanden, idet emnet blev skiftet, "anyway, I'll give you lads some privacy. If you need me I'll be downstairs," og snart var han forsvundet.

Reign forsøgte at holde hovedet koldt, men den nylige information om, hvordan mandens kone havde mistet livet, var ikke særlig betryggende. Hvis han fandt ud af, at Razor var halv dæmon, ville han aldrig lade dem blive. Chancen, for at han ville tilkalde vagterne, var større.
"Tragic," sagde Zac for at bryde stilheden med armene liggende over kors og blikket liggende på Razor. Han kunne ikke skjule den smule selvtilfredshed, der gik igennem ham, nu han havde fået ret. Razor havde ødelagt det hele.
Reigns første tanke var, at Razor skulle førsteprioriteres. Han var halv dæmon, og det var der ikke noget at gøre ved. Han kunne ikke gå rundt og skjule det for evigt, lejemålet var ikke så vigtigt, at han skulle skjule en så stor del af ham selv. Men udsigten fra vinduerne udover markerne... den friske landluft... stilheden... de tre værelser... eget køkken... billige æg... det hele talte til ham, og han havde virkelig ikke lyst til at opgive det. Reign skævede forsigtigt hen mod Razor og afventede hans reaktion. Håbede nok inderst inde på, at han helt selv ville foreslå at give sig og spille menneske, mens de boede der. Selvom det ville blive en udfordring.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✹ Carefree is way more fun then carefull! (Reign♥)

Indlæg by Razor on Søn 19 feb - 20:20

" You told me to be honest? " Sagde han så bare med et kort skævt smil men rystede så bare lidt på hovedet. Mennesker var altså nogle forvirrende nogen. Det ene øjeblik skulle man det ene og det andet skulle man noget andet. Selvfølgelig. Han rettede blikket tilbage mod manden igen og lod hovedet glide lidt på skrå. " A demon killed her? Damn.. Tough one.. " Sagde han så lidt og rynkede kort næsen lidt, han rettede dog så blikket et øjeblik ud igen før han lod sine hænder glide ned i sine lommer. Han skulle lige til at sige noget mere men kom ikke længere i processen end i stedet bare at lytte til det næste manden havde at sige og lod blikket følge ham da han forlod selskabet og forsvandt nedenunder igen.

Han trak så bare kort lidt på den ene skulder før han kort så mod Zac, men rettede så blikket mod Reign med et lille smil. " I could hunt down a demon and deliver its head on a stick if that would make him happy? Unless ofcourse I was the one - I wouldn't know. Maybe its a bad idea.. " han rodede sig kort lidt i håret og lod hænderne finde sine lommer endnu engang.
" What do you think Reign? Do you like it? " Spurgte han så lidt med et lille smil om læberne. Han synes selv godt om det - bortset fra lugten. Men det vænnede man sig sikkert til. Han tænkte ikke så meget over det faktum at manden havde mistet sin kone til en dæmon og det ville gøre det kompliceret med hensyn til at Razor selv var halv dæmon. Reign virkede ikke afvisende på stedet - men hvordan kunne man egentlig også det? Det var jo i princippet et enormt godt sted. Alternativet var et skummelt værelse i en kro der ingen besøgende var til eller Razors gamle hjem - som ærlig talt stank værre end det her sted. Og det var en lugt der i sidste ende gjorde folk syge.

Han pillede kort lidt ved sine fingre men nikkede så bare lidt for sig selv før han fik et lille smil frem over læberne. " You know what, I'm gonna go ask him about it.. " Sagde han så bare og trådte mod trappen hvor de var kommet fra tidligere. Det kunne vel ikke skade at spørge en masse indtil ting - måske var Razors spørgsmål bare ikke så passende, men han ville jo ikke rigtig få noget ud af at være stille. Okay måske ville han - men det var Razor og spørgsmål var et must, så længe han formåede at stille dem på en ordentlig måde uden at træde nogen over tæerne - hvad kunne så gå galt. Manden virkede ikke utilfreds med dem han netop havde vidst sit lejemål. Det var klart - Reign var med og han var sådan en man bare synes om. Han havde vundet Razor - det sagde en del. En menneskehader af en dæmon der pludselig var forelsket i et menneske.
" Imagine if it actually would make things better - he wouldn't be sad and that might be like five ekstra points and a yes - if this is where we choose to be? " Sagde han og gik baglæns et øjeblik med blikket rettet mod Reign.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✹ Carefree is way more fun then carefull! (Reign♥)

Indlæg by Reign on Søn 19 feb - 20:59

Reign skulle til at sige noget men lod være, da Razor selv formåede at trække sin idé tilbage. Alligevel kom Zac med et enigt, "a very bad idea." En af de første gange han havde været enig med halvdæmonen. Reign besluttede at holde sin glæde for stedet tilbage, da han stadig ikke kunne se andre udveje for dem end at få Razor til at lade som om, han ikke var halv dæmon, og en ting som det skulle være op til drengen selv. "Yeah, it's fine. I mean, it's cosy and- and stuff. But what do you think? Could you imagine yourself living here?" smed han spørgsmålet tilbage og kradsede sig lidt i mundvigen, mens han fortsat forsøgte at skjule sit håb.

"What?" Reign lod hånden falde ned igen og gloede målløst efter Razor. Flyttede kort blikket hen på Zac, der bare rystede på hovedet, inden han skyndte sig efter drengen, "no, no, no, I don't think it's a good idea," skyndte han sig at sige efter at have stillet sig i vejen for hybriden, "I mean... let's just look around for a bit. Maybe we'll hate it and it won't have to be a problem. So just- stay, okay?" Bare tanken gjorde ham helt ør i hovedet. Den stakkels mand, der allerede klarede det så flot med at skjule sin sorg over sin kone. Sikke et chok han ville få sig, hvis en halvdæmon pludselig bragte det op og begyndte at klæbe sig op af ham. Det ville garantere resultere i et hjerteanfald eller det, der var værre.
Reign holdte blikket lidt på Razor for at sætte en streg under alvoren i det, der blev sagt, inden han bevægede sig ud i køkkenet. Zac sukkede ud af dem og fulgte med. De to snakkede lidt frem og tilbage om fordele og ulemperne - ikke at der var mange - mens de bevægede sig rundt i de forskellige rum. Bortset fra staldlugten udefra var der ikke meget at sige. Rummene var tilpas store, hyggelige, lyse og havde store vinduer. De lavede endda en vægtest for at være sikker på, at husejeren ikke ville kunne høre alt, der foregik, nede fra stueetagen.

"Yup. Still fine," sagde Reign med hænderne begravet i sine jakkelommer, mens han fortsat forsøgte at gemme sin entusiasme lidt væk. Han bevægede sig hen mod Razor. Stillede sig ved siden af ham og lod blikket glide rundt i det, der lige nu fungerede som et gæsteværelse men nok ville ende op som deres soveværelse, "I mean, I could imagine you seducing me. Right there," han nikkede hen mod sengen og lod blikket glide videre hen mod væggen, "and there..." og så videre ned på tæppet, "and there. Definitely there." Han skævede flirtende ned mod halvdæmonen, idet Zac et kort øjeblik dukkede op bag dem, "I'm going out for a cig."
Reign var stille lidt, mens han seriøst forsøgte at se sig selv et sted som dette. Zac havde jo nok haft ret; han var ikke et gårdmenneske overhovedet. Men alligevel brød han sig skræmmende meget om stedet her. Og gårdejeren var så rar, at det smittede af på resten af stedet, "you wanna take a look around outside?"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✹ Carefree is way more fun then carefull! (Reign♥)

Indlæg by Razor on Søn 19 feb - 21:23

Han stoppede op da der pludselig var et menneske i vejen. Hans fornuftige halvdel. Han gloede et øjeblik bare lidt mod Reigns ansigt men lod så hovedet glide lidt på skrå. " Shouldn't I apoligize? What if I'm the one who killed her? " hviskede han så bare, dog tydeligt i en ironisk og halvdrillende tone. Det kunne have været Razor - ingen vidste det vel med sikkerhed? Men så på den anden side ville det være ret utroligt at ende op her så. Han lagde armene lidt over kors før han så bare trak lidt på den ene skulder.
" Fine.. Okay - I'll just, stick around pretend to be human for a while. Guess that's the least complicated thing to do. " Sagde han så bare lidt og trådte lidt i en anden retning, dog uden at gå helt væk.
" But yes. I Could totally live here - you in the kitchen, making deeeeelicious blueberry muffins. Me - doing... Stuff? I don't even know what people do with their time when they're home. " Han rynkede kort panden lidt men rystede så bare lidt på hovedet. Det kom med tiden - det var vel ikke fordi man skulle planlægge hvad man lavede på en ganske normal dag.

Han fulgte lidt med rundt og lyttede til hvad der blev snakket om - havde måske engang imellem små indput - men bolig overvejelse var ikke hvor Razor havde meget viden, dog var han alligevel enig i det meste. Og vild med stedet. Det var faktisk helt utrolig fint. Han svingede kort lidt med sine arme og skævede lidt rundt i værelset før han lod blikket ramme Reign. Han hævede så kort lidt et bryn før hans blik gled lidt op og ned af fyren foran sig.
" Oh really? " Spurgte han så, mindst lige så flirtende som Reign selv havde været. Han ignorerede Zac og hvad han sagde - men hørte det godt, kun glad for at han ville forsvinde et øjeblik. Så venlig Razor var i dag.
" Hm.. " Lød det så bare kort fra ham og han trak kort på skuldrende til det næste spørgsmål. Udenfor var sikkert som mange andre steder udenfor - ikke noget der var helt igennem utroligt at kigge på. Desuden var der varmt herinde i forskel til derude.
Han valgte i stedet bare at vende tilbage til det andet og trak i stedet Reign tættere på ved hjælp fra kanten af fyrens bukser.
" What about a try run? I mean, we have to test it - if it really is the right place, for everything. " Sagde han så bare stadig med blikket rettet mod Reigns ansigt. Han placerede et lille kys mod fyrens hage og det før flirtende udtryk havde ændret sig til noget lidt mere lokkende. Sikkert en rigtig dårlig idé, men sådan idéer havde Razor alligevel lagt stilen for denne dag. Og selvom han nok kunne forestille sig hvad Reign ville svare - så ville det da ikke være dårligt med noget spontant og uventet. De var trods alt alene nu hvor Zac valgte at forsvinde ud for en stund.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✹ Carefree is way more fun then carefull! (Reign♥)

Indlæg by Reign on Søn 19 feb - 22:08

"Now?" Reign glemte næsten at lyde overrasket, da han havde alt for travlt med at lade hænderne finde op under drengens t-shirt. Han havde en pointe - det var altid bedst at prøvekøre ting, før man købte dem. I dette tilfælde rummet her. Ikke sengen - det var en enmandsseng, og Reign havde haft en enmandsseng alt, alt for længe. Han ville kunne flade ud og ikke være nervøs for at falde ud, hver gang han lagde sig.
Hans fingre masserede Razors lænd lidt for så bare at fortsætte op ad ryggen, "I guess you're right. For pure scientific reasons, of course," sagde han med en sarkastisk seriøsitet i stemmen, der bristede, da han ikke længere kunne holde et lille smil tilbage og bevægede sig ind i et kys. Hans tunge sluttede sig kort til, inden hans tænder tog over og på besnærende vis bed ned i drengens underlæbe.

Reigns hænder forlod varmen fra under Razors trøje, da han i stedet greb fat i fronten på den og trak ham med hen til vinduet, som han plantede ham op af. Den tunge vejrtrækning blev afbrudt, da et nyt kys blev sat igang, og Reigns hænder atter fandt vej ned under Razors tøj - dog var det denne gang bukserne, der gav god mulighed for at røre ved den bagdel, han efterhånden havde lært at holde så meget af.
Dette var ikke noget, Reign normalt ville gøre. Han havde selv plapret løs om et godt første indtryk, at opføre sig så normalt som muligt, blah, blah, blah... Men han havde ikke set hybriden længe, og det vildeste, der var sket mellem dem sidst, var tantekys. Han havde brug for dette og havde på fornemmelsen, at Razor også havde det. Desuden gjorde det - skønt han havde svært ved at indrømme det overfor sig selv - en del for Reign at gøre det et sted, hvor de ikke burde gøre det. Det var spændende og sendte en vild rus igennem hans krop.

En rus der stoppede, da Reign skulle til at give drengens hals sin opmærksomhed og i stedet fik øje på en ukendt fyr stående udenfor og tale med Zac. Han så ung ud. Et sted mellem Reign og Razors alder. Så ikke forfærdelig ud. "Who's that?" spurgte han lavt, nok mest til sig selv, da halvdæmonen vidste præcist lige så lidt, som han selv gjorde. Han trak sine hænder til sig og rykkede sig en tand tættere på vinduet, "you think he's a neighbour?"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✹ Carefree is way more fun then carefull! (Reign♥)

Indlæg by Razor on Man 20 feb - 18:30

" Mmmm.. " Sagde han så bare lidt mens smilet om hans læber voksede i tand med at Reign da hvert fald ikke var helt afvisende. Tværtimod - overraskende, men en god overraskelse. Han lod sine hænder snige sig på den mindste diskrete måde op under Reigns trøje, hen over hans mave, i små pirrende bevægelser - men så videre op over hans hofter for at trække ham tættere på. Selvfølgelig gengældte han kysset - aldrig i livet om han ville lade sådan en chance gå til spilde. Selvom han måske ikke havde tænkt over hvor meget han savnede noget som dette så var det meget tydeligt hvor meget hans krop havde ventet på kontakt. Hvilken som helst kontakt - kontakt med Reign var dog det ultimative og han kunne alligevel ikke helt få nok.

Han skævede kort mod vinduet bag sig da han pludselig var endt der, men rettede så blikket mod Reign igen. Han lod sin ene hånd smutte på gennem fyrens hår og videre ned i hans nakke. Han trak ham tættere ned mod et noget dybere kys, mens den anden hånd fandt vej ned i Reigns bukser. Det var som om hans puls steg til det dobbelte på et split sekund og gjorde ham helt ør i hovedet, men på en adrenalin agtig måde. Mange ting havde Razor prøvet og for at være ærlig var det ikke så tit han fik det som han gjorde når han var sammen med Reign og gjorde ting der ikke lige lå sidebenet at de gjorde.

Han skævede lidt mod Reign da han pludselig nævnte noget om folk der rendte rundt udenfor. Hvilket ærligt talt først bare fik Razor til at rynke næsen en smule utilfreds. Men i stedet for at lade den følelse blive i kroppen, valgte han bare at kysse Reign lidt op ved kæben mod øret. Sørge for at en varm vejrtrækning fulgte de små kys og enkelte nap.
" Are you seriously paying attention to whats going on outside right now? " Hviskede han så bare spørgende, dog i en forførende tone mens han fik åbnet bukserne på mennesket foran sig. Og før man vidste af det var hans ene hånd smuttet om på hans bagdel og den anden havde fundet vej ned i hans boxershorts, hans fingre fandt sin vej omkring fyrens lem - efter en pirrende nussen på vej derned - dog alligevel ikke helt stille og roligt. Ingen grund til at spilde tid - især ikke når det galt om samtidig at vinde hans opmærksomhed tilbage fra hvad der skete udenfor. - Han kunne meget hurtigt finde sig selv i et jaloux stadie når Reign sådan stod der og gloede på nabo fyr midt i et øjeblik hvor han ikke burde.
Kyssende og de små nap fortsatte ned over hans hals efter at have været forbi ved hans øre. Stadig blide kys - men hvad der før kun var små nap havde ændret sig til noget mere ala små bid - forhåbentlig ikke så det gjorde alt for ondt, men hey - det skulle vel kunne mærkes.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✹ Carefree is way more fun then carefull! (Reign♥)

Indlæg by Reign on Man 20 feb - 19:46

Reigns blik lå fortsat og dvalede ved vinduet, skønt han prøvede at kigge væk. Først da Razors hånd bevægede sig ned i hans bukser, lykkedes det at rykke opmærksomheden tilbage på drengen. Et veltilfredst suk forlod hans læber, da drengens tænder med ét befandt sig i hans hals, og han lod biddene fortsætte lidt endnu, inden han greb fat under halvdæmonens hage og fangede hans læber i et nyt kys. Reign forsøgte at fokusere på hvad, der nu var vigtigt - Razor - men det var svært, når han samtidig var nysgerrig efter, hvem fyren var. Hvis han var en irriterende nabo, der hele tiden kom rendende, eller måske gårdejerens barn, der rendte og lavede ballade, ville han gerne vide det. Det måtte være sådan, Razor havde det stort set hele tiden - brændende nysgerrighed, der var helt umuligt at holde tilbage.

Derfor holdt han heller ikke længe, inden han lod opgivelsen skylle ind over sig og flyttede sit blik ud af vinduet igen. "You know, we'll have plenty of time for stuff life this," sagde Reign hurtigt, som han rykkede sig væk og lukkede sine bukser igen. Han smilede lidt, "come on, let's go have a look," og smuttede ud af værelset, nedenunder og til sidst udenfor. Det var strengt at lægge op til alt muligt for så bare at trække sig, det vidste han godt, men måske var det kun godt, at der var dukket noget op, der kunne aflede hans opmærksomhed. Der kunne have sket alt for meget. Gårdejeren kunne have dukket op, Zac kunne. Det kunne have gået lige så skidt som sidst, og så ville Reign have gået og været mut resten af dagen og slet ikke koncentreret sig om gården. Det var bedst, de var stoppet.

Reign bevægede sig rundt om huset, indtil han fik øje på den ukendte fyr, der stadig havde en samtale kørende med Zac, og gik hen mod dem. "Hey," sagde han bare kort og afventede en hilsen tilbage samt et forklaring på hvem denne mystiske person var.
"Hey there. You must be the guys looking to rent the place. Reign, right? And..." fyrens blik fangede Razor, og han hævede et øjenbryn, "well, hello. Razor?" han trådte med et smil hen og stak hånden frem mod halvdæmonen, "I'm Valentin. I work here."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✹ Carefree is way more fun then carefull! (Reign♥)

Indlæg by Razor on Man 20 feb - 20:36

Razor synes ellers selv han gjorde en helt fin indsats for vinde Reign opmærksomhed, men det virkede åbenbart ikke godt nok og håbet forsvandt i takt med at Reigns blik igen flakkede ud gennem glasset. Farligt at begynde at blive liderlig når tingene pludselig faldt til jorden igen. Han rynkede kort næsen lidt og fjernede sine hænder fra Reign før han kort lod sig dumpe med vægten tilbage mod vindue og væg bag ham. Stille og roligt gled hans arme lidt op og over kors. " What a let down.." mumlede han så bare og fulgte slet ikke med på Reigns entusiasme omkring den fremmede udenfor eller noget andet for den sags skyld - men han fulgte dog med ud alligevel - på sin egen knap så gidende maner.

Han kunne ikke rigtig finde ud af om lugten var værre eller bedre udenfor, i det mindste var der en smule vind som gjorde at lugten måske var mere i bevægelse og gav en afveksling så man stadig havde en mulighed for at trække vejret. Han så kort i retning mod hvor de fugle han havde set fra et vindue var - høns var det vel egentlig, men høns var også fugle, så det var en mindre detalje. " I could totally eat a bird right now - you th.. " Han rettede blikket mod Reign, som var hurtig - og Razor måtte droppe snakken om fugle og skynde sig hvis han skulle holde trit med fyren.
Han rettede så bare blikket mod Zac og ham fyren der også var til stede. Ham fyren som lige havde ødelagt en stemning Razor havde set frem til. Reign var egentlig også bare lidt en lort der havde ladt den blive ødelagt. Så meget for spontanitet. Han rynkede kort panden lidt og skævede mod fyrens hånd da han præsenterede sig.
" Fine thing you've got there.." Sagde han så bare med et kort lidt halv skævt smil men tog så bare fyrens hånd og trykkede den - ikke en gestus Razor normalt gjorde så meget i - håndtryk var en mærkelig og alt for formel ting, men hey. Det skete vel af og til man kunne ændre adfærd - og dog. " Now there's dick on.. " Tilføjede han så bare kort med et hævet bryn og slap fyrens hånd.
" But Valentin? What a shitty name. Does your parents hate you? " Spurgte han så bare lidt og tiltede hovedet en anelse på skrå. Det gik dog lidt op for ham at han måske lod sig lidt for let påvirke af Reigns afvisning og nok hellere måtte rette op på tingene.

" Well you gotta say if it does actually have a deeper meaning that might be able to make it less shitty? " Spurgte han så bare et par sekunder efter og lod sine hænder dumpe ned i sine lommer.
" What kind of work do you do? You seem like the night working kinda guy, am I right? - if you're the one killing the chickens I'm totally stealing your job soon.. " Sagde han så bare med et kort træk på den ene skulder og et skævt smil om læberne. Dog med et blik der forsøgte at læse hvad det var for en fyr de helt præcis havde med at gøre. Hans fært sagde meget, men ikke alt. Men stadig det meste, og en eller anden fornemmelse boblede frem i Razors krop. Beskyttende? Var det virkelig hvad han var for en nu? Menneskets beskytter eller noget i den dur. Ugh. Men hey, vampyrer var nogle bæster om man ville have det eller ej. Nogle værre end andre selvfølgelig, men mindst lige så uforudsigelige som dæmoner - hvilket Razor kendte alt til, han var selv en.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✹ Carefree is way more fun then carefull! (Reign♥)

Indlæg by Reign on Man 20 feb - 21:40

Valentin kneb øjnene lidt sammen af Razors kommentar men grinede så bare lidt, "back at ya." Reign kunne mærke, flovheden over Razors kommentar erstattedes af forvirring over den grinende reaktion fra gårdarbejderen. Sikke en særling. Men en rar særling - en der kunne klare halvdæmonens unødvendige og meget uhøflige kommentarer. Alligevel blev det næste en tand for meget for Reign, der udstødte et foragret, "Razor!" hen mod ham. Valentin viftede lidt med hånden og bevægede sig til siden, "it's fine. They do, actually," for så at finde om bag Razor og give ham et let tryk på lænden, "I'll show you. Come on." Snart trak han afsted på halvdæmonen, og Reign stod forbavset tilbage og undrede sig over, hvad han havde gjort forkert, siden han ikke havde kunnet bevæge sig ind i samtalen overhovedet. Han sendte Zac et blik, "is he- okay?" Zac, der næsten var professionel i at dømme folk hurtigt, nikkede let, "yeah, he seems nice. Nothing to worry about," og de gik begge efter fyren.

Valentin førte Razor ind i en af staldene. Der stod en enkelt ko i en af de mange folde, der var linet op i siden, mens resten var ude at græsse. "I milk the cows. Feed 'em. Helped this one giving birth a little while ago," forklarede han roligt, da han gik forbi den ene ko, der stadig var indenfor. Han fortsatte lidt videre, hen til indgangen og lagde et bræt for, der sørgede for, stalden var lukket udefra. "Let's cut to the chase," Valentin stod snart bag Razor, fangede ham i sine arme og indhalerede duften fra hans hals, "you know I'm not human. And I'm not quite sure what you are but you're no human either." Valentin lod et par af sine kølige fingre glide op under drengens t-shirt og smilede lystent, "I won't tell on you if you don't. I'm only going to work here for a few months. There's no need for the landlord to figure out what we are, right?"

Reign stolede på sin vens ord om denne Valentin. Selv kunne han heller ikke se nogle problemer med ham indtil videre, så hvis de ikke lejede stedet, ville han i hvert fald ikke være grunden. Han rynkede panden, da Zac trykkede på døren til stalden, og intet skete. Forsøgte så selv, stadig uden døren gav sig. "What the hell?" Zac smed sit cigaretskod og forsøgte en gang til, denne gang med flere krafter. "Hey, can we come in?" spurgte han højlydt, mens han kiggede om hjørnet for at tjekke, om der var andre indgange, før han vendte tilbage til sin mørkhårede ven. Han sukkede og bankede på døren, "guys, come on, you locked us out!"

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✹ Carefree is way more fun then carefull! (Reign♥)

Indlæg by Razor on Man 20 feb - 22:04

Razors blik strejfede kort Reign i et knap så undskyldende blik som det skulle have været. Sikkert fordi han ingen steder ville kunne finde den mindste smule grund til egentlig at undskylde over hvad han havde sagt - det var reelle spørgsmål, Valentin var idioten hvis han besluttede at tage det nært - hvilket tydeligvis ikke var tilfældet. Hvad kunne man forvente, han var sikkert en koldblodig ligeglad vampyr som de fleste andre. Havde det været for en tid siden - så havde Razor nok fundet det helt utrolig attraktivt, okay det gjorde han sikkert stadig - men ikke nok til at ville lade det florere i hans tanker og overtage den plads Reign havde.
" Show me? " Han rynkede kort panden men skævede så kort mod Reign, før han alligevel bare gik lidt med - ikke at han havde meget af et valg sådan som han blev trukket afsted. I det mindste blev afstanden mellem menneske og vampyr større ved det så det var et point på den gode skala. At han selv lod sig trække med var måske knap så smart. Sandt han havde slået vampyrer i kamp før, men han havde også været ved at dø under deres blodtørst flere gange så det var lidt en tricky situation.

Han lyttede bare til hvad Valentin sagde mens han stirrede lidt på en ko. Som om en hest ikke var skræmmende nok. Han rodede sig kort lidt i håret med den ene hånd men rystede sig så bare ud af halv tomme tanker og fokuserede i stedet på sit selskab - hvis attitude pludselig ændrede sig en smule. Men det fik kun et lille smil frem over Razors læber. " Mmh.. Nope, not human.. I'm a little disappointed though. I thought vampires had a good sense of smell.. Obvisoulsy not. " Sagde han så bare lidt og skævede mod fyren. Overraskende rolig taget i betragtning af at kunne blive kvast hvilket øjeblik du skulle være. Det var måske bare en mere vandt situation end så mange andre.
" Oh - so what are you saying? You want me to keep quiet about you - in return for you keeping quiet about me? Not telling those poor poor humans.. That a blood sucking monster is loose in the area - riight.. " Han rystede så bare lidt på hovedet.

" I don't lie - I keep the truth hidden. But I can't do that with Reign - even if I wanted to. Sooo no - your little thingy thing isn't working. " Han skævede lidt mod hånden under sin trøje før hans blik flakkede lidt mod den der de var kommet ind af. Det var lidt irriterende, lige meget hvor meget man forsøgte at lade være - så var der bare altid et eller andet enormt attraktivt ved vampyre - og det gjorde det da ikke bedre når de ligefrem forsøgte at forføre en, især ikke efter man lige selv havde fået en dør i ansigtet af sit eget forsøg tidligere sammen med Reign. Han forsøgte dog at skjule at det måske faktisk kunne have en effekt på ham.
" You wouldn't be the first vampire I would have to kill for the safety of the people I care about.. " Sagde han så bare lidt - kort mens han stadig stod med blikket med døren. Men kort efter dansede det dæmoniske udtryk sig frem hen over hans ansigt og i en hurtig bevægelse at snog sig ud fra direkte rækkevidde af vampyrens greb - efter selvfølgelig at have grebet om fyrens håndled og lod hans arm vride rundt i samme bevægelse som han selv bevægede sig i.
Han skævede kort lidt mod døren da Zac og Reign havde meldt deres tilstedeværelse på den anden side. Han rynkede panden en smule. " You locked the door? " Sagde han så bare lidt og lod blikket finde Valentin igen.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✹ Carefree is way more fun then carefull! (Reign♥)

Indlæg by Reign on Tirs 21 feb - 13:30

"Hybrids tend to confuse. Besides - my sense of taste is better than my sense of smell. But I thought getting to know each other a bit more before digging my teeth into you would be the appropriate thing to do," forklarede Valentin, idet han førte blikket fra Razors ansigt ned på hans hals og trykkede sine negle ind mod hans mave. Smilede så tilfredst af drengens uddybning til hans forslag, "right. What a clever boy you are."
Selvom Razor afviste det, havde Valentin ikke tænkt sig at give op. Han åbnede munden for at sige noget mere, da drengen smidigt fik bevæget sig ud af hans greb og lod opmærksomheden falde på stemmerne udefra. "Just wanted a bit of privacy," han smilede lumskt og trak armen til sig, inden han gik hen for at åbne og på vejen forklarede, "I don't care whether you tell your human friend or not. As long as he keeps his mouth shut. Just think about it, will you?" han sendte et sidste flirtende blik tilbage til halvdæmonen, inden brættet blev fjernet.

Reign sukkede småirriteret ud, da han ikke kunne se det sjove i at lukke personer ude. Ikke i mere end få sekunder i hvert fald, men de havde efterhånden stået der i flere minutter og blomstret. Ligeså stille blev irritationen erstattet af nervøsitet, og han spurgte lavt, "you don't think- Razor's hurting him, right? He wouldn't do that... right?" Han så afventende på Zac, hvis blik tilbage ikke var betryggende overhovedet. Det ville simpelthen være for ondt af Razor at ødelægge deres chancer for dette sted, fordi han ikke kunne holde sin dæmoniske natur tilbage i et øjeblik. Reign vidste ikke, om han ville kunne tilgive sådan noget.
Han greb endnu engang fat i døren, og denne gang åbnede den uden problemer. Det hurtigt bankende hjerte satte farten ned, da der ikke var noget blod at se derinde. Ingen lemmer liggende på gulvet og ingen skrig efter hjælp. Kun Razor og den smilende gårdarbejder. "I'm so sorry, the door does that sometimes. Don't worry about it," sagde Valentin og rystede opgivende på hovedet. Han trådte forbi Reign og Zac, inden han vendte sig om mod flokken, "anyway, I'm gonna head inside. If you need me, I live in the guesthouse right next to the horse stables. Don't be affraid to come visit - I won't bite." Et sidste blink mod Razor inden han forsvandt ud.
"Thanks, Valentin," sagde Reign efter ham og sukkede lidt ud, som han lod blikket bevæge sig rundt i stalden - lettelsen, fra at Razor havde opført sig pænt, kunne stadig mærkes. "You think we can get cheap milk, too?" Reign, der nok altid ville have en lille bager i sig, drømte allerede om alle de ting, han kunne lave til ingen penge med ingredienserne, der blev dyrket på gården.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✹ Carefree is way more fun then carefull! (Reign♥)

Indlæg by Razor on Tirs 21 feb - 17:55

Han kunne ikke helt lade være med at grine. " At least one of us it worth biting into - you're not the one, vampire taste awful. " Sagde han så bare og sætningen blev afsluttet lidt i et fnys. Hans blik fulgte Valentin lidt som han spadserede mod døren. Han kneb kort øjnene lidt sammen med en svag knurrende lyd. Det var ikke fordi han så det som en trussel sådan direkte - men der var alligevel en masse ved den fyr som han bare slet ikke kunne li' også var han alligevel den tand for interessant til ligefrem at hade hans totale tilstedeværelse.
" Can't promise anything.. " Sagde han så bare kort og et skævt lidt flabet smil voksede op omkring hans læber. Razor ville ikke selv have et problem med at blive busted i hvad han var - det han ville have et problem med var hvis det blodtørstige væsen fik fingrende i Reign et øjeblik man ikke var opmærksom. Han rettede sig kort lidt op men kløede sig så bare lidt på halsen. Ugh han hadede sådan noget - frustrerende fristende. Han rystede så bare lidt på hovedet og da døren faktisk blev åbnet og man kunne ane Reign og Zac ude på den anden side.

Razor var trådt hen til døren. Ikke ud gennem den men bare så han kunne holde helt øje med hvad der foregik udenfor. Han havde haft blikket placeret mod Valentin mere eller mindre hele tiden, indtil fyren endelig besluttede sig for at gå sin vej. Det var først der efter at Reign fik Razors opmærksomhed igen, mest fordi mennesket pludselig talte om mælk - hvilket fik et kort grundende udtryk frem på Razor men han rystede så bare lidt på hovedet med en 'tsk' agtigt lyd.
" Why not? You can probably pay with your blood.. " Sagde han så bare kort, i en tone der var ment til at være sarkastisk, men alvoren i det overtog og det blev egentlig slet ikke en sarkastisk ting.

" I like this place - its odd.. " Sagde han så bare lidt, nok mest til sig selv men hvis en af dem havde lyst til at lytte til hvad han mumlede i sin fritid var det vel helt i orden - så længe der ikke kom klager over det. Han lod kort blikket tage sig en tur rundt på omgivelserne, stadig uden egentlig at forlade den plet han stod på indenfor døren. Dog ramte hans blik til sidst Zac, og et skævt smil bredte sig over hans læber.
" So tell me.. Zac.. If you were to choose - would you rather Reign dated that guy? " Spurgte han så bare, stadig med et smil om læben - ikke fordi det egentlig var sjovt, men fordi det var sådan Razor var og ting som dette kunne man ikke andet end at smile over. Desuden var der en ting Razor vidste lige nu, og det var at Zac hvert fald ikke havde styr over at bedømme folk 'god' eller 'skidt' person ud fra første hånds indtryk. Han skævede kort mod Reign men rettede så blikket tilbage mod Zac. " You know people right? I mean, being all judgy and stuff - you should be able to figure out good or bad, harmless and dangerous.. " Han trak så bare kort lidt på den ene skulder.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✹ Carefree is way more fun then carefull! (Reign♥)

Indlæg by Reign on Tirs 21 feb - 21:02

Reign så tilbage mod halvdæmonen, smilede let, "right," og fortsatte hen til koen, der havde travlt med at give opmærksomhed til sin unge. Zac havde nok ikke været helt galt på den, da han havde spurgt, om Reign var bange for køer. Han var ikke decideret bange, men det var store dyr, der ikke havde samme mulighed for at blive tamme som for eksempel heste, man kunne ride på og næsten blive ét med. "Really?" spurgte han uden at fjerne blikket fra den lille kalv, der lå begravet i høet, "I do, too." Måske var det slet ikke godt, at Razor kunne lide stedet. En lille del af Reign havde nok håbet, han hadede det, så de ikke behøvede at tænke over det lille 'gårdejerens kone var blevet slået ihjel af en dæmon'-problem, men sådan så det ikke ud til at blive. Der var ikke andet at gøre end at tage stilling til det.

Zac var selv på vej ind, da hans navn lød fra halvdæmonens mund, og han stoppede. "Well, he does seem smarter than you. But who am I kidding, everyone's smarter than you are," bed han og smuttede ind til sin ven, "Reign, I know you like this place and I'm happy for you. But you really need to make sure that you can handle living on a farm. It's way more secluded than you are used to and you can't just run to the store in a couple of minutes like you're used to living here."
Reign lod Zac tale færdigt. Han værdsatte virkelig hans meninger og ærlighed, og der kom uden tvivl nogle gode pointer ud af fyrens mund. Men skønt det fik ham til at tænke, fik det ham ikke til at tvivle. "I know this is not at all what I'm used to. But I really..." han bed sig lidt i læben, "I have a good feeling about this place."

Reign blev stående lidt og forsøgte for alvor at mærke efter. Men der var intet af tage fejl af - det boblede behageligt i hans mave, og hans bryst var spækket med spænding og glæde. Kun gode tegn. Han trak sig et par skridt tilbage, "I'm gonna need some time with Razor. Give us a moment, okay?" Zac nikkede og fjernede for tyvende gang den dag sit pandehår fra øjnene, idet Reign fandt vej til halvdæmonen. "Walk with me," befalede han i en tone, der ikke matchede det varme ansigt. Han lagde sin arm om drengens skulder, der lå en i en perfekt, behagelig højde, og fulgte gårdens ydre hegn. "So- I like this place a lot and I could imagine myself living here for a good amount of time. However," han skævede til siden mod Razor, "I really, really, really don't think it's a good idea to tell the landlord about your... about you. I mean, I know you're a lot better than most demons but he doesn't. And I have a feeling we'll get rejected if we do tell him," han pillede lidt ved drengens t-shirt, mens de gik, "but if you don't feel like hiding it, it's perfectly fine. I won't judge you or- be angry or anything, I swear."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✹ Carefree is way more fun then carefull! (Reign♥)

Indlæg by Razor on Tirs 21 feb - 21:32

Hans blik fulgte Zac da han trådte forbi og vendte tilbage med en knap så tilfredsstillende kommentar. Razor rynkede kort næsen lidt men lod så bare armene glide over kors - besluttede i stedet bare at kigge lidt rundt i det rum de var i. Det havde han egentlig ikke haft meget tid til at gøre før lige nu. Han lyttede dog stadig til hvad Reign og Zac snakkede om - hvor uinteressant deres samtale så end var, så lyttede han altså. Razor kunne godt se Reign på landet, måske endda mere end i byen. Det var nemt at jage på landet. Vilde dyr over det hele man kunne.. Reign kunne tilberede. Han bed sig kort lidt i læben, dog med et lille smil før han så bare kort så lidt ud gennem døren.

" Sure.. " Sagde han så bare kort og trådte med Reign ud da det vidst var hvad der blev hentydet til. Det ville nok være meget rart lige at være alene med ham et øjeblik. Han betragtede fyrens ansigt mens de gik, mindste detalje. Hvordan musklerne i hans kæbe bevægede sig når han talte, de små smil der meldte sig af og til - sammentrækninger bekymringerne kunne afsløre på små punkter.
" Don't worry Reign.. I won't say anything. " Sagde han så med en kort rysten på hovedet. " I know.. That it would be stupid to tell. The amount of people who like me for who I am is very small. Risking this place because I'm crazy. Nah.. Wouldn't be the first time I pretended to be a little more human-like. " Han trak kort lidt på den ene skulder. Dog rettede han så bare blikket frem og så et øjeblik en smule overvejende ud.
" But I have one condition - You're not... Ever, going to spend time with that Valentin guy alone. You have to promise me that - and keep that promise. " Sagde han så og bed sig kort lidt i læben - kort før han rettede blikket tilbage på Reign. " I know Zac says differently and you listen to him too - but I don't trust that guy. " Han rystede kort lidt på hovedet - for en gang skyld med en oprigtig bekymring i stemmen.

Han snuppede så bare Reigns hånd og lod sine fingre flette ind mellem Reigns med et lille smil om læberne. " You know - I'm sorry for not showing up at sunset. I don't really have a explanation for that. I kinda got stuck - I tried to remember how or why I forgot but instead I ended up in my old house digging through a ton of old stuff. " Der var faktisk ikke en god nok undskyldning for at han ikke var dukket op - men hvad han havde lavet i stedet kunne måske være bedre end at Reign ville tro han havde glemt ham og i stedet var smuttet ud for at slå uskyldige ihjel - det havde også været tilfældet, men det havde ikke været det eneste han havde brugt tiden på.
" But I also kinda remember a thing or two about how or when my mind colapsed.. " Tilføjede han så hurtigt og rettede blikket tilbage mod Reign, selvfølgelig med et lille smil gemt i den ene mundvig.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✹ Carefree is way more fun then carefull! (Reign♥)

Indlæg by Reign on Ons 22 feb - 20:47

Det lettede Reign, at halvdæmonen selv gik med til at skjule sin race. Han kunne ikke ligfrem tvinge ham, hvis han sagde nej, og havde egentlig heller ikke lyst til det. Godt nok havde han selv fået Razor til at lyve om det en gang eller to (eller ti) men det var kun korte øjeblikke, og det var, fordi han prøvede at beskytte folk. Denne gang var det af selviske grunde - han ville have den første etage - og det ville være stort set hele tiden, at han måtte holde sig tilbage. Razor kunne ikke bare kravle rundt på væggene eller lege med øjenæbler, som han plejede. Det handlede om kontrol. En kontrol drengen virkede til at have fået bare en smule mere styr på.

Reigns blik hvilede på Razor, og et lille smil fandt vej til hans læber. Han var så sød nogle gange. Under 'tidligere slave og morder'-facaden lå der noget godt og gemte sig. Det måtte der, når han villigt ofrede sig for at kunne give ham selv og Reign et sted at bo. Smilet falmede i et øjeblik af halvdæmonens pludselige alvorlige tone men vendte snart tilbage, langt mere drillende, "don't trust him, huh? Is that a bit of jealousy I'm sensing there?" Det var helt umuligt at holde tilfredsstillelsen tilbage. Reign fandt konstant sig selv i at blive jaloux. Razor kunne ikke så meget som at tale med en ny person, uden han begyndte at sætte spørgsmålstegn ved deres forhold. Det var noget skidt men også uundgåeligt. Derfor var det også rart, når det engang imellem fungerede den anden vej.

Reign havde lyst til at grave dybere ned i det. Drille halvdæmonen endnu mere. Men snart dukkede en nyt emne op, som han var mindst lige så interesseret i; Razors manglende tilstedeværelse. "It's okay. I've been pretty tired, anyway," svarede han og gengældte smilet. Det var løgn - Reign havde hver nat set frem til, Razor dukkede op, og flere af gangene var han blevet stående udenfor tårnet i lang tid i håb om, at han blot var forsinket. Men hybriden havde opført sig for pænt til at hakke på ham og være sur. Sket var sket. Desuden kunne han bruge det senere i en diskussion, hvis det blev nødvendigt. Sådan nogle ting var gode at have ved hånden.
"What, Really?" Reign hævede overrasket et øjenbryn og kærtegnede drengens håndryg, "well, do tell. Now I'm curious."

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reign

Antal indlæg : 882
Reputation : 4
Bosted : Doomsville Angerforge District, lejet ind hos Lori
Evner/magibøger : Ingen

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✹ Carefree is way more fun then carefull! (Reign♥)

Indlæg by Razor on Ons 22 feb - 21:16

" Reign! I'm serious. Don't.. " Sagde han så bare kort og rynkede panden lidt. Okay der var noget sandhed i hvad Reign havde sagt, Razor havde måske faktisk været jaloux. Men det var kun indtil de var kommet ud og han havde fundet ud af at Valentin slet ikke var et simpelt charmerende menneske med et fjæs der var skruet ordentlig sammen. Nej han var vampyr - og på sin vis nok ikke den bedste af slagsen. Han kunne også bare fortælle Reign grunden, men ærligt så var det nok alligevel ikke det bedste at gøre. Razor var ikke helt hundrede på Reigns holdning til vampyrer, men han vidste at det ikke havde været godt den gang med Chester - og det had han oven i det havde overfor fremmede væsner. Well, måske en anden dag. Når de var sikret at få stedet og faktisk skulle tage stilling til at leve på samme grund som en igle.

" It was still douchy.. I should've come. " Sagde han så bare kort lidt mumlende med et trak på den ene skulder. Ingen undskyldning ville være god nok. Men Razor havde åbenbart også brug for tid alene - uden at vide der før han havde taget den og helt sikkert skuffet ved at gøre det. Hvor god Reign så end var til at lade som om at det ikke gik ham på. Medmindre selvfølgelig den fyr faktisk havde set mellem fingre med det og var en smule ligeglad. Han var mystisk på sin egen menneskelige u-mystiske måde. Razor kunne godt lide ham alligevel. Nah - han elskede ham.

Han rynkede kort næsen en smule før han lod blikket glide frem. Overvejende omkring hvordan eller hvad præcis han egentlig havde at sige omkring det hele. Stilheden nåede nærmest at æde ham en smule før han endelig fik munden i gang igen.
" You remember what I told you about what happened to me and Tatia, back when you kinda saved my ass from those demons in the woods? " Sagde han så først lidt, halvt spørgende men stadig i en tone der lagde op til mere.
" You see - I think I ended up back at that place again.. Not with Tatia but with a woman called Audrey. I don't know, they remembered me. " Han rodede sig kort lidt i håret men rystede så bare lidt på hovedet. Det var en smule forvirrende og alle øjeblikke kunne han ikke helt huske, men hvem kunne alligevel huske bitte små detaljer fra noget der skete for så længe siden. Også var der faktisk alligevel en del der efterhånden var helt klart. Uden at være lige så traumatiseret over det som første gang - sikkert fordi han nærmere huskede det som var det en historie nogen havde fortalt end noget han selv havde oplevet.
" Well... And they flicked my brain somehow. I don't know - alot happened and then there's this big black hole where nothing is happening - something about being better at fighting if there's no memories left behind.. and then I remember being in a tiny cabin or something. I have a brother - thats... like.. I don't know.. " Han rystede så bare lidt på hovedet igen " Insane.. " tilføjede han så lidt mumlende og rettede blikket lidt mod Reigns ansigt.
" I umm..I might have a problem. I think I might have agreed to be a slave again.. Like before I met you last time, but then forget about it and then remember. This sucks. I'm sorry for making your life a mess. " Sagde han så bare og skar kort en grimasse. Det var vel egentlig lidt det det hele bundede i. Alt Razors lort trak Reigns liv ud i en masse dumme ting hvor det slet ikke burde være.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
avatar
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1450
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: ✹ Carefree is way more fun then carefull! (Reign♥)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum