Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156998 indlæg in 8151 subjects

This can be quite interesting - Lori

Go down

This can be quite interesting - Lori

Indlæg by Gæst on Fre 10 mar - 16:44

Sted: Fremmed rigmands balsal
Tid: Aften, Midt i Marts, 1161.
Omgivelser: Beskrevet
Årsag: Bal/Selskabsfest.
Påklædning: Her + Med et par matchende sorte bukser og laksko.
Emnet er tilegnet: @Lori

Jonathan havde aldrig rigtig været den selskabelige festtype. Faktisk kunne han bedst lide at sidde derhjemme med en bog og et godt glas rødvin ved pejsen – Ganske kedelig for andre, men enormt underholdende for ham selv. Hans liv havde ellers været så fuld af handling på det seneste. Efter at have mødt lægen Nicholas, en person han ellers aldrig havde troet at han skulle blive venner med - For faktisk kun at finde en rigtig god ven. Han havde også haft Lucia som han havde taget sig af i et stykke tid nu, mens hendes far havde travlt med andre ting. Så det var vel kun fair for ham at tage ud og finde sig selv igen.
At finde ham selv igen bestod dog ikke af dulme derhjemme og lave intet. Hvad ville det ikke gøre ved hans image? Folk ville jo tro at han var forgået! Så da lejligheden bød sig og en finere herre havde sendt et bud ud til at invitere Jonathan, kunne han ikke andet end at sige ja. Hvem ved? Måske kunne denne aften blive ganske fortrinlig? Der var kun en måde at finde svaret på.
Til aftenens anledning havde han taget noget fint tøj på. Det var nærmest et krav at møde op i noget der ikke lignede tøj fra hverdagen, men alligevel brød Jonathan sig ikke om at skille sig for meget ud. Det måtte være udsøgt, men ikke for udsøgt. Den fine linje mellem fornemt og normalt. Og hvor lidt han nu end brød sig om at få fjernet sit skæg, måtte han give ind til tjenestepigens opfordring og få det fjernet helt. Glatbarberet dog med privilegiet til at beholde hans bakkenbarter som han var så stolte over at have.
Da han ankom til festen var det blot på egen hånd. Han havde ikke ligefrem en kæreste eller elsker som han kunne eskortere, og alligevel var det altid mere spændende at møde op alene. Man var ligesom tvunget til at konversere med andre og kunne ikke bare søge tilflugt hos sin partner. Jakken blev afleveret til en tjener som vandrede afsted med den. Inden i salen var der noget så smukt. Borde var stillet op mellem nogle stolper hvor det fineste nips-mad lå på smukke sølv og porcelæns-fade. Musikken fra de levende kunstnere spillede så smukt at han næsten følte sig medtaget. Musik var noget af det bedste han vidste, dens måde at fange lytteren på, bringe følelser frem ved blot nogle få delikate klange.
Han takkede ja til et glas vin inden han så roligt placerede sig udenfor mængden op af en stolpe. Derfra kunne han betragte alle de andre gæster. Et smil var over hans læber mens han nippede til vinen. Den smagte udsøgt, men intet kunne hamle sig op med hans levebrød. Hans øjne nærmest dansede rundt i dens spejden blandt gæsterne, kunne det være at han skulle finde et muligt bytte? Det var normalt ikke hans mening at rydde ud i hans egne slags, men kunne det alligevel ikke være lidt spændende? Det farlige element der lå i det var næsten alt for lokkende.


Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: This can be quite interesting - Lori

Indlæg by Lori on Lør 11 mar - 20:26

[You must be registered and logged in to see this link.]

Det var ikke særlig tit at Lori evnede at komme ind steder som disse, men det var efterhånden nemmere nu. Den gang han kun var Lorikan, var han nok lidt for arrogant, og primitiv til den slag selskaber. Og Lori delen ville aldrig turde snige sig ind sådan er sted her, og han havde jo heller ikke haft brug for det. Men nu hvor de 2 personligheder var smeltet sammen, var det en del nemmere. For hans charme og sødme var perfekt til at smire dig ind på de fleste. Derfor havde det heller ikke været et problem, at komme ind, da de fleste havde troet at han bare var kærester med en af de smukke unge kvinder. Det var utroligt så mange kvinder der kunne se helt forelsklet ud bare man lagde armen om dem.

Men nu var han inde, og smilet var tydeligt plantet på hans læber! Her var virkelig smukt, udsøgt og eksklusit! Det var en fantastik verden, og han ønskede faktisk at blive en del af den!
Han passede nu meget godt ind, tøjet var helt klart passende, også selvom at han han havde set sig selv som lidt for prængende. men det var åbenbart sådan man skulle se ud i de her kredse.

Han gik lidt rundt, fik sig et klas vin, og allerede der var det kun et plus. Han elskede god vin, og denne var vidunderlig! Han nød det virkelig, og stod ellers blot og studerede folkende der hørte til i disse kredse. Hmm her var hyggeligt og en fantastisk stemning... men det var også lidt kedeligt var det ikke? Der var ikke meget gang i den her! Men det var vel bare sådan det var at være fin på den?

Han fortrak nok mest noget med lidt mere gang i, men det var nu heller ikke festen der havde tiltrukket ham. nok nærmere den slags sjæle man måtte kunne få et sted som dette. Der var nok ikke den sammen nemhed over byttet.

//undskyld for længden
Lori
Lori
Moderator
Moderator

Antal indlæg : 854
Reputation : 5
Bosted : Doomsville Angerforge District i et hus.
Evner/magibøger : forvandling til dæmon skikkelse

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum