Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Periode | Renæssancen

Årstal | 1163

Årstid | Vinter

Måned | Februar

Latest topics
Top posting users this month
Sean
 
Fenrer
 
Larlii
 
Gabriello
 
Taliia
 
Zayden
 
Melisandre
 
Lith’rra
 
Atreyu
 
April
 

Statistics
Der er i alt 304 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marikith

Vores brugere har i alt skrevet 156998 indlæg in 8151 subjects

Remembering yet?(Razor)

Side 1 af 3 1, 2, 3  Next

Go down

Remembering yet?(Razor)

Indlæg by Sean on Fre 10 mar - 18:03

S: Terrorville district
T: Aften
V: Udenfor overskyet og køligt.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Foråret var kommet til UW, selv om vinden endnu kunne være kold, sammen med nætterne. Der var en del regn, men lige nu var der stille udenfor. Ikke at det betød noget for Sean, for han sad hjemme i varmen og var både tør og tilfreds. Det gik godt med at genoplive klanen og han havde fået genskabt nogle mistede venskaber. Han var mæt og kunne se på nogle dokumenter omkring klanen, der beviste at den var ved at blive godt aktiv. Den havde for første gang givet et lille overskud. Ikke meget, men nok til at Sean var glad. Det kom jo med tiden! Og havde han kunne få klanen til at vokse op en gang, kunne han gøre det igen.
Han rejste sig op fra skrivebordet. Han sad på sit værelse, men han havde brug for at strække benene, så han bevægede sig over til døren, der førte ud på hans lille altan. Da han var hjemme og ikke havde brug for at gå udenfor, var han iklædt afslappende tøj. Bare fødder, nogle løse lyse bukser og en løs skjorte, der kun var knappet så meget som det var nødvendigt, for at skjule det meste af hans overkrop.

Ude på altanen havde han udsigt over hele den overgroede have. Nu var vejret ved at blive bedre og han skulle nok til at finde sig en gartner eller noget, der kunne tage sig lidt af haven. Alle de udgifter! Noget der ikke ville have gået ham på før, men som nu kunne mærkes. Denne sommer havde bare at blive god, så han kunne tjene nogle gode penge!
Luften var frisk, vinden var kølig og det ville nok blæse op til et uvejr hen på natten. Solen var gået ned for lidt siden, men fordi himlen var overskyet, så man ingen stjerner.
Til sidst gik han ind igen. Forlod sit værelse og gik ned af gangen. Det havde været rart at have Razor boende og han havde haft et par opgaver til ham, omend ikke så mange endnu. Som forventede fik Razor klaret opgaverne, omend ikke altid på den måde Sean foretrak - men det var fint. Han vidste det, men sendte Razor af sted alligevel. Mon fyren var hjemme nu her? Hans slave. Hans lille slave. Mon han ville komme ind i nat?
Han var på vej ned af trappen, marmortrinene var kølige for hans bare fødder. Hvad skulle han få aftenen til at gå med? Et øjeblik som dette...Virkede huset alligevel lidt for stort og lidt for stille.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9305
Reputation : 79
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Remembering yet?(Razor)

Indlæg by Razor on Fre 10 mar - 23:26

Han havde udskudt det alt for længe. Eller måske ikke alt for længe, men længe nok til at det var et problem for hans indre at finde ud af hvor længe det egentlig var. Men der var sket så meget på det seneste. Hans hukommelse var vendt tilbage, arenaen igen. Kaos med Reign, tumult med Tatia også egentlig bare hele det faktum at han var fanget i sin egen forvirring over hvad han egentlig ville med sit liv. Hvorfor var det spørgsmål? I sidste ende var det eneste der faktisk virkede bare som en nogenlunde sikker vej - det ville være at holde sin tjans ved Sean, være hans slave - være medlem af hans klan også ellers bare tage en dag af gangen. Få det bedste ud af den ene dag. Ligesom han førhen altid havde gjort. Det kunne vel ikke være umuligt at falde tilbage i gamle vaner. Den gang hvor alting havde været ligegyldigt, sjovt og blodigt.

Det var egentlig ikke fordi han havde dårlig samvittighed over hvad der var sket, hvad der kunne ske eller ville ske. Egentlig var det bare en smule belastende at han nu skulle tage stilling til en masse mere end han havde behøvet hvis han ikke havde tabt hovedet og mistet hukommelsen. - Det var sikkert også derfor han fandt det svært at holde sig gemt væk. Den eneste rigtige måde at skubbe tingene på afstand, var at lave hvad man var bedst til - hvilket nok var grunden til at blod var en af de ting der havde stået på programmen. En mand, menneske mand måtte lade livet sive ud af sig i en rendesten nogle gader væk da Razor besluttede kort inden egentlig at færdig gøre ham - at han alligevel ikke gad underholdes med det og havde efterladt ham blødende til at dø. Sørgelig skæbne når kedsomhed i en tankestrøm var årsagen.

Han var dog nået frem til sin destination og stod ikke længe efter udenfor Seans hjem - som egentlig nok også var hans eget hjem. Hvis man så sådan på det. Han kunne huske, ikke bare hvad han havde lavet mens han ikke kunne huske, men også fået fyld hullerne ud fra før. Hvad han helt præcis ville gøre med det vidste han ikke - men ikke at informere sin nuværende herre omkring tingene var måske heller ikke det bedste træk. Razor havde alligevel en gemt loyalitet overfor sin herre gemt i sig - selv under disse omstændigheder. Noget sad vel bare i en for evigt. Men hoveddøren brugte han nu ikke - vinduer derimod var meget sjovere. Så det var der han havde skubbet sig inden døre denne egentlig ret kolde aften. Et tilfældigt værelse på første salen - ikke et værelse han brugte mere end et par sekunder i før han var ude på gangen. Lydløst afsted efter Sean som han kort havde skimtet på vej ned af trappen.
" Do you think - if you made a clock tick backwards, it would turn back time? Or do would you have to have some sort of ability to mess with time for something like that to happen? " Spurgte han så bare og stoppede op ved toppen af trappen. Det kunne meget vel have været et spørgsmål fra selv samme Razor sårn sidst havde været i kontakt med. Men det var ikke tilfældet - hvert fald ikke på den udstråling den lille halvdæmon udviste. En ubevidst skygge var trukket ned over hele hans eksistens. En seriøsitet han før sjældent viste var boblet op til overfladen og det ligegyldige - halv maniske udtryk havde fået en dæmper. Det var der endnu, men overdøvet af så meget andet der fyldte mere end hvad godt var.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
Razor
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1455
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Remembering yet?(Razor)

Indlæg by Sean on Søn 12 mar - 12:31

Han stoppede op, halvvejs nede af trappen og vendte sig om mod den talende stemme, som han genkendte som Razors. Et svagt smil hvilede på ham, som hans blik gled ned over Razor et øjeblik.
"Hvorfor skulle du have brug for at skrue tiden baglæns?" spurgte han så, men uden at gøre grin med spørgsmål eller svare let fra hovedet, som han til tider gjorde. Razor havde trods alt mange spørgsmål og de virkede ikke alle lige seriøse. Nej, han kunne med det samme se at noget gik Razor på, for han virkede mere alvor end han normalt gjorde. Hvad kunne der være sket? Der havde engang været nogen efter Razor. Var de vendt tilbage? Eller måske var det noget andet. Noget med klanen måske? Åh. Der var mange muligheder og han orkede ikke at tænke på dem alle sammen. Det kunne være hvad som helst og det var ikke sikkert Razor faktisk gad fortælle ham om det alligevel.
Engang ville han gøre alt for at hjælpe sine bekendte, men efter flere års erfaringer, havde han indset at det ikke nyttede at presse på for det. Nej, det var bedre at vente og lade dem komme til ham, hvis de endelig havde brug for noget. Det var også mere simpelt, for så skulle han ikke gå og bekymre sig på deres vegne eller være sur over at blive ladt udenfor.
"Jeg tror godt du kender svaret på spørgsmålet. Kun magi eller evner kan gøre noget ved universets orden" tilføjede han så, hans øjenbryn gled en smule op som han sagde det.
"Er der noget jeg kan hjælpe med?"

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9305
Reputation : 79
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Remembering yet?(Razor)

Indlæg by Razor on Søn 12 mar - 13:25

Razors blik hvilede mod Sean - længere end han havde regnet med. Et trak på skulderen ville havde afsluttet spørgsmålet så det blev det ikke til. Sådan som han efterhånden kunne analysere alting han gjorde. Razor fungerede stadig meget på instinkter og impulsive handlinger, men tanker var også noget han efterhånden lod sig fange alt for meget af.
" I remember you now.. If that answer your question. " Sagde han så bare kort lidt og lod hovedet glide en smule på skrå. " Not just the fact that you offered me to be your slave, work for you. Which by the way - I'm grateful.. " Sagde han så lidt. Han lod kort blikket glide lidt rundt, før han så bare trådte et par skridt ned af trappen.
" You see.. First when I started rememering. I thought it was stupid, that I wanted to run back here and tell you off - that I didn't want the life as a slave, that I didn't what anything to do with you, that you in my life would somehow be a bad thing.. I had this whole new life ahead of me - A human stole my heart, and then he broke it.. And I don't even bother picking up the pieces. 'Cause I like how it feels. And I looove the thought of me doing that to someone else. " Et lille grin forlod hans læber mens hans blik fandt Seans ansigt igen.

" I brutally killed master, and his family - In ways he taught me to kill. And after that, I got a new one... Who I ran away from, after ofcourse considering killing him too. I met you on the street one night in Dragons Peak. You were out and about ready to kill - funny how killing brings people together and in the end tear apart every little thing. " Han lod armene glide lidt over kors foran sig og stoppede, stadig nogle trin højere oppe end Sean var placeret.
" I also thought about playing along - not letting you know that I remember everything. But sooner or later it probably would've slipped my lips to say something about - pretty much just anything from. I don't know - you probably know by know that I talk alot - about everything. Except my problems - which I have come to know that I have, quite a few of. " Han rynkede kort panden lidt og skævede kort til siden, kun for at lade sit blik finde Sean igen.
" I'm not here to break off our deal. Memorie loss or not. You are whom I choose to serve, and I'm sticking to that. 'Cause, I mean - why wouldn't I? And I still wanna be a part of your clan, if you allow it ofcourse. Just because my brain is sort of - back to normal, dosen't mean I don't know how to kill.. " -
" And thank you - for not stealing my cat, even though I actually hate cats. I think I'm more of a dog person. They don't look at you like they're planning to kill you. I'm the one to give that look you know? " Tilføjede han så bare med et lille grin før han rystede lidt på hovedet. Razor tanker var som hans talestrømme - over alt på en og samme tid, og meget af det hang egentlig ikke rigtig sammen, men så længe Sean forstod bare noget af det - så var det vel egentlig godt nok.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
Razor
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1455
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Remembering yet?(Razor)

Indlæg by Sean on Søn 12 mar - 15:06

Det var meget alvorligt og meget dybt. Han kunne ikke andet end stille blive stående og lytte. Han havde aldrig hørt Razor så alvorlig eller fået et indblik i hans tanker og følelser på denne måde før. Han vidste ikke helt hvad han syntes om det. På en måde foretrak han den bekymringsløse Razor, men på den anden side beroligede det ham at der rørte sig noget dybere i ham. Noget der gjorde ham mere...Menneskelig...Og til at have med at gøre. Og alligevel var han ikke helt sikker på hvordan han skulle reagerer, da det som sagt var første gang Razor åbnede sig på den måde for ham. Var det et godt tegn?
Han lyttede. Han prøvede at forstå og placerer det hele i det han vidste om Razor. Han kendte intet til noget menneske, men det var også ligegyldigt. Han kendte vel lidt til kærlighed der aldrig blev indfriet. For at være ærlig var han i starten også...
Også bange for Razor faktisk ville vende ham ryggen og forlade ham. For hvad? Havde han nogensinde gjort Razor noget? Ja. Han havde været dårlig og havde talt skidt til alle. Men Razor virkede som en der kunne tåle det. Så hvorfor?
Og lettelsen fyldte ham, da Razor bekræftede det ikke var tilfældet. Vidste Razor hvor lettet det gjorde ham? At han ikke blev straffet for at have været så deprimeret. For at mistet fornemmelsen af sit eget liv, for noget mål, for noget som helst! Han var jo sig selv igen nu. Stadig ved at genopbygge. Hvis Razor straffede ham for det andet nu...Det ville nok have givet ham et mindre tilbageslag.

Han tog en dyb indånding og vendte sig helt om mod Razor, selv om han endnu stod nogle trin over ham. Hans ene hånd, der ikke hvilede på gelænderet ved siden af ham, gled op og gned ham i nakken et øjeblik. Et tegn på at Sean ikke helt vidst hvad han skulle gøre eller sige.
"Jeg er ked af hvis jeg har behandlet dig forkert. Men du huskede intet og jeg tænkte det var bedre at holde et øje på dig, end lade dig vandre rundt selv" forklarede han sig så, uanset om det stadig var relevant eller ej. Hans blik var vandret, men han tvang det tilbage til Razor.
"Jeg er glad for du kan huske noget nu, også selv om det mest lyder til at være triste minder, og jeg er taknemmelig over du sagde det. Du er stadig velkommen til at bo her og til at være med i klanen. Det behøver ikke ændre sig. Men hvis du ikke vil være slave, må du komme til mig og sige det. Vi kan finde på andre aftaler" foreslog han og trak let på den ene skulder. Når det kom til stykket faldt det ikke Sean naturligt at have slaver. Men hvis Razor foretrak det på den måde, ville han ikke sige nej. Han overvejede det lidt. Usikker på hvor meget dette ændrede. Ændrede det noget? Måske. Måske ikke. Han var som sagt usikker.
"Er der...Betyder det..." Han slog lidt ud med den ene arm.
"Ændrer det noget mellem os? Er der noget du har brug for?" spurgte han. Ikke for at vise ynk til ham, men fordi han oprigtig ønskede at være der, hvis Razor havde brug for noget.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9305
Reputation : 79
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Remembering yet?(Razor)

Indlæg by Razor on Søn 12 mar - 15:33

Razor hævede kort lidt et bryn og lod smilet få frit spil omkring hans læber. " This is weird - it's almost like my current position actually makes you seem soooo tiny and non-powerful. Which probably is a bad, I kinda got this idea - that if I ever had such power I would turn mad. " Sagde han så bare lidt - kun fordi det det var præcis hvad der stak i ham på nuværende tidspunkt, hele Seans eksistens virkede pludselig mindre, ikke kun fordi han stod fysisk lavere end Razor selv - det satte nok bare prikken over i'et.
Han klikkede så bare kort med tungen. " Jeez! Sean. So disappointing - How can you even doubt me staying here? I'll stay - I'm not easy to get rid of. Besides, being a slave is kinda awesome. Makes my excistence a little more rough - I like that, as you know.. " Sagde han så bare med et lille hemmelighedsfuldt smil og et trak på den ene skulder.

" I could really neeeeed.. " Sagde han så bare lidt og så kort et øjeblik tænkende ud. Der var mange ting han faktisk godt kunne bruge - et kram. Men det kram skulle være fra den person han havde aller mindst lyst til at se i øjnene lige nu. Et kys - fra selv samme person som ikke længere var en del af hans liv. Nye fødder - fordi den vandren han havde gjort på det seneste havde sat sine spor. Sko var stadig en mulighed, det gjorde mere skade en gavn hvor meget man så forsøgte at overbevise ham om det modsatte. Mad - fordi hans mave var skrumpet til størrelsen af en nød i manglen på overskud til selv at stå for måltider. Der var så mange ting at ingenting faktisk virkede langt mere fristende. Men for at være ærlig var selskabet fra denne mand mere eller mindre det eneste han nok havde brug for. Et selskab som ikke ville kunne få ham til at bryde sammen ved øjenkontakt, som ikke ville skabe en dårlig samvittighed over sine beslutninger - men som bare var. Sean. Manden der i Razors øjne var i stand til alting. Som kunne være hersker over alting, ikke bare en by men hele Underworld hvis det var muligt.
Han endte bare med at ryste lidt på hovedet. " I just, don't feel sorry for me, don't peti me. Just be.. I don't think I really need anything else. Actually. And your company ofcourse - Dah, why else would've I've come. " Sagde han så bare og rystede kort på hovedet. Han hoppede så bare ned fra trappen. " It's really unconfutable being taller than you.. " tilføjede han så bare hurtigt med et lille grin.
" And ummm.. I didn't quite get to do the job you asked me to - I got hung up in this weird 'fight for you life'-situation.. Soooo don't hate me for that, anything else - fine, hate me. But not that.. " Han placerede sine hænder i sine lommer og lod blikket glide mod Seans ansigt. " And I'm not saying thank you.. " Et lidt flabet smil dannede sig over hans læber før endnu et trak på skuldrende blev gjort.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
Razor
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1455
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Remembering yet?(Razor)

Indlæg by Sean on Søn 12 mar - 17:21

Han smilte svagt og trak på skuldrene. Måske var de begge lidt ensomme og fandt en hvis trøst i hinandens selskab, måske var det bare en latterlig tanke. Uanset hvad havde han ingen grund til at takke nej. Han havde ikke noget andet at lave i aften. Siden han havde hjulpet Lori med at kontrollerer sig, så han kunne have sex med andre uden at spise deres sjæle, var det som om han havde følt sig lidt mere ensom end normalt. Hvorfor var ensomhed sådan et konstant problem? Det irriterede ham faktisk. Nu var han endelig ved at have det godt igen og alligevel var der altid noget der nagede ham. Det var blot et spørgsmål om tilvænning, det var han sikker på. Et spørgsmål om at lægge det fra sig, ignorere det og fokuserer på de gode ting. Klanen. Hans mad. Hans styrke og magt. Måske ville han selv genoptage at myrde? Ja. Lige nu virkede det tiltrækkende. Meget. I sin tid havde det at myrde, været en måde for ham at afreagerer og lige nu følte han for at genoptage den vane. Dengang havde alt trods alt været meget simplere.
Han grinte svagt og sendte Razor et udfordrende blik.
"Pff. Jeg tror det er dig der forventer for meget. Ynk? Fra mig? Helt ærligt. Du er min slave!" svarede han lige så flabet tilbage, omend det stadig bar en kant af noget hårdt. Det forlod aldrig rigtig Sean. En konstant påmindelse om hvilken styrke han bar. Han nød trods alt at vise det frem. Midt i al Razors snak - og det at han nu stod ved siden af ham - gled hans arm ud og lagde sig om Razors spinkle krop, som han ganske enkelt løftede Razor op på sin ene skulder og ned af trappen.
"Ikke gjort dit arbejde? Det er ikke acceptabelt. Som kompensation skal du nu med mig. Jeg føler mig i et farligt humør og jeg tror du vil elske at komme med" besluttede han og virkede ret ligeglad med om Razor havde lyst til at tage med eller ej.
I entreen gled hans fødder ned i et par sko. Udenfor var der en kold vind, så han greb en kappe og slyngede den om sin ledige skulder, før han åbnede døren og med Razor på den ene skulder, vandrede udenfor. Først udenfor ville han sætte Razor ned igen.
"Jeg syntes vi skal myrde nogle. Men ikke for tæt på. Hellere nede i Angerforge eller Rotten Root. Der er folk mere ligeglade, hvis nogen ender døde. Faktisk..." han så hen på Razor med et smil der voksede.
"Lad os klare den opgave, du var så god at glemme?" foreslog han, selv om det på ingen måde var et spørgsmål, som det var en kommando. Uden flere dikkedarer, drejede han omkring og begyndte at gå med sine hastige og beslutsomme skridt. Kappen blev fordelt på begge hans skuldre.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9305
Reputation : 79
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Remembering yet?(Razor)

Indlæg by Razor on Søn 12 mar - 18:06

Razor kunne ikke helt lade være med at grine, måske endda faktisk et grin med lidt mere oprigtighed end det maniske eller lige glade grin der normalt røg ud af hans mund. " Well you better treat me like one then.." Fik han så kastet efter Sean, mindste lige så udfordrende som mandens blik havde været. Men pludselig var hans fødder ikke længere placeret mod det kolde underlag - og i stedet var han over mandens skulder, som sikkert intet problem havde med at bære Razors lette krop. Det slog ham et øjeblik ud af fokus - et fokus han måske i første omgang alligevel ikke rigtig havde haft. Han kunne dog alligevel ikke helt lade være med at grine endnu engang.
" Is this some sort reverse psychology? 'Cause it's working - I'll definitely never do my job.. " Sagde han så bare, dog ironisk. Denne gang havde der været en rimelig god undskyldning for hvorfor han ikke havde gjort som bedt om. Især fordi han faktisk gerne ville - ingen tvivl om at det han nu havde som job ikke kunne være bedre, en af de ting han elskede at lave også var det næsten helt igennem tilladt.

Han lod sig et øjeblik hænge slapt hen over Seans skulder og lod blikket strejfe lidt rundt - dog endte han bare lidt med at prikke til mandens lænd.
" Shoes.. Sean have you ever not worn them for like.. a weak? If not then... you should try, give your feet a taste of freedom. You'll never trap them again. " Sagde han så lidt med et lille grin.
Han rettede sig lidt op da han endelig var placeret på jorden igen udenfor. En nærmest spindende lyd forlod ham.
" Mmmmm... I like your way of thinking.. Alot! " Sagde han så bare med et lille lusket smil om læberne. Han var hurtigt efter Sean da han gik afsted - måske bare en smule mere flagrende. Over det hele. Det var jo lige præcis derfor Sean var perfekt selskab - han stillede ikke spørgsmål ved tingene, og medmindre han havde hovedet begravet i vigtige papirer - så var der altid tid til noget der helt sikkert kunne slå tankerne hen på noget andet end det man ikke ville tænke på. For uden tvivl, så var Razor stadig en ødelagt og forvirret lille halvdæmon som ikke anede hvor han skulle gøre af sig selv når tingene faldt sammen omkring ham, som de helt sikkert havde gjort på det seneste. Så der var ikke andet at gøre end at distrahere sig til noget sjovt.

" So how many? How fast? Is suffering allowed or do you prefer silence? " Spurgte han så bare lidt og hævede kort lidt et bryn. Selvfølgelig var hans blik rettet mod Sean, og han bevægede sig lidt baglæns i den retning de nu var på vej i. Det maniske udtryk var tilbage og Razor var allerede på dupperne, klar til hvad som helst - bare tanken om spildt blod satte gang i adrenalinen i hans krop og følelsen af at være høj var i sigte. Måske ikke så høj som den dag han havde ædt svampe - det havde taget helt over og verden var på den anden ende.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
Razor
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1455
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Remembering yet?(Razor)

Indlæg by Sean on Lør 18 mar - 8:34

Han smilte svagt. Han havde valgt sig for at klare den opgave, der faktisk havde været Razors. Det betød der var to personer der skulle dø. En i Rotten Root og en anden, der vist ikke havde noget fast hjem, men hele tiden flyttede rundt. For et par dage siden havde de styr på hvor manden holdt til, men på nuværende tidspunkt var manden nok et nyt sted igen. Så ham måtte de vente med...Razor havde forspildt sin chance.
Jorden og deres omgivelser skinnede i det svage lys, efter al regnen og Sean måtte regelmæssigt træde til siden for at undgå en vandpyt. Alligevel pjaskede nogle af hans skridt svagt. Her i Terrorville var der en del brosten, men længere nede ville der være mudderglatte veje.
Hånden gled igennem hans hår et øjeblik, som hans blik studerede himlen over dem. Der var mulighed for det begyndte at regne igen, det hang i luften.
"Hm?" Han så hen på Razor igen.
"Oh. Jeg er faktisk ligeglad. Eller...Jeg foretrækker naboerne ikke kommer og blander sig. Så lidt stille" bemærkede han, som han overvejede det. Kontrakten var fra Firewood Village, et ægtepar der ikke ligefrem var rige, men heller ikke fattige. Disse to mænd...Den ene, den der flyttede rundt, var faktisk en af deres sønner. Den anden en mand, som sønnen havde arbejdet sammen med. Åbenbart var de nogle af tidens seriemordere, men det gjorde ikke Sean urolig og han vidste Razor ville kunne klare dem. Ægteparret havde følt sig ansvarlige og overvejet hvad de kunne gøre, da de var stødt på den nye klan. Clan Obscura.
"Så? Din undskyldning om at kæmpe for livet. Har du tænkt dig at fortælle mig hvad det handlede om eller er det som altid en hemmelighed?" spurgte han så. De havde alligevel en smule vej ned til byens lavere dele.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9305
Reputation : 79
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Remembering yet?(Razor)

Indlæg by Razor on Lør 18 mar - 20:10

" Mmmmm'kay.. " Sagde han så bare og tiltede kort hovedet på skrå. Men drejede så nærmest dansende rundt for at rette blikket frem igen. Stille - Razor kunne være stille, han kunne være helt stille. Når han havde lyst - men dette var vel et job, var det ikke? Det mente han at Sean havde nævnt tidligere. Og eftersom Sean var chefen, så han bestemte. Han havde allerede et hav af billeder der fløj rundt i hans hoved, forestillingen omkring man kunne tage deres liv. For hvert sekund voksede hans smil bare yderligere, men tydeligt med mere dæmonisk ondskab gemt bag.
Han blev dog slået ud af sit tankespind da Sean pludselig sagde noget igen. " Huh?.." Han rynkede kort panden lidt. " Oh yea... That. " Sagde han så kort efter før han rodede sig lidt i det mørke hår. Det havde han vidst sandt nok nævnt som en af grundende til at han var væk. Der var sådan set flere ting på listen.
" It's not a secret though. I kinda always live right on the edge of dying you know.. But, this - thing.. I mean - You haven't really ever asked about it. I can tell you. " Sagde han så bare lidt med et lille smil før han trak lidt på den ene skulder. " This arena thingy in Ashen Wood - didn't I mention that at one point way back? " Spurgte han så og rynkede kort panden en smule i en tænkende gestus. Han rystede så bare kort lidt på hovedet.

" Anyway - I kinda ended up there with my bo.. With this guy I know. And yea - Do you want me to go into detail? 'Cause is kinda complicated and messed up. It's this - weird competition where you fight in couples and then.. If you die your partner dies and - you kinda just have to kill everyother living thing around you to survive. And then theres these I don't know.. Things - quests almost. You have to go through all kind of difficult tasks. Only for the sake of entertainment for the people watching from the outside. They mess with your thought and give you hallucinations, talking and ripping you apart from the inside.. Use your eyes as a.. " Han gik et øjeblik lidt i stå og holdt blikket frem på gaden før han rynkede panden en smule. Han lod blikket flakke ned på sine hænder men bed sig så kort lidt i læben.
" Yea.. somewhat like that.. " Sagde han så bare til sidst og begyndte at gå igen. Det var kompliceret - forvirrende og hovedpinen havde allerede meldt sig ved tanken om alt hvad der var sket. Og det der skete inden han til måtte lade sin krop sige stop og besvime i øjeblikket. Han var sikker på at hvis han havde kæmpet meget mere i mod var han endt med at være hjernedød - sådan som det havde spændt og revet i hver en nerve i hans hoved for at få adgang til at se.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
Razor
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1455
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Remembering yet?(Razor)

Indlæg by Sean on Ons 22 mar - 15:30

Han lyttede til det Razor fortalte ham. For at være ærlig var mange ting i Dragons Peak lidt tågede for ham, som var det fra en helt anden verden eller tid. Men han huskede småting, ting hist og her. At Razor havde været i en arena med en anden person...En kvinde, vist, havde det ikke?
Så Razor var endt der igen. Og havde sloges med en eller anden der igen. Typisk Razor at opsøge noget farligt gang på gang. For at være ærlig havde han altid haft en fornemmelse af at Razor aldrig ønskede at dele sit private liv med ham. Efter en episode...Hvor Sean vist havde presset lidt på for at vide noget eller få muligheden for at hjælpe Razor. Sandheden var at Sean altid stod til rådighed for sine venner, men aldrig fik noget til gengæld. Folk kom, fik hjælp og rejste igen. Det skete gang på gang og alligevel blev han ved. Men dengang...Ah, han huskede ikke detaljerne, blot en fornemmelse af at han intet havde været for nogen, selv ikke for Razor. Hvad havde han været? Bare spændende, måske?
Det gav ham næsten hovedpine at tænke tilbage på. Det var en tåget og ubehagelig tid, noget han helst ville lægge bag sig.
Detaljerne var interessante. Han kunne sagtens høre på Razor, at det måske ikke havde været den mest fantastiske oplevelse. Men alt i alt var det interessant. Måske skulle han selv opsøge stedet og kigge sig omkring en dag?

"Hm. Okay" svarede han så. Der var vel ikke meget mere at sige. Razor lød ikke som en, der ønskede sig at tænke mere tilbage på det og Sean vidste bedre end at presse på. I sin tid ville han nok have stillet flere spørgsmål, men i dag vidste han at den slags drev folk væk. Folk ønskede ikke for mange spørgsmål om det personlige, præcis som han også selv havde det. Ham, mesteren i at dreje emnet væk fra ham selv!
"Det kunne være du skulle holde dig væk derfra, så?" foreslog han alligevel. Ikke på en hånende eller pressende måde, mere som en tilfældig ide, der kunne sikre at Razor ikke risikerede at miste livet og så Razor altid var klar på at gøre sit job. Han kunne jo ikke bruge folk, der havde mere travlt med at risikerer livet, end klare deres job.

De ankom til den laveste del af byen. Brostenene var forsvundet til gengæld for mudderet jord og mere triste huse, der stod side om side. Her om natten var der ikke meget liv, selv om man stadig så flere lurvede skikkelser, der sad og trykkede sig i skyggerne, end i Terrorville.
"Du kan vel huske hvad dit job var?" spurgte Sean, da de drejede ned af nogle mindre gader. Så vidt han vidste, kunne de forvente et sted, hvor der blev solgt narkotika. Perfekt. Sean brød sig på ingen måde om den slags og stoffer var strengt forbudt i hans klan.


_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9305
Reputation : 79
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Remembering yet?(Razor)

Indlæg by Razor on Ons 22 mar - 19:53

Razor lod blikket hvile mod Sean et øjeblik, men kneb så øjnene lidt sammen. Måske fordi han i sidste ende ventede på at der kom flere ord ud af Seans mund end der egentlig gjorde. Det var - han vidste ikke engang hvordan han lige skulle beskrive det.
" Hm. Okay? Is that really all you have to say? " Spurgte han så og hævede kort et bryn. " Jeez... " Sagde han så bare kort efter før han rystede lidt på hovedet og rettede blikket frem for sig. Han skævede dog kort mod Sean igen - og selvom han et øjeblik havde besluttet ikke selv at sige mere, så var Razor Razor og hans stilhed holdt sjældent længe.
" Why did you even ask? - Seriously? You have no thoughts? At all? - Not even a tini tiny one? " Spurgte han så bare og lod hovedet glide lidt på skrå. Forundret. Meget endda. Han rettede sig kort lidt op før han så bare lod blikket glide rundt igen. Underlaget under deres fødder blev en smule mere indviklet af vade rundt i - men ikke besværligt nok til at slå ham ud af balance.

Egentlig blev han et øjeblik mest irriteret over at det påvirkede ham hvordan Sean kunne virke så lige glad efter at have stillet et spørgsmål om noget. Det var jo bare et spørgsmål? Men Razor havde svaret og åbenbart uden helt selv at vide det - forventet et eller andet andet end hvad han fik.
" You've got to be kidding me.. You seriously believe that I would go there myself? Sure first time it was fun - until it wasen't. Second time, doable - still not fun. Third time? Well... Now it's getting to me.. " Sagde han så bare i en kort knurren. Om det egentlig var ment som en spydig kommentar rettet mod Sean - eller en konstatering til sig selv vidste han ikke helt. Måske en god kombination af begge dele. Hvor meget han så end forsøgte at skubbe alting væk - det krævede øvelse. Førhen havde det kommet af natur - men ting ændrede sig. Razor havde ændret sig og var en forvirret mus i en osteklokke.
Han klikkede kort med tungen. " Ofcourse I remember.. " Mumlede han så bare kort og lod blikket glide rundt. Han huskede måske ikke detaljer - men at slå folk ihjel var ikke svært at huske når det var hvad man brugte meget af sin tid på. Hvem der skulle lade livet havde han heller ikke helt glemt - måske var der nærmere ansigter han kunne blive i tvivl om. En beskrivelse af en person sagde ikke ligeså meget som hvis han havde set folk før og kunne putte et decideret billede op for sit indre syn.

Han rystede så bare kort lidt på hovedet før han skævede rundt og lod sanserne tage over et øjeblik. Han var på job - forvirrende følelser skulle ikke blande sig i hvad han skulle lave og derfor måtte den mere instinktive Razor finde vejen til overfladen. Det tog heller ikke lang tid før hans hoved blev tømt en smule. Dæmonen i ham fik lov at have styringen - den del der ikke tænkte så meget. Den del der førhen havde fyldt det meste, men var kommet lidt i gemmerne af og til. Han skævede kort lidt mod Sean. " - And don't let the neighbors know.. " Sagde han så bare lidt med et lille smil om læberne. Det var en opgave der intet problem ville være i. Hvor svært kunne det være? Han var pludselig ikke den mindste smule i tvivl om hvem de ledte efter og smuttede hurtigt afsted. Undersøgende.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
Razor
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1455
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Remembering yet?(Razor)

Indlæg by Sean on Tors 23 mar - 17:35

Hans blik gled over på Razor. Uanset hvad man sagde - eller ikke sagde - var det åbenbart forkert. For at være ærlig var Razor egentlig nok hans mest besværlige bekendtskab. Skiftede humør og meninger som dagen blev til nat. Han trak vejret dybt.
"Hvad skal jeg sige? Jeg er glad for du kom ud af det i live. Jeg interesser mig for dit liv, men det virker aldrig som om du ønsker at tale om det" bemærkede han og trak på skuldrene. Tænk sig at skulle have sådan en snak med Razor - og måske var netop det problemet? Han havde en ide om hvordan Razor var, uden det måske passede til virkeligheden længere. Der virkede til at være langt flere lag, end man umiddelbart skulle tro. Han skulle måske til at reviderer sin viden og indtryk om Razor?
"Hvis jeg skal være ærlig, foretrækker jeg du bliver væk fra den arena. Men hvem er jeg at fortælle dig det? Du ville nødig rette dig efter det alligevel. Desuden ved jeg jo intet om hvorfor eller hvordan du er endt der gang på gang" Han så på Razor igen.
"Er du da fornærmet? Hvis du ønsker det, kan jeg godt stille flere spørgsmål. Fortælle dig du skal blive hjemme, hvor jeg kan holde øje med dig?" Ingen tvivl om at Sean prøvede at drille ham lidt. Gøre stemningen mellem dem mere løs. Det her slog hans lyst til at slå ihjel...Ihjel. Pointen havde netop været at Razor var typen, som han bare kunne gå ud og have det mere...Simpelt...Med. Men nu havde han åbenbart også et problem der.
Intet var simpelt. Ikke engang når han var alene, var noget simpelt.
Men nu var de her, så de kunne lige godt få det gjort. Han lod Razor løbe i forvejen. Huset lå her i nabolaget, så vidt han huskede, sikkert lige rundt om hjørnet eller også var det næste gade igen. Et hus med narkotika...Bare følg de lallende folk ikke?

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9305
Reputation : 79
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Remembering yet?(Razor)

Indlæg by Razor on Tors 23 mar - 18:15

Fornærmet? Nej - eller måske? Razor vidste det ikke. Han vidste bare at Sean forvirrede ham. Han tilbød hjælp, men aldrig sådan helt hundrede procent for når man så endelig nævnte noget var det som at tale til en dør. Razor var ikke selv god til følelser, gennemskue sine egne forventninger eller andres for den sags skyld. Stillede man ham spørgsmål svarede han - stillede han selv spørgsmål forventede han for det meste et svar. Fik han ikke et svar var det vel lige meget og man var videre til næste emne. Medmindre selvfølgelig der havde været noget der havde vækket hans opmærksomhed så han ville grave i det. Lige siden den gang i parken hvor vampyren Panthea havde vist ham hans sande frygt - var alting blevet vendt op og ned. Det var som om det havde fjernet den mur han havde haft til verden og pludselig fik alting skyllet ind over sig i en kæmpe bølge. Og lige som man troede at uvejret var ovre - ville en ny en skylle ind over. Der var kun få sekunder med rum til at trække vejret og egentlig være til stede. Der var ingen grund til at bide mere af Sean. Manden behøvede vel i sidste ende ikke bekymre sig eller være interesseret i det liv Razor havde udenfor det arbejde han var blevet pålagt - selv havde viklet sig ind i.

Han lod blikket flakke rundt på omgivelserne men rynkede så bare kort panden en smule. Det var et underligt område - ikke et sted Razor havde opholdt sig meget, det ville ikke undre ham hvis han engang havde passeret forbi - men aldrig rigtig taget omgivelserne ind. Han rystede kort lidt på hovedet i et forsøg på at finde fokus, men det var som om at det han egentlig skulle blev ved med at drive væk og noget andet vækkede en følelse i ham der ikke var til at beskrive. Han bed kort tænderne lidt sammen og lod sit blik følge en tilfældig der bevægede sig langs en bygning. En mørkhåret kvinde. Menneske - tydeligt en der ikke havde intention om at bevæge sig rundt her, men alligevel var endt her.
" Focus Razor.. " knurrede han lavt for sig selv og fjernede blikket fra damen og i stedet lod det glide mod et hus hvor tre mænd kom ud. Fulde - nej, det var noget andet der gav det sære udtryk de havde i ansigterne. Shapeshifter - shapeshifter - menneske. Han bed sig kort i læben og opdagede slet ikke at han var gået helt i stå. Klæbet til det mudrende underlag under sine fødder. En ny mand fangede hans blik. Shapeshifter. Et syn der fik Razors puls til at stige - men ikke på samme måde som når han så folk han holdt af, nej det var noget helt andet. Han strammede et øjeblik grebet omkring et stykke af bunden af sin trøje.

" Got'cha.. " Hviskede han stille i en spindende tone før han trådte videre afsted. Sean kom vel på et tidspunkt. Razor kunne i princippet godt klare et par ting eller to alene. Det havde han da hvert fald gjort før. Han skævede kort rundt - men holdt ellers sin opmærksomhed mod manden længere fremme. Hans hånd havde fundet hans kniv i hans lomme og det blev der var boblet frem i hans øjne var langt fra noget der virkede specielt betryggende. Han satte i løb efter et par meter og da han nåede tæt nok på, brugte han muren indtil et hus som 'springbræt' og sprang på manden. Kniven borede sig ned i hans skulder og fik en smertefuld lyd frem. Og gjorde at manges opmærksomhed vendte sig mod dem. En kvinde skreg og bakkede væk men gled og falde i processen. Manden som tydeligvis ikke havde første møde med bladet fra en kniv greb fat i Razor og kastede ham af sig - kun for at hive kniven ud af sin skulder. Tydeligt var det dog at det var en handling der havde vækket dyret i ham.
Razor var heldigvis hurtigt på benene igen efter en rundtur på den mudrede jord og han slap en svag knurren i det han trådte tættere på igen. Det var altid lidt sjovere at kæmpe mod folk der gav modstand - hvilket det virkede til at denne ellers simple shapeshifter nu godt kunne.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
Razor
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1455
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Remembering yet?(Razor)

Indlæg by Sean on Man 27 mar - 14:17

Der blev ikke svaret på det. Hvad der skulle have været en rolig tur, var nu bundet af uforløste tanker, stilhed og følelser. Han forstod det ikke, men han kunne heller ikke gøre mere ved det, hvis Razor ikke gav ham mere at arbejde med. Hvis han ikke ville sige mere. Måske kunne han tage det op igen senere, eller måske bare en anden dag, hvis de ikke også var i byen for at håndterer et job, der aldrig var blevet klaret.
Tage fat på hvad? Sean var ikke engang sikker på hvad der var galt. Selv om han til hverdag var god til at manipulerer rundt med folk og få dem til at fokuserer på de ting, han ønskede de skulle fokuserer på, så var hans egne private følelser og tanker som altid et kaos. Der var aldrig svar, blot fornemmelse af noget. Ofte førte det noget til skænderier, uvenskab og dårlige oplevelser.
Han sukkede svagt for sig selv, som Razor løb i forvejen. Havde han gjort noget galt? Igen? Allerede? Alt gik lige så godt. Nej. Hvis der var noget han havde lært, så var det at den slags ansvar lå på begges skuldre. Han havde prøvet at åbne op for emnet og han måtte tolke Razors stilhed som om, at han ikke ønskede at tale om det eller at han ikke kunne lige nu. I princippet lidt...Tøsefornærmet...Var det ikke?
Tanken fik ham til at smile svagt for sig selv.
Han blev altid viklet ind i det indviklede. Men denne gang virkede det mere som om han blot var en trejdepart, end en af hoved-deltagerne. Det i sig selv gjorde også, at han ikke vidste hvad han skulle gøre ved det.

Han kom tættere på. Der begyndte at dukke folk op. Deres gang og deres øjne afslørede at de ikke helt var bevidste, formentlig af en eller anden slags narkotika. Da han kom helt tæt på, så han at Razor allerede havde angrebet en mand. Tjo...Ud for beskrivelsen, formentlig den rigtige mand. Sean ville stadig gerne indenfor og kigge, dog. Eller ville det være bedre at sende andre ind, sikre alt var som det skulle?
Han valgte at blive hvor han var. Hans lyst til at dræbe, til vold og blod, var blevet druknet i kaosset af følelser og tanker. Velvidende han formentlig havde et uløst problem med Razor nu, havde han ikke lysten til at kaste sig ud i voldsomme handlinger. Med armene over kors lænede han sig op af en kold mur, fra en af de omkringstående bygninger. Ikke usynlig, men stadig stående i mørket. Observerede.
Han ville træde ind, hvis Razor virkede til at have problemer. Men lige nu ville han lade ham hygge sig.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9305
Reputation : 79
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Remembering yet?(Razor)

Indlæg by Razor on Man 27 mar - 22:41

Et par sekunder havde manden Razors fulde opmærksomhed - indtil han blev træt af at høre på kvinden som før var faldet. Lyden af hendes stemme skar i ørerne. Han rystede kort lidt på hovedet før han lod blikket springe hen på hende. Arbejde og følelser skulle ikke blandes. Glade følelser var okay.. Men pt var det ikke ligefrem det han havde mest i sig af. Alle de andre følelser? Vrede, forvirring, tristhed.. - Det bragte altid noget helt skidt frem i Razor, noget han ikke helt kunne kontrollere. Som om den side af ham der var dæmon tog styringen fuldstændig og lod ham glemme begrænsninger - konsekvenser - fornuft. Et lille smil fandt sin vej frem over hans læber før han så bare i et par enkelte hurtige halv springende skridt var henne ved kvinden.
" If you can't handle what you see... Don't look.. " Spandt han kort mod hendes øre før han i en alt for trænet bevægelse borede fingrende ind og hev begge hendes øjne med ud igen. Alt for tilfredsstillende.

Opmærksomheden mod kvinden havde givet manden en chance for at træde væk fra fokus. Helt væk fra den åbne gade. Heldigvis nåede Razor kort at skimte ryggen af manden der forsvandt ind af den dør han netop var kommet ud af. Hvad var det for et sted? En kro? - Razor kunne ikke være mere lige glad. Manden skulle ikke tro at han kunne slippe væk så let. Faktisk - var det sjældent noget eller nogen slap væk når Razor var i det stadie han efterhånden var kommet i. Duften af blodet fra kvinden havde ikke gjort det bedre - kun skubbet hans blodtørst til næste level. Ikke af sult, simpel lyst til at dræbe.
Han blev dog ramt af en fæl stank så snart han trådte indenfor døren. Alkohol, sved - rigtig meget sved og mere alkohol. Indelukket lugt på trods af at døren blev åbnet i tide og utide. Hans blik flakkede et øjeblik før han fik øje på manden. Manden som stadig bar Razor kniv i den ene hånd mens den anden hånd var placeret mod hans skulder. Razor kunne ikke andet end at slippe en bister knurren. Hvis han var den mand der skulle slås ihjel var der vel ikke et problem i det, alle der stod i vejen skulle dog heller ikke forvente at blive efterladt i live.

Det var ikke fordi han havde glemt at Sean var med på morderisk tur - men han måtte holde sig til hvis han skulle have sagt noget, gjort noget. En mand bremsede Razor da han skulle til at træde efter den mand han egentlig var efter.
" Kid.. I'm gonna need to ask you to leave. This is a non-voilent place.. " Lød det fra ham - Razors blik fik ham dog til at holde kæft, og kort efter var en simpelt vejrtrækning for meget at forlange af manden.
" Way... To loud.. " Sagde han så bare med et lille smil og lod manden falde til jorden efter at Razor havde været på skuldrende af ham, drejet nakken om på den sikkert venlige mand der bare forsøgte ro og orden mellem alle de ellers knap så tilstedeværende folk. De fleste ænsede ingenting - dem der gjorde måbede eller forsvandt stille og roligt længere på afstand. Han kunne så ikke helt lade være med at grine før han rystede lidt på hovedet. Hans blik fangede en kvinde i mængden som virkede bange - duften af frygt dansede omkring hende. Perfekt, lige det der fangede Razors opmærksomhed. Manden han havde fulgt efter var forsvundet fra dette rum - men Razor havde andre ting der i øjeblikket var mere spændende.
" You've got anything to say? " Spurgte han så bare lidt og lod smilet vokse mens han trådte mod hende. Folk var splittet - nogle forsøgte at overbevise sig selv om at de burde bryde ind. Bremse Razor, andre forsvandt langsomt væk. Tydeligt klar over at det ikke var en sød lille dreng der var trådt ind. " He stole my knife - but I can do with whatever.. " Sagde han så bare og lod hovedet glide lidt på skrå før en stol måtte lade livet som han brækkede et stol ben af.
Det var dog ikke kvinden der fik lov at smage det først.
" Hey! You gotta leave! " Lød det fra en ung mand der trådte op bag ham og greb fat om hans arm. Razor tøvede ikke et sekund og svingede stol benet mod siden af hovedet på fyren og han væltede et par skridt tilbage mens blodet begyndte at løbe fra den flænge slaget havde givet. " Don't be rude! " Sagde Razor så bare kort med en rysten på hovedet.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
Razor
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1455
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Remembering yet?(Razor)

Indlæg by Sean on Tirs 28 mar - 17:56

Til at starte med gik det vist fint. Selv da de begge løb indenfor og Sean fulgte efter i et knap så travlt tempo, gik det fint. Han havde intet imod folk følte lidt panik, lidt frygt eller at lidt flere folk døde. Disse folk betød intet og Sean brød sig virkelig ikke om narkotika...Så måske kunne dette begrænse eller stoppe denne hule af narkotika-vrag. Narkotika ødelagde folk, ødelagde hans klanmedlemmer, der blev forfalden til det, fordi resten af deres liv var lort. Jo mere han kunne stoppe det, jo bedre var det vel?
Så for at være ærlig. Det var faktisk ikke folks død der gik Sean på. Ikke i starten, i hvert fald. Hvis de efterlod stedet dækket i blod, ville folk forstå advarslen og tøve med at blande sig i klanens forretning næste gang. Men der skulle jo helst være nogle overlevende til at fortælle om det. En ting var, at den mand der faktisk burde dø, igen flygtede. Han satte mere pris på hvis Razor holdt sig til opgaven i stedet for at gå op i, at slå resten af folkene ihjel. Opgaven burde alt komme først.

Seans blik gled observerende over Razor. Jah, Sean kunne umuligt selv være påvirket af den sære stemning der var opstået. Et eller andet sted...Gav det vel mening, hvis det netop var det, der fik Razor til at gå lidt mere amok end ellers. Normalt havde Razor kunne klare sine job tilfredsstillende. Og det var måske det, der til sidst fik ham til at gribe ind. Om så huset endte som lighus, var det Razors velbefindende der lå ham mest på sinde. Hvorfor var der ikke svar på. Han vidste det bare.
Han gik udenom de lig der allerede var der og over til Razor. Han lagde en hånd på skulderen af manden, der havde fået et slag i hovedet og skubbede ham til siden. Manden, der allerede var svimmel, mistede balancen og landede tungt på gulvet.
Jah, stedet var beskidt og lugtede slemt. At røre ved noget eller nogen...Men sådan var det bare.
"Razor. Stop" forlangte han. Han nærmede sig og hvis han fik muligheden, ville han gribe ud efter ham. Hvis han fik fat og fik hevet ham ind til sig, ville han lægge armene om hans overkrop og fange hans arme ind mod Razors egen krop. Hvis alt gik vel...Han vidste fyren kunne være svær at fange, smidig og hurtig som han var. Men hvad mere skulle han sige? Sean bed hårdt sammen. Der var ting han ønskede at sige, men lige nu virkede det så meningsløst.
"Razor, stop det. Jobbet kommer først...Men før alt det, kommer du først. Hvorfor er du sådan her?"
Hvis han ikke gik fat i Razor, ville han følge efter ham. Prøve at få fat i ham. Han var endda villig til at slås mod ham, hvis det sikrede ham en mulighed for at få fingrene i ham...

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9305
Reputation : 79
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Remembering yet?(Razor)

Indlæg by Razor on Tirs 28 mar - 18:45

Hans blik flakkede mod Sean da han trådte til. Han ville gerne adlyde, men ikke nu - det kunne han ikke enes nok med sig selv om at gøre. Heller ikke selvom det var Sean. I stedet trådte han bare væk fra mandens greb og pegede kort mod ham med stol benet. " You ruining all the fun old man.. " Sagde han så bare kort og kneb øjnene sammen. Han var hurtig - ikke bare til at sørge for at holde sig på afstand, men til at gøre sig bemærket blandt dem som helst ikke ville have et par på låget på hans tur. Han kunne ikke helt lade være med et grine, selvom det var et grin godt blandet med en knurrende lyd.
" You didn't say how fast I needed to do the job.. Or that I wasen't allowed having fun in the progress.. I mean, look at them. " Sagde han så bare og slog kort ud med den ene arm - bevidst mens stol benet tog sig vejen gennem luften og satte sig i skulderen på en mand i baren. " Fearfull.. " Tilføjede han så bare med et lille smil om læben. Han sprang op på en stol - endnu engang for at undgå at Sean fik fat i ham. Ikke fordi fangeleg hvor Razor var byttet var en leg han synes mest om. Men det var ikke helt forfærdeligt.

Razor havde klaret sine andre jobs uden problemer - han var god til det. Men noget havde sat en trigger i gang i hans hoved og gjort at det ikke længere var muligt for ham at holde den blodtørst dæmon i ham i skak. Det skete i perioder hvor ting påvirkede for meget - og sådan en periode var han i den grad indeni. Det var længe siden det sidst var sket. Sidst havde han forsøgt at slå Reign ihjel - gangen før det, det samme. Begge gange havde han ikke været i stand til at rive sig fri fra den uregerlige opførsel selv og et ordenlig slag i hovedet havde været nødvendigt. Duften af blod og frygt gjorde det kun værre - det samme med den modstand Sean gav, det hele noget der fodrede dæmonen og gav den mere lyst til bare at være på tværs.
" Toooo slow.. " Sagde han i en flabet tone - han var henne ved manden der havde fået en lidt auvs skulder efter mødet med stol benet. Dog tog han sig ikke af manden, han snuppede bare stol benet for så at springe op på barbordet. " So - " Sagde han så bare lidt før han lod fingeren køre noget af blodet af stol benet for at slikke det af fingeren kort efter. " Who's next? " Et øjeblik måtte han vente med sit projekt da en forsøgte at hive ham ned fra bordet - men Razor var hurtigere og placerede et solidt spark på siden af mandens hoved efterfulgt af et slag med stol benet ved nakken. Han klikkede så bare kort med tungen og rettede sig lidt op.
" Where were we..? " Han kneb kort øjnene lidt sammen. " Whooo want to go hand in hand with fella right over there? " Spurgte han så bare lidt og pegede mod manden der tidligere havde måtte lade livet.
Det var ikke ligefrem et hav af hænder der skød i luften, hvilket jo måtte betøde at Razor selv måtte vælge hvem der skulle være den næste - hvem ville være sjovest? Han havde ikke i sinde at lade Sean stoppe om - slet ikke. Heller ikke selvom han i sidste ende sikkert ville være i stand til det. Sean var stærkere end Razor - men lige nu var Razor på den anden side også noget mere utilregnelig end han plejede - hvis det overhovedet var muligt. Han så ikke Sean som ven, men heller ikke som fjende. Som et individ til stede i et rum fyldt med eventuelle ofre. Det var selvfølgelig kun den del af ham som var den dominerende lige nu. For i sandhed så kunne Razor jo godt lide Sean - han holdt af den mand. På mystisk vis - også selvom deres forhold af og til var alt for kompliceret.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
Razor
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1455
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Remembering yet?(Razor)

Indlæg by Sean on Tirs 28 mar - 19:09

Han fik ikke fat i ham. Flere folk måtte vige fra stolbenet, der blev svunget rundt og Sean måtte også dukke sig et par gange, for at undgå at blive ramt. For helvede...Normalt ville han nok være ligeglad. Men dette var ikke Razor...Ikke rigtigt. Desuden var det ikke praktisk på nogen måde. Sean var ikke helt sikker på han kunne forklare det, han mente bare det var bedst at stoppe ham og så var der ikke mere til det. Et par gange mere, før Sean stoppede op. Ikke fordi han var forpustet, langt fra. Men fordi han indså det formålsløse i at jagte Razor rundt som en eller anden idiot. Razors ord ville normalt ingen betydning have: Sean var god til at se bort fra provokationer og holde hovedet koldt. Men da Sean ikke ligefrem var i et formidabelt humør selv, påvirkede det ham alligevel i en bestemt retning.
Det var efterhånden en vred Sean, hvis øjne hele tiden fulgte Razors bevægelser. Kolde, observerende øjne, der normalt kunne få den almindelige mand til at krybe ind i et hjørne og mumle undskyldende.
Hans ene hånd gled op og to fingre klemte om hans næse et øjeblik, mens han trak vejret dybt. Han havde lukket øjnene...Men kun for det øjeblik, for da han så op igen, var han rolig igen. En vred og rolig Sean var som regel det værste. Det var længe siden han havde følt sig sådan her, men en ting var sikkert og det var at Sean ikke fandt sig i den slags. Hverken i nederlag, men heller ikke i manglende disciplin og jobs der ikke blev klaret ordentligt. Razor havde sat sin position som klanmedlem i fare. Kunne Sean stole på han kunne klare et job igen?
Men det betød ikke noget lige nu. Det var noget de kunne finde ud af bagefter.

Seans hånd gled frem og rakte over mod Razor, men ikke på en bydende måde. I stedet virkede det som om Sean sendte noget i Razors retning...
Og det var præcis hvad Sean gjorde. Alle havde det. De døde havde det selvfølgelig mest, men de levende havde det også, selv om det var langt mindre og krævede mere koncentration at finde og bruge. Dødskraften. Det modsatte af livskraften...Den energi der flød i alt dødt. En energi der var langt mere tilstede i f.eks. mennesker, fordi de levede så kort tid, men alligevel en energi der var alle steder. Som han lukkede hånden, kunne han mærke Razors kraft. Der. Han trak i den...Hev den til sig.
Han ville ikke slå Razor ihjel og der var ingen frygt for det. Hans plan var at bruge sin evne nok til at Razor ville blive udmattet. Nok til at Razor ikke kunne slå flere ihjel eller flygte fra Seans greb længere. De fleste oplevede et dyk i energi, udviklede åndenød eller synsforstyrrelser, men virkelig var det lidt forskelligt fra person til person og deres vilje til at leve.
"Jeg tror ikke du hørte mig"
Hans stemme var kold og bestemt. Ingen af de endnu tilstedeværende levende folk turde komme over til ham. Ikke at der var mange tilbage, de fleste prøvede at gemme sig og ikke blive set af hverken Razor eller Sean. Men Sean var ligeglad med dem, som hans blik kun hvilede på Razor.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9305
Reputation : 79
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Remembering yet?(Razor)

Indlæg by Razor on Tirs 28 mar - 19:50

En mand - to mand. En kvinde - en der alligevel havde et fjæs hvis tilstedeværelse kun skadede sine omgivelser. Han kunne ikke lade være med at grine. Duften af blod som kun blev mere og mere kraftig for hver dråbe der løb ud af de kroppe Razor lod falde til jorden. Stol benet var et overraskende underholdende mordvåben. Mange havde valgt at forsvinden udefor og dem der knap turde røre på sig eller var for langt væk i en påvirket verden til egentlig at opfatte hvad der foregik omkring dem - opholdt sig pænt på afstand eller sad som forstenede for ikke at blive den næste - for ikke at vække opsigt.
" Soooo pretty.. " Sagde han i en uskyldig tone og med et lille smil om læben - en kvinde. Men det var hendes øjne der havde fanget hans opmærksomhed. " I might need one of those.." Sagde han så bare med et lille dæmonisk grin før han stjal et øje fra kvinden og da hendes smertefulde lyde få øjeblikke efter blev for meget - måtte hun også sige farvel til denne verden da stol benet blev placeret dybt i maven på hende. Det var først da han ville trække det ud igen at noget virkelig kom til synes i hans krop. Eller ikke til syne, men han bemærkede at et eller andet ikke var helt som det skulle være. Han rynkede kort panden lidt før han så kort rystede lidt på hovedet. Dog gik der ikke mange sekunder før han skævede en smule diskret rundt.

Han knurrede kort men rystede det så af sig - også selvom det ikke virkede. Hvad var det der skete? Han skævede kort mod stol benet i sin hånd før han så endte med at rette et vredt blik mod Sean. Som helt sikkert stod bag. Alle andre lignede forskræmte mus. Desuden var han den eneste der turde åbne munden og sige noget.
" Why would I listen to you? " Knurrede han så bare lidt og kneb kort øjnene lidt sammen. Han rettede sig kort lidt op - ikke at det på nogen måde gjorde ham mere vågen. For hvert øjeblik der gik og mere og mere energi forlod hans krop. Han kunne mærke det - og det irriterede ham. Frustrerende. Normalt var Razor god til at gemme sådanne følelser væk, men lige nu var det svært bare at overveje at skulle gøre det OGSÅ.

" Stop it! " Hvæste han af ham. Han kunne ikke helt forklare hvad der præcis skete, men det var som om at selv blodet i rummet ikke kunne holde ham kørende længere, som om adrenalinen kun påvirkede hans hoved og gjorde ham en smule rundt på gulvet fordi resten af ham ikke var i stand til at tage imod det på samme måde.
Han bed tænderne sammen og strammede grebet omkring stol benet. " I'm not someone you can control! " Sagde han og trådte mod Sean mens stol benet blev drejet rundt mellem hans fingre. Han måtte bide det i sig - trække på depoterne af energi. Razor var stadig, og bukkede ikke under for udmattelse bare sådan lige. Det ville ikke være første gang han nær ville løbe tør. Det plejede så faktisk bare at være af egentlig udmattelse. Hvad det præcis var Sean gjorde vidste han ikke - men det var som at slæbe på sin egen vægt gange tusind. Han svingede stol benet mod Sean - ikke et voldsomt effektivt slag men det skulle vel også bare slå manden ud af hvad han så end havde gang i - hvis det overhovedet var muligt. Han kunne sikkert gøre det i søvne hvis det var det han ville. Men den form for fornuft havde Razor ikke lige nu - han handlede på vrede og tænkte ikke over så meget. Kun at det var irriterende og skulle stoppe inden han ikke ville kunne stå på sine ben. Eller se for den sags skyld - som at bevæge sig i en tyk tåge.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
Razor
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1455
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Remembering yet?(Razor)

Indlæg by Sean on Tirs 28 mar - 20:07

Han var tilfreds, som han så at det begyndte at påvirke Razor. Godt, han havde hans opmærksomhed nu! Alligevel stoppede han ikke. Stoppede han nu, ville Razor bare fortsætte eller ligefrem angribe ham selv. Ikke at det bekymrede ham, for han vidste at han var stærk og kunne knuse de fleste. Hvor mange fandtes der, der kunne slå ham? Han havde kun mødt få og dem havde han sjældent mødt mere end den ene gang. Som da en forvokset varulv havde såret ham eller en Dragonlycan var landet oven på ham. Men det talte vel ikke helt, gjorde det? Desuden havde det ikke gjort at han døde. Han var her stadig, stærk som han var.
Han kunne mærke energien i Razor og blev ved med at trække i den. Normalt brugte han den til at dræbe folk, hvis det endelig var, men denne gang var det en balance. Måske gik det lidt langsommere end normalt, men det var kun for at sikre, at Razor ikke ved et uheld gik hen og døde. Det var på ingen måde planen. På ingen måde.
Han kunne mærke hvordan hans evne hev i hans koncentration, i hans egen energi. Han kunne sjældent bruge evnen særlig meget eller særlig længe. Som regel kunne han holde 2-3 zombier eller skeletter gående et lille stykke tid eller dræbe 1-2 personer. Men sådan her, kunne han fortsætte et godt stykke tid endnu.
"Hvorfor? Fordi jeg siger du skal" svarede han kort og godt. Gav ikke Razor nogen pause. Da stolebenet blev svunget mod ham, rakte han ud med sin ledige hånd og greb hårdt fat i den. Holdt den fast. Hans øjne borede sig ind i Razors.
"Jeg er din ejer og din leder. Men mest af alt, er jeg også din ven. Lige nu skal du lytte til mig" understregede han og håbede et eller andet sted at han kunne vække en form for logik eller tankevirksomhed i Razor. Få ham til at slappe af igen, vende tilbage til sit normale, forvirrende selv. Eller...Okay, det var sådan Sean så ham. Men stadig.
"Jeg bliver ved, helt til du besvimer, hvis du ikke tager dig sammen og stopper" Han rystede stolebenet for at få Razor til at give slip. Hvis det lykkedes, ville han kaste benet fra sig. Nogle af de få, der endnu var i rummet, fik endelig rejst sig og løb mod udgangen. Efterlod dem efterhånden alene mellem blodet og ligene i huset, hvor den blodige lugt langt oversteg den svedige og klamme lugt der ellers havde været. Måske havde de fået stoppet hulen i at fungerer som et hjem for narkotika-vrag og salg, men jobbet var endnu ikke klaret. Noget tydede på han måtte sende en hel tredje efter manden. Irriterende, faktisk.
"Som du er lige nu, er du ubrugelig. Jeg ønsker du vender tilbage til dit normale selv. Den Razor som faktisk kan finde ud af noget. Den Razor, der tænker på langt mere end hvad godt er. Den Razor jeg langt hellere vil tilbringe tid med. Kan du gøre det for mig?!" forlangte han.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9305
Reputation : 79
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Remembering yet?(Razor)

Indlæg by Razor on Tirs 28 mar - 20:36

Seans blik påvirkede ham ikke - ikke nok hvert fald og det eneste respons der kom på det var et irriteret udtryk fra Razor sammen med en svag knurrende lyd der ikke helt slap ud over hans læber men blev bagerst i halsen. Han forsøgte at holde fast i stol benet. Men selv det at bevare grebet omkring det blev svært til sidst. Lige så musklerne i hans arm sitrede og gerne bare ville have lov at give slip men alt andet i ham skreg for at han skulle holde fast. Så det gjorde han, et øjeblik inden han måtte slippe for at bruge det energi han havde på faktisk at holde fokus på Sean. Det var faktisk ikke rart - slet ikke. Men det virkede - ikke hans ord, men manglen på energi drev det dæmoniske på afstand. Der skulle energi til at kunne holde det kørende og lige nu var det ikke tilfældet. Ikke at det bare forsvandt med det samme, det var en indre kamp for Razor - noget ville have at den blev fremme og drev Sean til - som han sagde lige frem at få ham til at besvime. Mens noget andet i ham bare gerne ville have det til at stoppe.

Et skævende blik røg mod stol benet som han ikke længere havde fat i men som i stedet lå et helt andet sted. Fristet til at hente det - men for træt til faktisk at gøre det. Han rynkede panden en smule men rettede sig så lidt op efter ubevidst at være faldet lidt sammen i ryggen.
Han skævede så mod Sean igen - et øjeblik måske faktisk på nippet til at have overvundet det at være i sit dæmoniske hjørne. Men stadig ikke helt, duften af blod omklamrede stadig hans sanser, irritationen over alting - endnu mere dette. En så simpel ting som at trække vejret var svært og bare det at stå gjorde ham forpustet.

Sean kunne sige hvad han ville - det virkede ikke, Razor var ligeglad med hvad han burde og ikke burde gøre. Han var dæmon - halv dæmon - men det galt. Han havde lært at de var væsner spækket med styrke. Evnen til at lukke følelser ude. Det havde aldrig været et problem, hvorfor var det det nu? Sean skulle da ikke have lov at bestemme. Razor kunne ikke selv se hvor uregerlig han var. Dette var heller ikke hvad han var trænet til. Men det var vel bare endnu en ting en glubsk dæmon i ham kunne bilde ham ind. Om han så skulle bruge sin sidste energi på stædighed, så var det hvad han måtte gøre. Finde den Razor Sean synes om? Pfft.. lytte til manden og adlyde når han bad ham stoppe? Pfft. Vås.
Han knyttede kort lidt sin ene hånd. " No! " Bed han så bare ud efter Sean før han sprang på manden. I et forsøg på at bide ham - hals, skulder, overarm - hvad han end kunne komme i nærheden med sine tænder. Hvis det overhovedet lykkes ham. Han var ikke helt så hurtig som han tidligere havde været og det krævede også nærmest alt han havde i sig faktisk at sætte af fra gulvet. Men han nægtede at give op - dumt.. Idiotisk nærmere.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
Razor
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1455
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Remembering yet?(Razor)

Indlæg by Sean on Tirs 28 mar - 20:52

Sean kunne være lige så stædig og han vedblev at tage af Razors energi, selv om det krævede hans koncentration at sørge for at alt gik som det skulle. Stolebenet var fjernet og han havde egentlig været ved at gribe ud efter Razor, holde fast i ham og gribe ham, når han blev for udmattet til at stå selv eller måske ligefrem besvimede, så han kunne bære ham hjem...
Da Razor sprang på ham. Hvor havde fyren lige den energi fra? Han havde ikke forventet det. Han havde regnet med at Razor efterhånden var for udmattet til at gøre nogen reel modstand. Da han selv var ved fin energi, omend dybt koncentreret om sin evne, gled hans arme ud for at stoppe ham...
Men netop fordi hans koncentration var om noget bestemt, en smule forsinket og Razors tænder sænkede sig i Seans ene trøje-beklædte underarm. Han vidste Razor kunne lamme og han bed tænderne hårdt sammen, da han mærkede den pludselige smerte fra Razors tænder, der brød hans hud. En sammenklemt lyd kom fra ham, da han trådte bagud for at holde balancen. Et lig lå bag ham...Han mistede balancen. Hans ledige hånd greb ud og fat i Razor, så han blev hevet med Sean, da Sean faldt bagud. Han landede tungt på ryggen, men hans muskler var spændte og selv om det smertede i nakken, formåede han at holde hovedet fra at banke ned i gulvet. Hans fødder lå halvt ind over liget af en eller anden ung mand, åbenbart ham der var blevet slået i hovedet tidligere og som sikkert var død af for stort tryk mod hjernen, efter slaget.
Ikke at det betød noget for Sean lige nu. Han havde andre ting at tænke på. Han havde mistet koncentrationen og med den, sit fokus på at tage energi fra Razor. I stedet slog han efter Razors tinding eller hals, i et håb om at få ham til at besvime. Hvis det ikke lykkedes, ville han prøve at gribe ud efter Razors hals og tage kvælertag. Om ikke andet, så for at kunne kontrollerer hvor Razor var og undgå flere bid eller sår. Sean svang sine ben om Razors slanke krop.
Han kunne mærke en snurrende fornemmelse i sine fingre, i den arm som Razor havde bidt i. I det mindste var det i armen og Sean fandt en trøst i at han forhåbentlig kunne nå at uskadeliggøre Razor, inden lammelsen måske ville påvirke ham for meget. Han havde ingen ide om hvorvidt lammelse ville virke meget eller lidt, trods alt.
Han ville ikke lade Razor flygte. Han skulle nok få ham til at besvime eller blive medgørlig på den ene måde eller den anden. Adrenalinen pumpede hårdt i hans krop og fik ham til at ignorere den summende fornemmelse der spredte sig i hans arm og gjorde den mere og mere nyttesløs. Heldigvis havde han sin friske arm, der var travlt optaget med enten at slå Razor eller gribe ud efter hans hals.


_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9305
Reputation : 79
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Remembering yet?(Razor)

Indlæg by Razor on Tirs 28 mar - 21:19

Han formåede faktisk at få fat - borede sine tænder i armen på Sean så hårdt han nu var i stand til med de kræfter han kunne levere til kæben på den korte tid det tog før Sean røg bag over og tog Razor med i faldet. Han slap, men havde ikke fokus eller kræfter nok til at reagere hurtigt nok til at komme væk. Han nåede kun at fjerne sig en smule så han ikke fik et super velplaceret slag mod hovedet - men ramt det blev han og nok til at slå ham endnu mere ud af den end han allerede var. Små prikker dansede omkring for hans øjne hvilket fik ham til at lukke øjnene et øjeblik. Lidt anstrengte lyde kæmpede sig frem fra ham. Han kunne ikke engang selv finde ud af hvor i hans sind han var længere. Den manglende kontrol og gejsten til at kæmpe mod udmattelsen var dog falmet. Det måtte betyde at dæmonen var slået væk - langt nok væk til at Razor kunne lukke op for noget der var mere kendt for Sean end det modbydelige bæst der ellers viste sig.
Det viste sig dog igen få sekunder efter da Sean havde fat omkring ham med sine ben. Han slap en knurren og skævede mod manden og gjorde et øjeblik et forsøg på at trække sig væk - men måtte indse at han var i en kamp der ikke kunne vindes. Heller ikke selvom hans gift var i Seans system - så var der ingen chance for at Razor kunne samle nok kræfter til at komme væk.

Han forsøgte at bide ud efter Sean igen - dog uden helt denne gang, der var for langt og han var for langsom.
" Let me go! " knurrede han - dog i en stemme der slet ikke stemte over ens med den vrede der lå i den knurrende lyd. Tværtimod en smule desperat og knap så dæmonisk. Han vred sig - om det var et overlevelses instinkt der slog til vidste han ikke - og det varede heller ikke længe før der ikke var mere energi at give af til at være i bevægelse. Alt for mange ting skete på en gang og han måtte lade udmattelsen omfavne ham og endelig ligge stille. Ikke slappe af - for det kunne han ikke, hans hjerte sprang afsted og var sikkert grunden til at han faktisk endte med at gå ud som et lys. Midt i et forsøg på at undgå et slag fra Sean. Det var måske i sidste ende det bedste. Medmindre han havde planer om faktisk at få sig selv slået ihjel. Det havde han ikke, men der var sikkert ting i ham som mente anderledes. Han havde aldrig frygtet at dø - men det betød jo ikke at man havde lyst til det. Der var en masse andre ting man gerne ville. Desuden havde det jo egentlig aldrig været intentionen at kæmpe mod Sean - men når han tabte hovedet og mistede kontrollen over sin egen eksistens - så var det ikke ham selv der bestemte hvad der skete og hvem der faldt eller måtte ligge krop til skader eller kamp. Det var måske i sidste ende det der for alvor gjorde Razor farlig - han stoppede først når enden var nået - enten for ham eller den anden.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
I mean, she was beheaded... That has to be stressful.
Razor
Razor
Evolved
Evolved

Antal indlæg : 1455
Reputation : 15
Bosted : He lives with his master Sean McGivens in a big house in Terrorville.
Evner/magibøger : Imagine a spider in human shape.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Remembering yet?(Razor)

Indlæg by Sean on Tirs 28 mar - 21:32

Endelig gav Razor efter. Han havde prøvet at gribe fat om Razors hals eller ansigt, for at holde ham fra at bide mere. Hans ene arm var mere eller mindre nyttesløs nu og lå tungt langt gulvet ved siden af ham. Det at han ikke rigtig kunne bruge armen frustrerede ham mere, end han troede og fik ham nok også til at klemme lidt hårdere om Razor end hvad der faktisk var meningen. Til sidst var det pludselige kaos overstået.
Han lå selv tungt på gulvet, midt i lig, blod og skidt. Gulvet var i sandheden ulækkert, men der var tidspunkter hvor den slags tanker blev nedprioriteret. Nu lå han i stedet og trak vejret i stød, mens Razor mere eller mindre var faldet sammen oven på ham. Han vidste ikke om det var af udmattelse eller besvimelse og han var egentlig også ligeglad. Det gav en pause. Forhåbentlig var Razor mere sig selv, når han vågnede igen. Han kunne mærke at Razor trak vejret og mærke hans hjerte slå vildt mod hans egen brystkasse, så han var slet ikke i tvivl om at Razor endnu var i live.

Han lukkede øjnene. Hans arm dunkede. Hans krop værkede på en underlig forslået måde, selv om han næsten ikke var blevet ramt. Sikkert grundet faldet og Razor forsøg på at komme fri. Han samlede sine kræfter og med sin raske arm fik han skubbet Razor ned på gulvet, så han selv kunne sætte sig op.
Stedet var et kaos. Lig, blod og ødelagte ting over alt. Jah...Positivt, ville folk nok have en hvis frygt for klanen nu, foruden folk nok ville tøve med at komme tilbage for det næste drug. Negativt? Jobbet var endnu ikke klaret og han havde haft en slåskamp med Razor. Det var virkelig ikke optimalt og han anede ikke hvordan han skulle håndterer det. Blive sur? Lade som ingenting? Det måtte han tage stilling til når Razor kom til sig selv.
Han greb fat i sin lammede arm og prøvede at mærke lidt på den. Han kunne absolut intet mærke. Det som om den var bedøvet, men det virkede ikke til at sprede sig til resten af hans krop. Han studerede bidemærket. Det blødte lidt, men virkede ellers overfladisk. Det var jo ikke fordi Razor havde taget en luns af ham eller noget.
Det skulle bare renses godt, så han slap for betændelse. Et bid var noget af det værste, efter Seans erfaringer. Så mange urenheder, at man næsten var garanteret betændelse.

Han så lidt på Razor, før han kæmpede sig helt op og stå. Med kun en arm ville det blive svært at få Razor op og bære ham hjem. Men han kunne nok få ham ud af bygningen. Instinktivt havde han en ide om at den friske natteluft udenfor ville gøre dem begge godt. Han greb fat i nakken af Razors trøje og trak ham mod døren. Undgik så meget blod og skidt som han kunne, men for at være ærlig havde han begrænset med overskud til den slags lige nu. Han betalte selv for Razors tøj, så han skulle nok give ham noget nyt, hvis det endelig var.
Udenfor slap han ham og Sean satte sig selv op af husmuren. Det rå træt at køligt og jorden våd, men med den kølige luft virkede det forfriskende. Han lukkede øjnene og trak vejret dybt, placerede sin lammede arm i sit skød. Og ventede.

_________________
„When we are good, they never remember. When we are bad, they never forget.“

Utopia always comes with a price...
Sean
Sean
Admin

Antal indlæg : 9305
Reputation : 79
Bosted : Doomsville
Evner/magibøger : Forvandle sig til dæmon. Death-force manipulation. (se profil)

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Remembering yet?(Razor)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 3 1, 2, 3  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum